Page 1

2012 Namnlรถst-1 1

2012-02-15 16.50


2

BK 12 00 002-015 Framvagn.indd 2

2012-02-15 16.47


3


4


5


Inhoud 2012 __________________________________________________________

__________________________________________________________

PRODUCTPAGINA’S

ARTIKELEN

__________________________________________________________

16 AMBACHT

Slijtvaste kwaliteitskleding met veel zakken en functies.

28 Groenvoorziening

Allerlei kleding voor het werken in de groenvoorziening

__________________________________________________________

8 Blåkläder Heroes

Zij zorgen ervoor dat het dagelijks leven nu en in de toekomst voor iedereen op rolletjes verloopt. Voor ons zijn het helden, die weer en wind trotseren.

33 STUCADOORS/SCHILDERS

14 Beroepstrots kent geen grenzen

36 INDUSTRIE/SERVICE

__________________________________________________________

Functionele kleding met zakken en functies voor stucadoors/schilders.

Basismodellen van slijtvaste materialen voor industrie, werkplaats, transport & service.

INFORMATIE

50 VLAMVERTRAGEND

10 Feiten en Kwaliteiten

56 HIGH VISIBILITY KLEDING

Verklaring van de symbolen bij de kledingstukken in de catalogus.

Een functioneel assortiment vlamvertragende en vlambooggeteste kledingstukken.

__________________________________________________________

11 Verklaring van de symbolen

Veiligheidskleding met hoge zichtbaarheid.

68 PROFIEL

12 MODELLENGIDS

Gids voor onze populairste werkbroeken.

Profielbovenkleding in verschillende kleuren.

76 WIND/VOCHT/KOU

Kleding die u beschermd tegen een bar klimaat.

90 Regenkleding

Kleding die u beschermd tegen natte/vochtige omstandigheden.

96 DAMES

Veiligheids-, ambachts-, industrie- en profielkleding in damesmodellen.

100 KINDERKLEDING

Het kinderassortiment is gemaakt van dezelfde slijtvaste stoffen en voorzien van dezelfde reflectiestrepen als het overige assortiment.

104 SCHOENEN

72 TRANSFERS & BEDRIJFSNAAM Het is zaak zich te onderscheiden van de concurrenten.

93 HET 3-LAGEN PRINCIPE Pas de kleding aan aan de inspanning.

125 MAATTABEL

Gedetailleerde informatie over maten.

126 Kwaliteiten & WASVOORSCHRIFTEN

Gedetailleerde informatie over onze stoffen en materialen.

128 Referentie pagina

Een duidelijk en snel overzicht van ons assortiment.

Veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen gecertificeerd volgens EN 345.

114 HANDSCHOENEN

Veiligheidshandschoenen voor industrie en ambacht.

WIJZIGINGEN VAN PRODUCTEN AB Blåkläder doet aan voortdurende productontwikkeling en wij behouden ons het recht voor om tijdens de geldigheidsduur van deze catalogus kledingstukken te verbeteren en het assortiment te wijzigen. Blåkläder reserveert zich voor eventuele drukfouten.

120 ACCESSOIRES

Sokken, riemen, ondergoed en dergelijke.

7


Bij Bl책kl채der hebben wij sinds 1959 werkkleding ontwikkeld en gemaakt. En niet zomaar werkkleding. Veel gebruikers van onze kleding doen de zwaarste, moeilijkste en meest smerige klussen. Zij zorgen ervoor dat het dagelijks leven nu en in de toekomst voor iedereen op rolletjes verloopt. Voor ons zijn het helden, die iedere dag weer en wind trotseren.

8


Het maakt niet uit waar ter wereld je woont. Uiteindelijk zijn het dezelfde dingen waar het echt om draait; een dak boven je hoofd, eten op tafel, een school voor de kinderen en een baan. Dat er ziekenhuizen zijn en (spoor)wegen en bruggen, zodat je er ook kunt komen.

Maar uiteindelijk moet wel eerst iemand de mouwen opstropen. Zelfs in de meest hightech wereldmetropolen zijn het niet machines, banken of politici die ervoor zorgen dat iets werkelijkheid wordt. Uiteindelijk zijn het altijd mensen die hun handen uit de mouwen moeten steken. Mannen en vrouwen die naast hun hersenen ook hun handen en lichaam gebruiken om iets gedaan te krijgen. Wij zijn van mening dat hun geploeter al te vaak te eenvoudig wordt afgedaan; ze verdienen meer aandacht. Simpelweg omdat zij het zijn die in weer en wind onze wegen bouwen, onderhouden en repareren, zodat wij op onze bestemming aankomen. Het zijn zij die 's nachts met vrachtauto's bevoorraden, zodat wij artikelen kunnen kopen in de winkels. Het zijn zij die de tunnels hebben geboord, waardoor wij ons razendsnel per trein kunnen verplaatsen. Zonder hen zou de vuilnis blijven liggen, zouden stroomstoringen permanent zijn en zouden lekkende leidingen tot reusachtige waterschade leiden. Het zijn zij die onze woningen, werkplekken, scholen, ziekenhuizen, parken, gemeentehuizen, brandweerkazernes en winkelcentra bouwen. Het zijn zij die schepen lassen, veerboten laden en goederentreinen lossen. Het zijn zij die voor verandering, vernieuwing en toekomst zorgen. Bij Blåkläder nemen wij ons werk zeer serieus. Wat wij doen is namelijk van invloed op het dagelijks leven van deze helden. Onze bijdrage is het almaar veiliger, praktischer, waar mogelijk comfortabeler en misschien wat stijlvoller maken van hun werkdag. Bij het ontwerpen van nieuwe kleding kijken onze designers hoe de kleding het in allerlei verschillende landen en onder allerlei verschillende omstandigheden doet. Want als wij het over de Blåkläder Heroes hebben, praten wij wereldwijd over honderden miljoenen mensen. Elk jaar breiden wij uit naar nieuwe landen. Elk jaar worden steeds meer bedrijven zich bewust van de veiligheid en de werkomgeving van hun medewerkers. Als wij dus een werkbroek naaien, zorgen wij ervoor dat wij een driedraadsnaad gebruiken met levenslange garantie, zoals het een held, waar ter wereld ook, toebehoort. Wij zijn er trots op het werk te kunnen verlichten voor alle mensen die hun beste beentje voor zetten om alles te laten werken.

Twee van deze miljoenen helden zijn Sören Nordström en Micke Forzelius die je op de foto hiernaast ziet. Soms worden ze herkend van onze reclamefilms. Het zijn echter geen acteurs of fotomodellen, maar timmermannen. Beide hebben voor dit vak gekozen vanwege de vrijheid, het feit dat je buiten bent en het feit dat je iets met je blote handen kunt maken. Het werk is precies zo afwisselend als ze hadden gehoopt, maar ze merken ook dat mensen uit andere branches moeite hebben om te begrijpen wat hun werkdag eigenlijk inhoudt. "Mensen kunnen in juni op je afkomen als je op een dak bezig bent en jaloers opmerken dat je het maar goed hebt zo lekker in het zonnetje. Maar in november, bij een luchttemperatuur van twee graden en regen en wind, zijn ze in geen velden of wegen te bekennen. Dan ben jij samen met je collega's de enige die erop uittrekt", vertelt Micke. Nu werken ze allebei bij een groot bouwbedrijf met grote projecten waarbij veel mensen zijn betrokken, zoals de bouw van nieuwe woonwijken en centra voor onderzoeksinstituten. Het gaat dus om bouwwerken die jaren zullen staan en voor veel mensen nut zullen hebben. Maar beiden hebben ook kleinere (vrijstaande) woningen gebouwd. "Timmerman is echt een baan waar je achter kunt staan. Ik heb veel huizen gebouwd waar ik trots op ben", vertelt Sören. "Het gezicht van klanten als ze voor het eerst door de deur hun nieuwe huis binnenkomen, is onbetaalbaar," besluit Micke en Sören knikt instemmend. Of het nu in Stockholm, New York of Brussel is, wij zouden allemaal wat meer waardering moeten hebben bij het passeren van een bouwproject. Dat zijn de helden die er werken waard!

9


FEITEN EN KWALITEITEN UW MENING TELT

EIGEN ONTWERP

Wij luisteren goed naar onze klanten - degenen die hard in de werkkleding van Blåkläder werken. Maak uw ervaringen met onze kleding kenbaar en laat weten wat we kunnen doen om deze nog verder te verbeteren. Stuur een mailtje naar info@blaklader.com of neem contact op met iemand bij Blåkläder.

Kleding die functioneel en comfortabel is, en een mooi ontwerp heeft. Dat is het resultaat van een lange traditie, vakkennis en samenwerking met de gebruikers. We ontwikkelen speciaal ontworpen collecties voor bedrijven die hun eigen profiel willen tonen.

------------------------------------------------------------

ISO 9001

------------------------------------------------------Blåkläder heeft een ISO 9001-certificaat. We doen er alles aan om te zorgen dat onze producten van de beste kwaliteit zijn. Evenals onze fabricage en bedrijfsvoering.

ISO 14001

------------------------------------------------------We zijn ISO 14001-gecertificeerd. Dat betekent dat we voortdurend proberen zo goed mogelijk rekening te houden met het milieu.

REACH

------------------------------------------------------Blåkläder werkt dagelijks met de Europese verordening inzake de registratie en beoordeling van en de autorisatie en beperkingen ten aanzien van chemische stoffen (REACH) (Verordening (EG) nr. 1907/2006). Wij voeren een continue dialoog met onze leveranciers, wisselen kennis uit en doen steekproeven van producten.

ONTWIKKELING

-------------------------------------------------------

We luisteren veel naar de eisen van de markt, als het gaat om functie, maar ook als het gaat om kwaliteit. Onze testpersonen op verschillende werkplekken helpen ons de producten te veranderen en te verbeteren. Het doel is dat meer dan 10% van onze verkoop komt van producten die de laatste 18 maanden zijn ontwikkeld.

-------------------------------------------------------

VEEL MATEN EN KLEUREN

------------------------------------------------------Blåkläder heeft een van de grootste keuzen aan maten en kleuren in de branche. = Blåkläder heeft de meeste keuze aan maten en kleuren in de branche.

KAN AL SINDS 1959 TEGEN EEN STOOTJE

------------------------------------------------------Slijtvaste kleding vereist hard werken. We werken al 50 jaar aan de ontwikkeling van ons assortiment functionele werkkleding en schoenen. Vandaag de dag zijn we een van de belangrijkste producenten van zwaardere werkkleding van Zweden.

slijtvastheid

------------------------------------------------------Vaak zien verschillende kledingstukken er bijna identiek uit. Maar als je goed kijkt, ontdek je grote verschillen. Niet alleen in de naden. Om duurzame kleding te maken worden onze stoffen, garens en ritsen ingekocht bij de belangrijktste leveranciers ter wereld.

DISTRIBUTIE

------------------------------------------------------Blåkläder heeft kantoren in veel Europese landen en in Noord-Amerika. Wij verkopen onze kledingstukken via dealers overal ter wereld. Alle personen die onze producten verkopen worden continu bijgeschoold, zodat we in de hele distributieketen een hoog serviceniveau in stand kunnen houden.

STRENGE TESTS

EIGEN FABRIEKEN

Het kapotmaken van kledingstukken helpt mee aan hun ontwikkeling. In het laboratorium testen we o.a. de slijtvastheid, de scheur- en trekbestendigheid, kleurechtheid en krimpen. We laten regelmatig onze materialen bij onafhankelijke testinstituten keuren.

Met een eigen productie hebben we een betere controle op de kwaliteit. Jaarlijks verlaten ca. 2 miljoen kledingstukken onze fabrieken.

-------------------------------------------------------

MATERIALEN

-------------------------------------------------------

De eisen aan de stoffen variëren afhankelijk van de beroepsgroep. We werken samen met stofproducenten over de hele wereld om materialen te produceren die aan de verschillende eisen voldoen.

-------------------------------------------------------

VOORRAAD

-------------------------------------------------------

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk krijgen. Daarom hebben we ca. 1 miljoen kledingstukken op voorraad.

SA 8000 LEVENSLANGE GARANTIE

-------------------------------------------------------

Blåkläder is de enige die levenslange garantie op de naden geeft. Professionele en moderne machines maken deze garantie mogelijk. Wanneer een naad scheurt, vooropgesteld dat deze niet is blootgesteld aan scheuren of slijtage door scherpe randen of gereedschappen, wordt deze door ons gerepareerd of wordt het kledingstuk vervangen. De levensduur van het kledingstuk wordt gerekend tot het moment dat er gaten in de stof zijn gesleten of dat het kledingstuk verder heeft uitgediend.

10

-------------------------------------------------------

Onze fabrieken zijn gecertificeerd volgens SA8000, een vrijwillige, internationale norm met betrekking tot de sociale voorwaarden voor de werknemers. De SA-8000 baseert zich op de internationale normen voor de werkomstandigheden van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO-conventies), de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en het Verdrag voor de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. Dit houdt in dat onze fabrieken geïnspecteerd worden op acht centrale gebieden; kinderarbeid, dwangarbeid, gezondheid en veiligheid, vrijheid van vereniging en het recht op collectieve onderhandelingen, discriminatie, discipline, werktijden en betaling.


PBM-RICHTLIJN/EN-STANDAARDEN Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn middelen die de gebruiker beschermen tegen één of meerdere gezondheids- of veiligheidsrisico's. Om persoonlijke beschermingsmiddelen in de EU te mogen verkopen, dient de richtlijn 89/686/EG te worden gevolgd. Dit is de Europese richtlijn voor de regeling van PPE-producten. In de richtlijn zijn de eisen vastgelegd op het gebied van werking, markering, technische documentatie en het verkrijgen van het CE-keurmerk. Persoonlijke beschermingsmiddelen worden in de richtlijn in drie categorieën ingedeeld: Categorie I – Eenvoudige beschermingsmiddelen waarvan de gebruiker zelf het beschermingsniveau kan beoordelen. Producten van Blåkläder: regenkleding. Categorie II – Gemiddelde (noch eenvoudige, noch geavanceerde) beschermingsmiddelen die beschermen tegen gemiddelde risico's. Producten van Blåkläder: waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen, kniebescherming, vlamwerende kleding, zaagbescherming. Categorie III – Geavanceerde beschermingsmiddelen die de gebruiker beschermen tegen levensgevaar of ernstig, blijvend letsel en waarbij de gebruiker de risico's niet zelf en tijdig kan identificeren. Producten van Blåkläder: filtermaskers, beschermende kleding tegen de thermische gevaren van een elektrische boog. Beschermingsmiddelen in categorie II en III hebben een typegoedkeuring van een bevoegde instantie en zijn aangepast aan meerdere, verschillende geharmoniseerde standaarden. Om PPE-producten te mogen verkopen, moeten deze een CE-keurmerk dragen. Het CEkeurmerk betekent dat het product een typegoedkeuring heeft en voldoet aan de eisen die aan persoonlijke beschermingsmiddelen worden gesteld in de richtlijn 89/686/EG. Met dit keurmerk mogen de beschermingsmiddelen in alle EU- en EES-landen worden verkocht. Alle PPE-producten van Blåkläder voldoen aan de eisen die worden gesteld in de richtlijn 89/686/EG.

EN531 Beschermende kleding voor werknemers die blootgesteld worden aan warmte en hitte.

EN ISO 11612 Beschermende kleding Kleding voor bescherming tegen hitte en vlammen.

EN 381-5 Beschermende kleding voor gebruikers van kettingzagen - Deel 5: Eisen voor beenbeschermers.

EN 1149-5 Beschermende kleding - Elektrostatische eigenschappen - Deel 5: Materiaalprestatie en ontwerpeisen.

EN 61482-1-2 Werken onder spanning. Beschermende kleding tegen de thermische gevaren van een elektrische boog.

EN 343 Beschermende kleding die beschermt tegen regen.

EN 471 Klasse 1 Waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid.

EN 471 Klasse 2 Waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid.

EN 471 Klasse 3 Waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid.

EN388 Veiligheidshandschoenen die beschermen tegen mechanische risico´s.

EN ISO 11611 Beschermende kleding voor gebruik bij lassen en verwante processen.

EN 511 Beschermende handschoenen tegen koude.

EN 342 Beschermende kleding - Pakken en kledingstukken voor bescherming tegen kou.

Verklaring van de symbolen Zak voor kniestuk

Spijkerzak

CoolMax® is gemaakt van Dacron® polyestervezels. Verspreidt het vocht en versnelt het drogingsproces.

Houder voor ID-kaart

WINDSTOPPER® is een winddicht materiaal met een maximaal ademend vermogen. Het houdt u warm en comfortabel bij harde wind, ook wanneer u in beweging bent.

Een zeer slijtvast en wrijvingsbestendig materiaal van DuPonta.

GORE-TEX® is gebaseerd op hetzelfde basisprincipe: een membraan met miljoenen microscopisch kleine poriën die vele malen kleiner zijn dan een waterdruppel. Ze laten geen waterdruppels door, maar ze zijn wel groot genoeg om stoommoleculen zoals bijvoorbeeld vocht en zweet door te laten.

11


MODELGIDS 1500 XTREME 3

2

7

1 2

3 4

5

9

8

5

10 1 D-ring. 2  Hamerlus. 3  Twee losse spijkerzakken van CORDURA速 met gereedschapslussen, die opgeborgen kunnen worden. Zijzakken. Houders voor schroevendraaiers op rechter spijkerzak. 4 Bovenbeenzak met rits. 5 Verstevigde meterzak met potloodzak en dubbele meshouder. 6 Cordura速 onderin de pijpen. 7 Twee achterzakken met plooi. 8 Houder voor identiteitskaart die kan worden weggestopt. 9 Beenzak en telefoonzak in waterafstotend materiaal. Potloodzak en extra zak. 10 Met CORDURA速 versterkte kniezakken voor twee knie-inlegstukken. 11 Trekkoordje onderin de pijpen.

MATERIALEN: 1320 katoenen canvas (100%), 340 g/m2 1370 keperkatoen (100%), 370 g/m2 1380 polyester (78%) katoen (22%), 330 g/m2 1140 CORDURA速 denim, 375 g/m2

12

6

11


HIER VINDT U EEN GIDS VAN ONZE POPULAIRSTE WERKBROEKEN !

1550/1580 REINFORCED

1530 CLASSIC

1570 ALLROUND

MET SPIJKERZAKKEN

1 1

5

3

1 4

3

2

2

2

5

4 6 8

3

4 6

7

1 D-ring. 2 Hamerlus. 3 Twee versterkte losse spijkerzakken die in de voorzakken met plooi kunnen worden opgeborgen. Tweedelige schroevendraaierzak en gereedschapslussen op rechter spijkerzak. 4 Verstevigde meterzak met potloodzak en meshouder. 5 Twee achterzakken met plooi en klep. 6 Beenzak met potloodzak en extra schroevendraaierzak. Telefoonzak. 7 Kniezakken in CORDURA速 . 8 Met CORDURA速 versterkt op slijtagegevoelige plekken.

LEVERBAAR IN DE MATERIALEN: 1370 keperkatoen (100%), 370 g/m2 1380 polyester (78%), katoen (22%), 330 g/m2

5

6

1 D-ring. 2 Hamerlus. 3 Verstevigde meterzak met potloodzak en meshouder. 4 Twee achterzakken met plooi. 5 Beenzak met potloodzak en extra zak. Telefoonzak. Zak voor identiteitskaart die weggestopt kan worden. 6 Met CORDURA速 versterkte kniezakken.

LEVERBAAR IN DE MATERIALEN: 1370 keperkatoen (100%), 370 g/m2 1860 polyester (65%), keperkatoen (35%), 300 g/m2

7

1 D-ring. 2 Hamerlus. 3 Twee versterkte losse spijkerzakken, kunnen in de voorzakken met plooi worden opgeborgen. Houders voor schroevendraaiers en gereedschapslussen op rechter spijkerzak. 4 Verstevigde meterzak met potloodzak en meshouder. 5 Twee achterzakken met plooi. 6 Beenzak met potloodzak en extra zak. Telefoonzak. Zak voor identiteitskaart die weggestopt kan worden. 7 Met CORDURA速 versterkte kniezakken.

Leverbaar in de materialen: 1310 katoenen canvas (100%), 225 g/m2 1370 keperkatoen (100%), 370 g/m2 1860 polyester (65%), keperkatoen (35%), 300 g/m2 1900 polyester (70%), keperkatoen (30%), 230 g/m2

1313


BEROEPSTROTS KENT GEEN GRENZEN Blåkläder heeft zijn roots in Zweden en wij zijn trots op onze ruim 50-jarige erfenis van een land dat tegenwoordig wereldwijd de toon zet wat betreft kwaliteitswerkkleding. Het hoofdkantoor en centrale magazijn zijn gelegen in Svenljunga (Zweden) en Blåkläder is tegenwoordig een internationaal handelsmerk en bedrijf. Blåkläder is een groeiend bedrijf en onze werkkleding wordt grotendeels

fabrieken waar de kleding wordt gemaakt, wij hebben eigen magazijnen

afgezet buiten Zweden. Het is dan ook internationaal waar wij het snelst

waar continu ruim 2 miljoen producten in omloop zijn en wij hebben eigen

groeien. De belangstelling voor professionele werkkleding was nog nooit

verkopers om dealers en grootverbruikers te bedienen.

zo groot. Veel landen maken momenteel grote veranderingen door, met name in Europa. Goedkope kleding verliest snel terrein en steeds meer

Eigen verkoopbedrijven in 14 landen

werkgevers investeren in goede werkkleding voor hun werknemers. Dit

Waar veel andere bedrijven zich laten vertegenwoordigen door agenten,

maakt het werk makkelijker, eenvoudiger en vooral ook veiliger.

doen wij het tegenovergestelde en geven de voorkeur aan het opbouwen van eigen verkoopbedrijven. Om internationaal succesvol te zijn, moet

14

Altijd dezelfde hoge kwaliteit, waar ook ter wereld.

je luisteren naar en je aanpassen aan de verschillen die de markten

Als internationaal bedrijf moet je dezelfde hoge kwaliteit in alle landen

kenmerken. Door eigen personeel ter plaatse te hebben, is gegarandeerd

kunnen leveren. Voor ons is kwaliteit meer dan alleen de stof en de

dat Blåkläder op de juiste manier te werk gaat en wordt begrepen; dat wij

driedubbel gestikte naden. Blåkläder is een merk dat bestaat uit zowel

niet teveel beloven en dat iedereen ervan doordrongen is, dat een klant

producten als mensen. Daarom krijgt dezelfde hoge kwaliteit in alle

pas echt tevreden is, als hij terugkomt en wederom kleding van Blåkläder

schakels, van design tot verkoop, grote prioriteit. Wij hebben eigen

koopt.


U moet altijd en overal ter wereld op Blåkläder kunnen bouwen. Je bouwt

Wij zijn actief in Vietnam en Sri Lanka

pas echte en langdurige geloofwaardigheid op, door je beloften waar te

Wij hebben al zo'n 20 jaar lang een fabriek in Vietnam en sinds 6 jaar

maken en je aan je woord te houden. Het feit dat wij levenslange garantie

wordt er ook in Sri Lanka geproduceerd. Wij hebben er alle belang bij

bieden op onze naden, toont niet alleen de hoge en gelijkmatige kwaliteit

dat deze fabrieken zo goed mogelijk functioneren. Ons personeel is er

van onze producten, maar bevestigt ook het vertrouwen van onze klanten.

immers iedere dag aan het werk. Waar anderen geld en tijd stoppen in het

Wij leren uit onze ervaring en luisteren naar onze klanten.

onaangemeld controleren van fabrieken die ze nauwelijks kennen, kunnen wij onze middelen besteden aan het opvoeren van de productiviteit en het

Eigen fabrieken zijn vanzelfsprekend

verbeteren van de business. Wij investeren in personeel en productie om

Werkkleding onderscheidt zich van normale kleding; het is gereedschap,

ook in de toekomst een hoog en gelijkmatig kwaliteitsniveau te behouden.

wat weer heel andere eisen stelt aan de constructie, de kwaliteit en de productie. Het naaien van werkkleding vereist naast speciale kennis en

Om werkkleding van hoge kwaliteit te kunnen maken, is het niet

vaardigheden ook speciale machines. Het aanbesteden van de productie

voldoende om fouten en vergissingen te voorkomen. Kwaliteit is ook het

richt zich dus op zorgvuldig geselecteerde fabrieken. Om de gevraagde

behouden van een gelijkmatig niveau, zodat het resultaat altijd hetzelfde

volumes van Blåkläder te kunnen verwezenlijken, is het noodzakelijk de

is. Als een nieuwe werkbroek bij de volgende aankoop anders aanvoelt,

juiste fabrieken te selecteren. En welke fabrieken hebben de meeste

wordt dat al snel als negatief ervaren. De kwaliteit op zich hoeft niet

capaciteit? Welke bedrijven hebben het minst te doen? Het is belangrijk

slechter te zijn, maar is anders. Blåkläder moet hetzelfde zijn, altijd en

om de juiste keuzes te maken!

overal.

Het opzetten van eigen fabrieken is dus een vanzelfsprekende oplossing;

Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen en winstgevend zijn

uitgerust met hightech machines en bekwame mensen, die hun kennis

Veel van onze concurrenten zijn fervente aanhangers van outsourcing.

aanscherpen in samenwerking met designers, vaklieden en de routines

Productie, opslag en logistiek, distributie en verkoop worden uitbesteed.

van het dagelijks vervaardigen van de meest geavanceerde werkkleding

Blåkläder heeft ervoor gekozen de tegenovergestelde weg in te slaan.

ter wereld. Bovendien kunnen wij als bedrijf de kwaliteit in alle schakels

Wij zijn ervan overtuigd, dat wij de beste moeten zijn in onze niche.

controleren. Mocht zich een fout voordoen in de productie, komt deze

Als iemand anders scherper kan produceren of ons merk beter kan

niet pas bij levering aan het licht, maar wordt dit voor de productie

presenteren, dan zou er iets fout lopen. Wij zijn van mening dat alleen de

reeds opgemerkt . Als de fout zich voordoet in de stof, wordt dit voor

zon voor niets opgaat. Zonder investeren geen winst. Respect moet je

de productie reeds opgemerkt. Wij kopen alle stof namelijk contant

verdienen.

in en hebben deze dus al in ons bezit, voordat het naar onze fabrieken wordt getransporteerd. Daarom wordt de stof ook altijd extra goed

Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen. Wij willen investeren. Wij

gecontroleerd.

willen groeien. Wij willen trots kunnen zijn.

15


01 Bl책kl채der 2012

16

Ambacht 3356 Hooded sweatshirt, lange rits # 1500 Werkbroek X1500


01 Ambacht/CANVAS

Blåkläder 2012

4060 Canvas jas

4842 Canvas jas

1320 100% Katoencanvas, 340 g/m²

1320 100% Katoencanvas, 340 g/m²

4600 Army green # 8300 Staalblauw

4600 Army green # 8300 Staalblauw

S-XXXL

M-XXXL

Twee borstzakken met rits, één met telefoonzakje en één met potloodzakje. Houder voor identiteitskaart welke in de borstzak gestoken kan worden. Verstelbare mouw- en tailleboorden. Zakken aan de voorkant met extra gereedschapzakken. Zakken aan de zijkant. Mouwzakken met potloodzakje en rits. Twee binnenzakken. Voorgewassen.

Borstzak met rits en extra zakken. Verstelbare taille en mouwen. Zakken aan de voorkant. Binnenzak en telefoonzakje. Voorgewassen.

1500 Werkbroek X1500

1530 Werkbroek

1534 Short

2899 Khaki/Zwart # 4699 Army green/Zwart # 8399 Staalblauw/Zwart # 9900 Zwart

1310 100% Katoencanvas, 225 g/m²

1310 100% Katoencanvas, 225 g/m²

2800 Antique khaki # 8300 Staalblauw # 9900 Zwart

9900 Zwart # 2800 Antique khaki

C44-C62 C146-C156 D84-D124

C44-C60 C146-C158 D84-D120

C44-C62

Twee losse spijkerzakken in CORDURA® welke kunnen worden opgeborgen. Houders voor schroevendraaiers. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Gulp met extra sterke rits. Verstevigde meterzak met potloodzakje en meshouder. Zakken op het bovenbeen met telefoonzakje van waterbestendig materiaal. Verstelbare kniezakken voor inlegstukken in CORDURA®. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt in de zak op het been. D-ring.

