Page 1

CEA MAI FRUMOASÄ‚ POVESTE DE DRAGOSTE

Ciprian & Teodora


CEA MAI FRUMOASÄ‚ POVESTE DE DRAGOSTE CIPRIAN & TEODORA

26 OCTOMBRIE 2018


O VIAȚĂ FĂRĂ DRAGOSTE ESTE ASEMENEA UNUI AN FĂRĂ PRIMĂVARĂ


Dedic această carte lui Ciprian dragostea și fericirea mea

Atât de iubitor, atent, sensibil și atât de puternic în același timp, ești bărbatul în care am descoperit dragostea adevărată, sinceritatea, respectul, cumpătarea și curajul.

Emani căldură, seninătate și servești drept un model de verticalitate. Îți mulțumesc pentru iubirea și tandrețea cu care mă învălui.


„Dragostea este o prietenie care cântă.”

J O S E P H C A M P B E L L


Ai apărut în viața mea ca o minune, ca un dar venit de la Cel de Sus, menit să CHARLES LAMB:

mă completeze și să îmi întregească sufletul. Ai dat atât de mult sens și

„Cel care ştie să se facă iubit ştie să facă totul.”

culoare vieții mele, încât nu pot și nu vreau să îmi imaginez viața fără tine, nici măcar o zi. Cine ești tu că adaugi entuziasm în rutina de fiecare zi, precum curcubeul adaugă culoare cerului în zilele ploioase?! NOMADIC

|

24


Ești sincer și de încredere,

Curajos, ambițios și hotărât,

Înțelegător, atent și devotat,

Haios și deschis provocărilor,

Protector, generos și echilibrat,

Cu un suflet minunat și călduros,

Definești pur și simplu cuvântul extraordinar.


PREZENȚA TA ESTE CA SOARELE CARE ÎMI LUMINEAZĂ ZILELE Asemenea unei raze de soare îmi luminezi zilele, îmi încălzești inima și îmi bucuri privirea. Adaugi culoare și viață existenței mele. Nu știu cum aș putea să îți mulțumesc și să îmi exprim recunoștința pentru atât de multe clipe de fericire și împlinire, pe care mi le oferi. Să îți fiu mereu alături este cea mai mare binecuvântare. 


„Dragostea este o prietenie care cântă.” J O S E P H

C A M P B E L L


Ești asemenea unui alchimist Apreciezi lucrurile simple și știi să te bucuri de momentele unice și irepetabile din fiecare zi. În orice lucru mic și neînsemnat găsești ceva prețios. Ai transformat ochi triști, în ochi care zâmbesc. Mi-ai pus un zâmbet larg pe chip atunci când nu puteam zâmbi, ai transformat, precum un alchimist, o viață monotonă întruna ca în povești. Ești un vis frumos ce mi s-a întâmplat! NOMADIC

|

24


RĂSFOIND FILELE POVEȘTII Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El. - Michelangelo M-ai cucerit deplin, apreciez că ai un suflet neastâmpărat, un spirit liber, o hotărâre nestăvilită, un chip plin de zâmbet. Ador timpul petrecut în doi, bucurându-ne unul de celălalt! Îmi amintesc cu drag de primele noastre întâlniri, de plimbările prin parc, de discuțiile despre câte-n lună și în stele, de îmbrățisări și gădileli... Am trăit atătea momente prețioase împreună! Fiecare clipă alături de tine este specială, unică, plină de farmec.

Dragostea noastră nu ar mai fi ce este acum fără aceste momente trăite împreună. Te iubesc astazi, chiar acum și în toate clipele vieții mele. Te iubesc și nu mă întreb de ce. Te iubesc și sunt fericită. Abia aștept să îmi trăiesc restul vieții alături de tine, să scriem în continuare cea mai frumoasă poveste de dragoste din toate câte au existat vreodată. Să fim cei mai fericiți de pe întreaga planetă.


