Page 1

Spar tusenlapper!

KJØP SYKKEL NÅ! MERIDA MATTS/JULIET Yellowstone Alu 21 gir Tourney

MERIDA HYBRID Crossway Machete Mekanisk Disc. 24 gir Acera

3499,DAME/HERRE MERIDA Yellowstone hjelm Med EPU teknologi som gjør at slag og støt fordeles i hele hjelmen. Leveres SENIOR med skygge. Str. 56-58.

199,-

KUN HORST MX- SPO

SJEKK PRISEN

Prisgunstig terrengsykkel til tur og fritid med aluminiumsramme, Suntour dempegaffel, Shimano Tourny 21 gir og V-bremser er driftsikkert utstyr, som gir mye sykkelglede.

2499,-

DAME/HERRE - PIKE/GUTT

KNALLGODE SKO TIL SUPER699,PRIS! DAME/HERRE

TRØYE OG BUKSE Sykkelbekledning til herre og dame. Se side 11.

399,-

sykkelkampanje våren 2014

PRIS PER DEL


HYBRID er inn som aldri før

HYBRID Crossway Durango Hydr Disc 24 gir Deore Crossway Durango er en lekker hybridsykkel, med en nyutviklet ramme med TFS teknologi! Modellen er utrustet med dempegaffel med låsing og hydrauliske skivebremser! Perfekt pendlersykkel og meget høy kvelitet! Utrustet med Shimano gir med Deore bakskifter.

DA M E M O D E L L

KUN HORST MX- SPO

SJEKK PRISEN

4499,DEORE 24 GIR

KUN HORST MX-SPO

KUN HORST MX-SPO DA M E M O D E L L

3499,-

5999,-

SHIMANO 24 GIR ACERA

SHIMANO 27 GIR ALIVIO

HYBRID Crossway Machete Mekanisk Disc 24 gir Acera

HYBR Dual Image Hydraulisk Disc 27 gir Alivio Stiv gaffel

Den mest prisgunstige hybridmodellen med skivebremser, som gir meget god bremseeffekt i all slags vær, og krever lite vedlikehold. Machete er en god allroundsykkel for tur og fritid. Leveres med lett aluminiumsramme, dempegaffel med låsing, solide doble felger og Shimano gir.

MERIDA MACHETE HJELM i matchende farger til Machete-sykler Merida Hjelm Machete D/H Hvit/Blå-Sort/Grønn Merida Machete har innvendig stramming som enkelt justeres i bakkant. Machete har en super passform og overlegen comfort. Hjelmen har hele 23 ventiler for best mulig lufting. Str. 55-61.

KUN HORST MX-SPO

Det beste fra terreng og hybrid satt sammen til en lynrask og lett allrounder. Dual Image er basert på en terrengramme med stiv karbongaffel, som er meget lett og støtabsorberende. De smale og lette dekkene og hybridkranksettet gir stor fart.

SJEKK PRISEN

399,DAME OG HERRE

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


HVERDAGSSYKLER TIL GRUS- OG LANDEVEI HYBRID

KUN HORST MX-SPO

DA M E M O D E L L

2499,-

3999,-

SHIMANO 21 GIR

7 GIR SHIMANO

HYBRID Crossway Yellowstone Tourney 21 gir v/brems Stiv gaffel

Classic Hallingdal 7 gir Dame

Prisgunstig hybridsykkel til tur og fritid. Merida aluminiumsramme, stiv forgaffel, doble felger, Shimano Tourny 21 gir og V-bremser er driftsikkert utstyr som gir mye sykkelglede.

Hallingdal syklene er utformet med tanke på tur og fritid. De har en behagelig sittestilling, klassiske 28” hjul og enkelt innsteg. Hallingdal 7 har 7 gir fra Shimano, kjede med ”anti-rust” behandling, kjolenett, frontkurv, skjermer, bagasjebrett og lås.

NYHET: TERRENGSYKLER MED 27,5” HJUL KUN HORST MX-SPO

DA M E M O D E L L 2 6”

KUN HORST MX-SPO

DA M E M O D E L L 2 6”

4299,MTB Big Seven Durango Hydraulisk Disc. Hydraulisk lock out 24 gir Deore

SHIMANO 24 GIR DEORE

Terrengsykkel med 27,5” hjulstørrelse er det nye, og gir fantastisk gode kjøreegenskaper i teknisk terreng og ruller bedre enn ordinære 26”ere. Big Seven Durango er bygget på en lekker aluminiumsramme, med hydrauliske bremser og låsing i demperen, sikrer gode bremser og en solid demper. Shimano gir med Deore bakskifter gir et presist girskift! Perfekt sykkel for tur og ritt! Damemodellene leveres med 26” hjul.