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Hamerlus. Twee versterkte duimstokzakken : één met extra gereedschapszak en één met potloodzakje en messenhouder. Twee achterzakken met plooi. D-ring. Telefoonzakje.

1320 100% Katoencanvas, 340 g/m²

17


Blåkläder 2012

01 Ambacht/x1500

Nieuw!

1500 Werkbroek X1500 1370 100% Katoen, 370 g/m² 9499 Grijs/Zwart C44-C62 C146-C156 D84-D124 Twee losse spijkerzakken in CORDURA® welke kunnen worden opgeborgen. Houders voor schroevendraaiers. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Gulp met extra sterke rits. Verstevigde meterzak met potloodzakje en meshouder. Zakken op het bovenbeen met telefoonzakje van waterbestendig materiaal. Verstelbare kniezakken voor inlegstukken in CORDURA®. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt in de zak op het been. D-ring.

1500 1140 8999

X1500 18

1500 Werkbroek X1500

1500 Werkbroek X1500

1140 CORDURA®denim 375g/m2

1380 78 % Polyester/22% Katoen, 330 g/m²

8999 Marineblauw/Zwart

9900 Zwart

C44-C62 C146-C156 D84-D124

C44-C62 C146-C156 D84-D124

Twee losse spijkerzakken in CORDURA® welke kunnen worden opgeborgen. Houders voor schroevendraaiers. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Gulp met extra sterke rits. Verstevigde meterzak met potloodzakje en meshouder. Zakken op het bovenbeen met telefoonzakje van waterbestendig materiaal. Verstelbare kniezakken voor inlegstukken in CORDURA®. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt in de zak op het been. D-ring. Nieuw!

Twee losse spijkerzakken in CORDURA® welke kunnen worden opgeborgen. Houders voor schroevendraaiers. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Gulp met extra sterke rits. Verstevigde meterzak met potloodzakje en meshouder. Zakken op het bovenbeen met telefoonzakje van waterbestendig materiaal. Verstelbare kniezakken voor inlegstukken in CORDURA®. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt in de zak op het been. D-ring.


01 Ambacht/x1500

1501 Piraatbroek X1500

1502 Short X1500

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

9499 Grijs/Zwart

9499 Grijs/Zwart

C44-C60

C44-C60

Twee losse spijkerzakken in CORDURA® welke kunnen worden opgeborgen. Houders voor schroevendraaiers. Twee achterzakken met plooi voor extra ruimte en duurzaamheid. Hamerlus. Gulp met extra sterke rits. Verstevigde meterzak met potloodzakje en meshouder. Zakken op het bovenbeen met telefoonzakje van waterdicht materiaal. Verstelbare kniezakken voor inlegstukken in Cordura©. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt in de zak op het been. D-ring. Voorgewassen.

Twee versterkte losse spijkerzakken in CORDURA® welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt.D-ring. Voorgewassen.

1501 Piraatbroek X1500

1502 Short X1500

1380 78 % Polyester/22% Katoen, 330 g/m²

1380 78 % Polyester/22% Katoen, 330 g/m²

9900 Zwart

9900 Zwart

C44-C60

C44-C60

Twee losse spijkerzakken in CORDURA® welke kunnen worden opgeborgen. Houders voor schroevendraaiers. Twee achterzakken met plooi voor extra ruimte en duurzaamheid. Hamerlus. Gulp met extra sterke rits. Verstevigde meterzak met potloodzakje en meshouder. Zakken op het bovenbeen met telefoonzakje van waterdicht materiaal. Verstelbare kniezakken voor inlegstukken in Cordura©. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt in de zak op het been. D-ring. Voorgewassen.

Twee versterkte losse spijkerzakken in CORDURA® welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Houder voor identiteitskaart welke kan worden weggestopt.D-ring. Voorgewassen.

Blåkläder 2012

3100 Werkvest 1370 100% Katoen, 370 g/m² 9499 Grijs/Zwart S-XXXL Twee borstzakken, één met klep en telefoonzakje en één met potloodzakje. Messenhouder. Twee versterkte spijkerzakken en twee versterkte schroevenzakken met klep. Ritssluiting. Regelbare borstomvang. Houder voor identiteitskaart. Voorgewassen.

3100 Werkvest 1380 78 % Polyester/22% Katoen, 330 g/m² 9900 Zwart S-XXXL Twee borstzakken, één met klep en telefoonzakje en één met potloodzakje. Messenhouder. Twee versterkte spijkerzakken en twee versterkte schroevenzakken met klep. Ritssluiting. Regelbare borstomvang. Houder voor identiteitskaart. Voorgewassen.

19


Blåkläder 2012

20

01 Ambacht

4040 Jas. Ongevoerd

4815 Winterjas

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

8899 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9900 Zwart

8800 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

S-XXXL

S-XXXL

Twee zakken aan de voorkant met rits. Weggewerkte borstzakken met rits. Mouwzak met rits. Achterzakken. Verlend rugpand. Verstelbare mouwen. Ritssluiting. Binnenzak en telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart. Voorgewassen.

Gevoerd met poolweefsel. Gevoerde mouwen. Twee borstzakken. Twee insteekzakken. Mouwzak met ritssluiting & potloodzakje. Telefoonzakje. Verlengd rugpand. Verstelbare drukknoopsluiting aan de onderkant/zijkant van de jas. Ritssluiting.

3105 Werkvest

3250 Timmermansoverhemd

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1125 100% Katoen, Twill, 250 g/m²

8800 Marineblauw # 9900 Zwart

8810 Marineblauw/Wit

S-XXL

S-XXL

Twee borstzakken met reflecterende banden: één met telefoonzak en één met patentknopen en messenhouder. Versterkte spijkerzakken voor en achter. Verborgen ritssluiting. Verlengd rugpand. Houder voor identiteitskaart.

Mao kraag. Lange mouwen met manchet. Borstzakken. Strikceintuur.


21


Blåkläder 2012

22

01 Ambacht

1530 Werkbroek

1532 Werkbroek (Stoffeerdersbroek)

1550 Werkbroek

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

8800 Marineblauw C40-C62 C146-C156 D84-D120

9400 Grijs

8899 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart

9900 Zwart C44-C62 C146-C156 D84-D136

C44-C62 C144-C156 D84-D124

C44-C62 C146-C156 D84-D124

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken, welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Gulp met stevige metalen ritssluiting en patentknoop. D-ring. Telefoonzakje.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Hamerlus. Twee achterzakken met plooi. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Hamerlus. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Met Cordura® versterkt aan onderkant broek en zitvlak. D-ring.

1570 Werkbroek

2650 Amerikaanse overall

2600 Tuinbroek

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

8800 Marineblauw

8800 Marineblauw

8800 Marineblauw

C44-C62 C146-C156 D84-D120

C44-C60 C146-C156 D96-D120

C44-C62 C146-C156 D96-D124

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee zakken vooraan met plooi. Broekspijpzak met extra zakje en potloodzakje. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Versterkte duimstokzak. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. D-ring. Telefoonzakje.

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken, één met klep en één met drukknopen. Reflecterende banden. Hamerlus. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee losse spijkerzakken aan de achterkant. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zak. Telefoonzakje. Verborgen ritssluiting. Elastisch rugpand. Verstelbaar bij de schoudernaden.

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken met reflecterende banden : één met klep en één met potloodzakje. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Broekspijpzak met klep en potloodzakje en extra zak. Duimstokzak met extra zak. Hamerlus. Twee achterzakken met plooi. Stevige metalen ritssluiting. D-ring. Extra brede bretellen met stevig elastiek en snelsluiting.


01 Ambacht

Blåkläder 2012

1540 Piraatbroek

1542 Piraatbroek

1534 Short

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

8800 Marineblauw # 9900 Zwart

9400 Grijs

8800 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

C44-C60

C44-C60

C44-C60

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

Zakken voor kniestukken in Cordura®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Hamerlus. Twee versterkte duimstokzakken : één met extra gereedschapszak en één met potloodzakje en messenhouder. Twee achterzakken met plooi. D-ring. Telefoonzakje.

6151 Overall

8739 Colbert

8566 Kilt

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

8800 Marineblauw

9900 Zwart

9900 Zwart

C44-C62 B148-B156 D96-D124

S-XXL

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

Zakken voor kniestukken. Twee borstzakken : één met klep en één met potloodzakje. Verborgen achterzakken en duimstokzak. Elastische manchetten. Verstelbare elastische rug. Versterkte kruisnaad.

Knoopsluiting en revers. Dubbele borstzak met telefoonzakje en potloodzakje. Dubbele zakken in het voorpand waarvan één zak verwijderbaar. Zakje op de mouw met ritssluiting. Meterzak met potlood- en meshouder.

1000 Wit C44-C58 Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder.

23


Blåkläder 2012

01 Ambacht

Nieuw!

1523 Werkbroek zonder nagelzakken

1580 Werkbroek Heavy Duty

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1380 78 % Polyester/22% Katoen, 330 g/m²

1094 Wit/Grijs # 2499 Khaki/Zwart # 5699 Rood/Zwart # 8599 Korenblauw/Zwart # 8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

2399 Khaki/Zwart # 9900 Zwart C44-C60 C146-C156 D84-D116

C44-C60 C146-C156 D84-D120

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Hamerlus. Twee achterzakken met plooi. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Hamerlus. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Met Cordura® versterkt aan onderkant broek en zitvlak. D-ring.

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee zakken vooraan met plooi. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en extra zakje. Broekspijpzak met extra zakje en potloodzakje. Telefoonzakje. D-ring. Nieuw!

9499 Grijs/Zwart C44-C64 C146-C164 D84-D116

Nieuw!

1406 Werkbroek

1503 Werkbroek

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

9994 Zwart/Grijs

2499 Khaki/Zwart # 9994 Zwart/Grijs # 5699 Rood/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 8599 Korenblauw/Zwart # 8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart

C44-C62 C146-C156 D96-D116 Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep, afgeboord in contrastkleur, met knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje en klep afgeboord in contrastkleur met knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Zakken voor kniestukken in Cordura®. Duimstokzak. Stevige metalen ritssluiting. D-ring.

24

C44-C62 C146-C156 D84-D124 1094 Wit/Grijs C44-C60 C146-C156 D84-D120 Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Telefoonzakje. Nieuw!


01 Ambacht

Blåkläder 2012

Nieuw!

1538 Werkbroek Zip Off

1506 Piratenbroek

1504 Werkbroek

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

9900 Zwart

2499 Khaki/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

9499 Grijs/Zwart

C44-C60 C146-C156 D96-D120

C44-C60

C44-C62 C146-C156 D84-D124

Broek als model 1530 waarvan de broekspijpen te verwijderen zijn en men een Short overhoud. Zip-off. Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje.

Twee versterkte aparte nagelzakken welke in de voorste zakken met plooi kunnen gestoken worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Sterke metalen ritssluiting en snelsluiting. Versterkte meterzak met potloodzakje en messenhouder. Beenzakje met een potloodzakje en extra zak. Telefoonzakje. Aanpasbare zakken voor kniestukken in CORDURA®. D-ring. Nieuw!

Zakken voor kniestukken in Cordura®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Telefoonzakje.

1530 Werkbroek

1532 Werkbroek (Stoffeerdersbroek)

1570 Werkbroek

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

2400 Khaki # 5600 Rood # 8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9900 Zwart

9400 Grijs

9400 Grijs # 9900 Zwart # 8900 Marineblauw

C44-C62 C146-C156 D84-D124

C44-C62 C146-C156 D84-D108

C44-C62 C146-C156 D84-D120

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken, welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Gulp met stevige metalen ritssluiting en patentknoop. D-ring. Telefoonzakje.

8500 Korenblauw # 5600 Rood

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

C44-C62 C146-C156 D84-D120 Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee zakken vooraan met plooi. Broekspijpzak met extra zakje en potloodzakje. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Versterkte duimstokzak. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. D-ring. Telefoonzakje.

25


Blåkläder 2012

01 Ambacht

2602 Tuinbroek

3105 Werkvest

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

9400 Grijs

5600 Rood # 8500 Korenblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

2400 Khaki # 5600 Rood # 9900 Zwart C44-C62

C44-C62

S-XXXL

8500 Korenblauw C44-C62 C146-C156 D96-D120 Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken met reflecterende banden : één met klep en één met potloodzakje. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Broekspijpzak met klep en potloodzakje en extra zak. Duimstokzak met extra zak. Hamerlus. Twee achterzakken met plooi. Stevige metalen ritssluiting. D-ring. Extra brede bretellen met stevig elastiek en snelsluiting.

N.B. met extra zak voor vloerenleggers mes. Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken met Safety Straps:één met telefoonzak, en één met potloodzak. Twee versterkte losse spijkerzakken,welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Broekspijpzak met klep en potloodzak en extra zak. Duimstokzak met extra zak. Hamerlus. Twee achterzakken met plooi. D-ring. Stevige metalen ritssluiting. Extra brede bretellen met stevig elastiek en snelsluiting.

Twee borstzakken met reflecterende banden: één met telefoonzak en één met patentknopen en messenhouder. Versterkte spijkerzakken voor en achter. Verborgen ritssluiting. Verlengd rugpand. Houder voor identiteitskaart.

2652 Amerikaanse Overall

2650 Amerikaanse overall

2650 Amerikaanse overall

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

9400 Grijs

9900 Zwart C44-C62 C146-C156

8500 Korenblauw

C44-C62 C146-C156 D96-D120

8900 Marineblauw C44-C62

C44-C62 C146-C158

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Reflecterende banden. Zakken voor kniestukken. Twee borstzakken met plooi: één met klep en één met drukknopen. Hamerlus. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee losse spijkerzakkken aan de achterkant. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zak. Verborgen ritssluiting. Elastisch rugpand. Verstelbaar bij de schoudernaden.

8500 Korenblauw C44-C62 C144-C156 D96-D120

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken, één met klep en één met drukknopen. Reflecterende banden. Hamerlus. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee losse spijkerzakken aan de achterkant. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zak. Telefoonzakje. Verborgen ritssluiting. Elastisch rugpand. Verstelbaar bij de schoudernaden.

2600 Tuinbroek

26

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken, één met klep en één met drukknopen. Reflecterende banden. Hamerlus. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee losse spijkerzakken aan de achterkant. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zak. Telefoonzakje. Verborgen ritssluiting. Elastisch rugpand. Verstelbaar bij de schoudernaden.


01 Ambacht

Blåkläder 2012

4041 Jas. Ongevoerd

4042 Jas. Ongevoerd.

4063 Profieljas. Ongevoerd

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

8599 Korenblauw/Zwart # 8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

2499 Khaki/Zwart

2499 Khaki/Zwart XS-XXXL

S-XXL

S-XXL Twee insteekzakken. Twee borstzakken,waarvan één met klittenbandklep en één met potloodzak. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Weggewerkte ritssluiting.

5699 Rood/Zwart # 8599 Korenblauw/Zwart # 8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

Twee ruime insteekzakken. Twee borstzakken, waarvan één met klittenbandklep en één met potloodzakje. Metalen rits. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Kleur 2499 = model 4042

S-XXXL Zakken aan de voorkant met extra gereedschapszak. Verborgen borstzakken met rits. Verstelbare mouwen en taille. Verborgen rits. Binnenzak en telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

1530 Werkbroek

1534 Short

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

8500 Korenblauw

8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw

C44-C62 C146-C156 D84-D120

C44-C60

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Hamerlus. Twee versterkte duimstokzakken : één met extra gereedschapszak en één met potloodzakje en messenhouder. Twee achterzakken met plooi. D-ring. Telefoonzakje.

27


Blåkläder 2012

01 Ambacht

GO GREEN, GO GARDEN

Afneembare capuchon

Meshvoering

Afneembare mouwen

Eindelijk is er kleding voor iedereen die in of met de natuur werkt. Blåkläder introduceert de collectie Garden voor hoveniers, kwekerijen en tuincentra. De details zijn met veel zorg gekozen; de kleding mag immers niet strak zitten of schuren. Daarom zit er geen zijnaad aan de onderkant van de broek. De broekzakken zijn aangepast aan gereedschap als een snoeischaar, schep, duimstok, en pen en papier. Het jack en het vest hebben een verlengd rugpand en alle ritsen hebben een flap, zodat er geen aarde en vuil in komt.

Twee verborgen zakken vooraan met ritssluiting.

Plooi met ventilatie

Verlengd rugpand

Een gedeelte van de collectie is gemaakt van gerecycled polyester. Hierover kunt u verderop in deze catalogus meer lezen.

4854 Garden jas. Ongevoerd 1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m² 4699 Army green/Zwart XS-XXXL Verborgen rits. Twee borstzakken met rits D-ring. Zakken aan de zijkant met rits. Verstelbare mouwen met boord. Trekkoord in de taille. Afneembare capuchon. Afritsbare mouwen. Binnenzak en telefoonzakje. Plooien op de rug.

Nieuw!

28

3154 Garden Werkvest

8170 Werkvest bodywarmer Softshell

4834 Windjas. Softshell

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

2515 3-layer Polyester/PU/Spandex, winddicht, 380 g/m²

2515 3-layer Polyester/PU/Spandex, winddicht, 380 g/m²

4600 Army green

4600 Army green # 9900 Zwart

4600 Army green S-XXXL

XS-XXXL

XS-XXL

9900 Zwart XS-XXXL

Twee borstzakken met rits. Steekzakken. Zakken vooraan met extra zak. Verlengd rugpand.

Aanrijgkoord in taille. Twee insteekzakken met rits. Twee binnenzakken. Verlaagde rug. D-ring. Nieuw!

Aanrijgkoord in de taille. Verstelbare manchetten. Twee insteekzakken met rits. Twee binnenzakken. Verlaagde rug. D-ring.


01 Ambacht

Blåkläder 2012

3321 T-shirt Coolmax

3322 Piqué polo Coolmax

1020 54% Polyester/46% COOLMAX® everyday, 140 g/m²

1021 51% Polyester/49% COOLMAX® active, 140 g/m²

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

S-XXXL

XS-XXXL

Ronde hals. Ademend, snel drogend COOLMAX® materiaal wat vocht van het lichaam naar buiten transporteert.

Mouwzak. Ademend, sneldrogend COOLMAX® materiaal wat vocht van het lichaam naar buiten transporteert.

3349 Sweatshirt lange rits

3339 Heavy T-shirt, lange mouwen

1048 80% Katoen/20% Polyester, 360g/m²

1034 100% Katoen Jersey, 295 g/m²

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

XS-XXXL

XS-XXXL

Rits aan de voorkant. Zijzakken. Gebreide boorden.

Zak op de mouw.

29


Blåkläder 2012

01 Ambacht

Nieuw!

1474 Garden kilt

1464 Garden short

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

4699 Army green/Zwart

4600 Army green

C44-C58

C44-C62

Twee zakken met plooi aan de voorkant. Achterzakken met CORDURA® versterking. Telefoonzakje. Duimstok zak met CORDURA® versterkt. D-Ring Nieuw!

Steekzakken. Achterzakken versterkt met CORDURA® . Zak op het been met klep en extra gereedschapszak versterkt met CORDURA® Telefoonzak. Duimstokzak.

Nieuw!

30

7154 Garden werkbroek dames

1454 Garden Werkbroek

1455 Garden Piraatbroek

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

4699 Army green/Zwart

4699 Army green/Zwart

4699 Army green/Zwart

C34-C46

C44-C62 C146-C156 D84-D124

C44-C62

Zakken aan de zijkant. Achterzakken versterkt met CORDURA®. Zak op het been met klep en extra gereedschapszak versterkt met CORDURA®. Duimstokzak in CORDURA®. D-ring. Zakken voor kniestukken in CORDURA®.

Steekzakken. Achterzakken versterkt met CORDURA®. Zak op het been met klep en extra gereedschapzak versterkt met CORDURA®. Telefoonzakje. Duimstokzak versterkt met CORDURA®. Zakken voor kniestukken in CORDURA® broekzakken

´Model ´´Piraat´´met zakken voor tuingereedschap. Steekzakken. Ideaal voor warme dagen en te werken op de knieën. Vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. Achterzakken versterkt met CORDURA®. Kniezakken in CORDURA® en vervaardigd volgens EN-normen.´ Nieuw!


31


Blåkläder 2012

01 Ambacht

4829 Fleecejas teddy

2150 Bretellen voor kettingzaagbroek 8650

2505 55% polyester/45% acrylic, pile, 350g/m2

1901 70% polyester/30% katoen, 230 gr/m²

4600 Army green # 9400 Grijs # 9900 Zwart

9900 Zwart

S-XXL

One size

Verlengd rugpand. Duimlus. Elastiek in de taille. Borstzak met rits. Twee zakken met rits aan voorkant. Versterkte elbogen. Dunne polyestervoering.

Stevige bretellen voor kettingzaagbroek (Artikel 8650).

EN 381-5 Beschermende kleding die voldoet aan EN 381-5 beschermt de benen van de gebruiker tegen in de hand gehouden kettingzaag. De kleding wordt geclassificeerd op basis van de zaagkettingsnelheid waartegen wordt beschermd. Klasse Zaagkettingsnelheid 1 20 m/s 2 24 m/s 28 m/s 3

32

4050 Bosjas

8650 Zaagbroek

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

5399 Oranje/Zwart

9953 Zwart/orange

S-XXXL

C48-C58

Verborgen ritssluiting. Drukknopen. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Twee steekzakken. Elastische manchetten. Verlengd rugpand. Fleecekraag. Binnenzak. Telefoonhouder. Maasvoering. Rits onder de mouwen voor vochtregulatie.

Twee steekzakken. Achterzakken met rits. Verhoogde taille in de rug. Elastische tailleband. Extra bescherming op de benen door zaagbestendige stof, bestaande uit 9 lagen. Gecertificeerd volgens de norm SS EN381-5, Design A, Klasse 1, 20m/s.


Schilders 3260 Overhemd Flanel # 1531 Werkbroek

02 Bl책kl채der 2012

33


Blåkläder 2012

02 Schilders

1091 Werkbroek

34

2611 Bretelbroek

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1531 Werkbroek

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1000 Wit

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1000 Wit

C44-C62 C146-C156 D96-D120

1000 Wit

C44-C60 C144-C156 D96-D120

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee zakken vooraan. Broekspijpzak met extra zak en potloodzakje. Achterzakken met plooi. Versterkte duimstokzak. Lussen voor ceintuur. Telefoonzakje.

C44-C62 C146-C156 D88-D120

Zakken voor kniestukken. Vaste zakken vooraan. Driedelige borstzak met klep en potloodzakje. Versterkte achterzakken en duimstokzak. Hamerlus. Ritssluiting. D-ring.

2532 Amerikaanse Overall

1540 Piraatbroek

1536 Short

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1000 Wit

1000 Wit

1000 Wit

C44-C62 C146-C156 D96-D120

C44-C60

C44-C60

Zakken voor kniestukken in Cordura®. Reflecterende banden. Twee borstzakken : één met klep en één met knopen voor mes. Vier versterkte losse spijkerzakken. Twee zakken met plooi onder de losse spijkerzakken. Versterkte duimstokzak. Verborgen 2-wegritssluiting. Verstelbaar bij de schoudernaden. Elastisch rugpand. D-ring. Telefoonzakje.

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Hamerlus. Twee achterzakken met plooi. D-ring. Telefoonzakje.

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Telefoonzakje.


02 Schilders

Blåkläder 2012

Nieuw!

3351 Sweatshirt lange rits

4865 Winterjas. Schilders

8566 Kilt

1041 80% Katoen/20% Polyester, 405 g/m²

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1094 Wit/Grijs

1094 Wit/Grijs

1000 Wit

S-XXXL

S-XXXL

C44-C58

Ritssluiting. Twee zijzakken en borstzak met houder voor identiteitskaart. Elastische manchetten en in de taille

Fleece in de kraag. Borstzakken met klep en zijzakken met rits. Windvangers in de mouwen. Zakken aan de voorkant met klep en zijzakken. Aanpasbare taille. Ritssluiting in de achtervoering van de jas om bedrukking mogelijk te maken. Verlengd rugpand. Binnenzak. Telefoonzakje. potloodzakje op de mouw. D-ring.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Nieuw!

4835 Fleecejas. Winddicht.

4820 Vezelpelsjas. Gevoerd.

1000 Wit

2520 3-layer\x3b Polyester/PU-membraam, winddicht, 460 g/ m² fleece

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

S-XXXL

1094 Wit/Grijs

Twee dubbele zakken waarvan één met telefoonzakje en ID-kaart houder, één met klep. Mouwzak met potloodzakje. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare manchetten. Verborgen ritssluiting die tot bovenaan de kraag loopt. Telefoonzakje.

S-XXXL

4030 Jas. Ongevoerd 1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

Borstzak met rits. Twee zakken met rits aan voorkant. Twee gevoerde insteekzakken. Telefoonzakje. Duimlus. Zilverkleurige rits tot in de hals. Zak voor documenten in de rug. Aanrijgkoord. Versterkte mouwen en voorpand. D-ring. Winddicht.

1094 Wit/Grijs S-XXXL Twee zijzakken. Mouwzak met klep en klittenband. Telefoonhouder. Verborgen stevige rits. Geventileerd juk. Gevoerde mouwen. Verlengd rugpand. Onderkant gemaakt met poolweefsel. Verlengd achterpand. D-ring.

35


03 Bl책kl채der 2012

36

Industrie/Service 4090 Servicejas # 6151 Overall


03 Industrie/Service

Blåkläder 2012

6055 Overall

4055 Profieljas. Ongevoerd

4055 Profieljas. Ongevoerd

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8985 Marineblauw/Korenblauw # 8994 Marineblauw/Grijs # 9485 Grijs/Korenblauw # 9499 Grijs/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

8884 Marine/Korenblauw # 9994 Zwart/Grijs

9994 Zwart/Grijs

C44-C62

S-XXXL

S-XXXL

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

6045 Overall

1405 Werkbroek

1405 Werkbroek

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8884 Marine/Korenblauw # 9499 Grijs/Zwart

8884 Marine/Korenblauw # 9994 Zwart/Grijs

9994 Zwart/Grijs

C44-C62

C44-C62 C146-C156 D96-D120

C44-C62 C146-C156 D96-D120

Twee borstzakken met plooi en knoopsluiting. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op linkermouw. Achterzakken met plooi en klep in contrastkleur en knoopbandsluiting. Broekspijpzak met plooi en potloodzakje. Zakklep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder op borstzak. Duimstokzak. Stevige, verborgen ritssluiting. Rugplooi. Elastische taille. Kniestukken van 100% katoen.

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.

Twee borstzakken met plooi en klittebandsluiting. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op linkermouw. Achterzakken met plooi en klep in contrastkleur en velcrosluiting. Broekspijpzak met plooi en potloodzakje. Zakklep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder op borstzak. Duimstokzak. Stevige, verborgen ritssluiting. Rugplooi. Elastische taille.

37


Blåkläder 2012

38

03 Industrie/Service

4055 Profieljas. Ongevoerd

4055 Profieljas. Ongevoerd

4055 Profieljas. Ongevoerd

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8956 Marineblauw/Rood

8985 Marineblauw/Korenblauw

8994 Marineblauw/Grijs

S-XXXL

S-XXXL

S-XXXL

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

1405 Werkbroek

1405 Werkbroek

1405 Werkbroek

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8956 Marineblauw/Rood

8985 Marineblauw/Korenblauw

8994 Marineblauw/Grijs

C44-C62 C146-C156 D96-D120

C44-C62 C146-C156 D96-D120

C44-C62 C146-C156 D96-D120

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.


