Page 1

CEA MAI FRUMOASÄ‚ POVESTE DE DRAGOSTE

Remus & Valentina


CEA MAI FRUMOASÄ‚ POVESTE DE DRAGOSTE REMUS & VALENTINA

24.11.2019


Dedic această carte lui Remus dragostea și fericirea mea cu ocazia aniversării a 3 ani de relație

24 noiembrie 2016


Atât de iubitor, atent, sensibil și atât de puternic în același timp, ești bărbatul în care am descoperit dragostea adevărată, sinceritatea, respectul, cumpătarea și curajul.

Emani căldură, seninătate și servești drept un model de verticalitate. Îți mulțumesc pentru iubirea și tandrețea cu care mă învălui.


Dragostea se împarte la doi. Dar rezultatul este amplificarea ei, nu reducerea. Ai apărut în viața mea ca o minune, ca un dar venit de la Cel de Sus, menit să mă completeze și să îmi întregească CHARLES LAMB:

„Cel care ştie să se facă iubit ştie să facă totul.”

sufletul. Inimile

noastre

s-au

unit

pe

24

noiembrie acum 3 ani. Am cunoscut un om

extraordinar,

cu

un

suflet

de

milioane și mă bucur enorm. Ai dat atât de mult sens și culoare vieții mele, încât nu pot și nu vreau să îmi imaginez viața fără tine, nici măcar o zi. NOMADIC

|

24


Ești sincer și de încredere,

Curajos și hotărât,

Înțelegător, atent și devotat,

Haios și deschis provocărilor,

Protector, generos și echilibrat,

Definești pur și simplu cuvântul extraordinar.


PREZENȚA TA ESTE CA SOARELE CARE ÎMI LUMINEAZĂ ZILELE Asemenea unei raze de soare îmi luminezi zilele, îmi încălzești inima și îmi bucuri privirea. Adaugi culoare și viață existenței mele. Nu știu cum aș putea să îți mulțumesc și să îmi exprim recunoștința pentru atât de multe clipe de  fericire și împlinire, pe care mi le oferi. Să îți fiu mereu alături este cea mai mare binecuvântare. 


„Dragostea este o prietenie care cântă.” J O S E P H

C A M P B E L L


Ești asemenea unui alchimist Apreciezi

lucrurile

simple și știi să te bucuri de momentele unice

și

irepetabile

din fiecare zi. În orice lucru mic și neînsemnat ceva

găsești

prețios.

Ai

transformat

ochi

triști,

ochi

care

Mi-ai

pus

în

zâmbesc. un

zâmbet

larg

pe

chip atunci când nu puteam

zâmbi,

transformat,

ai

precum

un alchimist, o viață monotonă într-una ca în povești. Ești un vis frumos ce mi s-a întâmplat! NOMADIC

|

24


SPECIAL ÎN ATÂT DE MULTE FELURI...

TANDRU

ATENT

IUBITOR

ȘARMANT

Nu ai nevoie să ți-o spun, toate vorbesc despre cât ești de MINUNAT.


„Te iubesc pentru că mă iubești: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, și nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aici începe iubirea. Îți mulțumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii.” (Liviu Rebreanu)


Se spune că un om care te iubește nu îți spune povești, ci te face să trăiești una. Pot spune că alături de tine trăiesc cea mai frumoasă poveste din viața mea. Te iubesc enorm! NOMADIC

|

24


RĂSFOIND FILELE POVEȘTII Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El. - Michelangelo

M-ai cucerit deplin, apreciez că ai un suflet neastâmpărat, un spirit liber, o hotărâre nestăvilită, un chip plin de zâmbet. Îmi amintesc cu drag de primele noastre întâlniri, de plimbările prin parc, de discuțiile despre câte-n lună și în stele... Am trăit atâtea momente prețioase împreună! Fiecare clipă alături de tine este specială, unică, plină de farmec.

Dragostea noastră nu ar mai fi ce este acum fără aceste momente trăite împreună. Te iubesc astazi, chiar acum și în toate clipele vieții mele. Te iubesc și nu mă întreb de ce. Te iubesc și sunt fericită. Abia aștept să îmi trăiesc restul vieții alături de tine, să scriem în continuare cea mai frumoasă poveste de dragoste din toate câte au existat vreodată. Să fim cei mai fericiți de pe întreaga planetă.


