Page 3

hoezo heino?

Colofon Hoezo?Heino verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van 45.000 exemplaren huis aan huis in de

Hoezo een voorwoord? Het is één april en tweede paasdag als dit voorwoord gestalte krijgt. Mijn uitzicht is een strak blauwe lucht met vorst op de grond en ramen. Buiten hoor je het geluid van vogels die fluiten. Een prima inspiratiebron met een kop koffie en een snee eierbrood. Het is tenslotte Pasen. Als ik naar buiten kijk word ik blij van de zon die maximaal schijnt. Zijn dat de eerste voortekenen van de lente? Wordt het dan deze week voorjaar? We kunnen in Heino niet wachten. Eerste Paasdag liep Heino massaal uit naar het paasvuur van Carnavalsgroep ’t Giet Vedan. Ruim 2.000 mensen trokken naar dit traditionele vuurschouwspel. De carnavalsgroep wist met een ludieke actie het paasvuur landelijk nieuws te maken. De Telegraaf, SBS6, RTL Nieuws, NOS en RTV Oost publiceerden over het te koop zetten van de paasbult na de code oranje van de gemeente. Gelukkig mocht Heino alsnog genieten van het Paasvuur. Ook piratenzender Club SBS haalde afgelopen maand de landelijke televisie. BNN programma De Week van Filemon maakte een item over de piratenzender. Complimenten aan beide groepen die Heino op de kaart zetten. Deze vorm van ‘city-marketing’ draagt net als deze editie van hoezoheino? bij aan de bekendheid en de veelzijdigheid van het dorp. Ook in deze editie van hoezoheino? wordt weer duidelijk dat Heino van vele markten thuis is. Van trendy juwelen tot zonnepanelen en van culinair genieten in het buitengebied tot trouwen en vergaderen in Havezathe Den Alerdinck. In de categorie sport maakten we kennis met Dennis Koopman, supertalent op de motor. Voor de coverstory hadden wij ditmaal de eer nader kennis te maken met portret- en modefotograaf Fleur Koning die met haar aparte stijl voor verschillende bekende opdrachtgevers werkt en in 2010 de Waarderingsprijs Nieuwe Maan ontving.

gemeente Raalte en de plaatsen, Lemelerveld, Dalfsen, Hoonhorst, Zwolle Zuid en Wijhe.

Uitgever N35 Media Martijn Jansman Marktplein 4a Heino 0572 - 39 55 58 info@n35.nl www.n35.nl www.hoezoheino.nl Redactie Rudi Buitenkamp, Eyecatcher Communicatie Karin de Graaff Teksten Acquisitie N35 Media Ontwerp & vormgeving Maarten Metz Ontwerpbureau Lood Fotografie Vincent Hartman Fotografie Robin Bremer Druk Wegener NieuwsDruk

We wensen u veel leesplezier! Verspreiding

Martijn Jansman – N35 Media Uitgever hoezoheino?

All in Verspreidingen Copyright Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de uitgever worden overgenomen en vermenigvuldigd.

3

hoezoheino? april 2013  

hoezoheino? april 2013

Advertisement