Page 1

GL ÆDEN VED VELLYKKET KOMMUNIKATION


FULL-SERVICE REKLAMEBUREAU GRAFISK IDENTITET KVALITETS TRYKSAGER REKLAME FOTOGRAFI ONLINE MARKEDSFØRING


OPLEV MYMIND! Vi har erfaring med og er dygtige til kommunikation imellem mennesker. Hos Mymind betragter vi visuel kommunikation, som det mest potente værktøj til forandring, der findes. Vi forsøger hver dag at gøre det bedre end i går, og vi engagerer os i din virksomhed, som var det vores egen. Vi tager vægten fra dine skuldre og tager dig igennem junglen af varm luft og højtråbende budskaber, til du står solidt plantet, hvor du gerne vil være. Værdierne kommer til live i det personlige møde. Det unikke og originale er vores ansvar - og det påtager vi os gerne.


GRAFISK IDENTITET DETALJERNE GØR FORSKELLEN


Et logo, et farvevalg og en typografi. Det er grundelementerne. De kan varieres i en uendelighed, men de bliver først identificerende og positionerende, når de er gennemtænkte og gennemarbejdede. Vores grafiske designere er idérige, engagerede og visuelt særdeles stærke. Men de er også forretningsfolk, der forstår vigtigheden i at holde de løfter, som vores kunder og deres brands giver til omverdenen.


Vi tænker i helheder, og for os, er sammenhængen mellem det grafiske udtryk, budskab og valg af medie, helt afgørende for det færdige resultat. Vi udvikler gerne nye løsninger og produkter i tæt samspil med vores kunder og leverandører, således fornyer og sikrer vi løbende, vores høje kvalitetskrav til de tryksager vi leverer.


KVALITETS TRYKSAGER MED LANG LEVETID


Hos Mymind betragter vi visuel kommunikation, og i høj grad fotografiet, som det mest potente værktøj til forandring, der findes. Så en definition af, hvad den visuelle kommunikation skal forandre er nødvendig. Som regel er der en vare eller en holdning, der skal sælges – eller købes. Men nogle gange handler det om helt overordnet at kommunikere, hvad en virksomhed står for. Når man eksperimenterer med fotografiets mangfoldige udtryk, er det i samspillet mellem disse, at de bedste øjeblikke indfanges.


REKLAME FOTOGRAFI FOTOGRAFIET FORTÆLLER HISTORIER


Vi har lavet mange websites, og en gennemgående rød tråd er sidernes høje funktionalitet, stramt indhold og gedigent design. Hver eneste dag kan din virksomhed opnå konkurrencefordele og værdi ved at tænke digitalt. Produkter og services, der giver en hurtig og effektiv løsning af et problem, vil være eftertragtede. Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale gennem digital kommunikation.

VIRKSOMHEDS HJEMMESIDER WEB SHOPS SOCIALE MEDIER FOTO FILM/VIDEO LØSNINGER IPAD & IPHONE


ONLINE MARKEDSFØRING SYNLIG 24-7


Jesper Maagaard / Centerchef / Sct. Mathias Centret Da vi skulle vælge nyt reklamebureau fra januar 2012, var det vigtigt for os, at vi sikrede os en samarbejdspartner med stort S. Det har vist sig at være tilfældet. Mymind lægger deres sjæl i deres idérige arbejde, og er altid åben for løbende dialog med os. At det hele krydres med humor og godt humør, gør kun det hele sjovere og nemmere. Lars Thomsen / Salgschef / Top-Line Kreativ og utrolig fleksibel samarbejdspartner, som altid kommer med gode løsninger på alle typer opgaver. Vi bruger Mymind til alt, og opgaverne bliver løst hurtigt og sikkert – og vigtigst, altid med et smil på læben. Moderne virksomhed – skarpe løsninger og nytænkning på højt niveau! Bo Kold Søndergaard / Kædechef / LAKexperten Mymind er en særdeles kompetent samarbejdspartner, som med lige dele hurtighed og dygtighed har varetaget LAKexpertens markedsføringsopgaver i flere år. Hos Mymind er de i stand til at tænke ud af boksen og de er visuelt utrolig stærke. Vi giver Mymind vores varmeste anbefalinger. Marianne Thingholm / Kommunikationschef / Viborg Kommune Da vi i Viborg Kommune skulle udvikle vores trykte personaleblad FORUM til et digitalt magasin med video, lyd og andre digitale virkemidler, fik vi god hjælp af Mymind. Med deres store viden om layout og digitale muligheder hjalp de os rigtig godt i gang. Og Anne Mette Kleis-Kristoffersen er én af de fotografer, vi altid er glade for at bruge, når vi skal finde en ekstern fotograf.


