MyReputation Magazine Dashboard

Page 1

MAGAZINE

Dit magazine laat zien hoe jij succesvoller kan worden met het MyReputation ondernemersdashboard

Zakelijk succes realiseren vanuit het innovatieve dashboard


Hoe zou het zijn om iedere dag je business te zien groeien omdat je ervaart dat het gebruiksvriendelijke dashboard echt voor jou werkt?

-02-


-03-


Het ondernemersdashboard dat het echte antwoord geeft op de vraag hoe jij als ondernemer snel kan groeien Jij wil meer invloed uitoefenen op het verkrijgen van meer opdrachten en business relaties Jij wil je bedrijf iedere dag beter managen vanuit een gebruikersvriendelijk dashboard Jij wil je eigen reputatie versterken zodat opdrachtgevers jou bellen in plaats van koude acquisitie

MyReputation geeft jou de oplossing! Een oplossing die volledig past in het nieuwe ondernemen. Een volledig ondernemersdashboard met alle componenten om je bedrijf te laten groeien ontwikkeld vanuit een Cloud oplossing:

“altijd bij de hand op ieder moment” Overtuig jezelf en bekijk in dit magazine hoe jij als ondernemer er succesvol mee kan werken!

Tegen

een aantrekkelijk maandtarief en iedere maand opzegbaar

€39,- per maand €299,- per jaar

Veel Succes!

-04-


De 5 elementen van het ondernemerdashboard waarmee jij je eigen business groei realiseert

Introductie

06

Dashboard

08

#1 Sales Forecasting

12

#2 Personal Website

14

#3 Online Monitoring

18

Registreer je en doorloop de 4 introductie stappen

Het dashboard geeft een overzicht van jouw belangrijke zaken

Business GROEI door beter inzicht in omzet, klanten en prospects

Jouw eigen WEBSITE als kloppend hart voor de groei van je Business

Zien wat er gezegd en geschreven wordt over jouw bedrijf en vakgebied

#4 Social CRM 21 Is het nieuwe goud als we praten over prospects en leads

#5 Personal Academy

Verkrijg meer kennis om als ondernemer succesvol te zijn

-05-

23


Introductie

Registreer je en doorloop de 4 introductie stappen

Registreer je hier om te beginnen aan je eigen website Registreren Om je Dashboard te vullen begin eerst met de “start wizard” te doorlopen. In een aantal eenvoudige stappen heb je dan de eerste informatie ingevuld. Je netwerk connecties zijn gemaakt, mogelijke “leads” geïmporteerd, trefwoorden ingevoerd voor je monitoringtool en de eerste hand aan jouw website gelegd!

Stap 1 om jouw Social Media te koppelen aan jouw Dashboard

Stap 1 Door al je Social Media contacten te importeren krijg je de beschikking over een gebruikersvriendelijk Social CRM.

Stap 2 om jouw netwerk te importeren Stap 2 Importeer je contacten en deel deze in categorieën zoals prospect, hot leads, klant of een andere statuscategorie. Hier zie je snel welke relaties belangrijk voor je zijn om zo beter te kunnen groeien.

-06-


Introductie

Registreer je en doorloop de 4 introductie stappen

Stap 3 Met een actueel overzicht uit My Monitoring kan je zien wat er over jou en jouw vakgebied gezegd wordt of actuele informatie rondom jouw prospects.

Stap 3 om jouw Monitoring Keywords toe te voegen

Je kan nu beginnen! Als je deze stappen hebt doorlopen kun je vervolgens op de andere “pagina’s” vanuit het linkermenu aan de slag. Heb je informatie of hulp nodig, dan kan je ons vinden onder deze knop. Verder kun je op een “vraagteken” klikken om meer specifieke uitleg te krijgen.

Waar wil je beginnen? Met jouw website of in jouw dashboard? -07-


Dashboard

Het dashboard geeft een overzicht van jouw belangrijke zaken Het ondernemersdashboard geeft aan de linkerzijde een menu van alle modules. Hierdoor kun je steeds door jouw eigen dashboard lopen.

Het menu om te navigeren in het MyReputation Dashboard Menu Het menu is overzichtelijk opgebouwd. We raden je aan ieder onderdeel van het menu te vullen waardoor het geheel in een keer goed staat.

MY To Do’s om je agenda altijd bij de hand te hebben

My To Do’s Links in het menu kan je altijd direct je taken en to do’s zien.

