Page 1

HOLSTEBRO

revyen 2014

★★★★

★★

★★★★

★★

2014 2015

MEDLEMS


Kære medlem af Nordvestjysk Teaterkreds Hjertelig velkommen til sæson 14-15

Fælles for både Teaterpakken og Vennepakken er altså, at til alle ”ekstra” billetter, man køber udover de 4, fås 50 kr. i rabat.

Kære medlem af Nordvestjysk Teaterkreds og andre teater- og kulturinteresserede - velkommen til endnu en sæson fyldt med masser af teater og oplevelser.

Teateroptakter

Der bliver optakter til 3 af de forestillinger, der indgår i Teaterpakken, herunder Erasmus Montanus, Bang & Betty samt Tove! Tove! Tove! Ole Skov Thomassen fra Nordvestjysk Teaterkreds vil indlede de to førstnævnte forestillinger og Elise Kragerup fra Det Kgl. Teater den sidste. Samme koncept som tidligere år og altid med en varm ret bagefter. Vi vil ikke undlade at udtrykke stor tilfredshed med den store opbakning til disse arrangementer. Det er herligt at møde medlemmerne i dette regi, tak for opbakningen.

Dette medlemsprogram præsenterer den kommende sæsons forestillinger på de følgende sider og de muligheder, der er for at sammensætte et program i Teaterpakken eller Vennepakken, som begge giver medlemskab af Nordvestjysk Teaterkreds. Bemærk, at man som medlem kan bestille sine forestillinger før alle andre inden sommerferien.

Teaterpakken, der er sammensat af Nordvestjysk Teaterkreds i samarbejde med Musikteatret, består af disse 4 forestillinger: Erasmus Montanus fra Det Kgl. Teater, Mordet på Skackholm Slot, der opføres af Comedieteatret, samt det roste og reumertvindende drama; Bang & Betty fra Folketeatret. Sidste forestilling er Tove! Tove! Tove! En forestilling, der omhandler Tove Ditlevsens liv, også fra Det Kgl. Teater. Køber man Teaterpakken, så er man sikret sin faste plads i Teatersalen. Ønskes tilkøb af flere billetter til disse 4 forestillinger eller til nogle helt andre arrangementer opnås rabat på disse, se nedenfor under Ny rabatstruktur.

Medlemmerne er vigtige!

Teaterlivet i Holstebro har brug for en teaterforening, og som medlem af foreningen er I med til at sikre jer indflydelse på repertoiret i Musikteatret. Medlemskab af Nordvestjysk Teaterkreds opnås ved køb af 4 forestillinger i en af pakkerne og har indlysende fordele: - Gratis introduktion til udvalgte forestillinger med tilkøb af mad - Rabat ved køb af billetter ud over de fire - Tilbud om ekstra forestillinger i løbet af sæsonen til fordelagtig pris - Modtager medlemssprogram med posten, og kan bestille billetter før andre - Fast plads i Teatersalen ved valg af Teaterpakken - Rabat til koncerter arrangeret af Koncertsamvirket og Musikteatret - Som medlem er du med til at sikre et udbud af professionelt teater i vores landsdel

Vennepakken er et alternativ til Teaterpakken for de medlemmer, som

selv ønsker at sammensætte 4 forestillinger. Her er der frit valg blandt både de 4 forestillinger fra Teaterpakken, og den lange række forestillinger og arrangementer, som Musikteatret tilbyder vores medlemmer. Hvilke fremgår af dette program. Fælles for begge pakker er: - - - - -

Vi gør opmærksom på, at Generalforsamlingen i år bliver den 30. september 2014 kl. 18.30 i Musikteatret.

Billetter til de valgte forestillinger tilsendes Faste pladser til Teaterpakken Gode pladser, men ikke faste til Vennepakken Rabat ved køb af ekstra forestillinger Medlemskab af Nordvestjysk Teaterkreds

Medlemskabet fortsætter automatisk, med mindre dette opsiges skriftligt eller ved personlig henvendelse senest den 30. juni 2014 til Musikteatrets billetkontor.

Ny rabatstruktur

På gensyn til alle oplevelserne i sæson 2014/2015

Vi har ændret rabatstrukturen, så vores medlemmer får rabat på alle billetter, blot man køber min. 4 billetter til 4 forskellige arrangementer på én gang. Rabatten er den samme uanset, om man køber 4 eller 10 billetter, så vi håber, at denne ændring gør det lettere og endnu mere attraktivt at komme i teatret.

Med venlig hilsen Hanne Sønder, Formand for Nordvestjysk Teaterkreds

FORKLARING TIL TEKST OG SYMBOLER I dette program står der omtalt 2 forskellige muligheder for rabat samt oplysning om forskellige priser – disse er forklaret herunder:

Vennepris:

Løssalg

Vælger du at købe minimum 4 forskellige arrangementer, der indgår i Vennepakken, vil du opnå kr. 50,- i rabat pr. billet. Vælger du på samme tid at købe billetter til mere end 4 arrangementer, er rabatten ligeledes kr. 50,-. Kommer du senere i tanke om, at du ønsker at købe flere billetter til det enkelte arrangement, så vil du også få samme rabat på disse, hvis arrangementet indgår som en mulighed i Vennepakken. Hvis du har købt pakken ved henvendelse til Musikteatrets billetsalg, så husk at gør opmærksom på ved fremtidige køb, at du allerede har købt en Vennepakke i denne sæson, så du får billetterne til den korrekte pris.

Køber du billet til mindre end 4 arrangementer, så er det denne pris du skal betale for billetterne.

Unge under 25 år / børn:

Den oplyste pris er kun gældende for unge under 25 år. Ved nogle af børneforestillinger er der kun en børnepris for børn under 12 år.

Vennepakken

Dette logo fremgår ved næsten alle arrangementer i programmet. Vælger du minimum 4 forskellige arrangementer, der indgår i denne pakke, vil du opnå kr. 50,- i rabat pr. arrangement, og køber du til flere, så er rabatten på de efterfølgende billetter også kr. 50,-. Fordelen ved denne pakke er, at du har en stor fleksibilitet, og som noget nyt kan vi nu tilbyde, at denne pakke også kan betales over 2 rater.

Køber du i stedet Vennepakken via vores hjemmeside, så vil Billetnet automatisk tilbyde dig de efterfølgende billetter til den korrekte rabatpris, hvor der er fratrukket kr. 50,- i forhold til løssalgsprisen. Dette kræver blot at du husker at logge på med den samme profil som du benyttede ved det oprindelige køb af Vennepakken.

Teaterpakken

Kombi-billet

Dette logo fremgår ved hver af de 4 teaterforestillinger, der indgår i Teaterpakken. Vælger du de 4 forestillinger, der indgår i denne pakke, vil du opnå kr. 50,- i rabat pr. forestilling, og køber du til flere, så er rabatten på de efterfølgende billetter også kr. 50,-. Fordelen ved denne pakke er, at du bibeholder din faste plads i Teatersalen. Derudover vil du få de 4 billetter plus evt. tilkøb tilsendt sammen med en faktura, der kan betales over 2 rater.

Dette kombilogo kan ses ved næsten alle arrangementer, der foregår i Teatersalen, Black Box eller Hall of Fame. Logoet betyder, at hvis du køber billet til forestilling og spisning samtidig, så sparer du kr. 50,- pr. person, dog kan denne rabat ikke kombineres med Teater- og Vennepakken, da du kun kan opnå én rabat pr. arrangement. På Musikteatrets hjemmeside kan du se hvilken menu, der serveres til det enkelte arrangement.

Teatermenu

Dette logo kan bl.a. ses ved de 4 teaterforestillinger der indgår i Teaterpakken, og det betyder at der er mulighed for at spise i Musikteatret til kr. 100,- inden forestillingerne. Ligeledes vil der til nogle af de øvrige arrangementer være mulighed for at spise en teatermenu til enten kr. 100,- eller kr. 150,-.

Køber du billet til spisning, hvad enten det er en kombi-billet eller blot en menubillet, så vil der automatisk blive reserveret et bord i restauranten i det navn, som billetterne er købt i! 2


Viva, Vive! en hyldest til Dansen, livet og kærligheden ...

MUSIKTEATRET - Teatersalen Mandag den 25. august og tirsdag den 26. august 2014 kl. 19.30

Danseforestilling ..............................................................

Priser: Vennepris

150,-

Løssalg: Unge u/25 år:

200,75,-

Kombi-billet

Køb en kombi-billet, der består af: billet til forestillingen samt en teatertallerken med lækre specialiteter. kr.

Inden Black Box Dance Company drager på turné rundt til kulturhuse i Danmark og udlandet, får alle endnu engang mulighed for at se eller genopleve Viva, Vive! Denne gang i Teatersalen. Anmelderen Anne Middelboe skrev efter premieren i 2013 bl.a.: "En af de mest opløftende danseforestillinger er Viva, Vive! i Holstebro". "Viva, Vive!" betyder "leve livet!". Forestillingen har et stort brasiliansk islæt både i dansen og i musikken. Forestillingen består af 3 selvstændige værker, der alle handler om kærlighed, passion, mystik og ung energi. Det første værk er ”IMPROMPTU” af Tindaro Silvano fra Brasilien. I en fartfyldt scenografi færdes danserne i den brasilianske storbys natteliv sprudlende af energi. Musikken her er skrevet af den berømte brasilianske komponist Egberto Gismonti. Anden del hedder "BEING ME – BEING YOU". Det handler om unges søgen efter kærlighed og nærvær. Heri indgår som noget specielt også musik fra Færøerne. Stykket er koreograferet af Melody Putu fra Sydafrika i samarbejde med Marie Brolin-Tani. Det sidste værk "RITES" er et helt nyt værk af Alessandro Sousa Pereira fra Brasilien. Det er inspireret af brasilianske myter og med moderne og traditionel musik fra landet. Publikum kan forvente en forestilling fyldt med kærlighed, passion, mystik, sport og ung energi, hvor Black Box kompagniets dansere møder nogle af Brasiliens bedste fra Ballet Jovem Palácio Das Artes. Producent: Black Box Theatre Koreografer: Marie Brolin-Tani, Melody Putu, Alessandro Sousa Pereira og Tindaro Silvano Medvirkende: Antoine Audras, Jade Stenhuijs, Katya R. D. Nielsen, Sophie Høeg Jensen, Annika Li Krusensten, David Price samt 6 fra Ballet Jovem Palácio Das Artes i Brasilien 3

300.-


Holstebro Revyen

HOLSTEBRO

MUSIKTEATRET - Teatersalen

revyen 2014

Torsdag den 11. september til lørdag den 27. september 2014 kl. 20.00

Rabat

Revy

Tilmeld d mailen f ig nyhedsra Musik teat og få 10 % rabat ret på dine rev ybillette r: holstebr o-revye n.dk

..............................................................

