Page 1

S MMER AKTIVITETER HOS MX SPORT

OG SKULLE DET BLI REGN:

SALOMON XT HORNET GTX DAME/HERRE. Stabil terrengsko med god demping

og godt grep. Nå med GoreTex og stabil mellomsåle. Str. dame 36-42/herre 40-47. KR. 1399,-

SJEKK PRISEN:

99

SJEKK PRISEN:

799

SOFTSHELLJAKKE JUNIOR STR. 8-14 ÅR. Vind og vannavstøtende softshelljakke med stretch. KR. 599,-

STAND UP BRETT Som skapt for cruising og til treningsturer! Stand up brettet tilbyr en morsom og avslappende måte å leke på vannet. Padleåre må kjøpes seperat kr. 299,KR. 5499,-

SIT ON TOP-SINGLE Nå har vi fått inn SIT ON TOP-kajakker i butikkene. Dette er kajakker du ikke trenger være redd for ikke å komme deg ut av hvis du skulle kantre. I tillegg er de ekstremt stabile så det skal mye til hvis du skal klare å velte disse. KR.

4999,-

INKL ÅRE/SETE:

SJEKK PRISEN:

2999

SIT ON TOP:

3499 2999

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


KARI TRAA HETTEJAKKE

Ein enkel, mjuk hettejakke i bomull som gjer at du føler deg vel heile dagen. Tettsittande og moterett modell med heildekkjande glidelås og framlommer. Perfekt for komfort og stil. Kvalitet: 95% bomull 5% elastan Storleik: XS - S - M - L - XL. Finnes i flere farger.

Kr. 599,-

HODDIE:

299 PANT:

299 KARI TRAA PANT Kr. 499,Kari Traa-capribuksen er en ultramyk og behagelig tøy som du kan bruke under trening når det er kaldt i været, på vei hjem fra treningssenteret eller når du bare slapper av hjemme. Det elastiske bomullsmaterialet med børstet frotté på innsiden føles behagelig mot huden, og buksen kan justeres i linningen og nederst for perfekt passform.

KARI TRAA/BULA T-SHIRTS T-skjorter i myk bomull med fireveis stretch.

KARI TRAA DISCO CAPRI CAPRI:

199

Storleik: XS - S - M - L - XL Denne allsidige, mjuke bomullscapribuksa med strekk gjer at du føler deg svært vel. Buksa har ei fin passform og gir deg ein flott kropp takka vere det elastiske, ribbestrikka livet og kantane nedst på beina. Kan du be om meir i ei capribukse? Kvalitet: 95% bomull 5% elastan. Finnes i flere farger.

Kr. 399,-

KARI TRAA HIPSTER

1 pk. pr. stk. str. 36-44/small-XL Begynn med det riktige undertøyet, og resten vil falle på plass. Vår vossa-trykk hipster gjer deg perfekt passform og kjensle, takka vere den flatterande, feminine skjeringa og eit blandingsstoff i bomull/elasten, som har ein ferskenaktig kjensle mot huda.

KARI TRAA TÅFIS

Unn deg desse gode, fargerike ankelsokkane i behageleg bomullmix.

4 STK KR:

99

99

SJEKK PRISEN:

99

SJEKK PRISEN:

2  SOMMERAKTIVITETER


KLAR TIL CUP?

899 FØR OPPTIL 1199

CONDOR JR. For sommer og innen­dørs bruk. Lengde: 150 cm

COPA MUNDIAL SR Adidas mest solgte fotballsko gjennom tidende. Brukt på høyeste nivå siden 1978. Str. 37-46.

199

INTEX LUFTMADRASS MED VELOUR Vær rask! Begrenset antall!

149

JUNIORPOSE

FIN TIL CUP!

899 SJEKK PRISEN:

NIKE HYPERVENOM PHATAL SR 1099,-

399 SJEKK PRISEN:

MERCURIAL VICTORY IV AG/TF Nike Mercurial Victory AG for barn er en fotballsko i gul og oransje farge, som er beregnet for spill på kunstgress. Nytt med Victory IV er de små mikrosporene (hullene) i overdelen. Str. 32-38.

NIKE HYPERVENOM PHELOM JR Populær sko i kunstlær med knotter tilpasset kunstgress. Str. 31-38. Før opptil 599,-

UTVALG OG FARGER VARIERER FRA BUTIKK TIL BUTIKK

ADIDAS F50 LITE

Adidas F50 Lite er en liten, smidig og meget lett leggskinne med strammestropp. Mykt syntetisk for på innside, og en meget solid frontplate.

99

UMBRO FORTE BUKSE JR/SR

ADIDAS PREDATOR FS

299

399

En av markedets mest solgte treningsbukser. Utformet i TTTC/POLYSTRETCH materiale med suveren passform.

Adidas Predator FingerSave Keeperhansker i sort og rosa farge for barn har avstivede fingre som beskytter fingrene dine.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


HH_logo_500x309.indd 1

02-03-07 08:58:13

HH_logo_500x309.indd 1

HELLY HANSEN CREW MIDLAYER Kr. 1499

En lett jakke i damemodell som er perfekt til seiling på kalde dager når det er viktig med temperaturregulering og fuktighetskontroll. Den er laget med den unike, prisbelønte teknologien H2 Flow som regulerer temperaturen, og i tillegg har den Primaloft®-isolering som gir optimal temperaturregulering selv om du blir våt. Formen og konstruksjonen gjør det enkelt for varm luft å sirkulere i jakken, samtidig som ukomfortabel fuktighet holdes på et minimum. Materialet Helly Tech® Performance er vanntett, ventilerende og vindtett med helforseglede sømmer.

HELLY HANSEN SALT JACKET Kr. 799 Jakke i maritim design, til bruk i hverdagen. Denne lette og ventilerende regnjakken for barn er vanntett og vindtett, og har en klassisk Helly Hansen-design.

02-03-07 08:58:13

HELLY HANSEN T-SHIRTS FRA Kr. 399

Klassiske kortermete T-skjorter i dame/herremodeller med sesongens Helly Hansen-trykk som gir litt ekstra farge. Laget av myk, eksklusiv bomull for komfort og slitestyrke, og vasket og behandlet for en unik stil.