Wabsite statistieken Voeg nieuw categorie toe

Met deze knop ga je naar jouw website

Deze knop is om je updates te delen

Instellingen

Voeg nieuwe pagina toe

Terugbelverzoek In jouw dashboard zie je bovenin direct wie op je website heeft gevraagd om gebeld te worden.

Contactverzoek In jouw dashboard zie je bovenin direct wie met jou contact wil opnemen.

-08-

Buttons -Belangrijke berichten -Dashboard Rondleiding -Wizard


Dashboard

Het dashboard geeft een overzicht van jouw belangrijke zaken

Ook weer te geven in Pijplijn en Omzetvoorspeller My Sales Trechter Hier breng je commerciële activiteiten in kaart en kun je het verkoopproces bewaken. Je maakt hier je potentiële opdrachten, prospects en suspects aan en je koppelt die aan een contactpersoon uit je netwerk. Je geeft aan in welke fase de mogelijke opdracht zich bevindt, en hoe groot jij de kans acht dat je de opdracht daadwerkelijk binnenhaalt.

De Sales Trechter laat overzichtelijk jouw sales status zien

“Bekijk de Tutorials van MyReputation voor specifiekere uitleg over ons systeem”

Mijn Top 5 Leads Iedere dag commercieel sturen vanuit een overzicht van de belangrijkste opdrachten die je probeert binnen te halen.

De bollen laten zien of deze persoon online/off line of bezet is

-09-


Dashboard

Het dashboard geeft een overzicht van jouw belangrijke zaken My Website Statistieken Met de website Statistieken heb je een dagelijks overzicht van het bezoek op je website zodat je in één oogopslag ziet waar je bezoekers vandaan komen en welke informatie ze interessant vinden. Deze informatie kan je weer gebruiken om je website nog beter en effectiever te maken.

Alle statistieken overzichtelijk op een rij

Mijn Top 5 Opdrachten Je koppelt aan elke opdracht een bedrag en je schat in hoe groot je de kans acht dat je de opdracht binnenhaalt. Met deze gegevens wordt automatisch een berekening van je totale potentiële omzet gemaakt. Door op te geven welke omzet je de komende 12 maanden verwacht of nodig hebt, kan je elk moment bekijken of je op de goede weg zit of dat je je inspanningen moet verhogen.

De status van jouw opdrachten omzet

-10-


Dashboard

Het dashboard geeft een overzicht van jouw belangrijke zaken

Monitoring Tool Met een actueel overzicht uit My Monitoring kan je zien wat er over jouw vakgebied gezegd wordt op social media en internet. Ook laten we zien of er eventuele opdrachten of banen zijn die voor jou interessant zijn.

Video Wanneer je er niet meer uitkomt kun je altijd de video onderaan raadplegen om zo meer informatie te krijgen.

Je kan op elk moment de uitleg in video raadplegen

Laatste Job Suggesties Bij de job suggesties kun je bekijken welke jobs er op dat moment beschikbaar zijn. Het is verstandig om hier afentoe tussen te kijken want misschien zitten er opdrachten of banen tussen die voor jou interessant zijn.

-11-


#1 Sales Forecasting Business GROEI door beter inzicht in omzet, klanten en prospects

My Sales geeft jou als ondernemer het perfecte gereedschap en het overzicht om al je commerciĂŤle activiteiten te organiseren en te managen waardoor je meer kansen verkrijgt om nieuwe opdrachten binnen te halen.

Hier zijn alle eigenschappen van de opdraccht te vinden

My Sales Opdrachten Je maakt hier je potentiĂŤle opdrachten aan en je koppelt die aan een contactpersoon uit je netwerk. Je geeft aan in welke fase de mogelijke opdracht zich bevindt, en hoe groot jij de kans acht dat je de opdracht daadwerkelijk binnenhaalt.

-12-

Bij deze buttons kun je een taak toevoegen, een afspraak toevoegen, de opdracht wijzigen, bekijken of verwijderen


#1 Sales Forecasting Business GROEI door beter inzicht in omzet, klanten en prospects

Specificatie’s My Sales opdrachten Wanneer je op een opdracht klikt vind je hier specificaties over. Onder andere hoeveel de opdracht opleverd en de verwachte datum van afronding. Ook kun je een contactpersoon en afspraken die met deze opdracht te maken hebben eraan toevoegen.

Buttons Op ieder moment kun je een nieuwe opdracht toevoegen. Of exporteren naar bijvoorbeeld een Excel bestand.

