Page 1

SYKKELSESONGEN ER I GANG, OG VI HOLDER

FORTSATT LAVE PRISER! PÅ KJENTE KVALITETSMERKEVARER

KUN HORST MX- SPO

Matts Yellowstone Alu 21 gir Altus Prisgunstig terrengsykkel til tur og fritid. Merida MATTS aluminiumsramme, Suntour dempegaffel, Shimano Altus 21 gir og V-bremser er driftsikkert utstyr, som gir mye sykkelglede.

SJEKK PRISEN

2199,ALTUS 21 GIR

KNALLGODE SKO TIL SUPER699,PRIS!

sykkelkampanje våren 2013

DAME/HERRE

FÅ HJELM MED PÅ KJØPET ved kjøp av Swisseye Novena brille!

799,BRILLE + HJELM


& SPENNING FART

ACTION

Merida Dino 20 Dino 20 er en tøff, men prisgunstig barnesykkel i aluminium med dempegaffel, V-bremser og Shimano 6 gir. Lavere innsteg på rammen gjør at modellen passer fra 6 år. 20” hjul.

1.699,SHIMANO 6 GIR

SOLID OG TØFF SYKKELHJELM TIL JUNIOR V3TEC junior og senior

SJEKK PRISEN

199,JUNIOR OG SENIOR

En tøff hjelm med god passform og lufting. Farge Sort/grønn/hvit. Str. 54-58, 58-62

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


HELE FAMILIEN

PÅ SYKKELTUR Trygt og enkelt for de som skal på sykkeltur for første gang.

899,-

899,-

DINO 12” GUTT

BELLA 12” PIKE

Merida Dino 12 gutt

Merida Bella 12 pike

Merida Dino 12 er en prisgunstig og solid 12 “ sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørger for en god start på sykkelkarrieren. Passer for barn fra 2-4 år.

Merida Bella 12 er en prisgunstig og solid 12” sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørgerm for en trygg og god sittestilling. Passer for barn fra 2-4 år.

Knalltøffe sykler for barn 4-6 år.

999,-

999,-

DINO 16” GUTT

BELLA 16” PIKE

Merida Dino 16 gutt

Merida Bella 16 pike

Merida Dino 16 er en knalltøff 16” sykkel i aluminium til en meget god pris. Passer for barn fra ca. 4-6 år.

Merida Bella 16 er en knalltøff 16” sykkel i aluminium til en meget god pris. Passer for barn fra ca. 4-6 år.

BARNAS VIKTIGSTE UTSTYR V3tec hjelm gutt / pike En lett og solid hjelm

SJEKK PRISEN

149,GUTT / PIKE

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


Ja takk, begge deler!

DET BESTE FRA TERRENG OG HYBRID

Hybrid Dual IMAGE-D Ja takk, begge deler! Det beste fra terreng og hybrid er i denne modellen satt sammen til en lynrask allrounder. Dual Image er basert på en terrengramme og olje/fjær dempegaffel, som gir kontroll og fremkommelighet. De smale og lette dekkene og hybrid-kranksettet gir stor fart. Med Dual Image dekker man flere behov med kun en sykkel!

KUN HORST MX- SPO

SJEKK PRISEN

5999,DEORE 27 GIR

PRISGUNSTIGE HYBRIDSYKLER FRA MERIDA KUN HORST MX-SPO DAMEMODELL

KUN HORST MX-SPO DAMEMODELL

2399,-

3499,-

SHIMANO ALTUS 21 GIR

SHIMANO ACERA 24 GIR

HYBRID, Crossway Yellowstone

HYBRID, Crossway Machete-MD

Prisgunstig hybridsykkel til tur og fritid. Merida aluminiumsramme, stiv forgaffel, doble felger, Shimano Altus 21 gir og V-bremser er driftsikkert utstyr, som gir mye sykkelglede.