HELLY HANSEN SALT JR JACKET Kr. 1499 Klassisk Helly Hansen-design som passer til hverdagsbruk. Seilerjakke for junior med klassisk Helly Hansen-design. Vanntett, vindtett, hurtigtørkende og ventilerende materiale. Passer utmerket til seilturer eller hverdagsbruk.

HELLY HANSEN SALT JACKET Kr. 1999

Seilejakke som kan brukes både i båten og rundt i byen. Tettsittende, maritimt inspirert herrejakke som passer godt for både kystseiling og aktiviteter på land. Den beskyttende kragen holder på kroppsvarmen når vinden pisker rundt ørene. Produsert i vanntett og ventilerende tolags HELLY TECH®-materiale.

DUFFEL SOMMERBAG BAG 499

En Helly Hansen-duffelbag som er perfekt til sommerferie og strandliv. Denne smarte duffelbagen er enkel å åpne og har en glidelås som sørger for å holde sanden ute. Den er laget av slitesterk bomull og kan vaskes i maskin.

HELLY HANSEN OSLOFJORD/FJORD DAME/HERRE HH_logo_500x309.indd 1

02-03-07 08:58:13

CANVASSKO FOR EN SPORTY SOMMERSTIL

Disse canvasskoene finnes i to ulike stoffvarianter og har stilige kontrastfargede detaljer på tå og hæl. lav modell med fin avrundet fasong og yttersåle i vulkanisert bearbeidet gummi med riller. Str. 36-46. kr. 499,-

299 4  SOMMERAKTIVITETER


SKOGSTAD LIGHTSHELLJAKKER UFÒRET JAKKE I LIGHTSHELLMATERIALE MED STRETCH LAV VEKT OG LITE PAKKVOLUM VINDTETT OG VANNAVSTØTENDE

SENIOR:

MINI 1-6 ÅR:

499

249 JUNIOR: KR. 299,-

SIT ON TOP - SINGLE

STAND UP BRETT

Nå har vi fått inn SIT ON TOP-kajakker i butikkene. Dette er kajakker du ikke trenger være redd for ikke å komme deg ut av hvis du skulle kantre. I tillegg er de ekstremt stabile så det skal mye til hvis du skal klare å velte disse. De er også lett å komme seg opp i igjen hvis du skulle være uheldig å falle i vannet…

Som skapt for cruising og til treningsturer! Stand up brettet tilbyr en morsom og avslappende måte å leke på vannet. Med et brett og en åre kan du padle på havet, innsjøer og elver - ingen bølger kreves. Brettet gir deg en fullstendig body workout, og er derfor blitt en populært cross-training aktivitet. Og siden du står i din fulle høyde, kan du nyte en unik utsikt over alt fra sjødyr til hva som er i horisonten. Kr. 5499,- Padleåre må kjøpes seperat kr. 299,-

EVA/ROSE

SINGLE:

LEAF

2999 3499

Maks personvekt 150 kg (oppdrift) Lengde: 300 cm Bredde: 78 cm vekt: 22 kg

INKL ÅRE/SETE:

Kr. 4999,-

2999

SIT ON TOP - DOBBEL

SIT ON TOP - FAMILIE

Med 250 kg oppdrift. Plass til to personer. Lengde: 390 cm, bredde: 77 cm, vekt: 32 kg

Med plass til 3 personer og 300 kg personvekt Lengde: 400 cm, bredde: 86 cm, vekt: 32 kg

SWAN:

ALONA

3999 2ÅRER/2SETER:

4999 2ÅRER/2SETER:

STAND UP ÅRE: 299 SIT ON ÅRE: 399

4999 3999

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


MARKEDETS BILLGSTE

TRAMPOLINEPAKKE? Stor trampoline str.: 4,2 m. Prisen inkluderer sikkerhetsnett og stige. God kvalitet!

SJEKK PRISEN:

2499 MOTERIKTIG OG VM-KLAR

MX SPORT HAR FYLT HYLLENE MED SOMMERENS NYHETER INNEN FRITID OG TEKNISK BEKLEDNING. NYE MERKER OG ULIKE LANDSLAGSDRAKTER I FOTBALL ER PÅ PLASS. England eller Italia, Argentina eller Brasil – nå kan du forberede deg til fotball-VM hos MX Sport. – Vi har landslagsdrakter fra Nike og Adidas til både store og små, forteller Marianne Berge, tekstilansvarlig i MX Sport Laguneparken. – Vi selger mye til lokale klubber, men dette er første gang vi selger landslagsdrakter, så vi er spent på interessen, legger hun til. FOR DE SOM TRENER SELV

Det er ikke bare fotballsupportere som kan glede seg over vårens og sommerens utvalg hos MX Sport. – Teknisk bekledning til løping, sykling og lengre ekspedisjoner har også spennende nyheter å by på. – Om sommerhalvåret er Norrøna en markedsleder hos oss.

De treffer godt med design og fargekombinasjoner, i tillegg til å levere topp kvalitet i spennende kolleksjoner til fritid, tur, sykling og fjellturer, fra blant annet seriene Fjørå til relanserte Falketind. NYE MERKER

MX Sport har flere langvarige og gode leverandør-forhold, men fra år til år også nye merker i utvalget. – Björn Borg har vi hatt undertøy fra i noen år, men nytt i år er fritidsbekledning fra samme leverandør. – Borg produserer friske klær til kvinner og en kul retro-stil til herrer. Disse har vi tro på. OPPMUNTRENDE I REGNVÆRET

Ikke alle sommerdagene er som vi drømmer om, men du kan se fin ut selv om det regner. – Bergens-suksessen Blæst by Lillebøe er ny hos oss. Vi har tatt inn regntøy og støvler til mor og datter og Blæst har mye lekkert og fargerikt å by på, synest Marianne.

DBS INTRUDER X3 24” JENTE/GUTT

DBS Intruder X3 er utstyrt med dempegaffel, v-bremser og 21 solide Shimano gir for å tåle en hverdag med tøff behandling uten at det påvirker ytelsen. Det perfekte valget for de som ønsker en sykkel med et stort bruksområde. Passer fra 8 år og oppover. Vekt: 12,7 kg KR.

