Page 1


Мама Моята майка се казва Гергана. Тя е на 40 г. Работи на бензиностанция. Мама е средна на ръст и не е много слаба. Очите и са тъмно кафяви, с дълга боядисана червена коса и матово лице. Обича спортното облекло. Като се прибере от работа, започва да прави ядене. Мама обича да шие гоблени. Тя е много добра майка и съпруга. Винаги помага на мен и на тати. Ние много я обичамe и сме и много благодарни зa всичко, което прави за нас.

от Василен


Мама

Моята майка се казва Нина и е на тридесет и шест години.Тя работи като застраховетелен агент. Висока е на ръст, с кафяви очи и руса коса. Облича се със спортни дрехи.Любимите и занимания са да сяда на компютъра и да си говори с баба. Държи се с мен много добре и ми помага за уроците. Аз я обичам, защото е добра, умна и красива!

От Виктор


Мама Моята майка се казва Пенка. Тя е на тридесет и осем години. Работи в магазин. Висока е на ръст .Слаба е. Има кафяви очи, черна коса и обло лице. Тя се облича спортно. Любимите и занимания са да домакинства,излиза с приятелки и да си почива. Обичам я дори и когато ми се каранали за това са родителите.

С обич: Десислава


Мама

Моята майка много е добра и за всичко ми помага. Тя се казва ТОНКА и е 27 години .Тя работи като шивачка. Грижи се за мен и моето семейство. Много обича цветята, животните и много други неща .Тя е умна и талантлива. С една дума – най- добрата майка.

От Иван


Мама Мама се казва Светла. На тридесет и осем години е. Учителка по руски и музика е. Работи в село Партизанин. На ръст е средна. Има тъмнозеленикави очи. Косата и е кестенява, а лицето и е бяло. Носи очила. Облича се в най-различни дрехи. Най- често е със спортно облекло. Вкъщи чисти, готви, пере, почива ,гледа телевизор, често пие кафе с приятелки С мен се държи добре. Най-много се кара на Петра, защото тя е още малка. Аз я обичам, защото е мила, добра, винаги ми помага. Понякога ми се кара, но аз пак я обичам.

От Иван


Мама

Моята майка се казва Гинка.На тридесет и девет години е.Тя се грижи вкъщи. На ръст е 1,71 м. Слаба и висока е. Очите и са кафяви, косата тъмно кестенява. Лицето и е светло и леко заоблено. Много е красива. Облича се спортно. Вкъщи върши домакинската работа, а татко и помага. Обича да пазарува, да чете, да гледа телевизия. Държи се чудесно с мен. Помага ми, когато се затрудня. Обичам я, защото ми е майка!

от Иванна


Мама Моята мама се казва Мария и е 34 години. Тя е дребничка и слабичка. Косата и е дълга и права. На цвят е тъмна, но тя я прави на кичури. Лицето и е матово, а очите тъмни и изразителни. Мама харесва спортни и стилни дрехи. Винаги е добре облечена. Гримира се и си прави прическа. Пръска си ароматен парфюм „Франк”. Сега започна работа в „Пени маркет”. Когато не на работа, домакинства и се грижи за мен и тате .През свободното си време се забавлява. Аз винаги мога да разчитам на мама.Т я ми е опора в живота и винаги е до мен в тежки и радостни моменти. Мама ми е най-добрият приятел. Искам мама да е горда с мен и целият свят да разбере колко много се обичаме цялото семейство.

от Ицо


Мама Моята майка се казва Илияна.На 31 години е. Тя е военна. Работи в поделението в село Свобода. Тя е висока и слаба. Очите и са сини. Косата и е къса и руса. Лицето и е продълговато. Много е красива. Мама обича да се облича със спортни дрехи.Вкъщи готви,чисти, а когато има време, си почива.Често пие кафе с приятелки. Държи се с мен мило и внимателно.Когато нещо ми е трудно, мама винаги ми помага и ми го обяснява. Може да ми се кара, но аз пак я обичам много, защото ми е майка.

от Ниделина


Мама

Моята майка се казва Евгения. Тя е на тридесет и пет години. Работи в завод за замразени зеленчуци. Тя на ръст е ниска. Тя е леко закръглена. Очите й са кафяви, косата й е кестенява. Лицето й е бяло. Красива е. Облича се елегантно. Тя вкъщи пере, готви и чисти. Нейните занимания през свободното и време са да излиза с приятелки и да ходи на народни танци. Добре се държи с мен. Помага ми за всичко. Обичам я, защото е добра.

Светльо


Мама Моята майка се казва Живка. На 34години е. През зимата прави сладки, а през лятото бере портокали. Средна на ръст е. Тя е слаба. Очите и са пъстри, косата и е на кичури, а лицето и е матово. Мама се облича спортно. Вкъщи домакинства. Нейните любими занимания са да пие кафе с приятелки, да излиза и най-вече да си почива. С мен се държи прекрасно. Когато се затруднявам, мама винаги ми помага. Аз много я обичам, защото ми е майка.

от Теодора


Мама Моята майка се казва Валентина и е на 43 години. На ръст е висока, слаба и е със зелени очи. Облича се спортно, но понякога носи и елегантни дрехи. Тя работи в Институт по памука и твърдата пшеница. Когато сме вкъщи се занимава с домакинската работа или ми помага с уроците. Нейните любими занимания са да чете книги или да гледа телевизия. Аз много я обичам, защото тя винаги е до мен и ми помага. За мен моята майка е най-добрата на света.

От Тошко


Мама Мама се казва Донка. На 31 години е. Тя работи в Община Чирпан. Средна на ръст е и е леко закръглена. Нейните очи са кафяви, косата руса. Лицето и е закръглено. Облича се различно. Вкъщи има домакински задължения. Обича да си поляга. Мама се отнася с мен много добре. Много ми помага. Много я обичам.

от Коце

knijka  

knijka za mama

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you