Page 1

VI FEIRER MX SPORT ATLETEN

SOM FYLLER 30 ÅR! MED TILBUD I ALLE VÅRE BUTIKKER

DIDIRIKSONS LEILA KÅPE Lekker allværsjakke med fast hette og juster-

ingsmuligheter. Vanntett (vannsøyle 5000mm), fungerer også godt som regnjakke. Str. 36-44. KR.

1599,-

RIS P S M U JUBILEG-LØRDAG ONSDA

999 MAX 1 PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

PRIS S M U E JUBIL G-LØRDAG ONSDA

499 MAX 2 PAR PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

SALOMON XA CENTOR GTX DAME/HERRE

Teknisk trail tursko med stabilitet og god passform. Str: 36-42,5/40,5-48. Farger kan variere

PRIS S M U E JUBIL -LØRDAG G ONSDA

599

TREKSTA ADT 202 MID DAME/HERRE

Vanntett fritidssko med GORE-TEX® SURROUND™ membranen som ventilerer bedre og holder deg tørrere på beina. Str. 36-46.

BULA DAILY SMALL TEE/ SENIOR HERRE

Behagelig myk bomulls t-shirt til herre i 100% bomull. Max 2 pr. kunde.

KARI TRAA MARI SINGLET SENIOR DAME

Kari Traa Mari Singlet er en enkel treningstopp med smarte funksjoner som holder deg behagelig tørr når du trener. Max 2 pr. kunde.

FØR KR. 1399,-

tilbudet gjelder KUN 10-13. Mai

ER R I E F I V U M! E L I B JU

30 GJELDER T-SHIRT/ SINGLET/HIPSTER

KARI TRAA HIPSTER DAME

Behagelig bomullsundertøy fra Kari Traa i tøffe farger. Utvalget varierer i butikkene. Max 2 pr. kunde.

KAMPANJEDATO: Fra 10. - 16. mai 2017 så langt lageret rekker.


30 ÅR SOM ATLET PÅ KNARVIK BJØRN RUNE «BOB» BLOMVÅGNES VAR 21 ÅR, SIKTET HØYT OG STARTET EN SPORTSBUTIKK SOM FREMDELES LEVER I TETT SYMBIOSE MED DE AKTIVE INNBYGGERNE I NORDHORDLAND.

– Vi har fremdeles varer av svært høy teknisk kvalitet, men med en mer folkelig profil. God kvalitet og fornuftige priser, varer i fleire prisklasser og et stort utvalg innen de viktigste varegruppene; tekstil og sko, friluftsliv og sykling, løping, hjemmetrening og ski.

MX SPORT ATLETEN FEIRER 30 ÅR: – Vi gjorde en grundig jobb, både i forkant og etter åpning, med markedsundersøkelse gjennomført av NHH-studenter og en god presentasjon ovenfor leverandører vi ville handle av, forteller Bjørn, eller Bobben, som mange kaller han. Blomvågnes var 21 år da han startet Atleten AS. Medeieren sin far fikk reist et nybygg som i dag er del av Knarvik Senter, og da det var ledig lokale kunne unge Bjørn realisere drømmen om å starte for seg selv.

BLE VRAKET AV DRILLO Han hadde et godt forhold til sport fra før. Han var på kretslaget i fotball og har vært kretsmester i volleyball. – Det var den tiden du drev med andre idretter i vinterhalvåret. Vi holdt på med bordtennis og alt mulig. Bjørn var også på landslagsuttak i gutter 16, men ble vraket av Egil Drillo Olsen. På kretslaget spilte han sammen med Kjetil Brekke og Lars Moldestad, da han var i militæret var han nær på å få en rolle på velferden på Haakonsvern, men ble værende i nord da denne jobben gikk til Per-Ove Ludvigsen. – I ettertid ser jeg at det gjerne var like greit at det var han som fikk komme hjem til Bergen og holde kontakt med klubben sin gjennom tjenesten, sier Bjørn og ler.

