Page 1

KLAR FOR OG

VÅR SOMMER SJEKK PRISEN:

99

SKOGSTAD LEMON LIGHTSHELLJAKKE Jakke i lightshellmateriale. Vind-og vannavvisende stretch.

KARI TRAA/BULA T-SHIRTS T-skjorter i myk bomull med fireveis stretch.

499 JUNIOR: KR 299,-

SALOMON PULSE DAME/HERRE

En lett og vanntett terrengsko med Gore-Tex membran med Salomons SCS dempesystem og ContaGrip såle. Str. 36-46.

799

HELLY HANSEN OSLOFJORD/FJORD DAME/HERRE CANVASSKO FOR EN SPORTY SOMMERSTIL

Disse canvasskoene til dame finnes i to ulike stoffvarianter og har stilige kontrastfargede detaljer på tå og hæl. Lav modell med fin avrundet fasong og yttersåle i vulkanisert, bearbeidet gummi med riller. Str. 36-46. Kr. 499,-

SJEKK PRISEN:

299

KAMPANJEDATO: Fra 6. mai 2014 så langt lageret rekker

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


MOTERIKTIG OG VM-KLAR

MX SPORT HAR FYLT HYLLENE MED SOMMERENS NYHETER INNEN FRITID OG TEKNISK BEKLEDNING. NYE MERKER OG ULIKE LANDSLAGSDRAKTER I FOTBALL ER PÅ PLASS. England eller Italia, Argentina eller Brasil – nå kan du forberede deg til fotball-VM hos MX Sport. – Vi har landslagsdrakter fra Nike og Adidas til både store og små, forteller Marianne Berge, tekstilansvarlig i MX Sport Laguneparken. – Vi selger mye til lokale klubber, men dette er første gang vi selger landslagsdrakter, så vi er spent på interessen, legger hun til.

NYE MERKER

MX Sport har flere langvarige og gode leverandør-forhold, men fra år til år også nye merker i utvalget. – Björn Borg har vi hatt undertøy fra i noen år, men nytt i år er fritidsbekledning fra samme leverandør. – Borg produserer friske klær til kvinner og en kul retro-stil til herrer. Disse har vi tro på. OPPMUNTRENDE I REGNVÆRET

FOR DE SOM TRENER SELV

Det er ikke bare fotballsupportere som kan glede seg over vårens og sommerens utvalg hos MX Sport. – Teknisk bekledning til løping, sykling og lengre ekspedisjoner har også spennende nyheter å by på. – Om sommerhalvåret er Norrøna en markedsleder hos oss. De treffer godt med design og fargekombinasjoner, i tillegg til å lever topp kvalitet i spennende kolleksjoner til fritid, tur, sykling og fjellturer, fra blant annet seriene Fjørå til relanserte Falketind.

Ikke alle sommerdagene er som vi drømmer om, men du kan se fin ut selv om det regner. – Bergens-suksessen Blæst by Lillebøe er ny hos oss.Vi har tatt inn regntøy og støvler til mor og datter og Blæst har mye lekkert og fargerikt å by på, synest Marianne.

DBS INTRUDER X3 24” JENTE/GUTT

DBS Intruder X3 er utstyrt med dempegaffel, v-bremser og 21 solide Shimano gir for å tåle en hverdag med tøff behandling uten at det påvirker ytelsen. Det perfekte valget for de som ønsker en sykkel med et stort bruksområde. Passer fra 8 år og oppover. Vekt: 12,7 kg KR.

2999,-

2299 SOFTSHELLJAKKE JUNIOR STR. 8-14 ÅR. KR. 599,Vind og vannavstøtende softshelljakke med stretch. Lett og funksjonell jakke som kan brukes i all slags vær.

TRAMPOLINE VIL VI HA! Trampoline 4,2 m. m/sikkerhetsnett og stige.

SJEKK PRISEN:

2499 SJEKK PRISEN:

299 2  TID FOR VÅR

SOFTSHELLJAKKE TIL DE MINSTE

STR. 1-6 ÅR. KR. 499,Vannavstøtende og vindtett jakke til de minste. Kort modell med forlenget ryggstykke. Krage og avtagbar hette.

SJEKK PRISEN:

299


HH_logo_500x309.indd 1

02-03-07 08:58:13

HH_logo_500x309.indd 1

HELLY HANSEN CREW MIDLAYER Kr. 1499

En lett jakke i damemodell som er perfekt til seiling på kalde dager når det er viktig med temperaturregulering og fuktighetskontroll. Den er laget med den unike, prisbelønte teknologien H2 Flow som regulerer temperaturen, og i tillegg har den Primaloft®-isolering som gir optimal temperaturregulering selv om du blir våt. Formen og konstruksjonen gjør det enkelt for varm luft å sirkulere i jakken, samtidig som ukomfortabel fuktighet holdes på et minimum. Materialet Helly Tech® Performance er vanntett, ventilerende og vindtett med helforseglede sømmer.

HELLY HANSEN SALT JACKET Kr. 799 Jakke i maritim design, til bruk i hverdagen. Denne lette og ventilerende regnjakken for barn er vanntett og vindtett, og har en klassisk Helly Hansen-design.

02-03-07 08:58:13

HELLY HANSEN T-SHIRTS FRA Kr. 399

Klassiske kortermete T-skjorter i dame/herremodeller med sesongens Helly Hansen-trykk som gir litt ekstra farge. Laget av myk, eksklusiv bomull for komfort og slitestyrke, og vasket og behandlet for en unik stil.

