Mylift Event

Page 1

EVENT festival - konsert - messe - idrettsarrangement - firmafest

Side 1


Mylift event er din komplette utstyrsleverandør være seg du arrangerer konsert, festival, idrettsarrangement, messe eller firmafest. Som kunde hos oss har du fordelen at du kan samle mange av dine leveranser hos en leverandør. Vi tilbyr alt nødvendig utstyr som et vellykket arrangement krever. Vi har rask responstid, god service og utvikler kontinuerlig våre tjenester og produkter, slik at vi kan være frontløperen i vår bransje. Våre kunders suksess er nøkkelen til vår egen suksess. Vi er derfor alltid lydhøre overfor kundenes utfordring og behov slik at vi best mulig møter eller overgår disse. Mylift har døgnvakt for å sikre den beste mulige servicen når behovet oppstår. Våre medarbeidere står klare for å veilede eller rykke ut for å utbedre situasjonen som kan oppstå.

Vi leverer riktig produkt, til avtalt tid og pris

Side 2


INNHOLDSFORTEGNELSE OMRÅDESIKRING 5 BARRIKADER 10 SANITÆRSYSTEMER 13 TRUCK OG LIFT 36 HJULBRAKKER OG MODUL 40 ELEKTRISKE KJØRETØY 46 STILLAS 49 STRØM OG LYS 52 VARME 59 GULVSYSTEMER 63 MØBLER 65 TELT 69 KJØL OG FRYS 74 DIVERSE 77

Side 3


TJENESTER Transport Vi har en egen bilpark og gode samarbeidspartnere på logistikk, og ordner derfor transport på alt eget utstyr. Vi har både maskinflyttere, semitrailere og kranbiler. Crew / Hands Mylift har både egne ansatte og freelancere som kan bistå med opprigg, nedrigg og tilstedeværelse under gjennomføringen for diverse arbeidsoppgaver. Være seg om dere trenger renhold av toalettene eller oppsett av byggegjerder så kan vi bistå dere. Supervisor / ledelse Mylift kan stille med ledelse for arrangements frivillige eller innleide arbeidskraft, vi koordinerer da mannskapet og sørger for at alt utstyr blir korrekt satt opp og demontert. Tegning / planlegging Vi kan bistå med tegning og planlegging av arrangementsområder. Vi bruker anerkjente programmer som autocad, revit og bluebeam for å visualisere deres arrangementsområdet. Har du plass til baren? Har du nok toaletter? Har du riktig publikumsflyt? Vi kan hjelpe deg å avdekke alt dette. Vi tar på oss oppdrag og leverer i hele Norge, ta kontakt for å tilbud!

Side 4


OMRÅDESIKRING

Side 5


OMRÅDESIKRING BYGGEGJERDER Byggegjerder er den mest vanlige formen for avsperring og sikring av arrangementsområdet. Byggegjerder krever minimum føtter og festeklammer/strips for å tas i bruk, men vi har også annet tilbehør som både øker bruksområdene og høyner sikkerhetsnivået. Vi har det du trenger for å sikre ditt område på best mulig måte. Velg selv om du vil ha gjerdet levert med eller uten dekkduk rett fra vårt lager! TEKNISK INFORMASJON Lengde

350 cm

Høyde

200 cm

Vekt

19 kg

Barreller

30 gjerder / 105 meter

Transport

8 barreller / 840 meter

Velg byggegjerde med dekkduk. Lønnsomt, bærekraftig og smart!

PUBLIKUMSGJERDER Publikumsgjerder er enkle og lette gjerder som ofte benyttes ved innslipp, barkøer og for avgrensning av områder eller gjenstander inne på arrangementsområdet. Gjerdene passer også veldig fint til å avgrense traseen ved sportsarrangementer. Gjerdene festes enkelt i hverandre og står stødig når sammenkoblet.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

226 cm

Høyde

110 cm

Vekt

10,7 kg

Barreller

50 gjerder / 115 meter

Transport

12 barreller / 1380 meter

Side 6


OMRÅDESIKRING PUBLIKUMSGJERDER MED FLAT FOT Publikumsgjerder med flat fot er designet for bruk ved innslipp og barkøer. Gjerdene passer veldig bra der man har begrenset med plass og vil unngå snublefaren skråføter gir. Gjerdene festes enkelt i hverandre og står stødig når sammenkoblet.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

250 cm

Høyde

110 cm

Vekt

15 kg

Barreller

25 gjerder / 62,5 meter

Transport

20 barreller / 1250 meter

POLITIGJERDER Politigjerdene passer utmerket til bruk der det er mer press en hva et publikumsgjerde tåler. Gjerdene er konstruert for å tåle høyere press uten å velte. Dette er et produkt som gjerne benyttes på siden av scenene, langs med innganger og rundt delay-tårn. Politigjerdene skal ikke benyttes foran scene, uavhengig av størrelse på arrangementet.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

210 cm

Høyde

110 cm

Bredde

60 cm

Vekt

23 kg

Barreller

25 gjerder / 52,5 meter

Transport

-

Side 7


OMRÅDESIKRING ROTASJONSGRIND Benyttes både ved inn og utpasseringer, passer veldig bra ved en personalinngang. Rotasjonsgrinden kan utstyres både med kortleser og nøkkel for sikker adgangskontroll.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

130 cm

Høyde

233 cm

Bredde

149 cm

Vekt

500 kg

Elektrisk / Manuell

Valgfritt

SKYVEPORT Benyttes både ved inn og utpasseringer for kjøretøy. Porten kan utstyres både med kortleser og nøkkel for sikker adgangskontroll.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

Inntil 5 meter

Høyde

200 cm

Vekt

862 kg

Behov for åpning

12.3 meter

Elektrisk / Manuell

Valgfritt

Side 8


OMRÅDESIKRING ANLEGGSPORT Benyttes som adgangsport f.eks ved varelevering og andre innkjøringer på arrangementet. Porten kan utstyres med kodelås, men leveres som standard uten lås, hengelås kan benyttes.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

329 cm

Høyde

200 cm

Vekt

2400 kg

Elektrisk / Manuell

Manuell

BETONGLODD Våre betonglodd benyttes som balast til blant annet telt, samt sikring rundt arrangementsområder for å nevne noen bruksområder.

TEKNISK INFORMASJON Lavvo

370 kg

Schake

1000 kg

Blocked by

2000 kg

Side 9


BARRIKADER

Side 10


BARRIKADER BARBARRIKADER Den innovative barrikaden fra Nordic Staging systems er foretrukket innen arenasalg på landets største kulturarrangementer. Barrikaden er veldig sterk, svært fleksibel og miljøvennlig med mange bruksområder. Barbarrikadene brukes primært til bar og matstasjoner på festival og konsert, men kan også brukes til billettsalg, merch og annet. Barrikaden monteres sammen med en enkelt bolt. Bolter og håndverktøy får du med av oss.

TEKNISK INFORMASJON Bredde

115 cm

Høyde

115 cm

Vekt

35 kg

Barreller

8 stk / 9,2 meter

Transport

40 barreller / 368 meter

Barrikadene er laget av resirkulerte, rotasjonsstøpte plast- og aluminiumsstag. Resultatet er en veldig sterk, svært fleksibel og miljøvennlig barrikade med uendelige muligheter.

SCENEBARRIKADER Kommer

TEKNISK INFORMASJON Bredde

-

Dybde

-

Høyde

-

Vekt

-

Farge

-

Barreller

-

Transport

-

Side 11


BARRIKADER SCENEBARRIKADER - SPECIALS Kommer

TYPER

LINE-UP GATES Kommer

TEKNISK INFORMASJON Bredde

-

Dybde

-

Høyde

-

Vekt

-

Farge

-

Barreller

-

Transport

-

Side 12


SANITÆRSYSTEMER

Side 13


SANITÆRSYSTEMER SANITRAX TOALETT Når du er ansvarlig for å sette opp en konsertarena, festivalområde, idrettsarrangement, messe, eller annet type midlertidig område er det viktig å tilby optimale toalett- og sanitærfasiliteter. De attraktive, solide og svært brukervennlige sanitrax-toalettene er den ideelle løsningen! Dette er de beste mobile toalettene tilgjengelig på markedet. De passer utrolig bra som løsning for store brukergrupper. Enkel å transportere, raskt og enkelt å sette opp, bærekraftig og lett å utvide. TEKNISK INFORMASJON Lengde

255 cm

Høyde i bruk

235 cm

Høyde i transport

145 cm

Bredde

120 cm

Vekt

750 kg

Hva med ditt eget design eller selg døren som sponsorplass?

