Page 1

SYKKEL AVIS 2017

DBS STRADA 700 DBS Strada 700 er en lett landeveishybrid med stiv gaffel, lett aluminiumsramme og spekket med landeveisutstyr. KR.

8999,-

SJEKK PRISEN:

6999 DBS LOGIC K450 DAME/HERRE

DBS Logic K450 kombinerer høy kvalitet, god komfort og et nytt, flott design. KR.

4999,-

SJEKK PRISEN:

2999 SPECTRA GULVPUMPE

Gulvpumpe fra Spectra som håndterer både fransk-, sykkel og bilventil. Nipler for baller og bademadrasser. Låsbart pumpehode, leverer opptil 11 bar trykk. Kr. 299,-

FAST LAVPRIS:

199

VITTORIA RUBINO PRO DEKKPAKKE (25MM)

Pakkeløsning med to dekk og to slanger fra Vittoria. Allround-dekk av høy kvalitet som balanserer forholdet mellom rullemotstand, grep og punkterings-sikkerhet. SJEKK PRISEN: Dimensjon: 700 x 25C. Kr 1136,-

599

KAMPANJEDATO: Fra 27.04.2017 så langt lageret rekker.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


FROG BIKES LETTVEKT SYKKELEN FOR BARN DEN PERFEKTE TURKAMERAT

KUN MX SPORT LAGUNEPARKEN OG ÅSANE

FROG BIKES 48 - 16"

- Lett kvalitetssykkel for barn mellom 4-5 år! 6.9 kg Frog Bikes er et Britisk sykkelmerke som lager lettvektssykler, spesielt konstruert for barn. Frog Bikes har lette aluminiumsrammer, og er lette og robuste. Passer for barn i alderen 4-5 år med minst 48 cm skritthøyde. Den har en lett, men solid ramme, samt Tektro justerbare bremsehåndtak som er lett å gripe for mindre hender. Utstyrt med dekk som passer både på asfalt og grus.

KR.

2899,-

FROG BIKES 52 - 20"

FROG BIKES 62 - 24"

Barnesykkel for barn i alderen 5-6 år med svært lav vekt og høy kvalitet. Både ramme og gaffel er laget i lett aluminium. Ellers har sykkelen Shimano 8-delt girsystem som gjør det enkelt å sykle opp bakkene. Det er meget lett å gire for de små da giringen er svært enkel å bruke. Utstyrt med Tektro justerbare bremsehåndtak som er spesiallaget for å passe små hender. Stilige holker av høy kvalitet sikrer godt grep rundt styret. Dekkene på sykkelen er passelige for bruk både på veien og på grus/sti.

Barnesykkel for barn i alderen 8-10 år med svært lav vekt og høy kvalitet. Både ramme og gaffel er laget i lett aluminium.

- Lett kvalitetssykkel for barn mellom 5-6 år! 8 gir, 8.8 kg

KR.

3799,-

DBS INTRUDER F6:

- Lett kvalitetssykkel for barn mellom 8-10 år! 8 gir, 9.9 kg

Ellers har sykkelen Shimano 8 gir som gjør det enkelt å sykle opp bakkene. Utstyrt med Tektro justerbare bremsehåndtak som er spesiallaget for å passe små hender. Girene er meget enkle å bruke for små hender. Stilige holker av høy kvalitet sikrer godt grep rundt styret. Den har også hurtigkobling på setepinnen for enkel høydejustering.

KR.

3999,-

PERFEKT SYKKEL TIL SKOLE OG TUR DBS INTRUDER F6/F6W 26”

DBS Intruder F6 kommer med lett og fin alu. ramme med et lekkert design. Solide Shimano komponenter og dempegaffel sørger for en god kjørekomfort. Intruder F6 kommer helt ned i str 38cm og passer derfor utmerket til ungdom som skolesykkel eller andre som ønsker en solid og trygg sykkel som transportmiddel eller til tur. Vekt: 13.7 kg KR.

3999,-

2999 26” ALLROUNDSYKKEL

2  SYKKEL FOR ALLE


SIKKERHET FØRST! HJELMER TIL BARN OG JUNIOR

Barnesykler, landevei, elsykler og terreng:

SESONGENS NYHETER PÅ PLASS HOS MX SPORT! – Større satsing på sti og terreng, betydelig økning i batterikapasiteten på elsykler og enda lettere barnesykler. BELL BELLINO Trygg barnehjelm med snill passform som passer de fleste hodefasonger. Enkel justering av størrelsen med justeringshjul i nakken. Størrelse 48-52cm og 52-56cm. KR. 349,-

GIRO DIME Solid bøtte/BMX-hjelm som gir optimal støtbeskyttelse fra alle sider. Populært valg til både skateboard og sparkehjul så vel som til sykkelen. Nyhet: Nå med justeringshjul i nakken for enkel tilpasning. Leveres i størrelse 48-53cm og 51-56cm. KR. 499,-

MX SPORT ANBEFALER: Barn på sykkel bør bruke hjelm, enten det er på egen tohjulssykkel, i barnesetet, på sparkesykkel eller i sykkeltilhenger. Mange barn har en hjelm der hakeremmen er for slakk, slik at hjelmen henger bak i nakken. Da dekker den ikke det viktigste området der flest slag treffer, nemlig pannen og issen. Hjelp derfor barn med å regulere hjelmen skikkelig. Spennene på hver side skal sitte rett under øret, remmen skal være så stram at bare to fingre kommer mellom remmen og haken – men uten at det blir ubehagelig.Vidden kan reguleres med justering bak i nakken som strammes, eller ved å velge ulik tykkelse på paddingen inne i hjelmen.

Slik oppsummerer Endre Knudsen hos MX Sport satsingen på sykkel i 2017. – Vi har hatt en god vinter innen både ski og sykkel, men nå etter påske og skarverennet må alle ski vike for bygging av komplett og spennende sykkelutstilling i alle butikkene våre! SYKLING PÅ FJELL OG STI Scott er et viktig merke for MX Sport, de siste årene i hovedsak innen barnesykler, i år også for ungdom og voksne som sykler i terreng. – Vi øker satsingen på terrengsykling og har tatt ut flere modeller fra Scott sin svært fine, nye kolleksjon. – Dette gav umiddelbar respons, allerede i oktober i fjor, faktisk, da vi fikk første ordre på en modell til rundt 40.000 kroner. Prisene på de sterke Scott-syklene går fra 20.000 til 75.000 kroner. – Mange liker seg i terrenget, både på stier og på byfjellene. Med Scott kan det bli en ekstra god tur. ELEKTRISK ØKNING Elsykler fortsetter veksten og 2017-sesongen byr på større rekkevidde. – Her går utviklingen ganske fort, og batterikapasiteten er der det er mest merkbart. – De nye batteriene har rundt 20 prosent mer å gi, noe som betyr 1 til 2 mil ekstra. I dag kan du forvente at batteriet varer i 4 til 6 mil. MX Sport har flere merker i utvalget, blant annet Merida og Diavelo. De er også blant få butikker som får selge det tyske kvalitetsmerket Haibike.

