Page 1

2013 2014

ABONNEMENTS


KÆRE MEDLEM AF NORDVESTJYSK TEATERKREDS Velkommen til sæson 2013 / 2014

Medlemmer er vigtige!

Kære medlem af Nordvestjysk Teaterkreds og andre teater- / kultur interesserede - hjertelig velkommen til en sæson fyldt med teater og oplevelser.

Teaterlivet i Holstebro har brug for en teaterforening, og som medlem af foreningen er I med til at sikre jer indflydelse på repertoiret i Musikteatret. Medlemskab af Nordvestjysk Teaterkreds opnås ved køb af 4 forestillinger i en af pakkerne og har indlysende fordele: - Gratis introduktion til udvalgte forestillinger med tilkøb af mad - Rabat ved køb af billetter ud over de fire - Tilbud om ekstra forestillinger i løbet af sæsonen til fordelagtig pris - Modtager abonnementsprogram, og kan bestille billetter før andre - Fast plads i Teatersalen ved valg af Teaterpakken - Rabat til koncerter arrangeret af Koncertsamvirket og Musikteatret - Rabat på nogle af forestillingerne hos Teaterkredsen Limfjorden i Lemvig og Nr. Nissum - Du er med til at sikre, at vi beholder et udbud af professionelt teater i vores landsdel

Dette abonnementsprogram præsenterer den kommende sæsons forestillinger på de følgende sider og introducerer samtidig en enklere adgang til medlemskab og billetkøb. Sammen med Musikteatret har Nordvestjysk Teaterkreds nytænkt abonnementsordningen og måden at vælge forestillinger på, som vi ikke tøver med at kalde:

Ny - Nemmere - Bedre Abonnenter har fremover kun 2 indgange til billetkøb, man tilmelder sig enten 4 forestillinger i Teaterpakken eller Vennepakken. Der betales ikke længere et særskilt kontingent, og der er mulighed for stor fleksibilitet med rabatordning ved ekstra forestillinger.

Medlemskabet fortsætter automatisk, med mindre dette opsiges skriftligt senest den 1. juli 2013 til Musikteatrets billetkontor.

Teaterpakken

Teaterpakken erstatter den gamle ”Rød Serie” og indeholder disse 4 forestillinger, som Nordvestjysk Teaterkreds har sammensat: Javel Hr. Minister, Udsøgt Smerte, Gruppe 8 og Den Stundesløse. Vælges Teaterpakken, fungerer systemet fuldstændigt ligesom tidligere.

Vi gør opmærksom på, at Generalforsamlingen i år bliver den 26. september 2013.

Teaterkredsen Limfjorden

I samarbejde med Teaterkredsen Limfjorden i Lemvig fortsætter den ordning om gensidig fordele ved køb af forestillinger i de respektive teatersale i Nr. Nissum og Holstebro. Abonnenter under ordningen Teater- eller Vennepakken tilbydes billetter til rabatpris. Læs om deres forestillinger på www.teaterkredsen-limfjorden.dk

Vennepakken

Vennepakken er for de abonnenter, som ønsker at vælge frit mellem alle arrangementerne i dette program. Man skal blot vælge 4 forskellige arrangementer, som indgår i Vennepakken, for at kunne købe til rabatpris.

Teateroptakter - succesen fortsætter

På gensyn til alle oplevelserne i sæson 2013/2014

Der bliver optakter til flere forestillinger, enten ved bestyrelsens eksperter eller skuespillere. Samme koncept som tidligere år og altid med en varm ret bagefter. Bestyrelsen er meget glad for at møde medlemmerne ved disse arrangementer, som fremgår af programmet. 1000 tak for opbakningen. I vil finde dato og tidspunkt ved beskrivelsen af de enkelte forestillinger. Ikke alle aftaler er faldet på plads endnu, men det vil de være, når Musikteatrets Sæsonprogram udkommer i august. Dette bliver husstandsomdelt, ellers vil det fremgå af Musikteatrets hjemmeside.

Med venlig hilsen Hanne Sønder, Formand for Nordvestjysk Teaterkreds

FORKLARING TIL TEKST OG SYMBOLER Teaterpakken

I programmet står der forskellige tekster under ”PRISER”, og herunder er der en forklaring på disse:

Dette logo fremgår ved hver af de 4 teaterforestillinger, der indgår i Teaterpakken. Vælger du de 4 forestillinger, der indgår i denne pakke, vil du opnå kr. 50,- i rabat pr. forestilling, og køber du til flere, så er rabatten på de efterfølgende billetter kr. 95,-.

Pris op til 4:

I denne pris er der fratrukket kr. 50,- ift. løssalgsprisen, og du skal købe én billet til min. 4 forskellige arrangementer, for at opnå denne rabatpris, og dermed spare kr. 200,- i alt . Denne rabat er pr. person, så ønsker du at få en ledsager med, så vil denne billet skulle købes til løssalgsprisen, medmindre ledsageren også vælger at købe billetter til minimum 4 forskellige arrangementer.

Fordelen ved denne pakke er, at du bibeholder din faste plads i Teatersalen. Derudover vil du få de 4 billetter plus evt. tilkøb tilsendt sammen med en faktura, der kan betales over 2 rater.

Vennepakken

Pris over 4:

Dette logo fremgår ved næsten alle arrangementer i programmet. Vælger du minimum 4 forskellige arrangementer, der indgår i denne pakke, vil du opnå kr. 50,- i rabat pr. arrangement, og køber du til flere, så er rabatten på de efterfølgende billetter kr. 95,-.