HELLY HANSEN SALT JR JACKET Kr. 1499 Klassisk Helly Hansen-design som passer til hverdagsbruk. Seilerjakke for junior med klassisk Helly Hansen-design. Vanntett, vindtett, hurtigtørkende og ventilerende materiale. Passer utmerket til seilturer eller hverdagsbruk.

HELLY HANSEN SALT JACKET Kr. 1999

Seilejakke som kan brukes både i båten og rundt i byen. Tettsittende, maritimt inspirert herrejakke som passer godt for både kystseiling og aktiviteter på land. Den beskyttende kragen holder på kroppsvarmen når vinden pisker rundt ørene. Produsert i vanntett og ventilerende tolags HELLY TECH®-materiale.

DUFFEL SOMMERBAG BAG 499

En Helly Hansen-duffelbag som er perfekt til sommerferie og strandliv. Denne smarte duffelbagen er enkel å åpne og har en glidelås som sørger for å holde sanden ute. Den er laget av slitesterk bomull og kan vaskes i maskin.

IMAX AUTO FLYTEVEST Blåses automatisk opp av en gasspatron.

SJEKK PRISEN:

599

VENTURE FRITIDSSKO

For jente og gutt. Str. 31-38.

SJEKK PRISEN:

99

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


MARMOT PRECIP REGNTØYSETT

Dame/herre str. s-xxl. Marmot Precip kommer nå med en vannsøyle på 15000 mm. samtidig som den nye 2 lags coatingen gir en forbedret pusteegenskap og en mye større slitestyrke enn før! Jakke kr. 1299,- Bukse kr. 899,-

ER!

TESTVINN

SJEKK PRISEN:

1499 SETTPRIS

SJEKK PRISEN:

999 SJEKK PRISEN:

799

SALOMON XT HORNET GTX

CAMELBAK M.U.L.E

DAME/HERRE. KR. 1399,Stabil terrengsko med god demping og godt grep for fjell og sti. Nå med GoreTex og stabil mellomsåle. Str. dame 36-42/herre 40-47.

Multisportsekk med 11+3liter pakkvolum. Oppfyller de nye kravene til sekk for ritt som Birken o.l. Kr. 1499,-

DBS LOGIC K600 24S DAME/HERRE

DBS Logic serien er en sikker vinner i hybridsegmentet og velges av svært mange hvert eneste år. I år lanseres denne med ny og forbedret ramme både på dame og herremodellen. Sykkelen kommer med 24 Shimano gir, skivebremser og låsbar dempegaffel. Størrelser: 48/S – 52/M – 55/L – 58/XL Vekt: 14,9 kg. KR.

5499,-

4  TID FOR VÅR

3499

TRANSEO 3.0

Rask og komfortabel hybrid sykkel som fungerer bra til transport og lett trening. Sykkelen har en lett alu ramme i herre og dame utgave med alle detaljer som en kvalitetssykkel skal ha, låsbar gaffel, Shimano Alivio gir, solide hjul og hydrauliske skive-bremser. En av markedets mest solgt hybrider gjennom flere år! Vekt 13,5kg KR.

6499,-

ET GODT KJØP!

4999


Besøk vår stand på Fritt & Vilt 2014 JA TAKK BEGGE DELER!

DET BESTE FRA

Fenix 2

GPSMAP 64s

Forerunner 620

TERRENG+LANDEVEI

Forerunner 220

DBS INTRUDER T3 27S

DBS Intruder T3 stiller med en helt nyutviklet rammegeometri for å redusere vekt og gi maksimal kraftoverføring. 29 dekk gir økt fart og grep. Intruder T3 har 27 Shimano gir, Tektro skive-bremser og Suntour låsbar gaffel. Flatt, ekstra bredt styre gir deg økt komfort og kontroll. Størrelser: 44/17 – 48/19 – 53/21

KR. 6999,-

Spesielt anbefalt

4999

& BILDE ★★★★★

02 2014

Garmin Virb Elite

* BEST BILDE

vivofit fitness band

VIRB actionkamera

VÆR TRYGG MED MARKEDSLEDEREN

Lik oss på Facebook

FIND YOUR STRONG

SAUCONY XODUS 4.0 GTX

Saucony Xodus 4.0 er en fulldempet god terreng-løpesko med lav profil for god stabilitet. Overdel med Gore-Tex membran gir deg god beskyttelse for nedbør. Med Vibram XS Trek Outsole er du sikret godt grep på alle underlag.

KR.

1399,-

SAUCONY POWERGRID TRIUMPH 11

Saucony Powergrid Triumph 11 er en nøytral mengdetreningssko med 8 mm drop hæl til forfot. Skoen gir meget god demping samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Lavere drop passer deg som vil lengre frem i steget og ikke har erfaring med det. Passer også tyngre løpere.

KR.

1499,-

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


/29 COTTON POLO SHIRT Kr. 599,Stilren polo laget av behagelig og renstrikket 100% økologisk bomull

/29 COTTON LOGO T-SHIRT DAME/HERRE Kr. 299,Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull.