03 Industrie/Service

Blåkläder 2012

4055 Profieljas. Ongevoerd

4055 Profieljas. Ongevoerd

4055 Profieljas. Ongevoerd

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

9485 Grijs/Korenblauw

9489 Grijs/Marineblauw

9499 Grijs/Zwart

S-XXXL

S-XXXL

S-XXXL

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

Twee borstzakken met plooi en klep, waarvan één met opgenaaid tweedelig potloodzakje. Twee steekzakken. Driedelig potloodzakje op de mouw. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verborgen ritssluiting. Twee binnenzakken waarvan één met ritssluiting en één met knoop.

1405 Werkbroek

1405 Werkbroek

1405 Werkbroek

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

9485 Grijs/Korenblauw

9489 Grijs/Marineblauw

9499 Grijs/Zwart

C44-C62 C146-C156 D96-D120

C44-C62 C146-C156 D96-D120

C44-C62 C146-C156 D96-D120

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje, met klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. D-ring.

39


Blåkläder 2012

03 Industrie/Service

1400 Werkbroek

7120 Dames Werkbroek

1407 Werkbroek

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

9400 Grijs # 8900 Marineblauw # 5600 Rood # 9900 Zwart

8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

2400 Khaki # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

C34-C50 D20-D23

C44-C62 C146-C156 D84-D124 8500 Korenblauw C44-C62 C146-C150 D84-D100

40

C42-C64 C146-C156 D84-D128

Twee insteekzakken. Achterzak met knoopsluiting. Twee broekspijpzakken waarvan één met klep en één met driedelige potloodzakje. D-ring. Telefoonzakje.

Broekspijpzak. Versterkte duimstokzak. Één achterzak. Twee ingenaaide schuine zakken. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. D-ring.

Twee steekzakken en in de zijnaad één zijzak met rits. Twee achterzakken met klep en velcrosluiting. Grote rechterdijbeenzak met 3-delig potloodzakje en telefoonzakje. Meterzak. Linkerdijbeenzak met klep en velcrosluiting en 3-delig potloodzakje. D-ring.

1401 Werkbroek

1400 Werkbroek

1403 Werkbroek

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8900 Marineblauw

9900 Zwart

9900 Zwart

C44-C62 C144-C156 D96-D124

C44-C62 C146-C156 D84-D124

C44-C62 C148-C154 D96-D112

Zakken aan de voorkant. Zakken aan de achterkant. Duimstokzak. Rits. Zakken voor kniestukken.

Twee insteekzakken. Achterzak met knoopsluiting. Twee broekspijpzakken waarvan één met klep en één met driedelige potloodzakje. D-ring. Telefoonzakje.

Twee dijbeenzakken. Achterzakken en dijbeenzakken met klep en drukknoop. D-ring. Contrastnaden in grijs voor sportieve look.


41


Blåkläder 2012

03 Industrie/Service

Als de fles leeg is, maken wij er kleren van KIES GERECYCLED POLYESTER! Nu bestaat er een eenvoudige manier om het milieu te ontzien – kies werkkleding van gerecycled polyester. Met behulp van een geavanceerde techniek smelten we gebruikte petflessen om en spinnen er draden van. Het polyesterweefsel dat op die manier ontstaat is bijzonder slijtvast, comfortabel en milieuvriendelijk. Het eindresultaat bestaat uit 55% gerecycled polyester en 45% katoen (gewicht 268 g/m2). Bij de productie van polyester wordt olie gebruikt waaraan chemicaliën zoals nafta, xylenen, zuren en glycol zijn toegevoegd. Het fabricageproces is bovendien vrij energieverslindend. Door het polyester te recyclen worden deze negatieve effecten geminimaliseerd. U hebt veel te winnen wanneer u gerecycled polyester kiest:

Het energieverbruik vermindert met 90%. De uitstoot van kooldioxide wordt gereduceerd met 70%. U maakt een actieve keuze voor een beter milieu.

Vervolgens kunt u de kringloop eindigen door eraan te denken alle statiegeldflessen in te leveren …

4090 Servicejas 1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart S-XXXL Zakken aan de voorkant met extra zak. Verborgen borstzakken met rits. Verstelbare mouwen en taille. Binnenzak en telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

42


03 Industrie/Service

Bl책kl채der 2012

1490 Service werkbroek

1490 Service werkbroek

1490 Service werkbroek

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

8600 Marineblauw

9400 Grijs

9900 Zwart

C44-C62 C146-C156 D84-D124

C44-C62 C146-C156 D84-D124

C44-C62 C146-C156 D84-D124

Steekzakken. Achterzakken met knoop. Beenzak met klep, telefoonzakje en potloodzakje.

Steekzakken. Achterzakken met knoop. Beenzak met klep, telefoonzakje en potloodzakje.

Steekzakken. Achterzakken met knoop. Beenzak met klep, telefoonzakje en potloodzakje.

7190 Service werkbroek dames

7190 Service werkbroek dames

7190 Service werkbroek dames

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

8600 Marineblauw

9400 Grijs

9900 Zwart

C34-C46

C34-C46

C34-C46

Zakken aan de zijkant. Achterzakken met knopen. Broekspijpzak met klep, telefoonzakje en potloodzakje.

Zakken aan de zijkant. Achterzakken met knopen. Broekspijpzak met klep, telefoonzakje en potloodzakje.

Zakken aan de zijkant. Achterzakken met knopen. Broekspijpzak met klep, telefoonzakje en potloodzakje.

43


Blåkläder 2012

03 Industrie/Service

1725 Werkbroek

3037 Schort

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1000 Wit C44-C64 C146-C156 D96-D116

8500 Korenblauw

8500 Korenblauw C44-C64 C146-C156 D96-D124

One size

9900 Zwart C44-C62 C146-C156 D96-D124

70 x 100 cm .

8900 Marineblauw C44-C62 C146-C156 D96-D124 Zakken aan de voorkant. Zak aan de achterkant. Elastische taille. Rits.

44

1725 Werkbroek

1726 Werkbroek

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

8800 Marineblauw

8800 Marineblauw

C44-C62 C146-C156 D96-D124

C44-C62 C146-C156 D96-D124

Zakken aan de voorkant. Zak aan de achterkant. Elastische taille. Rits.

Zakken aan de voorkant. Zakken aan de achterkant. Duimstokzak. Elastische taille. Rits. Zakken voor kniestukken.


03 Industrie/Service

Blåkläder 2012

3160 Werkvest

4720 Jas. Ongevoerd

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1210 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

9499 Grijs/Zwart

8800 Marineblauw

M-XXXL

S-XXL

Twee borstzakken : één met telefoonzak en één met potloodzakje. Binnenzak. Twee insteekzakken. Telefoonhouder.

Twee borstzakken met klep. Twee insteekzakken. Twee potloodzakjes op de mouwen. Binnenzak. Dubbel stiksel rond de zakken. Verborgen ritssluiting die tot bovenaan de kraag loopt. Verstelbaar in de taille.

4720 Jas. Ongevoerd

5150 Stofjas

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

8500 Korenblauw

S-XXL

C44-C64 D96-D124

Twee borstzakken met klep. Twee insteekzakken. Twee potloodzakjes op de mouwen. Binnenzak. Dubbel stiksel rond de zakken. Verborgen ritssluiting die tot bovenaan de kraag loopt. Verstelbaar in de taille.

Verborgen knoopsluiting, Nylon knopen. Twee borstzakken, één met potloodzakje. Twee zakken vooraan. Dubbel stiksel rond de zakken.

45


Blåkläder 2012

46

03 Industrie/Service

6151 Overall

6270 Overall

1000 100% Katoen, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8800 Marineblauw # 9900 Zwart

1000 Wit # 9400 Grijs # 8900 Marineblauw C44-C62

C44-C60

5600 Rood C44-C62 B146-B156

Zakken voor kniestukken. Twee borstzakken : één met klep en één met potloodzakje. Verborgen achterzakken en duimstokzak. Elastische manchetten. Verstelbare elastische rug. Versterkte kruisnaad.

8500 Korenblauw C44-C64 B146-B156 D96-D124

6151 Overall

6151 Overall

1080 65% Polyester/35% Katoen, 240 g/m²

1100 100% Katoen, Twill, 320 g/m²

8400 Koningsblauw

8800 Marineblauw

C46-C60

C44-C64 D96-D128

Zakken voor kniestukken. Twee borstzakken : één met klep en één met potloodzakje. Verborgen achterzakken en duimstokzak. Elastische manchetten. Verstelbare elastische rug. Versterkte kruisnaad.

Zakken voor kniestukken. Twee borstzakken : één met klep en één met potloodzakje. Verborgen achterzakken en duimstokzak. Elastische manchetten. Verstelbare elastische rug. Versterkte kruisnaad.

9900 Zwart C44-C62 B146-B156 D100-D116 Twee borstzakken, één met klep en knoop,en één met potloodzakje. Verborgen ritssluiting. Versterkte kruisnaad. Twee insteekzakken. Versterkte duimstokzak. Verstelbare mouwzoom. Verstelbare elastische taille.


03 Industrie/Service

2610 Tuinbroek

1447 Short

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

2400 Khaki # 5600 Rood # 8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 8956 Marineblauw/Rood # 8985 Marineblauw/Korenblauw # 8994 Marineblauw/Grijs # 9400 Grijs # 9456 Grijs/Rood # 9485 Grijs/Korenblauw # 9499 Grijs/Zwart # 9900 Zwart # 9956 Black/Red # 9994 Zwart/Grijs

2400 Khaki # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

C44-C64 C144-C156 D96-D120 Borstzak met klep en potloodzakje. Versterkte zakken aan voor- en achterkant. Zakken met plooi. Hamerlus. Versterkte duimstokzak. Brede Bretellen met stevig elastiek. Gulp met nylonknopen.

Blåkläder 2012

C42-C64 Twee steekzakken en in de zijnaad één zijzak met rits. Twee achterzakken met klep en velcrosluiting. Grote rechterdijbeenzak met 3-delig potloodzakje en Telefoonzakje. Meterzak. Linkerdijbeenzak met klep en velcrosluiting en 3-delig potloodzakje. D-ring.

1443 Profiel piraatbroek

1443 Profiel piraatbroek

1310 100% Katoencanvas, 225 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

2700 Stone

9900 Zwart

C44-C62

C44-C62

Twee steekzakken. Achterzakken en dijzakken met klep en drukknoop. D-ring. Contrastnaden in grijs voor sportieve look

Twee steekzakken. Achterzakken en dijzakken met klep en drukknoop. D-ring. Contrastnaden in grijs voor sportieve look

47


Blåkläder 2012

48

03 Industrie/Service

4051 Jas. Ongevoerd

1470 Chauffeursbroek

1811 65% polyester/35% katoen, twill, 240g/m², waterafstotend

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

3399 Geel/Zwart # 9900 Zwart

9499 Grijs/Zwart # 9900 Zwart

XS-XXXL

C44-C62 C146-C156 D84-D128

Fleece in de kraag. Twee zijzakken met ritssluiting. Verborgen ritssluiting en velcrosluiting. Verstelbaaar d.m.v. velcro aan de mouwen. 2 borstzakken met klep en velcrosluiting. Houder voor identiteitskaart op de rechter borstzak. D-ring. Napoleonzak onder verborgen ritssluiting. Zak en potloodzakjezak op linkermouw. Één binnenzak met ritssluitng en één met velcrosluiting. 50 mm refecterend materiaal. EN471 Klasse 2.

Steekzakken. Achterzakken met klep. Beenzakken met rits waarvan één telefoonzakje en houder voor identiteitskaart. Driedelig beenzakje. 20 mm reflecterende band aan de binnenkant van de pijpuiteinden.

1451 Service/Transport werkbroek

4851 Winterjas

1811 65% polyester/35% katoen, twill, 240g/m², waterafstotend

1811 65% polyester/35% katoen, twill, 240g/m², waterafstotend

9900 Zwart

3399 Geel/Zwart

C44-C62 C146-C156 D84-D128

XS-XXXL

Twee zakken aan de voorkant. Achterzakken met klep en drukknopen. Twee zakken op het been : één met 3-delig potloodzakje, telefoonzakje en houder voor identiteitskaart en de andere met klepzak en drukknoop. Voorgevormde knieën. 50 mm reflecterende band om de broekspijpen. D-ring.

Twee zakken met ritssluiting. Verborgen ritssluiting en velcro. Verstelbaar aan de mouwen d.m.v. velcro. Twee borstzakken met klep. Houder voor identiteitskaart welke weggestopt kan worden. D-ring. Napoleonzak onder verborgen ritssluiting. Op linkermouw een zak en potloodzakje. Één binnenzak met ritssluiting en één met velcro. Aanrijgkoord aan de onderkant. Fleece in de kraag. Rugplooien. 50mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2


1584 Werkbroek # 1470 Chauffeursbroek # 4051 Jas. Ongevoerd 49


04 Bl책kl채der 2012

50

Vlamvertragend 4074 Jas Vlamvertragend # 1574 Werkbroek Vlamvertragend


04 Vlamvertragend

Blåkläder 2012

1576 Werkbroek vlamvertragend High vis

4076 Jas ongevoerd vlamvertragend High vis

4876 Binnenjas. Vlamvertragend

1509 75% polyester/25% katoen, vlamvertragend, 325g/m²

1509 75% polyester/25% katoen, vlamvertragend, 325g/m²

3389 Geel/Marineblauw

3389 Geel/Marineblauw

C46-C64 C148-C156 D88-D128

S-XXXL

Twee versterkte losse spijkerzakken. Twee zijzakken met plooi onder de losse spijkerzakken. Twee extra ruime achterzakken met plooi. Broekspijpzak met plooi en klep. Meterzak met extra zakje. Zakken voor kniestukken. Hamerlus. D-ring. Beschermkledij tegen warmte en vlammen volgens EN ISO 11612 A1 B1 C1, EN471 Klasse 2

Twee borstzakken en twee zakken vooraan met velcrosluiting. Verstelbare mouwboorden met drukknopen. Binnenzak. Telefoonzakje. Ongevoerd. Rugplooi voor een betere bewegingsvrijheid. Verlengd rugpand. Voorzien van ritsen die toelaten de fleecejas 4876 als binnenjas aan te brengen. EN 471 Klasse 3, Tevens. EN ISO 11612 A1 B1 C1.

Binnenjas voor model 4076. Binnenzak. Telefoonzakje. EN ISO 11612 A1 B1 C1.

4774 Jas Vlamvertagend

6704 Overall Vlamvertragend

1724 Werkbroek Vlamvertragend

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

8900 Marineblauw

8900 Marineblauw

8900 Marineblauw

S-XXXL

C44-C64

C44-C64 C144-C158 D96-D128

Twee borstzakken. Twee zakken vooraan. Zak op de arm. Rugplooi voor voldoende bewegingsvrijheid. Aanpasbare taille. CE: EN ISO 11612 A1 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Klasse 1 A1, EN 1149-5, EN 61482-1-2 Klasse 1 (4kA).

Borstzakken met flap. Twee gevoerde zijzakken. Verborgen sluiting met knopen. Aanpasbare taille. Verstevingde achterakken en meterzak. Verstevigde kruisnaden. Aanpasbare elastische rug. CE: EN ISO 11612 A1 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Klasse 1 A1, EN 1149-5, EN 61482-1-2 Klasse 1 (4kA)

Zakken vooraan. Zakken achteraan. Meterzak. Elastische taille. Ritssluiting. EN ISO 11612 A1 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Klasse 1 A1, EN 1149-5, EN 61482-1-2, Klasse 1 (4KA)

2556 Fleece, 50% acrylic/33% katoen/17% polyester, 400 g/m², vlamvertragend 9900 Zwart S-XXXL

51


Blåkläder 2012

52

04 Vlamvertragend

4074 Jas Vlamvertragend

4874 Winterjas. Vlamvertragend

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

9499 Grijs/Zwart

9499 Grijs/Zwart

S-XXXL

M-XXXL

Twee borstzakken met klep en insteekzakken erachter. Dubbele zakken aan de voorkant. Plooien in de rug. Verborgen metalen rits. Verstelbare taille en pols. Binnenzak. Telefoonzakje. reflecterende banden. Metalen ritssluiting. CE : EN ISO 11612 A1 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Klasse 1 A1, EN 1149-5, EN 61482-1-2 Klasse 1 (4kA).

Gevoerde, gewatteerde mouwen. Twee laag geplaatste borstzakken. Twee insteekzakken. Telefoonzakje aan de binnenkant. Verlengd rugpand. Verstelbare drukknoopsluiting in taille. Ritssluiting en windvanger. CE : EN ISO 11612 A1 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Klasse 1 A1, EN 1149-5, EN 61482-1-2 Klasse 1 (4kA)

1574 Werkbroek Vlamvertragend

6074 Lasoverall. Vlamvertragend

3345 Piqué Polo Vlamvertragend

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1715 55% Modacryl/45% Katoen, 220 g/m²

9499 Grijs/Zwart

9499 Grijs/Zwart

9499 Grijs/Zwart

C44-C62 C148-C156 D96-D124

S-XXL

S-XXL

Twee insteekzakken vooraan. Achterzakken met klep. Duimstokzak met klep. Gereedschapszak met klep. potloodzakje met klep. Broekspijpzak met klep. Zakken voor kniestukken. reflecterende banden. CE : EN ISO 11612 A1 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Klasse 1 A1, EN 1149-5, EN 61482-1-2 Klasse 1 (4kA). Losse spijkerzakken dienen apart mee besteld te worden.(art 2122.).

Twee borstzakken met klep. Rugplooi. reflecterende banden. Binnenzak. Telefoonzak aan de binnenkant. Insteekzakken. Achterzakken met plooi en klep. Duimstokzak met klep. Beitelzak met klep. potloodzakje met klep. Broekspijpzak met klep. Metalen ritssluiting. Zakken voor kniestukken. reflecterende banden. CE: EN ISO 11612 A1 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Klasse 1 A1, EN 1149-5, EN 61482-1-2 Klasse 1 (4kA)

Verlengd rugpand. Lange mouwen. EN531 A, B1, C1.


04 Vlamvertragend

2123 Beenzak

2032 Kraag bandana

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1709 55% modacrylic/45% katoen, 210g/m²

9400 Grijs

9900 Zwart

One size

One size

Om extra gereedschap mee te nemen.

Halsbescherming. Gekeurd volgens EN 531 A,B2,C1

Blåkläder 2012

4893 Onderhemd. Vlamvertragend 1703 55% Modacryl/45% Katoen, 220 g/m² 9900 Zwart S-XXL Geribd tricot. Elastische manchetten. Raglanmouw. EN531 A, B1, C1.

2122 Spijkerzakken afritsbaar

1896 Onderbroek Vlamvertragend

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1703 55% Modacryl/45% Katoen, 220 g/m²

9499 Grijs/Zwart

9900 Zwart

One size

S-XXL

Deze spijkerzakken dienen apart mee besteld te worden. De broek is niet conform EN ISO 11611 wanneer spijkerzakken gemonteerd zijn.

Geribd tricot. EN531 A, B1, C1.

1893 Lange Onderbroek 1703 55% Modacryl/45% Katoen, 220 g/m² 9900 Zwart S-XXL

2124 Zak voor schroevendraaier

2031 Balaclava

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, Anti-static fibre

1709 55% modacrylic/45% katoen, 210g/m²

9400 Grijs

9900 Zwart

One size

One size

Met klep.

Gekeurd volgens EN 531 A,B2,C1

Geribd tricot. EN531 A, B1, C1.

53


Blåkläder 2012

04 Vlamvertragend

EN 531

EN ISO 11612

Beschermende kleding die voldoet aan EN 531 beschermt de gebruiker tegen kortdurend contact met hitte en vlammen (d.w.z. convectiehitte, stralingshitte, gesmolten spetters of een combinatie hiervan).

Beschermende kleding die voldoet aan EN ISO 11612 beschermt de gebruiker tegen kortdurend contact met vlammen en hitte (d.w.z. convectiehitte, stralingshitte, gesmolten spetters of een combinatie hiervan).

De kleding wordt op basis van de volgende parameters geclassificeerd: (A) Beperkte vlamverspreiding. (B) Convectiehitte, schaal van 1-5 waarbij 5 het beste is. (C) Stralingshitte, schaal van 1-4 waarbij 4 het beste is. (D) Gesmolten aluminiumspetters, schaal van 1-3 waarbij 3 het beste is. (E) Gesmolten ijzerspetters, schaal van 1-3 waarbij 3 het beste is.

De kleding wordt op basis van de volgende parameters geclassificeerd: (A1) Beperkte vlamverspreiding, horizontale bevlamming. (A2) Beperkte vlamverspreiding, kantbevlamming. (B) Convectiehitte, schaal van 1-3 waarbij 3 het beste is. (C) Stralingshitte, schaal van 1-4 waarbij 4 het beste is. (D) Gesmolten aluminiumspetters, schaal van 1-3 waarbij 3 het beste is. (E) Gesmolten ijzerspetters, schaal van 1-3 waarbij 3 het beste is. (F) Contacthitte, schaal van 1-3 waarbij 3 het beste is.

EN 1149-5

EN 61482-1-2

Beschermende kleding die voldoet aan EN 11495 biedt de gebruiker elektrostatische bescherming en verkleint de kans op vonkvorming. De kleding moet worden gebruikt als onderdeel van een totaal geaard systeem om ladingen te voorkomen.

Beschermende kleding die voldoet aan EN 61482-1-2 beschermt de gebruiker tegen de thermische gevaren van een elektrische boog. De kleding wordt als volgt geclassificeerd: Elektrische boog

Klasse 1 Klasse 2

Tijd 500 ms 500 ms

EN ISO 11611

EN 471

Beschermende kleding die voldoet aan EN ISO 11611 beschermt de gebruiker tegen kleine spatten gesmolten metaal en kortdurend vlamcontact. Kleding die volgens deze standaard is geclassificeerd, is geschikt voor gebruik bij lassen en verwante processen. De kleding wordt geclassificeerd op basis van de verschillende lastechnieken die meer of minder spetteren en stralingshitte afgeven.

Beschermende kleding die voldoet aan EN 471 zorgt ervoor dat de gebruiker zowel overdag als 's nachts (voertuigverlichting) zichtbaar is bij gevaarlijke situaties. Er worden hoge eisen gesteld aan o.a. de luminantie en reflectie van de stof. De kleding wordt geclassificeerd op basis van het oppervlak fluorescerend materiaal en het oppervlak reflecterend materiaal.

Klasse 1 – biedt bescherming bij minder gevaarlijke lastechnieken en situaties waar minder gevaar voor spatten en stralingshitte bestaat. Klasse 2 – biedt bescherming tegen meer gevaarlijke lastechnieken en situaties waar meer gevaar voor spatten en stralingshitte bestaat (A1) Beperkte vlamverspreiding, horizontale bevlamming. (A2) Beperkte vlamverspreiding, kantbevlamming.

54

4 kA 7kA

Reflecterend materiaal (m²) Klasse 1 Klasse 2 Klasse 3

0,14 0,50 0,80

Fluorescerend materiaal (m²) 0,10 0,13 0,20


55


05 Bl책kl채der 2012

56

HIGH VISIBILITY 4326 Regenjas , heavy weight extreme # 1384 Regenbroek


05 HIGH VISIBILITY Nieuw!

Blåkläder 2012

Nieuw!

EN 471 Beschermende kleding die voldoet aan EN 471 zorgt ervoor dat de gebruiker zowel overdag als 's nachts (voertuigverlichting) zichtbaar is bij gevaarlijke situaties. Er worden hoge eisen gesteld aan o.a. de luminantie en reflectie van de stof. De kleding wordt geclassificeerd op basis van het oppervlak fluorescerend materiaal en het oppervlak reflecterend materiaal. Reflecterend materiaal (m²) Klasse 1 Klasse 2 Klasse 3

1533 Werkbroek 1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m² 5389 Oranje/Marineblauw # 5385 Oranje/Korenblauw C44-C64 C148-C156 D84-D128 3399 Geel/Zwart # 3389 Geel/Marineblauw

1584 Werkbroek 1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m² 5389 Oranje/Marineblauw # 5385 Oranje/Korenblauw C46-C60 C148-C156 D84-D128

Fluorescerend materiaal (m²)

0,14 0,50 0,80

0,10 0,13 0,20

EN 342 Beschermende kleding die voldoet aan EN 342 beschermt de gebruiker tegen kou. Er worden eisen gesteld aan de isolatiewaarde en de luchtdoorlaatbaarheid.

C44-C64 C148-C156 D84-D136

3399 Geel/Zwart # 3389 Geel/Marineblauw

Zakken voor kniestukken in Cordura. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi waarvan één met klep. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

C46-C64 C148-C156 D84-D128 Twee zakken vooraan. Achterzakken met plooi. Duimstokzak met extra zak, Telefoonzakje. Broekspijpzak met potloodzakje, extra zaken en messenhouder. Metalen ritssluiting. Fluorescerende kleuren. Zakken voor kniestukken. D-ring. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 1. Houder voor identiteitskaart.

Nieuw!

Nieuw!

1583 Werkbroek

1529 Werkbroek

1529 Werkbroek

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

3389 Geel/Marineblauw C46-C60 C148-C156 D96-D116

8933 Marineblauw/Geel # 9933 Zwart/Geel

8833 Marineblauw/Geel

5385 Oranje/Korenblauw C46-C60 C148-C156 D100-D116

C46-C64 C146-C158 D84-D136

C46-C64 C146-C158 D84-D128

5389 Oranje/Marineblauw C46-C60 C148-C154 D96-D108

Zakken voor kniestukken CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 1.

Zakken voor kniestukken CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 1.

3399 Geel/Zwart C46-C62 C150-C156 D100-D116 Twee zakken vooraan. Achterzakken met plooi. Duimstokzak met extra zak. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zak. Metalen ritssluiting. D-ring. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

57


Blåkläder 2012

05 HIGH VISIBILITY Nieuw! Nieuw!

2603 Tuinbroek High vis 1535 Short 1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m² 3300 Geel # 5300 Oranje C44-C60 Twee versterkte losse spijkerzakken. Twee vaste zakken vooraan met plooi, onder de losse spijkerzakken. D-ring. Extra brede achterzakken met plooi. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart. Duimstokzak.

1537 Short

8505 Werkvest Bodywarmer High Vis

3399 Geel/Zwart # 5385 Oranje/Korenblauw

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

C46-C60

3389 Geel/Marineblauw

3389 Geel/Marineblauw

S-XXXL

C46-C64 C144-C162

Vest in High Vis. Twee borstzakken waarvan één met houder voor identiteitskaart en één met potloodzakje en telefoonhouder. Twee zakken aan de voorkant. Eén binnenzak. 5cm reflecterende banden. Klasse 2, EN 471. Nieuw!

Zakken voor kniestukken. Twee borstzakken met reflecterende banden : één met telefoonzak en één met potloodzakje. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de voorste zakken met plooi gestopt kunnen worden. Broekspijpzak met klep en potloodzakje en extra zak. Duimstokzak met extra zak. Hamerlus. Twee achterzakken met plooi. Stevige metalen ritssluiting. D-ring. Extra brede bretellen met stevig elastiek en snelsluiting. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

1539 Piraatbroek High Vis 1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

3313 T-Shirt High Vis

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

3300 Geel # 5300 Oranje

1009 100% Polyesterpiké, 130 g/m²

5300 Oranje

C44-C60

3300 Geel # 5300 Oranje

C44-C60

Zakken voor kniestukken. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi extra versterkt met CORDURA®. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. D-ring. Telefoonzakje. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

S-XXXL

Twee vaste zakken vooraan met plooi. Extra brede achterzakken met plooi. Duimstokzak. D-ring. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

58

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

V-hals. Zacht en comfortabel. Ademend. EN471 Klasse 3


05 HIGH VISIBILITY

3026 Signalisatievest

3027 Werkvest High vis

3029 Signalisatievest

1022 100% polyester, 125g/m²

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

1022 100% polyester, 125g/m²

3300 Geel

3300 Geel M-XXXL

3300 Geel # 5300 Oranje

One size

5300 Oranje M-XXL

One size

Rits. 60 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 3

Twee borstzakken met reflecterende banden: één met telefoonzakje en één met patentknopen en messenhouder. Versterkte spijkerzakken voor en achter. Verborgen ritssluiting. Verlengd rugpand. 50 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart. Voorziening in de rug voor bevestiging veiligheidsharnas.