2999,-

2299 6  SOMMERAKTIVITETER

Gjør deg klar til å heie på VM-lagene! Kom innom og se vårt utvalg i landslagsdrakter


ØNSK VÅREN VELKOMMEN MED STIL

SJEKK PRISEN:

699 Sandal til dame med Q- Form komfort. Skinn overdel, demping i hel.

MERRELL MEN’S SILTWATER Kr. 699

MERRELL ROAD GLOV Kr. 999

Barfot modelle med zero drop til dame. Pustende overdel i stoff,Vibram barfot såle med 4mm demping, Egnet såle for løp på vei.

MERRELL MIX MASTER Kr. 899

Lav profil joggesko med forsterker overdel, pustende overdel. Merrell Float mellomsåle og demping i hel.

MERRELL AZURA WRAP Kr. 799

Overdel i vanntett nubuk. Meshfor behandlet med M Select Fresh-luktkontroll

MERRELL RANT Kr. 699

Fritidssko til herre i skinn og canvas med god komfort. Sikre din ”all-star”-status på gaten med denne Converse-inspirerte sneakersen Og for å gjøre livet lettere på byen byr vi på støt- og luktdempning.

MERRELL BEARFOOT ACESS Kr. 799

Barfot modell med zero drop til dame. Pustende overdel i stoff, Vibram barfot såle med 8mm demping.

UTVALG OG FARGER KAN VARIERE FRA BUTIKK TIL BUTIKK

MERRELL SIENNA Kr. 699

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


MARMOT PRECIP REGNTØYSETT

Dame/herre str. s-xxl. Marmot Precip kommer nå med vesentlig høyere ventileringsegenskaper. Denne superlette regnjakken kom man nesten løpe seg en tur i pga ekstremt god ventilering. Jakke kr. 1299,- Bukse kr. 899,-

ER!

TESTVINN

SJEKK PRISEN:

1499 SETTPRIS

SALOMON PULSE

DAME/HERRE En lett og vanntett terrengsko med Gore-Tex membran med Salomons SCS dempesystem og ContaGrip såle. Str. 36-46.

SJEKK PRISEN:

799

999 CAMELBAK M.U.L.E

Multisportsekk med 11+3liter pakkvolum. Oppfyller de nye kravene til sekk for ritt som Birken o.l. Kr. 1499,-

2XU COMPRESSION TIGHTS 2XU Compression Tights er meget godt egnet for den som trener jevnlig eller som av andre grunner kan ha glede av å bruke kompresjonsklær. Et produkt som brukes til oppvarming, under trening og til å restituere i. Tightsen har gradert kompresjon , gir meget god støtte til de store muskelgruppene, den er lett, puster og transporterer raskt vekk svette fra huden. Meget god passform som varer og antibakterielt behandlet.

SJEKK PRISEN:

999 8  SOMMERAKTIVITETER


Besøk Besøkvår vårstand standpå påFritt Fritt&&Vilt Vilt2014 2014 JA TAKK BEGGE DELER!

DET BESTE FRA

Fenix Fenix2 2

GPSMAP GPSMAP64s 64s

Forerunner Forerunner620 620

TERRENG+LANDEVEI

Forerunner Forerunner220 220

DBS INTRUDER T3 27S

DBS Intruder T3 stiller med en helt nyutviklet rammegeometri for å redusere vekt og gi maksimal kraftoverføring. 29 dekk gir økt fart og grep. Intruder T3 har 27 Shimano gir, Tektro skive-bremser og Suntour låsbar gaffel. Flatt, ekstra bredt styre gir deg økt komfort og kontroll. Størrelser: 44/17 – 48/19 – 53/21

KR. 6999,-

Spesielt Spesielt anbefalt anbefalt

4999

& BILDE & BILDE ★★★★★ ★★★★★

02 2014 02 2014

Garmin Virb Elite Garmin Virb Elite

* BEST BILDE * BEST BILDE

vivofit vivofitfitness fitnessband band

VIRB VIRBactionkamera actionkamera

VÆR VÆRTRYGG TRYGGMED MEDMARKEDSLEDEREN MARKEDSLEDEREN

LikLik oss påpå Facebook oss Facebook

FIND FIND YOUR YOUR STRONG STRONG

SAUCONY SAUCONYXODUS XODUS4.0 4.0GTX GTX

Saucony SauconyXodus Xodus4.0 4.0ererenenfulldempet fulldempetgod godterreng-løpesko terreng-løpeskomed medlav lavprofil profifor l forgod god stabilitet. Overdel med Gore-Tex membran gir deg god beskyttelse for nedbør. stabilitet. Overdel med Gore-Tex membran gir deg god beskyttelse for nedbør. Med MedVibram VibramXS XSTrek TrekOutsole Outsoleererdudusikret sikretgodt godtgrep greppåpåalle alleunderlag. underlag.

1399, -1399,

KR. KR.

SAUCONY SAUCONYPOWERGRID POWERGRIDTRIUMPH TRIUMPH11 11

Saucony SauconyPowergrid PowergridTriumph Triumph1111ererenennøytral nøytralmengdetreningssko mengdetreningsskomed med8 8mm mmdrop drop hæl hæltiltilforfot. forfot.Skoen Skoengir girmeget megetgod goddemping dempingsamtidig samtidigsom somden denerermyk mykogogfleksibel fleksibel med medgod godrespons responsogogløpsfølelse. løpsfølelse.Lavere Laveredrop droppasser passerdeg degsom somvilvillengre lengrefrem fremi steget i steget ogogikke har erfaring med det. Passer også tyngre løpere. ikke har erfaring med det. Passer også tyngre løpere.

1499, -1499,

KR. KR.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS


FOTBALLSKOLE

I SOMMERFERIEN? HAR UNGENE LEDIG TID I STARTEN ELLER SLUTTEN AV SOMMERFERIEN? HER ER NOEN AV FOTBALLSKOLENE I OG RUNDT BERGEN DENNE SOMMEREN.

Praktisk for mor og far og gøy for ungene: Mange barn bruker ukene etter skoleslutt, og ukene før skolestart i høst, til å finpusse formen på fotballskole i egen klubb eller i naboklubben.