Sanitrax-moduler tar mindre plass (44%) enn tradisjonelle plast-, kjemiske toaletter og typiske toaletthengere. Når pakket sammen kan opptil 26 moduler (78 toaletter) passe per lastebil. Vakuumteknologien gjør det mulig å spare opptil 90% på vannforbruket.

Side 14


SANITÆRSYSTEMER SANITRAX TOALETT KUNDEFORDELER • • • • • • • •

Enkel og billig transport, rask å montere Miljøvennlig og bærekraftig (opptil 90% besparelser på vann, smart transport, LED-belysning) Solid konstruksjon og tiltalende design, lett å rengjøre Besparelser på servicekostnader, trenger ikke å bestille tømming hver natt Galvanisert stålramme, glassfiber interiør, premium toalett Inkluderer avfallsbeholder, toalettpapirholder, kleskrok og belysning Både strøm og vann seriekobles mellom enhetene og kobles til en tech-unit Ingen spesifikke installasjonsverktøy nødvendig

SANITRAX APP - SMART LED • Registerer tilstedeværelse (bruk) • Statistikk om sittende eller stående bruk • Registrerer tidsbruk, alarmfunksjon • Ulike farger på LED-belysningen • Sett på automatisk flush etter bruk • Fjernspyling

SANITRAX APP - TECH-UNIT • Overvåkning av tech-unit - Vanntrykk - Pumpetrykk - Fjernservice og software oppdatering - GPS lokasjon

TEKNISK INFORMASJON Transport

26 enheter / 78 toaletter

Strøm

12V, 3W

Tilkobling vann

3/4’’ M camlock

Tilkobling avløp

2.5’’ F camlock

Vakkumtrykk i bar

- 0.3 til - 0.6

Vanntrykk i bar

3 til 5 bar

Avstand fra toalett til tech-unit

30 meter

Pumpelengde tech-unit

180 til 300 meter

Side 15


SANITÆRSYSTEMER SANITRAX URINAL Når du er ansvarlig for å sette opp en konsertarena, festivalområde, idrettsarrangement, messe, eller annet type midlertidig område er det viktig å tilby optimale sanitærfasiliteter. De attraktive, solide og svært brukervennlige sanitrax-urinalene er den ideelle løsningen! Modulen kan brukes på to sider. Valgfrie skillevegger tilgjengelige for å øke brukernes personvern. Urinalene er utstyrt med LED-belysning og bruker unik automatisk spylingsteknologi for å holde urinalene friske og rene med minimal vannbruk. TEKNISK INFORMASJON Lengde

255 cm

Høyde i bruk

235 cm

Høyde i transport

145 cm

Bredde

120 cm

Vekt

800 kg

Sanitrax-moduler tar langt mindre plass en tradisjonelle urinaler. Når pakket sammen får man hele 208 urinaler per lastebil. Vakuumteknologien gjør det mulig å spare opptil 90% på vannforbruket.

Side 16


SANITÆRSYSTEMER SANITRAX URINAL KUNDEFORDELER • • • • • • • •

Enkel og billig transport, rask å montere Miljøvennlig og bærekraftig (opptil 90% besparelser på vann, smart transport, LED-belysning) Solid konstruksjon og tiltalende design, lett å rengjøre Besparelser på servicekostnader, trenger ikke å bestille tømming hver natt Galvanisert stålramme, aluminium urinal Inkluderer belysning og skillevegger Både strøm og vann seriekobles mellom enhetene og kobles til en tech-unit Ingen spesifikke installasjonsverktøy nødvendig

TEKNISK INFORMASJON Transport

26 enheter / 208 urinaler

Strøm

12V, 6W

Tilkobling vann

3/4’’ M camlock

Tilkobling avløp

2.5’’ F camlock

Vakkumtrykk i bar

- 0.3 til - 0.6

Vanntrykk i bar

3 til 5 bar

Avstand fra toalett til tech-unit

30 meter

Pumpelengde tech-unit

180 til 300 meter

Side 17


SANITÆRSYSTEMER SANITRAX HÅNDVASK Når du er ansvarlig for å sette opp en konsertarena, festivalområde, idrettsarrangement, messe, eller annet type midlertidig område er det viktig å tilby optimale sanitærfasiliteter. De attraktive, solide og svært brukervennlige sanitrax håndvaskene er den ideelle løsningen! Den allsidige håndvasken er uunnværlig og smart. Med både speil, såpedispenser, papirholder og søppelkasse integrert i modulen har denne håndvasken alt du trenger. TEKNISK INFORMASJON Lengde

255 cm

Høyde i bruk

235 cm

Høyde i transport

145 cm

Bredde

120 cm

Vekt

800 kg

Sanitrax-moduler tar veldig lite plass. Når pakket sammen får man hele 208 håndvasker per lastebil. Tempo-stop kraner gjør det mulig å redusere vannforbruket drastisk.

Side 18


SANITÆRSYSTEMER SANITRAX HÅNDVASK KUNDEFORDELER • • • • • •

Enkel og billig transport, rask å montere Solid konstruksjon og tiltalende design, lett å rengjøre Galvanisert stålramme, speil som skiller brukerne på begge sider Inkluderer LED-belysning, såpedispensere, papirholder og søppelkasser Vann og avløp seriekobles mellom enhetene og kobles til en tech-unit Ingen spesifikke installasjonsverktøy nødvendig

TEKNISK INFORMASJON Transport

26 enheter / 208 håndvasker

Strøm

12V, 6W

Tilkobling vann

3/4’’ M camlock

Tilkobling avløp

2.5’’ F camlock

Vakkumtrykk i bar

- 0.3 til - 0.6

Vanntrykk i bar

3 til 5 bar

Avstand fra toalett til tech-unit

30 meter

Pumpelengde tech-unit

180 til 300 meter

Side 19


SANITÆRSYSTEMER SANITRAX TECH-UNIT Hjertet av sanitrax-systemet er vakuumpumpesystemet. Alle moduler er koblet via slanger til den sentrale tech-modulen som kan være plassert 30 meter fra toaletter, urinaler eller håndvasker. Etter å ha sugd alt avfall til denne tech-modulen, kverner pumpen alt avfallet og pumper det deretter til kloakk eller holdetank som kan ligge opptil 180-300 meter unna. Dette skaper en atmosfære av komfort og sikkerhet fordi det aldri er en stor stinkende servicebil foran modulene. Tech-modulen er utstyrt med vakuumpumper som kjører automatisk. Sensorer måler vakuumnivåene i avfallsrørsystemet på alle tilkoblede toaletter. Tech-modulen erstatter den gammeldagse pumpebilen som involverte mye manuelt arbeid for å tømme toalettene. I tillegg til å transportere avløpsvannet vekk fra toalettene, er tech-modulen også utstyrt med et profesjonelt vannboostersystem som gir de tilkoblede toalettene ferskvann for å få dem alle til å skylle pent. Spyling med ferskvann og vakuum fjerner det meste av luktene ut av toalettkabinettet, noe som resulterer i et veldig hygienisk toalettsystem! For å være til enda mer hjelp, er tech-modulen koblet til våre servere som gir mange nyttige data til vår APP som kan brukes av deg til å sjekke systemets status og til og med eksternt løse potensielle problemer! TEKNISK INFORMASJON Lengde

255 cm

Høyde

145 cm

Bredde

120 cm

Vekt

1200 kg

Pumpestasjonen kommer fullt utstyrt med kategori 5 tilbakestrømmingsbeskyttelse. Dette gjør at systemet kan kobles til en hvilken som helst vannkilde hvor som helst i verden, inkludert steder med strenge vannforskrifter.

Optimalisert for transport og redusert behov for tømmetjenester reduserer CO2utslipp. Vakuumteknologien gjør det mulig å spare opptil 90% på vannforbruket.