50 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2

Blåkläder 2012

3310 Piqué Polo High Vis

3311 Piqué Polo High Vis

3311 Piqué Polo High Vis

1009 100% Polyesterpiké, 130 g/m²

1009 100% Polyesterpiké, 130 g/m²

1972 50% Polyester/50% Katoen, 210 g/m²

3300 Geel # 5300 Oranje

3300 Geel

5300 Oranje

L-XXXL

S-M

S-M

Drukknopen aan de hals. Zacht en comfortabel. EN471 Klasse 3

Drukknopen aan de hals. Zacht en comfortabel. EN471 Klasse 2

Drukknopen aan de hals. Zacht en comfortabel. EN471 Klasse 2

59


Blåkläder 2012

05 HIGH VISIBILITY

3341 Sweatshirt High Vis

3346 Hooded Sweatshirt High Vis

1974 100% Polyester, 240 g/m²

1974 100% Polyester, 240 g/m²

3300 Geel # 5300 Oranje

3300 Geel # 5300 Oranje

XS-4XL

XS-XXXL

Versterkte kraag en manchetten. reflecterende banden 50 mm. EN471 Klasse 3. (maat M-4XL) Klasse 2. (maat S-XS)

Rits aan de voorkant. Twee insteekzakken. Aanrijgkoord in de hals. Elastische boord aan de mouw. Elastische boord aan de onderkant. 50mm reflecterende band. EN471 Klasse 3. (maat M-3XL) Klasse 2. (maat S-XS)

Nieuw!

4023 Jas. Ongevoerd

4029 Jas. Ongevoerd

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

3389 Geel/Marineblauw # 3399 Geel/Zwart # 5385 Oranje/Korenblauw # 5389 Oranje/Marineblauw

3388 Geel/Marineblauw

XS-XXXL

Vier borstzakken waarvan twee met rits.Twee zijzakken en twee zakken vooraan. Telefoonzakje. Plooien in de rug. Verborgen rits. Aanpasbare taille en mouwen. Fluorescerende kleur. 50 mm reflecterende banden. EN 471 CL 2

Borstzak met klep. Twee zijzakken. Twee zakken vooraan. Rugplooi. Verborgen metalen rits. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verstelbare mouwzoom. Fluorescerende kleuren. 50 mm reflecterende banden. Telefoonhouder. EN471. Houder voor identiteitskaart. XS-S Klasse 2, M-XXXL. Klasse 3.

60

S-XXXL


05 HIGH VISIBILITY

Blåkläder 2012

4324 Regenjas

4325 Regenjas

4326 Regenjas , heavy weight extreme

2000 100% Polyester, PU-coated, 185 g/m²

2000 100% Polyester, PU-coated, 185 g/m²

2005 100% polyester, 84% PVC, 16% PU, 395g/m²

3300 Geel # 5300 Oranje

3300 Geel

3300 Geel

S-XXL

S-XXL

S-XXL

Fluorescerende kleuren. 50 mm reflecterende banden. Verborgen 2-weg ritssluiting en drukknopen. Capuchon met aanrijgkoord. EN471 Klasse 3. EN343 Klasse 1.

Verborgen rits met drukknopen. Capuchon met trekkoord. 50mm reflecterende banden. EN471 Klasse 3 gecertificeerd. EN343 Klasse 1, waterdicht en waterdampbestendig.

Fluorescerende kleur geel. 50 mm reflecterende striping. Drukknopen aan de voorkant. Aanpasbare capuchon.Twee zakken aan de voorkant. Houder voor identiteitskaart. EN471 Klasse 3. EN343 bescherming tegen regen.

1384 Regenbroek

1385 Regenbroekspijpen

2000 100% Polyester, PU-coated, 185 g/m²

2000 100% Polyester, PU-coated, 185 g/m²

3300 Geel # 5300 Oranje

3300 Geel

1386 Regentuinbroek, heavy weight extreme

S-XXL

One size

2005 100% polyester, 84% PVC, 16% PU, 395g/m²

Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. Aanrijgkoord in de taille. EN471 Klasse 2. EN343 Klasse 1.

Verstelbaar in lengte. Fluorescerend materiaal. 60mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2 EN343 Klasse 1. Waterdicht en waterdampbestendig.

3300 Geel S-XXL Fluorescerende kleur. 65 mm reflecterende band. Verstelbaar in de taille. EN 471Klasse 2. EN 343.

61


BLÅKLÄDER

Gore-Tex®

62

1808 GORE-TEX® shell werkbroek

4808 GORE-TEX® shell jas High Vis

8831 GORE-TEX® parka high vis

1979 100% polyester, 2-layer GORE-TEX®, wind- and waterproof, 220g/m²

1979 100% polyester, 2-layer GORE-TEX®, wind- and waterproof, 220g/m²

1979 100% polyester, 2-layer GORE-TEX®, wind- and waterproof, 220g/m²

3389 Geel/Marineblauw # 5389 Oranje/Marineblauw

3389 Geel/Marineblauw # 5389 Oranje/Marineblauw

3389 Geel/Marineblauw

C44-C62

S-XXXL

XS-XXXL

GORE-TEX® Windstopper werkbroek met CORDURA® versterking op de knieën. Zijzakken met ritssluiting. Zak op het been met velcrosluiting. Aanrijgkoord aan de onderkant. Verstelbaar aan de boord met velcro en elastiek. Rits aan de onderkant van de broek. 65 mm fluorescerende band. EN471 Klasse 2, EN 343 Klasse 3.

GORE-TEX® jas.Twee zijzakken en 2 borstzakken met waterafstotende ritssluiting. Twee borstzakken met waterafstotende ritssluiting. Binnenzak. Één Napoleon binnenzak. Ritssluiting in de achtervoering van de jas om bedrukking te vergemakkelijken. Aanrijgkoord aan de onderkant. Verstelbare velcrosluiting aan de mouwen. Aanpasbare capuchon, eveneens geschikt als gehoorbeschermer en bouwhelm. Fluorescerende kleuren. 65mm reflecterende band. EN471 S-M Klasse 2, L-XXXL Klasse 3. EN343 Klasse 3. kleding voor bescherming tegen regen.

Verborgen ritssluiting aan de voorkant. Fleece in de kraag. Borstzakken en zak op de mouw met een waterafstotende ritssluiting. Napoleon-zak met ritssluiting. Twee verborgen voorzakken met ritssluiting aan de zijkant. Één grote binnenzak. Verstelbare manchetten. Aanrijgkoord aan de onderkant. Aanpasbare capuchon. Maasbinnenvoering. Binnenzak, telefoonzakje aan de binnenkant. Kabelopening voor iPod. Ritssluiting in de achtervoering om bedrukking makkelijker te maken. 50mm reflecterende band. EN471 Klasse 3 in maten S-XXXL Klasse 2 in maat XS en EN 343 Klasse 3.


05 HIGH VISIBILITY

Blåkläder 2012

4838 High vis Jas Softshell.

4849 High Vis Fleece jas

2535 3-layer 100% Polyester/PU membraam High vis met membraam , wind and waterdicht type, 380 g/m²

2545 ´3-layer\x3b Fleece met PU membraam ,windstopper type 100/ Polyester, 460 g/m².´

3300 Geel # 5300 Oranje

S-M

S-XXXL Aanrijgkoord aan onderkant jas. Verstelbare manchetten. Voorste zakken met rits. Twee binnenzakken. Verlengd rugpand. Winddicht. Waterafstotend. Fluorescerend. 50 mm reflecterende band. EN471 Klasse 3. Houder voor identiteitskaart.

3389 Geel/Marineblauw # 5389 Oranje/Marineblauw Metalen ritssluiting op de voorste zakken en borstzakken. Met CORDURA® versterkt. Binnenzak. Telefoonzakje. Winddicht. Waterafstotend. Fluorescerend. 50 mm reflecterende band. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

4839 High Vis fleece jas

4853 Highvis fleecejas

4833 Fleecejas

2545 ´3-layer\x3b Fleece met PU membraam ,windstopper type 100/ Polyester, 460 g/m².´

2560 100% Polyester, fleece, 250 g/m²

2560 100% Polyester, fleece, 250 g/m²

3389 Geel/Marineblauw # 5389 Oranje/Marineblauw

3300 Geel # 5300 Oranje

3300 Geel # 5300 Oranje

S-XXXL

XS-XXXL

Gevoerde fleecejas. Borstzak met rits. Houder voor identiteitskaart. Zijzakken. Aanrijgkoord in de taille. EN 471 Klasse 3.

Zakken met rits aan voorkant. Fluorescerende kleuren. 50 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 3. Houder voor identiteitskaart.

L-XXXL PU-membraan. Aanrijgkort in taille. Ritssluiting op de voorste zakken en borstzakken. Met CORDURA® versterkt. Binnenzak. Telefoonzakje. Winddicht. Waterafstotend. Fluorescerend. 50 mm reflecterende band. EN471 Klasse 3. Houder voor identiteitskaart.

63


Blåkläder 2012

05 HIGH VISIBILITY

Nieuw!

Nieuw!

4828 Winterjas High Vis

4817 Windstopper® Highvis softshell

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

1430 Windstopper softshell

3389 Geel/Marineblauw # 3399 Geel/Zwart

3300 Geel # 5300 Oranje

S-XXXL

S-XXXL

Dubbele zak, gevoerd. Fleece in de kraag. Mouw met elastische manchetten. Binnenzak. Telefoonzakje. Verborgen ritssluiting. Verstelbaar aan de onderkant van de jas. Gevoerd. Fluorescerende kleuren. 50 mm brede reflecterende banden. EN471 Klasse 3. Houder voor identiteitskaart. EN 342.

GORE WINDSTOPPER® jas met reflecterende banden. Fleece in de kraag. Borstzak met waterdichte ritssluiting.Twee zijzakken met waterdichte ritssluiting. Binnenzak. Aanrijgkoord aan de onderkant. Reflecterende print net onder de kraag aan de achterkant. EN471Klasse 3 Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

4827 High Vis Winterjas

4837 High Vis Jas. Ongevoerd

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

3389 Geel/Marineblauw # 3399 Geel/Zwart # 5385 Oranje/ Korenblauw

3389 Geel/Marineblauw # 3399 Geel/Zwart # 5389 Oranje/ Marineblauw

XXS-4XL

XS-5XL

XS-XXXL

5389 Oranje/Marineblauw

Wind- en waterafstotend. Ademend. Waterdichte rits vooraan en in borstzakken. Twee verbogen borstzakken. D-ring. Afneembare capuchon. Binnenzak met telefoonzakje. Fluorescerende kleuren. 50mm reflecterende band. EN471 Klasse 3. Aanrijgkoord. Houder voor identiteitskaart. XS - S EN471 Klasse 2.

5385 Oranje/Korenblauw

XXS-XXXL Dubbele zak, gevoerd. Fleece kraag. Mouw met elastische manchetten. Binnenzak. Telefoonzakje. Verborgen ritssluiting. Verstelbaar aan de onderkant van de jas Gevoerd. Fluorescerende kleuren. 50 mm brede reflecterende banden. EN471 Klasse 3. Houder voor identiteitskaart. EN 342.

64

4426 Functionele Parka (Uitneembare voering) 1997 100% Polyester, PU bekleed, 210 g/m², wind- en regendicht membraam 3389 Geel/Marineblauw # 5389 Oranje/Marineblauw

XXS-XXXL Gevoerd. Capuchon kan weggestopt worden. Zak op de mouw. Zakken aan de voorkant met fleecevoering. Borstzak met telefoonzakje. Aanrijgkoord aan de binnenkant. D-ring. EN471 Klasse 3. Houder voor identiteitskaart. EN342.


65


Blåkläder 2012

05 HIGH VISIBILITY

4851 Winterjas

4051 Jas. Ongevoerd

1863 Regenbroek EN471 Klasse 2

1811 65% polyester/35% katoen, twill, 240g/m², waterafstotend

1811 65% polyester/35% katoen, twill, 240g/m², waterafstotend

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

3399 Geel/Zwart

3399 Geel/Zwart # 9900 Zwart

XS-XXXL

XS-XXXL

S-XXXL

Twee zakken met ritssluiting. Verborgen ritssluiting en velcro. Verstelbaar aan de mouwen d.m.v. velcro. Twee borstzakken met klep. Houder voor identiteitskaart welke weggestopt kan worden. D-ring. Napoleonzak onder verborgen ritssluiting. Op linkermouw een zak en potloodzakje. Één binnenzak met ritssluiting en één met velcro. Aanrijgkoord aan de onderkant. Fleece in de kraag. Rugplooien. 50mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2

Fleece in de kraag. Twee zijzakken met ritssluiting. Verborgen ritssluiting en velcrosluiting. Verstelbaaar d.m.v. velcro aan de mouwen. 2 borstzakken met klep en velcrosluiting. Houder voor identiteitskaart op de rechter borstzak. D-ring. Napoleonzak onder verborgen ritssluiting. Zak en potloodzakjezak op linkermouw. Één binnenzak met ritssluitng en één met velcrosluiting. 50 mm refecterend materiaal. EN471 Klasse 2.

Wind- en waterdicht. Comfortabele voering. Heupopeningen om losse spijkerzakken en steekzakken te gebruiken. Achterzak met velcrosluiting. Aanrijgkoord in taille. Houder voor identiteitskaart. Riemlussen. Verstelbaar ter hoogte van de enkels. EN 471 Klasse 2.

Nieuw!

Nieuw!

2653 High vis Amerikaanse overall

8504 Amerikaanse overall High vis

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m²

3389 Geel/Marineblauw C44-C62 D96-D120

5385 Oranje/Korenblauw

3399 Geel/Zwart C44-C62 D100-D120

3389 Geel/Marineblauw # 3399 Geel/Zwart # 5385 Oranje/ Korenblauw

C46-C62

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken met plooi, rechter met klep. Vier versterkte losse spijkerzakken. Twee broekzakken met plooi onder de losse spijkerzakken. Broekspijpzak met klep. Duimstokzak met extra zak. Knoop en lus om messenhouder te bevestigen. Zakken voor kniestukken. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting. Patentknoop. Fluorescerende kleuren. 50mm reflecterende tapeen. EN 471 Klasse 2. In combinatie met jas 4024 EN 471 Klasse 3.

6383 Overall

EUROSAFE® Twee borstzakken met klep. Twee insteekzakken. Twee versterkte achterzakken. Stevige metalen 2-weg ritssluiting. Duimstokzak met extra zak. Plooi in de rug. Verstelbare elastische rug. Verstelbare mouwzoom. Zakken voor kniestukken. Fluorescerende kleuren. 50 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 3. Houder voor identiteitskaart. Eurosafe®.

66

3389 Geel/Marineblauw

C46-C62 Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee borstzakken met plooi: één met telefoonzakje en één met potloodzakje. Reflecterende banden. Twee zijzakken met plooi waarin de losse spijkerzakken gestopt kunnen worden. Meterzak met extra zak. Messenhouder. Hamerlus. Achterzakken met plooi. D-ring. Stevige metalen ritssluiting. Fluorescerende kleuren. 50 mm reflecterende band. EN 471 Klasse 2


Nieuw!

Nieuw!

05 HIGH VISIBILITY

Blåkläder 2012

2015 Muts 1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m² 3300 Geel # 5300 Oranje # 9900 Zwart 52cm-62cm

6763 Winteroverall

6373 Overall High vis

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

3389 Geel/Marineblauw # 3399 Geel/Zwart # 5389 Oranje/ Marineblauw

3389 Geel/Marineblauw # 3399 Geel/Zwart # 5389 Oranje/ Marineblauw

C46-C62

C46-C62

Wind- en waterafstotend. Gewatteerde voering. Verborgen ritssluiting met stormflap en kinbescherming. Met fleece gevoerde kraag. Twee borstzakken met waterdichte ritssluiting en geïntegreerde D-ring. Ventilatieopeningen in de oksel. Twee steekzakken. Zakken achter en op het dijbeen met klepsluiting en plooi. Elastische gebreide en met velcro verstelbare pols- en enkelmanchetten. Elastische tailleband. Plooien in het rugpand voor extra bewegingsvrijheid. Verborgen ritssluiting aan de zijkant van het been. Binnenzak met rits en telefoonzakje. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Afneembare capuchon. 50mm brede reflecterende banden. EN471 Klasse 3 High Vis. Houder voor identiteitskaart.

Verborgen ritssluiting met stormflap en kinbescherming. Twee borstzakken met velcro klepsluiting. Twee steekzakken, één met D-ring. Zakken achter en op het dijbeen met klepsluiting en plooi. Hamerlus. Meterzak met potloodzakje en meshouder. Verstelbare pols- en enkelmanchetten d.m.v. velcro. Plooien in het rugpand voor extra bewegingsvrijheid. Telefoonzakje aan binnenkant. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. 50mm brede reflecterende banden. EN471 Klasse 3 High Vis. Houder voor identiteitskaart.

Nieuw!

Gevoerd. Oorkleppen. Aanrijgkoord.

Nieuw!

Nieuw! 2007 Beanie muts Highvis 4001 100% Akrylic 3300 Geel # 5300 Oranje One size Acryl muts voor koude dagen, met highvis kleuren en reflecterende gebreide draad voor goede zichtbaarheid en veiligheid Nieuw!

1883 Winterbroek 1997 100% Polyester, PU bekleed, 210 g/m², wind en regendicht membraam

1885 Winterwerkbroek

3389 Geel/Marineblauw C44-C62 C146-C156 D84-D124

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

3399 Geel/Zwart C40-C62 C146-C156 D84-D124

3389 Geel/Marineblauw

5385 Oranje/Korenblauw # 5389 Oranje/Marineblauw C44C62

C44-C62 C146-C156 D84-D124 Gewatteerde voering. Twee gevoerde binnenzakken aan voorkant. Achterzak met plooi en klep. Meterzak. Beenzak met plooi en klep. Hoge taile in de rug. Kniezakken in Cordura. D-ring. Sneeuwslot en afneembare bretellen. Fluorescerende kleuren. 65mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2 Hig Vis. EN 342 beschermkledij tegen de kou. Losse nagelzakken 2183 apart verkrijgbaar. (XS=C40-C42, S=C44, D84, M=C46, C146, D88, L=C48, C148, D92, XL=C50-C62, C150-C156, D96-D124). Nieuw!

Twee steekzakken gevoerd met poolweefsel gevoerde zakken vooraan. Achterzakken met plooi en klep. Duimstokzak. Broekspijpzak met plooi en klep. Zakken voor kniestukken. Verhoogde zoom achteraan. D-ring. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende band. EN471 Klasse 1. EN 342. Houder voor identiteitskaart.

2183 Spijkerzakken voor 1883, 1885 (2 pack) 1948 CORDURA® 8500 Korenblauw # 8800 Marineblauw S-XL Nagelzakken in CORDURA® voor werkbroek 1883, 1885. Wordt geleverd per paar. Maten: XS=C40-C42, S=C44, D84, M=C46, C146, D88, L=C48, C148, D92, XL=C50-C62, C150-C156, D96-D124.

67


06 Bl책kl채der 2012

68

Profiel 3356 Hooded sweatshirt, lange rits # 3260 Overhemd Flanel


06 Profiel

Blåkläder 2012

3300 T-Shirt

3325 T-Shirt 5 pack

1030 100% Katoen Jersey, 180 g/m²

1042 100% katoen jersey, 150 g/m²

1000 Wit # 9900 Zwart XS-4XL

1000 Wit # 3300 Geel # 4600 Army green # 5600 Rood # 8500 Korenblauw # 8800 Marineblauw # 9900 Zwart

5600 Rood # 5700 Bordeaux # 8500 Korenblauw # 8800 Marineblauw XS-XXXL 1033 85% Katoen Jersey, 15% Viscose, 180 g/m²

1043 85% bomullsjersey, 15% viskos, 150 g/m² 9000 Grijs

9000 Grijs XS-6XL

XS-4XL

Versterkte hals. Dubbele ribboord.

Dubbele ribboord. Versterkte hals en schouderzoom. Dubbele stikdraad op mouwen. Iets dunner dan de basis T-shirt. Perfecte T-shirt voor zomerse warme dagen.

3360 T-Shirt, V-hals

3322 Piqué polo Coolmax

3321 T-shirt Coolmax

1165 95% Katoen, 5% Lycra, Jersey, 210 gr/m²

1021 51% Polyester/49% COOLMAX® active, 140 g/m²

1020 54% Polyester/46% COOLMAX® everyday, 140 g/m²

1000 Wit # 8800 Marineblauw # 9900 Zwart

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

XS-XXXL

S-XXXL

Mouwzak. Ademend, sneldrogend COOLMAX® materiaal wat vocht van het lichaam naar buiten transporteert.

Ronde hals. Ademend, snel drogend COOLMAX® materiaal wat vocht van het lichaam naar buiten transporteert.

S-XXXL Zacht en comfortabel.

69


Blåkläder 2012

06 Profiel

3335 Sweatshirt

3314 T-shirt lange mouw

3339 Heavy T-shirt, lange mouwen

1157 80% Katoen/20% Polyester, French Terry, 320g/m

1032 100% Katoen, 1:1 rib, 260 g/m²

1034 100% Katoen Jersey, 295 g/m²

8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

1000 Wit # 9900 Zwart

XS-4XL

XS-XXXL

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

Ronde hals sweatshirt. Rib gebreide manchetten. Potloodzakje op de mouw. Versterkte schouderpartij. Verlengd rugpand.

Ronde hals. Ribstof.

3370 Sweater met kraag

3340 Sweatshirt

3349 Sweatshirt lange rits

1158 100 % Katoen, French Terry, 320 g/m²

1158 100 % Katoen, French Terry, 320 g/m²

1048 80% Katoen/20% Polyester, 360g/m²

8900 Marineblauw # 9400 Grijs S-XXL

1000 Wit # 5600 Rood # 8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

4600 Army green # 8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

XS-XXXL

XS-XXXL

Versterkte kraag en manchetten. Elastische boord aan de onderkant.

Rits aan de voorkant. Zijzakken. Gebreide boorden.

9900 Zwart S-XXXL Sweater met kraag, knopen en manchetten.

70

XS-XXXL Zak op de mouw.


71


Transfers & bedrijfsnaam Wij hebben al veel klanten uit diverse branches geholpen om het maximale effect uit hun profielbudget te halen. Een kostenbewuste manier om dat te doen is te investeren in mooie, uniforme bedrijfskleding. Bij Bl책kl채der vindt u een lichtere collectie voor bijvoorbeeld werkplaats en industrie, maar ook een zwaarder assortiment voor beroepen waarbij kleding het stevig te verduren krijgt. In totaal hebt u keuze uit meer dan 500 kledingstukken. Er is geen volume-eis voor de bestellingen. Wilt u er reflecterende band, knie- of broekspijpzakken op, dan kunt u dat aangeven. Let op: In sommige gevallen zijn er beperkingen voor het aanbrengen van een transfer/logo. Bij kledingstukken met getapete naden mag er geen transfer/logo op de naden worden aangebracht (door de warmte lost de lijm op en laat het tape los). Sommige voeringen kunnen ook kapot gaan bij het aanbrengen van een transfer/logo bij een te hoge temperatuur. Neem contact op met onze klantenservice en controleer dit voordat de transfer/het logo wordt aangebracht. Bij onze veiligheidskleding die is gecertificeerd volgens EN 471 is de maat van het transfer/logo op de verschillende modellen beperkt, opdat het kledingstuk zijn certificering niet verliest. Bij het borduren van kledingstukken van materialen die wind- en waterdicht zijn, zal de stof vocht binnenlaten. We adviseren daarom deze kledingstukken niet te borduren.

BORDUREN Ons borduurwerk is van hoge kwaliteit. Perfect voor wie de bedrijfskleding een n처g professionelere uitstraling wil geven. Wilt u het bedrijfslogo geborduurd hebben, dan is de prijs iets hoger i.v.m. het vervaardigen van de borduurkaart. De prijs voor het borduren van het logo varieert met het aantal steken. Borduurprijzen op aanvraag.

TRANSFER/LOGO Wij gebruiken warmtetransfers die scherpe contouren hebben en bestand zijn tegen veelvuldig wassen. De prijs voor de transfers varieert afhankelijk van het aantal bestelde transfers, de grootte ervan en het aantal kleuren in het transfer/logo. Actuele prijzen op aanvraag.

SPECIAAL GENAAIDE PROFIELKLEDING Wij kunnen ook kleding speciaal voor u maken. U bepaalt het model, het materiaal en de kleurencombinaties. De enige eis die wij stellen, is dat u minstens 500 kledingstukken bestelt

DOE ALS VOLGT: 1. Lever een duidelijk origineel in, bij voorkeur in zwart-wit. 2. Geef de kleuren in het logo aan met PMS-nummers. 3. Geef de gewenste afmeting van het transfer/logo aan. 4. Geef de gewenste plaats op de kledingstukken aan met behulp van de benamingen op de figuur.

Voor

72

Achter

(bv.: Boven rechter borstzak, Linker broekspijp onder de zak)


06 Profiel

Blåkläder 2012

Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

3354 Sweatshirt

3355 Sweater 1/2 rits

3356 Hooded sweatshirt, lange rits

1060 Knitted college, 100% katoen, 370g/m2

1060 Knitted college, 100% katoen, 370g/m2

1060 Knitted college, 100% katoen, 370g/m2

8800 Marineblauw # 9700 Antrasit grijs # 9900 Zwart

8800 Marineblauw # 9700 Antrasit grijs # 9900 Zwart

8800 Marineblauw # 9700 Antrasit grijs # 9900 Zwart

XS-XXXL

XS-XXXL

XS-XXXL

Dikke sweater met ronde hals, anti-pilling behandeld. Mooie Blåkläder print op linkermouw en nek. Geen logo op borst en rug om plaats te laten voor het logo van de klant. Nieuw!

Dikke sweater met korte rits, anti-pilling behandeld. Mooie Blåkläder print op linkermouw en nek. Geen logo op borst en rug om plaats te laten voor het logo van de klant. Nieuw!

Dikke sweater met lange rits, anti-pilling behandeld. Mooie Blåkläder print op linkermouw en nek. Geen logo op borst en rug om plaats te laten voor het logo van de klant. Nieuw!

3315 Piqué Polo

3305 Piqué Polo

1037 95% Katoen/5% Elastan, 210 g/m²

1035 100% Katoen, 220 g/m²

2499 Khaki/Zwart # 5689 Rood/Marineblauw # 5794 Bordeaux/Grijs # 8594 Korenblauw/Grijs # 8985 Marineblauw/Korenblauw # 9994 Zwart/Grijs

1000 Wit # 5600 Rood # 8500 Korenblauw # 8800 Marineblauw # 9000 Grijs # 9400 Grijs # 9900 Zwart

S-XXXL

S-XXL

Platgebreide kraag. Vlakverdeling in 2 kleuren.

Gebreide kraag. Borstzak. Korte mouw met boordje. Knoopsluiting

73


Blåkläder 2012

74

06 Profiel

3235 Overhemd

3260 Overhemd Flanel

1190 65% Polyester 35% Katoen, Twill, 155 g/m²

1130 100% Katoenflanel, 125 g/m²

5700 Bordeaux # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

4645 Army green/Forest green # 8589 Korenblauw/Marine # 9994 Zwart/Grijs

S-XXL

M-XXXL

Twee borstzakken met klep. Lange mouwen met enkele manchet. Drukknopen.

Twee borstzakken met knoop. Lange mouwen met enkele manchet.

3230 Twill Overhemd

3240 Overhemd

1135 100% KatoenTwill, 155 g/m²

1190 65% Polyester 35% Katoen, Twill, 155 g/m²

8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9900 Zwart

8500 Korenblauw # 9900 Zwart

S-XXL

S-XXL

5600 Rood

5600 Rood

XS-XXL

XS-XXXL

Twee borstzakken met knoop. Lange mouw met enkele manchet. Buttondown kraag.

