Page 1

Välkommen till Myresjöhus


Myresjöhus i Dalarna & Gävleborg Garvaregatan 4 791 70 FALUN Tel: 023-77 40 44 www.myresjohus.se


Hej! Jag heter Magnus Albinsson och är säljare på Myresjöhus. Du har säkert massor med tankar och funderingar inför ditt husbygge, därför är du alltid välkommen att kontakta mig på telefon 023-77 40 43 eller e-post magnus.albinsson@myresjohus.se


Vårt visningshus

SANDHAMN 185 m2 fullt av möjligheter Välkommen till ett hus med mycket elegant framtoning. Noggrannt genomtänkt formspråk och materialval av högsta kvalitet speglar husets absoluta potential. Fönstersättningen i samklang med den liggande panelen ger karaktär åt husets yttre, vilket förstärks med de karakteristiska pelarna till entrétak och balkong. Den ljusa och öppna planlösningen understryker ännu mer den moderna känslan där samvaron spelar stor roll. Njut av ett hus som kommer bli klassiskt för sin form och framtoning från våra dagar.

R1-389F nmahdnaS pytsuH tnairavgolataK nmahdnaS

Arkitekt: Peter Stenberg ADISMARF DASAF

ADISREGÖH DASAF

R1-389F nmahdnaS pytsuH tnairavgolataK nmahdnaS

ADISMARF DASAF

ADISKAB DASAF

ADISREGÖH DASAF

ssed hco sareipok ekci råf neD .modnege suhöjseryM rä gnintir anneD .dnåtsllit agiltfirks tråv natu nosrep ejdert segled je råf llåhenni .gal tgilne sarvieb eslemmätseb anned va esledärtrevÖ

ADISRETSNÄV DASAF

m5

4

3

2

001:1

ADISKAB DASAF

ADISRETSNÄV DASAF

grebnetS reteP :TKETIKRA

1

0

:adismeH es.suhojserym.www

grebnetS reteP :TKETIKRA :VA DATIR 41 60 0102 :MUTAD :tsop-e 00 069-3830 .leT BA SUHÖJSERYM 04 419-3830 .xaF ADNALTEV 58 475


”Ljuset, rymden och de oändliga möjligheterna”


Köket ligger åt trädgårdssidan.

Flera utgångar till trädgården.

ENTRÉVÅNING ▲ Klädförvaring bakom skjutdörrar.

Balkong Fransk balkong i allrum.

Inv. 12,60 m

ÖVERVÅNING ▲

Klädkammare.

Generöst badrum med plats för både badkar och dusch.

Entrévåning: inv. area/BOA 95 m 2. Övervåning: inv. area/BOA 90 m 2 Ritningarna redovisar Sandhamn utfört med tillval för visningshuset. För ritningar av Sandhamn i katalogutförande eller standardutförande, samt för aktuell leveransbeskrivning kontakta någon av Myresjöhus säljare.

Dressingroom i master bedroom.


Hur vill du bo? Vi är alla olika. Lika väl som att vi inte har samma frisyrer, musiksmak eller bilar så har vi alla olika drömboende. En del vill bo nära naturen i ett rött hus med vita knutar och andra i ett modernt funkishus i stan. Det vet vi på Myresjöhus och det tänker vi på när vi tar fram våra hus. Våra arkitekter ritar också dagligen kundanpassade hus där kunden själv är med och bestämmer hur bland annat planlösningen och fasaden ska se ut. Flexibilitet är ett måste för att vi ska kunna hjälpa dig att skapa det hem du drömmer om att bo i. Ett hem som tilltalar dig, och som passar din livsstil och dina behov. Så ta med dig dina tankar och funderingar och prata med oss. Under tiden kan du på följande sidor inspireras av hur andra har gjort och kanske få några idéer på vägen. Tillsammans kan vi skapa ett hem för dig, där du kan trivas hela livet. Och det är vi ganska bra på. Fråga bara våra andra 90.000 nöjda kunder.