Nore Neset: Mandag 23. – onsdag 25. juni Umbro Fotballskole for barn født i 2006-2001. www.nnil.no

Søre Neset Idrettslag: Arrangerer Her er fotballskolene i våre samarbeidsklubber i Hordaland denne sommeren: TINE fotballskule for jenter og gutar, 6-13 år 23. – 25 juni (man –ons) kl 10-14

10  SOMMERAKTIVITETER

Bjarg: Mandag 23. – fredag 27. juni Tine Fotballskole for alle barn i skolealder (1. - 10. klasse) www.bjarg.net

Nymark: August før skolestart Tine Fotballskole for 1. – 7. klasse www.nymarkil.no

Bønes: Mandag 4. – fredag 8. august Tine Fotballskole, 4. til 7. klasse www.bonesil.no

Os Fotball: Mandag 23. – onsdag 25. juni For barn fra 6 til 12 år (1. til 7. klasse) www.osturn.no

Gneist: Mandag 23. – fredag 27. juni Tine Fotballskole for barn født i 2007 – 2001 www.gneist.no

Nymark: Mandag 4. – torsdag 7. august Deltagere er barneskolen.


MX-sport Halvmaraton inngår som ein del av KnarvikMila. Distansar:

• HalvMaraton – 6. september • 5km og 10km -7. september Trekt på startnr. kan du bl.a. vinna ein • Citröen bil • tur til New York Marathon i 2015

NM i halvmaraton, alle klassar (frå 15 år - veteran). Dag/dato: Lørdag 6. september Tid: 13.00 Start: Knarvik Stadion Premieutdeling m/stort NM show: kl. 15.30 Påmelding: www.knarvikmila.no Overnatting: Thonhotels.no Transport: Gratis buss Bergen – Knarvik t/r (ca.25min.) Løypa går i flott fjordlandskap og kryssar fleire bruer.

Vi ønskjer deg og dine velkommen til KnarvikMila!

> knarvikmila.no

- avisa for distriktet MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


BITIHORN LIGHTWEIGHT SHORTS Kr. 699,-

Lett shorts i pustende, slitesterk polyamid for vanlige utendørsaktiviteter.

BITIHORN DRI1 JACKET Kr. 1999,

Dame/herre str. S-XXL. Vår letteste vanntette jakke med hette er ideell til løping, sykling og fotturer.

BITIHORN LIGHTWEIGHT FALKETIND WARM1 JACKET Kr. 1099,PANTS Kr. 1199,-

Dame/herre str. S-XXL. Vår letteste turbukse med slitesterke stretchpaneler på knær og sete, laget for varmere dager.

Vår mest allsidige mellomlagsisolasjon designet for aktiviteter året rundt.

SMARTERE TRENING MED POLAR

POLAR LOOP: AKTIVITETSMÅLING MED SMART VEILEDNING

For alle som ønsker å registrere aktiviteten sin hele døgnet og få veiledning for å nå ditt aktivitetsmål. Aktivitetsveiledning hjelper deg med å holde deg aktiv hele dagen Aktivitetsfordeler gir deg tilbakemelding om daglig, ukentlig og månedlig aktivitet Viser daglig aktivitet, forbrente kalorier, antall steg og klokkeslett Gratis veiledning med Polar Flow-applikasjonen og Polar Flow-nettjenesten Kompatibel med Polar H6 og H7 Bluetooth Smart pulssensorer Vanntett Måler din aktivitet når du svømmer (uten puls)

SJEKK PRISEN:

Kr. 849,-

FT4 SJEKK PRISEN:

799 12  SOMMERAKTIVITETER

599

Polar FT4 er laget for deg som trener for å komme i bedre form, og som ønsker å holde øye med kaloriforbruket. Lagrer de ti siste treningsøktene, og kommer med kodet pulsbelte slik at du unngår forstyrrelser fra andre pulsklokkebrukere.

Kr 799,-


KJØP+LØP TERRENG LØPESKO

MØT AAMODT PÅ KNARVIKMILA SETT AV HELE MÅNEDSSKIFTET AUGUST-SEPTEMBER OG BLI MED PÅ SPREKE DAGER PÅ KNARVIK. Fra 30. august til 7. september er det løp, konferanser, show og messe på Knarvik. Jo tidligere du melder deg på, jo billigere blir det.

ULIKE LØP OG FOREDRAG

SALOMON SPEEDCROSS 3 CS

KnarvikMila starter med Thon Bergen FjordTour lørdag 30. august og følger opp med blant annet funksjonærløp tirsdag, konsert med Nordiv Tenors torsdag, UngdomsMila fredag 5. september og MX Sport Halvmaraton lørdag 6. september.

Kr. 1299,-

Terrengløpesko fra Salomon. Gode pusteegenskaper og Quicklace snøring. Såle med ekstremt godt feste. Str. 36-46. Farger kan variere fra butikk til butikk.

Søndag 6. september blir det store idretts- og kulturarrangementet avsluttet med NaturMila og 5 km og 10 km gateløp. KnarvikMila inneholder også flere foredrag. Du kan høre Kjetil André Aamodt snakke om vinnerkultur, Toppen Bech om det å være besteforeldre og Cecilie Leganger om idrett og alkohol.

STOR DELTAGELSE – STORE RINGVIRKNINGER SJEKK PRISEN:

1199 SALOMON XA PRO 3D ULTRA 3 GTX Kr. 1599,-

Salomon XA Pro 3D er en helt suveren tur/lett hiking sko. Skoen er en trail sko med grovprofileret såle, hurtigtørkende og pustende mesh overdel og gummi-forsterkninger fremme. Skoen har Ortholite inndersåle og EVA mellomsåle. Str. 36-46.

I 2013 hadde KnarvikMila deltagere frå 34 land og 5 kontinent. – Det er ikke alltid vi er heldige med været, men det ser ut til å bety lite. I fjor var det et grisevær under selve mila, men likevel hadde vi over 7500 som fullførte, sier primus motor og styreleder Helge Brekke. Siden starten i 1983 har KnarvikMila tilført nærmiljøet over 12 millioner kroner, herav rundt 4 millioner til anlegg og 8 millioner til frivillige lag og organisasjoner. Sammen med Knarvik ungdomsskole samarbeider KnarvikMila med «Great Ethiopian Run» og UNICEF om hjelpeprosjektet «Utdanning for foreldrelause barn og unge « i Addis Abeba. – Også dette er viktig og holdningsskapende både for Mila og elevene ved KNUSK, sier Brekke.