// GET A LIFE START HERE

– huse med overskud


LAKexperten

Forslag 1

T-SHIRT

Foran

Bagpå

LAKexperten

LØSE BUKSER

Forslag 16

Copyright mymind

Foran

Copyright mymind

Bagpå


CASES

Skab en bedre forretning Fleksibiliteten i højsædet… Fleksibilitet er en dyd, og hos LAKexperten arbejder vi konstant og målrettet med at forbedre samarbejdet og dialogen med dig. I vores produktion tilpasser vi løbende vores arbejde til dine ønsker og behov. Vores fleksibilitet giver dig maksimal udnyttelse af din kapacitet og fremmer en optimal arbejdsproces i hverdagen. Så selvom vi har faste og hurtige leveringstider, er det vores fleksibilitet, du lægger mest mærke til. Det kalder vi LAKflex. Altid til tiden... LAKexperten tilbyder hurtig og fleksibel levering jf. LAKflex. Afhængig af skadens størrelse ved du, hvornår LAKexperten kan levere opgaven tilbage. Det betyder, at du præcist kan tilrettelægge hver arbejdsopgave og sørge for optimal udnyttelse af arbejdstiden. Men vigtigst af alt: Vi holder det, vi lover....

Online ordrebestilling Transport

For at sikre effektiv planlægning giver LAKexperten dig mulighed for at booke ordrer gennem LAKexpertens online bookingsystem LAKplan. Derved bestemmer du selv, hvornår reparationen bestilles, samtidig med at du altid har et opdateret billede af, hvor langt dine :1 xperten ordrer er i processen, og hvor mange skader du har under behandlingLAKe hos LAKexperten.

Har du behovet, tilbyder LAKexpertens værksteder at hente og bringe emner og biler.

LAKplan er LAKexpertens unikke online planlægningssystem

1

LAKplan giver dig en lang række fordele: • • • • •

• Bedre workflow på pladeværkstedet • Øget kapacitet • Besparelser på lånebiler

Opret ordrer når det passer dig! Opdateret overblik Nemmere planlægning Online dokumentation Spar tid

Systemet kort fortalt

4 timers levering gælder for en ny del med normalt behandlingsmønster og som ikke kræver spartling – fx spejlkappe, liste eller kofanger - gælder ikke LE2 og LE3 lakeringer.

Ordreoversigten: Her kan du se ordrekladder (fra Forsi), nye ordrer som er booket, hvilke ordrer der er under behandling hos LAKexperten, og ordrer der er klar til levering.

8 timers levering gælder for skader op til 4.000,-.

Opret ny ordre: Her booker du ordrer – nemt og ligetil. Ordrekladder oprettes automatisk på baggrund af godkendte rapporter fra Forsi eller udfyld ordreskema manuelt. Gem ordren ogLAKexperten får straks besked om, at ordren er lagt ind i systemet.

16 timers levering gælder for skader med normalt behandlingsmønster.

Ordrearkiv: Her vil du altid kunne gå tilbage i historikken og se alle afsluttede ordrer.

Leveringstider anført i LAKflex skal tillægges tid til evt. spartling udover det i KS2000 beskrevet, samt evt. sealing og er desuden eksklusiv transport.

4 : LAKexperten

12_LAK_udvidet-salgsbrochure_245x210_bred_ny.indd 4

13.52

Systemet kører via din webbrowser og kræver ikke ekstra software. Bare du er på internettet, kan du få et login og så er du i gang. _ny.indd

_245x210_bred

t-salgsbrochure

12_LAK_udvide

Fordele med LAKflex

// LAKexperten Mymind varetager den daglige markedsføring af kæden LAKexperten, som har ca. 50 værksteder fordelt over hele Danmark.

