Page 23

TEEMANA

SOCIAL SELLING

4. Vainu.io Vainu.io on palvelu prospektointiin ja liidien tunnistamiseen. Vainu käy läpi netin miljoonia tietolähteitä ja auttaa myyntitiimiä tunnistamaan relevanteimmat prospektit ja tärkeimmät huomiota vaativat asiakkuudet. Vainu yhdistää avoimen ja verkostosta löytyvän tiedon oikeaan Y-tunnukseen. Se integroituu yleisimpiin CRM-järjestelmiin (Salesforce, Microsoft Dynamics, HubSpot, Pipedrive) sekä sähköposti- ja markkinoinnin automaatio -järjestelmiin. Monet hyvät myyntimahdollisuudet paljastuvat talousuutisista. Myös rekrytointi-ilmoitukset ovat paljon muutakin kuin pelkkä ilmoitus työpaikasta. Vainu seuloo tietoa myös näistä.

Huomioi myös nämä tietolähteet CITYMARK Tietokanta sisältää tietoa toimitilojen vuokralaisista, heidän nykyisestä vuokrasuhteestaan ja tulevista toimitilatarpeista.

FAKTANET Palvelusta löydät Suomen, Ruotsin, Norja ja Tanskan rakennushankkeet.

INBOUND-TYÖKALUT Esimerkiksi Google Analyticsin datan tai HubSpotin keräämän tiedon perusteella voidaan arvioida yritystasolla, mitkä yritykset ovat kiinnostuneita palveluistasi.

OPPEX Palvelun ideana on seurata hankintailmoituksia ympäri maailman ja kääntää ne englanniksi. Erityisesti niche-tuotteita myyville yrityksille tämä voi olla tapa löytää kansainvälisiä myyntimahdollisuuksia.

MESSUKÄVIJÄT Tietyn alan toimijat löytyvät ilmaiseksi messujen näytteilleasettajalistoilta. Täältä on helppo löytää yritykset, jotka etsivät yhteistyömahdollisuuksia ja satsaavat näkyvyyteen.

MMA:n jäsenetu: Intellia-palvelu MMA:n jäsenet saavat suomalaiset yritysten ja yksityishenkilöiden julkiset puhelinnumerot Intellia.fi-palvelusta. Intellian palvelu tarjoaa myös kaikkien suomalaisten yritysten yhteystiedot, keskeiset päättäjä- ja konsernirakennetiedot sekä talousluvut. Saatavilla on myös yritysten suppea talousraportti, josta löytyvät yritystä koskevat mahdolliset julkiset maksuhäiriötiedot. Puhelimitse maksuhäiriötietoja ei enää välitetä. MMA:n jäsenenä voit tehdä kuukausittain sata Intellian hakua maksutta. Palveluun pääset kirjautumalla Jäsensivuille osoitteessa mma.fi Teksti: MMA

23

Profile for Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Myynti & Markkinointi 3/2017  

Tässä lehdessä teemana social selling. Miten sitä pystyy hyödyntämään yritys ja yrityksen edustaja? Kansikuvassa Niklas Litmala, joka perust...

Myynti & Markkinointi 3/2017  

Tässä lehdessä teemana social selling. Miten sitä pystyy hyödyntämään yritys ja yrityksen edustaja? Kansikuvassa Niklas Litmala, joka perust...