AMINTIRILE CU TINE SUNT O COMOARĂ După ce te-am cunoscut viața mea n-a mai fost la fel. Din palmaresul generos al acestor clipe păstrez cu sfințenie cuvintele de dragoste, gesturile tandre, surprizele frumoase. Păzesc cu drag în suflet amintirile despre noi. Ele sunt comoara la care apelez când ești departe pentru a te simți mereu lângă mine; mereu la fel de atent și plin de iubire. Îmi amintesc parcă a fost ieri, prima noastră întâlnire, câți fluturi în stomac și câtă fericire. La fel și primul sărut, îl simt și acum pe buze...


„Dragostea este o prietenie care Doar tu știi să îmi încălzești cântă.” inima. J O S E P H

C A M P B E L L


SPECIAL ÎN ATÂT DE MULTE FELURI...

TANDRU

ATENT

IUBITOR

MATUR

Nu ai nevoie să ți-o spun, toate vorbesc despre cât ești de MINUNAT.


„Te iubesc pentru că mă iubești: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, și nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aici începe iubirea. Îți mulțumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii.” (Liviu Rebreanu)


În preajma ta simt că timpul se oprește în loc Știu că pot conta pe susținerea ta și asta mă încurajează să merg mai departe. Faptul că crezi în mine mă face mai puternică. Mulțumesc că ai încredere în mine ...mai ales atunci când eu mă îndoiesc de mine însămi.

Îmi face plăcere să ne privim, să discutăm împreună despre aproape orice, să zâmbim sau să ascultăm tăcerea. Este o plăcere să petrec timp cu tine chiar nefăcând nimic, pentru că alături de tine nu mă pot plictisi.


Tu îmi aprinzi culorile vieții.


Dragostea ta e cea mai frumoasă minune ce mi se putea întâmpla. Alături de tine mă simt ca în al 9-lea cer.

Chiar dacă noi nu suntem perfecți, ne completăm perfect unul pe altul și putem crea împreună cadrul ideal pentru relația noastră, împrejurările care să ne asigure buna înțelegere și armonia dintre noi. Putem construi temelia unei legături în care să ne bucurăm unul de celălalt și ambii de iubirea noastră. Tot ce contează este să avem suficientă răbdare, dedicare și dorință pentru a face lucrurile să funcționeze mai bine. NOMADIC

|

24


Viața mi te-a adus, îți mulțumesc că ești alături de mine. Ești iubirea vieții mele, omul care m-a învățat să iubesc sincer și curat! Lângă tine miam găsit fericirea și liniștea de care aveam mare nevoie. Te iubesc.


La mulți ani iubirii noastre! Astăzi aș vrea să ne urăm „La mulți ani nouă”, iubirea mea!        Mai presus de toate, azi vreau să îmi doresc mie să te am mereu alături. Să construim un viitor luminos în continuare, de care să ne bucurăm în fiecare zi de acum încolo. Să fim conștienți de această binecuvântare care putem fi unul pentru celălalt. Să ai parte, dragul meu, de toată fericirea din lume, iubirea de pe pământ, și toată energia din univers! Să ajungi mereu acolo unde îți dorești! Iar eu voi fi mereu lângă tine și te voi urma și la capătul lumii! Te iubesc până la lună și înapoi! :-)


Dacă vei fi trist vreodată, voi veni de la capătul lumii pentru a-ți ocroti fericirea.


Grijuliu

Curajos

Haios Înțelept Încântător Șarmant

Sincer Sensibil

Extraordinar Generos Răbdător Mărinimos Respectuos

Cumpătat

Iubitor Devotat Atent Cuceritor Gentil Delicat Fermecător Demn Simpatic Tandru

Altruist Drag


RECITEȘTE ACEASTĂ CARTE Dacă ne vom certa vreodată recitește această carte. Adu-ți aminte că am scris-o cu inima plină de afecțiune și multă sinceritate. Poate așa mă vei ierta mai curând, pentru că nu vreau să pierd comoara ce se ascunde în spatele iubirii noastre.

„DRAGOSTEA E TOT CE AVEM, E SINGURA MODALITATE ÎN CARE NE PUTEM AJUTA UNUL PE CELĂLALT.” — EURIPIDE


„Dragostea e compusă dintr-un singur suflet care locuiește în două corpuri.” ARISTOTEL


MyVerySpecialBook.com

Profile for myveryspecialbook

Ciprian & Teodora  

Ciprian & Teodora  

Advertisement