Page 1

VÄLKOMMEN TILL MYRESJÖHUS


HEJ, JAG HETER CHRISTER! Mitt namn är Christer Lindberg och jag är säljare på Myresjöhus i Stockholm. Här får du en liten försmak av vad som väntar i katalogen som är på väg till dig, men jag ville presentera oss redan nu. Vi på Myresjöhus har byggt hemlängtan sedan 1927, och vår otroliga framgångssaga gör att du kan känna dig trygg när du bygger och bor i ett Myresjöhus. Titta gärna in på vår lokala hemsida myresjohus.se/stockholm där du hittar information om vårt visningshus, våra tomter samt våra villavisningar och hus vi byggt i Stockholmsområdet. Du har säkert massor med tankar och funderingar inför ditt husbygge, därför är du alltid välkommen att kontakta mig så svarar jag gärna på frågor: Telefon: 08-622 25 84 E-post: christer.lindberg@myresjohus.se Välkommen till Myresjöhus!

MYRESJÖHUS I STOCKHOLM Box 3129 Gustav III Boulevard 46, 7 tr 169 03 Solna Tel: 08-622 25 80


INNEHÅLL PRESENTATION, SIDAN 2 Här presenterar sig din lokala säljare. Hör gärna av dig med dina frågor kring allt som gäller husbygge.

VÅRT VISNINGSHUS, SIDAN 4 BESÖK VÅRT VISNINGSHUS I HUDDINGE SE SIDAN 4

Besök oss gärna i vårt visningshus på Talldalsvägen i Huddinge. Se vår hemsida för mer info.

BYGG HUS MED ALL INCLUSIVE, SIDAN 8 Att bygga hus ska vara både tryggt och enkelt. Vi har sammanställt allt som ingår när du bygger ditt Myresjöhus med totalentreprenad.

HUSSERIEN LEVELONE, SIDAN 12 Tanken med vår husserie LevelOne är enkel. Vi vill göra steget in i ett Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Läs mer på sidan 12.

NÖJDA KUNDER, SIDAN 16 Vi är bäst i klassen när det kommer till nöjda kunder, läs mer på sidan 16.


SMART 150 ÄR ÅRETS MEST SÅLDA HUS!

VISNINGSHUS 2-PLANSHUS, 168,4 M²

Välkommen till vårt visningshus, ett anpassat Smart 150 från vår populära husserie LevelOne. Huset är som klippt och skuret för den större familjen med krav på yta, funktion och design. I entréplanet möts du av en öppen planlösning med stora umgängesytor och ett härligt ljusflöde. I köksdelen finner du en praktisk köksö med bra förvaring, och direkt utgång till trädgården. Trappan har fönster hela vägen upp och på övervåningen möts du av ett allrum och fyra sovrum samt bad. Möjlighet till tillval finns i Myresjöhus sortiment. I vårt visningshus har vi bland annat valt att förlänga huset för att göra det större, vi har även gjort andra tillval både exteriört som interiört. Kontakta din säljare för mer information.


2-PLANSHUS

PLANLÖSNING VISNINGSHUS ÖVERVÅNING

 

 



  

 

 



 

 

 

ENTRÉVÅNING

 



  DM



 

 





VP





  

 



 Skala 1:100 1 cm = 1 m

0 1 2 3


VISNINGSHUS

VILL DU SE DET HÄR HUSET I VERKLIGHETEN? MYRESJOHUS.SE/STOCKHOLM


AVANTI


ALL INCLUSIVE. Hos oss på Myresjöhus betyder All inclusive att du får ett smärtfritt husbygge. Vi hjälper dig med allt och finns med som ett stöd och bollplank från första början. Våra säljare och arkitekter hjälper dig att hitta rätt hus, och genom vår heltäckande totalentreprenad tar vi sedan ansvar för hela bygget. Färdigställandeförsäkring och byggfelsförsäkring ingår. Och du som vill kan även få hjälp att hitta en tomt att bygga på och en bank med sällsynt bra lånevillkor.

TOTALENTREPRENAD

ETT KONTRAKT OCH FAST PRIS. Vår totalentreprenad innebär att vi levererar ett hus som är inflyttningsklart på riktigt. Vi driver bygget och löser kontakten med hantverkare, entreprenörer och leverantörer. Kort sagt tar vi ansvar för allt samtidigt som du sparar väldigt mycket tid. Dessutom köper du ditt hus till ett fast pris (läs mer om vår total­entreprenad och vad vårt fasta pris inkluderar i katalogen eller på myresjohus.se).