JAPPETID OG FINANSKRISE – Men det er klart vi gjorde en del feil også.Vi siktet blant annet litt høyt, med high end-profil og for mye dyre varer. Det var jappetid i 1987, men finanskrisen lurte rett rundt hjørnet. Heldivis var vi nøkterne. Det må du nesten, om du skal overleve med kassakreditt til 19 prosent rente, sier han og ler. Av alle bedriftene i bygget er Atleten AS den eneste som har overlevd i 30 år.

– Jeg hadde mange gode planleggingsmøter om markedsføring og samarbeid med Skeie-brødrene og resten av Sportsgruppen Vest, som vi den gang kalte oss. Nå gleder han seg over mange trofaste kunder, klubbavtaler med en rekke idrettslag i Nordhordland og tett samarbeid med Knarvikmila. – Vi har også ansatte som har vært hos oss i mange år, og tidligere deltidsansatte som jobbet hos oss i ungdommen, og som kommer innom og hilser på når de er i hjembygden. Det er alltid veldig hyggelig. I vår er det 30 år siden selskapet Atleten AS blei stiftet, som nå blir markert med jubileumssalg i alle butikkene i bergensområdet. I august er det 30 år siden butikken åpnet. Da blir det en mer lokal markering.

STABIL DRIFT OG TROFASTE KUNDER Fra store svingninger i slutten på 80-tallet stabiliserte Atleten seg under MX Sport sin paraply - allerede før kjeden fikk navnet MX Sport.

ADIDAS TRENINGSGØY

R E R! VI FELIE UM JUBI

R E R! VI FELIE UM JUBI

R E R! VI FELIE UM JUBI

KE. 499,-

SENIOR

JUNIOR

R E R! VI FELIE UM JUBI

399 149 99 ADIDAS PERFORMANCE GALAXY 3 DAME/HERRE

Adidas Galaxy er en lett og god fritidssko med Cloudfoam såle som gir god demping. Str. 36-42/40-46.

199 JUNIOR/SENIOR

ADIDAS CORE PANT

ADIDAS CONDIVO TRENINGSGENSER

Lett treningsbukse laget av polyester med ClimaLite® som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen. Glidelåser ved anklene og avsmalnende passform. Str. 6-14 år.

Adidas pustende Climacool materiale, som gir god ventilasjon samtidig som den leder svette og fukt vekk fra kroppen.

JUNIOR/SENIOR

SENIOR KR. 149,-

MX SPORT FEIRER ATLETEN!

DAME/HERRE

Røde priser betyr at tilbudet kun gjelder fra 10. - 13. Mai! Gule priser er jubileumspriser og varer i hele perioden. Perioden gjelder fra 10.-16. mai eller så langt lageret rekker. VELKOMMEN INNOM I EN AV VÅRE BUTIKKER: ATLETEN KNARVIK SENTER, MX SPORT LAGUNEPARKEN, SLETTEN, OS, ÅSANE, SOTRA ELLER ASKØY.


MX SPORT FEIRER ATLETEN MAMMUT MERCURY/NOVA DAME/HERRE

Best i test med terningkast 6 av TV2 Hjelper deg 2015. Mammut Mercury GTX er en pustende og vanntett vandresko med godt grep. Skoen er veldig lett, komfortable og med topp kvalitet og behandlet Nubuk lær med softshell innlegg. HLX sålen er utviklet i samarbeid med Vibram® og kommer med Mammut Frog Technology yttersåle konsept. Egnet til turgåing, fjelltur, fjellvandring og backpacking. Så langt lageret rekker.

S I R P S M U E L I G A JUB D R Ø L G A ONSD

1199 MAX 2 PAR PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

JUBILEUMSTILBUD PÅ DUNPOSER FRA MAMMUT MAMMUT SPHERE DOWN SPRING Sphere Spring er en lett dunpose for de som er opptatt av vekt og volum. 600 g./-1 grader Personlengde 195 og 180 cm. Kr. 4700,-

R E R! VI FELIE UM JUBI

2999 KR. 4700,-

MAMMUT NORDIC 3 SEASON

3 sesongs sovepose fra Ajungilak som er en typisk allroundpose. Posen har en komforttemperatur som sørger for at den først og fremst egner seg til sommerbruk. Men du kan også bruke den litt utover høsten, så lenge temperaturen ikke går mye under 0 grader.