Integration til forsi.dk 03/05/12

LAKexperten : 5

03/05/12 13.52

12_LAK_udvidet-salgsbrochure_245x210_bred_ny.indd 5

03/05/12 13.53


formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

®

arkitektur og design af arbejdspladser

formsprog

®

®

®

Gitte Frederiksen Kjølby

Arkitekt MAA og ogdesign Indehaver arkitektur af arbejdspladser Møllevej 19 • 8800 Viborg • Tlf. 42 20 62 67 gitte@formsprog.dk • www.formsprog.dk

®

formsprog

®

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

®

Møllevej 19 8800 Viborg Tlf. 42 20 62 67 mail@formsprog.dk www.formsprog.dk

®

®

®

®

®

®

®

Gitte Frederiksen Kjølby

formsprog

Arkitekt MAA og Indehaver

®

formsprog

Møllevej 19 • 8800 Viborg • Tlf. 42 20 62 67 gitte@formsprog.dk • www.formsprog.dk

formsprog

®

®

formsprog

formsprog

®

arkitektur og design af arbejdspladser Møllevej 19 • 8800 Viborg Tlf. 42 20 62 67 • mail@formsprog.dk www.formsprog.dk

®


formsprog

®

®

®

arkitektur og design af arbejdspladser

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog ¯

®

®

formsprog

®

arkitektur og design af arbejdspladser

®

®

®

®

®

formsprog

arkitektur og design af arbejdspladser

¯ Formsprog® Møllevej 19 • 8800 Viborg • Tlf. 42 20 62 67 • mail@formsprog.dk ¯ ®

®

formsprog

®

14.09.09 Arkitekten Viborg har skiftet navn til Formsprog

formsprog

formsprog

®

®

¯ Arkitekten Viborg ved Arkitekt MAA Gitte Frederiksen Kjølby har fået en strategisk makeover. I begyndelsen af sommeren henvendte Arkitekten Viborg sig til Mymind – design- og reklamebureau for at få udviklet et nyt navn og en ny visuel identitet. Det er resulteret i en anderledes og nytænkende dynamisk identitet med grafiske elementer, der er abstrakte, men skal lede tankerne hen på plantegningerne arkitekten arbejder med i det daglige.

formsprog

®

formsprog

Sitet er under opbygning

Web formsprog

formsprog

®

formsprog

®

formsprog

®

®

arkitektur og design af arbejdspladser

formsprog

formsprog

formsprog

formsprog

®

®

formsprog

®

arkitektur og design af arbejdspladser

formsprog

®

®

®

formsprog

arkitektur og design af arbejdspladser

®

Forside Vision

formsprog

®

formsprog

®

Profil

formsprog Cases

®

formsprog

®

Rum til mennesker Fremtidens rum Kontakt Fakta

formsprog

®

formsprog

®

Links

formsprog

®

formsprog

®

¯ Her står en overskrift ¯ As elitamus quaeritat et quatem sunt ommodist volorios archilibus, sitibus re sit, cum sinctur accus maximin posant laborpos iligend eligendit ex es reped utest quae pero odipsa diciis ius id que disinus desercim dolore, tem re neceper orecatur remquis ma dolorrum rehenisti vollorrorum nonskequid ent reprore, sam rerruntur simus. As elitamus quaeritat et quatem sunt ommodist volorios archilibus, sitibus re sit, cum sinctur accus maximin posant laborpos iligend eligendit ex es reped utest quae pero odipsa diciis ius id que disinus desercim dolore, tem re neceper orecatur remquis ma dolorrum rehenisti vollorrorum nonskequid ent reprore, sam rerruntur simus.

// formsprog arkitekt med speciale i kontorindretning. Udvikling af navn, dynamisk logo og spændende designlinie, hvor der er lagt vægt på en anderledes og opsigtsvækkende løsning.

®

CASES

formsprog

®

formsprog

formsprog


// Drys visuel identitet og design af brochurer. // Repeat layout p책 tryksager. // byRichter Visuel identitet, layout p책 tryksager, fotografering og sparring i forbindelse med virksomhedsudvikling.


CASES


// Alticare udvikling af emballage til mange forskellige typer produkter. Samt div. markedsføringsmaterialer.