Twee borstzakken met knoop. Korte mouwen. Drukknopen


06 Profiel

8399 Pull-over

3320 Col T-Shirt

2905 50% Katoen/50% Acryl

1040 100% Katoen, Jersey, 180 g/m²

8800 Marineblauw

9900 Zwart

XS-XXXL

M-XXXL

Driedelig potloodzakje op de mouw.

Zacht en comfortabel

3200 Canvas Overhemd

3202 Canvas Overhemd Korte Mouwen

1185 100% Katoen canvas, 180 g/m²

1185 100% Katoen canvas, 180 g/m²

2200 Khaki # 9400 Grijs # 9900 Zwart

2200 Khaki # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

S-XXL

S-XXL

Twee borstzakken. Lange mouwen. Verborgen knoopsluiting. Baby canvas

Twee borstzakken. Korte mouwen. Verborgen knoopsluiting. Baby canvas

Blåkläder 2012

75


07 Bl책kl채der 2012

76

Wind/vocht/kou 4414 Winterparka # 1801 Wintertuinbroek


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

4414 Winterparka

4803 Winterjas

1945 65% Polyester/35% Katoen, wax coating, 380 g/m²

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

9499 Grijs/Zwart # 9900 Zwart

9499 Grijs/Zwart # 9900 Zwart

S-XXXL

S-XXXL

Zakken aan de voorkant met plooi en klep. Afneembare capuchon. Verstelbaar in de taille en aan de onderzijde. Binnenzak met knoop. Binnenzak voor telefoon. Verstelbare mouwen. Met fleece gevoerde kraag. Houder voor identiteitskaart.

Gewatteerde winterjas. Zakken aan de voorkant met klep en drukknopen en met fleece gevoerd. Fleece in de kraag en binnenzakken. Elastische manchetten. Houder voor identiteitskaart. Elastische boord aan de onderkant van de jas. Afsluitbare borstzakken

4815 Winterjas

4811 Jas. Ongevoerd

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1951 100% nylon oxford taslan, gelammineerd ademend, 2 lagen

8800 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

9900 Zwart

S-XXXL

S-XXL

Gevoerd met poolweefsel. Gevoerde mouwen. Twee borstzakken. Twee insteekzakken. Mouwzak met ritssluiting & potloodzakje. Telefoonzakje. Verlengd rugpand. Verstelbare drukknoopsluiting aan de onderkant/zijkant van de jas. Ritssluiting.

Functionele winddichte en waterafstotende jas in een 2 lagen ademende stof. Getapete naden. Borstzak met waterdichte ritssluiting. Twee steekzakken met rits. Afneembare capuchon. Ritsen onder de oksel voor extra ventilatie. Binnenzak met rits en telefoonzakje. Verstelbare polsmanchetten en trekkoord op de heup.

77


Blåkläder 2012

78

07 Wind/vocht/kou

4861 Winterjas

4871 Winterjas

1811 65% polyester/35% katoen, twill, 240g/m², waterafstotend

1953 100% polyester, gelammineerd, ademend, waterafstotend 220 g/m²

8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

7691 Grijs/Bruin melange

XS-4XL

S-XXXL

Lichtgewicht winterjas. Fleece in de kraag. Borstzakken met klep en drukknopen waarvan één met ritssluiting. Houder voor identiteitskaart welke weg te stoppen is. Zakken aan de voorkant met klep. Steekzakken met fleece gevoerd. Elastische Verborgen manchetten. Verborgen ritssluitng. Één binnenzak met velcrosluiting en één met ritssluiting. potloodzakje met klep op de mouw. Sleutelhouder.

Waterafstotende jas. Fleece in de kraag. Opgezette zakken aan de boven- en onderkant van de jas. Waterdichte ritssluiting. Extra borstzak met waterdichte ritssluiting. Afsluitbare steekzakken met fleece gevoerd. Afneembare capuchon. Elastische manchetten. Verstelbaar aan de onderkant. Binnenzakken. Houder voor identiteitskaart. De naden zijn getaped.

4871 Winterjas

4871 Winterjas

1954 96% polyester/4% rayon, gelammineerd, ademend, waterafstotend, 225 g/m²

1958 100% nylon, 170g/m², gelammineerd

9691 Donker grijs/geruit

9991 Zwart melange

S-XXXL

S-XXXL

Waterafstotende jas. Fleece in de kraag. Opgezette zakken aan de boven- en onderkant van de jas. Waterdichte ritssluiting. Extra borstzak met waterdichte ritssluiting. Afsluitbare steekzakken met fleece gevoerd. Afneembare capuchon. Elastische manchetten. Verstelbaar aan de onderkant. Binnenzakken. Houder voor identiteitskaart. De naden zijn getaped.

Waterafstotende jas. Fleece in de kraag. Opgezette zakken aan de boven- en onderkant van de jas. Waterdichte ritssluiting. Extra borstzak met waterdichte ritssluiting. Afsluitbare steekzakken met fleece gevoerd. Afneembare capuchon. Elastische manchetten. Verstelbaar aan de onderkant. Binnenzakken. Houder voor identiteitskaart. De naden zijn getaped.


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

4845 Winterjas

4885 Winterjas

1952 99% polyester/1% rayon, waterafstotend, ademend

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

9499 Grijs/Zwart S-XXXL

2499 Khaki/Zwart # 4499 Groen/Zwart # 5699 Rood/Zwart # 8599 Korenblauw/Zwart # 8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

Winterjas geheel gevoerd met teddy. Twee borstzakken met rits. Zak op de mouw. Binnenzak met rits. Ruime zijzakken. Sterke ritssluiting. Aanrijgkoord aan de onderkant van de jas. Extra elastische boord on de mouwen. Ritssluiting in de achtervoering van de jas om bedrukking makkelijker te maken.Telefoonzakje. Houder voor identiteitskaart.

S-XXXL Fleece in de kraag. Borstzakken met klep en zijzakken met rits. Windvangers in de mouwen. Zakken aan de voorkant. Ritssluiting in de achtervoering van de jas om bedrukking makkelijker te maken. Verlengd rugpand. Binnenzak . Telefoonzakje. Potloodzakje op de mouw. D-ring.

4800 Winterjas

4805 ´Winterjas ´´Piloot´´´

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

5600 Rood # 8500 Korenblauw # 8800 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

5600 Rood # 8800 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

S-XXXL

S-XXXL

Jas en kraag zijn gevoerd met poolweefsel. Gevoerde armen. Raglanmouw. Twee borstzakken met rits. Klepzak op de mouw. Binnenzak. Telefoonzakje. Sterke ritssluiting. Verstelbaar aan de onderkant van de jas. Extra elastische boord in de mouwen. D-ring.

Gevoerd. Twee borstzakken met rits. Twee zijzakken met drukknopen. Mouwzak met rits. Drie potloodzakjes. Binnenzak. D-ring. Telefoonzakje.

79


Blåkläder 2012

80

07 Wind/vocht/kou

4834 Windjas. Softshell

4896 Jas. Ongevoerd. All Weather.

2515 3-layer Polyester/PU/Spandex, winddicht, 380 g/m²

1965 90% nylon/10% spandex, waterafstotend, gelammineerd, 230 g/m²

4600 Army green S-XXXL

9900 Zwart

9900 Zwart XS-XXXL

XS-XXXL

Aanrijgkoord in de taille. Verstelbare manchetten. Twee insteekzakken met rits. Twee binnenzakken. Verlaagde rug. D-ring.

´Functionele ´´all weather´´ jas met ademend membraam. Naden zijn getaped. Borstzak en zakken aan de voorkant met ritssluiting. Maasvoering. Verstelbare capuchon. Ritssluiting in de binnenvoering aan de achterzijde van de jas om bedrukking of borduren makkelijker te maken.´

4847 Jas. Ongevoerd

4809 Functionele winterjas

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

1986 100% polyamid, ademend, 175 gr/m²

9900 Zwart

9900 Zwart

XS-XXXL

S-XXXL

Waterdichte ritsen in steekzakken en borstzakken. D-ring. Afneembare capuchon. Binnenzak en telefoonzakje.

Ademend. Wind- en waterdicht. Getapete naden. Dikke gemaasde voering. Twee zijzakken met rits. Borstzak met rits. Kabelopening voor iPod. Binnenzak. Windvangers met duimopening. Aanpasbare kap. Ritssluiting in achterkant van de voering om bedrukken toe te laten. EN 343 Klasse 2.


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

3835 Fleecejas

3885 Bodywarmer

2520 3-layer\x3b Polyester/PU-membraam, winddicht, 460 g/m² fleece

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

9900 Zwart

8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

S-XXXL

S-XXXL

Fleece met andasmembran. Anti-pilling behandeld. Borstzak met rits. Twee zakken met rits aan voorkant. Telefoonzakje. Zilverkleurige rits tot in de hals. Versterkt voorpand. Winddicht.

Fleece in de kraag. Borstzakken met klep en zijzakken met rits. Zakken aan de voorkant. Ritssluiting in de achtervoering. Binnenzak. Telefoonzakje. D-ring. Verlengd rugpand

3801 Bodywarmer

3830 Fleecejas

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

2510 100% Polyester, 240 g/m², microfleece

2400 Khaki # 8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

9400 Grijs

S-4XL

S-XXL

Gevoerd met fleece. Twee zakken met klep en klittenband vooraan. Zijzakken met fleece. Twee borstzakken met plooi en klittenbandsluiting, één met potloodzakje er bovenop. Stevige ritssluiting tot bovenaan. Verlengd rugpand.

Anti-pilling behandeld. Zakken met rits aan voorkant. Rits die helemaal tot boven afsluitbaar is. Verlengd rugpand.

81


WINDSTOPPER速 WORKWEAR LAUNCHING BLAKLADER WINDSTOPPER速 LINE

82


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

4807 WINDSTOPPER® jas

4807 WINDSTOPPER® jas

4807 WINDSTOPPER® jas

1400 WINDSTOPPER® Softshell, 256 gr/m²

1400 WINDSTOPPER® Softshell, 256 gr/m²

1400 WINDSTOPPER® Softshell, 256 gr/m²

7700 Licht bruin

8900 Marineblauw

9900 Zwart

S-XXXL

S-XXXL

S-XXXL

WINDSTOPPER® jas winddicht en ademend. Fleece in de kraag. Borstzak met waterafstotende ritssluiting.Twee zijzakken met waterafstotende ritssluiting. Binnenzak. Aanrijgkoord aan de onderkant. Reflecterende print net onder de kraag aan de achterkant.

WINDSTOPPER® jas winddicht en ademend. Fleece in de kraag. Borstzak met waterafstotende ritssluiting.Twee zijzakken met waterafstotende ritssluiting. Binnenzak. Aanrijgkoord aan de onderkant. Reflecterende print net onder de kraag aan de achterkant.

WINDSTOPPER® jas winddicht en ademend. Fleece in de kraag. Borstzak met waterafstotende ritssluiting.Twee zijzakken met waterafstotende ritssluiting. Binnenzak. Aanrijgkoord aan de onderkant. Reflecterende print net onder de kraag aan de achterkant.

WINDSTOPPER

®

Samen met Gore hebben we een collectie werkkleding in WINDSTOPPER® ontwikkeld. Het materiaal beschermt u tegen koude winden terwijl het tegelijkertijd een maximaal ademend vermogen biedt. Door ervoor te zorgen dat u warm en droog blijft, wordt u minder snel ziek en kunt u uw werk beter uitvoeren, de hele werkdag lang, in alle seizoenen. Waarom is de winddichtheid zo belangrijk? Bedenk het volgende: bij een windsnelheid van 11 m/s, voelt een temperatuur van +4° binnen slechts twee minuten aan als -10°. Al snel gebruikt u uw energie om uw lichaam warm te houden in plaats van ze aan uw werk te besteden. Sluit de winterkoude buiten en bescherm het warme, maar heel erg gevoelige microklimaat dat uw lichaam omringt. WINDSTOPPER®materiaal is 100% winddicht.

Het afkoeleffect van de wind (bron: Oscevski & Bluestein)

1507 WINDSTOPPER® werkbroek

Temperatuur volgens de thermometer:

10

6

0

-6

-10

-16

-26

-30

2 m/s

9

5

-2

-9

-14

-21

-33

-37

6 m/s

7

2

-5

-13

-18

-26

-38

-44

10 m/s

6

1

-7

-15

-20

-28

-41

-47

14 m/s

6

0

-8

-16

-22

-30

-44

-49

18 m/s

5

-1

-9

-17

-23

-31

-45

-51

1410 WINDSTOPPER® 67% polyester/33% katoen, 290 gr/m² 9900 Zwart C44-C62 WINDSTOPPER® werkbroek, winddicht en ademend, met CORDURA® versterkt aan de voorkant en in de achterzakken.Twee zakken op het bovenbeen . Één met een waterafstotende ritssluiting en één met klepzak en een drukknoop. Één duimstokzak en een zak op het dijbeen met potloodzakje. Reflecterende print onderaan op de achterkant van de broekspijpen. Aanrijgkoord onderaan. D-ring .

83


Wind/rain

Outer material GORE-TEX® membrane Lining

Water vapour (sweat)

BREATHABLE WORKWEAR

LAUNCHING BLAKLADER GORE-TEX® LINE WIJ VINDEN DAT U ALTIJD GOEDE KLEDING MOET DRAGEN - OOK OP HET WERK Daarom hebben we samen met Gore een collectie werkkleding in GORETEX® ontwikkeld. Lange werkdagen in de regen, guur weer en ijskoude winden. Reden genoeg om extra aandacht te besteden aan uw werkkleding. De 365/24-collectie bestaat uit een jack en een broek in 2-laags materiaal van 160g/m2 met een GORE-TEX® membraan. De kledingstukken beschermen u in alle weersomstandigheden en kunnen het hele jaar door gedragen worden.

84

WAT IS GORE-TEX®? Het is het meest duurzame, waterdichte, winddichte en ademende materiaal dat beschikbaar is voor werkkleding. Het buitenste materiaal is nauwkeurig geselecteerd om aan onze hoge eisen te voldoen en werd daarna gelamineerd met een waterdicht GORE-TEX® membraan. HOE WERKT HET? Het GORE-TEX® membraan heeft 1,4 miljard poriën/ cm2 die ervoor zorgen dat water en wind er niet doorheen kunnen dringen. De poriën zijn 20 000 keer kleiner dan een waterdruppel, terwijl ze tegelijkertijd 700 keer groter zijn dan een watermolecuul . Dit zorgt ervoor dat het GORE-TEX-® membraan volledig waterdicht is vanaf de buitenkant, terwijl de stoommoleculen wel doorgelaten worden van binnen naar buiten.

LANGE LEVENSDUUR VAN DE KLEDINGSTUKKEN We hebben Gore een aantal testen laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat de functie en de kwaliteit van de kledingstukken van topklasse zijn. Zo wordt niet alleen de stof getest, maar wordt ook de hele keten van membraan, stof, voering, constructie en productie getest en gecontroleerd in de meest veeleisende omstandigheden, om een duurzaam kledingstuk te garanderen. En zoals iedereen weet, betekent een kledingstuk dat lang meegaat, dat er kosten bespaard worden. COMFORT Het hogere comfort van een GORE-TEX-® kledingstuk biedt zowel de werknemers als de werkgever een aantal voordelen. Door ervoor te zorgen dat men warm en droog blijft, wordt men minder snel ziek en loopt men minder risico om gewond te raken. Een hoger comfort zorgt bovendien voor een hogere productiviteit en efficiëntie tijdens het werk. Dit betekent dat het gemakkelijker en aangenamer werken is tijdens regenachtige en koude dagen.


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

4818 GORE-TEX® 365/24 jas

4818 GORE-TEX® 365/24 jas

1420 100% polyester, 2 lagen GORE-TEX®, wind- en waterdicht, 160 g/m²

1420 100% polyester, 2 lagen GORE-TEX®, wind- en waterdicht, 160 g/m²

7799 Bruin/Zwart

8999 Marineblauw/Zwart

S-XXXL

S-XXXL

Twee zakken aan de voorkant met waterdichte ritssluiting. Twee borstzakken met waterdichte ritssluiting. Binnenzak. Fleece in de kraag.

Twee zakken aan de voorkant met waterdichte ritssluiting. Twee borstzakken met waterdichte ritssluiting. Binnenzak. Fleece in de kraag. .

4818 GORE-TEX® 365/24 jas

1818 GORE-TEX® 365/24 shell pant

1420 100% polyester, 2 lagen GORE-TEX®, wind- en waterdicht, 160 g/m²

1420 100% polyester, 2 lagen GORE-TEX®, wind- en waterdicht, 160 g/m²

9900 Zwart

9900 Zwart

S-XXXL

C44-C62

Twee zakken aan de voorkant met waterdichte ritssluiting. Twee borstzakken met waterdichte ritssluiting. Binnenzak. Fleece in de kraag.

GORE-TEX® Werkbroek met CORDURA® versterkt aan de onderkant. Zijzak met ritssluiting. Aanrijgkoord aan de onderkant van de broek. Ritssluiting aan de zijkant van de broek. Elastische tailleband en velcro

85


Blåkläder 2012

86

07 Wind/vocht/kou

4829 Fleecejas teddy

4831 Fleece Pull-Over

2505 55% polyester/45% acrylic, pile, 350g/m2

2540 100 % Polyester, microfleece, 220 g/m²

4600 Army green # 9400 Grijs # 9900 Zwart

8900 Marineblauw # 9900 Zwart

S-XXL

S-XXL

Verlengd rugpand. Duimlus. Elastiek in de taille. Borstzak met rits. Twee zakken met rits aan voorkant. Versterkte elbogen. Dunne polyestervoering.

Anti pilling behandeld. Rits tot boven in de kraag.

4835 Fleecejas. Winddicht.

4844 Fleece vest

2520 3-layer\x3b Polyester/PU-membraam, winddicht, 460 g/m² fleece

2522 Fleece av 90% Polyester/10% lycra, 250g/m²

1094 Wit/Grijs # 8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9900 Zwart

9900 Zwart

S-XXXL

S-XXXL

Borstzak met rits. Twee zakken met rits aan voorkant. Twee gevoerde insteekzakken. Telefoonzakje. Duimlus. Zilverkleurige rits tot in de hals. Zak voor documenten in de rug. Aanrijgkoord. Versterkte mouwen en voorpand. D-ring. Winddicht.

Verlengd rugpand. Duimringen. Verstelbare kraag. Trekkoord in de taille. Steekzakken met rits. Twee binnenzakken.


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

Nieuw!

Nieuw!

4770 Fiberpelsjas

8170 Werkvest bodywarmer Softshell

4843 Fleece vest

2954 100% Polyester pilé, 370gr/m²

2515 3-layer Polyester/PU/Spandex, winddicht, 380 g/m²

8900 Marineblauw

4600 Army green # 9900 Zwart

2525 3- laags Fleece met andasmembraam, 100 % Polyester/ PU, 370 g/m²

S-XXXL

XS-XXL

8800 Marineblauw # 9900 Zwart

Verlengd rugpand. Rits aan de voorkant. Ronde hals. Duimlus.

Aanrijgkoord in taille. Twee insteekzakken met rits. Twee binnenzakken. Verlaagde rug. D-ring. Nieuw!

S-XXL Fleece met verlengde rug. Wind- en waterafstotende stof.

4830 Fleecejas

4895 Fleece Pull-over

4836 Fleece Sweater

2510 100% Polyester, 240 g/m², microfleece

1010 Microfleece 100% Polyester, 170 g/m²

4400 Groen # 5600 Rood # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

9900 Zwart

2525 3- laags Fleece met andasmembraam, 100 % Polyester/ PU, 370 g/m²

XS-XXXL Anti-pilling behandeld. Zakken met rits aan voorkant. Rits die helemaal tot boven afsluitbaar is. Borstzak met rits.

XS-XXXL Zakken aan de voorkant met rits. Binnenzakken.

9900 Zwart S-XXL Lange ritssluiting tot bovenaan de kraag. Zakken met rits vooraan. Borstzak met rits. Stevig.

87


Blåkläder 2012

88

07 Wind/vocht/kou

3290 Overhemd Flanel, gevoerd

3220 Overhemd Flanel, Gevoerd

1130 100% Katoenflanel, 125 g/m²

1978 100% Polyester, 355 g/m²

5694 Rood/Grijs # 8589 Korenblauw/Marine

5688 Rood/Marineblauw # 9900 Zwart

M-XXL

M-XXL

Twee borstzakken met klep en knoop. Zijsplit. Enkele manchet met twee knopen.

Twee borstzakken met plooi en knopen. Zijsplit. Ritssluiting.

3815 Bodywarmer

6785 Winteroverall

1983 100 % Polyamide met Teflon behandelde stof, ripstop, 140 g/m²

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

8900 Marineblauw

8999 Marineblauw/Zwart # 9499 Grijs/Zwart # 9900 Zwart

S-XXXL

C42-C62

Zakken aan de voorkant. Capuchon welke opgerold en weggestopt kan worden. Borstzak met rits. Binnenzak met telefoonzakje. Binnenzak met rits. Aanrijgkoord aan de onderkant.

Gewatteerde voering. Borstzak met waterbestendige rits. Telefoonzakje. D-ring. Zakken aan de voorkant met waterbestendige ritsen. Zakken op het been met klep. Zakken voor kniestukken aan de binnenkant. Verstelbare manchetten. Reflecterende banden. Afneembare capuchon. Getapete naden.


07 Wind/vocht/kou

1515 Winterwerkbroek, Gevoerd

1800 Winterwerkbroek gevoerd

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

8800 Marineblauw # 9900 Zwart

8800 Marineblauw C44-C62 C146-C154 D96-D120

C46-C62

9900 Zwart C46-C60

Met witte stiksels. Zakken voor kniestukken. Twee versterkte losse spijkerzakken, welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige ritssluiting. Versterkte duimstokzak met potloodzakje. Broekspijpzak met klep en potloodhouder. D-ring. Verhoogd rugpand.

Ruime zakken vooraan. Achterzak en broekspijpzak met klep en klittenband. Versterkte duimstokzak. Versterkte kruisnaad. Verstelbaar aan onderzijde broekspijp. D-ring.

Blåkläder 2012

1801 Wintertuinbroek

1801 Wintertuinbroek

2810 Winter Tuinbroek

1951 100% nylon oxford taslan, gelammineerd ademend, 2 lagen

1954 96% polyester/4% rayon, gelammineerd, ademend, waterafstotend, 225 g/m²

1988 100% Nylon, PU bekleed wind en regendicht membran, 200 g/m²

9900 Zwart

9691 Donker grijs/geruit

9900 Zwart

S-XXXL

S-XXXL

C46-C60

Wintertuinbroek met afneembare Bretellen. Voor- en achterzakken. Zakken aan de voorkant met drukknopen. Zak aan de zijkant met telefoonzakje en Houder voor identiteitskaart. Sneeuwslot. Reflecterend materiaal om de benen. Zakken voor kniestukken aan de binnenkant. CORDURA® op de knieën en binnenkant.

Wintertuinbroek met afneembare Bretellen. Voor- en achterzakken. Zakken aan de voorkant met drukknopen. Zak aan de zijkant met telefoonzakje en Houder voor identiteitskaart. Sneeuwslot. Reflecterend materiaal om de benen. Zakken voor kniestukken aan de binnenkant. CORDURA® op de knieën en binnenkant.

Gevoerd. Bretellen met elastiek. Elastiek in de taille. Twee zakken vooraan met sneeuwslot. Achterzakken met klep. Duimstokzak. Verstelbaar aan onderzijde broekspijp.

89


90


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

Nieuw!

4301 Regenjas

4302 Regenjas, zware kwaliteit, 240 gr/m²

6905 Regenpak Compleet

2000 100% Polyester, PU-coated, 185 g/m² 4600 Army green # 9900 Zwart

2003 100% polyester, PU bekleed, 240g/m²

8900 Marineblauw

XS-XXXL

3300 Geel # 4600 Army green # 5300 Oranje # 9900 Zwart

S-XXXL

Stevige ritssluiting onder pad met velcro. D-ring in de zakken. Verstelbare polsmanchetten. Regengoot onderaan de jas. Ventilatie in de oksels. Afneembare capuchon. Reflecterende band op voor- en achterzijde. EN343 Kl. 1. Nieuw!

XS-XXXL

Lich gewicht regenkleding. Jas en broek. Jas met zakken aan de voorkant. Capuchon welke weggestopt kan worden. Borstzak met rits. Binnenzak met telefoonzakje. Binnenzak met rits. Aanrijgkoord aan de onderkant. Broek met twee zakken met rits. Broekspijpzak met klep. Achterzak met klep.

Tweeweg ritssluiting vooraan, onder pad met velcro. Aanrijgkoord met stoppers. Ventilatie onder pad op de rug. Aanpasbare mouwopeningen. Windvangers. Twee zijzakken met ritssluiting onder pad : één met houder voor identiteitskaart en één met D-ring. Napoleonzak met rits. Afneembare capuchon met aanrijgkoord en met velcro om hoogte aan te passen. Reflecterende band op voor- en achterkant. EN 343 Klasse 1.

1975 100 % Polyester, PU bekleed

Nieuw!

EN 343 1301 Regenbroek 2000 100% Polyester, PU-coated, 185 g/m²

1302 Regenbroek, zware kwaliteit, 240gr/m²

4600 Army green # 9900 Zwart

2003 100% polyester, PU bekleed, 240g/m²

XS-XXXL

3300 Geel # 4600 Army green # 5300 Oranje # 9900 Zwart

Elastiek en aanrijgkoord in de taille. Openingen met velcro. Verstelbare beenopeningen. Reflecterende band op voor- en achterzijde. EN343 KL. 1 Nieuw!

XS-XXXL Aanrijgkoord in de taille. Stevige bretellen met antislipprofiel. Openingen voor losse spijkerzakken. Meterzak en dijzak met klep. Versterkte knieën. Lange ritssluitingen in broekspijpen om aan- en uittrekken te vergemakkelijken. Reflecterende band op voor- en achterkant. EN 343 Klasse 1.

Beschermende kleding die voldoet aan EN 343 beschermt tegen neerslag, zoals regen of sneeuw, mist en optrekkend vocht. Kleding en naden worden getest op waterdichtheid en waterdampdoorlaatbaarheid. De kleding wordt geclassificeerd op basis van de waterdichtheid en de waterdampdoorlaatbaarheid bepaalt de aanbevolen arbeidsduur.

91


Blåkläder 2012

07 Wind/vocht/kou

4891 Trui Rolkraag Heavy Weight

1706 70% Wol/ 30% Polypropylene, 275 gr/m²

9900 Zwart

9900 Zwart

S-XXXL

S-XXL

Polo met ritssluiting. Raglanmouw voor goed comfort. Zachte, elastische manchetten. Verlengde rug om rug en nieren warm te houden.

Wol. Lange mouwen met boord. Verlengd rugpand. Ritssluiting in de hals.

6800 Licht Gewicht Onderkleding

1891 Onderbroek Heavy Weight

1707 100% Polyester

1705 50 % Polypropyleen/50 % Wol , 235 gr/m²

1894 Thermo Onderbroek Heavy Weight Extreme

9994 Zwart/Grijs

9900 Zwart

1706 70% Wol/ 30% Polypropylene, 275 gr/m²

S-XXXL

S-XXXL

9900 Zwart

In kanalen gestikt. Lange mouwen met manchetten. Verlengd rugpand. Ronde hals met boord. Gulp. Elastische taille. Boorden aan de pijpen.

Zware 2-laagse tricot. Verticaal gestikt. Ademend materiaal. Elastisch in de taille voor verhoogd comfort.

S-XXL

LIGHT WEIGHT:

HEAVY WEIGHT:

HEAVY WEIGHT EXTREME:

1 functie = vochttransport.

2 functies = vochttransport en absorptie.

3 functies = vochttransport, absorptie en isolatie.

In dit kledingstuk met dubbele functie worden de vochttransporterende eigen-schappen van synthetische onderkleding gecombineerd met het warmte-isolerende vermogen van wol. Heavy Weight bestaat uit twee lagen, waarbij de binnenste laag bestaat uit in banen gebreid polypropyleen, dat ervoor zorgt dat het vocht van het lichaam naar de buitenste laag wordt afgevoerd alwaar het wordt geabsorbeerd door de fijnvezelige merinowol.