Side 20


SANITÆRSYSTEMER TANKSYSTEMER Har du ikke mulighet til å koble vakuum-systemet direkte til det offentlige vann og avløpssystemet har vi flere ulike tanker og vannpumper som kan settes opp. Vi har alt fra 1000 liter tanker til 50.000 liter tanker for både ferskvann og spillvann (gråvann/kloakk)

”With Sanitrax we increased restroom availability by 25% and 30 to 40-minute waits have been reduced to 3 to 4 minute waits” Jeff Mann - Xfinity Center - Live Nation USA ‘’Festival F&B revenues go up, quest experience improved and and waiting lines are reduced to a minimum when using Sanitrax vacuum toilets.’’ Pelle Aberg - Sweden Rock festival Ta kontakt for å få tilsendt leverandørens egne brosjyre!

Side 21


SANITÆRSYSTEMER UREO URINAL UReo er en modulær 8-bay urinal med et veldig begrenset fotavtrykk. UReo-urinaler gjør det mulig for arrangører å redusere antall toaletter som er nødvendige. I likhet med ReFresh kan UReo-enhetene lagres og transporteres trygt i et spesielt transportstativ. Bestill med pumpebrønn om du ikke har tilstrekkelig fall, avfallet kan da pumpes til nærmeste tank/kum.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

240 cm

Høyde

200 cm

Bredde

100 cm

Vekt

45 kg

Barreller

20 enheter / 160 urinaler

Transport

100 enheter / 800 urinaler

Tilkobling avløp

50 mm Ø

Avløpssytem

Fall, eller påkobling pumpe

Miljøvennlig, har ikke behov for vann Reduserer drastisk behovet for transport, sammenlignet med vanlige urinaler

Side 22


SANITÆRSYSTEMER REFRESH HÅNDVASK ReFresh er en modulær 8-bay håndvaskstasjon med stop taps, som reduserer vannforbruket drastisk, da det kun er vann når du holder inne knappen. Dette vaskesystemet kan f.eks kobles rett på vanlig hageslange med vår medfølgende overgang. Systemet kobles direkte på vanntilførselen og gir derfor kun kaldt vann. Bestill med pumpebrønn om du ikke har tilstrekkelig fall, avfallet kan da pumpes til nærmeste tank/kum. TEKNISK INFORMASJON Lengde

228 cm

Høyde

120 cm

Bredde

100 cm

Vekt

45 kg

Barreller

20 enheter / 160 urinaler

Transport

100 enheter / 800 urinaler

Tilkobling avløp

75 mm Ø

Tilkobling vann

Gardena / Nito

Miljøvennlig, store vannbesparelser med tempo-stop kraner Reduserer drastisk behovet for transport, sammenlignet med andre håndvasker

Side 23


SANITÆRSYSTEMER TOALETTVOGN, 2 TOALETT TETT TANK Denne vognen er utstyrt med 2 toaletter med 300L tank på hvert rom. Hvert rom har egen vask med en 30L kanne og fotpumpe. Såpedispenser, papirdispenser, toalettrullholder, radiator, speil og soltak. Det er urinal på det ene toalettet i tillegg. Det er også standard med indikatorlys på om det er opptatt på toalettet.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

372 cm

Bredde

206 cm

Høyde

220 cm

Vekt

750 kg

Påkobling strøm

230v 16a, 1-fas

Tankstørrelse

300 liter per toalett

Antall besøk

-

Kapasitet

-

TOALETTVOGN, 4 TOALETT TETT TANK Dennne vognen er utstyrt med 4 toalettrom med 200L tank på hvert rom. Hvert rom har egen vask med en 30L kanne og fotpumpe. Såpedispenser, papirdispenser, toalettrullholder, radiator og speil.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

-

Bredde

-

Høyde

-

Vekt

-

Påkobling strøm

230v 16a, 1-fas

Tankstørrelse

200 liter per toalett

Antall besøk

-

Kapasitet

-

Side 24


SANITÆRSYSTEMER TOALETTVOGN, 8 TOALETT TETT TANK Meget praktisk toalettvogn utstyrt med 8 toaletter. Alle toalettene har egen vask med fotpumpe, LED-lys, veggkrok for klær, radiator, speil, såpedispenser, papirdispenser og toalettrullholder. Hvert enkelt toalett har 200 liters tank og tømmes fra toalettlokket.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

591 cm

Bredde

233 cm

Høyde

220 cm

Vekt

2000 kg

Påkobling strøm

230v 16a, 1-fas

Tankstørrelse

200 liter per toalett

Antall besøk

-

Kapasitet

-

TOALETTVOGN, 2 TOALETT VAKUUM TANK/PÅKOBLING Denne vognen er utstyr med 2 toalettrom. Vognen har både innebygde tanker for ferskvann og spillvann samtidig som den kan kobles direkte på det offentlige vann og avløpsnettet. Med vakuum teknologien trenger man ikke tenke på fall mot kum, og man sparer opptil 90% vannforbruk. Alle toalettrom har håndvask med varmtvann, såpedispensere, tørkepapir og speil. Vognen har lys utvendig, samt lysindikator over dør med grønt (ledig) og rødt (opptatt) LED-lys. TEKNISK INFORMASJON Lengde

-

Bredde

-

Høyde

-

Vekt

-

Påkobling strøm

230v 16a

Tankstørrelser

-

Påkobling vann

-

Påkobling avløp

-

Kapasitet

-

Side 25


SANITÆRSYSTEMER TOALETTVOGN, 4 TOALETT VAKUUM TANK/PÅKOBLING Denne vognen er utstyr med 4 toalettrom. Vognen har både innebygde tanker for ferskvann og spillvann samtidig som den kan kobles direkte på det offentlige vann og avløpsnettet. Med vakuum teknologien trenger man ikke tenke på fall mot kum, og man sparer opptil 90% vannforbruk. Alle toalettrom har håndvask med varmtvann, såpedispensere, tørkepapir og speil. Vognen har lys utvendig, samt lysindikator over dør med grønt (ledig) og rødt (opptatt) LED-lys. TEKNISK INFORMASJON Lengde

-

Bredde

-

Høyde

-

Vekt

-

Påkobling strøm

400v 16a

Tankstørrelser

-

Påkobling vann

-

Påkobling avløp

-

Vakuumteknologien gjør det mulig å spare opptil 90% på vannforbruket.

Side 26


SANITÆRSYSTEMER TOALETTVOGN, 8 TOALETT VAKUUM TANK/PÅKOBLING Denne vognen er utstyr med 8 toalettrom. Vognen har både innebygde tanker for ferskvann og spillvann samtidig som den kan kobles direkte på det offentlige vann og avløpsnettet. Med vakuum teknologien trenger man ikke tenke på fall mot kum, og man sparer opptil 90% vannforbruk. Alle toalettrom har håndvask med varmtvann, såpedispensere, tørkepapir og speil. Vognen har lys utvendig, samt lysindikator over dør med grønt (ledig) og rødt (opptatt) LED-lys. TEKNISK INFORMASJON Lengde

9m

Bredde

2,5m

Høyde

3,0m

Vekt

2950 kg

Påkobling strøm

400v 16a

Tankstørrelser

2000L kloak / 1350L vann

Påkobling vann

Nito 3/4’’

Påkobling avløp

Storz C-kobling 2’’

Vakuumteknologien gjør det mulig å spare opptil 90% på vannforbruket.

Side 27


SANITÆRSYSTEMER TOALETTVOGN, HANDIKAP VAKUUM TANK/PÅKOBLING Denne vognen er utstyr med 1 stort toalettrom tilpasset rullestolbrukere. Vognen har både innebygde tanker for ferskvann og spillvann samtidig som den kan kobles direkte på det offentlige vann og avløpsnettet. Med vakuum teknologien trenger man ikke tenke på fall mot kum, og man sparer opptil 90% vannforbruk. Vognen har speil, håndvask med varmtvann, stellebord og microbølgeovn, slik at den også passer der man har barn og barnefamilier tilstede. Vognen har lys utvendig, samt lysindikator over dør med grønt (ledig) og rødt (opptatt) LED-lys. TEKNISK INFORMASJON Lengde

-

Bredde

-

Høyde

-

Vekt

-

Påkobling strøm

230v 16a

Tankstørrelser

-

Påkobling vann

-

Påkobling avløp

-

Kapasitet

-

Vakuumteknologien gjør det mulig å spare opptil 90% på vannforbruket.

