Page 1

GOLFREJSER - mere golf for pengene Scanway Golf & Sport

Scanway - Golf & Sport

Scanway Golf & Sport

Scanway Golf & Sport


Golf for alle pengene Størst og billigst i Tyrkiet

2

www.scanwaygolf.dk


Belek er Europas nye golfparadis! Scanway Golf & Sport er Danmarks største arrangør af golfrejser til Tyrkiet, og her på Tyrkiets middelhavskyst venter dig 14 baner i absolut verdensklasse på kun 20 km kyststrækning, et meget behageligt klima i vinterhalvåret og lækre hoteller af høj, international standard med All Inclusive. Du får simpelthen mere golf for pengene! Vi har testet banerne og kan anbefale dem som nogle af de bedste golfbaner i Europa. Banerne er meget varierede og byder på formidable skov og parkbaner, men også på en rigtig links bane, Lykia Links. Flere af de største golfarkitekter har designet banerne, bl.a. har Nick Faldo og Colin Montgomerie designet nogle af de bedste baner. Danske Philip Spogard har desuden været en vigtig del af designteamet bag den meget smukke bane, Carya. Scanway Golf & Sport har gennem mere end ti år stor erfaring med at arrangere både individuelle golfrejser, matchture og turneringer. Vi sender mange af Danmarks PGA-pro’er på deres undervisningsture med klubmedlemmerne. Vi kan levere pakker med fantastiske træningsforhold og luksushoteller til branchens bedste priser. Læs mere på www.scanwaygolf.dk eller kontakt os på kontakt@scanwaygolf.dk for et uforpligtende tilbud.

www.scanwaygolf.dk

3


Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Hotellet vandt i 2009 den prestigefyldte World Travel Awards som Europas bedste golfresort og er noget af det bedste, der kan opdrives. Cornelia Diamond ligger ned til en 250 m lang, privat sandstrand ca. 4 km fra Belek. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor mad og de fleste drikkevarer er inkluderet i prisen hjemmefra. Det er heldigt, for her spiser du virkelig godt. Vil du have absolut forkælelse og luksus på din golfferie, skal du vælge Cornelia Diamond. Hotellet råder over 571 smagfuldt indrettede værelser med balkon eller terrasse, tv, telefon, Internetkabel, minibar, aircondition, deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer. Hel eller delvis havudsigt kan bestilles mod gebyr.

4

Familieværelser forefindes, disse består af to soveværelser med forbundne døre, to badeværelser (et med badekar og et med bruser). Vores gæster indkvarteres i hovedbygningen. De indbydende faciliteter omfatter solterrasse med swimmingpool, børnepool og poolbar. Buffetrestaurant, a la carte restauranter og barer. Indendørs swimmingpool og fitnessrum. Et af de flotteste spa-centre ved Middelhavskysten. Bordtennis, dart, billard og bowling. Tennisbane og squashbane. Trådløs Internetforbindelse i lobbyen. Privat strand med beachvolley. Cornelia Faldo Golf Clubs 27 hullers golfbane hører til hotellet.

www.scanwaygolf.dk


www.scanwaygolf.dk

5


Cornelia Deluxe Resort

6

www.scanwaygolf.dk


Stort og indbydende luksushotel beliggende på et stort område ned til egen, privat strand 4 km fra centrum af det dejlige golfparadis, Belek. På Cornelia Deluxe er indkvarteringen af høj standard, og her er mange gode faciliteter for både børn og voksne, både til afslapning og aktive feriedage. Opholdet er med All Inclusive, hvor mad og de fleste drikkevarer er betalt hjemmefra, så her bliver du ikke overrasket over hotelregningen. Spiller du golf, har du hotellets egen bane lige uden for døren. Hotellets 381 værelser er smagfuldt og moderne indrettede med balkon eller terrasse, tv, telefon, minibar, klimaanlæg til kold og varm luft, deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer. Havudsigt kan bestilles mod ekstra tillæg, og her findes både familieværelser og handicapværelser. Blandt faciliteterne finder du et indbydende poolområde med swimmingpool, børnepool, vandrutsjebane og poolbar. Spacenter med indendørs swimmingpool. jacuzzi, fitnessrum, tyrkisk bad, sauna og massage. Flere udendørs og indendørs restauranter, barer og diskotek. Billard, bordtennis, dart, tennisbaner, minifodbold, klatrevæg, basketball, volleyball, aerobic og bowling. Privat strand. Cornelia Faldo Golf Clubs 27 hullers golfbane hører til hotellet.