R E R! VI FELIE UM JUBI

799 MX SPORT ATLETEN - MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY


MX SPORT FEIRER ATLETEN R E R I E V I F LE U M! JUBI

R E R I E V I F LE U M! JUBI

1199

1999

BUKSE KR 1 999,-

JAKKE KR 2999,-

BERGHAUS PACKLITE STORM SKALLJAKKE/BUKSE

DAME/HERRE Det perfekte tur settet for en norsk vår og sommer. Lett vekt, god ventilering, 20 000mm vannsøyle sikrer en god tur opplevelse uansett vær. Packlite Gore Tex jakker gir svært lite pakk volum, og passer godt i topplokket på sekken. Dame str. UK 10/S-16/XL. herre str. S-XXL.

ZAMBERLAN STEENS

DAME/HERRE

Fjellsko med fullær. Fantastisk pris på italiensk kvalitetssko med tåkalosjering og Gore-Tex®. Str. 37-47.

N A L R E B M ZA

S N E E T S

999 KUN 1 PAR PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai


PRIS S M U E JUBIL G-LØRDAG ONSDA

1199

KARI TRAA TVILDE PARKA

Vind- og vannavvisende parkas med nylonfôr fra Kari Traa. Jakken har fast hette med strammesnor, glidelåslukking under stormklaff og fire bøttelommer i front. Parkasen har logo på venstre bryst og høyre arm. Viddejustering med borrelås på ermene.

MAX 1 PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

Kr. 1999,-

VÅRENS NYHETER FRA BERGANS BERGANS EIDFJORD JAKKE

DAME/HERRE Lett, teknisk jakke i Dermizax® med plantebasert Ecodear® polyester som beskytter deg mot all slags vær. Perfekt til et allsidig friluftsliv. Str. XS-XL/S-XXL.

Kr. 3999,-

RER! VI FELIE UM JUBI

3499 KR 3499,-

R E R I E VI F M! U JUBILE

BERGANS TORFINNSTIND BUKSE DAME/HERRE

ER R I E F I V E U M! J U BI L

999 DAME/HERRE

Meget lett og komfortabel softshell-bukse.Optimal bevegelsesfrihet, er vind- og vannavvisende og transporterer fuktighet effektivt bort fra kroppen. Med sitt lave pakkvolum er buksen perfekt å ha i tursekken.

Kr. 1199,-

999 Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

BERGANS MICROLIGHT JAKKE

DAME/HERRE Microlight er en meget allsidig jakke som passer alle aktiviteter der god vindbeskyttelse er nødvendig. Vindtett/vannavvisende og gode pusteegenskaper.

Kr. 1299,-

MX SPORT ATLETEN - MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY


HELLY HANSEN RIGGING REGNJAKKE

En vanntett versjon av Helly Hansens klassiske vindjakkedesign. Regnjakken Rigging tar opp klassiske maritime designelementer og er sydd i et mykt, bomullslignende materiale. Vanntett, ventilerende og vindtett med helforseglede sømmer og Helly Tech® Protection.

HH_logo_500x309.indd 1

02-03-07 08:58:13

R E R I E V I F LE U M! JUBI

1199 KR 1499,-

BÅDE TIL HVERDAGS OG STORM HELLY TECH® -REGNTØYET HAR EN URBAN DESIGN.

HH_logo_500x309.indd 1

02-03-07 08:58:13

R E R I E V I F LE U M! JUBI

1299 HELLY HANSEN LYNESS COAT

HELLY HANSEN KIRKWALL COAT

Denne regnjakken i dame-modell har en fin retrodesign og ekstra forseggjorte detaljer. Enten du er en fashionista eller bare vil ha en stilig jakke som holder deg tørr i regnet, er denne jakken det ideelle valget.Vanntett, ventilerende og vindtett med helforseglede sømmer og Helly Tech® Protection.

En ny og moderne versjon av den klassiske Helly Hansen-fiskerjakken. Denne vindtette og vanntette jakken til dame har en kul retrodesign og er både stilig og praktisk. Helelastisk Helox+-materiale gir komplett værbeskyttelse og bevegelsesfrihet. Det klassiske regntøyet.

KR. 1599,-

HELLY HANSEN

VANNTETT DUFFELBAG

ER VI FIELIER U M!