Side 28


SANITÆRSYSTEMER DUSJVOGN MED 12 DUSJROM Dusjvogn med 12 separate dusjrom med egen inngang. Vognen har i tillegg til mange dusjer også utvendige håndvasker og stort speil der du f.eks kan fullføre morgenstellet med tannpuss og sminke! Vognen må kobles til offentlig vann og avløp, eller midlertidige holdetanker vi kan leie ut. Husk at dusjene bruker mye vann, så det krever mye påfylling og tømming av tankene om man velger disse. Alle dusjrom har LED-lys, varme, sittebenk og klesskroker for å henge håndkle og klær. Vognen har flere varmtvannsbereder som varmes opp av en egen oljefyr, dette sikrer varmtvann under hele arrangementet. MERK AT AVVIK KAN FOREKOMME PÅ VOGNEN VED LANSERING! TEKNISK INFORMASJON Lengde

730 cm

Bredde

250 cm

Høyde

353 cm

Vekt

3500 kg

Påkobling strøm

400v 16a

Påkobling vann

3/4’’ Nito

Påkobling avløp

1’’ Nito

Dieseltank

340 ltr

S E R

E P Ø L I

E S N

O N

N A

Side 29

V A T

2

2 2 0


SANITÆRSYSTEMER DUSJVOGN MED 2 DUSJROM Dusj og toalettvogn med 2 komplette baderom. Dette er en veldig fin løsning for små arrangement eller campingplasser som trenger litt ekstra dusj og toalettkapasitet. Vognen må kobles på det offentlige vann og avløpsnettet.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

579 cm

Bredde

235 cm

Høyde

300 cm

Vekt

1200 kg

Påkobling strøm

230v 32a 3-fas

Påkobling vann

-

Påkobling avløp

-

Side 30


SANITÆRSYSTEMER DUSJVOGN MED 3 DUSJROM Dusj og toalettvogn med 3 komplette baderom. Dette er en veldig fin løsning for små arrangement eller campingplasser som trenger litt ekstra dusj og toalettkapasitet. Vognen må kobles på det offentlige vann og avløpsnettet.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

620 cm

Bredde

230 cm

Høyde

302cm

Vekt

2000 kg

Påkobling strøm

400v 16a

Påkobling vann

-

Påkobling avløp

-

Side 31


SANITÆRSYSTEMER FESTIVALTOALETT 265 LITER TANK Dette toalettkabinet fra Satellite har høy kvalitet og er mye brukt ute i Europa. Takket være sitt design og holdbarhet har toalettet en lang levetid og enkelt vedlikehold. Toalettet er bygd med tanke på ivaretagelse av hygiene og komfort på best mulig måte, vi har også installert led-lys i toalettet som driftes av et lite solcelle-element påmontert taket. Toalettet leveres på avtalt plass, ferdig med sanitærveske og 2x toalettpapir TEKNISK INFORMASJON Dybde

122 cm

Bredde

112 cm

Høyde

231 cm

Vekt

73,5 kg

Tankstørrelse

265 liter

Antall besøk

ca 250 stk

Kapasitet

Ca 25 besøk per time

URINAL 4-STASJONER, 400 LITER TANK Pluto3 er et av de mest populære urinalene ute i Europa, og er i bruk på mange arrangementer. Pluto3 har et design som gjør at man kan transportere 5 stk Pluto3 mobile urinaler på plassen til ett festivaltoalett. Siden 4 personer kan benytte seg av Pluto3 samtidig, vil bruk av dette urinal redusere kø ved deres toalettområdet. De logistiske fordelene ved stabile urinaler taler for seg selv, og det samme gjør suksessen med dette urinalet over hele verden.

TEKNISK INFORMASJON Høyde

160 cm

Bredde

112 cm

Dybde

112 cm

Vekt

40 kg

Tankstørrelse

400 liter

Antall besøk

ca 1200 stk

Kapasitet

ca 180 besøk per time

Side 32


SANITÆRSYSTEMER HANDICAPTOALETT 132 LITER TANK Dette handikaptoalettet fra Satellite gir god tilgang for personer med fysiske funksjonshemminger eller bevegelseshemninger, spesielt rullestolbrukere. På dagens private og offentlige arrangementer, formelle eller uformelle, bryllup, konsert, messe, festival eller fest er toaletter for rullestolbrukere essensielle.

TEKNISK INFORMASJON Dybde

157,5 cm

Bredde

157,5 cm

Høyde

231 cm

Vekt

107 kg

Tankstørrelse

132 liter

Antall besøk

ca 100 stk

Kapasitet

ca 20 besøk per time

URINAL, DAME (LAPEE) Lapee er verdens første urinal for kvinner! Lapee har blitt godt mottatt i Danmark hvor alle de store festivalene har tatt den i bruk. Med sine tre avlukk per enhet minsker arrangementets dokøer betraktelig, disse brukes også i snitt 6 ganger så effektivt som en vanlig festivaldo for kvinner ifølge leverandøren. Den har i snitt 3500 brukere før den må tømmes og kan eventuelt kobles direkte til kloakk.

TEKNISK INFORMASJON Høyde

-

Bredde

-

Dybde

-

Vekt

-

Tankstørrelse

-

Antall besøk

ca 3500 stk

Kapasitet

-

Side 33


SANITÆRSYSTEMER HANDISTAND, ANTIBACSTATIV Handistand er et veldig funksjonabelt og letthåndterlig antibacstativ som passer like godt til inngangsområdet, mat og barområdet så vel som toalettområdet eller byggeplassen. Handistand stativet har 4 fastmonterte antibacdispensere (kan også bruke til såpe) og leveres oppfylt. Kan fylles med vann for bedre stabilitet

TEKNISK INFORMASJON Høyde

152 cm

Bredde

50 cm

Vekt

25 kg

WAVE HÅNDVASK 173 LITER, FOTPUMPE Den nye Wave har enda mer å tilby med sin forseglede ferskvannstank. Den forseglede tanken tillater bruk av klortabletter for å drepe skadelige bakterier som kan leve i vannet og bidra til å beskytte brukeren og publikum mot skade. Tanken har egen gråvannstank, og benyttes ved bruk av fotpumpen. Ingen strøm nødvendig. Leveres med oppfylt såpe og tørkepapir dispensere TEKNISK INFORMASJON Høyde

137 cm

Bredde

106 cm

Dybde

61 cm

Vekt

54 kg (tom)

Tank ferskvann

163 liter

Tank gråvann

178 liter

Side 34


SANITÆRSYSTEMER ISOLERT TOALETTKABIN (TC-5) Praktisk toalett, fås bade på hjulunderstell og uten. Perfekt for prosjekter med en del forflytninger eller ved mindre arrangementer. Husk sanitærveske eller kapsel før bruk og etterfylling av hensyn til lukt. Bør tømmes før returkjøring, da med sugeslange via toalettlokk. Enheten har både lys og varme, vanlig 230v 1-fas stikk for påkobling.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

145 cm

Bredde

118 cm

Høyde

290 cm

Vekt

240 kg

Tankstørrelse

500 liter

Antall besøk

ca 500 stk

Kapasitet

ca 25 besøk per time

TILBEHØR OG SALGSARTIKLER Vi tilbyr gode vilkår ved kjøp av tilbehør som antibac, såpe, papir, sanitærkapsler etc. Vi har kanskje bransjens beste betingelser, om du kjøper mer en det du trenger, kan du fritt returnere ubrukte og uåpnede produkter til oss, og få pengene tilbake.

Produkter Sanitærkapsler Antibacdispensere Toalettpapir Antibac 5 liter refill Såpe 1 liter refill

Side 35


TRUCK OG LIFT

Side 36


TRUCK OG LIFT ELEKTRISKE TRUCKER Mylift har flere ulike typer elektriske trucker for både innendørs og utendørs bruk. Elektriske trucker egner seg best innendørs eller på fast underlag (asfalt/betong) Vi har ekstrautstyr, slik som langgafler til alle våre trucker.

TEKNISK INFORMASJON Kapasitet

Fra 1.5 til 3.0 tonn

Strøm

230v / 400v

Nullutslippsmaskiner

DIESEL TRUCKER Mylift har flere ulike typer diesel trucker for utendørs bruk. Avhengig av behov kan vi stille med vanlig motvektstruck eller motvektstruck 4wd som egner seg best på underlag som grus og gress. Vi har ekstrautstyr, slik som langgafler til alle våre trucker.