SJEKK PRISEN:

699

GIRO RAZE (MIPS) Forbrukerrådet anbefaler hjelmer med MIPS-teknologi, da disse beskytter bedre ved rotasjonsstøt. Blant hjelmer med MIPS er Giro i en egen klasse hva gjelder passform og komfort. Lett og stilig juniorhjelm av svært høy kvalitet. Størrelse 50-57cm. Kr 899,-

SCOTT SPUNTO Varetekst: Komfortabel og lett juniorhjelm fra Scott med in-mold skallkonstruksjon. Tidsriktig design med freshe farger. Caps og myggnetting i front. One-size størrelse 50-56cm. KR. 399,-

KLARGJØRING OG VEDLIKEHOLD Gir som svikter, dårlige bremser og løst styre kan gi en dårlig start på årets sykkelsesong. Hva bør du sjekke før årets første sykkeltur, og hvordan tar du best vare på sykkelen din? Sykkelsesongen er i gang, men det er ikke sikkert at sykkelen din er helt klar for sesongen ennå. – Vi har solgt og reparert utrolig mange sykler denne sesongen, men det er nok fremdeles en del som henter sykkelen frem fra garasjen først nå i april, sier Leif Klakegg hos MX Sport i Åsane. Han forteller at sykkelverkstedet er et populært tilbud, både til service, nye bremseklosser, bytting av slange og reparasjon av gir. Men det er fremdeles en del ting du kan passe på selv. SLIK SJEKKER DU SYKKELEN: 1. Sjekk at styre, sete og hjul sitter fast. Gå gjerne over med en skrunøkkel. 2. Test funksjon av bremser og gir.

3. Trenger bremseklossene å byttes? De fleste har indikasjon på dette (wear line). 4. Lytt til ulyder. Slitte bremseklosser tærer fort ned en felg, som er mer kostbar å bytte. 5. Sjekk lufttrykket i dekkene. Med for lite lufttrykk kan du punktere og kanskje også skade felgen. 6. Vask sykkelen med avfetting (f.eks. Zalo), men ikke bruk høytrykksspyler. 7. Sjekk at alle bevegelige deler går fint. 8. Smør kjede (kjedeolje) og vire (teflonspray). 9. Hold sykkelen ren og velsmurt gjennom sesongen. 10. Lær barna å bruke støtte, eller i det minste sette sykkelen fint fra seg. Det er fort gjort å skade girbøylen.

LANDEVEI OG LETTE BARNESYKLER Sykkel til trening og transport, turritt og til og fra jobben, er fremdeles viktigste varegruppe innen sykkel. – Her er også utvalget størst, sier Endre. – De som er kjekt å se i år er at produsentene i økende grad har forstått at det er gunstig også for barn å ha en sykkel med lav vekt. Dette er det mest merkbare innen barnesykler i år, et større utvalg i lette sykler. – Nå gleder vi oss til sykkel-VM og håper det kan tenne en gnist som gjør at vi blir enda flere på to hjul i bergensområdet. TA SERVICEN PÅ DITT VERKSTED MX Sport Bergen Holding sine butikker: Os, Laguneparken, Åsane, Sletten Senter, Askøy og Sotra, har egne sykkelverksteder og er både rimelige og raske på service. – Smurning, justeringer og generelt vedlikehold gjør opplevelsen både bedre og tryggere. Om du ikke har tid, utstyr eller interesse av å ta dette selv, så sving innom en av butikkene og overlat jobben til oss, inviterer Knudsen.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


SMÅ RÅTASSER FOR RÅ SMÅTASSER

999

999 Merida Fox 12 er en prisgunstig og solid 12 “ sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørger for en trygg og god sittestilling. Passer barn 2-4 år. KR.

1499,-

MERIDA PRINCESS 12 PIKE 12” Merida Princess 12 er en prisgunstig og robust 12”-sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørger for en trygg og god sittestilling. Passer barn 2-4 år. KR.

1499,-

1499 MERIDA FOX GUTT 16” Merida Fox 16 er en prisgunstig og solid 16 “ sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørger for en trygg og god sittestilling. Passer barn 4-6 år. KR.

1799,-

1499 MERIDA PRICESS PIKE 16” Merida Princess 16 er en prisgunstig og solid 16 “ sykkel. Rammen er i aluminium og utstyret ellers er robust og tåler røff behandling. En god og gjennomtestet rammegeometri sørger for en trygg og god sittestilling. Passer barn fra 4-6 år KR.

1799,-

SIKKER VINNER FOR SMÅ TØFFINGER

1899 DBS BIKERZ 420/430 GUTT/PIKE 16” Spesialtilpasset ramme for denne aldersgruppen, kombinert med trygge komponenter, gjør Bikerz 420 lett å lære å sykle på. Tøft utseende med cross-skjermer og dempegaffel gjør denne til en sikker vinner hos små tøffinger. DBS Intruder 420 er en tøff nybegynnersykkel med pedalbrems og V-brems foran. Passer aldersgruppen 4-6 år. Vekt: 9,6 kg. 4  SYKKEL FOR ALLE

KR.

2299,-


DBS CORE SLP 21S BARN/JUNIOR

DBS CORE 24” er en sykkel i DBS sitt Superlight junior program. Dette er en ekstremt lett sykkel! En superlett 24” aluminiumsramme og gaffel sammen med lette hjul og komponenter gjør sykkelen lett å håndtere for unge, ivrige syklister. DBS oppfyller EN-kravene til barnesykler og derfor er Core SLP et trygt og godt valg til små tøffinger. Sykkelen har 21 gir og V-bremser både foran og bak. Passer aldersgruppen 8 år og oppover. Vekt: 10,2kg KR.

4999,-

ER!

LETTVEKT

3999

2299

BMX FOR ALLE

DBS INTRUDER 406 BARNESYKKEL 20” Sikkert valg for tøffe kids! Shimano 6 gir i håndtaket på styret. Solid kvalitetssykkel fra DBS, som tåler røff behandling.V-bremser, dempegaffel og cross-skjermer. Lett Alu 6061-ramme. KR.