999 JU B

HH_logo_500x309.indd 1

ER R I E F I V E U M! J U BI L

599 50 LITER

6  MX SPORT FEIRER ATLETEN 2017

02-03-07 08:58:13

SAMMENLEGGBARE, VANNTETTE OG ANVENDELIG SPORTSBAG KAN ENKELT GJØRES OM TIL EN RYGGSEKK. Den sporty 50 liters duffelbagen er sammenleggbar og sydd i et vanntett, mykt stoff. Bagen er svært anvendelig. Den har flere rom og kan bæres både som bag og ryggsekk. Praktisk håndbagasjestørrelse. 30 liter kr. 549,50 liter kr. 599,70 liter kr. 699,90 liter kr. 799,-

KR. 1499,-

HELLY HANSEN INFLATABLE LIFEJACKET

Denne oppblåsbare redningsvesten er utstyrt med sikkerhetssele og refleks. En oppblåsbar redningsvest med sikkerhetssele. Sertifisert sikkerhetssele og sertifiserte refleksdetaljer øker sikkerheten. Med en minimum flyteevne på 150 N kan du føle deg trygg.


BUKSER FRA

FJÄLLRÄVEN IS R P S M U E L I B G U A J D R Ø -L G A D S ON

÷25% AV ORDINÆR PRIS Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

MAMMUT COMFORT HIGH GTX SURROUND

Ren komfort! Den romslige passformen, mykhet og letthet sikrer en helt ny opplevelse. Allround ventilasjon takket være nyutviklede GORE-TEX® Surround® teknologi. Ekstra ventilasjon via en luft-gjennomtrengelig lag mellom kilen og innleggssåler, som demper behagelig.

R E R! VI FELIE UM JUBI

Med Rolling Concept teknikken får du et naturlig steg og du forebygger skader og trøtthet. EVA mellomsåle gir bra demping og holder vekten på skoen lav.Yttersålen består av Gripex Sonar som gir deg det beste grepet på alle ulike underlag du støter på. Det middels høye skaftet gir bra støtte til ankel og kan snøres hele veien opp.

1499

R E R! VI FELIE UM JUBI

1999

ZAMBERLAN AIROUND GTX

Lettvekts-sko med innebygget Gore-Tex® Surround teknologi og Zamberlan® Vibram® Speed Hiking Lite såle. Skoen leverer 360 graders ventilering rundt hele foten og gir samtidig vanntett beskyttelse. Denne skoen er en fantastisk turvenn uansett hvilket vær man støter på! Str. dame 36-42/herre 40-46. Farger kan variere fra butikk til butikk. MX SPORT ATLETEN - MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY


S I R P S M U E L I JUB SKO

N O M O L A S Å P

÷25

%

AV ORDINÆR PRIS Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

MX SPORT FEIRER ATLETEN S I R P S M U E L I JUB KER

K E S Y E R P S O PÅ

÷25

%

AV ORDINÆR PRIS Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai


VIKAFJELL CAMP JR. SOVEPOSE Komfortabel sovepose for barn/ungdom inntil 170 cm. Vekt inkl. trekk: 1300 g. Komforttemperatur: 0° til +15° C

R E R! VI FELIE UM JUBI

199 R E R! VI FELIE UM JUBI

199 R E R! VI FELIE UM JUBI

799

LIGGEUNDERLAG SELVOPPBLÅSENDE FAMILIE CAMP 4 4 PERSONER STO400 Stort og romslig telt for weekend camping og kortere turer. Teltet har to soverom og full innvendig ståhøyde. Mål: 470 x 220 x 190 cm. Vekt: 8,5 kg. inkl. bærebag. Kr. 1599,-

Størrelse: 198cm x 63cm x 7cm Suede/150D Oxford ripstop TPU Vekt: 2000 g Art.: CFM-1

VIKAFJELL TRILLEBAG Stilig trillebag som tåler det meste. Kraftige hjul og solid drahåndtak på trillebag gjør den enkel å trille. Passer for en lang helg, tur på hytta eller ukes tur.