TEKNISK INFORMASJON Kapasitet

Fra 2.5 til 5 tonn

Hjuldrift

Vanlig og 4wd

Hjultyper

Vanlig eller gresshjul

Side 37


TRUCK OG LIFT TELESKOPTRUCKER Mylift har flere ulike teleskoptrucker fra både Manitou og bobcat. Alle våre teleskoptrucker kan leveres med skuffe eller tilbehør som f.eks langgafler. Våre teleskoptrucker inntil 9 meter kan leveres med gresshjul, som er særdeles skånnsomt for bakken.

TEKNISK INFORMASJON Kapasitet

Fra 2.5 til 6 tonn

Høyder

Fra 6 til 30 meter

Egenvekt

Fra 5 til 21 tonn

Hjultyper

Vanlig og gresshjul

Side 38


TRUCK OG LIFT LIFTER Med et av landets største utvalg av lifter og typer vil vi alltid kunne hjelpe dere. Vi har en av landets mest moderne og fleksible liftpark, og satser utelukkende på hybrid og elektriske løsninger når vi gjennomfører nye innkjøp. TEKNISK INFORMASJON Tilhengerlift

10 - 21 meter

Bomlifter rett

16 - 43 meter

Bomlift knekk

11 - 28 meter

Sakselift

6 - 27 meter

Beltegående sakslift

8 - 14 meter

Beltegående bomlift

12 - 32 meter

Billift

13 - 18 meter

Nullutslippsmaskiner

Side 39


HJULBRAKKER OG MODUL

Se vår komplette hjulbrakke og modulpark på www.mylift.no Side 40


HJULBRAKKER OG MODULER HJULBRAKKE 4.20M Standarden innenfor hjulbrakker, dette er en av Norges mest kjøpte hjulbrakker. Denne brakken har praktisk størrelse for inntil 6 personer. I tillegg til spiserommet inneholder denne brakken også et toalettrom med tanktoalett, samt et eget verktøy- og oppbevaringsrom. Toalettrommet inneholder vask med fotpumpe og håndpumpe for spylling av toalettet.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

579 cm

Bredde

233 cm

Høyde

300 cm

Vekt

1200 kg

Påkobling strøm

230v 16a, 1-fas

Kapasitet toalett

ca 250 besøk

Vanntank

25 liter

Sitteplasser

6 stk

HJULBRAKKE 6.20M Denne vognen er egenutviklet av Mylift. Her er det to rom med separate innganger som skilles ad med skyvedør. Et av rommene har ekstra bred dør og kan innredes etter behov. Vognen inneholder også både eget separat toalettrom og verktøy- og oppbevaringsrom. Vognen har blitt en av våre mest utleide vogner da den har flere bruksområder, f.eks som både spis og kontor.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

-

Bredde

-

Høyde

-

Vekt

-

Påkobling strøm

230v 16a, 1-fas

Kapasitet toalett

ca 250 besøk

Vanntank

25 liter

Sitteplasser

6-10 stk

Side 41


HJULBRAKKER OG MODULER HJULBRAKKE 5.50 M Denne brakken har praktisk størrelse for inntil 10 personer. I tillegg til spiserommet inneholder denne brakken også et toalettrom med tanktoalett, samt et eget verktøy- og oppbevaringsrom. Toalettrommet inneholder vask med fotpumpe.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

700 cm

Bredde

230 cm

Høyde

300 cm

Vekt

1060 kg

Påkobling strøm

230v 16a, 1-fas

Kapasitet toalett

ca 250 besøk

Vanntank

25 liter

Sitteplasser

6 stk

BOLIGVOGN FOR 2 PERSONER Boligbrakke er et veldig godt alternativ til motell eller brakkerigg. Her bor 2 personer standsmessig i hvert sitt rom og med velutstyrt fellesområde. Kjøkkenet er ikke innredet med servise og redskaper.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

900 cm

Bredde

248 cm

Høyde

300 cm

Vekt

2200 kg

Påkobling strøm

230/400v 32a 3-fas

Toalett og dusj

Påkobling offentlig VA

Soverom

2 stk

Innredning

Ja

Side 42


HJULBRAKKER OG MODULER HMS-VOGN Hjulbrakken har stort behandlingsrom innredet med hjertestarter og førstehjelpsutstyr. I tillegg er det et godt innredet rom for mannskap. Denne vognen egner seg godt både for sanitet og andre formål.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

730 cm

Bredde

255 cm

Høyde

300 cm

Vekt

2500 kg

Påkobling strøm

230v 16a, 3-fas

Toalett

Påkobling offentlig VA

Sitteplasser

6 stk

Behandlingsrom

Førstehjelpsbåre, behandlingsbenk

SALGSVOGN Salgsvogn som kan benyttes som kiosk, til matservering, billettsalg eller servicekontor. Vogna har stor sideåpning og gode benkeløsninger. Med varmt og kaldt vann og vask inne er dette den optimale salgsvogna.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

579 cm

Bredde

233 cm

Høyde

290 cm

Vekt

1500 kg

Påkobling strøm

230v 16a, 1-fas

Toalett

Nei

Vask

Påkobling offentlig VA

Salgspunkter

4 stk

Side 43


HJULBRAKKER OG MODULER ENKELT SAL Vår enkelt sal, også kalt allround modul er en helt tom, åpen modul som kan innredes etter behov. Være seg om du trenger spiserom, felles kontor eller skifterom kan denne benyttes. Alle våre moduler kommer med innredning. f.eks kan dere få med både kontorpulter, kontorstoler, spisebord, stoler, 65’’ skjermer, kaffetrakter, kjøleskap m.m

TEKNISK INFORMASJON Lengde

735 cm

Bredde

244 cm

Høyde

280 cm

Vekt

ca 2500 kg

Påkobling strøm

400v 32a

DOBBELT SAL Våre dobbeltsaler er to moduler som er sammenkoblet til et stort rom. Her kan du innrede akkurat som du selv vil, om du trenger møterom, felleskontor, spiserom eller annet så kan denne benyttes. Alle våre moduler kommer med innredning. f.eks kan dere få med både kontorpulter, kontorstoler, spisebord, stoler, 65’’ skjermer, kaffetrakter, kjøleskap m.m

TEKNISK INFORMASJON Lengde

735 cm

Bredde

488 cm

Høyde

280 cm

Vekt

ca 5000 kg

Påkobling strøm

400v 32a

Side 44


HJULBRAKKER OG MODULER TRIPPEL SAL Våre trippelsaler er tre moduler som er sammenkoblet til et stort rom. Her kan du innrede akkurat som du selv vil, om du trenger møterom, felleskontor, spiserom eller annet så kan denne benyttes. Alle våre moduler kommer med innredning. f.eks kan dere få med både kontorpulter, kontorstoler, spisebord, stoler, 65’’ skjermer, kaffetrakter, kjøleskap m.m

TEKNISK INFORMASJON Lengde

735 cm

Bredde

732 cm

Høyde

280 cm

Vekt

ca 7500 kg

Påkobling strøm

400v 32a

KONTOR Våre kontormoduler er pefekt der man trenger cellekontor / egne kontorplasser. Være seg om det er produksjonskontor eller andre formål så kan denne benyttes. Alle våre moduler kommer med innredning. f.eks kan dere få med både kontorpulter, kontorstoler, spisebord, stoler, 65’’ skjermer, kaffetrakter, kjøleskap m.m

TEKNISK INFORMASJON Lengde

735 cm

Bredde

244 cm

Høyde

280 cm

Vekt

ca 3000 kg

Påkobling strøm

400v 32a

Side 45


ELEKTRISKE KJØRETØY

Side 46


ELEKTRISKE KJØRETØY TURFMANN 700 HDK Turfman 700 er en sterk golfbil med lasteplan m/tipp og hengerfeste. Bilen har store hjul som er skånsom mot gressmatten, men som tar seg frem på ulike underlag. Vi har valgt å kjøpe bilene med lithium batteri for økt rekkevidde, produsent oppgir hele 80 km per lading. Bilen lades enkelt med medfølgende ladekabel i vanlig 16A stikk. Man kan dra ca 750 kg på henger bak bilen, merk at dette er uten last i lasteplan TEKNISK INFORMASJON Sitteplasser

2 stk

Hastighet

19,9 km

Rekkevide

80 km

Størrelse

3 x 1.4 x 2m

Klatreevne

20 - 30 %

Lastekapasitet

ca 300 kg

Hengervekt (maks)

750 kg

GOLFBIL 2-SETER HDK Forester 2 er en sterk golfbil med store hjul som er skånsom mot gressmatten, men som tar seg frem på ulike underlag.Vi har valgt å kjøpe bilene med lithium batteri for økt rekkevidde, produsent oppgir hele 80 km per lading. Bilen lades enkelt med medfølgende ladekabel i vanlig 16A stikk.