www.scanwaygolf.dk

7


Cornelia Nick Faldo Golf Club

8

www.scanwaygolf.dk


Fakta Dette er ubetinget en af de bedste baner i Belek, hvis ikke den bedste. Den imponerende 27-hullers bane er designet af Nick Faldo og blev i 2009 kåret til at være blandt Europas 100 bedste. Den har et flot layout med spændende, udfordrende huller og fantastisk hurtige greens. Den velplejede bane er en skov/park-bane med høje paraplyformede fyrretræer, og du går i dit eget hulforløb hele vejen. Du kan spille tre 18-hullers kombinationer, hhv. King Course, Queen Course og Prince Course. Kombinationerne giver god basis for at spille banen flere gange og stadig få nye udfordringer. Banen hører til de indbydende Cornelia-hoteller.

www.scanwaygolf.dk

Opført: 2006 Tees (m) Rød: 5091 / Gul: 5632 / Hvid: 6027 / Sort: 6411 HCP krav: 28/36 Par: 72 Stort, smagfuldt indrettet klubhus med restaurant, bar, omklædningsfaciliteter og proshop. Driving range, putting-, chipping- og pitching greens.

9


Maxx Royal

Stort, nybygget golfresort med egen sandstrand, en flot anlagt sø og store spændende poolområder. Hotellet åbnede i maj 2011 og er allerede et af vores mest populære golfhoteller! Der er ingen tvivl om, at Maxx Royal ligger helt i toppen af Beleks allerbedste hoteller. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer døgnet rundt er betalt hjemmefra. Tag gerne hele familien med til Maxx Royal – selvom de måske ikke spiller golf, er her masser af faciliteter for både børn og voksne. Hotellets egen golfbane er den internationalt anerkendte The Montgomerie. Indkvarteringen sker i smagfuldt indrettede og rummelige værelser. Her findes 428 værelser, og de har alle balkon eller terrasse, tv, telefon, minibar, elkedel, trådløs Internetforbindelse, klimaanlæg til kold og varm luft, deponeringsboks samt badeværelse med bruser/badekar,

10

toilet og hårtørrer. De fleste værelser har jacuzzi. Havudsigt kan bestilles mod gebyr. Her findes også familieværelser (to soveværelser) med terrasse. Du kan vælge indkvartering i hovedbygningen eller i bungalows i haven. Når du ikke spiller golf, kan du nyde et stort og lækkert poolområde med flere swimmingpools, børnepool, poolbar og aquapark med ti vandrutsjebaner. Desuden indendørs swimmingpool, børnepool, fitnessrum, aerobic, yoga og spa center med tyrkisk bad, sauna og massage. Tennisbaner, bordtennis, basketball, dart, petanque, billard og bowling. Flere restauranter (buffet og a la carte), barer, café og natklub. Konferencerum. Privat strand. Lobby med elevator, butikker, trådløs Internetforbindelse samt Internet-café. 18-hullers golfbane, The Montgomerie.

www.scanwaygolf.dk


Voyage Belek Golf & Spa Hotel

Lækkert golfhotel i Belek, som ligger på et stort, grønt område ned til egen sandstrand. Hotellet er bygget med respekt for naturen, og de fleste af de eksisterende træer på grunden er derfor bevaret og giver indbydende fællesområder. Hotellet driver den imponerende 18-hullers golfbane, The Montgomerie. Opholdet er med All Inclusive, så her kan du sagtens tage hele familien med, uden at hotelregningen løber løbsk, for mad, snacks og lokale drikkevarer er betalt hjemmefra. Voyage Golf har mange gode faciliteter til dage, hvor du ikke er ude på Beleks mange udfordrende baner. Hotellet råder over 587 smagfuldt indrettede værelser med balkon, tv, telefon, minibar, klimaanlæg til kold og varm luft, deponeringsboks samt bad, toilet og hårtørrer. Værelserne er fordelt i hovedbygningen (med havudsigt), blok A og B samt i bungalows i haven. Er du vandglad, finder du flere store swimmingpools, børnepools og adskillige vandrutsjebaner samt indendørs swimmingpool. Spa center med tyrkisk bad, jacuzzi, sauna, massage og fitnessrum. Flere restauranter, barer og natklub. Tennisbane, basketball, billard, bordtennis og dart. Privat strand. Lobby med elevator, butikker og trådløs Internetforbindelse. 18-hullers golfbane, The Montgomerie.

www.scanwaygolf.dk

11


The Montgomerie

Fakta Absolut én af vores favoritter! Colin Montgomerie har i samarbejde med European Golf Design skabt denne smukke 18-hullers golfbane midt i Beleks grønne fyrretræslandskab. De mange fyrretræer og 11 søer gør banen til en visuel oplevelse af de store. Et suverænt anlæg af parkkarakter med fabelagtige fairways, hvor der er plads til at trække driveren op ad baggen. Greens er fantastiske og hurtige. Det er en ren fornøjelse at sidde på den store terrasse i klubhuset og se 18. green. Banens stand er absolut på topniveau. Banen hører til de populære golfhoteller Maxx Royal og Voyage Belek. Udover 18 hullers Championship Course, findes her også 9 hullers Academy Course.