MODERNT


KLASSISKT


Enkelt husbygge med

ALL INCLUSIVE När du köper ditt Myresjöhus med totalentreprenad betyder det att du gör upp hela affären med oss. Allt regleras i ett enda kontrakt. Det ger en unik trygghet och bekvämlighet under hela byggprocessen. Med totalentreprenad är det vi som planerar och samordnar alla materialleveranser, hantverkare och andra fackmän som behövs. Vi sköter även de flesta kontakter med myndigheter. Det är vi som bär ansvaret gentemot entreprenörerna och som ser till att ditt hus blir färdigt på utsatt tid. Då hamnar inga frågor mellan stolarna. Det betyder att du får tid över till annat, tills vi lämnar över nyckeln till ditt inflyttningsfärdiga hus. Myresjöhus noll-fels-vision Här på Myresjöhus har vi ständigt nollan för ögonen. Vi som arbetar här jobbar för att alla våra hus ska levereras i rätt tid och helt utan fel. Ett tufft mål som man inte når på ren vilja. Därför har vi brutit ner hela den process ett husprojekt innebär och utifrån det skapat vår noll-fels-vision. Den talar om hur vi arbetar i varje steg, från din första kontakt med oss, genom beslutsprocess, kontraktsskrivning och bygge ända fram tills dess att vi tar emot besiktningsmannen för slutbesiktning. Du vinner när vi håller nollan När ditt hus står färdigt ska det slutbesiktigas. Det som kontrolleras under besiktningen är givetvis att huset är korrekt byggt i enlighet med entreprenadhandlingarna. Men besiktningsmannen går också noggrant igenom hela hantverket i huset. När besiktningen är över vill vi att du ska ha en nolla i ditt protokoll. Från teori till praktik Men det är en sak att ha visionen klar, på papperet, och en helt annan sak att verkligen leva upp till den. Hos Myresjöhus har all personal fått utbildning om såväl varför vi har noll-fels-visionen som hur var och en kan bidra till att uppfylla den i sitt dagliga arbete. Ja, vi har till och med gått så långt att vi utbildar de entreprenörer och hantverkare vi anlitar för de hus vi bygger på totalentreprenad. Och i slutänden, när du precis enligt plan flyttar in i ditt felfria drömhus, är det du som vinner på vår noll-fels-vision.


Vackra och spaciösa

ARHOLMA 196 m2 att längta hem till

Villa Arholma är ett hus som passar de flesta suterrängtomter, tack vare möjligheten att lägga husets entré, kök och vardagsrum antingen på entré- eller övervåningen. Arholma har en flexibel yta och planlösning, med öppet och ljust på båda planen. Möjlighet till inglasad veranda och balkong gör ytan flexibel mellan 167 kvm och 196 kvm. Huset har ett stor arbetskök mot övre trädgården med matplatsen i inglasad veranda som ger en skandinavisk sommarkänsla året om. Öppet och ljus på båda planen.

Foto: Vårt Nya Hem


”Skandinavisk sommarkänsla som varar hela året.”


Vad säger din mage? I över 80 år har vi sålt hem och hemlängtan. På den tiden har vi lärt oss en del. Bland annat om magen. När du ska bygga ditt framtida hem är den med och bestämmer. Eller åtminstone med och har en åsikt. Vårt trygghetspaket garanterar att vi levererar kvalitet till dig, att du vet vad alltihop kostar och hjälper dig om något oförutsett skulle hända – med andra ord ett paket som lugnar magen och låter dig glädjas åt ditt drömhus.


Roger Albinsson

Pär Herrdin

Magnus Albinsson

Varmt välkommen till oss på

MYRESJÖHUS Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, dels internt som konstruktörer, designers och utvecklare, dels externt som exempelvis fristående arkitekter, som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment. Från huvudkontoret i Myresjö styrs koncernens totala verksamhet och inriktning. Stora ansträngningar görs för att fånga upp synpunkter och förbättringsförslag från alla håll i organisationen. Vi kallar det ”örat mot rälsen”. I praktiken innebär denna feedback att företagets tekniska expertis regelbundet träffar säljare, byggledare och övriga intressenter med erfarenheter från fältet. På så sätt kan koncernens unika byggsystem hela tiden utvecklas och förbättringar genomföras. Målet är att i slutänden kunna erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet, så kostnadseffektivt som möjligt.


Presentation Magnus Albinsson Myresjöhus  

Presentation av Myresjöhus och säljaren Magnus Albinsson på kontoret i Falun.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you