2012

Januar Sø 1 Ma 2 Ti

3

Nytårsdag

1

Sø 1 Palmesøndag

Fr

2

Ma 2

3

Fr

3

4

5

Sø 5

6

Ma 6

7

Ti

2

April

To

2

Fr

Ti 10

Marts Ti

3

Maj 14

Fr

1

2

To

3

Sø 3

Fr

4 Bededag

5 Skærtorsdag

5

6

Sø 6

On 7

7

On 8

To

8

Sø 8 Påskedag

To

Fr

9

Ma 9 2. påskedag

9

10

Ma 5 Ti

6

Langfredag

Ti

8

8

9

Sø 10 Ma 11

To 12

Sø 12

To 12 Personlig pleje

Lø 12

Fr 13

Ma 13

Lø 14

Ti 14

Sø 15

On 15

Ma 16 Ti 17

3

To 16

To 15 Fr 16

Sø 15 Ma 16

JANUAR

Fr 17

Lø 17

On 18

Lø 18

To 19

Sø 19

Fr 20

Ma 20

Sø 18 Ti 1 Nytårsdag Ma 19 On 2 Ti 20 To 3 On 21 Fr 4 To 22 Lø 5 Fr 23 Sø 6 Lø 24 Ma 7 Sø 25 Ti 8 Ma 26 On 9 Ti 27 To 10 On 28 Fr 11 To 29 Lø 12 Fr 30 Sø 13 Lø 31 Ma 14 22 arbejdsdage ekskl. 5 lørdage

On 18 Fr 1 To 19 Lø 2 Fr 20 Sø 3 Lø 21 Ma 4 Sø 22 Ti 5 Ma 23 On 6 Ti 24 To 7 On 25 Fr 8 To 26 Lø 9 Fr 27 Sø 10 Lø 28 Ma 11 Sø 29 Ti 12 Ma 30 On 13

Ti 15

Lø 21 Sø 22 Ma 23 Ti 24

Ti 21

4

To 23 Fr 24

On 25

Lø 25

To 26

Sø 26

Fr 27

Ma 27

Lø 28

Ti 28

Sø 29

On 29

Ma 30 Ti 31

Alticare_Kalender2012.indd 1

5 22 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

8

On 22

9

21 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

24

Reparationsprodukter Ti 12 rengøring 11 E N13 SERE A L G E FSøJ E13R N E R D U F T D I S P On 13 Afløbsrens Fr Smøremidler Specialprodukter Affedtning Lø 14 Ma 14 To 14

2013 On 14

7

Fr

On 11

Daglig

To

Fr 11

Ti 10

Sø 11

er vi et t er 7RensTi es13

5

On 6

To 10

Lø 10

Lø 11

Ma 12

Ti

On 9

Fr 10

On 11

23

Ma 4

19

Ma 7

15

Juni

1

On 2

Fr

6

On 4

Ti

To

7

Sø 4

SIKKERHED

Lugtbekæmpelse

To

To

Ma 9

Affedtning

On 1

On 4

Sø 8

Specialprodukter

Februar 1

Oliebekæmpelse

DUFTDISPENSERE

Smøremidler

Ti 17

12

2 13

3

To 14

FEBRUAR

16

6 17

7 18 18 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

20

Ti 15 On 16

APRIL

To 17 Kristi himmelfartsdag

Sø 17

Fr 18 Fr 1 Lø 19 Lø 2 Sø 20 Sø 3 Ma 21 Ma 4 Ti 22 Ti 5 On 23 On 6 To 24 To 7 Fr 25 Fr 8 Lø 26 Lø 9 Sø 27 Pinsedag Sø 10 2. pinsedag Ma 28 Ma 11 Ti 29 Ti 12 On 30 On 13 To 31 To 14 20 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

Ma 18 Ma 1 2. påskedag Ti 19 Ti 2 On 20 On 3 To 21 To 4 Fr 22 Fr 5 Lø 23 Lø 6 Sø 24 Sø 7 Ma 25 Ma 8 Ti 26 Ti 9 On 27 On 10 To 28 To 11 Fr 29 Fr 12 Lø 30 Lø 13