12

www.scanwaygolf.dk

Opført: 2008 Tees (m) Rød: 4965 / Gul: 5527 / Hvid: 5862 / Sort: 6486 Par: 72 HCP krav: 28/36 Klubhus med restaurant og proshop. Gode og rummelige træningsfaciliteter med driving range, putting green og indspilsområde.


Carya Golf Club

Fakta Opført: 2008 Tees (m) Rød: 4885 / Blå: 5385 / Gul: 5821 / Hvid: 6147 / Sort: 6571 HCP krav: 28/36 Par: 72 Klubhus med restaurant, swimmingpool og proshop. Gode træningsfaciliteter, herunder driving range, putting-, chippingog pitching green. Banen er meget flot og har et imponerende layout, som gør, at man skal tænke minimum et slag frem. Der er ingen blinde slag, og de hvide bunkers med knust marmor lyser flot op, så man nemt kan se det hele. En skovbane med meget høje træer. Fairway er i rigtig god stand, og greens er hurtige og meget fair. Her er mange smukke huller, men specielt hul 7 er et meget smukt og udfordrende par 3-hul. Hul 6 har den længste fairway i Tyrkiet, og hul 9 kaldes ”Planken” inspireret af fortidens pirater, hvor udåd straffedes ved at skulle gå planken ud. Hullet er langt, smalt og med masser af vand i spil! Banen er designet af Thomson Perrett & Lobb, stiftet af den australske femdobbelte Open Championshipvinder, Peter Thomson. Danske Philip Spogard har også været en vigtig del af designteamet. Challengetouren spiller på Carya hvert år, så du har mulighed for at prøve de samme udfordringer her.

www.scanwaygolf.dk

13


Riu Kaya Belek Hotel

Attraktivt luksushotel for hele familien – også for dem, som ikke spiller golf. Riu Kaya har mange gode faciliteter til både aktive og afslappende feriedage og ligger i en stor, grøn have i rolige omgivelser lige ned til den private strand. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor mad, snacks og de fleste drikkevarer er inkluderet i prisen. Alle måltider serveres fra åben buffet i hotellets store restaurant, og her spiser du virkelig godt. Her er også flere a la carte restauranter at vælge imellem, når solen går ned, og sulten melder sig. Riu Kayas egen 18-hullers golfbane, Kaya Eagles, ligger ved hotellet. Her er 518 pænt indrettede værelser med balkon, tv, telefon, musikanlæg, minibar, klimaanlæg til kold og varm luft,

14

deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer. Handicapværelser forefindes. Der er hel eller delvis havudsigt fra de fleste værelser. Når du ikke er ude og spille golf, byder hotellet på tennisbaner, minigolf, fodboldbaner, basketball, bordtennis, fitnessrum og spillehal. Stort og indbydende poolområde med tre swimmingpools, børnepool og poolbar. Indendørs swimmingpool (opvarmet i vintersæsonen). Buffetrestaurant, a la carte restauranter, barer og natklub. Lobby med elevator, elevator, butikker og Internet-café. Thalassoterapi-center med tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage. Konferencecenter. Privat strand. Kaya Eagles Golf Club har 18-hullers golfbane.

www.scanwaygolf.dk


Kaya Eagles Golf Club

Fakta Opført: 2007 Tees (m) Rød: 4914 / Gul: 5463 / Hvid: 5793 / Sort: 6466 HCP krav: 28/36 Par: 72 Klubhus med restaurant, bar, omklædningsfaciliteter og proshop. Putting green og driving range.

En fin resortbane, som klart vinder ved nærmere eftersyn. Her er der brede fairways med plads til at bruge driveren fra tee. Greens er rigtig gode og hurtige. Den dygtige banedesigner og tidligere Europa Senior Tour-spiller, David Jones, har tegnet denne 18 hullers bane. Flere af hullerne er virkelig flotte, og banen gennemløbes af en flod og flere anlagte søer og 54 store bunkers, så her er rigelige udfordringer, hvor vand kommer i spil på mange huller. Banen er særdeles velholdt.

www.scanwaygolf.dk

15


Gloria Verde Resort

Charmerende luksushotel, som lægger vægt på at tilbyde sine gæster et meget stort udbud af faciliteter og aktiviteter til den perfekte golfferie. De tilhørende 36 + 9-hullers golfbaner i Gloria Golf Club frister både begyndere og erfarne golfere med et spændende terræn med mange træer, blomster og vandløb. Gloria Verde ligger i en stor, grøn have lige ned til en privat sandstrand. Opholdet er med halvpension, men vi anbefaler, at du tilkøber All Inclusive, så du kan fokusere på at spille golf og holde ferie uden at skulle bekymre dig over

hotelregningen. Hotellet har flere indbydende restauranter og et dejligt poolområde med swimmingpool og børnepool samt stort thalassoterapi-center med indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage. Fitnesrumm, tennisbaner, bowling, badminton og aerobic. Hotellets 250 værelser er pænt indrettede med balkon, tv, telefon, musikanlæg, minibar, aircondition, trådløs Internetforbindelse, deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer.

