Page 15

Tiedätkö paljonko sinussa on lihasmassaa tai mikä on kävelytestisi tulos? Tule testaamaan itsesi! LIIKKUJAN APTEEKKI Tapahtuma-aikana saa tietoa liikunnasta ja liikuntatoiminnasta Naantalissa sekä mahdollisuuden kehonkoostumusmittaukseen. Naantalin apteekissa torstaina 2.5. klo 15.00–17.00 Rymättylän apteekissa torstaina 9.5. klo 15.00–16.30

COOPERIN JUOKSUTESTIT JA KÄVELYTESTIT Kuparivuoren urheilukentällä maanantaina 3.6. klo 16.00–17.30. Tervetuloa testaamaan kevätkuntosi sekä saamaan liikuntavinkkejä. Cooperin testijuoksun (12 min) lähtöajat ovat kello 16.00 ja 17.00. SUURI KUNTOTESTAUSILTA Rymättylän koulun liikuntasalissa torstaina 6.6. klo 16.00–17.30. Maksuttomaan kuntotestausilta, jossa mitataan mm. kehonkoostumusta, puristusvoimaa, tasapainoa. Lisäksi infoa liikunnasta, ravinnosta ja painonhallinnasta. IKÄIHMISTEN KÄVELYTESTIT Ikäihmisten kävelytesti Kuparivuoren urheilukentällä maanantaina 10.6. klo 10.00.

Haastepyöräily vapusta juhannukseen

Liikuntapalvelut

Koko Naantali on tänä vuonna mukana Haastepyöräily-kampanjassa vapusta juhannukseen (1.5.–23.6.2019). Haastepyöräily kannustaa lounaissuomalaisia koulu- ja työmatkapyöräilyyn sekä harraste- ja vapaa-ajan-pyöräilyyn. Naantalin saaristo-osat ovat jo pitkään liikkuneet haastepyöräilyn merkeissä, ja tänä kesänä toiminta laajentuu koko Naantalin alueelle. Pyöräilemällä voit kerätä kilometrejä Naantalin kunnan yhteispottiin!

Kenestä Naantalin ensimmäinen liikuntalähettiläs? Onko tuttavapiirissäsi liikunnasta innostunut ja muita mukaan innostava vapaaehtoispohjalta toimiva henkilö? Ehdota häntä liikuntalähettilääksi 15.5. mennessä. Naantalissa etsitään nyt liikuntalähettilästä! Liikuntalähettiläs levittää liikunnan ilosanomaa vapaaehtoispohjalta. Hän on henkilö, joka haluaa motivoida kanssaihmisiään liikkumaan ja on innostunut myös ideoimaan ja kehittämään monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Liikuntalähettiläs voi olla mies tai nainen, nuori tai seniori. Pääasia on, että hän on ”hurahtanut” liikuntaan ja yrittää omalla positiivisella asenteellaan innostaa myös muita! Naantalin ensimmäinen liikuntalähettiläs julkistetaan 11.6.2019 järjestettävässä tilaisuudessa. NÄIN ANNAT EHDOTUKSESI Toimita ehdotuksesi liikuntalähettilääksi perusteluineen 15.5.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: maija.puolakanaho@naantali.fi. Lisätietoja antaa Maija Puolakanaho puhelimitse: 0400 638 398.

SÄÄNNÖT HAASTEPYÖRÄILYYN OSALLISTUMISEEN: 1. Kirjaus edellyttää 10 km yhtäjaksoista pyöräilyä. 2. Työmatkapyöräilyssä kriteeriä on ”höllennetty” siten, että jos yhteen suuntaan matkaa on 5 km ja takaisin tulo 5 km, voi kokonaismäärän 10 km merkitä yhdeksi suoritukseksi. 3. Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10 kilometriä kohden. 4. Pyöräilykilometrit voi ilmoittaa joko saariston kohteissa oleviin vihkoihin tai Lounais-Suomen liikunta ja urheilu ry:n nettisivuilla (www.liiku.fi/haastepyoraily) tai mobiilisovelluksen https://m.tarzani.com/ haastepyoraily kautta.

Kaikkien pyöräilykirjauksia tehneiden kesken arvotaan liikunta-aiheisia palkintoja. Palkinnot toimitetaan kampanjan päätyttyä siihen Naantalin palvelupisteeseen, jonka alueella kirjaus on tehty. SAARISTON KIRJAUSLAATIKOT SIJAITSEVAT: Velkua Livonsaaren kauppa ja Kummeli Merimasku Osuuspankin luona oleva vaja ja palvelupiste Rymättylä Tanilantie, Nurvalantie 6 (lato) Poikko (Rymättyläntie ja Ruokonraumantie risteys) Kurala (Ylttistentien ja Kuralan rantatien risteys) Vanha vesilaitos (Taipaleentie 11) Kärysniementien ja Kankareentien risteys (lato) Heinäinen (Peltolantien ja Heinäistentien risteys) Salonkylä (Kinttalanrauman sillanluona) Salonkylän ja Tammihaantien risteys Airismaa (Maanpäätie ja Luotojentien risteys) Aasla (Luotojentie 859) Kuivainen

15

Profile for Naantalin kaupunki

Nasta 2/2019  

Naantalin kaupungin tiedotuslehti

Nasta 2/2019  

Naantalin kaupungin tiedotuslehti

Advertisement