Mylift Event

Page 20

SANITÆRSYSTEMER SANITRAX TECH-UNIT Hjertet av sanitrax-systemet er vakuumpumpesystemet. Alle moduler er koblet via slanger til den sentrale tech-modulen som kan være plassert 30 meter fra toaletter, urinaler eller håndvasker. Etter å ha sugd alt avfall til denne tech-modulen, kverner pumpen alt avfallet og pumper det deretter til kloakk eller holdetank som kan ligge opptil 180-300 meter unna. Dette skaper en atmosfære av komfort og sikkerhet fordi det aldri er en stor stinkende servicebil foran modulene. Tech-modulen er utstyrt med vakuumpumper som kjører automatisk. Sensorer måler vakuumnivåene i avfallsrørsystemet på alle tilkoblede toaletter. Tech-modulen erstatter den gammeldagse pumpebilen som involverte mye manuelt arbeid for å tømme toalettene. I tillegg til å transportere avløpsvannet vekk fra toalettene, er tech-modulen også utstyrt med et profesjonelt vannboostersystem som gir de tilkoblede toalettene ferskvann for å få dem alle til å skylle pent. Spyling med ferskvann og vakuum fjerner det meste av luktene ut av toalettkabinettet, noe som resulterer i et veldig hygienisk toalettsystem! For å være til enda mer hjelp, er tech-modulen koblet til våre servere som gir mange nyttige data til vår APP som kan brukes av deg til å sjekke systemets status og til og med eksternt løse potensielle problemer! TEKNISK INFORMASJON Lengde

255 cm

Høyde

145 cm

Bredde

120 cm

Vekt

1200 kg

Pumpestasjonen kommer fullt utstyrt med kategori 5 tilbakestrømmingsbeskyttelse. Dette gjør at systemet kan kobles til en hvilken som helst vannkilde hvor som helst i verden, inkludert steder med strenge vannforskrifter.

Optimalisert for transport og redusert behov for tømmetjenester reduserer CO2utslipp. Vakuumteknologien gjør det mulig å spare opptil 90% på vannforbruket.

Side 20