Verwachte Sales De verwachte sales is een totaaloverzicht van alle gegevens die jij hebt ingevoerd. Het laat direct je actuele sales pijplijn en portfolio zien waardoor je direct kan bijsturen.

De verwachte Sales geven jouw een duidelijk overzicht

-13-


#2 Personal Website Jouw eigen WEBSITE als kloppend hart voor de groei van je Business

Een website is het belangrijkste verkoopkanaal voor iedere ondernemer. Je kan er onder meer je autoriteit mee versterken en leads mee genereren. Via MyReputation kan je heel gemakkelijk een Personal Branding website samenstellen. Met ons eenvoudig te gebruiken websitewizard kan je snel je eigen professionele website maken. Programmeerkennis is niet nodig.

Kies hier een template uit de 15 templates die MyReputation hanteert Templates De eerste stap die je zet is het kiezen van het ontwerp van de website, de template. Er zijn diverse ontwerpen waar je uit kan kiezen en elke week komen er meer bij. Natuurlijk kan je ook een volledig op maat gemaakt ontwerp laten maken. Wij helpen je er graag mee.

-14-


#2 Personal Website Jouw eigen WEBSITE als kloppend hart voor de groei van je Business Modules Met de vele modules kan je op verschillende manieren met de bezoekers van je website communiceren. Diverse contact modules of de integratie van al je sociale media, teksten, plaatjes en video, alles wat een moderne 3.0 website moet kunnen, is aanwezig. Net zoals alles bij MyReputation wordt ook het bouwen van je eigen website makkelijk gemaakt met tientallen instructie filmpjes en pdf’s.

“Maar liefst 46 modules die jij op jouw website in gebruik kan nemen!�

Deze 4 knoppen vind je onder elke toegevoegde module

Andere module toevoegen Module verplaatsen

Module verwijderen De instellingen van de module aanpassen

-15-


#2 Personal Website Jouw eigen WEBSITE als kloppend hart voor de groei van je Business Pagina’s aanmaken Binnen MyWebsite kennen we twee belangrijke type pagina’s. De gewone pagina en de categoriepagina. Beide kan je direct aanmaken vanuit het hoofddashboard en via het website menu. Je kan naar eigen keuze een onbeperkt aantal type categorieën aanmaken. Bijvoorbeeld, nieuws, blogs of producten. Door nieuwe pagina’s te koppelen aan een categorie kan je ze georganiseerd bij elkaar tonen. Waar je maar wilt op je website.

Het bewerekn van de pagina’s gaat gemakkelijk met deze buttons

Met deze buttons kun je nieuwe pagina’s en categorieen toevoegen

Buttons Door op de buttons de klikken kan je een nieuwe categorie, een nieuwe basispagina of een nieuwe categorie pagina toevoegen.

-16-


#2 Personal Website Jouw eigen WEBSITE als kloppend hart voor de groei van je Business

Het bewerekn van de categorieen gaat gemakkelijk met deze buttons Categorieën Categorieën zijn handig voor diverse modules. Je kunt meerdere categorie pagina’s toevoegen aan een categorie.

My Website Talen Aan je website kun je verschillende talen toevoegen. Wanneer je website internationaal is kan iedereen de website gemakkelijk in zijn eigen taal lezen.

-17-


#3 Online Monitoring

Zien wat er gezegd en geschreven wordt over jouw bedrijf en vakgebied Met My Monitoring wordt je op de hoogte gehouden wat er op internet wordt geschreven over jouw vakgebied of de zoekworden die je hebt opgegeven in je profiel. Je kan 1 zoekprofiel aanmaken en je kan tot 200 karakters aan zoekwoorden opgeven. De meest recente resultaten vind je terug in je monitoring omgeving in je dashboard.

Lees wat erover jou gezegd wordt voor het volgen van potentiele klanten of interessante mensen

“Deze informatie kan je helpen aan ideeën om over te schrijven op je website, blog of je sociale media.” -18-


#3 Online Monitoring

Zien wat er gezegd en geschreven wordt over jouw bedrijf en vakgebied

“Ook kan je het monitoring systeem gebruiken om een nieuws feed te maken die je op je Personal Branding website kan publiceren.”

Mijn Profielen Je kan 1 zoekprofiel aanmaken en je kan tot 200 karakters aan zoekwoorden opgeven.

je kunt meerdere prof ielen toevoegen met verschillende keywords

Beheer De meest recente resultaten vind je terug in je dashboard maar hier kan je alles zien. Deze informatie kan je helpen aan ideeën om over te schrijven op je website, blog of je sociale media. Ook kan je wellicht potentiële klanten ontdekken of mensen gaan volgen die je interessant lijken.