Gloria Serenity Resort 3. Kumtepesi Mevkii Kadriye, Belek - Tlf. +90 242 725 55 00

Nyere, indbydende luksushotel beliggende i udkanten af Belek i en stor, grøn have ned til Acisu floden. En bro over floden giver adgang til hotellets smukke sandstrand. Gloria Serenity Resort er nyeste hotel i gruppen af Gloria-hoteller, som også driver Gloria Golf Club med 36 + 9-hullers golfbaner af høj kvalitet, der udfordrer både øvede og nybegyndere. Når du ikke er ude og spille golf, er her flere swimmingpools til voksne og børn både udendørs og indendørs samt et stort spa center med tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage. Her er tennisbaner,

16

bordtennis, bordfodbold, basketball, volleyball, billard, bowling, yoga og aerobic. Værelserne er smagfuldt indrettede med balkon eller terrasse, tv, telefon, minibar, aircondition, deponeringsboks (mod gebyr) samt trådløs Internetforbindelse. Badeværelse med jacuzzi, bruser, toilet og hårtørrer. Nogle værelser har hel eller delvis havudsigt og kan bestilles mod tillæg. Her er flere restauranter og barer, og opholdet er med halvpension – All Inclusive kan tilkøbes.

www.scanwaygolf.dk


Gloria Golf Resort

Den ideelle base for den kræsne gæst, som under sin golfferie sætter pris på at have alle tænkelige faciliteter til rådighed. Gloria Golf har sammen med søsterhotellerne Gloria Verde og Gloria Serenity to udfordrende 18-hullers golfbaner og en ni hullers træningsbane. Med 45 huller i haven skal du ikke gå langt for at komme på golfeventyr! Gloria Golf Resort er luksuriøst men har en hyggelig og uformel atmosfære og ligger ned til en privat strand med masser af plads til alle, ca. 5 km fra centrum. Hotellet anbefales både til golfere og badegæster, og her er lagt vægt på detaljerne både på værelser og fællesområder. All Inclusive kan tilkøbes. Indkvarteringen sker i et af Gloria Golf Resorts 420 smagfuldt indrettede værelser med balkon eller terrasse, tv, musikanlæg,

telefon, klimaanlæg til kold og varm luft, minibar, trådløs Internetforbindelse og deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer. Handicapværelser forefindes. På hotellet kan du nyde det store poolområde med to swimmingpools, vandrutsjebane, børnepool og poolbar. Her findes også buffetrestaurant, a la carte restauranter, barer og diskotek. Stor, indendørs swimmingpool med børnepool og vandrutsjebane. Spa-center med tyrkisk bad, sauna og massage. Fitnessrum, aerobic, minigolf, trampoliner, squashbaner, tennisbaner, bordtennis og boldbaner. Spillehal. Konferencecenter. Privat strand. Internet-café i lobbyen. 36 + 9-hullers golfbane i Gloria Golf Club.

www.scanwaygolf.dk

17


Gloria Golf Club

En af de ældre og veletablerede baner i Belek, som består af to 18-hullers baner designet af franske Michel Gayon, som sammen med The Belgian JNC International Company, har skabt et stort og velfungerende golfanlæg. Banerne har skov/ park-karakter. Dertil hører en 9-hullers bane under navnet Gloria Verde. Banerne hører til de populære Gloria-hoteller.

Old Course Fairways kan virke smalle og udfordrende, men til gengæld er skovbunden åben, så boldene er til at finde. Greens er rimelig hurtige og ruller fair. Det er en flot bane med vand på mange huller, og layoutet er spændende med meget få transportslag – så tænk altid et slag frem. European Senior Tour har været spillet på Old Course i mange år.

18

New Course Fairways på New Course er ligeledes smalle, men stadigvæk tilgivende, da skovbunden er åben. Her er mange bunkers på de første ni huller, som afløses af vand på de sidste ni. Signaturhul 17 er et 139 m (fra gul) par 3 hul med ø-green – en genskabelse af det verdensberømte 17. hul på TPC Sawgrass. Greens er hurtige og ruller fair.