21 10

22 11

SIKKERHED

Førstehjælp

Fr 15 Lø 16

MARTS

Olieaffedtning

Lugtbekæmpelse Værktøj

Sø 14

25 14

MAJ Lø

1

To

2

2

Fr

3

4

5

Ma 3 Ti

Ti

7

6

Fr

7

8

To

9

9 Kr. himmelfartsdag

Fr 10

Ma 10

Lø 11

Ti 11

Ti 14

Fr 14

Fr 15

Fr Mariendalsvej 15 15 24 · DK 8800 Viborg · Tlf. +45 72Ma 42 19 01 · Fax +45 72 42 19 02 · www.alticare.dk On 15

Lø 15

Lø 16

Lø 16

Ti 16

Sø 16

Sø 17

Sø 17

On 17

Fr 17

Fr 18

Ma 18

To 18

Lø 18

Lø 19

Ti 19

Fr 19

Sø 19 Pinsedag

Sø 20

On 20

On 20

Lø 20

Ma 20 2. pinsedag

To 21

4

8

12

Ti 19 To 21

Sø 21

Fr 22

Fr 22

Ma 22

On 23

Lø 23

Lø 23

Ti 23

To 24

Sø 24

Sø 24 Palmesøndag

On 24

Fr 25

Ma 25

Lø 26

Ti 26

Sø 27

On 27 To 28

Ti 22

Ma 28 Ti 29

5

9

Ti 18 To 20 Fr 21 Lø 22 Sø 23

Fr 24

Ma 24

To 25

Lø 25

Ti 25

Fr 26 Bededag

Sø 26

On 26

On 27

Lø 27

Ma 27

To 28 Skærtorsdag

Sø 28

13

Ma 25 Ti 26

Ma 29

Lø 30

Ti 30

To 31

Sommertid starter Sø 31 Påskedag

19 arbejdsdage ekskl. 5 lørdage

Ti 28

18

25

On 19

21

To 23

Fr 29 Langfredag

20 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

Ti 21

Ma 17

On 22

On 30 22 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

To 16 07/10/11 08.02

17

24

To 13

To 17

Ma 18

23

On 12

20

Ma 13

16

To

On 8

Sø 12

21 arbejdsdage ekskl. 5 lørdage

4

On 5

19

Ma 6

26 15

JUNI

On 1

On 16

Ma 21

CASES

Daglig rengøring A L G E F J E R NReparationsprodukter ER

R e n s e s e rv ie tte r

22

On 29

26

To 27 Fr 28 Lø 29

To 30

Sø 30

Fr 31 20 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

21 arbejdsdage ekskl. 4 lørdage

20 arbejdsdage ekskl. 5 lørdage

Mariendalsvej 24 · DK 8800 Viborg · Tlf. +45 72 42 19 01 · Fax +45 72 42 19 02 · www.alticare.dk 12_11_Alticare_Kalender2013.indd 1

22/11/12 12.06


// by Brorson udvikling af grafisk identitet, design og konceptudvikling til produktlinie, fotografering, hjemmeside, brochure mm.


®

www.bybrorson.dk

Nature . Emotion Inspiration . Thought Living . Concept

®

®

Rikke Brorson ByBrorson Aalborgvej 158 8800 Viborg +45 23 24 09 03 mail@bybrorson.com www.bybrorson.com

®

12_byb_ann_200x287.indd 1

bybrorson_visitkort.indd 1

13/09/10 11.48

24/05/12 14.39

CASES

®


MÆLK En KLuMP ENSATION - VERDENSS

PIGEn BLuSE I DEn rØDE

12

COLOQuICK OG ”LEan”

16

ar 2012 | | # 1 | janu

34

INte rNAt

IoNA lt MAG

ASIN

// TESTImONIAlS

TESTImONIAlS //

teStIMoNIAlS DANMArK SVerIGe

Per Andersen

MAGASIN

» Vi har ikke haft en død kalv, siden vi begyndte med coloQuick

Y

Jörgen Johansson

» Gode procedurer forbedrer kalvesundheden

F COMPan

GOLDEn CaL

CK ELERIKA A NHADNDYLERBE I NO RDAM

tySKlAND

FOR

Claussen aus laage

SE RI NG PA ST EU RI LK AF RÅ M Æ rG MA rGr Iet

USA

MÆ lKe Pro

DIStrIBUtØrer:

DUC eNt

calvex A/S Skive, Danmark www.calvex.dk

SåDAN

Det Ke BIoloGISt KoNCeP

» Vi ved også, at kvaliteten er den bedst opnåelige

RÅMÆLSBANK

USA HollAND

Nathan Elzinga

» Det sparer os mange penge

fam. Abbink

» Med coloQuick begynder man at arbejde efter bogen

Holm&Laue, Vesterrönfeld, Tyskland www.holm-laue.de Golden calf company Wisconsin, USA www.goldencalfcompany.com

IAl:

T „VI HAR FÅE BET YDE LIGTULTATER“ BED RE RES

råmælk

teStIM oN

Jason bailey

» Siden vi begyndte med systemet, bliver vores kalve knap nok syge mere

Klo PPe NBU

CYKEL- eN MAD No e er Hol lAN DSK

» Vi har fået betydeligt bedre resultater

eNGlAND

Jon & Dave lundgren

ColoQUICK

worLdwidE ColoQ UIC

K:

mmEN Om

lER AlT SA

råMÆlK

+

Mer FØrSte NUM N tIl Det NGSrUM VelKoMMe et oMKl ÆDNI eN SoM I Det er NÆSt r NAle PrISe INterNAtIo 28 coloQuick magaSin // 01/2011

» Min mand siger, at han i dag ikke kan forstå, hvordan han tidligere har klaret sig uden coloQuick!

FinD FleRe TeSTimoniAlS PÅ www.coloQuick.Dk

coloQuick magaSin // 01/2011

Nat ure ns mir ake lmi dde

DET hAND

ISrAel Nathalie & Eithan

l

// Calvex sparring omkring markedsføring. Udvikling, design og opsætning af internationalt magasin. Design af messestand, annoncer og alt andet markedsføringsmateriale til virksomheden.

29

VANDBAD


CASES // Magasinet Gymnast designlinie og opsĂŚtning af magasinet


| Billede | 100x100 cm. kr. 2.299,-

| connection | hjørnesofa,monteret med kraftigt møbelstof. mål: 248x310 cm læder Fra kr. 14.133,Stof Fra kr. 11.224,eksl. nakkestøtter

TILBUD fra

12.695,| puder | fra kr. 169,-

| connection | hjørne med ø-afslutning. mål: 215x223 cm læder Fra kr. 12.307,Stof Fra kr. 9.785,-

øb el kæ

de n. dk

vil els Senge du CO 59 x 90

CV 74 x 90

Nydelige og komfortable lænestole i mange forskellige designs. Alle har trinløs regulering i ryg, samt aktiv nakkefunktion.

Connection

| hurricane | pr.stk. kr. 199,-

C 89 x 90

BO 118 x 90

BV 133 x 90

AO 177 x 90

leveres i et væld af forskellige stoffer og læder.

AV 192 x 90

Inspirerende Inspirerende

118

PUF - LS 63 x 69 HJ 90 x 90

by Brunstad by Brunstad Norge Norge

| pyntepuder | fra kr. 159,-

XH 91 x 109

Møbelkæden findes nu også i Spanien/Alicante

172

w w w .m

| rge | glasbord/sving, sokkel i sort eg. kr. 5.499,-

l Fodirkt hjæ Connection em OpUs ke

Delta Delta

| connection | Hjørnesofa monteret med møbelstof. nyhed: bemærk her vist nyt 2 pers. modulsekt. med slængpuder ( t.v.) Fra kr. 12.695,| lounge1 | 5 armet gulvlampe findes i flere farver. kr. 1.899,-

| connection | hjørne, monteret med læder. mål: 232x282 cm læder Fra kr. 13.500,Stof Fra kr. 10.823,eksl. puder

H45 78 x 90

21

T i d ke s n ø

Danmarks største. 50 butikker - også i dit lokal område

nde InspIrerebler mø

TV 84 x 158

84

T2H 114 x 158 UV 74 x 152

10 : Inspirationskatalog 2011

MK_katalog_2011_heidi.indd 10

PyntPynt til dit tilhjem dit hjem

| connection | sofa med chaiselong. mål: l 316 cm. monteret med kraftigt møbelstof læder Fra kr. 11.644,Stof Fra kr. 9.284,-

16/09/11 MK_katalog_2011_heidi.indd 09.16

Velkommen til Møbelkædens store inspirationskatalog. Møbelkæden er en kæde af møbelbutikker 11 fordelt over hele landet. Vi har over 50 spændende butikker så der vil altid være en i nærheden af dig. Se kortet ovenfor og find den nærmeste butik.