3499,MTB Big Seven Machete Mekanisk Disc 24 gir Acera

SHIMANO 24 GIR ACERA

Terrengsykkel med 27,5” hjulstørrelse er det nye, og gir fantastisk gode kjøreegenskaper i teknisk terreng og ruller bedre enn ordinære 26”ere. Big Seven Machete er bygget på en lekker aluminiumsramme, med diskbremser og låsing i demperen. Shimano gir med Acera 24 gir, sikrer et presist girskift! Perfekt sykkel for tur og fritid! Damemodellene leveres med 26” hjul.

BIG-NINE MERIDA IMAGE Seniorhjelm

MTB Big Nine Image 29” - 27 gir Alivio

Store hjul gjør at syklen ruller lettere over hindringer og gir en meget god flyt i terrenget. Image modellen er utstyrt med Meridas TFS ramme og Suntour gaffelmed låsing og Shimano Alivio 27 gir.

5499,-

360° innvendig stramming. Super passform og overlegen comfort. Kun 220g. Sort/rød. Str. 54-57/57-61.

499,SJEKK PRISEN!

27 GIR ALIVIO

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


KULEST I GATA Dino 20” Sx 6 gir Dino 20 er en tøff, men prisgunstig barnesykkel i aluminium med dempegaffel, V-bremser og Shimano 6 gir. Lavere innsteg på rammen gjør at modellen passer fra 6 år. 20” hjul.

1.699,SHIMANO 6 GIR

SOLID OG TØFF SYKKELHJELM TIL JUNIOR V3TEC junior og senior

SJEKK PRISEN

199,JUNIOR OG SENIOR

En tøff hjelm med god passform og lufting. Farge Sort/grønn/hvit. Str. 54-58, 58-62

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


Trygt og enkelt for de som skal på sykkeltur for første gang.

899,-

899,-

DINO 12” GUTT

BELLA 12” PIKE

Merida Dino 12” gutt

Merida Bella 12” pike

Merida Dino 12 er en prisgunstig og solid 12 “ sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørger for en trygg og god sittestilling. Passer for barn fra 2-4 år.

Merida Bella 12 er en prisgunstig og solid 12” sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørger for en trygg og god sittestilling. Passer for barn fra 2-4 år.

Knalltøffe sykler for barn 4-6 år.

1099,-

1099,-

DINO 16” GUTT

BELLA 16” PIKE

Merida Dino 16”

Merida Bella 16”

Dino 16” Merida Dino 16 er en knalltøff 16” sykkel i aluminium til en meget god pris. Passer for barn fra ca. 4-6 år.

Merida Bella 16 er en knalltøff 16” sykkel i aluminium til en meget god pris. Passer for jenter fra ca. 4-6 år

BARNAS VIKTIGSTE UTSTYR V3tec hjelm gutt / pike En lett og solid hjelm

SJEKK PRISEN

149,GUTT / PIKE

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


RASK+KOMFORTABEL

HYBRID FOR GRUS OG ASFALT + Låsbar dempegaffel + Hydrauliske skivebremser + Dobbelbunnede felger + Schwalbe dekk + Shimano Octalink krank.

Transeo 3.0 Rask og komfortabel hybrid som fungerer veldig bra både på grus og asfalt. En lett aluramme gir en stiv og rask sykkel med en oppreist sittestilling. Komponenter: låsbar dempegaffel, hydrauliske skivebremser, dobbelbunnede felger, Schwalbe dekk, Shimano Alivio girsystem og Shimano Octalink krank. Finnes både i dame- og herreutgave.

DAMEMODELL

ET GOD!T KJØP

4999,SHIMANO ALIVIO 24 GIR

RIMELIG HYBRID MED SOLIDE KOMPONENTER

KVALITETSHYBRID TIL EN SVÆRT GOD PRIS!

DA M E M O D E L L

Transeo 4.0 Rimelig kvalitetshybrid med en oppreist sittestilling og solide komponenter. Suntour dempegaffel med lockout, Tektro mekaniske skivebremser og Shimano Acera 24 gir. Finnes både i dame- og herreutgave.

3499,SHIMANO ACERA 24 GIR

Transeo 2.0 Kvalitetshybrid med mye godt utstyr, ei lett ramme og en svært god sittestilling. Dempegaffel med styremontert lockout, Shimano Octalink krank, hydrauliske skivebremser og Shimano Deore 27 gir.