SALOMON SPEEDCROSS GORETEX 3 Kr. 1599,Terrengløpesko fra Salomon. Vanntett og gode pusteegenskaper Quicklace snøring. Såle med ekstremt godt feste. Str. 36-46.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


BUTTERFLY TOP II Kr. 299,Sømløs, sexy, støttende og pustende – Kari Traa Butterfly II-toppen er en ny variant av vårt prisbelønte basisplagg for sporty jenter som vil ha det aller beste. Singletsnittet både føles og ser flott ut, og silikonkanten sørger for at plagget sitter der det skal.

KARI TRAA SKULDERBAG Kr. 399,Kari Traa Kari-bagen er en stilig og praktisk skulderbag med nok plass til treningsklærne dine eller tingene du må ha med deg hver dag. Den myke og slitesterke bagen er i 100 % bomull og har to sidelommer og glidelås. SJEKK PRISEN:

299 SJEKK PRISEN:

499

SJEKK PRISEN:

KARI TRAA BAG 50 L. Kr. 799,Kari Traa Kari-bagen på 50 liter er en duffelbag som har plass til alt du trenger. Slitesterkt og vanntett materiale og har flere håndtak og unike skulderstropper som lar deg bære den som en ryggsekk. Pakk ned sakene og dra av gårde!

MØLSTER PARKA

Kr. 1999,

999 DALANE JAKKE

Kr. 1499,

Kari Traa Dalane-jakken er en ultrapraktisk, teknisk jakke som passer perfekt når du skal være aktiv i vått vær. Jakken er i et tolags polyestermateriale med stretch som er vindtett, vanntett, pustende og utrolig behagelig. Den vanntette glidelåsen hindrer at vann trenger inn, og den justerbare hetten og kanten gir ekstra beskyttelse når det trengs.

SJEKK PRISEN:

1299 TVILDE PARKA

VANGEN PARKA

Tvilde-parkaen er en lang og feminin teknisk regnkåpe for jenter som liker å kle seg stilig også når det regner. Det vindtette, vanntette og pustende materialet står imot all slags uvær. Du kan pakke deg godt inn med den store justerbare hetten.

Hold deg tørr og varm og se fantastisk ut samtidig. Kari Traa Vangen-parkaen er en lang vind- og vanntett 3-i-1-jakke som raskt blir en favoritt på de våteste dagene. Jakken er laget i et tolags padded materiale.

Kr. 1999,

14  SOMMERAKTIVITETER

Kr. 2499,


SJEKK PRISEN:

199 BULA TEC TEE Kr. 249,Teknisk t-shirt til trening og fritid.

BJØRN BORG LUCAS T-SHIRT Kr. 299,Smashing t-shirt til fritidsbruk! Kul design med Björn Borg logo i front. Regular fit.100% bomull.

TIPS TIL TRENDY TRENING SJEKK PRISEN:

149 NIKE C72 LEGEND 2.0 Kr. 399,Stilig mønstret treningsveske fra Nike med en skulderstropp og logo i kontrastfarge. C72 Legend 2.0 er laget av et slitesterkt vannavstøtende materiale.

NIKE YOUNG ATHLETES TOT Kr. 249,Pakk utstyret i en superkul bag fra Nike® Kids! masse rom for alle sakene dine, en liten lommebok følger med og zip-lukking i topp. 100% resirkulert polyester.

NIKE LEGEND POLY SS TOP Kr. 249,HERRE Nikes DRY-FIT Legend trenings t-shirt er designet for å holde fukt borte og holde deg tørr og komfertabel.

NIKE RACER SS TOP Kr. 299,DAME Denne kortermete t-shirtsen fra Nike er perfekt til løping i varmen og til avslapping når det er kaldt. Feminine sømmer og panel på ryggen for bevegelighet og pusting.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


KNATTEN KIDS JACKET Kr. 699,KNATTEN KIDS PANTS Kr. 499,Barna hopper i sølepytter, klatrer i trær og utforsker naturen hver eneste dag. De trenger varme og tørre klær for at dagens aktiviteter skal kunne nytes maksimalt. Knatten er en vanntett, vindtett og pustende jakke som er med på å gjøre hverdagens små og store ekspedisjoner enda bedre. Str. 1-8 år.

EVJE YOUTH GIRL JACKET Kr. 1399,Teknisk jakke i vanntett og vindtett Bergans Element®Active. Den har god pusteevne og er egnet for moderat til høyere aktivitetsnivå under tøffe værforhold.

16  SOMMERAKTIVITETER

TOMMA KIDS JACKET Kr. 599,TOMMA KIDS PANTS Kr. 449,Regnjakke med lav vekt og lite pakkvolum. Jakka du har i sekken for plutselig væromslag. Tomma har ikke samme slitestyrke som Knatten og er heller ikke ment for daglig og hard bruk. Str. 1-8 år.

TINN YOUTH GIRL JACKET Kr. 799,Regnjakke med lav vekt og lite pakkvolum. Jakka du har i sekken for plutselig væromslag. Tinn har ikke samme slitestyrke som Evje og er heller ikke ment for daglig og hard bruk. Str. 8-14 år.


2013-MODELL

2299

2499

INTRUDER 426 20” DBS Intruder 426 kombinerer det tøffe med det trygge. Sykkelen har en lett aluminiumsramme og 20” hjul. Shimano 6 gir og Zoom CH-381 dempegaffel. JAK-5 skivebremser foran og bak. Leveres med tøffe cross-skjermer. Sykkelen oppfyller EN-kravene for sikkerhet. Finnes i fargen blå. En tøff og trygg sykkel med aluminiumsramme og 20” hjul. Shimano 6 gir og dempegaffel. Skivebremser foran og bak. Leveres med cross-skjermer. • Passer 6-9 år

DBS BIKERZ 411 21S PIKE DBS Bikerz 411 kommer i et stilig design i metallic turkis og hvit med mønsterdetaljer på ramme og kjedekasse. Sykkelen har 21 Shimano gir og v-bremser. Passer i alderersgruppen 8- 12 år.

3199,-

KR.

KR.

