Page 1

GRATIS FOLKEFEST 17.JUNI Sykkelritt SANDVOLLEYBALL Natursti

Via ferratta Rallyshow Guidede turer OLABIL-LØP KLATRETÅRN Fotballskole Gøy med turn og mye mer...

Siste nytt finner du på facebook!

Arrangeres av:

Info & påmelding

heitilhav.no


FORORD I over 150 år har vi i Søgne og Greipstad Sparebank ment at virkelige verdier handler om mer enn bankens eget overskudd. Som ansvarlig sparebank er vi levende opptatt av å gjøre lokalsamfunnet til et enda bedre sted å leve. Sammen med Søgne og Songdalen kommuner er vi derfor svært glade for å kunne invitere til nok et «Hei til Hav»-familiearrangement, denne gangen i Søgne. Som vanlig vil programmet inneholde mange ulike aktiviteter for store og små, i år lokalisert til Nygård Skole/Nygårdshallen, Linnegrøvan, Torvet og på fotballbanene sør og nord for E39. Vi lover mange artige og spennende aktiviteter i år også. Ekstra kjekt er det at vi denne gangen kan foreta åpningen av den nye klatrestien opp til Søgne-skiltet som en del av arrangementet. Via Ferrata-løypen er laget i regi av Søgne Klatreklubb, med god finansiell støtte fra bankens gavefond. Alle aktiviteter som du kan delta på denne dagen, er organisert av lag og foreninger fra Søgne og Songdalen. Uten dem ville vi ikke fått dette til – derfor en stor applaus til alle frivillige! Som avslutning på dagen håper vi å fylle torvet på Tangvall. Der blir det mange musikalske høydepunkt, først av lokale talenter, deretter fra rapper’en ZadeKing og til slutt av bandet «Trang fødsel». Vi gleder oss. Vi ser frem til å se deg og familien din under årets «Hei til Hav»-arrangement den 17. juni. Hele arrangementet er gratis! Sommerlig hilsen Vidar Skaaland Vidar Skaaland Administrerende banksjef i Søgne og Greipstad Sparebank

www.heitilhav.no


PROGRAM NYGÅRD SKOLE

Spennende natursti og stor leirplass i skolegården med Søgne Røde Kors (RØFF). Turn for alle i Nygårdshallen med Søgne Turn.

17. JUNI

Velkommen til en dag med mye gøy og moro. Vi har mange spennende aktiviteter og konkurranser. Ta med deg en venn og bli med!

Søgne Skolekorps spiller kl. 13.00

OLA-BIL-LØP PÅ NYGÅRD SKOLE

“Hei til Hav Grand Prix 2018”. Bygg din egen Olabil og delta. Påmelding/registrering kl. 12.00.

TANGVALL TORV

Nullvisjonen stiller med VeltePetter. Søgne Skolekorps spiller kl. 17.00

FOTBALLBANEN SØR FOR E39

Sandvolleyball-skole for alle. Gøy med fotball (3 mot 3)

FOTBALLBANEN NORD FOR E39

www.heitilhav.no

Fotballaktiviteter.

LINNEGRØVAN (FRA KL. 14.15)

Rallyshow med Try og Frustøl. Søgne Skolekorps kommer og spiller. Det vil bli sykkelritt for barn fra 3-12 år. Kjøresimulator på storskjerm. Showritt med kjente fjes fra Søgne og Songdalen.

Innledende runder starter kl. 13.00.

Delta i et 6 meter høyt klatretårn.

Info og påmelding

KL.12.00-16.00

Søgne Skolekorps spiller kl. 12.15 ved offisiell åpning av Via Ferrata Søgne klatreløype. Snoren klippes av Ordfører Astrid Hilde. Ønsker du å klatre, må du huske forhåndspåmelding på www.heitilhav.no, begrenset antall plasser. Guidede vandreturer til 4 utvalgte destinasjoner, med 1-3 timers varighet.

Alle aktiviteter starter kl. 12.00 og varer til kl.16.00, bortsett fra Linnegrøvan. Alt, bortsett fra klatring, er åpne aktiviteter som publikum kan droppe inn på. Påmelding til klatring Via Ferrata på www.heitilhav.no.