Gloria Verde Indbydende 9-hullers Academy Course med to store søer og 28 bunkers. Banen er åben på de fleste tidspunkter for spillere uden handicap.

www.scanwaygolf.dk


Fakta Opført: Old Course 1997 / New Course 2005 / Gloria Verde 2001 Tees (m) Old Course: Rød: 5128 / Blå: 5474 / Gul: 5889 / Hvid: 6279 Tees (m) New Course: Rød: 5081 / Blå: 5457 / Gul: 5820 / Hvid: 6239 Tees (m) Gloria Verde: Rød: 2294 / Gul: 2553 / Hvid: 2812 Par: Old Course 72/ New Course 72 / Gloria Verde 35 HCP krav: Old Course 28/36 / New Course 28/36 / Gloria Verde 36/40 Golfklubben har restaurant, bar, proshop og meget gode og rummelige træningsfaciliteter. Driving range i to etager, putting-, chipping- og bunkergreens.

www.scanwaygolf.dk

19


Sueno Golf Hotel

Dejligt hotel af høj standard, som ligger med en pragtfuld udsigt over hotellets egne baner, Pines og Dunes. Sueno Golf Hotel er mindre end de fleste andre hoteller i Belek og er især velegnet for golfere, der ønsker at bo i lækre men samtidig hyggelige omgivelser, og som gerne vil bo så tæt på banerne som muligt. Når tiden ikke bruges på at spille golf, er der rig mulighed for at forkæle sig selv, fx i hotellets spa center. Opholdet kan vælges med All Inclusive, hvor måltider og lokalt producerede drikkevarer er betalt hjemmefra.

20

Hotellet råder over 174 pænt indrettede værelser med balkon, tv, minibar, aircondition, deponeringsboks samt bad, toilet og hårtørrer. Handicapværelser forefindes. Her er swimmingpool, børnepool, jacuzzi og poolbar. Flere restauranter (buffet og a la carte), barer og natklub. Spa center med indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna, massage og fitnessrum. Tennisbane, billard, bordtennis og dart. Konferencerum. Privat strand. Trådløs Internetforbindelse og Internet-café. To 18-hullers golfbaner i Sueno Golf Club.

www.scanwaygolf.dk


Sueno Golf Club

Den britiske golfdesigner, Andrew Craven, har tegnet to fantastiske golfbaner ved Sueno Golf Hotel. Begge baner hører til blandt de bedste og mest udfordrende i Belek. The Pines er udfordrende park links bane med smalle fairways og mange high lipped bunkers. Nyd den fantastiske udsigt ved hul 3, og glæd dig til det udfordrende hul 5, der kan spilles på flere måder, da fairway er delt. Med en del vand i spil vil du på hul 7 opleve en sand gyser. Et langt par 3, hvor det kræver en carry på ca. 150 m for ikke at ende i vand. The Pines er et rigtig godt bud på en mesterskabsbane. The Dunes er en regulær links bane langs Middelhavet. Selvom den er lettere end The Pines, er der masser af udfordringer, hvor vand er i spil på mange huller. Banen er utrolig flot konstrueret, med greens beskyttet af vand hasarder og naturlige bunkers, der danner et helt specielt miljø. Banen afsluttes ved 18. hul på en ø-green, en fantastisk afslutning, som du sent vil glemme.

Fakta Opført: 2007 Tees (m) The Dunes: Hvid: 5643 Tees (m) The Pines: Hvid: 6413 Par: The Dunes: 69 / The Pines: 72 HCP krav: 28/36 Golfklubben har proshop og gode træningsfaciliteter, såsom drivingrange, putting-, chipping og bunkergreens. Klubhus med restaurant og bar.

www.scanwaygolf.dk

21


Lykia World Antalya

Meget flot og stort luksusresort, som ligger ca. 30 minutters kørsel fra Belek-områdets øvrige golfbaner. Lykia World ligger lige ned til Middelhavet, og hotellet dækker et kæmpe område, hvis areal svarer til næsten 20 fodboldbaner. Til hotellet hører en 2,5 km lang sandstrand, som i visse måneder af året besøges af havskildpadden Caretta Caretta. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og de fleste drikkevarer er betalt hjemmefra, så her bliver du ikke overrasket over hotelregningen. På hotellets 18-hullers linksbane venter en af Beleks bedste golfoplevelser! Hotellet råder over 449 smagfuldt indrettede værelser med balkon eller terrasse, tv, telefon, minibar, klimaanlæg til kold og varm luft, deponeringsboks, trådløs Internetforbindelse

22

samt bad, toilet og hårtørrer. Større værelser med eller uden havudsigt kan bestilles mod tillæg. Familieværelser og handicapværelser forefindes. Faciliteterne omfatter store og indbydende poolområder med swimmingpools, børnepool og poolbar. Flere restauranter (buffet og a la carte) og barer. Indendørs swimmingpool og børnepool (begge opvarmede i vintersæsonen) samt vandrutsjebane. Spa center med tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage. Fitnessrum. Tennisbaner, gymnastiksal, basketball, volleyball, badminton, minifodbold og dart. Privat strand. 18-hullers imponerende links golfbane, Lykia Links. Det tager ca. 30 minutter at køre hertil fra Belek-området.

