Page 1

CEA MAI FRUMOASĂ POVESTE DE DRAGOSTE

Alexandra și Samuel


CEA MAI FRUMOASĂ POVESTE DE DRAGOSTE ALEXANDRA ȘI SAMUEL

1 MAI 2015


O VIAȚĂ FĂRĂ DRAGOSTE ESTE ASEMENEA UNUI AN FĂRĂ PRIMĂVARĂ


Dedic această carte lui Samuel universul meu

Atât de iubitor, atent, sensibil și atât de puternic în același timp, ești bărbatul în care am descoperit dragostea adevărată, sinceritatea, respectul, cumpătarea și curajul.

Emani căldură, seninătate și servești drept un model de verticalitate. Îți mulțumesc pentru iubirea și tandrețea cu care mă învălui.


Dragostea se împarte la doi. Dar rezultatul este amplificarea ei, nu reducerea. Ai apărut în viața mea ca o minune, ca un dar venit de la Cel de Sus, menit să mă completeze și să îmi întregească sufletul. Din 1 mai 2015, până astăzi, ești universul meu. Ai dat atât de mult sens și culoare vieții mele, încât nu pot și nu vreau să îmi imaginez viața fără tine, nici măcar o zi.  Cine ești tu că adaugi entuziasm în rutina de fiecare zi, precum curcubeul adaugă culoare cerului în zilele ploioase?!

NOMADIC

|

24


CHARLES LAMB:

Ești orizontul meu și persoana care mă ține pe linia de plutire.

„Cel care ştie să se facă iubit ştie să facă totul.”

Un băiat atent, enervant uneori, dar împăcările cu tine sunt dulci. Omul iubitor și grijuliu de care am avut nevoie și omul care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Te iubesc necondiționat. Te iubesc enorm și te voi iubi forever.

NOMADIC

|

24


Ești sincer și de încredere,

Curajos și hotărât,

Înțelegător, atent și devotat,

Haios și deschis provocărilor,

Protector, generos și echilibrat,

Definești pur și simplu cuvântul extraordinar.


PREZENȚA TA ESTE CA SOARELE CARE ÎMI LUMINEAZĂ ZILELE Asemenea unei raze de soare îmi luminezi zilele, îmi încălzești inima și îmi bucuri privirea. Adaugi culoare și viață existenței mele. Nu știu cum aș putea să îți mulțumesc și să îmi exprim recunoștința pentru atât de multe clipe de  fericire și împlinire, pe care mi le oferi. Să îți fiu mereu alături este cea mai mare binecuvântare. 


„Dragostea este o prietenie care cântă.” J O S E P H

C A M P B E L L


Ești asemenea unui alchimist Apreciezi

lucrurile

simple și știi să te bucuri de momentele unice

și

irepetabile

din fiecare zi. În orice lucru mic și neînsemnat ceva

găsești

prețios.

Ai

transformat

ochi

triști,

ochi

care

Mi-ai

pus

în

zâmbesc. un

zâmbet

larg

pe

chip atunci când nu puteam

zâmbi,

transformat,

ai

precum

un alchimist, o viață monotonă într-una ca în povești. Ești un vis frumos ce mi s-a întâmplat! NOMADIC

|

24


„Te iubesc pentru că mă iubești: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, și nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aici începe iubirea. Îți mulțumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii.” (Liviu Rebreanu)


SPECIAL ÎN ATÂT DE MULTE FELURI...

TANDRU

ATENT

IUBITOR

ȘARMANT

Nu ai nevoie să ți-o spun, toate vorbesc despre cât ești de MINUNAT.


Doar tu știi să îmi încălzești inima.

„Dragostea este o prietenie care cântă.” J O S E P H

C A M P B E L L


RĂSFOIND FILELE POVEȘTII Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El. - Michelangelo

M-ai cucerit deplin, apreciez că ai un suflet neastâmpărat, un spirit liber, o hotărâre nestăvilită, un chip plin de zâmbet. Îmi amintesc cu drag de primele noastre întâlniri, de plimbările prin parc, de discuțiile despre câte-n lună și în stele... Am trăit atâtea momente prețioase împreună! Fiecare clipă alături de tine este specială, unică, plină de farmec.

