Page 1

Web Werk aan je site en je site werkt voor jou.

Michel van der Sanden Design


Web

Succes-sites zijn de ‘cash & carry’ van het web. Je komt voor het product en niets meer.

Met minder bezoekers moet u meer bieden, zodat men komt voor u. Laat een eigen gezicht zien, een eigen geluid horen.


Web

Een winkelier wilde veel volk in zijn zaak. Dat lukte. Toch ging hij failliet: kijkers zijn nog geen kopers. Nu wil ‘iedereen’ bovenaan staan bij Google. Kunnen we niet beter op zoek gaan naar kopers?


Web

Veel ondernemers zeggen: ‘Als ik met een prospect aan tafel zit, maak ik er een klant van’. Is een website de uitnodiging om aan te schuiven? Dat moet je persoonlijk doen. Vrouwelijke ondernemers begrijpen dat misschien beter.


Web

Hoe werkt een brochure: – 2 jaar vooruitzien – maken – 2 jaar mee doen Hoe werkt een website: – 2 maanden vooruitzien – maken – direct aan wijziging werken Bent u daar op ingesteld?


Web

De ideale vorm van acquisitie is ‘het product laten proeven’: het plakje worst van de slager. Bij maatwerk is dat een stukje van de opdracht uitvoeren: de architect die alvast schetst. Dit is de beperking van internet: uw aanbod beleef je niet achter het scherm. Succes op het web is dan ook een kwestie van emotie, niet van techniek.


Conclusie Een website is als een etalage. Een goede etalage trekt ze over de drempel. En dan is het aan u... Geef uw etalage in handen van een goed en ervaren bureau.

Michel van der Sanden Design www.mvds-design.nl

Web - werk aan je site en je site werkt voor jou  

Internet-ontwerp: visie en voorbeelden door ons ontwerpbureau

Advertisement