/29-SERIEN - FOR EN MER KOMFORTABEL , SPO

RTY OG FLEKSIBEL HVERDAG

TS NDRE ÅRHU KKE! JA REGN /29 FLEX1 SHORTS (M) Kr. 699,Komfortabel, hurtigtørkende og fleksibel flex™1 softshell-shorts

/29 COTTON ZIP HOOD (W) Kr. 999,Høykvalitets hettejakke med glidelås, laget i 100% økologisk bomull.

/29 TECH LONG SLEEVE SHIRT (M)

Kr. 499,-

Komfortabel, teknisk langermet T-skjorte laget av børstet polyester.

/29 DRI3 COAT (M) Kr. 2999,En lett, pustende regnfrakk i stilren og minimalistisk design. Den perfekte regnjakke til hverdagsbruk vår, sommer og høst.

/29 VIKING WEB CLIP BELT Kr. 399,/29 LIGHT BEANIE Kr. 299,Discobelte med bredbåndsforbindelse til 80-tallet Tynn, komfortabel lue i 100% økologisk bomull.

SMARTERE TRENING MED POLAR

POLAR LOOP: AKTIVITETSMÅLING MED SMART VEILEDNING

For alle som ønsker å registrere aktiviteten sin hele døgnet og få veiledning for å nå ditt aktivitetsmål. Aktivitetsveiledning hjelper deg med å holde deg aktiv hele dagen Aktivitetsfordeler gir deg tilbakemelding om daglig, ukentlig og månedlig aktivitet Viser daglig aktivitet, forbrente kalorier, antall steg og klokkeslett Gratis veiledning med Polar Flow-applikasjonen og Polar Flow-nettjenesten Kompatibel med Polar H6 og H7 Bluetooth Smart pulssensorer Vanntett Måler din aktivitet når du svømmer (uten puls)

SJEKK PRISEN:

Kr. 849,-

FT4 SJEKK PRISEN:

799 6  TID FOR VÅR

599

Polar FT4 er laget for deg som trener for å komme i bedre form, og som ønsker å holde øye med kaloriforbruket. Lagrer de ti siste treningsøktene, og kommer med kodet pulsbelte slik at du unngår forstyrrelser fra andre pulsklokkebrukere.

Kr 799,-


KJØP+LØP TERRENG LØPESKO

GOD VÅR FOR MOTBAKKEKONGEN ... MEN THORBJØRN LUDVIGSEN DROPPER ULRIKEN OPP I ÅR. Thorbjørn Ludvigsen gikk fra å være en ukjent mosjonist på sykkel og spaserturer i fjellet til å vinne Stoltzekleiven Opp i 2010. – Det var da det startet, sier Thorbjørn, som har vunnet Stoltzen hvert år siden, og som i 2013 både slo avdøde Jon Tvedts løyperekorder i både Stoltzen (08:06) og Ulriken Opp(22:23).

SALOMON SPEEDCROSS 3 CS

1. PLASS I NEW YORK OG ITALIA

Kr. 1399,-

Høsten 2013 tok Ludvigsen sin første internasjonale seier, i 1700 meter lange Lake Garda Mountain Race. I februar var han førstemann opp 1576 trappetrinn i Empire State Building. – Det blir noen internasjonale løp i år også. I slutten av mai skal jeg til Spania, så jeg får dessverre ikke vært med i Ulriken Opp i år.

Terrengløpesko fra Salomon. Gode pusteegenskaper og Quicklace snøring. Såle med ekstremt godt feste. Str. 36-46. Farger kan variere fra butikk til butikk.

GOD VÅR MED NY KLUBB

SJEKK PRISEN:

1199

Etter første seier i Stoltzen i 2010 ble Ludvigsen BFG Fana-løper. Nå deltar han i en klubb han selv var med på å starte, Bergen Løpeklubb. – Vi gikk sammen en gjeng med treningskamerater som ville lage en klubb med rettet mot det vi driver med, motbakke, terrengløp og ultraløp. Men klubben er åpen for alle, også utøvere i andre idretter som vil ha god løpetrening som et tillegg.

LIKE EKSPLOSIV SOM FØR?

SALOMON XA PRO 3D ULTRA 3 GTX Kr. 1599,-

Salomon XA Pro 3D er en helt suveren tur/lett hiking sko. Skoen er en trail sko med grovprofileret såle, hurtigtørkende og pustende mesh overdel og gummi-forsterkninger fremme. Skoen har Ortholite inndersåle og EVA mellomsåle. Str. 36-46.

I vår har han, ved siden av turen til New York, blant annet tatt Bergen – Voss, til fots! Ludvigsen sprang distansen i fjellet i april, sammen med Thomas Andersen og Sverre Slethaug. – Det er det lengste løpet jeg har tatt, men det var ingen konkurranse og en veldig fin tur.Været var dårlig og vi hadde seks mil med dyp snø. De siste to milene var tunge, men vi klarte 10 mil på rundt 25 timer. Ludvigsen er spent på motbakkeformen i år. – Treningen min har vært mer varierte distanser og mindre målrettet på motbakke den siste tiden, så jeg er spent på hva jeg har beholdt av eksplosivitet, sier Thorbjørn, i skrivende stund dagen før Fløyen Opp.