TEKNISK INFORMASJON Sitteplasser

2 stk

Hastighet

19,9 km

Rekkevide

80 km

Størrelse

2.25 x 1.13 x 1.98m

Klatreevne

20 - 30 %

Lastekapasitet

-

Hengervekt (maks)

-

Nullutslippsmaskiner

Side 47


ELEKTRISKE KJØRETØY GOLFBIL 4+2 SETER HDK Carrier 4+2 er en golfbil perfekt for artist og crewtransport. Med 6 sitteplasser får du med deg mange av gangen. Bilen har store hjul som er skånsom mot gressmatten, men som tar seg frem på ulike underlag. Vi har valgt å kjøpe bilene med lithium batteri for økt rekkevidde, produsent oppgir hele 80 km per lading. Bilen lades enkelt med medfølgende ladekabel i vanlig 16A stikk.

TEKNISK INFORMASJON Sitteplasser

6 stk

Hastighet

19,9 km

Rekkevide

80 km

Størrelse

3.65 x 1.13 x 1.83m

Klatreevne

20 - 30 %

Lastekapasitet

-

Hengervekt (maks)

-

Nullutslippsmaskin

Side 48


STILLAS (LAYHER EVENT)

Side 49


STILLAS STILLASSYSTEMER Sammen med vårt søsterselskap, MB Stillas leverer vi alle typer stillas-løsninger og har bred erfaring med ulike standard og tilpassede løsninger. public-stairs, kameraplattformer, HC-ramper, gangbroer, inngangsportaler og tribuner. Vi benytter oss av eventsystemet til den tyske produsenten Layher. Vi håndterere hele verdikjeden selv, og har egne montører og sjåfører. LØSNINGER Public-stairs Kameraplattformer HC-ramper Gangbroer Inngangsportaler Stående tribuner

Side 50


Side 51


STRØM OG LYS

Side 52


STRØM OG LYS AGGREGAT Mylift har en egen energiavdeling som heter Mylift Energi, i samarbeid med denne avdelingen kan vi både levere, montere og ha on-site support gjennom hele arrangementet. Vi tilbyr aggregater fra små bærbare til både store hjulaggregat og lastebil/kranflak aggregat.

Type

KW

Fas

Bærbart strømaggregat

1,8 KW

1-fas

Bærbart strømaggregat

5,6 KW

16 amp 3 fas + 1-fas

Dieselaggregat på hjul QAS 20

Dieselaggregat på hjul QAS 30

Dieselaggregat på hjul QAS 60

Dieselaggregat på hjul QAS 80

Dieselaggregat på hjul QAS 100

Dieselaggregat QAS 320

230V 1 stk. 63 amp 2 stk. 32 amp 2 stk. 1 fas

12 KW

400V 1 stk. 63 amp 1 stk. 32 amp 1 stk. 16 amp 2 stk. 1-fas

24 KW

230V eller 400V 1 stk. 63 amp 2 stk. 32 amp 2 stk.1 fas

48 KW

230V eller 400V 1 stk. 63 amp 2 stk. 32 amp 2 stk.1 fas

64 KW

230V eller 400V 1 stk. 125 amp 1 stk. 63 amp 2 stk. 32 amp 2 stk. 1 fas

80 KW

230V eller 400V 1 stk. 125 amp 1 stk. 63 amp 2 stk. 32 amp 2 stk. 1 fas

260 KW

230V eller 400V 1 stk. 125 amp 1 stk. 63 amp, 2 stk. 32 amp 2 stk. 1 fas

Side 53


STRØM OG LYS LYSMAST 7 METER Allsidig lysmast med 4 LED-lamper.

TEKNISK INFORMASJON Mål med støttebein

250 x 150 cm

Transport mål

120 x 80 cm

Vekt

ca 250 kg

Lyskilde

LED 4 x 150 W

Strømtilkobling

230V 1-fas

Høyde

7 meter

LED-belysning og strømtilkobling

LYSMAST 8 METER - DIESEL Dieseldreven lysmast med 4 LED-lamper. Denne lysmasten har elektrisk heising av lamper og masten kan roteres hele 340° Lysmasten kan kobles og brukes på vanlig strøm, i tillegg til interntanken med diesel

TEKNISK INFORMASJON Mål med støttebein

-

Transport mål

116 x 116 x 250 cm

Vekt

ca 980 kg

Lyskilde

LED 4 x 350 W

Strømtilkobling

230v 16a 1-fas

Dieseltank

125 ltr

Høyde

8 meter

Side 54


STRØM OG LYS LED-LYS TROMMEL Belysning både utendørs og inne i bygg er enkelt og rimelig ved bruk av 25 m LED-lys på trommel. Disse lyslenkene kan fås med dimmer, noe som gir et behagelig lys f.eks inne i et telt under konserter eller annen type underholdning.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

25 meter

Vekt

6 kg

Lysstyrke per m

750 lumen

Lysfarge

3000 K

Spenning

220 - 240v

Strømtilkobling

230V 1-fas

LED-LYS Vi har flere ulike LED-lys som kan henges opp på master, stativer, husvegger, gjerder etc.. Disse lysene har god lysstyrke og brukes på de fleste norske byggeplasser.

LED-belysning

Side 55


STRØM OG LYS UNDERSENTRAL 125 AMP 230V ELLER 400V TEKNISK INFORMASJON Type

125

63

32

16 1-fas

230 volt US125

1

2

4

1

6

400 volt US125

1

2

4

1

6

UNDERSENTRAL 63 AMP 230V ELLER 400V TEKNISK INFORMASJON Type

63

32

16 1-fas

230 volt US63

2

4

1

6

230 volt US63 Event

0

0

0

16

400 volt US63

2

4

1

6

400 volt US63 Event

0

0

0

16

UNDERSENTRAL 32 AMP 230V ELLER 400V TEKNISK INFORMASJON Type

32

16 1-fas

230 volt US32

2

1

6

400 volt US32

2

1

6

Side 56


STRØM OG LYS SKJØTEKABLER

Type

Lengde

Vekt

1-fas 1 uttak

25 meter

4 kg

1-fas 2 uttak

25 meter

4 kg

1-fas 3 uttak

10 meter

4 kg

230 volt 16 amp

25 meter

7 kg

230 volt 32 amp

25 meter

11 kg

230 volt 63 amp

25 meter

30 kg

230 volt 125 amp

25 meter

70 kg

400 volt 16 amp

25 meter

7,5 kg

400 volt 32 amp

25 meter

14 kg

400 volt 63 amp

25 meter

35 kg

400 volt 125 amp

25 meter

77 kg

Side 57


STRØM OG LYS KABELBESKYTTERE Vi har flere ulike typer kabelbeskyttere for både små og store skjøtekabler, samt for rør som vi bruker sammen med våre sanitærsystemer. Vår mest populære kabelbeskytter er kabelbro med lokk 90 cm, 3 kabelløp. Alle våre kabelbeskyttere leveres i spesiallaget barrelle for enkel håndtering både ved utplassering og innhenting.

Side 58


VARME

Side 59


VARME FJERNVARME Fjernvarme er et energifleksibelt og vannbårent system som utnytter fornybar overskuddsenergi, gjerne fra lokale ressurser som for eksempel biobrensel, avfall og spillvarme fra industri. Dette sikrer gjenbruk av råstoff som ellers ville gått til spille, noe som blir viktig for å sikre overgangen til en mer sirkulær økonomi og reduksjon av klimagassutslipp. Bruk av fjernvarme avlaster også strømnettet og har over mange år bidratt til å fase ut fossil energibruk i bygg og industri. Gjenbruk og økt ladekapasitet i strømnettet Fjernvarme gir et nyttig bidrag til den sirkulære økonomien. I byer med fjernvarme er det mulig å få til et godt samspill mellom bruk av elektrisk kraft og fjernvarme. Når bygg benytter fjernvarme til oppvarming, frigjøres elektrisk kapasitet til andre formål som ladning av elbiler eller andre strømintensive formål. Beregninger viser at strømnettet kan spares for store investeringer når fjernvarmen avlaster strømnettet i perioder med høyt forbruk.