5999,SHIMANO DEORE 27 GIR

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


Palomar

DAMEMODELL

Bedre kvalitet og funksjon på en hverdagssykkel til under 2000 kroner skal du lete lenge etter. Suntour dempegaffel, v-brems og Shimano 21 gir.

SJEKK PRISEN

1999,SHIMANO 21 GIR

MYE SYKKEL FOR PENGENE! Aggressor 1.0 Veldig godt utstyrt allround-sykkel som passer like bra i byen som på fine grusveier. Solid utstyrt med Suntour låsbar dempegaffel, hydrauliske skivebremser og Shimano Acera 24 gir.

ramme e l g n a i iple Tr + Alu Tr r bremse e v i k s e ulisk + Hydra l pegaffe m e d r a + Låsb net felg n u b l e b + Dob

DAMEMODELL

SJEKK PRISEN

2999,-

SHIMANO ACERA 24 GIR KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


Karakoram Sport 29” terrengsykkel med oppreist og komfortabel sittestilling for bruk til transport og lett trening. Suntour dempegaffel med lockout, Tektro hydrauliske bremser og Shimano Alivio 24 gir.

SJEKK PRISEN

4499,-

SHIMANO ALIVIO 24 GIR Større fart i ulendt terreng med 29” hjul

FOR DEG SOM ELSKER TERRENG BMX: SYKKELSPORTENS MOTOCROSS

3999,Avalanche Sport

SHIMANO ALIVIO 24 GIR

Super terrengsykkel for både hverdagsbruk og turer i marka. Lett alu-ramme med Avalanchegeometri gir en stiv, rask sykkel og en svært god sittestilling. Leveres med låsbar dempegaffel og hydrauliske skivebremser og Shimano Alivio gir.

2999,BMX Compe

BMX COMPE

Markedets tøffeste BMX sykkel. Robust stålramme, peggs og microdrive. BMX er en gren innen sykkelsporten. Navnet er en forkortelse av det engelske Bicycle Moto Cross, da den klassiske konkurranseformen ligner på det man finner i motocross

EL-SYKKEL MED GOD REKKEVIDDE Diavelo Urban Stilig og driftssikker elsykkel med gode komponenter. Shimano Nexus 3 gir, 24V/200W motor og Samsung Litium 24V/8,7 Ah batteri. Rekkevidde opptil 50 km. Dame- og herreramme.

SJEKK PRISEN

DA M E M O D E L L

9999,DAME / HERRE

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


LOGIC HYBRID TIL TUR OG LETT TRENING

SJEKK PRISEN

3499,-

DBS LOGIC K450 24S DBS Logic K450 kombinerer høy kvalitet, god komfort og frisk design. Lett aluminiumsramme designet for komfort og gode kjøreegenskaper kombinert med solide komponenter. Sykkelen er utmerket til tur og lett trening. Dette er en hybridsykkel som trenger lite vedlikehold og tilbyr masse kjøreglede. Logic K450 kommer med stiv gaffel. Størrelser: 48/S – 52/M – 55/L

TØFF HYBRIDSYKKEL FOR MER FART OG SPENNING

SHIMANO ACERA 24 GIR DBS CLASSIC EDDA – EN EVIGUNG KLASSIKER

DA M E M O D E L L

4999,STRADA 700 24S SHIMANO ALIVIO 24 GIR Strada 700 kommer med en ny ramme som gir deg en mer komfortabel sittestilling. Nytt design som understreker det rene og raske utrykket Strada står for. Leveres med 24 Shimano gir, hydrauliske skivebremser og og fast gaffel. Dette gjør Strada 700 til en driftsikker sykkel med et utstyr du kan stole på. Dette er sykkelen for deg som ønsker en hybridsykkel med litt mer fart og spenning i. Rammen og det flate styret gir deg en aggressiv sittestilling og gjør Strada 700 til en super tur/treningssykkel og et naturlig valg dersom du sykler mye til jobb. Str.: 51/S – 55/M – 59/L

2999,EDDA 28’’ 3s SHIMANO NEXUS 3 GIR Edda har en ramme som skjuler wire og dermed gir et enda renere og mer klassisk uttrykk. Rammen beholder sitt lave innsteg og gir deg fortsatt den samme komfortable sittestillingen som før Sykkelen har 3 Shimano Nexus gir, v-brems og pedalbrems. Leveres ferdig utstyrt med bagasjebrett, kjolenett, kjedekasse og kurv. Dette er den ideelle bysykkel som med sitt retrodesign passer alle aldre. Størrelser: 47/S – 51/M. Farger: Hvit og Rød

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


KJØP SWISSEYE NOVENA BRILLE!