3199,-

FRA KR.

1999

2999 DBS BIKERZ 416 En klassisk pikesykkel med nytt moderne design. DBS barnesykler en en av få i markedet som møter de internasjonale EN-kravene for sikkerhet og derfor er Bikerz 416 en sykkel med trygge kjøreegenskaper, kombinert med komponenter du kan stole på. 6 Shimano gir,V-brems, og er ferdig utstyrt med bagasjebrett, støtte og kjedekasse. Passer aldersgruppen 6-8 år. KR.

3199,-

MONGOOSE 16/18/20

Bra utvalg i kvalitets-BMX fra Mongoose! Passer barn fra ca. 4-5 års alder og helt opp i voksen størrelse. Leveres med kvalitetsrammer i stål, og tåler både hopp og sprett. Singlespeed-drevning med moderat motsand gjør at syklene også kan brukes i oppoverbakker. Pegs er tilleggsutstyr og fås kjøpt i løssalg. VI LAGERFØRER: 16" (4-6år) - KR 1999,18" (6-10år) - KR 1999,20" (Ungdom og voksen) - KR 2999,-

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


ACTION+FART+SPENNING DBS BIKERZ 411 21S PIKE DBS Bikerz 411 kommer i et stilig design i metallic turkis og hvit med mønsterdetaljer på ramme og kjedekasse. Sykkelen har 21 Shimano gir og v-bremser. Passer fra 8 -12 år. Kr. 3999,-

3499 INTRUDER X3 24” BARN/JUNIOR

2999

3999 SKS SKJERMSETT BEAVERTAIL 26-28" DBS INTRUDER X5 21S DISC Universal skjermsett for 26" og 28" hjul.Velegnet for DBS Intruder X5 er utstyrt med en god dempegaffel, skivebremser mtb og hybrid, Bredde som gir maksimal beskyttelse. og 24 solide Shimano gir for å tåle en hverdag med tøff behandling uten at Vekt: 300 det gr. påvirker ytelsen. Det perfekte valget for de som ønsker en juniorsykkel

med skikkelige komponenter og et stort bruksområde. TIL SYKKELENTUSIASTEN Passer fra 8 år og oppover.Vekt: 13,2 kg Kr: 4799,-

DBS Intruder X3 er en hverdagssykkel for skole og fritid. Utstyrt med dempegaffel, V-bremser og 21 solide Shimano gir for å tåle en hverdag med tøff behandling uten at det påvirker ytelsen. Det perfekte valget for de som ønsker en sykkel med et stort bruksområde. Passer fra 8 -12 år. KR.

3999,-

RAMME 7 GIR/RETRO

4999

DBS FRIDA DBS Frida er en klassisk hverdagssykkel for skole og fritid. Utstyrt med V-brems forann og pedal brems bak. Sykkelen kommer med Shimano sitt brukssikre 7 girs nav gir for å tåle en hverdag med tøff behandling uten at det påvirker ytelsen. Sykkelen kommer utstyrt med solide skjermer, bagasje bærer og en stilig kurv.Vekt: 14,4kg Passer fra 8 år og oppover Kr: 5799,-

UTSTYRSPAKKER VED KJØP AV NY SYKKEL: JUNIORPAKKE:

- SKS ROWDY SKJERMSETT 20-24” - VALGFRI STØTTE - VALGFRI SPECTRA LÅS

VANLIG PAKKE: - SKS BEAVERTAIL SKJERMSETT 26-28” - VALGFRI STØTTE - VALGFRI SPECTRA LÅS

STOR PAKKE:

- SKS BEAVERTAIL SKJERMSETT 26-28" - VALGFRI STØTTE - VALGFRI SPECTRA LÅS - COMPACT LYKTSETT

PAKKEPRIS:

499 6  SYKKEL FOR ALLE

PAKKEPRIS:

499

PAKKEPRIS:

599


SIKKERHET FØRST!

GIRO TRINITY SYKKELHJELM Noen ganger er det enkleste designet, det beste. Giro Trinity er et enkelt valg for syklister som ønsker en klassisk sykkelhjelm som ikke kompromiserer på komfort og ytelse. KR.

699,-

GIRO VERONA (MIPS) Videreutvikling av damenes favoritt! Nå med MIPS-teknologi for ytterligere beskyttelse ved rotasjonsstøt. Størrelse 50-57cm. KR.

799,-

KUN MX SPORT LAGUNEPARKEN

SJEKK PRISEN:

1499 GIRO REVEL (MIPS) Videreutvikling av den anerkjente Giro Revel – her med MIPS-teknologi for ytterligere beskyttelse ved rotasjonsstøt. Størrelse: 54-61cm. KR.

799,-

GIRO CINDER (MIPS) Rålekker landeveishjelm med unikt design og overlegen passform. 26 ventilasjonskanaler og Roc-Loc 5 strammesystem. Størrelse 55-59 cm og 59-63cm. Kr 1699,-

GIRO VERONA DAME Luftig damehjelm med in-mold konstruksjon og Acu Dial strammesystem for høy komfort. KR.

499,-

HJELM

DET VIKTIGSTE PÅ SYKKELEN ER HODET HVA ER MIPS?

MIPS er en forkortelse for «Multi-directional Impact Protection System». Enkelt forklart kan man si at MIPS er et ekstra skall i hjelmens innside som til en viss grad har evnen til å rotere uavhengig av hjelmens ytterskall dersom man skulle komme ut for en ulykke. Formålet med denne teknologien er å forsinke og dempe støt mot hodet som følge av rotasjon.