Dit multifunctionele kledingstuk heeft alles wat je kunt verlangen van functionele onder-kleding. De samenstelling van het materiaal is gebaseerd op drie verschillende lagen, waarbij de binnenste bestaat uit frottéweefsel van de fijnste merinowol en de middelste bestaat uit polypropyleen, dat het vocht verder transporteert naar de buitenste laag, waar het door de merinowol wordt geabsorbeerd. Heavy Weight Extreme helpt daardoor de eigen thermostaat van het lichaam bij het regelen van de lichaamstemperatuur en houdt je droog en warm, ook bij zeer lage temperaturen.

Onderkleding van polyester om de door-stroming van vocht te optimaliseren. De kleding voelt zacht aan tegen de huid en voert het vocht af, zodat u warm en droog blijft. Door de los gebreide stof ontstaat er een luchtlaag tussen het lichaam en het volgende kledingstuk, wat de isolatie verhoogt. Ideaal om te gebruiken bij alle soorten lichamelijke activiteiten.

92

4894 Onderhemd Heavy Weight Extreem

1705 50 % Polypropyleen/50 % Wol , 235 gr/m²

Gulp. Elastiek in de taille. Boorden aan de pijpen.


Het 3-LAGENPRINCIPE:

PAS DE KLEDING AAN, AAN DE INSPANNING ALS JE HARD WERKT, IS HET BELANGRIJK DAT JE DROOG EN LEKKER WARM BLIJFT. HET 3-LAGEN PRINCIPE BIED JE DE MOGELIJKHEID JE LICHAAMSTEMPERATUUR TE REGELEN DOOR KLEDINGSTUKKEN AAN OF UIT TE TREKKEN WANNEER HET WEER OF DE INTENSITEIT VAN HET WERK DAT VEREIST.

BESCHERMEN – LAAG 3 Deze laag is het omhulsel dat je beschermt tegen kou, regen en wind. Het ademende vermogen zorgt dat het transpiratievocht wordt afgevoerd en het vergroot de ventilatie. Onze techniek wordt WabTech genoemd. Het materiaal is lichtgewicht, gemakkelijk te onderhouden, heeft getapete naden en een bijzonder slijtvaste buitenlaag. Goede buitenkleding om hard in te kunnen werken, moet voldoen aan de volgende eisen: Naar binnen omgeslagen boorden bij de mouwen en de pijpen/Sneeuwslot over de ritsen/Ruime, makkelijk bereikbare buitenzakken/Verwarmende fleece-voering in de voorzakken/Trekkoord voor instelbare voering/Rits doorlopend tot in de kraag.

ISOLEREN – LAAG 2 De tussenlaag isoleert en transporteert tevens het vocht. Wanneer de temperatuur daalt, isoleert de tussenlaag tegen kou en blijft de lichaamswarmte behouden. Als je het warm krijgt en gaat transpireren, doe je de kleding in de tussenlaag wat losser en regel je op die manier de temperatuur. Draag een flanellen shirt, een kledingstuk van fleece of onderkleding van kunstvezels. Onze fleecekleding combineert stijl en functie. Fleece verwarmt wanneer het koud is. Bovendien is het materiaal gemakkelijk wasbaar, droogt het snel en voert het ’t vocht van het lichaam af.

TRANSPORTEREN – LAAG 1 Deze laag regelt het vochttransport van de huid. Onderkleding van wol of in banen gebreid synthetisch materiaal absorbeert het vocht en transporteert het verder. Wol houdt het lichaam op de gewenste temperatuur. Bij kou verwarmt het en als het lichaam warm wordt, verkoelt het. Het is daardoor ook zeer geschikt voor kleding die in een warmere omgeving gedragen wordt. Wol wast zich in zekere mate zelf. De creatine die van nature in wol voorkomt, neemt de onwelriekende bacteriën voor zijn rekening, waardoor het kledingstuk wat langer fris blijft.

SCHOENEN & SOKKEN- LAGEN 1-3 Als je koude en natte voeten hebt, heb je het koud, ongeacht wat je verder nog draagt. We raden aan een functionele sok te dragen die ademt en vocht transporteert van de huid. Kies een schoen die bij uw beroep past en die bovendien geschikt is voor het seizoen. Naast beschermen tegen water en olie moet de schoen ook kunnen ademen, daarom genieten leren schoenen de voorkeur boven synthetische schoenen. Schoenen mogen nooit vlakbij een warmtebron drogen, dus zorg ervoor dat u altijd minstens twee paar schoenen bezit, zodat u altijd een schoon en droog paar heeft wanneer u gaat werken.

93


Blåkläder 2012

07 Wind/vocht/kou

2003 Beanie muts

2016 Scootercap

4900 Groen # 8200 Blauw # 9900 Zwart

1003 100% Polyester, PU coating

One size

9900 Zwart

Gebreid. 95% katoen en 5% elastan. Gevoerd met 100% polyester fleece.

58cm-62cm Exclusief model. Met pels gevoerd. Met oorkleppen

2015 Muts

2015 Muts

2020 Gebreide muts

1900 70% Polyester/30% Katoen, Twill, 230 g/m²

1988 100% Nylon, PU bekleed wind en regendicht membran, 200 g/m²

9900 Zwart # 8800 Marineblauw

3300 Geel # 5300 Oranje # 9900 Zwart 52cm-62cm Gevoerd. Oorkleppen. Aanrijgkoord.

94

9900 Zwart 52cm-62cm Gevoerd. Oorkleppen. Aanrijgkoord.

One size Gebreid. 100% ACRYL


07 Wind/vocht/kou

Blåkläder 2012

Nieuw!

2030 Helmmuts

2004 Bouwhelm voering

9900 Zwart

4003 50% Akrylic 50% Wool

One size

9900 Zwart

Gevoerd met zacht flanel. Ideaal voor onder de bouwhelm.

One size Lichte, dunne, helmvoering voor aangenaam draagcomfort onder bouwhelmen. Ontworpen om de oren en voorhoofd te bedekken voor maximale bescherming tegen koude en wind. Goed gevormd om maximale beweging toe te laten. Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

2005 Windstopper muts

2007 Beanie muts Highvis

4002 70% Akrylic 30% Wool

4001 100% Akrylic

8800 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

3300 Geel # 5300 Oranje

One size

One size

Functionele Windstopper® muts met Windstopper® gevoerd membraan voor het behoud van warmte in een koude en winderige omgeving. Aansluitende pasvorm, 2 gebreide reflecterende draden in en rond de muts voor goede zichtbaarheid. Nieuw!

Acryl muts voor koude dagen, met highvis kleuren en reflecterende gebreide draad voor goede zichtbaarheid en veiligheid Nieuw!

95


08 Bl책kl채der 2012

96

DAMES 4846 Dames Windjas Softshell # 1545 Werkbroek


08 DAMES

Blåkläder 2012

4819 Winterjas

4026 jas High vis.Ongevoerd

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

4427 Functionele Parka (Uitneembare voering)

3389 Geel/Marineblauw

3389 Geel/Marineblauw

S-XL

S-XL

Dubbele zak, gevoerd. Fleece kraag. Mouw met elastische manchetten. Binnenzak. Telefoonzakje. Verborgen ritssluiting. Gevoerd. Fluorescerende kleuren. 50 mm brede reflecterende banden. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

Borstzakken met klep. Twee zijzakken. Twee zakken vooraan. Rugplooi. Verborgen metalen rits. Verstelbare drukknoopsluiting in de taille. Verstelbare mouwzoom. Fluorescerende kleuren. 50 mm reflecterende banden. Telefoonhouder. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

3389 Geel/Marineblauw

1543 Werkbroek High vis

1593 Werkbroek High vis

3347 Hooded Sweatshirt High Vis

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

1804 85% Polyester/15% Katoen, 300 g/m²

1974 100% Polyester, 240 g/m²

3389 Geel/Marineblauw

3389 Geel/Marineblauw

3300 Geel # 5300 Oranje

C34-C46

C34-C46

S-XL

Zakken voor kniestukken met CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2. Houder voor identiteitskaart.

Twee zakken vooraan. Achterzakken met plooi. Duimstokzak met extra zak. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zak. Metalen ritssluiting. D-ring. Fluorescerende kleuren. 65 mm reflecterende banden. EN471 Klasse 2

Rits aan de voorkant. Twee insteekzakken. Aanrijgkoord in de hals. Elastische boord aan de mouw. Elastisch boord aan de onderkant. 50mm reflecterende band. EN471 Klasse 2.

1997 100% Polyester, PU bekleed, 210 g/m², wind en regendicht membraam S-XL Gevoerd. Capuchon kan weggestopt worden. Zak op de mouw. Zakken aan de voorkant met fleecevoering. Borstzak met telefoonzakje. Ook zonder muts te dragen. D-ring. Aanrijgkoord aan de binnenkant. EN471 Klasse 3.

97


Blåkläder 2012

08 DAMES

4846 Dames Windjas Softshell

3307 Poloshirt Dames Piqué

2515 3-layer Polyester/PU/Spandex, winddicht, 380 g/m²

1035 100% Katoen, 220 g/m²

5600 Rood # 9900 Zwart S-XL

1000 Wit # 5600 Rood # 5700 Bordeaux # 8500 Korenblauw # 8800 Marineblauw # 9000 Grijs # 9400 Grijs # 9900 Zwart

Aanrijgkoord in de taille. Verstelbare manchetten. Twee insteekzakken met rist. Twee binnenzakken. Verlaagde rug. D-ring.

S-XL Korte mouwen. Kraag en mouw met ribstof.

7105 Werkbroek

7120 Dames Werkbroek

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

1800 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 240 g/m²

8956 Marineblauw/Rood # 9457 Grijs/Bordeaux # 9485 Grijs/Korenblauw # 9499 Grijs/Zwart # 9994 Zwart/Grijs

8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

C34-C50

Broekspijpzak. Versterkte duimstokzak. Één achterzak. Twee ingenaaide schuine zakken. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. D-ring.

Twee steekzakken. Achterzak met plooi en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Broekspijpzak met plooi en opgestikt 3-delig potloodzakje en klep in contrastkleur en knoopsluiting. Telefoonhouder met sluiting onderaan. Duimstokzak. Stevige ritssluiting. Bandplooi. D-ring.

98

C34-C50 D20-D23


08 DAMES

3304 T-Shirt Dames

3316 Poloshirt Dames

1031 92 % Katoen/8% Elastan, Jersey, 200 g/m²

1037 95% Katoen/5% Elastan, 210 g/m²

1000 Wit # 5600 Rood # 8800 Marineblauw # 9900 Zwart

2499 Khaki/Zwart # 5689 Rood/Marineblauw # 5794 Bordeaux/Grijs # 8594 Korenblauw/Grijs # 8985 Marineblauw/ Korenblauw # 9994 Zwart/Grijs

S-XL Dames pasvorm. Korte mouwen. Ronde hals

S-XL Platgebreide kraag.Dames pasvorm. Vlakverdeling in twee kleuren.

Blåkläder 2012

3203 Dames Canvas Overhemd Korte Mouwen 1185 100% Katoen canvas, 180 g/m² 2200 Khaki # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart S-XL Twee borstzakken. Korte mouwen. Verborgen knoopsluiting. Baby canvas

1545 Werkbroek

7190 Service werkbroek dames

7154 Garden werkbroek dames

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

1835 55% recycled Polyester/45 % Katoen, 268 g/m2

8800 Marineblauw

8600 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart

4699 Army green/Zwart

C34-C46

C34-C46

C34-C46

Zakken voor kniestukken in CORDURA®. Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. D-ring. Telefoonzakje.

Zakken aan de zijkant. Achterzakken met knopen. Broekspijpzak met klep, telefoonzakje en potloodzakje.

Zakken aan de zijkant. Achterzakken versterkt met CORDURA®. Zak op het been met klep en extra gereedschapszak versterkt met CORDURA®. Duimstokzak in CORDURA®. D-ring. Zakken voor kniestukken in CORDURA®.

99


09 Bl책kl채der 2012

100

KINDERKLEDING 2060 Gebreide muts voor kinderen # 4879 Kindervest teddy


09 KINDERKLEDING

Blåkläder 2012

Nieuw!

Nieuw!

2060 Gebreide muts voor kinderen

4879 Kindervest teddy

1031 92 % Katoen/8% Elastan, Jersey, 200 g/m²

2505 55% polyester/45% acrylic, pile, 350g/m2

9900 Zwart

8800 Marineblauw # 9900 Zwart

One size

C104-C164

Gebreide jersey muts met Blåkläder logo. Multi-comfort het hele jaar door. Nieuw!

Verlengd rugpand. Elastiek in de taille. Borstzak met rits. Twee zakken met rits aan voorkant. Versterkte ellebogen. Dunne polyestervoering. Nieuw!

Nieuw!

1544 Kinderbroek

1548 Kinderbroek piraat

1546 Kinderbroek X1500

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1370 100% Katoen, 370 g/m²

1310 100% Katoencanvas, 225 g/m²

8800 Marineblauw

8800 Marineblauw

9900 Zwart

C104-C164

C104-C164

C104-C164

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting met patentknoop. Versterkte duimstokzak met potloodzakje en messenhouder. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Hamerlus. Stevige metalen ritssluiting. Meterzak met potloodzakje. Broekspijpzak met potloodzakje en extra zakje. Knieversteviging.

Twee versterkte losse spijkerzakken welke in de zakken met plooi gestopt kunnen worden. Twee achterzakken met plooi. Stevige metalen ritssluiting. Versterkte duimstokzak met potloodzakje. Broekspijpen in waterafstotend materiaal. Kniezakken in Cordura. Nieuw!

101


Blåkläder 2012

102

09 KINDERKLEDING

4850 Omkeerbare kinderjas

4848 Winterjas kinderen

1950 100% Polyester, ademend coating

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

8985 Marineblauw/Korenblauw

8933 Marineblauw/Geel

C104-C164

C104-C164

Omkeerbare kinderjas. De ene zijde geruit, de andere zijde fleece. Borstzak met rits. Zijzakken. Aanrijgkoord in de taille

Winterjas met gewatteerde voering. Wind- en waterdicht. Getapete naden. Borstzak met rits. Zijzakken. Reflecterende band aan de mouwen en op de rug. Aanrijgkoord in de taille. Elastische windvangers in de mouwen. Afneembare kap. Fleecevoering in de kraag. Versterkte ellebogen en rug.

1850 Kinderbroek geruit

1848 Kinderbroek Winter

1950 100% Polyester, ademend coating

1977 100% Polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m²

8985 Marineblauw/Korenblauw

8933 Marineblauw/Geel

C104-C164

C104-C164

Geruite kinderbroek met voering. Zijzakken. Versterkte knieën en rugstuk. Elastiek onderaan broekspijpen. Aanrijgkoord en elastiek in de taille.

Gewatteerde voering. Zakken met ritssluiting. Elastiek in de taille. Met bretellen. Sneeuwvangers onderaan in de pijpen. Versterkt aan knieën, zitvlak en binnenkant pijpen onderaan. Reflecterende tape onderaan de broekspijpen.


Nieuw!

4860 Regenset Kinderen 2003 100% polyester, PU bekleed, 240g/m² 9933 Zwart/Geel C104-C164 Regenset voor kinderen, gevoerd met polyesterfleece. Beschikbaar in zwart met highvis. Met reflecterende banden voor goede zichtbaarheid. Nieuw!

1524 Kinderbroek High vis 1860 65% Polyester/35% Katoen, Twill, 300 g/m² 3389 Geel/Marineblauw C104-C164 Twee versterkte losse zakken welke in de zak met plooi gestopt kunnen worden. Zak op het been. reflecterende banden. Achterzakken met plooi. Hamerlus.

103


10 Bl책kl채der 2012

104

Schoenen 2415 Veiligheidsschoen Winter extra hoog # 2305 Hoge veiligheidsschoen


10 Schoenen

Bl책kl채der 2012

Nieuw!

2310 Lage veiligheidsschoen 3800 Bruin 36-48 9900 Zwart 36-48

2310 Lage veiligheidsschoen

2311 Sandaal

0001 Brede leest

9900 Zwart

9900 Zwart

36-48

W36-W48

Bovenkant uitgevoerd in Waxed nubuck-leder waterbestendig. Antislip TPU-loopzool, Non-striping, antistatisch en oliebestendig. Tussenzool van zacht PU-materiaal voor een ideale schokdemping en hoog loopcomfort. Ingebouwde cambreur voor een correcte ondersteuning en afwikkeling van de voet. Verstevigde hak, stalen neus en stalen tussenzool velcrosluiting. Zijdelingse ventilatiegaten voor een optimale ademing. Comfortabele binnenvoering. Klasse EN345-S1P.

Standaard leest met stalen neus en stalen tussenzool. Brede leest met aluminium neus en Kevlar tussenzool. Bovenkant uitgevoerd in Waxed nubuck-leder waterbestendige antislip TPU-loopzool, Non -striping, antistatisch en oliebestendig. Tussenzool van zacht PU-materiaal voor een ideale schokdemping en hoog loopcomfort. Ingebouwde cambreur voor een correcte ondersteuning en afwikkeling van de voet. Comfortabele binnenvoering. Klasse EN ISO 20345, S3 SRC.

Nieuw!

2315 Hoge veiligheidsschoen 9900 Zwart

2305 Hoge veiligheidsschoen 3800 Bruin # 9900 Zwart 38-48 Standaard leest. Bovenkant uitgevoerd in Waxed nubuck-leder waterbestendig Antislip TPU-loopzool, Non -striping, antistatisch en oliebestendig. Tussenzool van zacht PU-materiaal voor een ideale schokdemping en hoog loopcomfort. Ingebouwde cambreur voor een correcte ondersteuning en afwikkeling van de voet. Stalen neus en stalen tussenzool. Comfortabele binnenvoering. Klasse EN ISO 20345, S3 SRC.

36-48

2315 Hoge veiligheidsschoen 0001 Brede leest 9900 Zwart W36-W48 Standaard leest met stalen neus en stalen tussenzool. Brede leest met aluminium neus en Kevlar tussenzool. Bovenkant uitgevoerd in Waxed nubuck-leder waterbestendig Antislip TPU-loopzool, Non-striping, antistatisch en oliebestendig. Tussenzool van zacht PU-materiaal voor een ideale schokdemping en hoog loopcomfort. Ingebouwde cambreur voor een correcte ondersteuning en afwikkeling van de voet. Met TPU versterkte buitenkant van de hak voor extra stabiliteit en veiligheid,Comfortabele binnenvoering. Klasse EN ISO 20345, S3 SRC.

105


Bl책kl채der 2012

10 Schoenen Nieuw!

2415 Veiligheidsschoen Winter extra hoog 9900 Zwart 37-48

2401 Veiligheidsschoen 9900 Zwart 39-47 Standaard leest. Bovenkant in buffelleer. Tussenzool in PU. Buitenzool in TPU antislipmateriaal, waterafstotend, non-striping, antistatisch, oliebestendig, Tussenzool/Binnenzool in PU. Anatomisch gevormde binnenzool met comfortzone en gelpad voor optimale schokabsorptie. Ingebouwde cambreur voor verhoogde stabiliteit en afwikkeling van de voet. Stalen neus. Perforatiebescherming door middel van stalen tussenzool. Vetersluiting door metalen ogen. Klasse S3..

2415 Veiligheidsschoen Winter extra hoog 0001 Brede leest 9900 Zwart W37-W48 Standaard leest met stalen neus en stalen tussenzool. Brede leest met aluminium neus en Kevlar tussenzool. Extra hoog model. Bovenkant uitgevoerd in volnerf runderleer. Waterbestendig.. Antislip TPU-loopzool, Non-striping, antistatisch en oliebestendig. Tussenzool van zacht PU-materiaal voor een ideale schokdemping en hoog loopcomfort. Ingebouwde cambreur voor een correcte ondersteuning en afwikkeling van de voet. Met TPU versterkte buitenkant van de hak voor extra stabiliteit en veiligheid. Thinsulate binnenvoering. Klasse EN ISO 20345, S3 SRC. Nieuw!

Nieuw!

Veiligheidsschoen met brede leest Onze populairste modellen zijn nu ook verkrijgbaar met een brede leest. Ideale pasvorm voor als u een wat bredere voet hebt. De brede leest heeft een spijkerbescherming van textiel en een aluminium neus, waardoor de schoen 17% lichter is dan een schoen met een normale leest. Alle modellen met brede leest voldoen aan beschermingsklasse S3.

106


10 Schoenen

Blåkläder 2012

Nieuw!

Nieuw!

2425 Veiligheidslaars

2427 Veiligheidslaars

9900 Zwart

9900 Zwart

37-48 (39-40 44-45)

37-48 (39-40 44-45)

Neoprene laars met neusbescherming en bescherming tegen nagels. Comfortzone tussen +20 °C en -15 °C. Het neoprene materiaal bestaat uit verschiilende lagen die de voeten en benen tijdens het dragen ventileren. De laarzen zijn waterdicht. De buitenzool is oliebestendig en heeft een ruw patroon om een goede grip te verzekeren. Klasse S5. Nieuw!

Laars gemaakt van neopreen. Comfortzone tussen +10 °C en -35 °C. Het neoprene materiaal bestaat uit verschiilende lagen die de voeten en benen tijdens het dragen ventileren. De hoge laarzen zijn waterdicht en de Vibram zool met het gepatenteerde ontwerp geeft de gebruiker een optimale grip, stabiliteit en comfort. Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

2303 Veiligheidslaars Winter 9900 Zwart 39-48

2416 Extra Hoge Veiligheidsschoen 2303 Veiligheidslaars Winter

0001 Brede leest 9900 Zwart

0001 Brede leest

W36-W48

9900 Zwart

Brede leest. Extra hoog model. Bovenkant uitgevoerd in volnerf runderleer. Waterbestendig.. Antislip TPU-loopzool, Non-striping, antistatisch en oliebestendig. Tussenzool van zacht PU-materiaal voor een ideale schokdemping en hoog loopcomfort. Ingebouwde cambreur voor een correcte ondersteuning en afwikkeling van de voet. Aluminium neus en Kevlar tussenzool voor perforatiebescherming. Wollen binnenvoering. Klasse EN ISO 20345, S3 SRC. Nieuw!

W39-W48 Standaard leest met stalen neus en stalen tussenzool. Brede leest met aluminium neus en Kevlar tussenzool. Met wol gevoerde leren laars. Bovenzijde in volnerf buffaloleder. Antislip TPU-loopzool, waterafstotend, olieafstotend. Tussenzool van zacht PU-materiaal voor een ideale schokdemping en hoog loopcomfort. Ingebouwde cambreur voor een correcte ondersteuning en afwikkeling van de voet. Klasse EN ISO 20345, S3 SRC

107


EEN NIEUWE ASFALTSCHOEN - HEET VAN DE NAALD De asfaltschoen van Bl책kl채der is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende asfalt- en wegdekbedrijven. De warmtereflecterende binnenzool en de buitenzool uit onbehandeld Nitril rubber bieden de juiste bescherming en comfort op pas aangebracht asfalt van maximum 300째C. De vlakke buitenzool zorgt er bovendien voor dat het asfalt niet aan de schoen kleeft en dat de schoen geen afdrukken nalaat op de asfaltlaag.

2418 Asfaltschoen Hittebestendig

2419 Hoge asfaltschoen hittebestendig

9900 Zwart

9900 Zwart

37-48

37-48

Bovenkant uitgevoerd in runderleer. Antislip. Waterafstotend, olie- en hittebestendig tot 300 graden. Schokdempend. Stalen neus. PU-binnenzool. Comfortabele mesh binnenvoering. Klasse S2 HRO SRA.

Bovenkant uitgevoerd in runderleer. Antislip. Waterafstotend, olie- en hittebestendig tot 300 graden. Schokdempend. Stalen neus. PU-binnenzool. Comfortabele mesh binnenvoering. Klasse S2 HRO SRA.

108


10 Schoenen

2420 Laars S5

O848 Laars Boxer

9900 Zwart

5689 Rood/Marineblauw

37-47

36-47

Stalen neus. Stalen tussenzool. Beenlengte kan ingekort worden. Klasse S5 SRA .

Stalen neus. Stalen tussenzool. Profiel buitenzool. Klasse EN ISO 20345 SB P.

Bl책kl채der 2012

Nieuw!

2217 Zool

2218 Inlegzool PU

2203 Inlegzool Vilt

5600 Rood # 8900 Marineblauw

9400 Grijs

36-48

35-48

38-48

Absorbeert transpiratievocht.

Een dunne zool met 2 mm dik schokdempingsmateriaal geeft een goede isolatie en optimale steun en comfort. Hij heeft een diepe hielkop voor betere stabiliteit en zorgt er tevens voor dat het eigen vetkussentje van het lichaam in de hiel optimaal wordt benut. De voetholte heeft een stevige opbouw voor maximale steun. Is dat teveel van het goede, dan kan men deze zelf vormen door de zool 2 minuten in een oven van 90째C te leggen en er daarna een minuut op te staan. Op die manier vormt de zool zich precies naar uw voet. De zool heeft 2 jaar schokdempingsgarantie en een berekende levensduur van ca. 3 jaar. Nieuw!

Schokabsorberend Polyuretaan. Antistatisch

109


Blåkläder 2012

110

10 Schoenen

Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

2219 Dikke hoge sok

2220 Dikke sok

2221 Medium sok

1720 60% wol, 16 % polyamide, 18% akryl, 4% cordura, 2% lycra

1720 60% wol, 16 % polyamide, 18% akryl, 4% cordura, 2% lycra

1720 60% wol, 16 % polyamide, 18% akryl, 4% cordura, 2% lycra

9900 Zwart

9900 Zwart

9900 Zwart

36-39 40-42 43-45 46-48

36-39 40-42 43-45 46-48

36-39 40-42 43-45 46-48

Kniehoge dikke badstoffen sok, deels met wol voor maximale warmte. CORDURA® versteviging in de hiel voor langere levensduur. Badstof weefstel geeft warmte in koude dagen. Ontworpen en getest voor aangenaam draagcomfort in alle werkschoenen. Nieuw!

Dikke badstoffen sok, deels met wol voor maximale warmte. CORDURA® versteviging in de hiel voor langere duurzaamheid. Badstof weefstel geeft warmte in koude dagen. Ontworpen en getest voor aangenaam draagcomfort in alle werkschoenen. Nieuw!

Gebreide sok met badstof in de zool en rond de tenen voor maximale warmte. CORDURA® gebreide hiel voor langere duurzaamheid. Ontworpen en getest voor aangenaam draagcomfort in alle werkschoenen. Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

2223 Medium lage Sok

2224 Medium Coolmax sok

2225 Coolmax lage sok

1719 64% wol, 16% polyamide, 18% acryl, 2% lycra

1718 80% coolmax, 17% polyamide, 3% lycra

1718 80% coolmax, 17% polyamide, 3% lycra

9900 Zwart

9900 Zwart

9900 Zwart

36-39 40-42 43-45 46-48

36-39 40-42 43-45 46-48

36-39 40-42 43-45 46-48

Gebreide sok met badstof in de zool en rond de tenen voor maximale warmte. CORDURA® gebreide hiel voor langere duurzaamheid. Ontworpen en getest voor aangenaam draagcomfort in alle werkschoenen. Nieuw!

Standaard sok met gebreide gedeelten voor optimale ventilatie. Naadloos aan de tenen. Gedeeltelijk in Coolmax stof voor optimale vochtregeling. Ontworpen en getest voor aangenaam draagcomfort in alle werkschoenen. Nieuw!

Lage sok met gebreide gedeelten voor optimale ventilatie. Naadloos aan de tenen. Gedeeltelijk in Coolmax stof voor optimale vochtregeling. Ontworpen en getest voor aangenaam draagcomfort in alle werkschoenen. Nieuw!