FÅ ETTO STELVIO HJELM MED PÅ KJØPET! Etto Stelvio Stelvio er Ettos nysatsning på sportssykling. Hjelmen har en lav vekt, god ventilasjon og høy komfort. Leveres med PSS4 powerstrap for optimal passform. Vekt 250 g. Str.: S-M 54-57 cm / L-XL 57-61 cm

Veil. pris kr 999,-

PAKKEPRIS

799,-

Swisseye Novena brille Novena er en meget behagelig brille med god passform og er en super sportsbrille som egner seg til de fleste typer aktiviteter. Leveres med 3 utskiftbare linser.

Veil pris kr 799,-

BRILLE + HJELM

ETTO BERNINA VÅR BESTE BARNEHJELM

ETTO ZERO SENIORHJELM

249,SJEKK PRISEN!

For de minste og opp til 8 år. Svært luftig med mange ventilasjonshull. Refleks og avtakbar skjerm. Laget med heldekkende plastskall, for å unngå skader på den støtabsorberende EPS delen.

ER TESTVINN

299,SJEKK PRISEN!

Etto Zero er en bestselger gjennom mange år. God lufting og super passform. Mye hjelm for pengene. Fåes i str. 52-57, 57-60

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

DAMETRØYE

DAMEJAKKE

DAMEBUKSE

399,-

499,-

449,-

Sykkeltrøye Performance Glow Jersey dame

Active Bike Wind Jacket dame

Sykkelbukse Active Bike Knicker dame

Høyteknisk sykkeltrøye med kort erm til dame. Meshpartier over skuldre og MovingWingTechnology® for optimal bevegelsesfrihet. Holder deg tørr og fresh under hver treningsøkt. Printdetaljer og kontrastfarger. Den har silikongripper nederst for å unngå glippe i korsryggen under sykling og refleksdetaljer for synlighet. Lommer på ryggen til oppbevaring. Perfekt til utendørs sykling og spinning! Str. XS-XXL

Lett beskyttende sykkeljakke til dame. Jakken er laget i et vindtett og vannavstøtende materiale med teipede sømmer. Materialet har meget gode pusteegenskaper. Ergonomisk formsydd for damesyklister i rytterposisjon. Refleksdetaljer for synlighet. En perfekt jakke på dager med vind og vær. Liten og lett å pakke med i sekken. Str. XS-XXL

Funksjonell og teknisk 3/4 lang sykkelbukse til dame. Behagelig passform konstruert ergonomisk tilpasset kvinnelig rytterposisjon.. Sitteputen har en suveren anatomisk konstruksjon spesielt tilpasset kvinner, og meget god fukttransport. Paden er laget i et anti-bakterielt materiale med skum av høyeste kvalitet og er Oeko-Tex sertifisert. Str. XS-XXL

SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

HERRETRØYE

HERREJAKKE

HERREBUKSE

399,-

499,-

399,-

Sykkeltrøye Performance Glow Jersey herre

Active Bike Wind Jacket herre

Sykkelbukse Active Bike Bib Shorts herre

Høyteknisk sykkeltrøye med kort erm til herre. Meshpartier over skuldre og MovingWingTechnology® for optimal bevegelsesfrihet. Holder deg tørr og fresh under hver treningsøkt. Printdetaljer og kontrastfarger. Den har silikongripper nederst for å unngå glippe i korsryggen under sykling og refleksdetaljer for synlighet. Lommer på ryggen til oppbevaring. Perfekt til utendørs sykling og spinning! Str. XS-XXL

Lett beskyttende sykkeljakke til herre. Jakken er laget i et vindtett og vannavstøtende materiale med teipede sømmer. Materialet har meget gode pusteegenskaper. Ergonomisk formsydd for herresyklister i rytterposisjon. Refleksdetaljer for synlighet. En perfekt jakke dager med vind og vær. Liten og lett å pakke med i sekken. Str. XS-XXL

Funksjonell og teknisk sykkelbukse til herre med seler. Behagelig passform konstruert ergonomisk tilpasset rytterposisjon. . Silikongripper hindrer at buksen sklir opp. Sitteputen har en suveren anatomisk konstruksjon og meget god fukttransport. Paden er laget i et anti-bakterielt materiale med skum av høyeste kvalitet og er Oeko-Tex sertifisert. Str. XS-XXL

