Page 1

VÄLKOMMEN TILL MYRESJÖHUS


HEJ, JAG HETER PATRIK! Mitt namn är Patrik Ekstrand och jag är säljare på Myresjöhus i Helsingborg. Här får du en liten försmak av vad som väntar i katalogen som är på väg till dig, men jag ville presentera oss redan nu. Vi på Myresjöhus har byggt hemlängtan sedan 1927, och vår otroliga framgångssaga gör att du kan känna dig trygg när du bygger och bor i ett Myresjöhus. Titta gärna in på vår lokala hemsida myresjohus.se/helsingborg där du hittar information om våra tomter, våra villavisningar samt hus vi byggt i Helsingborgsområdet. Du har säkert massor med tankar och funderingar inför ditt husbygge, därför är du alltid välkommen att kontakta mig så svarar jag gärna på frågor: Telefon: 042-16 66 92 E-post: patrik.ekstrand@myresjohus.se Välkommen till Myresjöhus!

MYRESJÖHUS I HELSINGBORG Florettgatan 27 D 254 67 Helsingborg Tel: 042-16 66 90


INNEHÅLL PRESENTATION, SIDAN 2 Här presenterar sig din lokala säljare. Hör gärna av dig med dina frågor kring allt som gäller husbygge.

BYGG HUS MED ALL INCLUSIVE, SIDAN 8 LÄS MER OM HUSBYGGE MED ALL INCLUSIVE SE SIDAN 8

Att bygga hus ska vara både tryggt och enkelt. Vi har sammanställt allt som ingår när du bygger ditt Myresjöhus med totalentreprenad.

HUSSERIEN LEVELONE, SIDAN 12 Tanken med vår husserie LevelOne är enkel. Vi vill göra steget in i ett Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Läs mer på sidan 12.

NÖJDA KUNDER, SIDAN 16 Vi är bäst i klassen när det kommer till nöjda kunder, läs mer på sidan 16.


KORNETT 1,5-PLANSHUS, 169,2 M

FAKTA

2

Modernt hus där vardagsrummet står i centrum. Med sin imponerande takhöjd och yta skapar det stor flexibilitet kring placeringen av övriga utrymmen. Därifrån kan du välja att placera kök, sovrum och matplats efter dina behov. Utsikten är så generös att du kan njuta av den från båda våningsplanen. Samtliga rum på Hustyp Kornett Hustyp D345-1R Kornett D345-1R

övervåningen är drygt 10 kvm stora och badrummet har plats för både dusch Kornett Katalogvariant Kornett Katalogvariant

och badkar.

rnett Hustyp D345-1R Kornett D345-1R  

ogvariant Kornett Katalogvariant



 

 



ARKITEKT: Ingemar ARKITEKT: MedlöwIngemar Medlöw RITAD AV: Dave RITAD AV: Dave Delholt Delholt 2013 04 09 2013 04 09 DATUM: DATUM: e-post: e-post: 0 1 MYRESJÖHUS AB MYRESJÖHUS Tel. 0383-960 AB 00Tel. 0383-960 Hemsida: 00 Hemsida: www.myresjohus.se www.myresjohus.se 574 85 VETLANDA 574 85 Fax. VETLANDA 0383-914 40Fax. 0383-914 40

 

2

0 3

1:100

14

5m 2

3

1:100

    4  5m 

BOYTA BYGGYTA ANTAL SOVRUM BYGGNADSHÖJD ARKITEKT

169,2 M2 123,6 M2 4 ST 3,51 M INGEMAR MEDLÖW

ENERGIVÄRDEN På myresjohus.se/kornett hittar du aktuella energivärden. Där kan du också se det här huset i 360 grader.


1,5-PLANSHUS

PLANLÖSNING KORNETT

   



ÖVERVÅNING

 

 

 



  

 

Entrévåning BOA 108 m² Övervåning BOA 61,2 m²

 

ENTRÉVÅNING

D 345-1R

   

1 cm=1 meter  Skala 1:100







 

DM 



 



   













VP







 







 

 


VISNINGSHUS MALMÖ

KORNETT FINNS SOM VISNINGSHUS I MALMÖ OCH GÖTEBORG


AVANTI


ALL INCLUSIVE. Hos oss på Myresjöhus betyder All inclusive att du får ett smärtfritt husbygge. Vi hjälper dig med allt och finns med som ett stöd och bollplank från första början. Våra säljare och arkitekter hjälper dig att hitta rätt hus, och genom vår heltäckande totalentreprenad tar vi sedan ansvar för hela bygget. Färdigställandeförsäkring och byggfelsförsäkring ingår. Och du som vill kan även få hjälp att hitta en tomt att bygga på och en bank med sällsynt bra lånevillkor.