Den mest prisgunstige hybridmodellen med mekaniske skivebremser, som gir meget god bremseeffekt i all slags vær, og krever lite vedlikehold. Machete er en god allroundsykkel for tur og fritid. Leveres med lett aluminiumsramme, dempegaffel med låsing, solide doble felger og Shimano Acera 24 gir.

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


KUN HORST MX-SPO DAMEMODELL

3999,-

2199,-

7 GIR SHIMANO

SHIMANO 21 GIR

Merida Comfort, Bygdøy 7 lady 700

Merida MTB, Matts Yellowstone

Bygdøy syklene er utformet med tanke på tur og fritid. De har en behagelig sittestilling, klassiske 28” hjul og enkelt innsteg. Bygdøy 7 har 7 gir fra Shimano, kjede med anti-rust behandling, kjolenett, frontkurv, skjermer, bagasjebrett og lås.

Prisgunstig sykkel til tur og fritid. Merida MATTS aluminiumsramme, Suntour dempegaffel, Shimano 21 gir og V-bremser er driftsikkert utstyr, som gir mye sykkelglede.

KUN HORST MX-SPO

DAMEMODELL

KUN HORST MX-SPO

3199,-

3999,-

SHIMANO 24 GIR ACERA

SHIMANO 24 GIR ALIVIO

Merida MTB, Matts Machete-MD

Merida MTB, Matts Durango-D

Prisgunstig modell med skivebremser. Skivebremser gir meget god bremseeffekt i all slags vær, og krever lite vedlikehold. En god allroundsykkel for tur og fritid. Leveres med lett MATTS aluminiumsramme, Suntour dempegaffel med låsing, solide doble felger og Shimano Acera 24 gir.

Tøff modell, som gir mye sykkelglede for pengene. Sykkelen har kraftige hydrauliske skivebremser fra Tektro som krever lite vedlikehold. Låsbar Suntour dempegaffel gir kontroll og komfort i utforkjøringene, og Shimano Alivio med 24 gir sikrer et meget presist og hurtig girskift.

Merida MTB Big Nine TFS 500-D 30 gir Deore/XT Twentyniner har større hjul en vanlige terrengsykler. Dette gjør at de ruller lettere over hindringer og gir en meget god flyt i terrenget. 500 modellen er utstyrt med Meridas TFS ramme og Suntour gaffel og Shimano XT/Deore girgruppe.

r e n i n y t n Twe

SJEKK PRISEN

6999,30 GIR DEORE/XT

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


PRISGUNSTIG ALLROUND-SYKKEL GT Aggressor 3.0 / Laguna Prisgunstig allround-sykkel som passer like bra i byen som på fine grusveier. Solid utstyrt med dempegaffel, dobbeltbunnede felger og gode lager i både krank og hjul. Shimano 21 gir.

+ Dempegaffel + Dobbelbunnede felger + Finnes i Dameog herreramme.

DAMEMODELL

SJEKK PRISEN

2199,SHIMANO 21 GIR

MER FOR PENGENE MÅ DU LETE LENGE ETTER

SJEKK PRISEN Mongoose Switchback Suntour dempegaffel, v-brems og Shimano gir.

1699,SHIMANO 21 GIR

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


FOR DEG SOM ELSKER

TERRENG Karakoram 4.0 29” terrengsykkel med oppreist og komfortabel sittestilling for bruk til transport og lett trening. Suntour dempegaffel med lockout, Tektro hydrauliske bremser og Shimano Alivio 24 gir.

SJEKK PRISEN

4499,-

SHIMANO ALIVIO 24 GIR

3999,SHIMANO ALIVIO 24 GIR

RACING-RAMME I TRIPLE TRIANGLE-DESIGN

FOR HVERDAGSTURER OG EN ØKT I MARKA

Avalanche 4.0

Super terrengsykkel for både hverdagsbruk og turer i marka. Lett alu-ramme med Avalanchegeometri gir en stiv, rask sykkel og en svært god sittestilling. Leveres med låsbar dempegaffel og hydrauliske skivebremser som gir god komfort og holder vedlikeholdskostnadene nede. Dobbeltbunnede felger, Maxxis semislicks og Shimano Alivio 24 gir.