Sammen med Ernst Trillingsgaard genoptager Musikteatret Holstebro den legendariske succes fra 1970’erne. Holstebro Revyen bliver med et fantastisk revyhold, der består af Flemming Krøll, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Julie Steincke, Rasmus Krogsgaard og med Morten Wedendahl som kapelmester. Det er ekstremt rutinerede og morsomme skuespillere, der går på revyscenen i Holstebro. Flere af skuespillerne har gennem årene høstet flotte revy-priser. På Falster har Flemming Krøll gennem 23 år opbygget Danmarks næststørste revy. Han tager nogle af de bedste og aktuelle numre fra Nykøbing F. Revyen med til Holstebro, men samtidig skrives der helt nye, stærke og sjove tekster, der rammer lige ned i den danske folkesjæl anno 2014 samt tekster med lokalt bid.

Priser: Vennepris A / B:

320,-/290,-

Løssalg A / B:

370,-/340,-

Vind 4 billetter! Oplev revyen i allerbedste kategori Deltag i konkurrencen på facebook.com/holstebro-revyen

Tag kollegaer, venner og familie med til en festlig aften i Musikteatret. Deltag i konkurrencer og følg Holstebro Revyen på facebook: www.facebook.com/holstebrorevyen

Holstebro Revybuffet Revybuffeten bugner af sjove retter - en fryd for øjet – en fornøjelse for maven: - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Ikke et øje tørt": Løgsuppe med ostecroutons "Laks på krogen": Saltet laks krydret med peber hertil auberginekompot "Der er gået fisk i salaten": Pastasalat med skaldyr "Små grinebidder": Fiske hapser på tangbund "Tyrefægtning": Okse som trancheres ved buffet "Svinestreg! nej": Krydret svinesteg som tancheres ved buffet "Skål": Portvinssauce Billet + buffet "En varm kartoffel": Stegte kartofler "Fra jord til bord": Rodfrugter bagt med sennep og timian "Indbagt humørbombe i savoykål": Farseret kylling i savoykål "Som fyld": Lun bulgursalat "Til den barske": Peberrodssauce "Frisk surkål”: Kålsalat med hvidkål "Sprunget pærer": Pæresalat i balsamico Billet + velkomstdr ink + buffet "Kålhoveder": Blomkålssalat + fri garderobe ”Sjov”: Oste på planke med garniture og kiks Hjemmebragt brød hertil dip og smør Smilende chokoladekager Hvid chokolade crumble

Revypakke 1 fra 540 kr.

Revypakke 2 fra 595 kr.

Arrangementssponsor:

4


Rolling Stones Teaterkoncert r e t a e t ncert ko

MUSIKTEATRET - Black Box Torsdag den 2. oktober til søndag den 12. oktober 2014 kl. 20.00

Teaterkoncert

Holstebro

..............................................................

København Aarhus

Priser: Vennepris

340,-

Løssalg: Unge u/25 år:

390,175,-

Oplev Michael Falch og Cecilie Stenspil i rocklegendernes medrivende univers, når Black Box Theatre har Danmarkspremiere på en helt ny teaterkoncert af instruktør Rolf Heim. Rolf Heim har vundet to Reumert-priser for sine teaterkoncerter med udgangspunkt i henholdsvis Nick Cave og Leonard Cohen, og denne gang har han kastet sig over rockhistoriens allerstørste legender – The Rolling Stones. Publikum kan se frem til poetiske og dramatiske fremførelser af klassikere som "Sympathy For The Devil", "Honky Tonk Women" og "(I Can’t Get No) Satisfaction" – i et medrivende univers, der sammenvæver rock n’ roll’ens dekadence med dens stærke og inderlige drømme om en bedre og mere fredfyldt verden. De øvrige medvirkende i forestillingen tæller Cecilie Stenspils bror, Simon Stenspil, samt Simon Mathew og Kitt Maiken Mortensen – foruden kapelmester Joakim Pedersen og musikerne Vicky Singh, Andreas Kähne og Minh Lee. Produktion: Iscenesættelse: Scenograf: Kapelmester:

Black Box Theatre Rolf Heim Sisse G. Jørgensen Joakim Pedersen

ROLLING STONES TEATERMENU - “Start Me Up”: Mulligatawny suppe med kylling og ris - “Paint it Black”: Laks bagt med sort sesam - ”Street Fighting Man”: Rejesalat i tomatdressing med asparges og nudler - ”Miss You” : Fiskepie med krydderurter - ”Tumbling Dice”: Kalkuntern og rodfrugter - “Emotioal Rescue”: Sprød blandet salat - “You Can´t Always Get What You Want”: Crème Fraiche dressing med krydderi - “Honky Tonk Woman”: Pesto - “Let`s Spend the Night Together”: Engelsk kartoffelsalat med hvidvin, æbler og løg - “19th Nervous Breakdown”: Ostegratinerede kålsorter - ”Satisfaction”: Kødpie toppet og bagt med kartoffelmos - ”Beast of Burden”: Helstegt oksefilet trancheres ved buffet - ”Brown Sugar”: Ølbraiseret svinekød i mørk, sød sauce - “Sympathy for the Devil”: Stærk pebersauce - “Jumpin´Jack Flash”: Små stegte kartofler - Hjemmebagt brød og smør - Ost med lækker garniture og kiks: - ”Gimme shelter”: Brieost - ”Angie”: Emmentaler - “You Got me Rocking”: Stilton - “I Can't Get No Satisfaction”: Chokoladedessert med chokolade fra Barry CalleBaut 5

VIP-PAKKE

- Fri garderobe - Velkomstdrink - Rolling Stones Te atermenu - Billet til Teaterko ncert

*kr.

645,-

*Kun gældende i Ho

lstebro

KULTUR-PAKKE - Eftermiddagskaffe og kage - Fri garderobe - Velkomstdrink - Rolling Stones Teatermenu - Billet til Teaterkoncer t - Overnatning - Morgenmad

*kr.

1045,-

Pr. person i dobbeltværelse *Kun gældende i Holstebro

Arrangementssponsor:


Men & Mahler

- Granhøj Dans

Med "2men2mahler" som reference arbejder koreograf Palle Granhøj nu med en ny produktion MEN & MAHLER og fortsætter med at udforske det mandlige univers. Hvad får man, hvis man sætter en kvindelig sanger og otte mandlige dansere sammen i otte uger, for herefter at dekonstruere deres daglige arbejde? Det er endnu for tidligt at spå om resultatet af dette eksperiment, men det vil uden tvivl blive en manifestation i det velkendte "granhøjske" kunstneriske univers, hvor alt er muligt og intet kan overraske. I MEN & MAHLER er fokus lagt på den rå maskuline kraft. Mahlers sørgmodige og poetiske musik bliver kontrapunktet for den maskuline bonding og kådhed, når otte virile og kraftfulde kroppe, spændt i gummireb, klemt sammen på europaller og lignende, udfører maskuline ur-ritualer. Alt imens sangeren nøgternt observerer legen og lader sin sjæl omfavne den hjerteskærende og svulstige sang.

ODIN Teatret

Særkærparken 144 Fredag den 12. september og lørdag den 13. september 2014 kl. 20.00

Teater ..............................................................

priser: Løssalg: Unge u/25 år:

120,70,-

ODIN TEATRET

NORDISK TEATERLABORATORIUM

Hvem støver af?

Særkærparken 144 - 7500 Holstebro Tlf: 97 42 47 77 odin@odinteatret.dk Billetbestilling hverdage ml. 9-15 www.odinteatret.dk

Af Neil Simon

Oscar og Felix er pokervenner, og da Felix smides på porten af sin kone, flytter han ind hos Oscar, der selv er fraskilt. Men Oscar er et rodehoved og lever i en svinesti, og Felix er hans diametrale modsætning: Pertentlig og umådelig kræsen! To så forskellige mænd er en dårlig cocktail for rengøringsvanvid, finere madlavning og nærmest neurotisk ordenssans går ikke i spænd med mandehørm, tomme pizzabakker og tvivlsom hygiejne. For ikke at tale om pokervennerne og de giftelystne singlesøstre ovenpå. Deres samliv tvinger dem til at tage både deres venskab og sig selv op til revision – nogle gange er det godt at blive støvet af for at forstå sig selv og andre. Neil Simons komedie balancerer mesterligt grinet og smerten; det er aldrig sjovt at blive skilt, men det er meget morsomt, når et så umage par pludselig skal bo under samme tag. Producent: Folketeatret.dk Iscenesættelse: Jacob Schjædt Medvirkende: Jesper Lohmann, Jesper Asholt, Marie Knudsen Fogh, Marie Mondrup, Jacob Lohmann

MUSIKTEATRET - Teatersalen Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 19.30

Teater ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

270,-/240,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

320,-/290,100,-

Emil fra Lønneberg Til efteråret opfører MCH Herning Kongrescenter & Black Box Theatre i samarbejde familieforestillingen "Emil fra Lønneberg". Generationer af børn har grinet med, når Emil fra Lønneberg igen og igen har taget flugten hen over gårdspladsen til brændeskuret med de mange træmænd – ofte forfulgt af sin far efter endnu en skarnstreg. Nu kan det midt- og vestjyske publikum snart opleve løjerne på nærmeste hold. Astrid Lindgren-klassikeren sættes for første gang op som familiemusical i MCH Herning Kongrescenter og i Musikteatret Holstebro i efterårsferien 2014.

Familiepakke Køb en Familiepakke bestående af 4 billet ter til

kr. 500,6

MUSIKTEATRET - Black Box Fredag den 17. oktober 2014 kl. 15.30 Lørdag den 18. oktober 2014 kl. 11.30 og kl. 15.30 Søndag den 19. oktober 2014 kl. 11.30

Familiemusical ..............................................................

Priser: Løssalg:

145,-


Andreas Bo

- "Original"

Sidst Andreas Bo gæstede Musikteatret var han her 2 gange med showet ”Plagiat”. Denne gang er titlen på hans show ”Original". Andreas Bo er en ener, og han er hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere, vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder. Et show med Andreas Bo er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummidyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen? I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum hvorfor han, på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre, faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.

Erasmus Montanus

MUSIKTEATRET - Teatersalen Tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 20.00

Stand-up show ..............................................................

Priser: Vennepris:

290,-

Løssalg:

340,-

- Det Kgl. Teater - indgår i Teaterpakken

MUSIKTEATRET - Teatersalen Søndag den 26. oktober 2014 kl. 19.30

Teater ..............................................................