TOTALENTREPRENAD

ETT KONTRAKT OCH FAST PRIS. Vår totalentreprenad innebär att vi levererar ett hus som är inflyttningsklart på riktigt. Vi driver bygget och löser kontakten med hantverkare, entreprenörer och leverantörer. Kort sagt tar vi ansvar för allt samtidigt som du sparar väldigt mycket tid. Dessutom köper du ditt hus till ett fast pris (läs mer om vår total­entreprenad och vad vårt fasta pris inkluderar i katalogen eller på myresjohus.se).

BOLÅN TILL SÄLLSYNT BRA RÄNTA. BOLÅN

Genom vårt unika Trygghetslån har du möjlighet att låna upp till 90 procent av kostnaden för ditt husköp. Dessutom får du som bygger ett Myresjöhus riktigt bra räntevillkor. På myresjohus.se/finansiering hittar du alltid aktuell information om våra finansieringslösningar och de fördelar vårt Trygghetslån ger. Där kan du också göra en enkel huskalkyl.

STÖRRE TRYGGHET. FÖRSÄKRING

TOMT

Hos oss ingår alltid en färdigställandeförsäkring, en tioårig byggfelsförsäkring och en fullvärdesförsäkring. I totalentreprenaden ingår också vår Noll-fels-vision. Målsättningen med den är att ditt nya hus ska passera den mycket omfattande slutbesiktningen helt utan anmärkningar.

HUNDRATALS LEDIGA TOMTER. Vi har tomter till salu i hela Sverige. Ta en titt på myresjohus.se/tomter eller kontakta ditt lokala kontor för att se vad som finns i ditt område. Välkommen!


TALLUDDEN 1-PLANSHUS MED SADELTAK, 175 M2 Här ger smart planering plats åt en större familj. Från entrén ser du genom vardagsrummet - som präglas av ett vackert ryggåstak och höga fönster ut mot trädgården. Barnens del av huset skärmas av genom ett rymligt kapprum och ett badrum. Föräldradelen ligger i den andra vinkeln och har ett stort sovrum med eget badrum och bastu.


UPPÅKRA 1,5-PLANSHUS, 155,8 M2 Ståtlig, modern funkisvilla för barnfamiljen. Ett stort vardagsrum dominerar bottenplan på den här ljusa 1,5-plansvillan. Uppåkra präglas av en öppen planlösning där man från entrén kan blicka upp mot övervåningens allrum som i båda ändarna kröns av takfönster som gör intryck med himmel och generöst ljusinsläpp.


BÅSTAD

FAKTA

1-PLANSHUS MED SADELTAK, 145,8 M

BOYTA BYGGYTA ANTAL SOVRUM BYGGNADSHÖJD ARKITEKT

2

Båstad har ritats med inspiration från södra Sverige där husen ofta har en högre takresning och en öppen plats för naturligt umgänge. Här finns också gott om plats för gäster och förvaring. Det tvär­gående skeppet i husets mitt är samlingspunkten med vardagsrum och kök. Master bedroom och barnens

ENERGIVÄRDEN

del är placerade i olika delar av huset med allrum och tillhörande klädkammare. Hustyp Båstad A311-1R

På myresjohus.se/bastad hittar du aktuella energivärden. Där kan du också se det här huset i 360 grader.

Båstad Katalogvariant









Hustyp Hustyp Båstad Båstad A311-1R A311-1R Båstad Båstad Katalogvariant Katalogvariant

 

 

ARKITEKT: Aleksandra Ohlson RITAD AV: Dave Delholt 2013 03 28 DATUM: e-post: MYRESJÖHUS AB Tel. 0383-960 00 574 85 VETLANDA Fax. 0383-914 40

Hemsida: www.myresjohus.se

0

1

2

3

4

145,8 M2 166,1 M2 4 ST 3,1 M ALEKSANDRA OHLSON

5m

  


1-PLANSHUS

PLANLÖSNING BÅSTAD





 

   



 



    



 

 



  





 DM



VP

  



 

 

 

 

 







   



Entrévåning BOA 145,8 m² A 311-1R

1 cm=1 meter  Skala 1:100


VI GILLAR NÖJDA KUNDER. Därför gör vi allt vi kan för att du ska bli en av dem. Hos oss ingår till exempel alltid en färdigställande­försäkring, en tioårig byggfelsförsäkring och en fullvärdesförsäkring. Men det starkaste beviset på att vi menar allvar när vi säger att vi vill ha nöjda kunder är vår Noll-fels-­vision. Den ingår i vår totalentreprenad och innebär att vi strävar efter att ditt hus ska passera den mycket omfattande slutbesiktningen helt utan anmärkning – något som vi lyckas med i närmare 80 procent av våra hus. Kanske är det därför 93 procent av våra kunder är så nöjda att de skulle rekommendera dig att bygga med oss?


30 SEKUNDER TILL HEMMA.

KATALOGEN ÄR PÅ VÄG, TREVLIG LÄSNING!

Presentation Patrik Ekstrand  

Presentation av Myresjöhus och säljaren Patrik Ekstrand på kontoret i Helsingborg.

Presentation Patrik Ekstrand  

Presentation av Myresjöhus och säljaren Patrik Ekstrand på kontoret i Helsingborg.