MØBELKÆDEN : 11 | vinreol | til 8 flasker kr. 299,16/09/11 09.16

| spejl | 40x120 cm kr. 399,-

God fornøjelse med kataloget som vil give dig inspiration til dit hjem. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker eller på vores webshop på www.møbelkæden.dk

| spejl | 40x75 cm kr. 199,-

| delta swing | monteret med oksehud overalt, her vist med mat crome sokkel kr. 16.610,Skammel kr. 4.800,-

vip konto til kun 6,2% i FASt rente om året I alle Møbelkædens forretninger er det muligt via Dan-Aktiv A/S at låne op til 60.000 kroner uden udbetaling til fast rente på 6,2 %. Du kan ansøge om lån til i din lokale Møbelkæde forretning eller på www.moebelkaeden.dk hvor du også kan vælge hvilken forretning du ønsker at bruge lånet i.

lånebeløb Kr. 12 mdr. 24 mdr. 36 mdr. 48 mdr. 60 mdr. 72 mdr.

15.000

palenrsommO

11_heidi.indd

MK_katalog_20

1

723

504

395

329 735

| spejl | 50x145 cm | 50x145 cm | spejl kr. 799,kr. 799,-

286

3188

1654

1143

888

4092

2119

1462

1135

938

808

60.000

5447

2817

1942

1505

1243

1069

634

Låner du eksempelvis 40.000 kr. over 60 måneder, betaler du 837 kr. om måneden, hvilket svarer til en fast årlig nominel rente på 6,2%. Der er et oprettelsesgebyr på 2.000 kr., et adm. gebyr på 25kr./md. og ÅOP udgør 9,8%. Den totale sum af ydelser er 50.218 kr.

-sofae din stil matcher

lkæden.dk www.møbe

1381

35.000 45.000

renteFri 36 mdr. - kontAkt butikken For mere inFo

Forsidebilled se s. 56

| aludame | 85 cm. høj alufigur pris pr. stk kr. 499,-

| aludame | 40 cm. høj alufigur pris pr. stk kr. 349,-

| delta steel | kr. 16.630,Skammel kr. 4.800,-

2 : Inspirationskatalog 2011

16/09/11

09.13

MK_katalog_2011_heidi.indd 2

| delta adventure | monteret med fåreskind på indvendig ryg og sæde, stof på bagside kr. 14.480,Skammel kr. 3.530,-

| delta legend | lav stol, monteret med oksehud kr. 12.190,-

MØBELKÆDEN : 3

16/09/11 MK_katalog_2011_heidi.indd 09.14 3

16/09/11 09.14


til helt fantastiske priser

TILBUD

1.999,iNcl. pudE

· SENIOR ELEGANCE DE LUXE · CLASSIC ·

dybt

| HÆNGEKØJE | Special pris i Møbelkæden pris Kr. 1.999,- iNKl. pudE

www.møbelkæden.dk

TILBUD

godnat

5.999,-

fra

TILBUD

899,-

priser

| KaTO | hjørne opstilling 2pers åben ende grp. 1 Kr. 5.999,| puls | kommode med 8 skuffer. Hvid melamin. Mål: 74,3x49,3x122 cm. Saml selv Kr. 1.199,-

A SENGE FR

3.998,-

// Møbelkæden landsdækkende kæde af møbelbutikker. Mymind står for alt markedsføringsmateriale fra webshop, til kataloger og salgsaviser. dk

elkæden.

www.møb

| puls | kommode med 5 skuffer. Hvid melamin Mål: 74,3x49,3x87 cm. Saml selv Kr. 899,-

CASES

Møbler

til dit Somm erhus


// AP FARVER ny grafisk identitet, annoncer, nyhedsbreve, fotografing, hjemmeside mm.

Farverig erfaring & inspiration

CASES

Farverig erfaring & inspiration


MYMIND DESIGN & REKLAMEBUREAU / SCT. MATHIASGADE 66A, 2TH ⁄ DK-8800 VIBORG TLF +45 61 28 27 00 ⁄ INFO@MYMIND.DK ⁄ WWW.MYMIND.DK

2014 mybrochure udv