Efter at have studeret i København vender den unge student Rasmus Bjerg tilbage til sin fædrene landsby Bjerget. Hjemme er han ventet med længsel. Forældrene, der har postet penge i hans lærdom, ser frem til at sønnen skal kaste glans over dem, og den forlovede Lisbed glæder sig til at blive gjort til Fru Bjerg. Men Rasmus er helt forandret. Han har taget navneforandring til det latinsk-klingende Erasmus Montanus, han taler helst kun med folk, der har studeret ligesom ham selv – ja, han vil knap kendes ved sin egen bror længere – og han giver uophørligt opvisninger i sin ”disputerekunst”, der ikke så meget handler om at udveksle synspunkter som om at få ret. F.eks. bruger han logikken til at bevise, at hans mor er en sten, og at et barn må slå sine forældre! Da Erasmus fremsætter den påstand, at jorden er rund, bliver det imidlertid for meget for Per Degn og landsbyens øvrige beboere, der ikke skal nyde noget af at få udfordret deres barnetro. De rotter sig sammen og stiller Erasmus overfor et umuligt valg: Enten bliver han socialt udstødt og må give afkald på sin elskede Lisbed, eller også må han afsværge sin lærdom og erklære, at ”jorden er flad som en pandekage”. Producent: Iscenesættelse: Scenografi: Medvirkende:

Det Kgl. Teater Thomas Bendixen Maja Ravn Thure Lindhardt, Søren Sætter-Lassen, Kirsten Olesen, Ole Lemmeke, Henrik Kofoed, Peter Gilsfort m.fl.

Teateroptakt

kl. 17.30. Kom til intro ved Ole Skov Thomassen u bestående af: rmen teate en spise at Herefter er der mulighed for

kylling Pandekage med chili con carne eller

sauté, salat, brød og salsa

Pris kr. 100,- HUSK TILMELDING!

7

Priser: Vennepris A / B:

345,-/295,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

395,-/345,195,-


Thomas Warberg - Comedy Tour '14 Han danser i felten med sin nye enmandshær og erklærer kedsomheden krig! Skånselsløst vil Thomas Warberg blæse på køn, politiske holdninger og samfundsnormer for at afsløre vejen til de største grin denne aften. Thomas Warberg, som ikke uden grund har fået kors, bånd og stjerner på for sine allerede kendte indsatser. Hans tempofyldte, fredsskabende humorkrig har nemlig for længst vist sin duelighed i TV og på stand-up scenen, men først nu lykkes det at få ham landet rundt med sit første store One-Man show, så bevar din dyd. Thomas Warberg gør det ikke! På Comedy Tour ’14 er der ikke plads til navlepillerier, indre dæmoner og polerede livsfilosofier. Thomas Warberg går direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove - uden indpakning og fine fornemmelser. Thomas blotter sit markante talent og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give både åndedrætsbesvær og nedbrændte landsbyer, hvor hans humor rammer. Oplev Thomas Warberg, når han som vært i sit eget One-Man show rykker frem og viser, at han mener det dybt alvorligt, når han siger at comedy er helt til grin!

MUSIKTEATRET - Black Box Lørdag den 1. november 2014 kl. 20.00

Stand-up show ..............................................................

Priser: Vennepris:

210,-

Løssalg:

260,-

Caroline Henderson – “In the House” en virtuel cabaret Kender du det: Du tror, at livet med stort L begynder på et tidspunkt? At du en dag når til et punkt med succes, lykke og frem for alt en lysende klarhed over meningen med det hele? Og at du på det tidspunkt træder i karakter – afklaret og afslappet? Men hvad sker der? I stedet opdager du pludselig, at du befinder dig midt i livet og har flere spørgsmål end nogensinde: Gik jeg den rigtige vej? Var der måske en anden vej? Eller er der veje og genveje jeg har overset? Og frem for alt: Er du herre i eget hus, eller må du melde hus forbi? For livet, tilværelsen, er som et hus: Du fødes i børneværelset og vandrer så, skridt for skridt, fra rum til rum på din vej gennem livet. Nogle gange havner du i et venteværelse, andre gange farer du vild ude på gangen. Og pludselig er der kun overetagen tilbage! Forestillingen handler om liv og alder og behandler begge dele med alvor og humor. Caroline Henderson er alene på scenen, og det musikalske univers udgøres primært af Kurt Weills sange fra hendes seneste album ”Lonely House”.

MUSIKTEATRET - Black Box Fredag den 7. november 2014 kl. 20.00

Virtuel Caberet ..............................................................

Priser: Vennepris:

245,-

Løssalg: Unge u/25 år:

295,145,-

Christian Fuhlendorff - "for at gøre en kort historie lang" Oplev Christian Fuhlendorff, når han kommer med sit helt nye one man show: “For at gøre en kort historie lang”. “Jeg har en hund og et hus, en kæreste og en datter. Jeg lever endda i verdens lykkeligste land - Danmark! Jeg har alle brikkerne, der skal til. Jeg ved bare ikke, om Jeg er lykkelig. For et hus betyder samtidig også gæld og bekymringer, en hund betyder pligter og at træde i pis på gulvet, en kæreste betyder forventninger og kompromiser, en datter betyder ansvar - OG så må vi heller ikke glemme, at Danmark altså også er et af de lande med den højeste selvmordsrate. Lad mig sige det på en anden måde: SKAL jeg være lykkelig?” - få svaret denne aften. “For at gøre en kort historie lang” følger op på anmelderroser som: "En ny dansk komiker af høj klasse", Politiken om "Mit første one man show", ligesom de om “Enestående” skrev: "Som komisk stemme er Fuhlendorff lige så enestående som titlen lader antyde” og sammenlignede ham med Danmarks store komikerlegende Dirch Passer.

8

MUSIKTEATRET - Black Box Onsdag den 12. november 2014 kl. 19.00

Stand-up show ..............................................................

Priser: Vennepris:

185,-

Løssalg:

235,-


Johnny Madsen, Møller og From Har man bare én gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme ind under huden på den vestjyske rockpoet. På de store festivaler med masser af grej kan han virke fjern. Men nu får publikum en chance for at komme helt tæt på musikeren Johnny Madsen. Det sker i en koncert helt uden forstærkere eller andet udstyr. Han kommer sammen med sine to mangeårige samarbejdspartnere, guitaristen Knud Møller og trommeslageren Henrik From. De har gennem en række år spillet akustiske triokoncerter. Koncerterne har fået ry for at være den bedste måde at komme helt tæt på Johnny Madsen. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de nedbarberede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

MUSIKTEATRET - Teatersalen Fredag den 14. november 2014 kl. 20.00

Koncert ..............................................................

Priser: Vennepris:

220,-

Løssalg:

270,-

Thyborøn-drengen Johnny Madsen vil samtidig komme med sine underholdende iagttagelser fra landets randområder. Han kender kanten af Danmark endnu bedre end Jan Gintberg.

KLIP Med tråde tilbage til dadaismen, fluxus-bevægelsen, dekonstruktivismen, Monty Python og andre, har LIVINGSTONES KABINET valgt at omfavne vores fragmenterede samtid og tilstand og kastet sig ud i et eksperiment, der giver scenekollagen en renæssance i en ny, men dog umiskendelig ”Livingstonesk” form. KLIP blander musik, performance, sang, lyd, dans, poesi og billedobjekter med en gedigen dosis skæv og blåtonet humor. Livingstones tager en tur ind i et fragmentarisk og labyrintisk univers med en indre skæv logik, hvor der stilles en række spørgsmål: Hvad vil manden med den lyserøde G-streng? What is the point of the big banana? Hvad sker der i hovedet på en høne? Hvordan danser man en kød-reklame? Hvor langt er et liv, der leves fra et øjeblik til det næste? Iscenesættelse: Nina Kareis Medvirkende: Pete Livingstone, Pernille Koch/Nina Kareis, Kristina Sørensen og Svend E. Kristensen

ODIN Teatret

Særkærparken 144 Fredag den 14. november 2014 kl. 20.00

Teater ..............................................................

priser: Løssalg: Unge u/25 år:

120,70,-

ODIN TEATRET

NORDISK TEATERLABORATORIUM Særkærparken 144 - 7500 Holstebro Tlf: 97 42 47 77 odin@odinteatret.dk Billetbestilling hverdage ml. 9-15 www.odinteatret.dk

Det Forsømte Forår Hans Scherfigs roman er dramatiseret af skuespilleren Anders Ahnfelt-Rønne i en humoristisk soloforestilling, hvor rektor og lærere på Metropolitanskolen er i centrum. Den skøre matematiklærer Duemose, som er så rasende at han flår kontakterne ud af væggen, fransklæreren Oremark, der afhører sine elever på en udspekuleret måde, og lektor Blomme, den pæne, stille, underspillede dæmon, der til slut bliver slået ihjel af én af gymnasieeleverne. Forestillingen bæres frem af Scherfigs vidunderlige komik og hans skarpe kritik af de voksnes magtmisbrug - dette er en hyldest til ungdommen.

9

MUSIKTEATRET - Black Box Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19.30

Teater ..............................................................

Priser: Vennepris:

150,-

Løssalg: Unge u/25 år:

200,50,-


Poul Krebs Oplev en af landets mest populære kunstnere, når Poul Krebs giver koncert i Musikteatret. 2014 ligner allerede et af de store år i Poul Krebs' lange og omfattende karriere. Hans seneste album ”Asfalt” gik, ved udgivelsen i februar, direkte ind som nr. 1 på listen over de mest solgte albums i Danmark. Anmelderne har modtaget den med begejstring. Når Poul Krebs og band drager på turné, så bliver det i stærkeste opstilling. Poul Krebs har guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten Troels Skjærbæk, tangentspilleren Palle Hjort og den svenske trommeslager Christer Jansson med sig. "…med sine mange gennemarbejdede lag er "Asfalt" årets første store danske album", skrev BT i deres fem-stjernede anmeldelse.

MUSIKTEATRET - Teatersalen Fredag den 21. november 2014 kl. 20.00

koncert ..............................................................

Priser: Vennepris:

225,-

Løssalg:

275,-

Queen Machine - Party Night Oplev Danmarks bedste kopiband med Queen musik kombineret med en DJ, der spiller musik ind imellem Queen Machine optræder. Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. "We are the Champions", "We Will Rock You", "Somebody to Love"," Bohemian Rhapsody" og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship. Denne aften vil Queen Machine lave et endnu større og flottere show end tidligere, så der venter publikum en gigantisk oplevelse i selskab med musikken fra et af verdens største rockorkestre, præsenteret af ”Nordeuropas bedste Tribute Band”. Den lokale DJ Mark Kibenich Andersen vil starte ud med at spille fantastisk musik indenfor samme genre plus han vil spille i pausen samt bagefter Queen Machine. Der er lagt op til hel aften i selskab med andre rock- og festglade publikummer.

MUSIKTEATRET - Black Box Lørdag den 22. november 2014 kl. 20.00

Koncert ..............................................................