Dragostea noastră nu ar mai fi ce este acum fără aceste momente trăite împreună. Te iubesc astazi, chiar acum și în toate clipele vieții mele. Te iubesc și nu mă întreb de ce. Te iubesc și sunt fericită. Abia aștept să îmi trăiesc restul vieții alături de tine, să scriem în continuare cea mai frumoasă poveste de dragoste din toate câte au existat vreodată. Să fim cei mai fericiți de pe întreaga planetă.


AMINTIRILE CU TINE SUNT O COMOARĂ După ce te-am cunoscut viața mea n-a mai fost la fel. Din palmaresul generos al acestor clipe păstrez cu sfințenie cuvintele de dragoste, gesturile tandre, surprizele frumoase. Păzesc cu drag în suflet amintirile despre noi. Ele sunt comoara la care apelez când ești departe pentru a te simți mereu lângă mine; mereu la fel de atent și plin de iubire. Îmi amintesc parcă a fost ieri, prima noastră întâlnire, câți fluturi în stomac și câtă fericire. La fel și primul sărut, îl simt și acum pe buze...


Tu îmi aprinzi culorile vieții.


În preajma ta simt că timpul se oprește în loc Știu că pot conta pe susținerea ta și asta mă încurajează să merg mai departe. Faptul că crezi în mine mă face mai puternică. Mulțumesc că ai încredere în mine ...mai ales atunci când eu mă îndoiesc de mine însămi.

Îmi face plăcere să ne privim, să discutăm împreună despre aproape orice, să zâmbim sau să ascultăm tăcerea. Este o plăcere să petrec timp cu tine chiar nefăcând nimic, pentru că alături de tine nu mă pot plictisi.


Dragostea ta e cea mai frumoasă minune ce mi se putea întâmpla. Alături de tine mă simt ca în al 9-lea cer.

Chiar dacă noi nu suntem perfecți, ne completăm perfect unul pe altul și putem crea împreună cadrul ideal pentru relația noastră, împrejurările care să ne asigure buna înțelegere și armonia dintre noi. Putem construi temelia unei legături în care să ne bucurăm unul de celălalt și ambii de iubirea noastră. Tot ce contează este să avem suficientă răbdare, dedicare și dorință pentru a face lucrurile să funcționeze mai bine. NOMADIC

|

24


Viața mi te-a adus, îți mulțumesc că ești alături de mine. Lângă tine mi-am găsit fericirea și liniștea de care aveam mare nevoie. Te iubesc.


La mulți ani iubirii noastre!

În fiecare zi îți simt lipsa și îți duc dorul în fiecare clipă în care nu ești lângă mine... Aștept ziua în care nu va mai trebui să pleci de lângă mine și vom putem fi împreună mereu. Așa că vreau să îmi doresc mie să te am mereu alături. Să construim un viitor luminos în continuare, de care să ne bucurăm în fiecare zi de acum încolo. Să fim conștienți de această binecuvântare care putem fi unul pentru celălalt. Te iubesc până la lună și înapoi! :-)


Dacă vei fi trist vreodată, voi veni de la capătul lumii pentru a-ți ocroti fericirea.


Grijuliu

Curajos

Haios Înțelept Încântător Șarmant

Sincer Sensibil

Extraordinar Generos Răbdător Mărinimos Respectuos

Cumpătat

Iubitor Devotat Atent Cuceritor Gentil Delicat Fermecător Demn Simpatic Tandru

Altruist Drag


RECITEȘTE ACEASTĂ CARTE Dacă ne vom certa vreodată recitește această carte. Adu-ți aminte că am scris-o cu inima plină de afecțiune și multă sinceritate. Poate așa mă vei ierta mai curând, pentru că nu vreau să pierd comoara ce se ascunde în spatele iubirii noastre.

„DRAGOSTEA E TOT CE AVEM, E SINGURA MODALITATE ÎN CARE NE PUTEM AJUTA UNUL PE CELĂLALT.” — EURIPIDE


„Dragostea e compusă dintr-un singur suflet care locuiește în două corpuri.” ARISTOTEL


MyVerySpecialBook.com

Profile for myveryspecialbook

Alexandra și Samuel  

Alexandra și Samuel  

Advertisement