GIRO REVEL «BESTSELGER» Vår bestselger til herre gjennom en årrekke! Førstevalget for pendler- og tursyklisten. Supersnill passform, god ventilasjon og moderne, men dempet utseende gjør dette til en sikker vinner. Tre fargevarianter. One size: 54-61cm. Kr 499,-

KUN MX SPORT LAGUNEPARKEN

GIRO SUTTON (MIPS) upert alternativ til el-syklisten og øvrige pendlere. Hjelm med svært dempet utseende som gjør lite ut av seg, og som sitter behagelig på de fleste hoder. MIPS-skall for ytterligere beskyttelse ved rotasjonsstøt. Størrelse 55-59cm. Kr 1199,-

GIRO VERONA «BESTSELGER» Den definitive bestselgeren til pike og dame gjennom flere sesonger. Feminint uttrykk med et slankt skall gjør at hjelmen sitter pent og naturlig på de fleste hoder uten at dette går ut over sikkerheten. Tre fargevarianter. One size: 50-57cm. Kr 499,-

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


KUN MX SPORT LAGUNEPARKEN

GORE ELEMENT GTX PANTS «BESTSELGER». Sannsynligvis markedets beste sykkelregnbukse for pendling og tur.Vannsøyle på hele 20.000mm og overlegen slitestyrke. Pris: kr 1599,-

DIADORA VISION JACKET Vindtett og vannavvisende sykkeljakke med ytterstoff av reflekterende materiale. Her er man godt synlig i trafikken både morgen og kveld. Pris: kr 990,-

GORE ELEMENT GTX JACKET «BESTSELGER». Slitesterk pendlerjakke fra kvalitetsprodusenten GORE. Super fasong, og vannsøyle på hele 20.000mm. Sannsynligvis markedets beste jakke for jobbsyklisten. Pris: kr 1699,-

DIADORA VISION SKOTREKk Vindtett og vannavvisende skotrekk med ytterstoff av reflekterende materiale. Pris: kr 499,-

DIADORA SAN REMO GLOVE Vindtett og vannavvisende sykkelhanske med ytterstoff av reflekterende materiale. Pris: kr 399,-

HOLD DEG VARM+TØRR KUN MX SPORT LAGUNEPARKEN

699 SHIMANO RC700 Landeveisko med carbon-komposittsåle og BOAstrammesystem. Kvalitet og passform i ekte Shimano-ånd! Størrelse 41-47. Kr 1799,-

8  SYKKEL FOR ALLE

SHIMANO MTB SYKKELSKO Prisgunstig unisex spinning/MTB sykkelsko fra Shimano. Størrelse 36-48.

999

SHIMANO M089 TERRENGSKO «BESTSELGER». Favoritt hos «spinnerne» så vel som tur- og terrengsyklister. Behagelig, formstøpt såle, jekkestropp og suveren komfort. Størrelse 36-48.


SOLIDE

ALLROUNDSYKLER

2499

DSYKKEL 26” ALLROUN COLORADO DENVER MTB 26” HERRE er en driftsikker og allsidig terrengsykkel med Shimano 21 gir, dempegaffel, aluminiumsramme og v-bremser. Denver vil passe til tur, transport og fritid og kommer i rammestørrelse helt ned i 14,5". Vekt: 13.43 kg

COLORADO SPRING MTB 26” DAME er en driftsikker og allsidig terrengsykkel med Shimano 21 gir, dempegaffel, aluminiumsramme og v-bremser. Denver vil passe til tur, transport og fritid og kommer i rammestørrelse helt ned i 14,5". Vekt: 13.43 kg

3499

4499

NDSYKKEL 27,5” ALLROU

DBS INTRUDER S5 24S

DAME/HERRE Kommer med 27,5” hjul. Intruder S5 leveres med en ny og forbedret ramme. Driftsikre Shimano gir, Tektro skivebremser og låsbar dempegaffel. En god sykkel til tur og trening. Størrelser: 38/XS – 43/S – 48/M – 53/L

KR.

4999,-

GSYKKEL 27,5” TERREN

DBS INTRUDER S6 27,5”

DBS Intruder S6 kommer med 27,5" hjul og drar derfor med seg fordelene både fra 26" og 29" verdenen. Ny ramme utviklet for 27,5", driftsikre Shimano gir, Tektro hydrauliske skivebremser og låsbar dempegaffel. Perfekt for både unge voksne til skolebruk eller voksne som ønsker en god sykkel til tur og trening. Vekt: 13,4 kg.

DBS CORE S8

Rask trenings- og ritt MTB med lett og stiv carbonramme. Leveres med Shimano XT 3x10 drivlinje, SRAM hydrauliske skivebremser, Rock Shox TK Gold dempegaffel med remote lockout og solide 27.5” hjul. CORE S8 KR.

16999,-

13999 27,5” TERRENGSYKKEL

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


SOLID BRUKSSYKKEL

FRA DBS DBS Allroad er den ultimate brukshybriden. Dette er sykkelen for deg som ønsker en

sykkel til trening, hverdags- og turbruk.Vi har spisset sykkelen mot en brukergruppe som er opptatt av varige komponenter man kan stole på samt en sykkel som først og fremst leverer i form av en allsidig brukssykkel.

DBS ALLROAD 4.0

DAME/HERRE DBS Allroad 4 er utstyrt med 21 Shimano gir og V-bremser. Komfortabelt sete og ergonomisk utformede holker. Refleksstripe på dekkene. Vekt: 12,5 kg. Kr.

4499,-

SJEKK PRISEN:

2999

KKEL 28” HYBRIDSY

DBS LOGIC K450 KKEL 28” HYBRIDSY

SJEKK PRISEN:

2999 HAMAX OUTBACK 2 SYKKELVOGN

Kanskje markedets sikreste barnetilhenger? Plass til to barn. Maks lastevekt: 40kg. Enkel av/påkobling, aluminiumsramme og parkeringsbremse er noen av høydepunktene.

Kr 7499,-

5499

KUN MX SPORT LAGUNEPARKEN 10  SYKKEL FOR ALLE

SPECTRA BAGASJEBÆRER

Universal bagasjebærer i aluminium. Maks lastevekt: 25kg. Passer også sykler med skivebremser.

Kr 299,-

DAME/HERRE DBS Logic K450 kombinerer høy kvalitet, god komfort og et nytt, flott design. Lett aluminiumsramme, kombinert med solide, velfungerende komponenter. Sykkelen er utmerket til hverdags, tur og lett trening. Dette er en hybridsykkel som trenger lite vedlikehold og tilbyr masse kjøreglede. KR.

4999,-

SKS AIRWORX 10.0 GULVPUMPE «BESTSELGER» Kraftig gulvpumpe med stålsylinder og manometer for riktig avlesning av lufttrykk. Adapter for baller og luftmadrasser medfølger. Maks trykk: 10 bar. Kr 390,-


GT TRANSEO + Låsbar dempegaffel + Hydrauliske skivebremser + Dobbelbunnede felger + Schwalbe dekk

GT TRANSEO 3.0

Rask og komfortabel hybrid sykkel som fungerer bra til transport og lett trening. Sykkelen har en lett alu ramme i herre og dame utgave med alle detaljer som en kvalitetssykkel skal ha, låsbar gaffel, Shimano Alivio gir, solide hjul og hydrauliske skivebremser. Vekt 13,5kg KR.