Priser: Vennepris:

165,-

Løssalg:

215,-

En blærerøvs historie - Teater O ”Man kan jo ikke gøre for, at man har charme. Det viser Teater O eftertrykkeligt med sin morsomme og sårbare machoforestilling” skrev anmelderen Anne Middelboe Christensen og kvitterede med 5 stjerner. Mig mig mig mig mig mig… se miiiiiiiig! I spotlightet af samfundets, mediernes og ungdomskulturens voksende krav om personlig eksponering og individuel succes, sender vi fire store blærerøve på scenen: “Du skal ikke tro, du er noget” eksisterer ikke hos blærerøven. Her hedder det i stedet ”Du skal tro, at du på alle måder er helt enestående og speciel”. Dansk gruppeteaters grand old man Hans Rønne og Teater O, ønsker med denne skæve, skøre, maskuline og svedende forestilling, at tegne et tankevækkende portræt af et udbredt fænomen i tiden: Blærerøven i os alle. Varighed: Iscenesættelse: Medvirkende:

70 min. - Aldersgruppe: 12 – 99 år Hans Rønne Klaus Andersen, Heine Ankerdal, Lars Dammark og Anders Valentinus Dam 10

MUSIKTEATRET - hALL OF fAME Tirsdag den 2. december 2014 kl. 19.00

tEATER ..............................................................

Priser: Vennepris:

???,-

Løssalg:

???,-


Julefrokost i musikteatret Afhold årets Julefrokost i Musikteatret

MUSIKTEATRET - Black Box Lørdag den 29. november 2014 kl. 18.00 Fredag den 5. december 2014 kl. 18.00 Lørdag den 6. december 2014 kl. 18.00

AndreahsolBdnoingen

står for under af Basic 3! veres og musikken le Selv om der er længe til jul, så kan du nu booke plads til årets julefrokost i Musikteatrets fantastiske omgivelser. I år arrangerer vi 3 julefrokoster i Black Box, hvor Andreas Bo står for underholdningen alle 3 aftener og musikken leveres af bandet Basic 3. Vi håber, at alle, der har lyst til at tage personale, familie og venner med til en festlig aften, benytter sig af denne mulighed. Andreas Bo kan efterligne Dirch Passer, Medina, Sys Bjerre, Linie 3, Mick Øgendahl og mange andre. Skuespilleren Andreas Bo har udviklet en særlig evne til at gengive andres stemmer og tonefald og til at kopiere deres udtryk og fremtoning. Mon ikke det også er det, han vil gøre for alle julefrokostgæsterne disse aftener, så der venter uden tvivl nogle gode grin. Det populære band Basic 3 vil sørge for, at folk kommer på dansegulvet - de 3 musikere spiller og synger fantastisk, så glæd jer til en sjov og underholdende aften!

STORE

DEN LILLE

JULEPAKKE - Velkomstdrink - Julebuffet - Underholdning med Andreas Bo - Musik med Basic 3 og dans - Natmad

Pris kr. 500,-

DEN JULEPAKKE

- Velkomstdrink - Øl, vin, vand, sodavand ad libitum - gældende indtil kl. 01.00 - Underholdning med Andreas Bo - Musik med Basic 3 og dans - Natmad

Pris kr. 650,-* (*Ved bestilling af ”Den Store Julepakke”, fremsendes armbånd)

Julebuffet

- Sild og karrysalat, rugbrød og smør er på bordene - Lun fiskefilet, remoulade og citron - Varmrøget laks med rødbedesalat - Rejer og pasta i chilimarinade - Hjemmelavet kyllingesalat med bacon og ananas - Roastbeef med ravigotte pickles, peber rodssalat - Økologisk andepaté fra Handbjerg med abrikos kompot - Grønkålssalat med kerner og æbler vendt i olie/eddike dressing - Blandet salat med hjemmerørt dressing

- Lune frikadeller med hjemmesyltede grøntsager - Ribbensteg med rødkål - Andebryst med brunede kartofler - Hamburgerryg med grønlangkål, sennep, rødbeder, sukker og kanel - Kalkun i vinsauce med porre og champignon - Kål- og kartoffel sauté med timian - Juleknas - Frisk og tørret frugt - Ost og kiks - Ris a la mande med kirsebærsauce – vind en mandelgave! Natmad: tarteletter med høns i asparges 11

Julefrokost ..............................................................

Priser: Den Store Julepakke:

650,-

Den Lille Julepakke:

500,-


Ålborg Symfoniorkester Programmet byder på sprudlende wienertoner og solister, som giver koncerten ekstra glans: Bo Skovhus og Henriette Bonde-Hansen synger musik af Strauss, Kalman og Lehar. Dirigenten denne aften er Ola Rudner.

- "En aften i Wien"

MUSIKTEATRET - Teatersalen

De lette toner er langt fra fremmede for verdensstjernen Skovhus: Faktisk fik han sin debut på Metropolitan-operaen i New York i netop Flagermusen. Ved sin side har han Henriette Bonde-Hansen, som med sin blomstrende, virtuose stemme og store erfaring med repertoiret også har et tæt forhold til den musikalske arv fra Wien. Henriette Bonde-Hansen debuterede som Adele i Flagermusen på Den Jyske Opera i 1993 og har siden optrådt i de fleste operahuse og -koncertsale i Europa, Sydamerika og Canada. Herhjemme har hun haft flere roller ved Den Jyske Opera, ligesom hun har sunget hovedroller i Mozarts Figaros Bryllup og Don Juan på Det Kongelige Teater. Programmet vil byde på musik bl.a. fra "Flagermusen" og "Greven af Luxemborg".

Bruce Guthro

Lørdag den 6. december 2014 kl. 19.30

koncert ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

260,-/220,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

310,-/270,110,-

- Celtic Xmas Tour 2014

Til december gæster Bruce Guthro, forsangeren fra Runrig, endnu en gang Musikteatret som solist sammen med sit band. Bruce Guthro inviterer til keltisk jul i de danske koncerthuse. Celtic Xmas tunéen ligger i forlængelse af den tidligere Celtic Crossing-tour, der slog fast, hvor populær og overbevisende Bruce Guthro er som solist uden Runrig. Til koncerten fortolkes julens sange i et keltisk univers, hvor publikum kan forvente både Guthros egne sange og nøje udvalgte, traditionelle julesange, samt en række billedskabende fortællinger og anekdoter. Dermed inviterer den sympatiske Bruce Guthro publikum til at opleve sin helt personlige, musikalske jul. Med sig på scenen har han sit velspillende seksmandsorkester med musikere fra både Irland, Danmark og Canada.

MUSIKTEATRET - Teatersalen Søndag den 7. december 2014 kl. 19.00

julekoncert ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

245,-/220,-

Løssalg A / B:

295,-/270,-

Kærligheden overvinder alt - Teater O "Kærligheden overvinder alt! "er en gribende og humoristisk forestilling for alle unge og voksne, der giver sig i lag med kærligheden. To mænd kaster sig med nysgerrighed og undren ud i at finde ud af, hvad kærligheden egentligt er for noget. Hvordan opstår den, hvornår ved man at den er der, hvor sidder den, hvor kommer den fra og hvorfor kan den pludselig forsvinde? Kan man i det hele taget selv styre noget som helst, når det kommer til kærlighed, og er det egentlig i orden at elske sin kat højere end sin søster? Hvad gør man, når forelskelsen vælter én omkuld og rusker én godt og grundigt rundt i manegen. Kan man stå på benene, når man er helt blød i knæene og findes der ikke et sted, hvor man kan købe billet direkte til lykken og den syvende himmel? Hvorfor kan man ikke bare putte kærligheden i lommen og så gå og nusse den lidt med tommelfingeren, når man har brug for den? Og hvorfor fanden skal det i det hele taget være så svært? Varighed: 70 min. - Aldersgruppe: 13 – 99 år Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling Medvirkende: Lars Dammark og Anders Valentinus 12

MUSIKTEATRET - hALL OF fAME Den 10. december kl. 19.00 og den 11. december 2014 kl. 12.00 og kl. 19.00

tEATER ..............................................................

Priser: Vennepris:

???,-

Løssalg:

???,-


Julekoncert - med Ole Jørgensen, Mette Jakobsen og Gospel D’Light Til december er det 10. gang Ole Jørgensen, Mette Jakobsen og Gospel D’Light går på scenen for at synge julen ind. Det skal naturligvis fejres, og det gør de med et brag af en koncert i Black Box. Ole Jørgensens tenorstemme og Mette Jakobsens sopranstemme gør det til en helt speciel koncert, og de bakkes op af det velklingende kor; Gospel D’Light. Med sig har de et velspillende juleorkester, som giver julestemningen et ekstra touch. Masser af jul, julesange og gode harmoniske arrangementer vil være med til at bringe den helt rigtige julestemning frem. Der vil være masser af de gode julesange, der er sunget gennem årene, men selvfølgelig også noget helt nyt. Koncerten byder også på en jubilæumsoverraskelse. Vi ønsker at skabe en afslappet stemning – et sted der er godt at være – ro, fred og hygge og byder på alt, hvad en julekoncert skal indeholde. Lyt til sange som; Nu tændes 1000 julelys, Little drummer boy, Glade jul, Light of the Stable, fællessange m.m. Ved koncerten præsenteres den nye Jule cd med Ole Jørgensen og Gospel D’Light.

Stig Rossen

MUSIKTEATRET - Black Box Søndag den 14. december 2014 kl. 15.00

juleKoncert ..............................................................

Priser: Vennepris:

160,-

Løssalg:

210,-

- med gæstesolist Maria Lucia

Hvert år byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland, når han besøger Musikteatret Holstebro lige før jul, og publikum kan glæde sig til, dette års solist Maria Lucia. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd´en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest” og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne. Årets gæstesolist er Maria Lucia. Stig Rossen er glad og stolt over, at det endelig er lykkedes at få Maria Lucia med som gæst! Maria Lucia, der bl.a. blev Reumertvinder i 2011 for Årets Sanger, er også kendt fra utallige musicals. Hun har lagt stemme til et utal af Disney film, bl.a. som Belle i Skønheden og Udyret – samt høstet mange flotte anmeldelser for sine hovedroller i forestillinger, der tæller bl.a. Wicked på Det Ny Teater og Aladdin på Fredericia Teater og i Operaen.