Søgneruta vil også i år være en viktig del av Hei til Hav, og vil kjøre en fast rute mellom Nygård Skole, via Linnegrøvan og til E39. Bussen er en restaurert Bedford fra 1949. Den hadde sin faste rute mellom Øyslebø og Kristiansand, og transporterte passasjerer og varer som post og melk.


gratis konsert kl. 17.00, Tangvall torv, voksne og barn velkomne

GRATIS KONSERT

med

TRANG FØDSEL Tradisjonen tro, så avsluttes folkefesten med en stor musikalsk opplevelse, for store og små. Her blir det garantert høy all-sang faktor! Vi er så heldige å ha fått ZadeKing til å varme opp før Trang Fødsel entrer scenen.

Mer informasjon: www.heitilhav.no

OLa-bil-løp - FOR VOKSNE OG BARN

Olabil-løpet Hei til Hav Grand Prix 2018 . I år, som i fjor, skal vi utfordre store og små til å bygge sin egen olabil og stille opp i vår gøyale konkurranse. I fjor stilte 59 ulike olabiler til start og de ble heiet frem av over 300 tilskuere langs løypa i Hagebrotveien. I år vil olabil-løpet bli arrangert ned fra Nygårdsheia i Søgne, like ved siden av Nygård Skole. Service-området og depot blir foran skolen, og det vil bli god mulighet til å teste ut løype og olabil, fra kl. 12.00. Innledende runder starter kl. 13.00 og alle startende får kjøre 2 ganger. Vi premierer alle som melder seg på og tar utfordringen i denne lange bakken, hvor det også er innlagt en fartshump, for å gjøre det enda mer spennende. Møt opp utenfor Nygård Skole og meld deg på. Vi garanterer mye moro og høy stemning. Husk at din olabil må ha gode bremser og solid styring. Vår rittleder sjekker også at du har på deg sykkelhjelm, før du får lov til å sette utfor bakken.


verdensnyhet!! påmelding til klatring: www.heitilhav.no

VIA FERRATA - verdensnyhet i SØGNE

Det bygges en Via Ferrata, som betyr jernsti, fra fotballbanen nord for E39 og helt opp til det berømte Søgne-skiltet på toppen av Randheia. Dette blir en spektakulær attraksjon, som kommer til å sette Søgne skikkelig på opplevelses-kartet. Slike klatreløyper er bygd for at også de uten fjellklatringskunnskap, skal kunne klatre trygt opp en fjellvegg, ved hjelp av faste jernbøyler som man kan trø på og holde i, nesten som en stige. Langs hele løypa finnes det også en solid stålwire, som er sikret direkte i klatreselen du har på deg. Du vil også finne steder langs løypa med ulike taubaner du skal balansere over, men hele tiden solid sikret i stålwire. Dette blir en fantastisk opplevelse, og under Hei til Hav vil påmeldte personer få anledning til å være med på dette. Grunnet sikkerhet, er det begrenset hvor mange mennesker som får lov til å klatre samtidig. Vi setter sikkerhet i høysete og vil at de som klatrer, skal føle seg trygge og komfortable. Denne Via Ferrata`en vil etterhvert bli gjort tilgjengelig for publikum. I tillegg vil Søgne Klatreklubb arrangere guidede turer for store og små grupper. Klatreruten har blitt til med bl.a store økonomiske bidrag fra Søgne og Greipstad Sparebank. Offisiell åpning ved ordfører Astrid Hilde kl. 12.15.

SHUTTLEBUSS Søgneruta vil også i år være en viktig del av Hei til Hav, og vil kjøre en fast rute mellom Nygård Skole, via Linnegrøvan og til E39. Bussen er en restaurert Bedford fra 1949. Den hadde sin faste rute mellom Øyslebø og Kristiansand, og transporterte passasjerer og varer som post og melk.


Velkommen til en spennende dag i Søgne! Her er et glimt fra fjorårets Hei til Hav i Songdalen, og vi gleder oss masse til å se deg i år også! Ta med en venn og bli med! Bildene er tatt av N247

Hei til Hav 2018  

Gratis folkefest 17. juni

Hei til Hav 2018  

Gratis folkefest 17. juni

Advertisement