FAST LAVPRIS:

149

2499,-

AIM GULVPUMPE M/ MANOMETER AIM Gulvpumpe i metall som passer alle ventiltyper. Trykkmåler/Manometer. Følger også med endestykker til fotballer og bademadrasser

3499

KULEST I GATA! VEI... Å P R E N E R VÅ RHJUL! TID FOR LØPE

DBS BIKERZ 457 7S PIKE DBS Bikerz 457 kommer i et stilig design i lilla og hvit med mønsterdetaljer på ramme og kjedekasse. Sykkelen har 7 Shimano gir, v-bremser og pedalbrems. Passer i alderersgruppen 8- 12 år.

4699,-

KR. Messetilbud på knallprodukter fra Etto og Swiss Eye ETTO sykkelhjelm fra 99,ETTO skihjelm fra 99,Swiss Eye sportsbriller fra 99,-

399 Les mer om våre produkter på www.etto.no

MX annonse.indd 1

199 ETTO/ALPINA ZERO/SHARK SR+JR Lett og luftige hjelmer med god passform og justeringsmuligheter. Størrelser: 52-57 og 57-69 cm. Kr. 299,3/11/2011 3:36:58 PM

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


BERGANS CAP Kr. 149,-

CECILIE MICROLIGHT ANORAK Kr. 1099,Ultralett, vindtett og pustende anorakk perfekt til klatring. Anorakken er del av en produktserie som Bergans har utviklet i tett samarbeid med eventyrer og fjellklatrer, Cecilie Skog. Dette er produkter av topp teknisk kvalitet, laget for å tilfredsstille aktive friluftsjenters krav til funksjon og design.

CECILIE SUMMER BEANIE Kr. 199,-

BERGANS LETTO JACKET Kr. 1499,Legg ikke ut på tur uten et vanntett plagg! Super Lett er en regnjakke med lav vekt og minimalt pakkvolum. Den har fast hette, 2-veis glidelås og frontklaff. Jakka er laget i vanntett, vindtett og pustende 3-lags Dermizax® materiale.

FRILUFTSLIV CECILIE TEE Kr. 349,Dette er produkter av topp teknisk kvalitet, laget for å tilfredsstille aktive friluftsjenters krav til funksjon og design.

EXPLORER TEE Kr. 299,Kvalitet: 95 % økologisk bomull/ 5 % elastan (Spandex)

MOUNTAINS TEE Kr. 299,Kvalitet: 95 % økologisk bomull/ 5 % elastan (Spandex)

IMINGEN PIRATE PNT HERRE Kr. 699,Frontlommer, baklomme og lårlommer. Størrelser: Herre S-XXL

18  SOMMERAKTIVITETER

UTNE LADY PIRATE PANTS Kr. 499,Lett og behagelig piratbukse i pustende og hurtigtørkende stretch-materiale.

UTNE SHORTS Kr. 479,Lett og behagelig shorts i pustende og hurtigtørkende stretch-materiale.


DBS INVASION F7 4699,- DAME/HERRE

Kvalitetssykkel fra DBS med lett og stiv DB-ramme. Dempegaffel med lockout, Shimano 24 gir, skivebremser og solide hjul. Perfekt for trening og moro i skogen. Dette er en sykkel du vil ha glede av i mange år. Den lette rammen gir en sykkel som kun veier 13 kg! Skivebremsene gir svært god bremsekraft også under våte forhold samtidig som de krever svært lite vedlikehold. Doble felger sørger for rette hjul mil etter mil selv for tyngre syklister i krevende terreng. Rammemateriale: Aluminum Hjulstørrelse: 26

3499 RESPONSE TRAIL 19 GTX Dame str. 36-42 herre str. 40-47. Kr. 1099,-

REBOOK ONE OUTDOOR GTX Walkingsko med GoreTex som holder deg tørr og komfortabel med god demping.

999

599

REBOOK ONEOUTDOOR GTX Walkingsko med GoreTex som holder deg tørr og komfortabel med god demping.

599

FRILUFTSKURS PÅ TOPPEN AV OS

TEST AV TURSKO OG BRUK AV GPS, STORMKJØKKEN, OPPSETTING AV TELT – OG GRUNDIG TEORIUNDERVISNING STO PÅ TIMEPLANEN DA 20 MX SPORT-ANSATTE HADDE FRILUFTSKURS PÅ SVINNINGEN (843 MOH). Om vinteren kjører MX Sport nærmere 100 ansatte i butikkene i og rundt Bergen til Myrkdalen for omfattende test av sesongens nye ski. Om våren går butikkene puljevis ut i naturen for test og kursing i utstyr til friluftsliv. – I denne runden var vi 20 ansatte som hadde en nydelig aprildag i vårsolen på Svinningen, sier Lars Petter Grønvigh, butikksjef hos MX Sport Os. EKSPERTER OG ALLMENNKUNNSKAP

Målet er at alle i butikken, fulltidsansatte og ekstrahjelper, skal ha førstehåndserfaring med varene de selger. – Vi er velsignet med en engasjert og dyktig tropp av ansatte. Mange er aktive idrettsutøverer eller ski- eller friluftsfolk. – Alle kan ikke være ekspert på alt, men alle skal kunne litt om alt, og egenerfaring er et godt utgangspunkt for kunnskap.

TURMAT OG TEORI

På toppen var det lunsj og test av turmat og stormkjøkken. – Her hadde vi også gjennomgang av vårt egenproduserte friluftskompendium i grupper. – Dette er et omfattende stykke pensum med 60 spørsmål som deltakerne skal kunne svare på. – Sesongen er i gang, butikkene har varene på plass og nå skal vi være ekstra rustet til å hjelpe kundene til å finne rett telt, sekk, sko og klær til korte og lange turer.Vi skal hjelpe kunden med utstyr og tips til å få en god friluftsopplevelse, sier Lars Petter.