Kr. 999,-

GASSBRENNER CS-G11 PRO • Størrelse: 136x93 (mm)

R E R I E F VI UM! JUBILE

•Vekt: 220 g. • Effekt: 3000 watt

Levetid gassboks 220 gr.: 2 timer under normalt bruk og utetempratur. Leveres med Neoprenebag

R E R! VI FELIE UM JUBI

399

REEBOK FRANCONIA RIDGE II/III GTX HERRE

Flerbrukssko med GoreTex. Like god i terreng som til fritidsbruk. Str. 40,5-46.

Kr. 999,-

R E R! VI FELIE UM JUBI

599 GORE-TEX

299 MAX 1 PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

ASICS GEL PULSE 8 GTX

Nøytral sko for den aktive løperen. GoreTex membran som holder deg tørr i vått føre. Asics Gel-Pulse 8 G-TX er en nøytral løpesko. Egner seg til løping på hardt underlag. Passer for personer med normalpronasjon eller underpronasjon. Kr. 1199,R E R! VI FELIE UM JUBI

999 GORE-TEX

MX SPORT ATLETEN - MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY


MX SPORT FEIRER ATLETEN

LA SPORTIVA

ULTRA RAPTOR GTX

DAME/HERRE Ultra Raptor gir deg det du trenger for å tilbakelegge mil etter mil på fjellstier. God demping, suverent grep, lav vekt og høy komfort. Dropp asfalten, sats heller på fjellet! Skoene har god demping som gir topp komfort for både fot og knær. Gore-Tex membran holder deg tørr på beina. Str. herre 40-43/dame 36-43. KR. 2199,-

A V I T R O P S A L R O T P A R A R ULTA

1799 MAX 1 PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

10  MX SPORT FEIRER ATLETEN 2017


S I R P S M U E L I JUB O K S Y N O C U A S PÅ

÷25

%

AV ORDINÆR PRIS Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

VÅRENS NYHETER FRA SAUCONY

SAUCONY EXCURSION TR10 GTX DAME/HERRE

Vær forberedt for din neste off road utfordring i Excursion TR10, med en XT 600 karbon gummi yttersåle som gir antispinn når det trengs mest. I tillegg har vi lagt en øvre sveis for lett støtte, tilpasse godt til all terrain sinnstilstand. Str. dame 36,5-41/herre 40,5-46.

Kr. 1599,-

SAUCONY PEREGRINE 7 DAME/HERRE

Saucony Peregrine 7 er en terrengsko til variert terreng med god demping og godt grep i sålen. Den nye mellomsålen til Saucony, Everun, gir deg god løpsfølelse og spenst i frasparket.

Kr. 1499,-

NØYTRAL

SAUCONY TRIUMPH ISO3 DAME/HERRE

Saucony Triumph ISO3 er en utrolig komfortabel mengdesko med en helt ny og oppgradert overdel som er smidigere og sitter bedre rundt foten. Dette er testvinneren de siste sesongene, og Saucony har videreutviklet modellen for enda bedre følelse med underlaget. Str. dame 36-42/herre 40,5-46.

Kr. 1799,-

NEW BALANCE 670 Luftig og god løpesko til dame og herre. God støtte og støtdemping. Str. 36-42/41-46.

STABIL

SAUCONY HURRICANE ISO3 DAME/HERRE

Hurricane ISO 3 Sauconys premiumsko i det stabile segmentet. En fantastisk fin kombinasjon av komfort, funksjon og løpsfølelse. Passer for deg med lett overpronasjon. EVERUN LANDING ZONE og EVERUN TOPSOLE for beste støtabsorbering og energiretur samt lengre levetid. følelse. Str. dame 36,5-41/herre 40,5-46.

Kr. 1799,-

ER R I E F I V M! U E L I JUB

699 MX SPORT ATLETEN - MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY


LEKNE BARN+LEKNE KLÆR VIKAFJELL BERGEN SKALLJAKKE TIL JUNIOR 3-lags vind- og skalljakke med vannsøyle på 15.000 mm. Ny design og nye fargekombinasjoner. Str. junior: 6-14 år.

QUANTUM/ZENITH FJELLSTØVEL Fjellstøvel som gir barna god støtte når man beveger seg i variert terreng. Junior: str. 29-36.