7999,-

! BESTSELGER

4999

KKEL 28” HYBRIDSY GT TRAFFIC 3.0

Solid og slitesterk, men likevel lett hybridsykkel fra GT. Shimano girsystem, skivebremser og stiv gaffel. Leveres ferdig utstyrt blant annet skjermer og bagasjebærer. Et ypperlig valg for pendleren eller tursyklisten. Dame/herremodell. KR.

6999,-

GT TRANSEO 6.0

KKEL 28” HYBRIDSY

MEST FOR PENGENE

Transportsykkel for bruk på fin på grusvei og asfalt, samt et glimrende alternativ til og fra jobben. Sykkelen for deg som ønsker en god og behagelig sittestilling samt effektiv fremkommelighet til og fra din destinasjon KR.

4999,-

3999 MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


TID FOR

VÅRRENGJØRING KUN MX SPORT LAGUNEPARKEN

TOPEAK FLASH STAND Mekkestativ i miniatyr med rask montering på krank/underrør. Svært portabelt og innovativt mekkestativ for justering av gir, bremser m.m. Passer 24’’-29’’ sykler. Pris: kr 499,-

VITTORIA MEZCAL MTB Rått dekk for både grus og sti fra Vittoria. Kommer i 26’’, 27.5’’ og 29’’ variant. Bredde: 2.1. Pris: kr 299,-

VITTORIA E-RANDO Ekstra forsterket og slitesterkt dekk myntet på el-sykler og/eller pendlersykkelen. Dimensjon: 40-622 (28’’) Pris: kr 399,-

SJEKK PRISEN:

49

AIM ROCKET MINIPUMPE Minipumpe med godt håndtak. Brakett for montering på sykkelen medfølger. En god venn i nøden. Kr 149,-

MOTOREX DISC BRAKE CLEANER Lei av skivebremser som hyler? Mye mulig markedets beste rensemiddel for skivebremser. Fjerner effektivt fett og smuss uten å gjøre skade på lakk, plast eller gummi. 750ml. Kr 249,-

MOTOREX CITY LUBE Høykvalitets universalolje for kjede og bevegelige deler. 100ml. Kr 99,-

SKS T-KNOX MULTIVERKTØY Multiverktøy med 8 funksjoner og vekt på kun 99 gram. En reddende engel til alt av enkle reparasjoner langs veien. Kr 149,-

– SYKLENE TRENGER MER PLEIE ENN FØR VASK, SMØRING OG JUSTERING – TA SERVICE PÅ SYKKELEN FØR SYMPTOMENE PÅ DÅRLIG VEDLIKEHOLD DUKKER OPP.

MX Sport-butikkene har egne sykkelverksted med god pågang gjennom hele året. – Men vi har også bra kapasitet og tar unna det meste ganske fort. En service trenger ikke koste mer enn 350-450 kroner, og kan spare deg for unødige stopp og større reparasjoner, sier Johnny Titlestad. FRA BUTIKK TIL BUTIKK MX Sport-butikkene rundt Bergen har egne sykkelverksted og egne avdelingsledere, men får i tillegg assistanse av Johnny, som har én dag i uken på hver av de fem butikkene. 12  SYKKEL FOR ALLE

– Jeg reiser mellom Os, Sletten, Åsane, Askøy og Laguneparken, noen med faste besøksdager, andre ved behov, forteller Johnny. Titlestad har over 20 års erfaring med sykkelmontering og reparasjoner. TRENGER MER ENN FØR – Mange av oss voksne har nok etablert oss vaner fra egen barndom, og tror at det å lappe en slange når den er punktert er det eneste sykkelen trenger. – Syklene som lages i dag fungerer bedre, men trenger også mer vedlikehold, sier Johnny. På en service ser MX Sport over alle slitedelene.

Det blir tatt justeringer og du er trygg på at drivverk, gir og bremser er som de skal.Ved behov blir det også utført smøring av de bevegelige delene. HELE JOBBEN – OG UTSTYRET Mangler du tid, verktøy eller lyst til å ta sykkelservicen selv? Da kan du trille den inn i din nærmeste MX Sport-butikk. – I tillegg til salg og montering av utstyr har vi i MX Sport-butikkene egne serviceordninger der vi gjør sykkelen din helt klar for ny sesong. – Vi har også et stort utvalg av deler, slitedeler, utstyr og bekledning.


CLASSIC BYSYKKEL DBS FRIDA 7S 28”

DBS Classic Frida er vår nye glade og spreke bysykkelserie. Moderne design kombinert med komponenter som krever lite vedlikehold. Frida gir deg en behagelig sittestilling og komponentene er nøye valgt ut for å gi en komfortabel sykkeltur. Dekkene på Frida kommer med refleksstripe som gjør deg synlig når mørket faller på.Vekt: 15 kg

KR.

6499,-

HVILKEN FARGE ER DU? GER MME I FAR RETRO RA TER OMPONEN SIGNEDE K SPESIAL DE

DBS CLASSIC IDUNN/EDDA 28” 7S

A DBS

N FR RETRO DESIG

3999 DBS Idunn er en moderne klassiker med en sterk og lett aluminiumsramme med lavt innsteg. 3 gir gjør at du kommer deg frem de fleste steder i byen. DBS classic Idunn 26’’ 7s,51/m, bc-1414 Klassisk DBS damesykkel m/7 gir, pedalbrems og kurv. Hvit DBS classic Idunn 26’’ 7s,51/m, bc-1414 Klassisk DBS damesykkel m/7 gir, pedalbrems og kurv.

Classic Eyr 7 er en klassisk damesykkel for de som er glad i det nostalgiske og enkle. For 2015 er serien fått nytt, lekkert design! Kommer med en ramme med lavt innsteg, sammen med regulerbar styrestem, gir dette deg en komfortabel sittestilling.Trygge bremser og solide Shimano 7 gir krever lite vedlikehold. Sykkelen er ellers fornuftig utstyrt med bagasjebrett, kjedekasse, kurv, kjolenett, lås og lys.

KR.

6999,-

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


BIANCHI RACER FREM

I HORDALAND

Lokale turritt i mai og juni Er du klar for litt konkurranse? Her er en kalender med oversikt over flere tur- og terrengritt de kommende månedene.

BIANCHI INTREPEDIA dame/herre Nytt for 2016 er Bianchi Intrepida. En prisgunstig karbonsykkel produsert for de lengre kjøreturene. Her får du karbonramme kombinert med karbongaffel og en setepinne med en diameter på 31,6mm mot de vanlige 27,2mm for å tillegge Interpida litt mer kjørekomfort. KR.