SALOMON SPEEDCROSS GORETEX 3 Kr. 1599,Terrengløpesko fra Salomon. Vanntett og gode pusteegenskaper Quicklace snøring. Såle med ekstremt godt feste. Str. 36-46.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


MYRBLÅ TIGHTS/ CAPRI 299/249

Kari Traa Myrblå-capri er en klassisk treningscapri med perfekt passform. Det hurtigtørkende stretchstoffet holder beina dine komfortable mens pulsen stiger. Refleksdetaljene gjør at du kan trene når som helst på dagen.

SARAH-CAPRI

MYRBLÅ SINGLET

Kari Traa Sarah-capribuksen er sporty, fin og funksjonell. Den passer perfekt til harde treningsøkter både inne og ute. Det superelastiske og hurtigtørkende materialet holder deg fresh mens du trener. Formsydde knær øker bevegelsesfriheten. Refleksdetaljer og funky design gjør at du blir sett til alle døgnets tider.

En flott singlet fra Kari Traa i mykt og smidig materiale med god lengde og bryterrygg. Finnes i mange farger.

Kr. 199,

Kr. 549,

SARAH 4/4 SLEEVE Kr. 449,Kari Traa Sarah-toppen med ¾-ermer er en allsidig, tettsittende treningstopp med en sexy touch. Det hurtigtørkende materialet med fireveis stretch holder deg sval og gir full bevegelsesfrihet. ¾-ermene dekker armene litt ekstra, og den unike ryggåpningen slipper ut fuktighet og vekker oppmerksomhet.

SVALESTJERT LANG TIGHTS

SISSEL TEE

Kr. 349,

Kari Traa Sissel-T-skjorten er en behagelig treningstopp med et budskap. Det hurtigtørkende materialet med fireveis stretch holder deg sval og gir full bevegelsesfrihet. Sterke fargekombinasjoner gjør at du skiller deg ut fra mengden.

Kr. 699,

BUTTERFLY COOL TEE

Kr. 399,

Sexy, støttende og kulere enn noensinne!

LYDVO-HETTEGENSEREN

Kr. 599,

En myk og behagelig hettegenser for trening i kaldt vær eller avslapping etter trening. Den er laget i et mykt og behagelig materiale av polyester og bomull med fireveis stretch, hel glidelås og en stor, justerbar hette.

8  TID FOR VÅR

Svalestjert-tightsen er den perfekte løpe- og treningsbuksen for jenter som elsker å presse seg til det ytterste. Materialet er superelastisk, hurtigtørkende og perfekt til harde treningsøkter. Justerbar linning, glidelåser nederst og formsydde knær.

KARI TRAA BLÅVINGE-JAKKE

Kr. 699,

En nett og fjærlett løpejakke som beskytter deg når det blåser friskt. Det vindtette, hurtigtørkende materialet gir maksimal komfort under løpeturen. Jakken har et feminint snitt og refleksdetaljer som gjør at du blir sett av alle.


SJEKK PRISEN:

1299 TVILDE PARKA

VANGEN PARKA

Tvilde-parkaen er en lang og feminin teknisk regnkåpe for jenter som liker å kle seg stilig også når det regner. Det vindtette, vanntette og pustende materialet står imot all slags uvær. Du kan pakke deg godt inn med den store justerbare hetten.

Hold deg tørr og varm og se fantastisk ut samtidig. Kari Traa Vangen-parkaen er en lang vind- og vanntett 3-i-1-jakke som raskt blir en favoritt på de våteste dagene. Jakken er laget i et tolags padded materiale.

Kr. 1999,

Kr. 2499,

SJEKK PRISEN:

999

HODDIE:

299

DALANE JAKKE

Kr. 1499,

Kari Traa Dalane-jakken er en ultrapraktisk, teknisk jakke som passer perfekt når du skal være aktiv i vått vær. Jakken er i et tolags polyestermateriale med stretch som er vindtett, vanntett, pustende og utrolig behagelig. Den vanntette glidelåsen hindrer at vann trenger inn, og den justerbare hetten og kanten gir ekstra beskyttelse når det trengs.

CAPRI:

199

PANT:

299

KARI TRAA SKULDERBAG Kr. 399,Kari Traa Kari-bagen er en stilig og praktisk skulderbag med nok plass til treningsklærne dine eller tingene du må ha med deg hver dag. Den myke og slitesterke bagen er i 100 % bomull og har to sidelommer og glidelås. SJEKK PRISEN:

299 KARI TRAA HOODIE Kr. 599,KARI TRAA CAPRI Kr. 399,KARI TRAA PANT Kr. 499,Kari Traa-capribuksen er en ultramyk og behagelig tøy som du kan bruke under trening når det er kaldt i været, på vei hjem fra treningssenteret eller når du bare slapper av hjemme. Det elastiske bomullsmaterialet med børstet frotté på innsiden føles behagelig mot huden, og buksen kan justeres i linningen og nederst for perfekt passform.

SJEKK PRISEN:

499

KARI TRAA BAG 50 L. Kr. 799,Kari Traa Kari-bagen på 50 liter er en duffelbag som har plass til alt du trenger uansett om reisen går til treningssenteret eller et fremmed land. Den er laget i et slitesterkt og vanntett materiale og har flere håndtak og unike skulderstropper som lar deg bære den som en ryggsekk. Pakk ned sakene og dra av gårde!

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


EVJE YOUTH GIRL JACKET Kr. 1399,Teknisk jakke i vanntett og vindtett Bergans Element®Active. Den har god pusteevne og er egnet for moderat til høyere aktivitetsnivå under tøffe værforhold.