10 Schoenen

Bl책kl채der 2012

2209 Werksokken 2-pack

2210 Werksokken

1713 60% wol, 33% polyamid, 7% lycra

1714 70% wol, 27% polyamide, 3% elastane

9994 Zwart/Grijs

9994 Zwart/Grijs

37-39 40-42 43-45 46-48

37-39 40-44 45-48

Badstof gedubbelde zool voor comfort en bescherming. Dunne bovenkant voor maximaal comfort. Geribd breiwerk in voetboog en schacht om de sok op zijn plaats te houden. Lycra om afzakken te voorkomen. Kanaal-breiwerk om zweet af te voeren.

Badstof gedubbelde zool voor comfort en bescherming. Dunne bovenkant voor maximaal comfort. Geribd breiwerk in voetboog en schacht om de sok op zijn plaats te houden. Lycra om afzakken te voorkomen. Kanaal-breiwerk om zweet af te voeren.

2211 Werksokken wol, dikke kwaliteit

2202 Sokken

2207 Thermosokken

1716 82% wol, 18% polyamide

0003 3-Pack # 0012 12-Pack # 0120 120-Pack

0003 3-Pack # 0060 60-Pack

9400 Grijs

One size

One size

37-39 40-44 45-48

80% katoen, 20% polyamide. 1 kleur, per 3 paar verpakt.

Thermosokken in 80% acryl/20% polyamide. 1 kleur, per 3 paar verpakt.

Badstof gedubbelde zool voor comfort en bescherming. Geribd breiwerk in voetboog en schacht om de sok op zijn plaats te houden.

111


Bl책kl채der 2012

10 Schoenen

2215 Veters 3-Pack bruin

2212 Schoensmeer

3800 Bruin

One size

100cm-130cm Twee lengtes: 100 CM en 130 CM

Kleurloos. Dringt in het leder, beschermt en doet het leder glanzen.

2214 Veters 3-Pack zwart

2213 Schoenborstel

9900 Zwart

One size

100cm-205cm

Gemaakt van varkenshaar

4 lengtes: 100 CM, 120 CM, 140 CM en 205 CM

112


SCHOENEN

EISEN, TESTEN EN STANDAARDEN EN ISO 20345:2004: Specificatie voor veiligheidsschoenen voor professioneel gebruik: Schoenen met eigenschappen die zijn bedoeld om de gebruiker te beschermen tegen ongevallen die kunnen optreden binnen de bedrijfssectoren waarvoor de schoenen zijn ontwikkeld. De schoenen zijn voorzien van een beschermende neus die tegen schokken beschermt. Classificatie van schoenen en laarzen I. Schoenen en laarzen van leer en andere materialen, maar geen schoeisel van rubber of polymeren. II. Schoenen en laarzen van rubber of polymeren. De stootbescherming is 200 Joule (J). De indeukweerstand is 15.000 Newton (N). De schoenen beschermen tegen de volgende risico's (let op de symboolverwijzing): • Stoten of druk op de tenen (alle schoenen zijn voorzien van een metalen neus). • Stoten van de hak tegen de grond (schoenen SB-E, S1-S2-S3). • Overige risico's worden gebaseerd op het getoonde symbool. • Stoten tegen de enkel (alleen hoge modellen met enkelbescherming). • Perforatie van de zool (alleen modellen met spijkerbescherming tegen perforatie SB-P, S1-P, S3, S5). • Koolwaterstoffen/oliën: alle EN ISO 20345. • Overige risico's worden gebaseerd op het getoonde symbool/de getoonde categorie.

Symboolklassen voor veiligheidsschoenen: Categorie

Klasse

SB

I of II

Aanvullende eisen

S1

I

Gesloten hiel. Antistatische eigenschappen. Schokabsorberende hak.

S2

I

Als S1 plus bestand tegen penetratie en opname van water.

S3

I

Als S2 wat betreft weerstand van zool tegen penetratie. Zool met profiel.

S4

II

Antistatische eigenschappen. Schokabsorberende hak.

S5

II

Als S4 wat betreft weerstand van zool tegen penetratie. Zool met profiel.

Eisen aan schoenen met antislip: Symbolen voor producten met antislipeigenschappen

Symbool

Keramische tegels met natriumlaurylsulfaat

SRA

Staal met glycerol

SRB

Keramische tegels met natriumlaurylsulfaat en staal met glycerol

SRC

Aanvullende eigenschappen: Eis/functie

P

Elektrische weerstand geleidend

C

Elektrische weerstand antistatisch

A

Elektrisch isolerend Complete schoen

HI

Koude-isolerend

CI

Waterdichtheid

E WR

Bescherming van de middelvoet

M

Bescherming van de enkel

AN

Penetratie en opname van water bovenmateriaal Bestendigheid bovenmateriaal tegen snijden

Buitenzool

I

Warmte-isolerend Energieabsorberende hak

Bovenmateriaal

Symbool

Penetratieweerstand in de zool

Zool bestand tegen hitte bij contact

WRU CR HRO

Aanvullende informatie: Draag antistatische schoenen als het elektrostatisch opladen van de schoenen moet worden geminimaliseerd om vonken te voorkomen die brandgevaarlijke stoffen en dampen kunnen ontsteken en als er kans is op elektrische schokken van elektrische apparatuur.

113


11 Bl책kl채der 2012

114

handschoenen 2250 Handschoen Ambacht


11 handschoenen

Blåkläder 2012

2247 Gevoerde handschoen Mekaniekers

2248 Gevoerde Handschoen Ambacht

2249 Gevoerde Handschoen Ambacht

3943 Synthetisch leer, Spandex, Polar fleece

3945 Synthetisch leer, spandex, 100g thinsulate

3944 Synthetisch leer, spandex, polar fleece

9994 Zwart/Grijs

9900 Zwart

9994 Zwart/Grijs

8-12

8-12

8-12 PALM: Elastisch, voor meer gevoeligheid en grip. VINGERS: verstevigde vingertoppen. RUG: Spandex. VOERING: Polar fleece. POLS: aanpasbare Velcro© sluiting. PBM Klasse 2, EN388:2003 1122, EN 420:2003, EN 511 110.

PALM: Waterafstotend synthetisch leder met verstevigde palm voor langere levensduur. VINGERS: Verstevigde duim, wijsvinger en middenvinger voor extra duurzaamheid. RUG: Waterafstotend TPU spandex. VOERING: Polar fleece. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 2121, EN 420:2003, EN 511 120

PALM: Waterafstotend synthetisch leder met verstevigde palm in antislipmateriaal voor betere grip en extra duurzaamheid. VINGERS: Verstevigde vingertoppen aan duim, wijsvinger en middenvinger voor een betere grip en extra duurzaamheid. RUG: TPU spandex waterafstotend. VOERING: Thinsulate isolatie 100g. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols met sneeuwslot. PBM Klasse 2, EN388:2003 2122, EN 420:2003, EN 511 120

2243 Handschoen Ambacht

2244 Handschoen Ambacht

2245 Handschoen Mekaniekers

3940 Synthetisch leer, spandex

3941 Synthetisch leer, spandex, antislipmateriaal

3942 Stretch PU, spandex

9900 Zwart

9994 Zwart/Grijs

9994 Zwart/Grijs

8-12

8-12

8-12

PALM: handschoen met verstevigde palm van waterafstotend synthetisch leder voor langere levensduur. VINGERS: verstevigde vingertoppen aan duim, wijsvinger en middenvinger voor extra duurzaamheid. RUG: TPU spandex waterafstotend. POLS: Aanpasbare Velcro© sluiting. PBM Klasse 2, EN388:2003 3121, EN 420:2003

PALM: Synthetisch leder met verstevigde palm in antislipmateriaal voor een betere grip en langere levensduur. VINGERS: antislipversteviging van vingertoppen aan duim, wijsvinger en middenvinger voor een betere grip en extra duurzaamheid. RUG: TPU spandex waterafstotend. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 2121, EN 420:2003

PALM: Stretch PU voor een beter gevoel. VINGERS: Verstevigde vingertoppen voor langere levensduur. RUG: Spandex. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 2111, EN 420:2003

115


Blåkläder 2012

11 handschoenen

2232 Handschoen Mekaniekers 3912 Synthetisch leer, elastisch, ventilerend spandex 9900 Zwart 8-11 PALM: Machinewasbaar synthetisch leder. VINGERS: Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 3121, EN 420:2003

2230 Handschoen Ambacht

2233 Handschoen Mekaniekers

3910 Geitenleer, spandex

3913 Synthetisch leer. rubber-tec, elastisch, spandex

9900 Zwart

9994 Zwart/Grijs

8-11

8-11

PALM: Volnerf geitenleer. verstevigde palm voor langere levensduur. VINGERS: Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. KNOKKELS: Volnerf geitenleer. Knokkelversteving voor extra bescherming. PBM Klasse 2, EN388:2003 3232, EN 420:2003

PALM: Machinewasbaar synthetisch leder, met rubber verstevigde palm voor langere levensduur. VINGERS: Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 4141, EN 420:2003

2237 Gevoerde Handschoen Ambacht 3921 Polyester/Katoen canvas, rubber-tec, fleece wattering 9900 Zwart 8-11 RUG: Polyester/Katoen, elastisch met waterafstotende deklaag. VOERING: gekamd polyester fleece voering. PALM: Rubber palm en vingertoppen voor extra grip en duurzaamheid. POLS: Nylon aanpasbare band. PBM Klasse 2, EN388:2003 4122, EN 420:2003

116

2235 Handschoen Ambacht

2234 Handschoen Ambacht

3915 Synthetisch leer

3914 Synthetisch leer, neoprene

9994 Zwart/Grijs

9922 Zwart/Khaki

2236 Gevoerde Handschoen Ambacht

8-11

8-11

3920 Synthetisch leer, spandex, 80 g thinsulate

PALM: handschoen van synthetisch leder met verstevigde palm voor langere levensduur. VINGERS: verstevigde vingertoppen voor langere levensduur. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 4232, EN 420:2003

PALM: Machinewasbaar synthetisch leder, verstevigde palm voor langere levensduur. VINGERS: Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. RUG: Ademend 3-dimensionaal stretch gebreid voor verhoogd comfort met neoprene vulling rond de knokkels. POLS: Insteekmodel, met neoprene pols voor comfort en bescherming. PBM Klasse 2, EN388:2003 4132, EN 420:2003

9900 Zwart 8-11 PALM: Machinewasbaar synthetisch leder. VINGERS: Extra ruim ontworpen voor meer comfort. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort RUG for comfort. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. ISOLATIE: 80 g thinsulate. WATERDICHTHEID: Wabtech waterdicht/ademend. PBM Klasse 2, EN388:2003 3222, EN 420:2003


2252 GLOVE ROCK HARD

In de nieuwe collectie van Bl책kl채der is handschoen 2252 een wonder van functionaliteit. De complete binnenhandschoen is meerlaags uitgevoerd voor optimale duurzaamheid en bescherming. De buitenhandschoen is versterkt met knokkel- en vingerbescherming om uw hand tegen slagen en stoten te beschermen. De elastische stof en band rond de pols zorgen ervoor dat de handschoen correct zit voor een optimale pasvorm en maximaal comfort. 2252 Handschoen Ambacht 3916 Geitenleer, snijbestendinge voering, spandex, TPU. 9900 Zwart 8-12 PALM: geitenleer met snijbestendige voering. VINGERS: Vingertoppen met 2 lagen leer, vingerbescherming en spandex. RUG: leer met knokkelbescherming. POLS: open elastische manchet. DOELGROEP: voor constructiewerken waar duurzaamheid, hoge bescherming en vingertopgevoel belangrijk is. PBM Klasse 2, EN388:2003 3542 EN 420:2003. Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

Nieuw!

2250 Handschoen Ambacht

2265 Handschoen Ambacht

2266 Gevoerde Handschoen Ambacht

3941 Synthetisch leer, spandex, antislipmateriaal

3942 Stretch PU, spandex

3944 Synthetisch leer, spandex, polar fleece

9900 Zwart

9900 Zwart

9900 Zwart

8-12

7-12

7-12

PALM: Synthetisch leder met Bl책klader print in de palm. RUG: polyester en synthetisch leder. POLS: Open neoprene manchet. DOELGROEP: voor constructiewerken waar duurzaamheid, hoge bescherming en vingertopgevoel belangrijk is. PBM Klasse 2, EN 420:2003, EN388:2003 2121. Nieuw!

PALM: Stretch PU voor meer gevoeligheid en betere grip. RUG: Spandex, ademend. POLS: elastische polsmanchetten. DOELGROEP: Industrie, logistiek, constructie. PBM Klasse 2, EN388:2003 2111, EN 420:2003. Nieuw!

PALM: Stretch PU voor meer gevoeligheid en betere grip. RUG: Spandex, ademend. POLS: elastische polsmanchetten. VOERING: fleece met waterdicht en adement membraan. DOELGROEP: Industrie, logistiek en constructie, waar flexibiliteit, waterdichtheid en thermische isolatie belangrrijk zijn. PBM Klasse 2, EN388:2003 2111, EN 420:2003. Nieuw!

117


HANDSCHOENEN Eisen, testen en standaarden Standaard voor de algemene eisen en testprocedures die aan beschermende handschoenen worden gesteld. Omvat het volgende: • Definities van handschoenen en handen. • De handschoenen mogen geen risico vormen en geen gevaar of allergieën veroorzaken. • De PH-waarde van het materiaal van de handschoen moet hoger zijn dan 3,5 en lager dan 9,5 (neutraal). • Het chroom(IV)-gehalte in het materiaal mag niet hoger zijn dan 3 mg/kg. • De maatvoering is gestandaardiseerd met o.a. minimumlengte van de handschoen. • Symbolen voor handschoenen en verpakking zijn ook gestandaardiseerd.

EN 388

EN 511

In deze standaard worden de handschoenen op de volgende risico's getest:

De handschoenen zijn speciaal vormgegeven om de handen tegen kou te beschermen.

• Schuurweerstand • Snijbestendigheid • Scheurweerstand • Perforatieweerstand Elke test levert een resultaat op, zie de onderstaande tabel.

Prestatieniveau

Prestatieniveau Test

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Slijtvastheid (aantal cycli)

100

500

2000

8000

-

Snijbestendigheid (Index)

1,2

2,5

5,0

10,0

20,0

Scheurweerstand (N)

10

25

50

75

-

Perforatieweerstand (N)

20

60

100

150

-

0 = handschoen ligt onder het laagste prestatieniveau voor de afzonderlijke test. X = handschoen niet ingeleverd voor afzonderlijke test of de afzonderlijke testmethode is niet geschikt voor het design en/of materiaal van de handschoen.

Test

Niveaus

Convectiekou

0-4, waarbij 4 het beste is

Contactkou

0-4, waarbij 4 het beste is

Waterbestendigheid (5 minuten)

0 of 1 *

* 0 = waterpenetratie na 5 minuten volgens EN 511:2006, wat eerdere standaarden met 30 minuten vervangt. 1 = geen waterpenetratie na 5 minuten volgens EN 511:2006, wat eerdere standaarden met 30 minuten vervangt. X = handschoen niet ingeleverd voor afzonderlijke test of de afzonderlijke testmethode is niet geschikt voor het design en/of materiaal van de handschoen. Uiteenzetting van prestatieniveaus Prestatieniveau

Minimaal toeMinimaal toeMinimaal toepassingsgebied [°C] passingsgebied [°C] passingsgebied [°C] Middelhoge Lage activiteit Hoge activiteit activiteit

1

-

10

-15

2

-

0

-30

3

8

-15

-

4

-10

-30

-

De tabel is relevant voor de omringende luchttemperatuur bij een windsnelheid van 0,5 m/s.

118


11 handschoenen

2238 Gevoerde Handschoen Ambacht

2239 Gevoerde Handschoen Ambacht

2231 Handschoen Ambacht

3922 Hertenleer, Polyester/Katoen canvas

3923 Hertenleer, Elastisch, ventileren Spandex, Neoprene©, G60 3M Thinsulate©.

3911 Hertenleer, spandex, neoprene

9933 Zwart/Geel

8-11

9933 Zwart/Geel 8-11 PALM + VINGERS: Volnerf hertenleer en extra volnerf versterkte palm. Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. Voorgevormde handpalm voorkomt moeheid. RUG: Polyester/Katoen, elastische rug met waterafstotende deklaag. VOERING: Gekamd polyester fleece voering. ISOLATIE: G100 3M thinsulate. WATERDICHTHEID: Wabtech waterdicht/ademend POLS + OPENING: aanpasbare Nylon band. Elastische polssluiting met trekkoord en aanpasbare sluiting. Velcro© sluiting voor extra comfort. DUIMRUG: zachte PU-laag. KNOKKELRUG: 5 mm EVA schuim voor extra knokkelbescherming. PBM Klasse 2, EN388:2003 3143, EN 420:2003

8-11 PALM: Volnerf Amerikaans hertenleer palm en vingers. VINGERS: Extra ruim ontworpen voor meer comfort. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort met neoprene vulling rond de knokkels. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. ISOLATIE: G60 3M Thinsulate® WATERDICHTHEID: Wabtech waterdicht/ademend. PBM Klasse 2, EN388:2003 2132, EN 420:2003

9933 Zwart/Geel PALM+VINGERS: Volnerf Amerikaans hertenleer. VINGERS: Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort met neoprene vulling rond de knokkels. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 2132, EN 420:2003

2240 ´Gevoerde Handschoen Ambacht ´´Highvis´´ ´

3931 Synthetisch leer, spandex

2242 ´Handschoen Ambacht ´´Highvis´´ ´

3930 geitenleer, 100 g polyester fiberfill, 3M Scotchlite

3394 Geel/Grijs

3932 Synthetisch leer, 3M Scotchlite

3394 Geel/Grijs

8-11

3394 Geel/Grijs

8-11

PALM: Machinewasbaar synthetisch leder. VINGERS: Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. RUG: Ademend elastisch Spandex voor verhoogd comfort. POLS: Aanpasbare velcro© sluiting aan de pols. PBM Klasse 2, EN388:2003 2121, EN 420:2003

8-11

PALM: Volnerf geitenleer. verstevigde palm voor langere levensduur. KNOKKELS: 3M Scotchlite® Reflecterende knokkelband, versterkt met leder voor extra bescherming. RUG: Waterafstotend 100% polyester. ISOLATIE: 100 gm polyester mousse met gekamde voering. POLS: Acryl met leder aantrekstuk.PBM Klasse 2, EN388:2003 2131, EN 420:2003

2241 ´Handschoen Ambacht ´´Highvis´´ ´

Blåkläder 2012

PALM: Machinewasbaar synthetisch leder. VINGERS: Speciaal ontworpen vingertoppen voor een naadloos gevoel. RUG: Ademend 3-dimensionaal elastisch gebreid. POLS: Insteekmodel om gemakkelijk aan en uit te trekken. KNOKKELS: Reflecterende knokkelband. PBM Klasse 2, EN388:2003 2121, EN 420:2003

119


12

ACCESSOIRES

Bl책kl채der 2012

4895 Fleece Pull-over # 1500 Werkbroek X1500 # 3097 Reistas Medium 50 L

120


12 ACCESSOIRES

4003 Riem

4004 Riem

4006 Riem

9900 Zwart

9900 Zwart

9900 Zwart

One size

One size

One size

Breedte 40 mm. Elastisch. Met Blåkläder logo.

Breedte 40 mm. Elastisch.

Breedte 50 mm.

Blåkläder 2012

Nieuw!

4007 Riem leder

4033 Riem

4028 Riem Rubber

3800 Bruin # 9900 Zwart

9900 Zwart

9900 Zwart

85 cm-115cm

One size

One size

Breedte 45 mm. Lengte 85, 95, 105 en 115cm.

Breedte 40 mm. Met Blåkläder logo.

Riem met speciaal design, met rubber sluiting. Ideaal voor objecten die onderhevig zijn aan snelle beschadigingen. Elastisch. Nieuw!

4020 Hamerlus

4009 Bretellen

2120 Telefoonhouder los

9900 Zwart

9900 Zwart

9900 Zwart

One size

One size

One size

Metalen lus met velcro.

5cm breed en elastisch voor extra comfort over de schouders. Dubbele clips

Riemhouder. Klittenbandsluiting. Verstelbare diepte.

121


Blåkläder 2012

12 ACCESSOIRES

Nieuw!

Nieuw!

3098 Reistas Large

3099 Reistas Large 110 L

9900 Zwart

9900 Zwart

One size

One size

Heavy-duty en waterafstotende reistas. Inhoud 90 liter. Twee riemen om deze als rugtas te gebruiken. Nieuw!

Heavy-duty waterafstotende reistas op wielen. Polyester met TPU-coating. Inhoud 110 liter. Twee banden om deze als rugtas te gebruiken. Geïntegreerde handvaten. Nieuw!

Nieuw!

122

3097 Reistas Medium 50 L

8696 Rugtas

9900 Zwart

1370 100% Katoen, 370 g/m²

One size

8800 Marineblauw

Heavy-duty waterafstotende reistas. Inhoud tot 50 liter. Inclusief Blåkläder logo. Houder voor identiteitskaart. Nieuw!

One size Sluiting met trekkoord bovenop en ritssluiting aan de zijkant. Verstelbare schouderband. Waterbestendige voering. Met Cordura© versterkte bodem. Flessenhouder met klep. Telefoonzakje. potloodzakje met twee extra zakjes. Voorgewassen.


12 ACCESSOIRES

Blåkläder 2012

2080 Fijnstofmasker 10-PACK FFP2 1000 Wit One size Fijnstofmasker met rond uitademventiel. Per stuk verpakt in doos. EN 149:2001+A1:2009 FT-033 FFP2. Wit

4000 Knie-Inlegstukken 1200 Polyethene 9900 Zwart One size Kniestukken gecertificeerd volgens EN 14404. Samen met de broeken CE gelabeld. Afmetingen: 207x180x20mm. Past in broeken 1500 en 1501.

4008 Heavy Weight Knie-Inlegstukken 1005 Plastic foam, CORDURA® 9900 Zwart One size CORDURA® bevestigd op gel materiaal. Voldoet aan EN norm SS EN 14404

2125 Losse spijkerzakken (Per paar) 8900 Marineblauw # 9400 Grijs One size Te bevestigen aan de riem. Alleen per paar te bestellen.

4018 Knie-inlegstukken

2130 Houder voor identiteitskaart

1200 Polyethene

9900 Zwart

9900 Zwart

One size

One size

Houder in hard plastic om identiteitskaart duidelijk zichtbaar te maken.

Kniestukken gecertificeerd volgens EN 14404. Samen met de broeken CE gelabeld. Afmetingen: 290x180x20mm. Past in broeken 1500 en 1501.

2129 Inzetstuk maatvergroting voor Art. 3105 5600 Rood # 8500 Korenblauw # 8900 Marineblauw # 9400 Grijs # 9900 Zwart One size Om werkvest model 3105 te vergroten. Geschikt voor maat XXXL.

123


Blåkläder 2012

12 ACCESSOIRES

2042 Pet

1897 Boxershorts 2-pack

4600 Army green # 8300 Staalblauw # 9900 Zwart

1166 95% Katoen/5% lycra, 190 g/m²

One size

9900 Zwart # 1000 Wit

Verstelbaar aan de achterkant. BLAKLADER borduring. Voorgewassen.

S-XXL Zacht comfortabel single jersey. Logo in de tailleband.

124

2044 Baseball Pet

2045 Baseball Pet

2046 Baseball Pet

9922 Zwart/Khaki # 9994 Zwart/Grijs

8900 Marineblauw

8900 Marineblauw

One size

One size

One size

Sportieve stijl.

Yachting stijl.

Yachting stijl. Blåkläder naam geborduurd op de achterkant. Aanpasbare gesp.


MAATTABEL HERENMATEN Lengte normaal Wijdte normaal

C 44

C 46

C 48

C 50

C 52

C 54

C 56

C 58

C 60

C 62

C 64

A B C D

88 76 92 78

92 80 96 79

96 84 100 80

100 88 104 81

104 92 107 82

108 97 110 83

112 102 113 84

116 107 116 85

120 112 119 86

124 117 122 87

128 122 125 88

Lengte kort Wijdte ruim

D 84

D 88

D 92

D 96

D 100

D 104

D 108

D 112

D 116

D 120

D 124

D 128

A B C D

84 78 90 70

88 82 94 71

92 86 98 72

96 90 102 73

100 94 106 74

104 98 109 75

108 103 112 76

112 108 115 77

116 113 118 78

120 118 121 79

124 123 124 80

128 128 127 81

Bovenwijdte Taillewijdte Heupwijdte Binnenpijplengte

Bovenwijdte Taillewijdte Heupwijdte Binnenpijplengte

Lengte lang Wijdte normaal

A B C D

C (146)

C (148)

C (150)

C (152)

C (154)

C (156)

C (158)

ZO BEPAALT U UW MAAT!

92 80 97 83

96 84 101 84

100 88 105 85

104 92 108 86

108 97 111 87

112 102 114 88

116 107 117 89

Neem uw maten zoals aangegeven op de schets en ga na welke maat u heeft.

Bovenwijdte Taillewijdte Heupwijdte Binnenpijplengte

DAMESMATEN Maat

C 34

C 36

C 38

C 40

C 42

C 44

C 46

C 48

C 50

C 52

A B C D

80 64 90 80

84 67 93 81

88 70 96 82

92 74 99 83

96 78 102 84

100 82 106 85

104 86 110 86

110 91 115 86

116 97 120 86

122 103 125 87

Bovenwijdte Taillewijdte Heupwijdte Binnenpijplengte

Maat

D 19

D 20

D 21

D 22

D 23

D 24

D 25

D 26

D 27

A B C D

88 73 102 78

92 77 105 78

96 81 108 79

100 85 112 80

104 89 116 81

110 94 121 81

116 100 126 81

122 106 131 82

128 112 136 82

Bovenwijdte Taillewijdte Heupwijdte Binnenpijplengte

Alle afmetingen in de tabel zijn lichaamsafmetingen m.u.v.de binnenpijplengte, die voor het kledingstuk geld. Bij de kledingmaten werd rekening gehouden met de bewegingsvrijheid.

A B

KINDERMATEN Wijdte normaal Kindermaat Leeftijd

C 104 4

C 116 6

C 128 8

C 140 10

C 152 12

C 164 14

C 176 16

A Bovenwijdte B Taillewijdte C Heupwijdte D Binnenpijplengte

55 52 58 40

58 54 62 48

62 55 66 56

67 56 72 63

73 63 79 70

79 66 85 77

86 70 91 84

C

D

MATENOMREKENTABEL Maat

Werkvest Jack Parka Regenkleding Hemd

S

M

L

XL

XXL

44-46 44-46 44-46 44-46

48-50 48-50 48-50 48-50 39-40

52-54 52-54 52-54 52-54 41-42

56-58 56-58 56-58 56-58 43-44

60-62 60-62 60-62 60-62

125


Blåkläder 2012

Kwaliteiten

zorgvuldig geselecteerde materialen Eventuele certificaten gelden voor de stoffen. Let op: de certificatie van de kleding komt niet altijd overeen met die van de stof. De certificatie van de kleding geldt voor de gebruiker.

126

1020 Micropiké van 54% polyester/46% CoolMax®, 140 g/m²

Coolmax®. Vochttransporterend materiaal met een snelle droogtijd. Het resultaat is dat de huid droog, koel en fris blijft.

1021 Piké van 51% polyester/49% CoolMax®, 140 g/m²

Coolmax®. Vochttransporterend materiaal met een snelle droogtijd. Het resultaat is dat de huid droog, koel en fris blijft.

1140 Cordura denim, 375 g/m2

Extreem slijtvaste denimstof. De combinatie van cordura en katoen maakt de stof zeer duurzaam en erg comfortabel. Öko-Tex100-gecertificeerd.

1210 100% Katoen, twill, 300 g/m2

Vormvast met hoog draagcomfort. Leverbaar in verschillende kleuren. Minimale krimp. Geschikt voor industrie en service.

1310 100% katoenen canvas, 225 g/m²

Lichtere kwaliteit voor aangenaam werkcomfort. Zeer geschikt voor profiel/werkplaats. Maar ook als lichtere ambachtskwaliteit bij werkzaamheden binnenshuis of een warmer klimaat. Öko-Tex100-gecertificeerd. Voorgewassen.