TUR OG TRIMRITT

Tradisjonen tro er det Os Rundt 1. mai, en dato som i år lander på en mandag. Her er flere landeveisritt (tur) i ukene som kommer.

15999,-

DATO ARRANGEMENT

14999

Mandag 1. mai

Os Rundt

Søndag 20. mai

Nordhordland Rundt NHSK

Søndag 28. mai

6-vatnsrunden

Voss SK

Lørdag 3. juni

Nordfjordrittet

Sandane SK

Mandag 5.juni

Skjærgårdsrittet

CK Sotra

Lørdag 10. juni

Bergen-Voss

Bergen CK

Lørdag 17. juni Bergsdalen Opp Fredag 7. juli

KVALITETSBRILLER TIL GOD PRIS BRIKO EOLO KR.

CK Henie

Dale il

Jotunheimen Rundt Sogn CK

Kilde: sykling.no

BRIKO DARWIN KR.

199,-

399,-

BRIKO ENDURE PRO TEAM KR.

499,-

9999

BIANCHI IMPULSO dame/herre Impulsorammene til Bianchi hører inn under C2C (coast to coast) kategorien. Dette er rammer laget med fokus på den optimale kjøreposisjonen over lange distanser.Takket være Bianchis egne rammegeometri og ulike materialkombinasjoner garanterer C2C rammene maksimal yteevne hos rytteren. KR.

14  SYKKEL FOR ALLE

11999,-


!

L E K K Y S L E N VI KA

DIAVELO CENTRAL DAME/HERRE SJEKK PRISEN:

19999

Diavelo er utviklet og designet for normen av norske forhold. Sykkelmerket har bevist gjennom mange års bruk og utstrakt testing at de fortjener å være på toppen av det norske elsykkelmarkedet veil. 24.999,Bafang krankmotor • Motor: 250W//80 Nm • Batteri: 36V // 350-425 wH

HELSE+TRIM I HVERT TRÅKK

SJEKK PRISEN:

25990 E-SPRESSO STEPS 600 EQ CITY

DAME/HERRE E-spresso er bygd på en lett klassisk ramme i aluminium med lavt innsteg, komplett utstyrt med skjermer, støtte, bagasjebrett, lys F/ B og Abus rammelås. Utstyret til E-Spresso STEPS 600 EQ CITY er satt sammen av solide kvalitetsprodukter som - Shimano Deore 9 gir for presisjon, Shimano M315 hydrauliske skivebremser og SR Suntour NEX dempegaffel for god kontroll, Shimano E 38T kranksett og et 700C hjulsett med dobbeltbunnet felg med Continental Tour Ride 42C dekk optimalt tilpasset El sykkelen. El systemet STEPS 6000 (Pavement software) er levert av den største og ledende sykkel komponent leverandøren Shimano. Shimano STEPS er et totalt integrert system bestående av en 3,2 kg lett, kompakt og lydløs krankmotor (Pavement software). Batteriet som følger med er det største tilgjengelige og er på hele 500Wh (36v 13,9Ah) gir en maksimal rekkevidde, ladetiden er på kun 4 timer og kapasitetsgaratien garantere lang levetid. E 6010 computeren viser deg ikke bare de standard sykkelcomputer funksjoner, men også hvilke gir du bruker, rekkevidden og gjennstående batterietkapsitet.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


VERKSTEDSMENY

SYKKEL VI TILBYR ALLE VÅRE KUNDER GRATIS FØRSTEGANGSSERVICE

TIMESATS ARBEID: KR 600,- (KR 10/MIN) MOMS OG FORBRUKSMATERIELL INKLUDERT.

Sykkelvask tilkommer hvis nødvendig. Minimumspris: kr 200,-

BESKRIVELSE

PRIS

ENHET

kr 75,kr 100,kr 150,kr 150,fra kr 75,kr 60,kr 75,kr 100,kr 150,kr 150,kr 200,kr 300,kr 500,kr 50,fra kr 150,fra kr 150,Timepris kr 150,kr 450,Timepris

stk. stk. stk. stk. stk. stk. stk. stk. stk. stk. par stk. stk. stk.

HJUL

Bytte av slange - Løst hjul Bytte av slange - Standard Bytte av slange - Navgir/Nexus Bytte av slange - Elsykkel Bytte av slange og dekk Installere slange+dekk - Strippet felg Bytte dekk - Løst hjul Bytte dekk - Standard Bytte dekk - Navgir/Nexus Bytte dekk - Elsykkel Omlegging til piggdekk Bytte av tubular dekk - Strippet felg Bytte av tubular dekk - Standard Eikeskift - Strippet felg Eikeskift - Ustrippet felg Hjuloppretting Hjulbygging Oppstramming av nav/aksling Full navservice Full navservice - Innvendig gir

stk. stk. stk.

BREMSER

Justering av bremser Service - Wirebrems - Smøring Bytte av bremseklosser Bytte av bremsewire Bytte av bremsestrømper Oppretting av bremseskive Rens av bremseskive og klosser Bytte av bremsehendel Lufting av hydraulisk skivebrems

kr 75,kr 50,kr 75,kr 75,kr 100,fra kr 50,kr 200,kr 150,kr 400,-

stk. stk. stk. stk. pr. bremse stk. stk. stk. stk.

GIR & DRIVVERK

Justering av gir Justering av elektronisk gir Bytte av girwire Bytte av girstrømper Bytte av girhendel Bytte av girskifter Bytte av kjede Bytte av kassett Bytte av komplett krankdrev Bytte av komplett drivverk Bytte av trinsehjul Bytte kranklager Service kranklager - Rengjøre/Smøre Oppretting girøre Bytte girøre Service - Boss

kr 100,kr 200,kr 75,kr 100,kr 150,kr 200,kr 150,kr 150,kr 250,kr 450,kr 100,kr 300,kr 300,kr 100,kr 100,Fra kr 200,-

pr. skifter pr. skifter stk. pr. skifter stk. stk. stk. stk. stk. par stk. stk. stk. stk. stk.

kr 200,kr 100,kr 250,kr 100,-

par par stk. stk.

STYRE

Bytte av styreteip Bytte av holker Smøring av styrelager Bytte av styrestem

FRESEARBEID

Gjenging av kranklager Gjenging av pedalarm Fresing av skivebremsfester Fresing av styrelager

ANNET

Timepris Timepris Timepris Timepris

FØRSTEGANGSSERVICE - MX SPORT SYKLER

Bytte pedaler Bytte sadel Vask av sykkel

GRATIS INNEN 3 MND.

kr 100,kr 100,fra kr 200,-

par stk.