Åh Abe i sneen

MUSIKTEATRET - Teatersalen Tirsdag den 16. december 2014 kl. 19.30

juleKoncert ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

345,-/315,-

Løssalg A / B:

395,-/365,-

- med Lille Nørd & Habbasutterne

En julekoncert for hele familien med Anders og Katrine fra Lille Nørd, Mek Pek og Habbasutterne! Åh abe konceptet fylder 21 år i 2014. Der er sket meget, men ideen med at kendte pop og rock stjerner synger børnesange holder stadig. Nu kommer Åh abe i en juleudgave og lidt fornyelse i konceptet bliver der også plads til. I 2014 bliver Julekoncerten “Åh abe i sneen” udvidet med to kendte og musikalske Børne TV-værter, som alle børnene kender og elsker, nemlig Anders og Katrine fra “Lille Nørd”, som er det mest populære makkerpar fra DR og Ramasjang.

MUSIKTEATRET - Teatersalen Lørdag den 20. december 2014 kl. 15.00

juleKoncert ..............................................................

Sammen med “Åh abe kongen” Mek Pek og bandet Habbasutterne, vil de julehygge for hele familien.

Priser: Vennepris A / B:

120,-/90,-

Tag dine børn eller børnebørn med til en rigtig hyggelig eftermiddag i Musikteatret.

Løssalg A / B: Børn u/12 år:

170,-/140,80,-

13


Arrangementskalender August

NOVEMBER

Viva Vive!

Christian Fuhlendorff

Mandag den 25. august 2014 og tirsdag den 26. august 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Onsdag den 12. november 2014 kl. 19.00 i Black Box

Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From Fredag den 14. november 2014 kl. 20.00 i Teatersalen

September

KLIP

Men & Mahler, Granhøj Dans

Fredag den 14. november 2014 kl. 20.00 på Odin Teatret

Fredag den 12. september og lørdag den 13. september 2014 kl. 20.00 på Odin Teatret

Det Forsømte Forår

Holstebro Revyen 2014

Tirsdag den 18. november 2014 kl. 19.30 i Black Box

Torsdag den 11. september til lørdag den 27. september 2014 kl. 20.00 i Teatersalen

Poul Krebs

Fredag den 21. november 2014 kl. 20.00 i Teatersalen

Queen Machine Party Night

OKTOBER

Lørdag den 22. november 2014 kl. 20.00 i Black Box

Rolling Stones Teaterkoncert Torsdag den 2. oktober til søndag den 12. oktober 2014 kl. 20.00 i Black Box

Julefrokost i Musikteatret

Lørdag den 29. november kl. 18.00 Årets julefrokost 2014!

Hvem støver af?

Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Emil fra Lønneberg

DECEMBER

Fredag den 17. oktober 2014 kl. 15.30 Lørdag den 18. oktober 2014 kl. 11.30 og kl. 15.30

En blærerøvs historie

Tirsdag den 2. december 2014 kl. 19.00 i Hall of Fame

Søndag den 19. oktober 2014 kl. 11.30

Julefrokost i Musikteatret

Fredag den 5. december kl. 18.00 Lørdag den 6. december kl. 18.00 Årets julefrokost 2014!

Andreas Bo

Tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 20.00 i Teatersalen

Erasmus Montanus

Søndag den 26. oktober 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Ålborg Symfoniorkester

Lørdag den 6. december 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

NOVEMBER

Thomas Warberg

Bruce Guthro

Caroline Henderson

Kærligheden overvinder alt

Lørdag den 1. november 2014 kl. 20.00 i Black Box

Søndag den 7. december 2014 kl. 19.00 i Teatersalen

Fredag den 7. november 2014 kl. 20.00 i Black Box

Onsdag den 10. december kl. 19.00 og torsdag den 11. december kl. 12.00 og kl. 19.00 i Hall of Fame 14


Arrangementskalender DECEMBER

FEBRUAR

Julekoncert

Rytteriet Live 2

Stig Rossen Julekoncert

Gintbergs store spørgsmål

Søndag den 14. december 2014 kl. 15.00 i Black Box

Fredag den 27. februar 2015 kl. 20.00 i Teatersalen

Tirsdag den 16. december 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Lørdag den 28. februar 2015 kl. 20.00 i Teatersalen

Åh Abe i sneen

Lørdag den 20. december 2014 kl. 15.00 i Teatersalen

Marts

Lord of the Dance

Onsdag den 4. marts 2015 kl. 19.30 i Teatersalen

JANUAR

Nytårskoncert

Halbal

Benjamin Koppel's Nytårsjazz Galla

Bang & Betty

Pagten

Bobler

Mord på Skackholm Slot

Pink Floyd Project

Fredag den 16. januar 2015 kl. 19.30 i Teatersalen

Torsdag den 5. marts 2015 kl. 12.00 og kl. 19.00 i Hall of Fame

Onsdag den 18. marts 2015 kl. 19.30 i Teatersalen

Lørdag den 17. januar 2015 kl. 20.00 i Black Box

Søndag den 18. januar 2015 kl. 15.00 på Nr. Vosborg

Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.00 på Odin Teatret

Onsdag den 28. januar 2015 kl. 19.30 i Teatersalen

Fredag den 20. marts 2015 kl. 20.00 i Black Box

John & Joel - En Teaterkoncert Fredag den 30. januar 2015 kl. 20.00 i Teatersalen

April

Tove! Tove! Tove!

Lørdag den 4. april 2015 kl. 19.30 i Teatersalen

FEBRUAR

Skatteøen

Festen

Tirsdag den 3. februar 2015 kl. 18.00 i Teatersalen

Tirsdag den 22. april 2015 kl. 19.30 i Teatersalen

Den Nøgne Sandhed

Fredag den 6. februar 2015 kl. 20.00 i Teatersalen

Maj

De 3 Musketerer

Fredag den 8. maj 2015 kl. 19.30 i Teatersalen

Torsdag den 19. februar, fredag den 20. februar og lørdag den 21. februar 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Aarhus Symfoniorkester

3

DE ERER MUSKET ★★

★★★★

T-ROCKM 80‘ER-HI

★★★★

★★

USICAL

COOPER R ★ ALICE & ED SISTE ★ KOOL ★ TWIST RAIDER BILL PE ★ KISS NNA ★ SLAVE KHEARTS ★ AF EURO BLAC IEL ★ HIP ★ MADO & THE R GABR ★ ★ STARS ★ JOAN JETT ★ PETE T WARNES JUDAS PRIES L THE GANG& JENNIFER ★ ★ MABE EXTREME MEDLEY HOUSTON BIRGE ONIC ★ E WHITNEY TECHNOTR RAITT ★ LT BAND ★ JODL ★ EY’S BONNIE LILHO ★ HERR ★ LARS PENWOLF m.fl. ★ STEP ★ AQUA NICOLE

MED HITS

Arrangementsoversigt og billetbestilling hele døgnet på

musikteatret.dk

Halbal - premiere

Torsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 i Hall of Fame

15


Nytårskoncert

- med Orkester MV og Caroline Henderson

For tredje år i træk leverer Orkester MidtVest et musikalsk festfyrværkeri, når dørene slås op til den traditionsrige nytårskoncert, og i år medbringer de Caroline Henderson som solist. I Orkester MidtVest får de dygtige amatørmusikere og MGK studerende mulighed for at spille sammen med professionelle. Således er solopositionerne i orkestret besat af professionelle, som på den måde er spillende instruktører. Glæd dig til en helt særlig koncertoplevelse! Orkestret åbner for skattekisten med festlige ouverturer og andre klassiske mesterværker og krydrer programmet med melodier fra grænselandet mellem klassisk og jazz. Til sidstnævnte får orkestret hjælp af Caroline Henderson, der blandt andet vil synge "hits" som Summertime og Mack the Knife samt smagsprøver fra hendes eget repertoire. Orkestret dirigeres af Peter Ettrup Larsen, der blandt andet er kendt fra tv-programmet Maestro. Sammen med et veloplagt symfoniorkester vil de to give publikum en uforglemmelig aften!

MUSIKTEATRET - Teatersalen Fredag den 16. januar 2015 kl. 19.30

nytårskoncert ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

230,-/190,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

280,-/240,160,-

Benjamin Koppels Nytårsjazz Galla Featuring: Søren Sko, Maria Montell, Bobo Moreno og Marie Carmen Koppel Festen og den gode stemning er sikret, når poprock-sangeren Søren Sko, poppigen Maria Montell, crooneren Bobo Moreno og gospeldivaen Marie Carmen Koppel indtager scenen med charmerende, jazzede evergreens fra ”When I fall in love”, til ”Smile” og ”What a Wonderful World”. Entertainerne bakkes op med musikalsk medvind fra saxofonist Benjamin Koppel som kapelmester for et hold af fremragende musikere på klaver, bas og trommer. Jazz Galla blev opført første gang under Valby Summer Jazz 2013, ”The concert was a beautiful example of how pop can create a community where troubles and worries are set aside for a moment. It was jazzy pop, but first of all it was pop and a concert for those who don't normally listen to jazz,” lød det i anmeldelsen af Jazz Galla i det anderkendte internationale jazzmagasin, AllAboutJazz.

MUSIKTEATRET - Black Box Lørdag den 17. januar 2015 kl. 20.00

nytårsjazz galla ..............................................................

Priser: Vennepris:

220,-

Løssalg:

270,-

En aften fuld af underholdning, festlig jazzet pop og store stemmer. Bemærk der vil være unummererede siddepladser til denne koncert!

c Nordvestjysk Teaterkreds har i samarbejde med Nr. Vosborg og Herning Teaterforening arrangeret denne forestilling. Vinteren 1948 møder Thorkild Bjørnvig for første gang Karen Blixen. De indgår en uopløselig pagt. En pagt, der får forklædninger til at falde og ansigter til at træde frem. En pagt, der giver sjælen flyvende medvind. En pagt, der flyder direkte mod stormen. Imens glider digterierne som rindende vand i deres årer, og deres ord smelter sammen i et smukt bølgende landskab af flydende blæk. PAGTEN er en anmelderrost musikdramatisk forestilling skabt af Det Flydende Teater, hvor Lars Junggreen brillerer i rollen som Karen Blixen. “Forunderligt sommerteater om dæmoni og digtekunst midt ude på Furesøen” 5stjerner***** (Henrik Lyding, Jyllandsposten) Iscenesættelse: Jacob Schjødt Dramatiker: Line Mørkeby Komponist: Astrid Vang-Pedersen Scenograf: Ingvild Rømo Grande Medvirkende: Lars Junggreen, Pelle Nordhøj Kann, Simon Nøiers, Mette K. Madsen, Søren Bang Jensen og Christine Worre Kann 16

Nr. Vosborg

Vembvej 35, Vemb Søndag den 18. januar 2015 kl. 15.00

Teater ..............................................................

priser: Løssalg: Medlemspris:

195,180,-

Pris inkl. kaffe og kage:

235,-


Mord på Skackholm Slot

- indgår i Teaterpakken

MUSIKTEATRET - Teatersalen Onsdag den 28. januar 2015 kl. 19.30

Teater ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

220,-/190,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

270,-/240,70,-

Grev Otto Vilhelm von Skack er død, og nu samles familien på Skackholm Slot til oplæsning af testamentet. Men allerede inden sagfører Rabenfeldt ankommer, bliver grevinde Lydia’s søster Dorothea kvalt… og en skakbrik er væltet på det gamle skakbræt!!! Kriminalinspektør Erik Blom bliver sat på sagen og sammen med den yndige komtesse Irene, prøver de at opklare forbrydelsen. Men ak… ganske kort tid efter bliver den franske stuepige Cosette også myrdet… lige som hun skulle til at fortælle kriminalinspektør Erik Blom, hvad hun havde set… og endnu en brik på skakbrættet er væltet…. Hvem begår disse hårrejsende forbrydelser ? Er det kokkepigen Fru Mikkelsen? Er det grevinde Lydia’s fordrukne søster Clarissa? Er det baron Hubert af Botfeld eller er det hushovmester Sejersen??? Producent: Iscenesættelse: Medvirkende:

Comedieteatret Joy-Maria Frederiksen Vicki Berlin, Pernille Schrøder, Jeanne Boel, Lone Rødbroe og ikke mindst Thomas Mørk giver den gas i 23 forskellige roller…

enu u bestående af: Teateat rspm ise en Teatermen

mulighed for kl. 17.30 er der

ed oksekød, Sort gryderet m

, salat og brød hvide kartofler

! SK TILMELDING Pris kr. 100,- HU

John & Joel - En Teaterkoncert Der er basis for en rigtig hyggelig fredag aften i Teatersalen, når salen bliver fyldt med musik af Elton John og Billy Joel. Tag med på en fantastisk rejse igennem 25 af de største Elton John og Billy Joel hits, bl.a. Goodbye Yellow Brick Road, Piano Man, Don’t Let The Sun Go Down On Me, Uptown Girl, Your Song og Just The Way You Are. I teaterkoncerten JOHN & JOEL befinder vi os i et “brilleskævt” univers, hvor alting er som set igennem et par farvede brilleglas. Her møder vi Piano Man, Rocket Man, Innocent Man, Tiny Dancer, Captain Fantastic og Uptown Girl. De forlader deres gamle kvarter på Yellow Brick Road og tager ud i den store verden, overbeviste om at kærligheden venter lige rundt om hjørnet... Det udvikler sig til en farverig tur med fest, fællessang og masser af nostalgi. På scenen medvirker der otte af landets mest velsyngende skuespillere og musikere, bl.a. stjernetenoren fra BaSix, Christoffer Brodersen! JOHN & JOEL sættes i scene af Hans Christian Leonhard, Niels Rahbech, Kristoffer Nielsen og Michael Bentholm, det samme team som stod bag successen, Firserne Forever. 17

MUSIKTEATRET - Teatersalen Fredag den 30. januar 2015 kl. 20.00

Teaterkoncert ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

270,-/240,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

320,-/300,120,-/100,-


Skatteøen Gå ikke glip af den anmelderroste familiemusical fra Folketeatret, der er med Sebastians kendte og populære sange. I 1745 ankommer den gamle sørøverkaptajn Bill Bones til kroen Admiral Benbow med en mystisk rejsekiste. Kroen drives af Mrs. Hawkins. Hendes søn Jim finder et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints gemte skat skal findes, og sammen med doktoren Livesey og godsejeren Trelawney tager Jim af sted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres anfører John Silver – forklædt som skibskok. Et spændende kapløb om skatten er sat i gang. Alle mellem 6 og 100 kan synge med på sangene: ”Fuld af nattens stjerner”, ”Ostesangen” og mange flere. I kan igen opleve Lars Bom i sin glansrolle som den etbenede pirat John Silver, omgivet af hele Skatteøens brogede og fantasifulde persongalleri samt en talende papegøje. Alt dette i Terry Parsons fantastiske scenografi. Producent: Folketeatret.dk Iscenesættelse: Frank Rubæk Medvirkende: Lars Bom, Kirsten Price, Torbjørn Hummel, Gerard Carey Bidstrup, Rasmus Haxen m.fl.

MUSIKTEATRET - Teatersalen Tirsdag den 3. februar 2015 kl. 18.00

Teater ..............................................................

Priser: Vennepris:

170,-

Løssalg: Unge u/25 år:

220,70,-

Den Nøgne Sandhed Fire populære skuespillere Gordon Kennedy, Farshad Kholghi, Joachim Knop og Mikkel Schrøder Uldal kan nu opleves i et helt nyt comedyshow. Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu! Den Nøgne Sandhed kommer med et helt nyt musikalsk comedyshow, der klæder manden af til skindet, og fører publikum ind bag masken. Der er lagt op til latterbrøl med plads til eftertanke, når de fire sexede og sjove mænd indtager scenen med numre som “Knulla”, “Har jeg glemt mine nosser” og “Mand & Monopolet”. Enhver der kender en mand vil grine og græde med, når erfaringer om sex, parforhold, impotens, karriere og fobier udstilles i et forrygende mix af comedy, stand-up og fed musik. Det er frækt, det er udleverende og intet er helligt, når de nøgne sandheder afsløres, i et show der leder tankerne hen på en skøn blanding af "The Full Monty" og ”Det Brune Punktum”.

MUSIKTEATRET - Teatersalen Fredag den 6. februar 2015 kl. 20.00

Show ..............................................................

Priser: Vennepris:

245,-

Løssalg: Unge u/25 år:

295,95,-

Halbal Det er os en fornøjelse at præsentere “HALBAL!” til foråret 2015. Forestillingen er produceret af Teater O i samarbejde med Black Box Theatre og Nørregaards Teater. HALBAL! sætter fokus på et ungdomsliv med fristelser som euforiserende stoffer, men også de stoffer som skubber til din ydeevne. En forestilling om kamp, moral og om at prøve grænser af. Det bliver en opbyggelig og rørende skæbnefortælling, hvor håbet og lyset, til trods for voldsomme begivenheder, får lov at sejre til sidst. Der vil være plads til følelser – og både publikums latter, deres retfærdighedssans, den lille tåre i øjenkrogen og klumpen i halsen vil blive pirret. Ingredienserne er som ved en god bjergetape i touren; dramatisk, overraskende, underholdende og ikke mindst med spænding til det sidste. Producent: Teater O og Black Box Theatre Af: Lars Dammark og Anders Valentinus Dam Aldersgruppe: 12-99 år 18

MUSIKTEATRET - Hall of Fame Torsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 og Torsdag den 5. marts 2015 kl. 12.00 og kl. 19.00

Teater ..............................................................

Priser: Vennepris:

???,-

Løssalg: Unge u/25 år:

???,???,-


De 3 Musketerer MUSIKTEATRET - Teatersalen Torsdag den 19. februar, fredag den 20. februar og lørdag den 21. februar 2014 kl. 19.30 ★★ ★★★★

★★★★

★★

Teaterkoncert ..............................................................

Den klassiske fortælling om ridderligt heltemod og udødelig kærlighed er nu tilbage i en rockmusical tilsat nogle af 1980’ernes største hits og masser af selvironi. Den musikalske og forrygende opdatering af den gamle klassiker fik taget til at lette på Odense Teater i 2012. Med udgangspunkt i opsætningen på Odense Teater, har Østre Gasværk nu lavet sin egen version, hvor De 3 Musketerer krydser guitarer som klinger og hvor et stort hold rablende rocksangere, flabede skuespillere og ellevilde rockmusikere får salen til at eksplodere med deres musikalske indspark, der byder på alt fra Kiss, Twisted Sister og Alice Cooper til Madonna, Whitney Houston og Herrey’s. De 3 Musketerer er historien om den unge D'Artagnan, der drømmer om rigdom og berømmelse. Men da der ikke sker meget i provinsen, hvor han bor, forlader han sin fødeby for at drage til Paris og gøre sin drøm til virkelighed. I Paris hvirvles han ind i en musikalsk duel mellem den franske konges tre trofaste musketerer og den magtsyge kardinal Richelieus gardister. Ingen regner den unge, nytilkomne for noget, men da kongens musketerer står til at tabe, træder D’Artagnan ind på scenen til alles store forbløffelse. For hvem er denne ukendte musketér? Og kan han noget? Akkompagneret af et rockband, vil D´Artagnan, de tre musketerer og alle de andre medvirkende kæmpe for en festlig aften, hvor energiske sange, nådesløse guitardueller, yppige kvindfolk og mænd i stramt læder er hovedingredienserne.

De 3 Musketerer 80'er menu - Fiskesuppe og brødcrouton - Rejecocktail på salat med kaviar og tang - Torsk på fad med sennepsdressing, rødbeder og æg - Hønsesalat på ananasring med bacon - Krydret kylling - Helstegt skinke - Roastbeef - Skinke og roastbeef - trancheres ved buffet - Små hakkebøffer med bløde løg - Skysauce - Stegte grøntsager efter årstiden - Gratinerede flødekartofler

- Pommes saute - Sauce Choron - Salat med grønne, hvide og sorte bønner - Lækker salat med tomat, agurk, majs, ærter og rødløg - Cremefraichedressing - Fransk olie/eddikedressing - Hjemmesyltede grøntsager - Brødkurv med varianter af brød - Smør og hvidløgssmør - Chokoladedessert med chokolade fra Barry CalleBaut - Osteanretning med kiks og saltstænger

19

Priser: Vennepris A / B:

395,-/345,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

445,-/395,245,-/195,-


Rytteriet Live 2

- "Så kan man lidt igen"

For første gang gæster Rytteriet Musikteatret. Rasmus Botoft og Martin Buch kommer med det helt nye show Rytteriet Live 2 - "Så kan man lidt igen" og med sig på scenen har de Rytteriets altid elegante husorkester, med Bjørn Fjæstad, Mads Andersen og kapelmester Henrik Balling. Forestillingen stiller spørgsmål som: Tænker du over, hvem du er? Hvem du har været? Eller hvem du gerne vil være? Tænker du på din far? Dine ben? Dit tøj? Din mosters tøj? Tænker du overhovedet? Vi møder både gamle kendinge og nye karakterer og mon ikke Fritz og Poul stikker vejen forbi. Anmelderne er meget begejstrede, så publikum har virkeligt noget at se frem til: ***** 5 stjerner, BT "Sprudlende Rytteriet i fri penis-dressur. Vidunderlig komik". ***** 5 stjerner, Ekstra Bladet "Forrygende morsomt, muligvis på en poetisk måde. Rytteriet fortsætter ud over stepperne, og det er en sand fest". Idé & tekst: Scenograf:

MUSIKTEATRET - Teatersalen Fredag den 27. februar 2015 kl. 20.00

Show ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

335,-/315,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

385,-/365,185,-/165,-

Rasmus Botoft & Martin Buch Edward Lloyd Pierce

Gintberg Live 2015

- "Det store spørgsmål"

Showet "Det store spørgsmål" lægger op til en debat om, hvorfor vi er her - og den eksistentialistiske tilgang uddyber Gintberg gerne selv med citatet fra indledningen: "Øhh hvad?" Man skal således næppe forvente, at Gintberg har svaret på livets gåde med, men kan man nøjes med mindre, så kan man trygt bestille plads i salen til en stærk gang krakilsk comedy, hvor Gintberg går tæt på kønskamp, barndom og filosofisk fast-brainfood. Alt sammen godt krydret med bizarre observationer, aktualitet og sikkert en hel del improvisation - måske endda nogle svar på spørgsmål, du ikke troede, du havde spurgt om! Gintberg har lige nu stor succes med sine tv-fortællinger "Gintberg på kanten", hvor han viser endnu flere facetter af sit unikke talent - at vride komik ud af hverdagen og vende almindeligheder på hovedet. Glæd jer til en fantastisk sjov aften!