HOLD DEG VARM OG TØRR PÅ DE GODE, LANGE VÅR-TURENE. Performance Hanske Lett og elastisk sykkelhanske med korte fingre og god passform. Teknisk materiale som puster godt. Clarino er en meget slitesterkt skinnimitasjon som benyttes i håndflaten på hanskene. Silikonprint i håndflaten, og forsterkninger mellom tommel og pekefinger for bedre og mer komfortabelt

Active Bike Rain Pant herre

Active Bike Rain Jacket herre

199,SJEKK PRISEN!

Sykkelregnjakke i elastisk vindtett materiale. Jakken har teipede sømmer, tynt mesh for på innsiden, reflekspiping, og print, ventilasjons-lommer som kan åpnes på siden og bak, og baklomme med glidelås. En perfekt jakke for regnfulle dager Str. XS-XXL

699,REGNJAKKE

Lett, elastisk vind- og vanntett materiale. Teipede sømmer. Ergonomisk formsydd for optimal bevegelsesfrihet. Glidelås til ankelen og avtagbare seler. To lommer med glidelås. Avtagbare bukseseler. Refleksdetaljer for synlighet. VENTAIR® - et avansert system som kombinerer vind- og vanntetthet med unike pusteegenskaper. 8000 WP. Str. XS-XXL

699,REGNBUKSE

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


UTARBEIDET I SAMARBEID MED

PROFFSYKLISTER En helt ny generasjon sykkelsko Sykkelsko Northwave Scorpius 3S Herre / Katana 3S Lady En knallgod sykkelsko utviklet i samarbeid med proffsyklister. Dette er en helt ny generasjon sykkelsko, med en overdel med minimalt med sømmer og asymmetrisk velcro spenner. Dette gjør at skoen er lett og meget komfortabel, med minimalt med klempunkter. Skoen har forsterkninger på utsatte steder. Videre har skoen har en integrert hælkappe som gjør at skoen ikke glipper i helen. Skoen har en carbonforsterket såle for best mulig kraftoverføring, og en underdel i rågummi og skruknotter for best mulig grep. Dette er en kanonsko, proppet med tekniske egenskaper som ikke forventes til denne prisen. Italiensk kvalitet på sitt beste! 355gr.

SJEKK PRISEN

699,DAME/HERRE

Proppet med tekniske egenskaper som ikke forventes til denne prisen!

Sykkelsko Northwave Scorpius SRS Herre / Katana SRS Lady

899,DAME/HERRE

299,-

499,-

MED LYS

SJEKK PRISEN

KUN HORST M X-SPO

En kanonsko til dame og herre, proppet med tekniske egenskaper som ikke forventes til denne prisen. Italiensk kvalitet på sitt beste! Skoen er utviklet i samarbeid med proffsyklister. Dette er en helt ny generasjon sykkelsko, med en overdel med minimalt med sømmer og asymmetrisk velcro spenner. Dette gjør at skoen er lett, luftig og meget komfortabel, med minimalt med klempunkter. Skoen har forsterkninger på utsatte steder. Skoen strammes enkelt med en spenne som kan tilpasses både høye og lave vrister. Spenne kan byttes. Videre har skoen har en integrert hælkappe som gjør at skoen ikke glipper i helen. Skoen har en carbonforsterket såle for best mulig kraftoverføring, og en underdel i rågummi og skruknotter for best mulig grep. 373gr.

KUN HORST M X-SPO Sykkelhjelm Merida Image Senior

Seniorhjelm En tøff hjelm med god passform og lufting. Farge blå/orange. Str. 54-58/58-62.

har 360° innvendig stramming som enkelt justeres i bakkant. Image har en super passform og overlegen comfort. Leveres også med netting for beskyttelse mot insekter. Lav vekt (220 g) gjør dette til et god valg. Sort/rød. Str. 54-57/57-61.

VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE PRISENDRINGER I TILBUDSPERIODEN OG OM EVENTUELLE TRYKKFEIL. VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT IKKE ALLE BUTIKKENE FØRER ALLE PRODUKTENE I TILBUDSAVISEN. TILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA DISTRIBUSJONSDATO. DISTRIBUTØR: MX-SPORT NORGE AS.

MX-Sport Sykkel 2014  

Nasjonal kampanjeavis med sesongaktuelle varer. Uke 13-15 og 18.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you