TWENTYNINER RULLER LETTERE OVER UJEVNHETER

6999,-

7499,-

SHIMANO DEORE 27 GIR

SHIMANO DEORE 3X10

Zaskar Sport

Karakoram 1.0

Terrengsykkel for dem som liker å trene på sykkel og kanskje kan tenke seg å stille opp i et ritt. Racing-ramme i Triple Triangle-design med hydroformede superlight rør og med en aktiv sittestilling. RockShox luftgaffel med styremontert lockout og hydrauliske skivebremser. Shimano Deore 27 girs girsystem

Treningssykkel med 29” hjul. Ruller lettere over ujevnheter og er enklere å holde hastigheten med. Lett, hydroformet Triple Triangle aluramme med aktiv sittestilling. RockShox gaffel med lockout og returdemping, Avid Elixir hydrauliske skivebremser, Shimano Deore 3 x 10 drivverk.

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


RASK+KOMFORTABEL

HYBRID FOR GRUS OG ASFALT + Låsbar dempegaffel + Hydrauliske skivebremser + Dobbelbunnede felger + Schwalbe dekk + Shimano Octalink krank.

Transeo 3.0 Rask og komfortabel hybrid som fungerer veldig bra både på grus og asfalt. En lett aluramme gir en stiv og rask sykkel med en oppreist sittestilling. Komponenter: låsbar dempegaffel, hydrauliske skivebremser, dobbelbunnede felger, Schwalbe dekk, Shimano Alivio girsystem og Shimano Octalink krank.

DAMEMODELL

ET GOD!T KJØP

4799,SHIMANO ALIVIO 24 GIR

RIMELIG HYBRID MED SOLIDE KOMPONENTER

KVALITETSHYBRID TIL EN SVÆRT GOD PRIS!

Leveres også som damemodell.

Transeo 4.0 Rimelig kvalitetshybrid med en oppreist sittestilling og solide komponenter. Suntour dempegaffel med lockout, Tektro mekaniske skivebremser og Shimano Acera 24 gir. Finnes både i dame- og herreutgave.

3499,SHIMANO ACERA 24 GIR

Transeo 2.0 Kvalitetshybrid med mye godt utstyr, ei lett ramme og en svært god sittestilling. Dempegaffel med styremontert lockout, Shimano Octalink krank, hydrauliske skivebremser og Shimano Deore 27 gir.

5999,SHIMANO DEORE 27 GIR

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


LETT&RASK PÅ LANDEVEIEN + Karbongaffel + Dobbelbunnede felger + Vittoria dekk + Shimano FSA 16 gir + Computer

RACER GTR Series 5 Kvikk og komfortabel sykkel for dem som vil prøve seg på landeveien. En lett og stiv aluramme gir en rask sykkel med svært god sittestilling. Leveres med karbongaffel, dobbeltbunnede felger, Vittoria dekk, FSA compactkrank, Shimano 16 gir og en 17 funksjoners computer.

ER COMPULT MEDFØ GER

4999,SHIMANO 16 GIR

RASK HYBRID MED KARBONGAFFEL

MARKEDETS TØFFESTE BMX-SYKKEL? + Robust stålramme + Peggs + Microdrive

Transeo XR 3.0 Rask hybrid til transport og trening. Utstyrt med en lett karbongaffel som minimerer vibrasjoner fra ujevn og dårlig asfalt. Hydrauliske skivebremser, Shimano Acera Octalink krank, Shimano Alivio / Acera 27 gir.

5999,27 GIR ALIVIO/ACERA

GT Compe Markedets tøffeste BMX sykkel med de kuleste fargekombinasjonene. Robust stålramme og stålgaffel. Leveres med det rette utstyret, bl.a. peggs og microdrive

2999,BMX SYKKEL

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


KJØP SWISSEYE NOVENA BRILLE!