TINN YOUTH GIRL JACKET Kr. 799,Regnjakke med lav vekt og lite pakkvolum. Jakka du har i sekken for plutselig væromslag. Tinn har ikke samme slitestyrke som Evje og er heller ikke ment for daglig og hard bruk. Str. 8-14 år.

VENNESLA YOUTH JACKET Kr. 549,Fritidsjakke i softshell.

LUNNER YOUTH JACKET Kr. 599,Vindtett fleecejakke. Str. 8-14 år

KNATTEN KIDS JACKET Kr. 699,KNATTEN KIDS PANTS Kr. 499,Barna hopper i sølepytter, klatrer i trær og utforsker naturen hver eneste dag. De trenger varme og tørre klær for at dagens aktiviteter skal kunne nytes maksimalt. Knatten er en vanntett, vindtett og pustende jakke som er med på å gjøre hverdagens små og store ekspedisjoner enda bedre. Str. 1-8 år.

TOMMA KIDS JACKET Kr. 599,TOMMA KIDS PANTS Kr. 449,Regnjakke med lav vekt og lite pakkvolum. Jakka du har i sekken for plutselig væromslag. Tomma har ikke samme slitestyrke som Knatten og er heller ikke ment for daglig og hard bruk. Str. 1-8 år.

10  TID FOR VÅR


Messetilbud på knallprodukter fra Etto og Swiss Eye ETTO sykkelhjelm fra 99,ETTO skihjelm fra 99,Swiss Eye sportsbriller fra 99,-

199 ETTO/ALPINA ZERO/SHARK SR+JR Lett og luftige hjelmer med god passform og justeringsmuligheter. Størrelser: 52-57 og 57-69 cm. Kr. 299,-

Les mer om våre produkter på www.etto.no

MX annonse.indd 1

3/11/2011 3:36:58 PM

2299

1999 DBS BIKERZ 416 6S PIKE DBS Bikerz 416 er en klassisk pikesykkel med et moderne design. Lilla farge kombinert med hvitt og et gjennomgående mønster i lakk, kjedekasse og sete gjør dette til en perfekt pikesykkel. Sykkelen kommer med 6 Shimano gir, v-brems og er ferdig utstyrt med bagasjebrett, støtte og kjedekasse. Passer aldersgruppen 6-8 år. KR.

INTRUDER 426 20” DBS Intruder 426 kombinerer det tøffe med det trygge. Sykkelen har en lett aluminiumsramme og 20” hjul. Shimano 6 gir og Zoom CH-381 dempegaffel. JAK-5 skivebremser foran og bak. Leveres med tøffe cross-skjermer. Sykkelen oppfyller EN-kravene for sikkerhet. Finnes i fargen blå. En tøff og trygg sykkel med aluminiumsramme og 20” hjul. Shimano 6 gir og dempegaffel. Skivebremser foran og bak. Leveres med cross-skjermer. • Passer 6-9 år

2299,-

KR.

2499,-

2013-MODELL

3499

2499 DBS BIKERZ 411 21S PIKE DBS Bikerz 411 kommer i et stilig design i metallic turkis og hvit med mønsterdetaljer på ramme og kjedekasse. Sykkelen har 21 Shimano gir og v-bremser. Passer i alderersgruppen 8- 12 år. KR.

3199,-

DBS BIKERZ 457 7S PIKE DBS Bikerz 457 kommer i et stilig design i lilla og hvit med mønsterdetaljer på ramme og kjedekasse. Sykkelen har 7 Shimano gir, v-bremser og pedalbrems. Passer i alderersgruppen 8- 12 år. KR.

4699,-

KULEST I GATA! INTRUDER 403 20” 3S

Med Intruder 403 møter det tøffe det trygge. Modellen kommer i fargekombinasjonen sort/rød/hvit. Dette er sykkelen for de som ønsker en sykkel med et litt røft utseende.

1999

DBS barnesykler en en av få i markedet som møter de internasjonale en-kravene for sikkerhet og derfor er Intruder 403 en sykkel med trygge kjøreegenskaper så vel som komponenter. Intruder 403 kommer med 3 Shimano gir,V-brems, pedalbrems og dempegaffel. Tøffe cross-skjermer og fargedetaljer gjør uttrykket komplett! Passer aldersgruppen 6-8 år.

2699,-

KR.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


BERGANS CAP Kr. 149,-

CECILIE MICROLIGHT ANORAK Kr. 1099,Ultralett, vindtett og pustende anorakk perfekt til klatring. Anorakken er del av en produktserie som Bergans har utviklet i tett samarbeid med eventyrer og fjellklatrer, Cecilie Skog. Dette er produkter av topp teknisk kvalitet, laget for å tilfredsstille aktive friluftsjenters krav til funksjon og design.

FRILUFTSLIV

BERGANS LETTO JACKET Kr. 1499,Legg ikke ut på tur uten et vanntett plagg! Super Lett er en regnjakke med lav vekt og minimalt pakkvolum. Den har fast hette, 2-veis glidelås og frontklaff. Jakka er laget i vanntett, vindtett og pustende 3-lags Dermizax® materiale. CECILIE SUMMER BEANIE Kr. 199,-

Fantastisk natur og uforglemmelige øyeblikk – friluftslivet utfordrer både kropp og sjel. Enten du liker en rolig tur i marka, sykkeltur i skogen, å gå fra hytte til hytte eller ta en padletur i elva, finner du utstyret du trenger for dine friluftsaktiviteter her.