BOLÅN TILL SÄLLSYNT BRA RÄNTA. BOLÅN

Genom vårt unika Trygghetslån har du möjlighet att låna upp till 90 procent av kostnaden för ditt husköp. Dessutom får du som bygger ett Myresjöhus riktigt bra räntevillkor. På myresjohus.se/finansiering hittar du alltid aktuell information om våra finansieringslösningar och de fördelar vårt Trygghetslån ger. Där kan du också göra en enkel huskalkyl.

STÖRRE TRYGGHET. FÖRSÄKRING

TOMT

Hos oss ingår alltid en färdigställandeförsäkring, en tioårig byggfelsförsäkring och en fullvärdesförsäkring. I totalentreprenaden ingår också vår Noll-fels-vision. Målsättningen med den är att ditt nya hus ska passera den mycket omfattande slutbesiktningen helt utan anmärkningar.

HUNDRATALS LEDIGA TOMTER. Vi har tomter till salu i hela Sverige. Ta en titt på myresjohus.se/tomter eller kontakta ditt lokala kontor för att se vad som finns i ditt område. Välkommen!


ACCENT


Tanken med LevelOne är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Därför gav vi våra arkitekter och ingenjörer ett tydligt uppdrag – se möjligheter, inte problem. Hitta sätt att använda yta mer effektivt, tänk annorlunda och skapa hus som blir billigare – både att köpa och äga. Det låter kanske inte som en svår uppgift, men att göra det utan att göra avkall på kvalitet försvårar saken betydligt. Med facit i hand så är det bra att ibland tänka lite originellt. Eller vad sägs till exempel om ZickZack-väggar, att de mindre husen kan byggas som parhus eller möjlighet till fler kvadratmeter allteftersom familjen växer? LevelOne är med andra ord ett vackert, tryggt och smart boende – för alla. Läs mer på www.levelone.se


KUNGSHAMN 2-PLANSHUS MED SADELTAK, 162 M

FAKTA

2

Här sätts stilen av New England-inspirerad arkitektur och en entréveranda med runda kolonner. Husets entréplan präglas av det stora rummet med kök, vardagsrum och matplats. Två glasade pardörrar ger direktkontakt med

BOYTA BYGGYTA ANTAL SOVRUM BYGGNADSHÖJD ARKITEKT

162 M2 111 M2 5 ST 5,84 M ALEKSANDRA OHLSON

Hustyp Kungshamn Hustyp F373-1R Kungshamn F373-1R

trädgården, och burspråket i husets mitt för tankarna till en gammaldags Kungshamn Katalogvariant Kungshamn Katalogvariant

punchveranda. Fyra sovrum på övervåningen och ett på entréplan ger gott

ENERGIVÄRDEN

om plats för stora familjer.

På myresjohus.se/kungshamn hittar du aktuella energivärden. Där kan du också se det här huset i 360 grader.

373-1R p Kungshamn F373-1R

amn Katalogvariant

















 

 

ARKITEKT: Aleksandra ARKITEKT: Ohlson Aleksandra Ohlson RITAD AV: Dave RITAD Delholt AV: Dave Delholt 2013 05 15 2013 05 15 DATUM: DATUM: e-post: e-post: 1 2 MYRESJÖHUS AB MYRESJÖHUS Tel. 0383-960AB 00 Tel. 0383-960 Hemsida: 00 Hemsida:0 www.myresjohus.se 574 85 VETLANDA 574Fax. 85 VETLANDA 0383-914 40 Fax. www.myresjohus.se 0383-914 40

3

1:100

04

15m 2

3

1:100

    4 5m 


2-PLANSHUS

PLANLÖSNING KUNGSHAMN ÖVERVÅNING



 

 

 



   

   

 

Entrévåning BOA 84,2 m² Övervåning BOA 77,8 m² F 373-1R

   



ENTRÉVÅNING 

1 cm=1 meter  Skala 1:100

  

DM



  



      



 







VP



  

  




VI GILLAR NÖJDA KUNDER. Därför gör vi allt vi kan för att du ska bli en av dem. Hos oss ingår till exempel alltid en färdigställande­försäkring, en tioårig byggfelsförsäkring och en fullvärdesförsäkring. Men det starkaste beviset på att vi menar allvar när vi säger att vi vill ha nöjda kunder är vår Noll-fels-­vision. Den ingår i vår totalentreprenad och innebär att vi strävar efter att ditt hus ska passera den mycket omfattande slutbesiktningen helt utan anmärkning – något som vi lyckas med i närmare 80 procent av våra hus. Kanske är det därför 93 procent av våra kunder är så nöjda att de skulle rekommendera dig att bygga med oss?


30 SEKUNDER TILL HEMMA.

KATALOGEN ÄR PÅ VÄG, TREVLIG LÄSNING!

Presentation Christer Lindberg Myresjöhus  
Presentation Christer Lindberg Myresjöhus  

Presentation av Myresjöhus och säljaren Christer Lindberg på kontoret i Stockholm.