Lord of the Dance

Lørdag den 28. februar 2015 kl. 20.00

stand-up Show ..............................................................

Priser: Vennepris:

265,-

Løssalg:

315,-

- "Dangerous Games"

Oplev eller genoplev den irsk-amerikanske danser, Michael Flatleys berømte og succesfulde Lord of the Dance, som siden 1996 har turneret verden rundt. Nu gæster de Musikteatret endnu engang, denne gang med et helt nyt show under titlen "Dangerous Games". I denne udgave af Lord of the Dance kan publikum forvente et danseshow, der bliver fuldstændig anderledes end tidligere. I det nye og opdaterede show vil man, ved hjælp af den nyeste teknologi, eksempelvis opleve dansernes koreografi i 3D, og skaberen af danseshowet, Michael Flatley, dukker op som et hologram, der er så virkeligt, at man nærmest tror, han er der i virkeligheden!

20

MUSIKTEATRET - Teatersalen

MUSIKTEATRET - Teatersalen Onsdag den 4. marts 2015 kl. 19.30

Show ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

365,-/345,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

415,-/395,215,-/195,-


Bang & Betty

- af Jakob Weis - indgår i Teaterpakken

MUSIKTEATRET - Teatersalen Onsdag den 18. marts 2015 kl. 19.30

Teater ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

270,-/240,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

320,-/290,120,-

Folketeatrets roste og reumertvindende drama om to store personligheder. En stor og smertefuld fortælling om det venskab og uvenskab, som knyttede Bang og Betty sammen i over 15 år. Om to mennesker, der stillede så store krav til kunsten og kærligheden, at kun disse to kunne rumme hinanden. Året er 1898. Det moderne gennembrud har sat gang i en rasende debat om kønsroller, kvindefrigørelse og homoseksualitet. Handlingen udspiller sig til prøvestart på Strindbergs skandale-drama ”Frøken Julie”, hvor Bang skal iscenesætte sin veninde og yndlingselev, Betty Nansen. Til Bettys store fortrydelse skal den mandlige hovedrolle spilles af den unge og talentløse, men højest attraktive skuespiller, Fritz Boesen, til hvem Bang nærer en dyb og uindfriet kærlighed. For sin præstation som Herman Bang modtog Ole Lemmeke teaterjournalisternes pris: Teaterpokalen samt dette års Reumertpris i kategorien: Bedste mandlige hovedrolle. Dramatikeren Jakob Weis fik Henri Nathansen legatet, og CPH-Culture kårede Bang og Betty som årets bedste danske skuespil. Iscenesættelse: Christoffer Berdal Scenografi: Nina Flagstad Medvirkende: Ole Lemmeke, Karin Bang Heinemeir, Morten Hemmingsen, Thomas Jacob Clausen

t Teateroptak assen kl. 17.30.

Kom til intro ved Ole Skov Thom teatermenu bestående af: Herefter er der mulighed for at spise en

brød Indbagt laks, hvidvinssauce, ris, salat og Pris kr. 100,- HUSK TILMELDING!

BOBler

- med Vigga Bro I et møde mellem livemusik- og storytelling dukker erindringsbobler op af musikkens strøm. BOBLER er de minder, der vækkes til live, når man mindst venter det. Om at se pastor Krarup i fjernsynet og pludselig være i sin barndom. Om naboens kone der ikke kunne købe en kjole selv, fordi hendes mand havde købt ruder til drivhuset for pengene. Om Børge der blev tæsket med en cykelslange. Om at gå på udkig efter den perfekte gravplads. Og om at bevæge sig ind og ud af tidslommer og finde ud af, hvem man er. Iscenesættelse: Anna Bro og Gitte Kath Medvirkende:

Vigga Bro, Ida Bach Jensen, Birgit Løkke Larsen

ODIN Teatret

Særkærparken 144 Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.00

Teater ..............................................................

priser: Løssalg: Unge u/25 år:

21

120,70,-

ODIN TEATRET

NORDISK TEATERLABORATORIUM Særkærparken 144 - 7500 Holstebro Tlf: 97 42 47 77 odin@odinteatret.dk


Pink Floyd Project Pink Floyd Project vender tilbage til rockklassikeren Dark Side Of The Moon, som sidste år rundede et imponerende 40 års jubilæum. Albummet var ved sin udgivelse absolut nyskabende, og optræder som en ubrudt strøm af rocknumre, instrumentale passager og lydeffekter. Undervejs udforskes forskellige sider af livet som menneske, heriblandt fødsel, død, grådighed, forbrugssamfundet, krig og sindssyge. Dark Side Of The Moon så dagens lys i 1973, men imponerer med en friskhed og relevans den dag i dag. Koncerten varer 2½ time og finder også sin vej rundt omkring nogle af Floyds øvrige værker. Man kan blandt andet se frem til at besøge 70'ernes kritiske konceptudgivelser, 80'ernes storladne zenpop og de tidlige psykedeliske eksperimenter. Musikken understøttes af lys, lasere og quadrofonisk lyd som efterhånden er blevet et varemærke for bandet.

Tove! Tove! Tove!

MUSIKTEATRET - Black Box Fredag den 20. marts 2015 kl. 20.00

Koncert ..............................................................

Priser: Vennepris:

220,-

Løssalg:

270,-

- det kgl. Teater - indgår i Teaterpakken

MUSIKTEATRET - Teatersalen Lørdag den 11. april 2015 kl. 19.30

Teater ..............................................................

Tove Ditlevsen var en mester i at skildre livet hudløst ærligt og på godt og ondt. Med sin blanding af humor, inderlighed og sarkasme lagde hun ikke fingrene imellem, når hun gennem sit omfattende forfatterskab beskrev livet som barn, ung og voksen. Tove Ditlevsen formåede ikke mindst – længe før kvindebevægelsen opstod – at give kvinderne og deres liv en stemme med sine rørende og vedkommende skildringer af livet, som hun så det. Tove Ditlevsens liv og værk smeltede mere og mere sammen, når hun med sikker sans for selviscenesættelse ganske usminket gav danskerne indblik i sine ulykkelige ægteskaber, sin narkomani, depressioner, indlæggelser og alkoholmisbrug. At hun samtidig samvittighedsfuldt passede en populær brevkasse i Familie Journalen, hvor hun rådgav andre om familieliv og parforhold, mens hendes privatliv lå i ruiner, vidner om hendes store spændvidde og folkelige appel. Hun en festoriginal og en livsnyder med en kæmpe appetit på livet og på mænd. Iscenesættelse: Elisa Kragerup Medvirkende: Jeanett Albeck, Rikke Bilde, Tilde Maja Fredriksen, Kitt Maiken Mortensen, Signe Egholm Olsen og Leila Vestgaard.

Teateroptakt

Kom til intro ved Elisa Kragerup kl. 17.30. menu bestående af: Herefter er der mulighed for at spise en teater

, syltede grøntsager og grov salat Hakkebøf med bløde løg, stegte kartofler, sauce Pris kr. 100,- HUSK TILMELDING!

22

Priser: Vennepris A / B:

270,-/240,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

320,-/290,100,-


Festen

- Af Thomas Vinterberg og Mogens Rukov

MUSIKTEATRET - Teatersalen Tirsdag den 22. april 2015 kl. 19.30

Teater ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

270,-/240,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

320,-/290,100,-

Familie og venner indfinder sig på godset, hvor far Helges 60-års fødselsdag skal fejres. Den festlige anledning til trods lurer sorgen over lillesøsterens nylige død. Alle familier har en hemmelighed. Midt under festen rejser Helges ældste søn Christian sig op med to taler i hånden. Et årelangt misbrug af Christian og den afdøde tvillingesøster blotlægges foran de intetanende gæster. På anklagebænken sidder festens midtpunkt; deres far, fødselaren, som ikke blot har incest, men også sin datters selvmord på samvittigheden. Festens deltagere vælger i første omgang at overhøre anklagerne og feste videre, men familiens løgn får endnu et vidne, da datteren Helene læser afskedsbrevet fra sin søster højt. Sandheden begynder langsomt at gå op for de rystede gæster og de måske medvidende familiemedlemmer. En nat i erkendelsernes vridemaskine bringer familien mod en ny dag, hvor Helge afmægtigt afgiver sin tilståelse over morgenmaden. Producent: Iscenesættelse: Medvirkende:

Folketeatret.dk Geir Sveaass Steen Springborg, Susanne Breuning, Mads Knarreborg, Julie Agnete Vang, Nikolaj Bjørn-Andersen, Christopher Læssø, Lise Koefoed m.fl. ...

Aarhus Symfoniorkester

- Med Steuerman og Graf

To af den klassiske musiks helt store sværvægtere, Mozart og Schubert, er på programmet denne aften. Den brasilianske klaverstjerne Jean Louis Steuerman er et nyt bekendtskab i Danmark, men han har stået overalt på verdens store koncertscener. Han fortolker Mozarts klaverkoncert nr. 20 i d-mol, et dybt værk fra Mozarts hånd, der nok afspejler hans mange indre kampe og dæmoner. Indre kampe havde også den unge Schubert, som døde blot 31 år gammel i 1828, året efter Beethovens død. Især Beethoven var et forbillede i forhold til de sidste symfonier, bl.a. ”Den store” symfoni i C-dur. Netop Schuberts musik har den kendte østrigske dirigent Hans Graf og Aarhus Symfoniorkester til fælles. Graf har nemlig indspillet samtlige Schuberts symfonier – et digert værk - med Aarhussymfonikerne fra 1997-99. Siden har han haft travlt med sit eget orkester, Houston Symphony Orchestra, hvor han har været chefdirigent siden 2001. Program: Franz Schubert Ouverture, D-dur D 12 W.A. Mozart Koncert for klaver og orkester nr. 20 Franz Schubert Symfoni nr. 9, C-dur, ”Den store” Hans Graf, dirigent Jean Louis Steuerman, klaver 23

MUSIKTEATRET - Teatersalen Fredag den 8. maj 2015 kl. 19.30

koncert ..............................................................