Fjernvarme er en av våre mest bærekraftige oppvarmingskilder i landet

VIFTER Vi anbefaler å bruke vifter i taket ved oppvarming av telt, for å sikre at man får en jevnere varmefordeling. Ved tradisjonell oppvarming uten bruk av vifter vil all varme stige raskt opp mot taket og man får en stor temperaturforskjell i teltet, og bruker unødvendig mye energi for å varme opp teltet. Våre vifter kan også brukes om sommeren for å få bedre sirkulasjon i en ellers stillestående inneluft.

Side 60


VARME ELEKTRISK OPPVARMING Mylift satser tungt på bærekraftige løsninger og har de siste årene investert tungt i elektriske oppvarmingsløsninger for bygg-, anlegg og arrangementsindustrien. Våre elektriske systemer fås i ulike størrelser fra små 3 kW til store 72 kW energieffektive varmevifter. Våre elektriske systemer har et eget arrangementsmodus som sikrer stillegående drift. Både 36 kW og 72 kW har både tidsinnstilling og selvregulerende termostater. Ta kontakt for å finne den beste løsningen for ditt arrangement!

TEKNISK INFORMASJON TF 3EL

3 kW

TF 9EL

9 kW

TF 18EL

18 kW

TF 36EL

18 kW / 36 kW

TF 72EL

36 kW / 72 kW

Elektrisk oppvarming, erstatter tradisjonelle diesel kokoverk

Side 61


VARME DIESEL OPPVARMING Vi har tradisjonelle kokoverk som alternativ oppvarmingskilde der det ikke finnes tilgjengelig nok strøm til å drifte våre elektriske løsninger. Dette er den mest brukte oppvarmingskilden for blant annet telt i mange tiår. Vi anbefaler på det sterkeste å vurdere elektriske og alternative oppvarmingskilder før man velger diesel. Selv om det ikke finnes forbrud i arrangementsindustrien, så har dette allerede kommet til byggog anleggsbransjen, og det er nærliggende å tro at forbud om dieseloppvarming kan komme til arrangementindustrien på sikt. Vi kan tilby disse med bruk på BIO-diesel. Ta kontakt for å finne den beste løsningen for ditt arrangement!

TEKNISK INFORMASJON CLK 60

60 kW

CLK 70

70 kW

CLK 80

80 kW

CLK 120

120 kW

CLK 155

155 kW

Dieseltanker

1000 ltr / 2000 ltr

Side 62


GULVSYSTEMER

Side 63


GULVSYSTEMER KJØREPLATER Kjøreplater med høy bæreevne. Kjøreplatene benyttes ved etablering av midlertidige kjøre- og gangveier for å unngå skader og fastkjøring på f.eks. plen og gressmatte eller andre områder som i utgangspunktet er uegnet til kjøring med biler og maskiner. Mattene lenkes sammen til ønsket lengde og bredde med stålklips. Mylift leverer kjøreplater i egenproduserte bareller med kasse til stålklips og avtagbare stolper for enklere håndtering av platene ved utlegging og innhetning.

TEKNISK INFORMASJON Lengde

244 cm

Bredde

110 cm

Tykkelse

1.27 cm

Vekt

ca 40 kg

Antall per barrelle

30 stk

Side 64


MØBLER

Side 65


MØBLER BORD OG BENKSETT Vi har bord og benkesett til alle anledninger og fører to forskjellige størrelser. En benk gir god plass til fire voksne personer. Regn derfor med at hvert sett rommer plass til åtte personer når du planlegger ditt arrangement. Når arrangementet er over, foldes settet enkelt sammen og settes tilbake i barrellen. Om det er bespisning på arrangementet anbefaler vi å regne tre personer per benk, totalt seks personer per sett. Alle våre bord og benksett leveres i stålbarreller.

TEKNISK INFORMASJON

50 cm

70 cm

Bord

220 x 47 cm

220 x 67 cm

Benk

220 x 25 cm

220 x 25 cm

Vekt

-

-

Sitteplasser

8 personer

8 personer

Antall per barrelle

20 sett / 160 sitteplasser

15 sett / 120 sitteplasser

Antall per transport

20 barreller / 400 sett / 3200 sitteplasser

20 barreller / 300 sett / 2400 sitteplasser

Trenger du mange tusen sitteplasser til ditt arrangement? Vi har det! Vi lagerfører over 5000 sitteplasser.

Side 66


MØBLER PLASTSTOLER Zown plaststol danner den perfekte sitteplassen ved ditt arrangement sammen med Zown plastbord. Stolen er veldig fin å bruke til sittende konserter, konferanser eller lignende. Stolene leveres i traller med hjul for enkel håndtering. Vi skaffer ulike tekstiler, f.eks hvit stoltrekk på forespørsel. TEKNISK INFORMASJON Mål

45 x 43 x 80.3 cm

Vekt

2.75 kg

Maks belastning

190 kg

Antall per tralle

60 stk

PLASTBORD Zown plastbord med plass til 6 personer danner sammen med Zown plaststol den perfekte sitteplassen ved ditt arrangement. Grunnet produktets lette vekt er det enkelt å flytte på og bære til ønsket området. Bordene leveres i traller med hjul for enkel håndtering. Bordet passer like bra til ølfest som konfirmasjon eller bryllup. Vi kan skaffe ulike duker og tekstiler til våre bord på forespørsel. TEKNISK INFORMASJON Mål

182,9 x 74 x 74,3 cm

Vekt

14 kg

Maks belastning

315 kg

Antall per tralle

20 stk

Side 67


MØBLER STÅBORD Zown ståbord er det perfekte ståbordet for ditt arrangement. Det er ingen tilfeldighet at dette i zown egne kolleksjon heter coctailbord. Perfekt for mingle- eller barområder! Vi skaffer ulike duker og tekstiler til våre bord på forespørsel.

TEKNISK INFORMASJON Mål

Ø 81.3 x 110 cm

Vekt

8.9 kg

Maks belastning

170 kg

Antall per tralle

20 stk

BANKETTBORD Zown bankettbord er det perfekte bordet for ditt event, med hele 8 sitteplasser kan du sammen med bankettstoler (skaffes på forespørsel) skape en svært hyggelig atmosfære! Vi skaffer ulike duker og tekstiler til våre bord på forespørsel.

TEKNISK INFORMASJON Mål

Ø 160 x 74.3 cm

Vekt

-

Maks belastning

315 kg

Antall per tralle

15 stk

Side 68


TELT

Side 69


TELT QUICK-UP TELT Raskt å sette opp. Brukes til innslipp, kiosk, salg, matservering m.m. Husk å feste teltet med medfølgende stållodd, eller bruk jordspyd.

TEKNISK INFORMASJON Størrelse (LxBxH) Vegghøyde Fargevalg Vekt

3x3m

3x6m

4x8m

300 x 300 x 330 cm)

300 x 600 x 330 cm

400 x 800 x 385 cm

210 cm

210 cm

210 cm

Hvit / Svart

Hvit / Svart

Hvit / Svart

37 kg

61 kg

78 kg

Side 70


TELT TOPPTELT De er både praktiske og pene å se på, samtidig som de tåler mye vær og vind. Toppteltene kan kobles sammen i bredde og lengderetning med takrenner. Om det ikke er mulig å bruke jordspyd må teltene sikres med betonglodd. Topptelt egner seg like godt for private som for firmaer. Teltene brukes både innendørs og utendørs ved for eksempel messer, produktpresentasjoner, event, firmafester, sportsarrangementer og private tilstelninger.

TEKNISK INFORMASJON Størrelse (LxBxH) Vegghøyde Fargevalg Vekt

3x3m

3x5m

5x5m

ca 300 x 300 x 420 cm

ca 300 x 500 x 480 cm

ca 500 x 500 x 520 cm

ca 220 / 250 cm

ca 220 / 250 cm

ca 250 cm

Hvit / Svart

Hvit

Hvit / Svart

-

-

-

Vi samarbeider med Hallgruppen på telt, sammen er vi en av svært få leverandører som kan tilby alt til ditt arrangement, være seg du trenger telt, toaletter, truck, lift, gulvsystemer, barrikader, lys, strøm..