TELTSEKVENS FØR AVMARSJ

Arrangørene av turen og kurset startet dagen med teltmontering før avmarsj. Du trenger ikke ha mer enn nødvendig når du skal til topps på Os’ høyeste fjell. – Vi hadde med flere ulike telt så deltakerne fikk sette opp, sitte inni, sjekke funksjoner og forhold i ulike telttyper. TESTET SKO MED TÆR

Så gikk turen til topps. På vegen opp, og ned, fikk deltakerne ulike erfaringer med tursko. – Noen gikk i tradisjonelle fjellsko, andre, som jeg, gikk i Vibram Fivefingers. Vibram lager såler til kjente fjellsko, men har med «sko med tær» laget noen lette og oppmuntrende alternativ. – Det er som å gå barbeint. Fivefingers har et utrolig godt grep på underlaget. Vi merket av vi har brukt en del kjernemuskulatur, for jeg fikk gangsper MX SPORT på utrolige steder etter turen. FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS -

MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY - MX SPORT ATLETEN - MX SPORT VOSS

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


SJEKK PRISEN:

SJEKK PRISEN:

999

699

ON THE MOUNT STRETCH JACKET HERRE Kr. 1299,-

En vanntett, vindtett og pustende 2-lags skalljakke med 4-veis stretch over skuldre og under armene. Jakken er laget for aktive eventyrere med behov for full bevegelighet i alle slags værforhold. Jakken passer like godt til hverdags som til toppen av Fløyen. Med teipede sømmer og vårt mikroporøse membran gjør denne jakken til en vinner i alle slags forhold.

MISSION AIR JACKET HERRE

Mission Air jakken er vår regnjakke som egner seg godt som en allværsjakke. Jakken har en hette som brettes sammen til en krage. Den vanntette, vindtette og pustende er en trofast turvenn all slags vær.

SJEKK PRISEN:

599

799

VENTURE ON JACKET DAME

Mission Air jakken er vår regnjakke som egner seg godt som en allværsjakke. Jakken har en hette som brettes sammen til en krage. Den vanntette, vindtette og pustende er en trofast turvenn all slags vær.

SJEKK PRISEN:

PASSO ALTO PANT HERRE

Passo Alto er en slitesterk bukse med 2-veis stretch som gir en følelse av frihet når man er ute i fjell og vidde. En slitesterk tekstil gir denne buksen en teknisk følelse som gode pustende egenskaper.

20  SOMMERAKTIVITETER

SJEKK PRISEN:

399

SILVER RIDGE CONVERTIBLE PANT DAME/HERRE

Silver Ridge Convertible buksen er en perfekt tur- og aktivitets bukse i vår- og sommerhalvåret. Bena er avtagbare og buksen kan lett gjøres om til shorts.


SJEKK PRISEN:

SJEKK PRISEN:

299

LANO/RISK SOFTSHELLJAKKE

Str. 1-6 år. Softshelljakke med netting innside

Vind-og vannavvisende stretch.

299

ZOO/ZIP LIGHTSHELLJAKKE STR: MINI 1-6 ÅR. Ufòra jakke i lett materiale med stretch

Kort modell med forlenga ryggstykke

Vind-og vannavvisende stretch.

Kr. 499,-

Tørkar raskt. Lav vekt og lite pakkvolum (kompresjonspose)

Kr. 449,-

SJEKK PRISEN:

249

TRIX/PING LIGHTSHELLJAKKE BARN: 7-14 ÅR Ufòra jakke i lightshellmateriale med stretch Lav vekt og lite pakkvolum Vindtett og vassavstøytande Tørkar raskt. Kr. 499,-

REGNTØY

ASKØY/STORD REGNJAKKE Kr. 599,SKOGSTAD REGNBUKSE Kr. 349,Teknisk regnjakke i 2-lagsmateriale Nettingfòr i bol og hette, glatt polyesterfòr i ermane Kort modell med forlenga ryggstykke

TOM FLEECEJAKKE HERRE

Heilfòra fleecejakke i 250 gr. fleece. Rett fasong med forlenga ryggstykke Frontopning med glidelås og snorstramming i nedkant.

Kr. 799,-

SJEKK PRISEN: BUKSE:

299

JAKKE:

449

249

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


Denne modellen føres i grå og sort.

SJEKK PRISEN:

SJEKK PRISEN:

1899 1799

BLÆST TEC COAT , Kr. 2100-

BLÆST TEC LONG -, JACKET Kr. 2200

SJEKK PRISEN:

1699

BLÆST TEC TROUSERS Kr. 995,-

SJEKK PRISEN:

1099

-

KÅPER Kr. 1975,

BLÆST FUN REGN

SJEKK PRISEN:

BLÆST HØY STØVEL Kr. 1190,-

899

BLÆST LAV STØVEL Kr. 990,-

Blæst ByLillebøe er elegante, fargerike og røffe regntøykolleksjoner designet og utviklet av Lisbeth Lillebøe. Jakkene er fôret og utstyrt med hetter og refleks. Alle sømmer er forseglet for å holde vannet ute.

BLÆST REGNSETT

BLÆST REGNJAKKE GUTT Kr. 698,-

22  SOMMERAKTIVITETER

-

BARN Kr. 698,

JENTE Kr. 750, BLÆST REGNKÅPE

Denne modellen føres i blått

Kolleksjonene er høykvalitetsprodukter som er produsert i henhold til EU’s miljøkrav. Blæst regnjakker har stor suksess i Norge og i utlandet, og har mottatt prisen Merket for God Design fra Norges Design råd.


LOGIC HYBRID TIL TUR OG LETT TRENING

DBS LOGIC K350 21S

DBS Logic K350 kombinerer høy kvalitet, god komfort og frisk design. Aluminiumsramme designet for komfort og gode kjøreegenskaper kombinert med solide komponenter. Sykkelen er utmerket til tur og lett trening. Dette er en hybridsykkel som trenger lite vedlikehold og tilbyr masse kjøreglede. Størrelser: 48/S – 52/M – 55/L – 58/XL Farge: Antrasitt.Vekt: 12,2 kg KR.

2499

3499,-

3999

DBS LOGIC K700 27S DBS Logic serien er en sikker vinner i hybridsegmentet og velges av svært mange hvert eneste år. I år lanseres denne med ny og forbedret ramme både på dame og herremodellen. du har også muligheten til å justere stem etter ønsket høyde. Sykkelen kommer med 24 Shimano gir, skivebremser og låsbar dempegaffel. Størrelser: 48/S – 52/M – 55/L – 58/XL Vekt: 14,9 kg. Kr. 5499,KR.