CECILIE TEE Kr. 349,Dette er produkter av topp teknisk kvalitet, laget for å tilfredsstille aktive friluftsjenters krav til funksjon og design.

EXPLORER TEE Kr. 299,Kvalitet: 95 % økologisk bomull/ 5 % elastan (Spandex)

MOUNTAINS TEE Kr. 299,Kvalitet: 95 % økologisk bomull/ 5 % elastan (Spandex)

IMINGEN PIRATE PNT HERRE Kr. 699,Frontlommer, baklomme og lårlommer. Størrelser: Herre S-XXL

12  TID FOR VÅR

UTNE LADY PIRATE PANTS Kr. 499,Lett og behagelig piratbukse i pustende og hurtigtørkende stretch-materiale.

UTNE LADY SHORTS Kr. 479,Lett og behagelig shorts i pustende og hurtigtørkende stretch-materiale.


DBS INVASION F7 4699,- DAME/HERRE

Kvalitetssykkel fra DBS med lett og stiv DB-ramme. Dempegaffel med lockout, Shimano 24 gir, skivebremser og solide hjul. Perfekt for trening og moro i skogen. Dette er en sykkel du vil ha glede av i mange år. Den lette rammen gir en sykkel som kun veier 13 kg! Skivebremsene gir svært god bremsekraft også under våte forhold samtidig som de krever svært lite vedlikehold. Doble felger sørger for rette hjul mil etter mil selv for tyngre syklister i krevende terreng. Rammemateriale: Aluminum Hjulstørrelse: 26

3499 RESPONSE TRAIL 19 GTX Dame str. 36-42 herre str. 40-47. Kr. 1099,-

REBOOK ONE OUTDOOR GTX Walkingsko med GoreTex som holder deg tørr og komfortabel med god demping.

999

599

REBOOK ONEOUTDOOR GTX Walkingsko med GoreTex som holder deg tørr og komfortabel med god demping.

599

FRILUFTSKURS PÅ TOPPEN AV OS

TEST AV TURSKO OG BRUK AV GPS, STORMKJØKKEN, OPPSETTING AV TELT – OG GRUNDIG TEORIUNDERVISNING STO PÅ TIMEPLANEN DA 20 MX SPORT-ANSATTE HADDE FRILUFTSKURS PÅ SVINNINGEN (843 MOH). Om vinteren kjører MX Sport nærmere 100 ansatte i butikkene i og rundt Bergen til Myrkdalen for omfattende test av sesongens nye ski. Om våren går butikkene puljevis ut i naturen for test og kursing i utstyr til friluftsliv. – I denne runden var vi 20 ansatte som hadde en nydelig aprildag i vårsolen på Svinningen, sier Lars Petter Grønvigh, butikksjef hos MX Sport Os. EKSPERTER OG ALLMENNKUNNSKAP

Målet er at alle i butikken, fulltidsansatte og ekstrahjelper, skal ha førstehåndserfaring med varene de selger. – Vi er velsignet med en engasjert og dyktig tropp av ansatte. Mange er aktive idrettsutøverer eller ski- eller friluftsfolk. – Alle kan ikke være ekspert på alt, men alle skal kunne litt om alt, og egenerfaring er et godt utgangspunkt for kunnskap.

TURMAT OG TEORI

På toppen var det lunsj og test av turmat og stormkjøkken. – Her hadde vi også gjennomgang av vårt egenproduserte friluftskompendium i grupper. – Dette er et omfattende stykke pensum med 60 spørsmål som deltakerne skal kunne svare på. – Sesongen er i gang, butikkene har varene på plass og nå skal vi være ekstra rustet til å hjelpe kundene til å finne rett telt, sekk, sko og klær til korte og lange turer.Vi skal hjelpe kunden med utstyr og tips til å få en god friluftsopplevelse, sier Lars Petter.

TELTSEKVENS FØR AVMARSJ

Arrangørene av turen og kurset startet dagen med teltmontering før avmarsj. Du trenger ikke ha mer enn nødvendig når du skal til topps på Os’ høyeste fjell. – Vi hadde med flere ulike telt så deltakerne fikk sette opp, sitte inni, sjekke funksjoner og forhold i ulike telttyper. TESTET SKO MED TÆR

Så gikk turen til topps. På vegen opp, og ned, fikk deltakerne ulike erfaringer med tursko. – Noen gikk i tradisjonelle fjellsko, andre, som jeg, gikk i Vibram Fivefingers. Vibram lager såler til kjente fjellsko, men har med «sko med tær» laget noen lette og oppmuntrende alternativ. – Det er som å gå barbeint. Fivefingers har et utrolig godt grep på underlaget. Vi merket av vi har brukt en del kjernemuskulatur, for jeg fikk gangsper MX SPORT på utrolige steder etter turen. FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS -

MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


SJEKK PRISEN:

SJEKK PRISEN:

999

799

ON THE MOUNT STRETCH JACKET HERRE Kr. 1299,-

En vanntett, vindtett og pustende 2-lags skalljakke med 4-veis stretch over skuldre og under armene. Jakken er laget for aktive eventyrere med behov for full bevegelighet i alle slags værforhold. Jakken passer like godt til hverdags som til toppen av Fløyen. Med teipede sømmer og vårt mikroporøse membran gjør denne jakken til en vinner i alle slags forhold.