Priser: Vennepris A / B:

???,-/???,-

Løssalg A / B: Unge u/25 år:

???,-/???,???,-


Køb din Vennepakke online og spar kr. 50,- pr. billet! Vi har nu gjort det muligt for vores kunder at sidde derhjemme i fred og ro og udvælge hvilke arrangementer, du ønsker der skal indgå i din Vennepakke. For at opnå kr. 50,- i rabat pr. billet skal du udvælge 4 forskellige arrangementer der indgår i Vennepakken. Køber du efterfølgende eller løbende til flere arrangementer, er rabatten på de efterfølgende billetter kr. 95,-. Alt, hvad du skal gøre er at logge på med samme login, du har brugt ved køb af Vennepakken. Du opnår automatisk medlemskab i Nordvestjysk Teaterkreds ved køb af en Vennepakke.

BESTIL DIN VENNEPAKKE HER:

Praktiske oplysninger Billetsalg: 9611 7979 Administration: 9611 7878 E-mail: post@musikteatret.dk Web: musikteatret.dk Homebanking Vestjysk Bank: Reg. nr.: 7600 kontonr.: 4057402 BILLETBESTILLING Ønsker du at bestille billetter til arrangementer, der indgår i Teater- eller Vennepakken, så kan du udfylde bestillingssedlen på side 26 og 27. Betaling kan overføres direkte til ovenstående konto nr. eller ved at henvende dig pr. telefon eller personligt til Musikteatrets billetkontor. Ombytning af BILLETter Vi tilbyder at bytte en allerede købt billet til en anden billet mod et gebyr på kr. 10,- pr. billet, hvis der skulle komme noget i vejen for brug af billetten. Dog senest 3 uger før arrangementsdatoen. BILLETKONTORET / RECEPTIONEN HAR ÅBENT Mandag – fredag kl. 08.00 – kl. 16.00, men telefonerne til billetsalg er først åbne fra kl. 11.00!

MEDLEMSKONTINGENT Der er ikke længere noget kontingent for at være medlem, og uanset om man køber Teaterpakken eller Vennepakken, så bliver man automatisk medlem af Nordvestjysk Teaterkreds. BETALINGSBETINGELSER FOR MEDLEMMER AF TEATERPAKKEN 1. rate 01.10.14 – 2. rate: 01.02.15 HANDICAPVENLIGE FORHOLD Ønsker du at gøre brug af teleslynge, eller sidder du i kørestol, meddeles dette venligst ved billetbestilling, så vi har mulighed for at imødekomme dit behov. Ledsagere til handicappede får en billet u/b, når handicapbilletten købes. LEJE AF LOKALER Skal du afholde et møde, konference, fest, konfirmation, bryllup eller et helt andet arrangement, så har du mulighed for at afholde det i Musikteatret. Vi råder over fantastiske faciliteter, der passer til et hvert arrangement - ring på tlf. 9611 7878 og hør Hvad vi kan tilbyde dig.

24

GAVEKORT Køb gavekort til oplevelser! Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan bruges til alle vore arrangementer inkl. spisning. Bestil og betal gavekortet direkte på musikteatret.dk, og modtag det med posten i løbet af et par dage. Du kan selvfølgelig også købe og afhente gavekortet direkte i Musikteatret. MUSIKTEATRETS RESTAURANT Der er mulighed for spisning i Musikteatrets restaurant inden de fleste forestillinger. Dette vil primært foregå i vores nyrenoverede Prismesal. Hold øje med disse logoer.

Arrangementsoversigt og billetbestilling hele døgnet på

musikteatret.dk


Salsoversigter Teatersalen Scene A

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

A

B

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

B

C

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

C

indgang

1

1

3

3

5

5

7

7

4

1

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

1

2

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

2

3

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

3

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

3

29

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

4

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

4

2

2

4

4

6

6

8

8

10

10

12

12

14

14

9

9

5

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

5

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

5

11

11

6

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

6

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

6

13

13

7

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

7

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

7

15

15

8

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

8

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

8

16

16

17

17

9

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

9

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

9

18

18

19

19

10

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

10

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

10

20

20

21

21

11

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

11

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

11

22

22

23

23

12

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

12

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

12

24

24

25

25

13

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

13

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

13

26

26

27

27

14

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

14

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

14

28

28

indgang

indgang

indgang

29 indgang

29 indgang

15

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

15

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

15

16

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

16

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

17

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

17

17

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

17

18

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

18

18

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

18

19

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

19

19

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

19

20

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

20

20

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

20

21

19

17

15

13

11

9

7

3

1

21

21

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

21

22

20

22

24

26

28

32

34

36

38

40

42

44

22

23

20

22

24

26

28

32

34

36

38

40

23

indgang

30 48

16

indgang

indgang

Sal

1

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

1

2

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

2

3

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

3

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

3

4

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

4

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

4

5

21

19

17

15

13

11

9

5

3

1

5

2

4

6

10

12

14

16

18

20

24

26

28

30

32

34

38

40

42

44

46

48

50

5

6

21

19

17

15

13

11

9

6

2

4

6

10

12

14

16

18

20

24

26

28

30

32

34

38

40

42

44

46

6

indgang

indgang

indgang

1. balkon

1

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

1

2

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

2

3

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

3

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

3

4

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

4

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

4

5

23

21

19

17

15

13

5

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

5

indgang

indgang

2. balkon

25

indgang

30 indgang


BestillingsBLANKET Navn : Adresse : Postnr. og by : Privat- / arbejds- / mobilnummer : E-mail :

(til nyhedsbrev og ”last minute” tilbud)

Bemærkninger : (har du nogle bemærkninger til din/jeres bestilling, så skrives de her)

På denne bestillingsblanket kan du kun bestille billetter til arrangementer, der indgår i Teater- eller Vennepakken.

Teaterpakken

Teaterpakken indeholder disse 4 forestillinger, som Nordvestjysk Teaterkreds har sammensat: Erasmus Montanus, Mordet på Skackholm Slot, Bang & Betty og Tove! Tove! Tove!. Ønsker du at købe billet til disse 4 forestillinger, så skriv antal ud for hver forestilling på blanketten. Billetter til de 4 forestillinger plus evt. tilkøb tilsendes sammen med en faktura.

Vennepakken

Ønsker du at købe en Vennepakke, så skal du sætte kryds ud for de arrangementer, som du ønsker skal indgå i din Vennepakke. Der skal afkrydses minimum 4 forskellige arrangementer. Billetter til alle arrangementer plus evt. tilkøb SKAL afhentes og betales på én gang!

arrangementer 2014-2015 Forestilling

Dato

Kl.

Sted

Viva, Vive! 25/08/14 og 26/08/14

Ønsker dato:

19.30

Teatersalen

Holstebro Revyen 2014 11/09/14 - 13/09/14 18/09/14 - 20/09/14 25/09/14 - 27/09/14

Ønsker dato:

20.00

Teatersalen

Rolling Stones Teaterkoncert 02/10/14 – 12/10/14

Ønsker dato:

20.00

Black Box

08/10/14

19.30

Teatersalen

Ønsker dato:

Kl.:

Andreas Bo

21/10/14

20.00

Teatersalen

Erasmus Montanus - Teaterpakken

26/10/14

19.30

Teatersalen

Thomas Warberg

01/11/14

20.00

Black Box

Caroline Henderson

07/11/14

20.00

Black Box

Christian Fuhlendorff

12/11/14

19.00

Black Box

Johnny Madsen, Møller og From

14/11/14

20.00

Teatersalen

Det Forsømte Forår

18/11/14

19.30

Black Box

Poul Krebs

21/11/14

20.00

Teatersalen

Queen Machine Party Night

22/11/14

20.00

Black Box

18.00

Black Box

19.00

Hall of Fame

Hvem Støver af? Emil fra Lønneberg 17/10/14 – 19/10/14

Julefrokost i Musikteatret 29/11/14, 05/12/14 og 06/12/14 En blærerøvs historie

Ønsker dato:

02/12/14

26

Black Box

Ven Antal

Unge u/ 25 år

LØSSALG ANTAL

PRISGRUPPE A ELLER B


arrangementer 2014-2015, fortsat Forestilling Bruce Guthro

Dato

Kl.

Sted Teatersalen

07/12/14

19.00

Ønsker dato:

Kl.:

Julekoncert med Ole J. og Mette

14/12/14

15.00

Black Box

Stig Rossen Julekoncert

16/12/14

19.30

Teatersalen

Åh Abe i sneen - Lille Nørd og Habbasutterne

20/12/14

15.00

Teatersalen

Nytårskoncert m. Caroline Henderson

16/01/15

19.30

Teatersalen

Benjamin Koppels Nytårsjazz Galla

17/01/15

20.00

Black Box

Mord på Skackholm Slot - Teaterpakken

28/01/15

19.30

Teatersalen

John & Joel - En Teaterkoncert

30/01/15

20.00

Teatersalen

Skatteøen

03/02/15

18.00

Teatersalen

06/02/15

20.00

Teatersalen

19.30

Teatersalen

Kærligheden overvinder alt 10/12/14 og 11/12/14

Den Nøgne Sandhed De 3 Musketerer 19/02/15, 20/02/15 og 21/02/15

Ønsker dato:

Ven Antal

Unge u/ 25 år

LØSSALG ANTAL

PRISGRUPPE A ELLER B

Hall of Fame

Halbal - premiere

26/02/15

19.00

Hall of Fame

Rytteriet Live 2

27/02/15

20.00

Teatersalen

Gintberg Live 2015

28/02/15

20.00

Teatersalen

Lord of the Dance

04/03/15

19.30

Teatersalen

Halbal

05/03/15

Kl.:

Bang & Betty - Teaterpakken

18/03/15

19.30

Teatersalen

Pink Floyd Project

20/03/15

20.00

Black Box

Tove! Tove! Tove! - Teaterpakken

11/04/15

19.30

Teatersalen

Festen

22/04/15

19.30

Teatersalen

Aarhus Symfoniorkester

08/05/15

19.30

Teatersalen

Hall of Fame

Vær altid opdateret! Hold dig opdateret med, hvad der sker i Musikteatret. Vi opdaterer hjemmesiden hele tiden med nye arrangementer, så følg med på:

musikteatret.dk 27

Der tages forbehold for ændringer og trykfejl.


Den Røde Plads 16 • 7500 Holstebro • tlf. billetsalg: 9611 7979 • tlf. adm.: 9611 7878

Medlemsprogram 2014/2015  

Musikteatret Holstebro

Advertisement