1320 100% katoenen canvas, 340 g/m2

Ambachtskwaliteit. 100% katoenen canvas. Slijtvaste kwaliteit; zacht en volgzaam. Öko-Tex 100- gecertificeerd. Voorgewassen.

1370 100% Katoen, 370 g/m2

Sanfor (minimale krimp) zware kwaliteit katoen. Zachte, slijtvaste stof. Kleur- en vormvast, evt. geschikt voor licht laswerk. Öko-Tex 100- gecertificeerd. Geschikt voor ambacht/ werkplaats, enz.

1380 78% Polyester, 22% Katoen, 330 g/m2

Heavy duty canvas. Zeer slijtvaste, duurzame kwaliteit voor de nieuwe generatie werkkleding. Voor beroepen die functionaliteit en duurzaamheid vereisen. Makkelijk in onderhoud.

1400 WINDSTOPPER® Softshell, 256 gr/m²

Nauwkeurig geselecteerd materiaal met WINDSTOPPER®, een winddicht materiaal met maximaal ademend vermogen. Het houdt u warm en comfortabel bij harde wind, ook wanneer u in beweging bent.

1410 WINDSTOPPER® 67% polyester/33% katoen, 290 gr/m²

Slijtvaste stof met WINDSTOPPER®, een winddicht materiaal met maximaal ademend vermogen. Het houdt u warm en comfortabel bij harde wind, ook wanneer u in beweging bent. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1420 100% polyester, 2-laags GORE-TEX®. Wind- waterdicht materiaal dat ademt, 160 g/m²

Slijtvast materiaal met GORE-TEX®, nauwkeurig geselecteerd voor onze 365/24-collectie. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1507 100% Katoen, 350 g/m² PYROVATEX®, anti-static fibre

Stof met vlamwerende behandeling. Gecertificeerd volgens EN ISO 11612 (beschermende kleding - kleding voor bescherming tegen hitte en vlammen), EN ISO 11611 (beschermende kleding voor gebruik bij lassen en verwante processen) EN 1149 (beschermende kleding elektrostatische eigenschappen).

1509 75% polyester/25% katoen, vlamvertragend, 325 g/m2

Vlamwerend gemaakte waarschuwingsstof met hoge zichtbaarheid. Gecertificeerd volgens EN ISO 11612 (beschermende kleding - kleding voor bescherming tegen hitte en vlammen), EN ISO 11611 (beschermende kleding voor gebruik bij lassen en verwante processen) EN 61482 (beschermende kleding tegen de thermische gevaren van een elektrische boog), EN 471 (waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid voor professioneel gebruik).

1703 55% Modacryl, 45% Katoen, 250 g/m2

Vlamvertragende ribb.

1705 50% Polypropyleen, 50% Wol , 235 g/m2

Heavy Weight. Zware 2-laagse Tricot. Verticaal gestikte polyester/viscose. Ademende kwaliteit.

1706 70% Wol, 30% Polypropylene, 275 g/m2

Gebruikt in ons Thermo shirt 4894.

1707 100% Polyester

Licht gewicht. Lichte verticaal gestikte Tricot. Ademende kwaliteit.

1800 65% Polyester, 35% Katoen, twill, 240 g/m2

Lichtere kwaliteit. Deze kwaliteit wordt veel gebruikt voor industrie en service. Kleur- en vormvast. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1804 85% Polyester, 15% Katoen, 300 g/m2

Fluorescerend, gecertificeerd volgens EN 471 (beschermende kleding met goede zichtbaarheid). Slijtvast en soepel. Wij garanderen dezelfde fluorescerende werking tot 40 keer wassen op 85°.

1811 65% oplyester, 35% katoen, 240g/m²/m²

Lichtere kwaliteit die beschermt tegen vuil en spatten, maar de kleding tegelijkertijd soepel houdt. Met name geschikt voor de industrie en dienstverlening. Kleur- en vormstabiel. Waterafstotende coating. Voldoet aan Öko-Tex 100.


Kwaliteiten

Blåkläder 2012

1835 55% gerecycled polyester/45% katoen, 268 g/m2

Lichtere kwaliteit die beschermt tegen vuil en spatten, maar waarbij het kledingstuk zijn bewegingsvrijheid behoudt. Zeer geschikt voor industrie en werkplaats. Kleur- en vormvast. Gerecycled polyester. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1860 65% Polyester, 35% Katoen, twill, 300 g/m2

Extra sterk. Allroundstof in een mix van polyester/katoen. Zacht, slijtvast en soepel. Extra vormvast met hoog draagcomfort. Alle Blåkläder functies voor ambacht vindt u in deze kwaliteit. Ök Tex 100 Gecertificeerd.

1900 70% Polyester, 30% Katoen, twill, 230 g/m2

Vuilafstotende en sterke stof. Geborstelde binnenkant voor hoog draagcomfort. Kwaliteit welke veel gebruikt wordt in de bouw.

1945 65% polyester, 35% katoen met van was voorzien oppervlak

Polyester/katoenweefsel in Canvas. Een van was voorzien oppervlak geeft de stof een waterafstotend vermogen.

1950 100% Polyester, PU-coating

Waterafstotend. Ademt. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1951 100% nylon oxford taslan, 2-laags gelamineerd

Slijtvaste oxfordbinding. Waterafstotend. Ademt. De kledingstukken hebben getapete naden. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1952 99% polyester/1% rayon, PU-coating

Waterafstotend. Ademt. De kledingstukken hebben getapete naden. Zachte afwerking. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1953 100% polyester, gelamineerd, 220 g/m²

Waterafstotend. Ademt. De kledingstukken hebben getapete naden. Zachte afwerking. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1954 96% polyester/4% rayon, gelamineerd 225 g/m²

Waterafstotend. Ademt. De kledingstukken hebben getapete naden. Zachte afwerking. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1958 100% nylon, gelamineerd, 170g/m²

Hoge slijtvastheid en goede ademende functie. Waterafstotend. De kledingstukken hebben getapete naden. Zachte afwerking. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1965 90% nylon/10% spandex, waterafstotend, ademend membraan 230 g/m²

Waterafstotend. Ademend membraan.

1977 100% polyester, PU bekleed, ademend, 200 g/m2

Met PU-coating. Winddicht en waterafstotend. Ademend. Fluorescerend, voldoet aan EN 471 (waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid voor professioneel gebruik).

1979 100% polyester, 2-laags GORE-TEX®, wind- waterdicht materiaal dat ademt, 220g/m²

Slijtvast materiaal met GORE-TEX®, nauwkeurig geselecteerd voor onze 365/24-collectie. De kledingstukken hebben getapete naden. Öko-Tex 100- gecertificeerd.

1986 polyamide (100%) met ademend membraan, 175 g/m²

Winddichte & waterafstotende buitenstof. Met TPU-coating. Voldoet aan EN 343 (beschermende kleding - bescherming tegen regen).

1987 100% polyester, gelamineerd, ademend, 160 g/m²

Winddichte & waterafstotende buitenstof. Met TPU-coating. Voldoet aan EN 343 (beschermende kleding - bescherming tegen regen).

1997 polyester (100%), PU-coating Oxford, 200 g/m²

Met PU-coating. Winddicht en waterafstotend. Ademend. Fluorescerend, voldoet aan EN 471 (waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid voor professioneel gebruik).

2000 100% polyester, met PU bekleed, 185 g/m²

Waterafstotend. Met polyurethaan (PU) bekleed polyestertricot. Fluorescerend, gecertificeerd volgens EN 471 (beschermende kleding met goede zichtbaarheid) en EN 343 (beschermende kleding tegen slecht weer).

2003 100% polyester, PU bekleed, 240 g/m²

Waterafstotend. Met polyurethaan (PU) bekleed polyestertricot. Gecertificeerd volgens EN 343 (beschermende kleding tegen slecht weer).

2510 100% Polyester, 240 g/m2, microfleece

Anti-Pilling behandelde hoge kwaliteits fleece.

2515 3-laags; Polyester, PU/Spandex, winddicht, 305 g/m2

Softshell type. Winddicht en ademend.

2520 3-laags; Polyester, PU-membrane, winddicht, 460 g/m2

Anti-Pilling behandelde 2-laagse Fleece met andasmembraam.

2522 Fleece van 90% polyester/10% lycra, 225 g/m2

Anti-pilling behandelde fleece met lycra voor extra elasticiteit.

2525 3-laags; 100% Polyester, PU, 370 g/m2

3-laags Fleece met andasmembraam. Fleece with PU membrane bonded with mesh.

2530 100% Polyester, 230 g/m2, fleece

Basic fleece. Anti-Pilling behandelde hoge kwaliteits Fleece.

2535 3-laags; 100% polyester, PU-membraan, high vis met membraan, wind- en waterafstotend, 305 g/m²

Softshell type. Fluorescerende stof. Gecertificeerd met EN 471 (beschermende kleding met goede zichtbaarheid). Met andasmembraam.

2545 3-laags; fleece met PU-membraan, windstopper. 100% polyester, 460 g/m².

Anti-Pilling behandelde 2-laagse Fleece met andasmembraam.

2560 100% Polyester, fleece, 250 g/m2

Fluorescerende fleece. Gecertificeerd met EN 471 (beschermende kleding met goede zichtbaarheid). Met andasmembraam.

127


Blåkläder 2012

Art. nr.

Referentie pagina Product

08480000 Laars Boxer 10911210 Werkbroek 13012000 Regenbroek 13022003 Regenbroek, zware kwaliteit, 240gr/m² 13842000 Regenbroek 13852000 Regenbroekspijpen Regentuinbroek, heavy weight extreme 13862005 14001370 Werkbroek 14001800 Werkbroek 14001900 Werkbroek 14011800 Werkbroek 14031800 Werkbroek 14051210 Werkbroek 14051800 Werkbroek 14061860 Werkbroek 14071800 Werkbroek Profiel piraatbroek 14431310 14431800 Profiel piraatbroek 14471800 Short Service/Transport werkbroek 14511811 14541835 Garden Werkbroek Garden Piraatbroek 14551835 14641835 Garden Shorts 14701860 Chauffeursbroek Garden kilt 14741835 14901835 Service werkbroek Werkbroek X1500 15001140 15001320 Werkbroek X1500 15001370 Werkbroek X1500 Werkbroek X1500 15001380 15011370 Piraatbroek X1500 Piraatbroek X1500 15011380 15021370 Short X1500 Short X1500 15021380 15031860 Werkbroek 15041860 Werkbroek 15061860 Piratenbroek WINDSTOPPER® werkbroek 15071410 15151370 Winterwerkbroek, Gevoerd Werkbroek zonder nagelzakken 15231860 15241860 Kinderbroek High vis 15291370 Werkbroek 15291860 Werkbroek 15301310 Werkbroek 15301370 Werkbroek 15301860 Werkbroek 15301900 Werkbroek 15311210 Werkbroek 15321370 Werkbroek (Stoffeerdersbroek) Werkbroek (Stoffeerdersbroek) 15321860 15331860 Werkbroek 15341310 Short 15341370 Short 15341860 Short 15351804 Short 15361210 Short 15371804 Short 15381860 Werkbroek Zip Off 15391804 Piraatbroek High Vis 15401210 Piraatbroek 15401370 Piraatbroek 15421370 Piraatbroek 15431804 Werkbroek High vis 15441370 Kinderbroek 15451370 Werkbroek 15461310 Kinderbroek X1500 Kinderbroek piraat 15481370 15501370 Werkbroek 15701370 Werkbroek 15701860 Werkbroek 15741507 Werkbroek Vlamvertragend Werkbroek vlamvertragend High vis 15761509 15801380 Werkbroek Heavy Duty 15831860 Werkbroek 15841860 Werkbroek 15931804 Werkbroek High vis 17241507 Werkbroek Vlamvertragend 17251210 Werkbroek 17251800 Werkbroek 17261210 Werkbroek 18001900 Winterwerkbroek gevoerd 18011951 Wintertuinbroek 18011954 Wintertuinbroek 18081979 GORE-TEX® shell werkbroek 18181420 GORE-TEX® 365/24 shell pant Kinderbroek Winter 18481977 Kinderbroek geruit 18501950 18631977 Regenbroek EN471 Klasse 2 18831997 Winterbroek 18851900 Winterwerkbroek 18911705 Onderbroek Heavy Weight 18931703 Lange Onderbroek 18941706 Thermo Onderbroek Heavy Weight Extreme 18961703 Onderbroek Vlamvertragend 18971166 Boxershorts 2-pack

128

Pagina 109 34 91 91 61 61 61 40 40 40 40 40 37 37-39 24 40 47 47 47 48 30 30 30 48 30 43 18 17 18 18 19 19 19 19 25 25 25 83 89 24 103 57 57 17 22 25 27 34 22 25 57 17 23 27 58 34 58 24 58 34 23 23 97 101 99 101 101 22 22 25 52 51 24 57 57 97 51 44 44 44 89 89 89 62 85 102 102 66 67 67 92 53 92 53 124

Art. nr.

Product

20030000 Beanie muts 20044003 Bouwhelm voering 20054002 Windstopper muts Beanie muts Highvis 20074001 Muts 20151900 20151988 Muts 20161003 Scootercap 20200000 Gebreide muts 20300000 Helmmuts 20311709 Balaclava 20321709 Kraag bandana 20420000 Cap Canvas 20440000 Baseball Cap 20450000 Baseball Cap 20460000 Baseball Cap 20601031 Gebreide muts voor kinderen 20800000 Fijnstofmasker 10-PACK FFP2 21201800 Telefoonhouder los 21221507 Spijkerzakken afritsbaar 21231507 Beenzak 21241507 Zak voor schroevendraaier Losse spijkerzakken (Per paar) 21251860 21291860 Inzetstuk maatvergroting voor Art. 3105 21300000 Houder voor identiteitskaart 21501901 Bretellen voor kettingzaagbroek 8650 21831948 Spijkerzakken voor 1883, 1885 (2 pack) 22020000 Sokken 22030000 Inlegzool Vilt 22070000 Thermosokken 22091713 Werksokken 2-pack 22101714 Werksokken 22111716 Werksokken wol, dikke kwaliteit 22120000 Schoensmeer 22130000 Schoenborstel 22140000 Veters 3-Pack zwart Veters 3-Pack bruin 22150000 22170000 Zool 22180000 Inlegzool PU 22191720 Dikke hoge sok Dikke sok 22201720 Medium sok 22211720 22231719 Medium lage Sok 22241718 Medium Coolmax sok Coolmax lage sok 22251718 Handschoen Ambacht 22303910 Handschoen Ambacht 22313911 Handschoen Mekaniekers 22323912 Handschoen Mekaniekers 22333913 Handschoen Ambacht 22343914 Handschoen Ambacht 22353915 22363920 Gevoerde Handschoen Ambacht Gevoerde Handschoen Ambacht 22373921 Gevoerde Handschoen Ambacht 22383922 Gevoerde Handschoen Ambacht 22393923 Gevoerde Handschoen Ambacht Highvis 22403930 Handschoen Ambacht Highvis 22413931 22423932 Handschoen Ambacht Highvis 22433940 Handschoen Ambacht 22443941 Handschoen Ambacht 22453942 Werkhandschoen Mekaniekers Gevoerde handschoen Mekaniekers 22473944 22483943 Gevoerde Handschoen Ambacht Gevoerde Handschoen Ambacht 22493945 22503941 Handschoen Ambacht Handschoen Ambacht 22523916 22653942 Handschoen Ambacht 22663944 Gevoerde Handschoen Ambacht 23030000 Veiligheidslaars Winter 23030001 Veiligheidslaars Winter 23050000 Hoge veiligheidsschoen 23100000 Lage veiligheidsschoen 23100001 Lage veiligheidsschoen 23110000 Sandaal 23150000 Hoge veiligheidsschoen Hoge veiligheidsschoen 23150001 24010000 Veiligheidsschoen 24150000 Veiligheidsschoen Winter extra hoog 24150001 Veiligheidsschoen Winter extra hoog 24160001 Extra Hoge Veiligheidsschoen 24180000 Asfaltschoen Hittebestendig 24190000 Hoge asfaltschoen hittebestendig 24200000 Laars S5 24250000 Veiligheidslaars 24270000 Veiligheidslaars 25321210 Amerikaanse Overall 26001370 Tuinbroek 26001860 Tuinbroek 26021860 Tuinbroek 26031860 Tuinbroek High vis 26101800 Tuinbroek 26111210 Bretelbroek 26501370 Amerikaanse overall 26501800 Amerikaanse overall 26501860 Amerikaanse overall 26521860 Amerikaanse Overall

Pagina 94 95 95 67, 95 67, 94 94 94 94 95 53 53 124 124 124 124 101 123 121 53 53 53 123 123 123 32 67 111 109 111 111 111 111 112 112 112 112 109 109 110 110 110 110 110 110 116 119 116 116 116 116 116 116 119 119 119 119 119 115 115 115 115 115 115 117 117 117 117 107 107 105 105 105 105 105 105 106 106 106 107 108 108 109 107 107 34 22 26 26 58 47 34 22 26 26 26


Referentie pagina Art. nr.

Product

26531804 High vis Amerikaanse overall Winter Tuinbroek 28101988 30261022 Signalisatievest 30271804 Werkvest High vis 30291022 Signalisatievest 30371800 Schort Reistas Medium 50 L 30970000 30980000 Reistas Large 30990000 Reistas Large 110 L 31001370 Werkvest 31001380 Werkvest 31051370 Werkvest 31051860 Werkvest 31541835 Garden Werkvest 31601860 Werkvest 32001185 Canvas Overhemd Canvas Overhemd Korte Mouwen 32021185 32031185 Dames Canvas Overhemd Korte Mouwen 32201978 Overhemd Flanel, Gevoerd Twill Overhemd 32301135 32351190 Overhemd 32401190 Overhemd 32501125 Timmermansoverhemd 32601130 Overhemd Flanel Overhemd Flanel, gevoerd 32901130 33001030 T-Shirt 33001033 T-Shirt 33041031 T-Shirt Dames 33051035 Piqué Polo Poloshirt Dames Piqué 33071035 33101009 Piqué Polo High Vis Piqué Polo High Vis 33111009 33111972 Piqué Polo High Vis T-Shirt High Vis 33131009 T-shirt lange mouw 33141032 33151037 Piqué Polo 33161037 Poloshirt Dames Col T-Shirt 33201040 33211020 T-shirt Coolmax Piqué polo Coolmax 33221021 33251042 T-Shirt 5 pack 33251043 T-Shirt 5 pack 33351157 Sweatshirt 33391034 Heavy T-shirt, lange mouwen 33401158 Sweatshirt 33411974 Sweatshirt High Vis 33451715 Piqué Polo Vlamvertragend Hooded Sweatshirt High Vis 33461974 33471974 Hooded Sweatshirt High Vis Sweatshirt lange rits 33491048 33511041 Sweatshirt lange rits 33541060 Sweatshirt Sweater 1/2 rits 33551060 33561060 Hooded sweatshirt, lange rits T-Shirt, V-hals 33601165 33701158 Sweater met kraag 38011900 Bodywarmer 38151983 Bodywarmer 38302510 Fleecejas 38352520 Fleecejas 38851977 Bodywarmer 40001200 Knie-Inlegstukken 40030000 Riem 40040000 Riem 40060000 Riem 40073900 Riem Heavy Weight Knie-Inlegstukken 40081005 40091006 Bretellen 40181200 Knie-inlegstukken 40200000 Hamerlus 40231804 Jas. Ongevoerd Jas High vis.Ongevoerd 40261804 40280000 Rubber Riem Jas. Ongevoerd 40291370 40301210 Jas. Ongevoerd 40330000 Riem Jas. Ongevoerd 40401370 40411860 Jas. Ongevoerd 40421860 Jas. Ongevoerd. 40501900 Bosjas 40511811 Jas. Ongevoerd 40551210 Profieljas. Ongevoerd 40551800 Profieljas. Ongevoerd 40601320 Canvas jas 40631860 Profieljas. Ongevoerd Jas Vlamvertragend 40741507 40761509 Jas ongevoerd vlamvertragend High vis 40901835 Servicejas 43012000 Regenjas 43022003 Regenjas, zware kwaliteit, 240 gr/m² 43242000 Regenjas 43252000 Regenjas 43262005 Regenjas , heavy weight extreme 44141945 Winterparka 44261997 Functionele Parka (Uitneembare voering)

Pagina 66 89 59 59 59 44 122 122 122 19 19 20 26 28 45 75 75 99 88 74 74 74 20 74 88 69 69 99 73 98 59 59 59 58 70 73 99 75 29, 69 29, 69 69 69 70 29, 70 70 60 52 60 97 29, 70 35 73 73 73 69 70 81 88 81 81 81 123 121 121 121 121 123 121 123 121 60 97 121 60 35 121 20 27 27 32 48, 66 37 37-39 17 27 52 51 42 91 91 61 61 61 77 64

Art. nr.

Product

44271997 Functionele Parka (Uitneembare voering) 47201210 Jas. Ongevoerd 47201800 Jas. Ongevoerd 47702954 Fiberpelsjas Vlamvertragende vest 47741507 48001900 Winterjas 48031900 Winterjas 48051900 Winterjas ´´Piloot´´´ WINDSTOPPER® jas 48071400 48081979 GORE-TEX® shell jas High Vis 48091986 Functionele winterjas 48111951 Jas. Ongevoerd 48151370 Winterjas 48171430 Windstopper® Highvis softshell 48181420 GORE-TEX® 365/24 jas 48191977 Winterjas 48201210 Vezelpelsjas. Gevoerd. 48271977 High Vis Winterjas Winterjas High Vis 48281900 48292505 Fleecejas teddy 48302510 Fleecejas Fleece Pull-Over 48312540 48332560 Fleecejas Windjas. Softshell 48342515 48352520 Fleecejas. Winddicht. 48362525 Fleece Sweater High Vis Jas. Ongevoerd 48371977 48382535 High vis Jas Softshell. High Vis fleece vest 48392545 48421320 Canvas jas 48432525 Fleece vest Fleece vest 48442522 48451952 Winterjas Dames Windjas Softshell 48462515 48471977 Jas. Ongevoerd Winterjas kinderen 48481977 48492545 High vis jas 48501950 Omkeerbare kinderjas 48511811 Winterjas Highvis fleecejas 48532560 Garden jas. Ongevoerd 48541977 48602003 Regenset Kinderen 48611811 Winterjas Winterjas. Schilders 48651900 48711953 Winterjas 48711954 Winterjas 48711958 Winterjas 48741507 Winterjas. Vlamvertragend Binnenjas. Vlamvertragend 48762556 48792505 Kindervest teddy 48851977 Winterjas 48911705 Trui Rolkraag Heavy Weight 48931703 Onderhemd. Vlamvertragend Onderhemd Heavy Weight Extreem 48941706 48951010 Fleece Pull-over Jas. Ongevoerd. All Weather. 48961965 51501800 Stofjas 60451210 Overall 60551800 Overall 60741507 Lasoverall. Vlamvertragend 61511000 Overall 61511080 Overall 61511100 Overall 61511370 Overall 62701800 Overall Overall High vis 63731804 63831860 Overall 67041507 Vlamvertragende Overall 67631977 Winteroverall 67851977 Winteroverall 68001707 Licht Gewicht Onderkleding 69051975 Regenpak Compleet 71051800 Werkbroek 71201800 Dames Werkbroek Garden werkbroek dames 71541835 71901835 Service werkbroek dames 81702515 Werkvest bodywarmer Softshell 83992905 Pull-over 84791370 Placemat, 6-pack 85041977 Amerikaanse overall High vis 85051804 Werkvest Bodywarmer High Vis 85661210 Kilt 85661370 Kilt 86501900 Zaagbroek 86961370 Rugtas 87391370 Colbert 88311979 GORE-TEX® parka high vis

Blåkläder 2012

Pagina 97 45 45 87 51 79 77 79 83 62 80 77 20, 77 64 85 97 35 64 64 32, 86 87 86 63 28, 80 35, 86 87 64 63 63 17 87 86 79 98 80 102 63 102 48, 66 63 28 103 78 35 78 78 78 52 51 101 79 92 53 92 87 80 45 37 37 52 46 46 46 23 46 67 66 51 67 88 92 91 98 40, 98 30, 99 43, 99 28, 87 75 123 66 58 23, 35 23 32 122 23 62

129


130


131

BK 12 13 124 -131 Bakvagn.indd 131

2012-02-15 16.48


AB Blåkläder • Box 124 • Prästagärdet 3 • 512 23 Svenljunga • Sweden T: +46 (0)325 66 19 00 • F: +46 (0)325 66 19 19 saljsupport@blaklader.com Blåkläder Deutschland GmbH • Hohfuhrstrasse 42 • 58509 Lüdenscheid • Germany T: +49 (0)2351 672760 • F: +49 (0)2351 6727666 kundendienst@blaklader.com Blåkläder Workwear Ltd • PO Box 3965 • Warwick CV34 9AJ • United Kingdom T: +44 (0)800 028 8234 • F: +44 (0)800 028 8235 uksales@blaklader.com Blåkläder AS • PB 188 - 1501 Moss. Besøksadresse; Solgaard Skog 110 • 1599 Moss T: +47 69 27 60 60 • F: +47 69 27 60 90 salg@blaklader.com Blåkläder OY • Salpakuja 6 • 01200 Vantaa • Finland T: +358 (O)108365500 • F: +358 (0)108365550 info@blaklader.fi Blåkläder Italia SRL • Via Pozzo, 5 • 24020 Castione della Presolana (BG) • Italy T: +39 (0)346 31968 • F: +39 (0)346 38987 italia@blaklader.com Blåkläder Workwear GmbH • Seilerstätte 22 • 1010 Wien • Austria T: +43 (0)800 20 36 66 • F: +43 (0)800 20 39 99 kundendienst@blaklader.com Blåkläder Workwear SARL • ZAC La Grande Garenne • 22 rue de la Croix-Blanche • FR 27950 Saint-Marcel • France T: +33 (0)2 32 54 24 01 • F: +33 (0)2 32 54 27 35 france@blaklader.com Blåkläder Belgium • Braamstraat 103A • 2900 Schoten • Belgium                  T: +32 (0)3 640 34 00 • F:  +32 (0)3 640 34 09 info@blaklader.be Blåkläder España S. L. • Calle Balmes 363 2puerta • 08006 Barcelona • Spain T: +34 935149281 • F: +34 901 706 354 Blaklader North America • 6311 Porter Road, Suite 1 • Sarasota • FL 34240 • United States T: +1 (800) 948 6452 • F: +1 (941) 227 4345 info@blakladerusa.com Blåkläder Nederland BV. • Loberingemaat 7h • 7942 JD Meppel • The Netherlands T: +31 (0)522 24 67 42 • F: +31 (0)522 24 67 91 info@blaklader.nl Sobral AG Nordic Crafts • Nefenstrasse 28 • 9435 Heerbrugg • Switzerland T: +41 (0)71 726 70 50 • F: +41 (0)71 726 70 60 info@sobral.ch Tucks Ltd • Hume Avenue • Park West Industrial Park • Dublin 12 • Ireland T: +353 (0)1 621 55 55 • F: +353 (0)1 621 55 56 sales@tucks.ie Blåkläder Workwear ApS • Juelstrupparken 10A • 9530 Støvring • Denmark T: +45 9833 7711 • F: +45 9833 7111 kundeservice@blaklader.com Blåkläder Canada • c/o At Work Sales Inc. • 3-433 Guelph Line • Burlington, Ontario • L7R 3L7 • Canada T: +1 (905) 592 1335 • F: +1 (905) 592 1342 admin@at-work.ca 4HEND Kft. • 1025 Budapest• Csévi v.17 • Hungary T: +36 1 392-5418 • F: +36 1 200 39 41 info@4hend.hu

www.blaklader.com

Namnlöst-1 1

2012-02-15 16.51

Blaklader  

Catalogus bedrijfkleding van het merk BLAKLADER

Blaklader  

Catalogus bedrijfkleding van het merk BLAKLADER

Advertisement