MISSION AIR JACKET HERRE

Mission Air jakken er vår regnjakke som egner seg godt som en allværsjakke. Jakken har en hette som brettes sammen til en krage. Den vanntette, vindtette og pustende er en trofast turvenn all slags vær.

SJEKK PRISEN:

699

799

VENTURE ON JACKET DAME

Mission Air jakken er vår regnjakke som egner seg godt som en allværsjakke. Jakken har en hette som brettes sammen til en krage. Den vanntette, vindtette og pustende er en trofast turvenn all slags vær.

SJEKK PRISEN:

PASSO ALTO PANT HERRE

Passo Alto er en slitesterk bukse med 2-veis stretch som gir en følelse av frihet når man er ute i fjell og vidde. En slitesterk tekstil gir denne buksen en teknisk følelse som gode pustende egenskaper.

14  TID FOR VÅR

SJEKK PRISEN:

399

SILVER RIDGE CONVERTIBLE PANT DAME/HERRE

Silver Ridge Convertible buksen er en perfekt tur- og aktivitets bukse i vår- og sommerhalvåret. Bena er avtagbare og buksen kan lett gjøres om til shorts.


SJEKK PRISEN:

299

SJEKK PRISEN:

299

LANO/RISK SOFTSHELLJAKKE

Str. 1-6 år. Softshelljakke med netting innside

ZOO/ZIP LIGHTSHELLJAKKE STR: MINI 1-6 ÅR.

Vind-og vannavvisende stretch. Kort modell med forlenga ryggstykke

Ufòra jakke i lett materiale med stretch

Kr. 499,-

Vind-og vannavvisende stretch. Tørkar raskt. Lav vekt og lite pakkvolum (kompresjonspose)

Kr. 599,-

SJEKK PRISEN:

299

TRIX/PING LIGHTSHELLJAKKE BARN: 7-14 ÅR Ufòra jakke i lightshellmateriale med stretch Lav vekt og lite pakkvolum Vindtett og vassavstøytande Tørkar raskt. Kr. 699,-

SKOGSTAD LEMON LIGHTSHELLJAKKE DAME/HERRE Jakke i lightshellmateriale. Vind-og vannavvisende stretch.

499 JUNIOR: KR 299,-

STORD REGNJAKKE Kr. 599,SKOGSTAD REGNBUKSE Kr. 349,-

Teknisk regnjakke i 2-lagsmateriale Nettingfòr i bol og hette, glatt polyesterfòr i ermane Kort modell med forlenga ryggstykke

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


Denne modellen føres i grå og sort.

BLÆST TEC COAT , Kr. 2100-

BLÆST TEC LONG -, JACKET Kr. 2200

BLÆST TEC TROUSERS Kr. 995,-

KÅPER Kr. 1975,

BLÆST FUN REGN

BLÆST HØY STØVEL Kr. 1190,-

BLÆST LAV STØVEL Kr. 990,-

Blæst ByLillebøe er elegante, fargerike og røffe regntøykolleksjoner designet og utviklet av Lisbeth Lillebøe. Jakkene er fôret og utstyrt med hetter og refleks. Alle sømmer er forseglet for å holde vannet ute.

BLÆST REGNJAKKE GUTT Kr. 698,-

16  TID FOR VÅR

-

BARN Kr. 698,

BLÆST REGNKÅPE

BLÆST REGNSETT

JENTE Kr. 750,

-

Denne modellen føres i blått

Kolleksjonene er høykvalitetsprodukter som er produsert i henhold til EU’s miljøkrav. Blæst regnjakker har stor suksess i Norge og i utlandet, og har mottatt prisen Merket for God Design fra Norges Design råd.


LOGIC HYBRID TIL TUR OG LETT TRENING

DBS LOGIC K350 21S

DBS Logic K350 kombinerer høy kvalitet, god komfort og frisk design. Aluminiumsramme designet for komfort og gode kjøreegenskaper kombinert med solide komponenter. Sykkelen er utmerket til tur og lett trening. Dette er en hybridsykkel som trenger lite vedlikehold og tilbyr masse kjøreglede. Størrelser: 48/S – 52/M – 55/L – 58/XL Farge: Antrasitt.Vekt: 12,2 kg KR.

2499

3499,-

3999

DBS LOGIC K700 27S DBS Logic serien er en sikker vinner i hybridsegmentet og velges av svært mange hvert eneste år. I år lanseres denne med ny og forbedret ramme både på dame og herremodellen. du har også muligheten til å justere stem etter ønsket høyde. Sykkelen kommer med 24 Shimano gir, skivebremser og låsbar dempegaffel. Størrelser: 48/S – 52/M – 55/L – 58/XL Vekt: 14,9 kg. Kr. 5499,KR.

4999

6999,-

DBS STRADA 700W 24S DBS Strada 700w leveres med Shimano gir, lett aluminiumsramme med damegeometri og hydrauliske skivebremser. Dette gjør Strada 700w til en driftsikker sykkel. Dette er sykkelen for deg som ønsker en hybridsykkel med litt mer fart og spenning i. Størrelser: 43/S – 48/M – 53/L Vekt: 11,2 kg. KR.