AMINTIRILE CU TINE SUNT O COMOARĂ După ce te-am cunoscut viața mea n-a mai fost la fel. Din palmaresul generos al acestor clipe păstrez cu sfințenie cuvintele de dragoste, gesturile tandre, surprizele frumoase. Păzesc cu drag în suflet amintirile despre noi. Ele sunt comoara la care apelez când ești departe pentru a te simți mereu lângă mine; mereu la fel de atent și plin de iubire. Îmi amintesc parcă a fost ieri, prima noastră întâlnire, câți fluturi în stomac și câtă fericire. La fel și primul sărut, îl simt și acum pe buze...


În preajma ta simt că timpul se oprește în loc Știu că pot conta pe susținerea ta și asta mă încurajează să merg mai departe. Faptul că crezi în mine mă face mai puternică. Mulțumesc că ai încredere în mine ...mai ales atunci când eu mă îndoiesc de mine însămi.

Îmi face plăcere să ne privim, să discutăm împreună despre aproape orice, să zâmbim sau să ascultăm tăcerea. Este o plăcere să petrec timp cu tine chiar nefăcând nimic, pentru că alături de tine nu mă pot plictisi.


Îți mulțumesc pentru dragostea necondiționat ă pe care mi-o oferi, pentru răbdarea cu care mă accepți în viața ta așa cum sunt și pentru nesfârșitele ocazii de a descoperi frumusețea ta sufletească! NOMADIC

|

24


Viața mi te-a adus, îți mulțumesc că ești alături de mine. Lângă tine miam găsit fericirea și liniștea de care aveam mare nevoie. Te iubesc.


Dragostea ta e cea mai frumoasă minune ce mi se putea întâmpla. Alături de tine mă simt ca în al 9-lea cer.

Îți mulțumesc enorm de mult pentru toate clipele de neuitat alături de tine. Te iubesc mai mult decât orice. În acești 3 ani am simțit că am ceea ce îmi trebuie, chiar și un înger care are mereu grijă de mine. Ai fost lângă mine mereu când mi-a fost greu. Îmi doresc să fii fericit toată viața alături de mine și ca relația asta să evolueze. Simt în adâncul sufletului meu că ești tot ce mi-am dorit vreodată. Totul a început acum 3 ani, dar nici că se va termina. Ziua de 24 noiembrie 2016 este cea mai importantă zi pentru noi. NOMADIC

|

24


La mulți ani nouă!

De ziua noastră să ne urăm „La mulți ani nouă”, iubirea mea!        Mai presus de toate, azi vreau să îmi doresc mie să te am mereu alături. Să construim un viitor luminos în continuare, de care să ne bucurăm în fiecare zi de acum încolo. Să fim conștienți de această binecuvântare care putem fi unul pentru celălalt. Să ai parte, dragul meu, de toată fericirea din lume, iubirea de pe pământ, și toată energia din univers! Să ajungi mereu acolo unde îți dorești! Iar eu voi fi mereu lângă tine și te voi urma și la capătul lumii! Te iubesc până la lună și înapoi! :-)


Grijuliu

Curajos

Haios Înțelept Încântător Șarmant

Sincer Sensibil

Extraordinar Generos Răbdător Mărinimos Respectuos

Cumpătat

Iubitor Devotat Atent Cuceritor Gentil Delicat Fermecător Demn Simpatic Tandru

Altruist Drag


RECITEȘTE ACEASTĂ CARTE Dacă ne vom certa vreodată recitește această carte. Adu-ți aminte că am scris-o cu inima plină de afecțiune și multă sinceritate. Poate așa mă vei ierta mai curând, pentru că nu vreau să pierd comoara ce se ascunde în spatele iubirii noastre.

„DRAGOSTEA E TOT CE AVEM, E SINGURA MODALITATE ÎN CARE NE PUTEM AJUTA UNUL PE CELĂLALT.” — EURIPIDE


Aici se încheie această carte, dar avem încă multe pagini de scris din povestea noastră comună...

NOMADIC

|

24


POVESTEA MERGE MAI DEPARTE Povestea noastră o să continue mult timp de acum înainte…, o să ajungem împreună acolo unde ne dorim, o să scriem un roman frumos, plin de iubire, speranță și încredere având ca personaje principale doi oameni nedespărțiți și minunați. O să fiu alături de tine la bine și la greu și mai ales voi lupta pentru visele noastre până le vom îndeplini. Te iubesc, sufletul meu! NOMADIC

|

24


MyVerySpecialBook.com

Profile for myveryspecialbook

Remus & Valentina  

Remus & Valentina  

Advertisement