FÅ ETTO VENTI HJELM MED PÅ KJØPET! Swisseye Novena brille Novena er en meget behagelig brille med god passform og er en super sportsbrille som egner seg til de fleste typer aktiviteter. Leveres med 3 utskiftbare linser.

Veil pris kr 799,-

PAKKEPRIS

799,-

Etto Venti Etto Venti er ny for sesongen 2013 og er en moderne sportshjelm til både terreng og landevei med hele 23 ventilasjonshull og lav vekt. Hjelmen kommer med avtakbar skjerm og PSS4 justeringssystem. Venti kommer i 2 størrelser og 4 farger.

BRILLE + HJELM

Veil pris kr 699,-

ETTO BERNINA VÅR BESTE BARNEHJELM

ETTO ZERO TESTVINNER FOR 2012*

249,-

199,-

SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

For de minste og opp til 10år. Svært luftig med mange ventilasjonshull. Refleks og avtakbar skjerm. Laget med heldekkende plastskall, for å unngå skader på den støtabsorberende EPS delen.

*)Etto Zero ble nr 1 i den svenske forsikringsgiganten Folksams hjelmtest for 2012. Et godt resultat for en så rimelig hjelme. Fåes i str. 52-57, 57-60

SYKKELHENGER IN STEP SYNC

Lett og solid henger for ett barn

899,SJEKK PRISEN!

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

DAMETRØYE

DAMEJAKKE

DAMEBUKSE

399,-

499,-

449,-

Sykkeltrøye Active Bike Jersey dame

Active Bike Wind Jacket dame

Sykkelbukse Active Bike Knickers dame

Lett og ergonomisk sykkeltrøye. Trøyen har kort glidelås i front, meshpunkter under armer, og på rygg, samt 3 åpne lommer på rygg, og 1 med glidelås. Str. XS-XXL

Vindtett og lett sykkeljakke som beskytter mot vær og vind. Jakken har teipede sømmer og refleksdetaljer. En perfekt jakke på utsatte dager. Str. XS-XXL

Capri med sykkelpad som er ergonomisk formsydd til dame. Meget behagelig passform med fine detaljer som silikonsøm på låret for å hindre at buksen sklir opp og et bredt belte i midjen. Craft Active Bike Pad. Str. XS-XXL

SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

SJEKK PRISEN!

HERRETRØYE

HERREJAKKE

HERREBUKSE

399,-

499,-

399,-

Sykkeltrøye Active Bike Logo Jersey herre

Active Bike Wind Jacket herre

Sykkelbukse Active Bike Logo Bib herre

Lett og ergonomisk sykkeltrøye. Trøyen har lang glidelås i front, meshpunkter under armer, og på rygg, samt 3 åpne lommer på rygg, og 1 med glidelås. Str. XS-XXL

Vindtett og lett sykkeljakke som beskytter mot vær og vind. Jakken har teipede sømmer og refleksdetaljer. En perfekt jakke på utsatte dager. Str. XS-XXL

Kort kvalitetsbukse med seler ergonomisk formsydd. Meget behagelig passform med fine detaljer som silikonsøm på låret for å hindre at buksen sklir opp og et bredt belte i midjen. Craft Active Bike Pad. Str. XS-XXL

HOLD DEG VARM OG TØRR PÅ DE GODE, LANGE VÅR-TURENE.

699,REGNJAKKE

Performance Hanske En meget lett sykkelhanske med korte fingre og mesh på oversiden. Hansken er elastisk og har en god passform. Hansken har støtabsorberende gel i håndflaten for bedre grep og meget gode pusteegenskaper. Frotté på tommelen gjør det enkelt å fjerne svette.

199,SJEKK PRISEN!