4999

6999,-

DBS STRADA 700W 24S DBS Strada 700w leveres med Shimano gir, lett aluminiumsramme med damegeometri og hydrauliske skivebremser. Dette gjør Strada 700w til en driftsikker sykkel. Dette er sykkelen for deg som ønsker en hybridsykkel med litt mer fart og spenning i. Størrelser: 43/S – 48/M – 53/L Vekt: 11,2 kg. KR.

6499,-

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


FOR BEST PERFORMANCE

PERF.RUN SUBLIMATED TEE Lett og teknisk treningstopp til dame med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk feminin formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 449,-

PERF.RUN TEE DAME/HERRE Lett og teknisk t-skjorte til dame med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk feminin formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 399,-

ACTIVE RUN CRAFT SS TEE MEN Teknisk t-skjorte til herre med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 299,-

PERF.RUN SUBLIMATED TEE MEN Lett og teknisk t-skjorte til herre med utmerkede pusteegenskaper. Suveren fukttransport og materiale med avkjølende effekt. Ergonomisk formsydd og refleksdetaljer for synlighet. Kr. 449,-

ACTIVE RUN PANT MEN Teknisk overtrekksbukse til herre. Vindtett og vannavstøtende materiale. Meget gode pusteegenskaper. Hurtigtørkende materiale. Glidelås nederst på benet. Refleksdetaljer. Kr. 499,-

ACTIVE RUN FUNK TEE WMN Lekker, komfortabel og teknisk løpe t-skjorte til dame. Ekstra lang passform og feminin halsringing. Gode pusteegenskaper og hurtigtørkende materiale. Refleksdetaljer for synlighet. Kr. 299,-

24  SOMMERAKTIVITETER

PERF.RUN TIGHTS WMN Feminine lange løpetights til dame. Ergonomisk formsydd. Materiale med kompresjonsegenskaper og meget gode pusteegenskaper. Refleksdetaljer for synlighet og liten lomme med glidelås. Kr. 499,-


599 499 ASICS GEL-ZARACA

Dame/herre. En lett løpesko inspirert av Gel 33-serien som også gir naturlig og god kontakt med underlaget. Kr 899,-

ASICS GEL-GLIDE 4 HERRE

Løpesko med geldemping foran og bak for normal pronasjon. Dame str. 36-42 herre str. 40-47. Kr. 999,-

599 ASICS GEL-SONALI HERRE /GEL-EQUATION

Løpesko med geldemping foran og bak og pronasjonsstøtte for stabilitet. Dame str. 36-42 herre str. 40-47. Kr. 1199,-

1399 ASICS GEL NIMBUS

Dame str. 36-42 Herre str. 42-47 Toppmodell! Kåret til årets oppdatering av Runner World. Mengdetreningssko for løpere med normal- og underpronasjon med meget god støtdemping. Kr 1699,-

1599 ASICS GEL KAYANO

Dame str. 36-42 Herre str. 42-47. Toppmodell! Meget stabil og komfortabel mengdetreningssko med geldemping i forfot og bakfot. Kr 1899,-

ASICS TIL BARNA 399

ASICS GEL-XALION Kr. 449,-

Junior str. 33-39. Stabil løpesko til junior, med demping i bakfoten

ASICS GEL-ZARACA Kr. 399,Barn str. 28-35.

ASICS GEL-GT1000 GS Kr. 499,Junior str. 33-39.

MX SPORT SLETTEN - MX SPORT FYLLINGSDALEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ATLETEN


ST 6 NGK A ERNI R DEG T / T S I TE JE LPE B E S TAV T V 2 H

MAMMUT MERCURY/NOVA

DAME/HERRE Best i test med terningkast 6 av TV2 Hjelper deg. Mammut Mercury GTX er flaggskipet innen lette vandresko for herrer. Veldig lett, utrolig komfortable med topp kvalitet og behandlet Nubuk lær med softshell innlegg.

1299

HLX sålen er utviklet i samarbeid med Vibram® og kommer med Mammut Frog Technology yttersåle konsept og er utrolig lett, myk og har godt grep. I tillegg har den også pustende og vannntett GORE-TEX® Performance Comfort Footwear membran og har nylonlisser som glir lett når du skal stramme lissene. Egnet til turgåing, fjelltur, fjellvandring og backpacking.

TE ST

VI

PR Ø V , MÅ R E N N

ES!

1999

SALOMON COSMIC

DAME/HERRE Lett Gore-Tex sko fra Salomon. Utside i vannresistent tekstil, innside i mesh. Forsterket tå- og hælparti for å beskytte mot harde støt. Sensifit for beste passform. Passformen og teknikken er tatt fra Salomons løpesko, for en sportslig følelse. Polstret EVAyttersåle som ikke etterlater merker etter seg. Kr. 2499,-

NY TESTVINNER FRA ZAMBERLAN

1199

999

ZAMBERLAN CROSSER OLIVE/ICE MID Kr. 1499,DAME/HERRE En lettvekts- men likevel kraftig fjellstøvel med Gore-Tex for lette dagsturer og litt lengre turer. Dempet sålekonstruksjon med EVA mellomsåle og Vibram yttersåle. Dame str. 36-42/herre str. 40-46.

ZAMBERLAN CROSSER ICE/OLIVE Kr. 1199,DAME/HERRE En lettvekts- men likevel kraftig tursko med Gore-Tex for lette dagsturer. Dempet sålekonstruksjon med EVA mellomsåle og Vibram yttersåle. Dame str. 36-42/herre str. 40-46.

MX Sport Laguneparken 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Åsane Gullgruven 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Os AMFI Os 

tlf. 55 11 77 77

MX Sport Sletten Sletten senter 

tlf. 55 11 77 77

Atleten Knarvik Senter 

tlf. 56 35 04 15

MX Sport Fyllingsdalen Spelhaugen tlf. 55 11 77 77 MX Sport Sotra Sartor Senter 

tlf. 56 33 14 20

UTVALGET KAN VARIERE I DE ULIKE BUTIKKENE.

WWW.MXNETT.NO Distributør: T. Fjelland & Co. Det tas forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

KAMPANJEDATO: Fra 21. mai 2014 så langt lageret rekker

Mx Sport sommeraktiviteter  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you