MONTERING AV UTSTYR OBS: VI MONTERER ALLTID UTSTYRET GRATIS PÅ SYKLER KJØPT HOS OSS

Sykkelmontering - Flatpakket Montere skjermer - Standard Montere skjermer - Heldekkende Montere bagasjebærer Montere barnesete Montere lykter Montere sykkelveske Montere støtte Montering - Computer Montering - Cleats Montering - Bar-Ends Annen utstyrsmontering

fra kr 400,stk. kr 100,par kr 200,par kr 200,stk. kr 250,stk. kr 50,stk. kr 100,stk. kr 100,stk. fra kr 150,stk. kr 75,par kr 150,par Timepris etter avtale

* OBS: Deler kommer i tillegg på alle servicer. * Vi lager prisoverslag (på forespørsel) før service påbegynnes.

16  SYKKEL FOR ALLE

10 KJAPPE OM EL-SYKKEL 1) HVA ER EN EL-SYKKEL?

En el-sykkel er noe så enkelt, men likevel så genialt, som en helt ordinær sykkel med batteri og motor bakt inn i konstruksjonen for ekstra drahjelp og assistanse når det trengs. 2) HVEM KAN KJØPE EL-SYKKEL?

El-sykler er for alle! Så lenge sykkelen ikke overskrider Vegdirektoratets regelverk som omfatter sykler med elektrisk tråkkassistanse kreves det ingen form for opplæring eller godkjenning for å bruke denne typen sykler. Lovverket sier blant annet at den elektriske motoren skal kutte når sykkelen oppnår hastighet over 25km/t. 3) HVOR KAN MAN BRUKE EL-SYKKEL?

Overalt hvor man ellers ville brukt en vanlig sykkel. På både gang/sykkelsti, fortau og veibane. Til og fra arbeid, tur på butikken, søndagstur eller levere ungene i barnehagen. Nylig ble det også åpnet opp for bruk av el-sykkel i utmark. 4) HVORDAN FUNGERER EN EL-SYKKEL I PRAKSIS?

El-sykler fungerer slik at så lenge man trør pedalene vil motoren være med å hjelpe til med framdriften. Slutter man å trø, eller rører ved bremsene, kutter motoren - og den starter ikke igjen før man nok en gang begynner å trø. Man velger selv hvor mye motoren skal hjelpe til ved å justere effekten via displayet som sitter på sykkelstyret. 5) HVOR LANG REKKEVIDDE HAR EN EL-SYKKEL?

Det avhenger av flere faktorer. Både størrelsen på batteriet, hvor mye egeninnsats man legger inn, samt terrenget man sykler i - er gode eksempler på store utslagsgivere. Blant syklene vi har i vårt sortiment kan man på generelt grunnlag regne med å kunne sykle fire mil eller mer på èn lading, såfremt man legger inn litt egeninnsats. 6) HVA KOSTER EN EL-SYKKEL?

El-sykler som er laget for å over tid kunne motstå mye bruk i vårt våte, nordiske klima koster fra ca. 15.000 kroner og oppover. I vårt sortiment har vi sykler for alle formål, og skulle man være på utkikk etter noe vi ikke lagerfører - kan dette som regel bestilles, da vi har god dialog med de flinkeste importørene i Norge.

7) HVEM HAR BEHOV FOR MER PÅKOSTEDE EL-SYKLER?

Brukere som stiller høye krav til trekkraft i motbakkene bør vurdere å legge noen kroner ekstra i sykkelen. Bor man eksempelvis på Nattlandsfjellet, Bønes, eller andre plasser med brå stigning og mye motbakker, vil ikke de rimeligste el-syklene alltid gi syklisten den trekkraften som må til for å komme opp. Skal man trekke sykkelvogn med barn vil det også være gunstig å velge en mer påkostet sykkel. Her snakker man om sykler med motoren montert i kranken (mellom pedalene) som tillater et høyere dreiemoment, og jevnt over bedre ytelse. Dyrere sykler leveres som regel også med bedre og tryggere bremser, hvilket naturligvis anbefales om man frakter barn i barnesete eller sykkelvogn. 8) HVORDAN TAR MAN BEST VARE PÅ SIN NYE EL-SYKKEL?

Først og fremst er det viktig, som med en ordinær sykkel, å holde den ren og velsmurt (ikke bruk høytrykkspyler). Lagre den alltid under tak, og aller helst innendørs. Følger man i tillegg til dette også produsentens anbefalinger for lading av batteriet har man gjort mye for et godt el-sykkel hold. Husk også å levere sykkelen inn på minst èn årlig kontroll hos forhandler for kontroll av batteri, motor og elektriske komponenter. 9) HVORDAN FORSIKRER MAN EN EL-SYKKEL MOT TYVERI?

Forsikringselskapene likestiller stort sett el-sykler med ordinære sykler. Med andre ord kan tyveri av el-sykkel dekkes av innboforsikring. Men, her er det store forskjeller på hva forsikringsselskapene og forsikringsavtalene dekker i kroner og øre. Noen selskaper krever dessuten at sykkelen er innmeldt i Falck Sykkelregister for å kunne være forsikret mot tyveri. Alle ferske el-sykkel eiere bør ta kontakt med sitt forsikringsselskap for å sette seg inn i hvilke regler og betingelser som er gjeldende for tyveridekning av el-sykkel. 10) HVOR KAN JEG LÆRE MER OM EL-SYKLER?

Du er hjertelig velkommen innom våre butikker for en hyggelig prat om emnet. Plukk gjerne med deg en katalog også! Ønsker man derimot å gjøre litt research på egenhånd hjemme i stuen, så er ‘ ’www.elsykler.no’’ det naturlige stedet å starte!