Kr. 699/799,-

SPRIS M U E L I AG JUB -LØRD G A D S ON

599

R E R! VI FELIE UM JUBI

499

PRIS PÅ BÅDE LAV OG HØY MODELL Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

SKALLJAKKE

TREKSTA BARNE/JUNIORSKO

Den spesielle NestFit teknologien gjør at skoen sitter godt på foten. Gore-Tex holder den tørr og Hypergrip-sålen reduserer risikoen for å skli. Passer fint til barna i all slags terreng. Str. lav 26-35/høy 25-33. Kr. 799/999,-

R E R! VI FELIE UM JUBI

499 HØY

R E R! VI FELIE UM JUBI

R E R! VI FELIE UM JUBI

299 WHISTLER COVINA SOFTSHELL BARN,

er en bløt og behagelig softshelljakke til jenter. Jakken har en varm innvendig fleeceforing og er fremstilt i et vindtett og vanntett materiale, som effektivt beskytter deg mod vind og vær. Modellen har en god passform med elastikk i erme, samt mulighet for regulering nederst. Jakken har 2 lynlåslommer i sidene.

ENDURANCE E-LIGHT Lett

og behagelig fritidssko til hverdagsbruk. Myk og lett sko med støtdempende EVA såle. Mesh overdel. Str. junior 31-35.

R E R! VI FELIE UM JUBI

249 JUNIOR

12  MX SPORT FEIRER ATLETEN 2017

399 BERGANS RUNDE YOUTH JACKET Tynn fleece som gir den ekstra isolasjonen man trenger når temperaturen synker. Str. 8-14 år. Kr. 549,Utvalg kan variere.

ill.foto


MX SPORT

FEIRER ATLETEN

HUMMEL KESS HOODIE

BARN STR. 6-16 ÅR. Hummel Kess Hoodie Hettegenser for barn er perfekt til oppvarming og uttøying, men kan også brukes i hverdagen og på skolen. Laget av behagelig sweatstoff.

Kr. 299,-

HUMMEL KESS SHORTS

BARN STR. 6-16 ÅR. Shorts til barna i behagelig sweatstoff. Kul til stranden og på skolen.

Kr. 249,-

HUMMEL JAKI SS TEE

BARN STR. 6-16 ÅR. Jaki T-Skjorte for barn i flere farger. Laget av 65% Bomull og 35% Polyester. Stor Hummel-logo på brystet.

Kr. 199,-

HUMMEL KESS PANTS NOOS

BARN STR. 6-16 ÅR. Hummel Kess Pants Joggebukse for barn er laget i en aktiv passform med smale legger. Laget av bomull og polyester, som gir god stretch samtidig som det bevarer formen. Kr. 299,-

ACTION+FART+SPENNING INTRUDER X3 24” BARN/JUNIOR

DBS Intruder X3 er en hverdagssykkel for skole og fritid. Utstyrt med dempegaffel, V-bremser og 21 solide Shimano gir for å tåle en hverdag med tøff behandling uten at det påvirker ytelsen. Det perfekte valget for de som ønsker en sykkel med et stort bruksområde. Passer fra 8 -12 år.

KR.

3999,-

PAINT BARNEHJELM Sikker og god hjelm for de minste.

R E R I E V I F LE U M! JUBI

2999 KR. 3999,-

SPRIS M U E L I JUB DAG G-LØR A D S N O

99 BARN

Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai


R E K E HAGEL

TRIM LMNTS VEKTKOFFERT 15 KG. KR. 399,R E R! V I FELIE UM I B JU

295 R E R! V I FELIE UM I B JU

299 TWIN SOCCER GOAL SET Str: 76X56X45cm.

SLAKK LINE KIT R E R! V I FELIE UM I B U J

R E R! V I FELIE UM JUBI

195

299 SPEEDMINTON Squash/Racketsett/Badmington

YOGA MATTE

Str: 173X61X96cm.

R E R! V I FELIE UM JUBI

TENNIS/BADMINGTON SETT

199

Koffert med tennis og badminton rackerter og nett. ER V I FE I RU M ! JU BI LE

599

Metall. Diameter: 74 cm.