www.scanwaygolf.dk


Lykia Links

Spil links golf som på de britiske kyster, bare i solskin – og med Tuarusbjergene og Middelhavet som naboer. Lykia Links, som er designet af Perry Dye, er en typisk linksbane og dermed unik i Tyrkiet og det østlige Middelhav. Her er mange små bakker på fairway og græsklitter på kanterne af fairway, og den friske brise fra havet vil også være i spil, især ved hul 13 og 16, der ligger langs havet. Fairways er i så god stand, at du har perfekt græsleje hver gang. Greens er hurtige og fair, og på flere af hullerne vil du komme til at opleve de særlige links og pot bunkers. Banen hører til det indbydende golfhotel, Lykia World. Som den eneste bane i området ligger Lykia Links lidt øst for de resterende baner i Belek. Det tager ca. 30 minutter at køre hertil.

www.scanwaygolf.dk

Fakta Opført: 2008 Tees (m) Grøn: 4768 / Rød: 5193 / Blå: 5869 / Guld: 6321 / Sort: 6925 Par: 72 HCP krav: 28/36 Lækkert klubhus og proshop. Gode træningsfaciliteter med driving range, chipping-, puttingog bunkergreens.

23


Papillon Zeugma

Spændende og indbydende luksushotel beliggende ned til egen, privat strand i golfparadiset, Belek. Papillon Zeugma er smagfuldt indrettet, og stilen er klassisk osmannisk men med moderne funktionalitet. Her er mange gode faciliteter, og hotellet er et oplagt valg til en ferie i komfortable omgivelser, uanset om du vil spille golf på en af Beleks mange udfordrende baner, eller om du vil hygge dig med familie eller venner på hotellet. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider og lokalt

producerede drikkevarer er betalt hjemmefra. De indbydende faciliteter omfatter bl.a. udendørs swimmingpool og børnepool samt indendørs swimmingpool (opvarmet i vintersæsonen), tyrkisk bad, sauna og massage. Tennisbaner, squashbane, basketball, bowling, billard og bordtennis. Flere restauranter (buffet og a la carte). Alle værelser har balkon, tv, telefon, minibar, aircondition, deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer. Havudsigt kan bestilles.

Papillon Belvil

Vil du gerne bo i luksuriøse omgivelser under din golfferie, så skal du vælge det imponerende Papillon Belvil Hotel, der ligger på et stort, grønt område, der strækker sig ned til den private sandstrand. Her er mange gode faciliteter, og uanset om du vil slappe af eller være aktiv på ferien, har du mange muligheder. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider og lokale drikkevarer er betalt hjemmefra. Hotellets faciliteter omfatter swimmingpool, børnepool, vandrutsjebaner og poolbar. Flere restauranter (buffet og a la carte), barer og natklub. Spa

24

center med indendørs swimmingpool, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna, massage og fitnessrum. Tennisbaner, fodboldbaner, basketball samt privat strand. Indkvarteringen sker enten i hovedbygningen eller i clubværelser spredt rundt på det enorme, grønne område. Hotellets 524 værelser er smagfuldt indrettede med balkon eller terrasse, tv, telefon, minibar, aircondition, deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer. Havudsigt kan bestilles.

www.scanwaygolf.dk


Rixos Premium Belek

Stort, imponerende luksushotel beliggende i dejlige, grønne omgivelser ned til egen sandstrand. RIxos Premium er blandt de absolut bedste hoteller i golfparadiset, Belek. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og lokalt producerede drikkevarer er betalt hjemmefra. Her er mange gode faciliteter til både aktive og afslappende feriedage, og her vil alle føle sig godt tilpas, uanset om du spiller golf eller ej. Rixos har hele 769 værelser, alle er pænt indrettede med balkon, tv, telefon, musikanlæg, minibar, elkedel, trådløs Internetforbindelse, klimaanlæg til kold og varm luft, deponeringsboks (mod gebyr) samt bad, toilet og hårtørrer.

Havudsigt kan bestilles mod tillæg. Handicapværelser forefindes. De mange indbydende faciliteter omfatter bl.a. stort poolområde med swimmingpool, børnepool og aquapark med flere vandrutsjebaner. Indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og massage. Buffetrestaurant og flere a la carte restauranter og barer. Fodboldbaner, tennisbaner, squashbane, bordtennis, dart, aerobic, klatrevæg og fitnessrum. Konferencecenter. Privat strand. Lobby med elevator, butikker, Internet-café og trådløs Internetforbindelse.

www.scanwaygolf.dk

25


TAT Golf Club

Fakta Opført: 1995 Tees (m) Rød: fra 4994 / Blå: fra 5323 / Gul: fra 5713 / Hvid: fra 6056 Par: 72 HCP krav: 28/36 Klubhuset har lobby, bar, restaurant samt omklædningsfaciliteter. Driving range, putting-, chipping- og bunkergreens.