WINORA Y.280

DAME/HERRE Kvalitets el-sykkel fra Winora komplett utstyrt med skjermer, bagasjebærer, støtte og integrerte lykter. Slitesterke og holdbare komponenter fra Shimano. Hydrauliske skivebremser, 8-gir, og dempegaffel med moderat vandring. 36V krankmotor fra velkjente Yamaha med dreiemoment på 80nM (250 watt). 36V Yamaha batteri med 400Wh kapasitet. KR. 27999,-

HAIBIKE SDURO TREKKING 5.0

31999

DAME/HERRE Sduro er Haibikes EL-sykler tilpasset sykling i marka og på vei. Motoren er bygd inn i rammen og krank for perfekt vektballanse. Den børsteløse motoren gir et jevnt drag i sykkelen. Sykkelen gjør maks 25km/t med motorhjelp, når man passerer denne farten må man selv holde pedalene igang. Med 100mm vandring i front takler denne sykkelen samtlige ujevnheter. Den slitesterke Shimano Deore XT M8000 er blant merkets mest presise og solide girkomponenter. Her får du en 10-delt gruppe med lang levetid og enda bedre girskift. Shimanos M8000 bremser gir god modulasjon og enorm bremsekraft når det er behov for det. Bremsen krever vedlikehold. KR. 34999,-

HAIBIKE SDURO FULLFATSIX 7.0

DAME/HERRE Traktor med suveren fremkommelighet fra Haibike. Fulldempet fatbike med kraftig el-motor og batteri med god kapasitet. Shimano XT 11-delt girgruppe, Shimano XT hyd. skivebremser og 26” dekk med 4” bredde. RS Bluto 120mm gaffel og RS Monarch R3 shock. Stisykling blir aldri det samme! Batteri:Yamaha 36V / 500wH Motor:Yamaha 36V / 250W / 80nM KR. 49999,MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


ALLE BARNA SYKLER+ MX SPORT=SANT ARRANGEMENTET VIL SAMLE HORDALAND I ET FELLES LØFT FOR IDRETT, FRIVILLIGHET OG FOLKEHELSE. TRYGG TRAFIKK TILBYR IKKE LENGRE PRAKTISK OPPLÆRING TIL SKOLEBARN OG MX SPORT ØNSKET DERFOR Å DELTA SOM SPONSOR I SAMARBEID MED UTVALGTE SYKKELKLUBBER.

Prosjektet har hatt som mål å gjennomføre opplæring for inntil 1300 barn på utvalgte skoler i kommunene Bergen, Øygarden, Fjell, Askøy og Sund. Opplæringen består av både en teoretisk og praktisk del med avsluttende sykkelprøve Det er viktig at barn får grundig opplæring før de kan begynne å sykle i trafikken. MÅL FOR PROSJEKTET

- Fokus vil være på hverdags sykling og at andelen brukere av sykkel som transportmiddel skal økes betraktelig frem mot september 2017. Målet er at barna skal bli mer aktive og skaffe seg gode reisevaner gjennom å sykle til skolen. Undersøkelser viser at barn som sykler til skolen også sykler på fritiden. Alle skal kunne sykle, alle skal inkluderes og alle skal ha tilgang til egen sykkel ( alle skal med – barn psykisk helse). Barna skal bli mer aktive og skaffe seg gode reisevaner gjennom å gå; eller sykle til skolen. Det lønner seg å oppmuntre barn til å sykle. Dette er fremtidens trafikanter – og helsefremmende arbeid. Dette er verdier vi i MX Sport er stolte av og har støttet siden 2015,vi håper fleste mulig barn lærer seg å bli trygg i trafikken innen 2017.


TERRENGSYKLER

FOR DE KRESNE

34999

24999

SCOTT SPARK 730 27.5’’ stisykkel med 120 mm vandring og carbonramme. Et enkelt grep på

SCOTT SPARK 730 PLUS Rå 27.5’’ stimaskin med ekstra bredde i dekkene (derav ‘’plus’’).

styret og du justerer begge dempere i 3 posisjoner. Du kan velge mellom Lock out - traction eller åpen. Hydraulisk justerbar setepinne gjør at du hele tiden kan ha optimal posisjon i forhold til terreng du ferdes i. Maxxis dekk med 2.35 bredde sikrer beste grep mot alle typer underlag. SRAM 1x11 drivlinje, FOX 34 gaffel og FOX Nude Trunnion bakdemper.

Aluminiumsramme, Shimano SLX 2x 10 drivlinje, Rock Shox Sector 130mm gaffel og X-Fusion Nude 120mm bakdemper. KR: 26.999,-

KR: 39.999,-

34999 SCOTT SPARK 930 29’’ stisykkel med 120 mm vandring og carbonramme. Et enkelt grep på styret og du justerer begge dempere i 3 posisjoner. Du kan velge mellom Lock out - traction eller åpen. Hydraulisk justerbar setepinne gjør at du hele tiden kan ha optimal posisjon i forhold til terreng du ferdes i. Maxxis dekk med 2.35 bredde sikrer beste grep mot alle typer underlag. SRAM 1x11 drivlinje, FOX 34 gaffel og FOX Nude Trunnion bakdemper. KR: 39.999,-

26999 SCOTT SPARK 950 29’’ stisykkel med 120 mm vandring og aluminiumsramme. Et enkelt grep på styret og du justerer begge dempere i 3 posisjoner. Du kan velge mellom Lock out - traction eller åpen. Hydraulisk justerbar setepinne gjør at du hele tiden kan ha optimal posisjon i forhold til terreng du ferdes i. Maxxis dekk med 2.35 bredde sikrer beste grep mot alle typer underlag. Shimano XT 2x10 drivlinje, FOX 32 gaffel og FOX Float Performance Trunnion bakdemper. NB: Vi har den også på lager i 27.5’’ variant. KR: 29.999,-

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT ASKØY


MED FOKUS PÅ BALANSE!

799 BAMBO TREHJULSYKKEL Det klassiske valget hos foreldre med små barn som skal ut å sykle for første gang. Takket være den enestående kvaliteten er den fremdeles like populær. Vippbart lasteplan. Gøy for barna!

SPECTRA 12” BALANSESYKKEL Balansesykkel til de minste. KR. 799,-

SPARKESYKKEL Sparkesykkel til barn i alle aldre. Vi har to varianter, store og små hjul.

STORE HJUL:

SMÅ HJUL:

699 299

SPECTRA SYKKELVOGN: Trygg og stødig sykkelvogn til en hyggelig pris. Plass til to barn (maks lastevekt ca. 35kg). Enkel å folde sammen. Hurtigfeste for montering på sykkel medfølger.

1999

MX Sport Laguneparken 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Sletten Sletten senter 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Os AMFI Os 

tlf. 55 11 77 77

Atleten Knarvik Senter 

tlf. 56 35 04 15

MX Sport Sotra Sartor Senter 

tlf. 56 33 14 20

MX Sport Askøy AMFI Askøy 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Åsane Gullgruven 

tlf. 55 11 77 77

UTVALGET KAN VARIERE I DE ULIKE BUTIKKENE.

WWW.MXNETT.NO 20  SYKKEL FOR ALLE

Distributør: T. Fjelland & Co. Det tas forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

KAMPANJEDATO: Fra 27.04.2017 så langt lageret rekker.

Årets sykkelavis 2017 fra MX Sport  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you