Active Bike Rain Jacket herre

Active Bike Rain Pant herre

Sykkelregnjakke i elastisk vindtett materiale. Jakken har teipede sømmer, tynt mesh for på innsiden, reflekspiping, og print, ventilasjons-lommer som kan åpnes på siden og bak, og baklomme med glidelås. En perfekt jakke for regnfulle dager Str. XS-XXL

Sykkelregnbukse i elastisk vindtett materiale. Buksen har teipede sømmer, reflekspiping, og print. Avtagbare seler. En perfekt bukse for regnfulle dager. Craft Active Bike Pad. Str. XS-XXL

699,REGNBUKSE

KAMPANJETILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA MOTTAKSDATO. UTVALGET I BUTIKK KAN VARIERE NOE FRA INNHOLDET I AVISEN


699,-

SPARTA PRO

Vega er en knallgod sykkelsko utviklet i samarbeid med proffsyklister. Skoen har 3 velcro som er med på å gi en passform for mange forskjellige føtter. Northwave sin signatur hælkappe gjør at skoen ikke glipper i helen.

HERREMODELL

699,-

899,-

899,-

DAMEMODELL

HERREMODELL

DAMEMODELL

VEGA PRO LADY SBS

VEGA PRO LADY

SPARTA PRO SBS

Vega er en knallgod sykkelsko utviklet i samarbeid med proffsyklister. Northwave sin signatur hælkappe gjør at skoen ikke glipper i helen. Skoen strammes enkelt med 3 velcro som er med på å gi en passform for mange forskjellige føtter. Skoen har en overlegen passform, og leveres med myk og luftig overdel. Skoen har en forsterket såle for best mulig kraftoverføring. Sålen har underdel i rågummi for best mulig grep.

Sparta SBS er en knallgod sykkelsko utviklet i samarbeid med proffsyklister. Northwave sin signatur hælkappe gjør at skoen ikke glipper i helen. Skoen har 2 velcro som er med på å gi en passform for mange forskjellige føtter, i tillegg har skoen Northwave sitt patenterte Step By Step stramme spenne. SBS systemet kan tilpasses til både høy og lav rist, og er sannsynligvis markedets mest presise og slitesterke skospennesystem.

Vega SBS er en knallgod sykkelsko utviklet i samarbeid med proffsyklister. Northwave sin signatur hælkappe gjør at skoen ikke glipper i helen. Skoen har 2 velcro som er med på å gi en passform for mange forskjellige føtter, i tillegg har skoen Northwave sitt patenterte Step By Step stramme spenne. SBS systemet kan tilpasses til både høy og lav rist, og er sannsynligvis markedets mest presise og slitesterke skospennesystem.

SOLIDE HJELMER TIL MEGET GODE PRISER. KUN HOS MX SPORT

Junior/seniorhjelm En tøff hjelm med god passform og lufting. Farge Sort/grønn/hvit. Str. 54-58, 58-62

199,JUNIOR/SENIOR

Seniorhjelm En tøff hjelm med god passform og lufting. Farge sort/brun/sølv. Str. 52-57, 54-61

199,UNISEX

Seniorhjelm En tøff hjelm med god passform og lufting. Farge blå/orange. Str. 54-58/58-62.

299,MED LYS

V3TEC HJELM GUTT / PIKE En lett og solid hjelm

SJEKK PRISEN

149,GUTT / PIKE

VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE PRISENDRINGER I TILBUDSPERIODEN OG OM EVENTUELLE TRYKKFEIL. VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT IKKE ALLE BUTIKKENE FØRER ALLE PRODUKTENE I TILBUDSAVISEN. TILBUDENE GJELDER I ÉN UKE FRA DISTRIBUSJONSDATO. DISTRIBUTØR: T. FJELLAND & CO AS - MX-SPORT NORD AS

LEONBERG.NO

MAX WATT

SJEKK PRISEN

Mx sykkel 2013  

Sykler og tilbehør! Besøk din MX-Sport butikk for å se alt vi kan tilby!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you