26

Hawtree Golf Architects har designet denne åbne 27-hullers bane, som byder på masser af udfordringer. Bane og klubhus er renoveret i sommeren 2010 for at holde den høje standard. TAT er en rigtig fin resortbane med 4 tee steder, hvoraf nogle ligger oppe på en klit, så man har en skøn udsigt over Middelhavet, Besgöz-floden og Taurusbjergene. Glæd dig til hul 16, der ligger flot langs stranden. Fairways på TAT er gode, og her er plads til din driver. Greens ruller hurtigt og fair, og du kan kombinere runderne eller spille alle 27 huller. Her er næsten ingen blinde slag. Vi anbefaler TATs bane til din første runde, så du kan få en fornemmelse af banernes høje standard i Belek.

www.scanwaygolf.dk


National Golf Club

Ryder Cup spilleren David Faherty har fået frie hænder til at skabe denne smukke og udfordrende bane. National er den første golfbane på den tyrkiske middelhavskyst og har to gange været vært for PGA European Turkish Seniors Open, som var den første professionelle turnering afholdt i Tyrkiet. Den natursmukke bane har de sneklædte Taurusbjerge som baggrund og snor sig gennem fyrretræs- og eukalyptusskoven og fire naturlige søer. Banen er smal og kort, så den kan fint spilles med driveren i baggen. Greens er fair og ruller fint. Fairways er gode. Fra klubhuset har du en rigtig god udsigt over 18. hul.

www.scanwaygolf.dk

Fakta Opført: 1994 Tees (m) Rød: 4886 / Gul: 5410 / Hvid: 6172 HCP krav: 28/36 Par: 72 Lækkert klubhus med restaurant og proshop. Driving range, putting-, chipping- og bunkergreens.

27


Antalya Golf Club

Fakta Opført: PGA Sultan 2003 / The Pasha 2002 Tees (m) PGA Sultan: Rød: 5003/ Hvid: 5575/ Guld: 5958 / Sort: 6477 Tees (m) The Pasha: Blå: 4326/ Rød: 4911 / Guld: 5360 / Hvid: 5731 Par: PGA Sultan 71 / The Pasha 72 HCP krav: PGA Sultan 24/28, The Pasha 28/36 Golfklubben har proshop og meget fine træningsfaciliteter, såsom drivingrange, putting-, chipping og bunkergreens.

Antalya Golf Club har to 18-hullers baner, Sultan og Pascha. Under osmannerne var Paschaen Sultanens nærmeste underordnede, og det samme gør sig gældende for de 2 baner. Sultan er ”kongebanen”, men Pasha er bestemt også et besøg værd. Senior Tour-spilleren David Jones og European Golf Design har sammen skabt to gode baner, hvor intet er sparet.

PGA Sultan En af de fineste og mest berømmede baner i området, hvilket er helt berettiget. Det er en åben parkbane med flotte fairways og hurtige greens. Der er kun få blinde slag, og hulforløbet er godt, så du føler dig ikke forstyrret af de andre spillere og

28

huller. Den er god til alle handicap, det er værd at fremhæve især de meget flotte 16. og 18. hul, som udfordrer til ”riskreward”-spil. Der er slet ingen tvivl om, at denne bane hører til blandt de bedste i Belek.

The Pasha En rigtig god resortbane, som er forholdsvis kort og åben uden for mange blinde slag. Du finder absolut nogle flotte huller, og selvom banen kan virke relativ nem, vil du blive overrasket. Fairways er fine med gode greens, som er lidt langsommere end på PGA Sultan.

www.scanwaygolf.dk


Robinson Golf Club Nobilis

Fakta Banen ligger i pinjeskoven ved bredden af Acisu-floden. Den kendte golfarkitekt Dave Thomas har tegnet banens layout og har bestræbt sig på at kreere den ultimative golfog naturoplevelse. Derfor er fairways af det fineste bermudagræs, og greens er af bentgræs, som giver de bedste forhold for golferen. Banen udfordrer selv den meget øvede golfer med sine strategisk placerede vandhazarder og bunkers og de allestedsnærværende pinjegraner. Banens layout forekommer meget naturligt og har stor variation af træsorter.

www.scanwaygolf.dk

Opført: 1997 Tees (m) Rød: 5113 / Gul 5877 / Hvid 6312 HCP krav: 28/36 Par: 72 Et af de flotteste klubhuse i Europa med restaurant, bar, omklædningsfaciliteter og proshop. Driving range, putting-, chipping- og bunkergreens.