-19-


#3 Online Monitoring

Zien wat er gezegd en geschreven wordt over jouw bedrijf en vakgebied

Periode en aantal berichten dat gevonden zijn

Rapportage Iedere dag alle relaties zien en volgen op Social Media. Permanent in dialoog over jouw klanten en prospects. Weten wat ze bezig houdt en daar actief op anticiperen. Met Social stream verkrijg je deze mogelijkheden.

-20-


#4 Social CRM

Is het nieuwe goud als we praten over prospects en leads Waar praat jouw netwerk en je prospects over? Met My Social stream kan je dat allemaal eenvoudig in de gaten houden en er snel op inspelen.

Zoek op Social Media

Social Stream All berichten sturen via het door jou geselecteerde kanaal. Zonder in te hoeven loggen in bijvoorbeeld je Facebook of LinkedIn account. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

Selecteer het sociale netwerk of het type contact. Door op de afzender te klikken ga je direct naar zijn of haar profielpagina op bijvoorbeeld facebook of linkedin. Ook kan je vanuit My Social Stream direct

-21-


#4 Social CRM

Is het nieuwe goud als we praten over prospects en leads

Je eigen LinkedIn specif icaties

Je eigen Facebook specif icaties Social Media Profielen Voeg al jouw Social Media profielen toe zodat je overzichtelijk kan zien wat jouw vrienden of volgers gepost hebben op de diverse Social Media. Zo hoef je niet naar elke Social Media site apart te gaan maar is alles te zien in 1 overzicht.

Je eigen Klout Score

-22-


#5 Personal Academy

Verkrijg meer kennis om als ondernemer succesvol te zijn In de academy leer je over sales, het dashboard en de verschillende modules. Elk onderdeel heeft een video of een PDF waar alles wordt uitgelegd.

KENNIS Kennis wordt geleverd vanuit hoogwaardige content rondom de 6 hoofdonderwerpen. Deze kennis wordt overgedragen in PDF, Miniguides, Blogs en artikelen.

LEREN Het “Leren” wordt aangeboden vanuit een Blended Learning programma.

DOEN De factor “Doen” wordt gerealiseerd vanuit een landelijk aanbod van gerichte workshops rondom de 6 onderwerpen. De workshops worden verzorgd door de 6 partners in nog nader te bepalen plaatsen in het land (bijv. Amsterdam en Utrecht). De voorkeur is om ieder onderwerp 2x per maand te verzorgen in de vorm van een dagdeel. Er kan synergie met de andere onderwerpen plaatsvinden door op de specifieke datum 3 workshops in 1 dag (3 dagdelen) te verzorgen. -23-


#5 Personal Academy

Verkrijg meer kennis om als ondernemer succesvol te zijn Sales Academy Sales is waar je nog beter in wilt worden. Je zoekt naar nieuwe manieren om potentiële klanten en opdrachtgevers te verleiden tot zakendoen. Deze video’s geven antwoord op een aantal interessante vragen en helpen je nog beter te worden! Er worden regelmatig nieuwe video’s geüpload.

Klik op de video om deze te bekijken

-24-


#5 Personal Academy

Verkrijg meer kennis om als ondernemer succesvol te zijn Dashboard instructie Bekijk hier de video’s over de verschillende onderdelen van je Dashboard.

Rode button Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Gebruik dan de rode knop rechtsonder en stel je vraag.

-25-


#5 Personal Academy

Verkrijg meer kennis om als ondernemer succesvol te zijn

Website instructie

Voor elke module is een uitleg beschikbaar. Voor het gehele overzicht ga naar de MY Academy!

Hier kun je de instructies van de verschillende modules dowloaden. Wanneer je onduidelijkheden hebt bij een module kun je de PDF raadplegen. Hier wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd hoe de module werkt en hoe deze wordt ingesteld.

-26-


Laat ons weten wat je van ons magazine vindt!

MAGAZINE

Dit magazine laat zien hoe jij succesvoller kan worden met het MyReputation ondernemers dashboard

Zakelijk succes realiseren vanuit het innovatieve dashboard

Typ hier je bericht.. Verstuur


Hageveld 2 2102 LN Heemstede 088 77 66 070 info@myreputation.nl www.myreputation.nl MyReputation MyReputationNL MyReputation


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.