199 KING SIZE KUBB SETT

150

BASKET RING

R E R! V I FELIE UM I B U J

R E R! V I FELIE UM I JUB

SITUP BAR R E R! V I FELIE UM I JUB

50

Klossene er 31 cm høye. Spill for hele familien.

HOPPENDE GLADE DAGER TRAMPOLINE Trampoline 4,2m. med sikkerhetsnett og stige.

S I R P S M U E L I G A JUB D R Ø L G A ONSD

2500 MAX 1 PR. KUNDE Tilbudet gjelder KUN 10-13. mai

14  MX SPORT FEIRER ATLETEN 2017


SYKKEL+HJELM BRIKO ENDURE PRO TEAM KR. 499,-

BRIKO SHIRE God og prisgunstig hjelm.

O K I R B A L LE L R E M HJ E

O K I R B ALLEI LLER BR BRIKO DARWIN KR. 399,-

399

299

UANSETT FØRPRIS!

UANSETT FØRPRIS!

BRIKO QUARTER God og prisgunstig hjelm.

BRIKO FUOCO Kompakt, sikker og lett kvalitetshjelm med god ventilering og aerodynamikk.

MX SPORT FEIRER ATLETEN MEST FOR PENGENE KKEL 28” HYBRIDSY

R E R I E F VI UM! JUBILE

GT TRANSEO 6.0

3999

Transportsykkel for bruk på fin på grusvei og asfalt, samt et glimrende alternativ til og fra jobben. Sykkelen for deg som ønsker en god og behagelig sittestilling samt effektiv fremkommelighet til og fra din destinasjon KR.

DBS INTRUDER F6 26”

DBS LOGIC K450 DAME/HERRE DBS Logic K450 kombinerer høy kvalitet, god komfort og et nytt, flott design. KR.

4999,-

JUNIOR/SENIOR F6 kommer ned i str 38cm og passer derfor utmerket til ungdom som skolesykkel eller til senior som transportmiddel og tur. KR. 3999,-

4999,-

ER R I E F I V EUM! J U BI L

2999 MX SPORT ATLETEN - MX SPORT SLETTEN - MX SPORT ÅSANE - MX SPORT L AGUNEPARKEN - MX SPORT OS - MX SPORT SOTR A - MX SPORT ASKØY


MX SPORT FEIRER ATLETEN VIKAFJELL HORDNES TURSEKK 28 LITER

Dagstursekk med to rom og lomme i front. Meshlomme.

R E R I E VI F ! M U E L JUBI

99

BESØK OSS PÅ STANDEN FOR SPENNENDE NYHETER OG GODE TILBUD.

MAX 2 PR. KUNDE

ELBE KOMPLETT LETT KOMPFISKESETT

IMAX FLYTEVEST AUTOMATIC 150N

FISKESETT

Ferskvann/Kyst&Laks/Junior og Allround. Fiskesett med åpen haspel som gir svært mye F e r s k v a n nfor pengene.

CE godkjent i Condura nylon.

199,-

Kr. 999,-

K y s t & L a k s Kr. Junior Allround

ER R I E F I V ! M U E L JUBI

599 MX Sport Laguneparken  MX Sport Os AMFI Os  MX Sport Sotra Sartor Senter 

ER R I E F I V ! M U E L JUBI

199 FØR OPP TIL 599 ,-

Fiskesett med åpen haspel so m gir svært m Stengene er i ye for pengen kompositt med e. h å n d ta k i kork og EV Settene komm A. er med ferdig påspolt sene. Klar - ferdig fisk!

KUN 1 PR. KUNDE

Atleten Knarvik Senter 

599,-

KUN 1 PR. KUNDE

tlf. 56 35 04 15 MX Sport Åsane Gullgruven  tlf. 55 11 77 77 tlf. 55 11 77 77 tlf. 55 11 77 77

MX Sport Sletten Sletten senter  MX Sport Askøy AMFI Askøy 

tlf. 55 11 77 77 tlf. 55 11 77 77 tlf. 55 11 77 77

UTVALGET KAN VARIERE I DE ULIKE BUTIKKENE.

WWW.MXNETT.NO Det tas forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

KAMPANJEDATO: Fra 10. - 16 mai 2017 så langt lageret rekker.

MX Sport feirer Atleten som fyller 30 år!  
Advertisement