29


20 km.

30

www.scanwaygolf.dk


Golf i Belek

288 huller p책 20 km

www.scanwaygolf.dk

31


Golf i Bodrum

Belek har længe været den foretrukne golfdestination i Tyrkiet. Men flere andre af de tyrkiske kystbyer begynder at byde ind med golfbaner og faciliteter af høj klasse. Bodrum på Tyrkiets vestkyst har længe været de kendte og de rige tyrkeres foretrukne feriemål, og du har nu chancen for at kombinere golf og spa i en af Tyrkiets smukkeste feriebyer.

Diamond of Bodrum

Indbydende hotel af høj standard med en helt fantastisk beliggenhed på bjergskrænten tæt ved Bodrums centrum helt ned til havet. Herfra har du den mest betagende udsigt over bugten, Skt. Petersborgen og den græske ø, Kos. Hotellet er det ideelle udgangspunkt, hvis du fx ønsker at kombinere golf og spa under din ferie i Bodrum. Her er både tyrkisk bad, sauna, indendørs swimmingpool og mulighed for massage og skønhedsbehandlinger. Diamond of Bodrum har desuden udendørs swimmingpool og egen strand. I hotellets restaurant

32

spiser du godt, og når solen forsvinder i horisonten, kan du nyde bugtens smukkeste solnedgang fra balkonen eller lobbyen. Rejser du som gruppe, har Diamond of Bodrum også gode konferencefaciliteter. Opholdet er med halvpension. All Inclusive kan tilkøbes i sommersæsonen. Værelserne er pænt indrettede med tv, telefon, minibar, aircondition, deponeringsboks, bad, toilet og hårtørrer. Lille balkon og havudsigt kan bestilles.

www.scanwaygolf.dk


Vita Park Golf Club

Vita Park Golf Club er designet med respekt for de eksisterende naturforhold, og banen ligger tæt ved et fuglereservat, så bliv ikke overrasket, hvis du ser flamingoer og andre sjældne fuglearter. Banen er inspireret af de klassiske skotske golfbaner. Vand er i spil ved flere huller, og pinjegraner og oliventræer skaber både skygge og forhindringer banen rundt, hvilket giver dig en spændende og udfordrende runde, uanset om du er begynder eller øvet golfspiller. Greens er gode og hurtige.

Fakta Opført 2008 Tees (m) Rød: 4618 / Hvid: 4970 / Blå: 5423 / Guld: 5795 Par 71 HCP krav: 28/36 Klubhus med restaurant og proshop. Gode og rummelige træningsfaciliteter med driving range, putting green og indspilsområde.

www.scanwaygolf.dk

33


Matchture i fantastiske omgivelser

34

www.scanwaygolf.dk


Scanway Golf har flere års erfaring med at arrangere matchture til det fantastiske golfmekka, Belek i Tyrkiet. Ens for alle turene er, at de gennemføres med erfarne matchledere på baner og hoteller af høj kvalitet samt med flotte præmier. Udover de perfekte golframmer er matchturenes andet højdepunkt altid vores hyggelige aftergolf. Matchformen er forskellig fra tur til tur, og alle har en chance for at vinde de flotte præmier. Har du lyst til konkurrence og social aftergolf på de super gode baner i Belek, og vil du gerne bo på

indbydende luksushoteller med All Inclusive, anbefaler vi, at du tilmelder dig én af Scanway Golfs matchture. Her venter sjove, udfordrende og uforglemmelige oplevelser. Vi afholder flere matchture i løbet af efteråret og foråret samt vores meget populære nytårsmatchtur, hvor du kan slå det nye år i gang med 4 runders turnering på fremragende baner og eksklusiv nytårsgalla sammen med andre golfere fra hele landet.

Se det fulde program for nytårsmatchturen samt vores øvrige matchture på www.scanwaygolf.dk www.scanwaygolf.dk

35


Scanway Golf & Sport

Ring og få et skræddersyet tilbud! 70 108 100

Scanway - Golf & Sport

www.scanwaygolf.dk - kontakt@scanwaygolf.dk Vester Farimagsgade 1 - 1606 København V

Scanway

Scanway Golf & Sport tager forbehold for eventuelle trykfejl samt for ændringer, der måtte opstå efter trykning af brochuren. Se flere fakta og læs vores rejsebetingelser på www.scanwaygolf.dk. Fotos: Scanway Golf & Sport billedarkiv og Shutterstock.

Golf & Sport

Copyright - Scanway Golf & Sport 2012.

Scanway Golf - Luksusgolf i Tyrkiet  

Belek er Europas nye golfparadis! Scanway Golf & Sport er Danmarks største arrangør af golfrejser til Tyrkiet, og her på Tyrkiets middelhavs...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you