Side 71


TELT RAMMETELT Rammetelt er telt med solide, selvæbrende konstruksjoner i aluminium med ulike typer takduker og vegger. Teltene kan bygges i alle mulige lengder og bredder ut ifra 3 meter og 5 meters moduler. Ettersom teltene bygges av selvbærende konstruksjoner sikrer man et fritt innvendig areal og maksimal utnyttelse av plassen med tanke på f.eks scene, bar, bord, stol o.l. Kombiner rammeteltet med tilbehør som plastgulv, heavy duty gulv, glassvegger, lining, lysekroner, rød løper eller hva en du måtte ønske for å skape det inntrykket du selv ønsker. Telt med 3, 6, 9, 12 meter bredde bygges i lengderetning med 3 meters moduler. Telt med 10, 15, 20, 25, 30 og 40 meter bygges i lengderetning med 5 meters moduler. Alle rammetelt kan fås med svart gavel, vegg og takduk for bedre lyssetning f.eks rundt sceneområdet. Ta kontakt med oss for å finne den beste løsningen for ditt arrangement!

Vi samarbeider med Hallgruppen på telt, sammen er vi en av svært få leverandører som kan tilby alt til ditt arrangement, være seg du trenger telt, toaletter, truck, lift, gulvsystemer, barrikader, lys, strøm..

Side 72


TELT DOBBELDEKKER Dobbeldekkere er det råeste av teltløsning. Disse teltene i to etasjer gir svært mange muligheter. Hva med å tilby dine gjester en opplevelse litt utenom det vanlige, hva med en middag i andre etasje med utsikt over arrangementsplassen eller direkte innsyn på scenen? Den solide stålkonstruksjonen skaper et robust og trygt telt som sammen med heavy duty gulvelementer i etasjeskillet sikrer god utnyttelse av begge etasjer med tanke på vekt. Disse teltene leveres i bredder på 10, 15 og 20 meter og forlenges med 5 meters moduler. Ta kontakt med oss for å finne den beste løsningen for ditt arrangement!

Vi samarbeider med Hallgruppen på telt, sammen er vi en av svært få leverandører som kan tilby alt til ditt arrangement, være seg du trenger telt, toaletter, truck, lift, gulvsystemer, barrikader, lys, strøm..

Side 73


KJØL OG FRYS

Side 74


KJØL OG FRYS KJØLE- OG FRYSECONTAINER 20’’ Vi leverer kjøl- og frysecontainere i 20’’ som er ISO standard og CSC-godkjent. Utvendig kledning i hvitlakkert stål, innvendig kledning i rustfritt, aluminium i gulv og tak. Alle flater er vaskbare. Vi har både containere med lys og lettdør (personaldør) og uten.

TEKNISK INFORMASJON Mål

600 x 244 x 259 cm

Vekt

2920 kg

Strøm

400v 32a

Arbeidstemp

+28 til - 22 °C

Vekt

2920 kg

Side 75


KJØL OG FRYS FRYSEHENGERE Vi har frysehengere som passer utmerket til små og mellomstore arrangement hvor det er behov for midlertidig eller ekstra frysekapasitet. Vognene har høy isoleringsevne og kan fryse ned til - 20 °C.

TEKNISK INFORMASJON

8 m³

12 m³

Utvendig mål

442 x 210 x 248 cm

602 x 234 x 248 cm

Innvendige mål

288 x 152 x 181 cm

402 x 170 x 181 cm

Strøm

230v 1-fas

230v 1-fas

Arbeidstemp

+ 2 til 20 °C

+ 2 til 20 °C

2000 kg

2700 kg

Vekt

Side 76


DIVERSE

Side 77


DIVERSE FLYTTBAR - MOBILE BARCONTAINERE Flyttbar er et mobilt barkonsept utviklet av oss i samarbeid med bransjen. Plug & Play konseptet er fullverdig, enkelt og profesjonelt! Containerne inneholder tappetårn, kjøleskap, håndvasker, bardisk og alt du trenger for å drifte en fullverdig bar på ditt arrangement. Containerne er spesielt mye brukt på VIP områder. Tappesystemet er bygget opp av Ringnes og man kan både benytte fat og koble seg på ekstern tank. Baren har takterrasse og frontplatting med tønner som pynt/ståbord. Nysgjerrig på baren? Sjekk ut Brygga Bar på Hamar @ facebook eller kom på besøk i løpet av sommeren! TEKNISK INFORMASJON Tappetårn

2 dobbel + 1 trippel (7 stk)

Strømtilgang

7 x 3 stikk

Strøm

400v 32a / 230v 32a

Vekt

6000 kg

Kjøleskap

4 stk

Annet

Varmelampe, markise

www.flytt-bar.no

Side 78


DIVERSE BILLETTBOD 10’’ Billettbod med 2 billettluker. Her kan du selv velge om du vil åpne hele vinduet, eller kun benytte deg av de tilpassede lukene som finnes for kommunikasjon og penge/armbånd håndtering. Billettboden har god belysning og varme, vi sender også med 2 stoler, 1 bord og 2 låsbare skuffeseksjoner for oppbevaring av verdisaker. TEKNISK INFORMASJON Lengde

299 cm

Bredde

244 cm

Innvendig høyde

234 cm

Utvendig høyde

260 cm

Vekt

1300 kg

Strøm

230v 1-fas

Side 79


DIVERSE BRANNSLUKNINGSUTSTYR I samarbeid med NOHA kan vi levere brannslukningsutstyr til alle typer arrangement og tilstelninger. Vi sørger for at utstyret alltid er sertifisert og funksjonelt, alt blir sjekket ved utlevering og retur, slik at du som kunde skal være trygg på at utstyret fungerer optimalt. Vi kan også tilby kurs for deres ansatte og frivillige i forkant av arrangementet! Trenger du å henge opp utstyret og markere? Vi selger også markeringsskilt. BRANNSLOKKERE Pulverapparat, 6 kg pulver (43A - 55A)

NOHA P6, 43A 6 kg ABC

Pulverapparat, 12 kg pulver

NOHA P12G, 55A 12 kg ABC

Skumapparat, 6 liter

NOHA S6G 21A, 6 ltr AB

Skumapparat, 9 liter

NOHA S6G, 27A, 9 ltr AB

Co2 apparat, 2 kg

NOHA AK2, 34B, 2 kg

Co2 apparat, 5 kg

NOHA AK5, 89B, 5 kg

Frityrapparat, 6 liter

NOHA F6G, 13A/75F 6 ltr

Frittstående stativ for brannslokkere m/skilt

Høyde 180 cm

MOBILE SLOKKEAGGREGAT Pulveraggregat på hjul, 25 kg

Høyeffektiv

Pulveraggregat på hjul, 50 kg

Høyeffektiv

Co2 aggregat på hjul, 10 kg

Høyeffektiv

Co2 aggregat på hjul, 20 kg

Høyeffektiv

Side 80


DIVERSE MIDLERTIDIG BRANNVARSLINGSANLEGG Vi leverer nå midlertidig brannvarslingsanlegg for arrangement og byggeplasser. Vi benytter oss av Ramtech solutions sitt banebrytende system WES3+ som sikrer enkel montering og drift. Man har med systemet mulighet til å sette opp brannvarsling hvor en man ønsker, også i støvfylte områder da detektorene har et spesialutviklet støvfilter for bruk ved byggeplasser o.l. Systemet kan varsle opp til 6 brukere med sms ved hendelse, i tillegg til lyd og lys i enhetene. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Side 81


DIVERSE MYLIFT ARBEIDSVARSLING Mylift Arbeidsvarsling er din totalleverandør på varsling og sikring. Være seg om det er behov for å sperre av for et sykkelritt eller det er stegning av vei tilknyttet eller i nærheten av en festival, så kan vi hjelpe dere med hele prosessen fra søknad til anskaffelse av skilt- varslings- og sikringsmateriell, samt etablering og gjennomføring. Har du behov for manuell dirigering så kan vi bistå med dette også. Vi har et stort utvalg av varslings- og sikringsmateriell, lansgående sikring, trafikklys og skilt! Ta kontakt, så finner vi de beste løsningene for deres arrangement!

Side 82


Side 83