6499,-

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


FOR BEST PERFORMANCE

PERF.RUN SUBLIMATED TEE Lett og teknisk treningstopp til dame med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk feminin formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 449,-

PERF.RUN TEE DAME/HERRE Lett og teknisk t-skjorte til dame med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk feminin formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 399,-

ACTIVE RUN CRAFT SS TEE MEN Teknisk t-skjorte til herre med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 299,-

PERF.RUN SUBLIMATED TEE MEN Lett og teknisk t-skjorte til herre med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 449,-

ACTIVE RUN PANT MEN Teknisk overtrekksbukse til herre. Vindtett og vannavstøtende materiale. Meget gode pusteegenskaper. Hurtigtørkende materiale. Glidelås nederst på benet. Refleksdetaljer. Kr. 499,-

ACTIVE RUN FUNK TEE WMN Lekker, komfortabel og teknisk løpe t-skjorte til dame. Ekstra lang passform og feminin halsringing. Gode pusteegenskaper og hurtigtørkende materiale. Refleksdetaljer for synlighet. Kr. 299,-

18  TID FOR VÅR

PERF.RUN TIGHTS WMN Feminine lange løpetights til dame. Ergonomisk formsydd. Materiale med kompresjonsegenskaper og meget gode pusteegenskaper. Refleksdetaljer for synlighet og liten lomme med glidelås. Kr. 499,-


499

ASICS GEL-ZARACA

Dame/herre. En lett løpesko inspirert av Gel 33-serien som også gir naturlig og god kontakt med underlaget. Kr 899,-

1399 ASICS GEL NIMBUS

Dame str. 36-42 Herre str. 42-47 Toppmodell! Kåret til årets oppdatering av Runner World. Mengdetreningssko for løpere med normal- og underpronasjon med meget god støtdemping. Kr 1699,-

1599 ASICS GEL KAYANO

Dame str. 36-42 Herre str. 42-47. Toppmodell! Meget stabil og komfortabel mengdetreningssko med geldemping i forfot og bakfot. Kr 1899,-

599

799 ASICS GEL-SONALI/GEL-EQUATION

Løpesko med geldemping foran og bak og pronasjonsstøtte for stabilitet. Dame str. 36-42 herre str. 40-47. Kr. 1199,-

ASICS GEL-GLIDE 4

Løpesko med geldemping foran og bak for normal pronasjon. Dame str. 36-42 herre str. 40-47. Kr. 999,-

ASICS TIL BARNA

ASICS GEL-ZARACA Kr. 449,Junior str. 33-39.

ASICS GEL-ZARACA Kr. 399,Barn str. 28-35.

ASICS GEL-GT1000 GS Kr. 499,Junior str. 33-39.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


K A ST NING / TE R PE R D E G T S E IT JEL B E S TAV T V 2 H

MAMMUT MERCURY/NOVA

6

DAME/HERRE Best i test med terningkast 6 av TV2 Hjelper deg. Mammut Mercury GTX er flaggskipet innen lette vandresko for herrer. Veldig lett, utrolig komfortable med topp kvalitet og behandlet Nubuk lær med softshell innlegg.

1299

HLX sålen er utviklet i samarbeid med Vibram® og kommer med Mammut Frog Technology yttersåle konsept og er utrolig lett, myk og har godt grep. I tillegg har den også pustende og vannntett GORE-TEX® Performance Comfort Footwear membran og har nylonlisser som glir lett når du skal stramme lissene. Egnet til turgåing, fjelltur, fjellvandring og backpacking.

TE ST

VIN

RØV MÅ P NER ,

ES!

1999

SALOMON COSMIC

DAME/HERRE Lett Gore-Tex sko fra Salomon. Utside i vannresistent tekstil, innside i mesh. Forsterket tå- og hælparti for å beskytte mot harde støt. Sensifit for beste passform. Passformen og teknikken er tatt fra Salomons løpesko, for en sportslig følelse. Polstret EVAyttersåle som ikke etterlater merker etter seg. Kr. 2499,-

NY TESTVINNER FRA ZAMBERLAN

1199

999 ZAMBERLAN CROSSER ICE/OLIVE Kr. 1199,DAME/HERRE En lettvekts- men likevel kraftig tursko med Gore-Tex for lette dagsturer. Dempet sålekonstruksjon med EVA mellomsåle og Vibram yttersåle. Dame str. 36-42/herre str. 40-46.

ZAMBERLAN CROSSER OLIVE/ICE MID Kr. 1499,DAME/HERRE En lettvekts- men likevel kraftig fjellstøvel med Gore-Tex for lette dagsturer og litt lengre turer. Dempet sålekonstruksjon med EVA mellomsåle og Vibram yttersåle. Dame str. 36-42/herre str. 40-46.

MX Sport Laguneparken 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Voss Vangsgaten 37 

tlf. 56 52 12 86

MX Sport Os AMFI Os 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Åsane Gullgruven 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Fyllingsdalen Spelhaugen tlf. 55 11 77 77

MX Sport Sletten Sletten senter 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Sotra Sartor Senter 

Atleten Knarvik Senter 

tlf. 56 35 04 15

tlf. 56 33 14 20

UTVALGET KAN VARIERE I DE ULIKE BUTIKKENE.

WWW.MXNETT.NO Distributør: T. Fjelland & Co. Det tas forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

KAMPANJEDATO: Fra 6. mai 2014 så langt lageret rekker

Mx sport feirer vår og sommer!  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you