I denne pris er der fratrukket kr. 95,- ift. løssalgsprisen, og du vil få denne rabat på de billetter, som du køber ud over de 4 første. Køber du eks. billetter til 6 forskellige arrangementer på én gang, så vil du opnå følgende rabat: 4 x kr. 50,- og 2 x kr. 95,- altså en samlet rabat på kr. 390,-.

Fordelen ved denne pakke er, at du har en stor fleksibilitet, dog skal billetterne afhentes og betales på én gang!

Løssalg:

Køber du billet til mindre end 4 arrangementer, så er det denne pris du skal betale for billetterne.

Kombi-billet

Studerende/børn:

Dette kombi logo kan ses ved næsten alle arrangementer, der foregår i Teatersalen, Boxén eller Hall of Fame. Logoet betyder, at hvis du køber billet til forestilling og spisning samtidig, så sparer du kr. 50,pr. person, dog kan denne rabat ikke kombineres med Teater- og Vennepakken, da du kun kan opnå én rabat pr. arrangement. På Musikteatrets hjemmeside kan du se hvilken teatermenu eller buffet, der serveres til det enkelte arrangement.

Den oplyste pris er kun gældende for studerende mod forevisning af studiekort og for børn. Ved børneforestillinger er der kun en børnepris for børn under 12 år.

Teatermenu

Dette logo kan bl.a. ses ved de 4 teaterforestillinger der indgår i Teaterpakken, og det betyder at der er mulighed for at spise i Musikteatret til kr. 100,- inden forestillingerne. Ligeledes vil der til nogle af de øvrige arrangementer være mulighed for at spise en teatermenu til enten kr. 100,- eller kr. 150,-.

Køber du billet til spisning, hvad enten det er en kombi-billet eller blot en menubillet, så vil der automatisk blive reserveret et bord i restauranten i det navn, som billetterne er købt i! 2


KVINDE KEND DIT SKAB Dette er en fysisk fortælling om mandsmod, sårbarhed og mangel på samme. Don og Gnu har været vidt omkring med deres skabe. De har skabt rammer og sprunget ud af dem. Stablet skabe og æbler, og mødt en kvinde som de har skabt plads til i denne forestilling. Således står de to mænd nu klar til at fortælle kvinden, hvor skabet skal stå. Forestillingens omdrejningspunkt er at stille spørgsmål til det vi tager for givet. Bryde det og vende det på hovedet. Relationer mellem mennesker og vores forventninger til disse bliver udsat for en undersøgende tilgang, der helt fysisk vil forholde sig til, hvordan vi egentlig berører hinanden som mennesker. Forestillingen var nomineret til en Reumert i år. Ide og instruktion: Koreografi: Musik og Performance: Scenografi: Medvirkende:

Don*Gnu Don og Gnu Rune Kaagaard og Alice Carreri Siggi Palmason Jannik Elkær Nielsen og Kristoffer Louis A. Pedersen

ODIN TEATRET

SÆRKÆRPARKEN 144 Lørdag den 7. september 2013 kl. 20.00

TEATER ..............................................................

PRISER: 120,Løssalg: Studerende/børn: 70,-

ODIN TEATRET NORDISK TEATERLABORATORIUM Særkærparken 144 - 7500 Holstebro Tlf: 97 42 47 77 odin@odinteatret.dk Billetbestilling hverdage ml. 9-15 www.odinteatret.dk

AARHUS SYMFONIORKESTER Beethovens 3. klaverkoncert er i forhold til de to forgængere mere symfonisk i sin karakter og åbner da også med et vaskeægte ”beethovensk-plot” – et snedigt fortællende og teatralsk tema. Og der bydes på både drama, bevægende melodier, lyrisk sværmeri og virtuositet. Forløsning af alle disse følelser og stemninger er lagt i hænderne på danske Christina Bjørkøe, der begyndte at spille klaver som 5-årig, og i en alder af 19 år blev Christina optaget på Juilliard School of Music i New York. Thomas Søndergård har dirigeret både cd-indspilninger og koncerter i Aarhus, og han har gang i en forrygende karriere hos intet mindre end to store britiske orkestre - chefdirigent hos BBC National Orchestra Wales og første gæstedirigent hos Royal Scottish National Orchestra. En af vor tids allerstørste symfoniske fortællere, Sjostakovitj, får her opført sin 8. symfoni for første gang med Aarhus Symfoniorkester. Program: Beethoven klaverkoncert nr. 3, opus 37, c-mol Sjostakovitj Symfoni nr. 8, opus 65, c-mol Thomas Søndergaard, dirigent og Christina Bjørkøe, klaver

HMS PINAFORE

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 13. september 2013 kl. 19.30

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

205,160,-

255,Løssalg: Studerende/børn: 150,-

- "DET HELE SEJLER"

HMS Pinafore er en skør og skøn forviklings- og forvekslingskomedie
tilsat bølger og saltvand. Forestillingen 
er gennemsyret af Gilbert & Sullivans respektløshed og nonsenshumor. De tre medvirkende synger, agerer, danser og skifter kulisser og kostumer, men den form for multitasking har de tre herrer før udrettet med stor succes og bravour og – ikke at forglemme: Total mangel på politisk korrekthed. De kalder selv deres behandling af klassikerne for ”respektfuld respektløshed”. Kort sagt: Har De lyst til et rigtig godt grin, skøn musik og pragtfuld sang, så træk i sydvest og vaders, find søsygepillerne frem og nyd denne charmerende udgave af HMS Pinafore!

KNUDSENS NØRREGADE 40 Torsdag den 19. september og fredag den 20. september 2013 kl. 19.30

OPERETTE ..............................................................

Premieren på denne forestilling kan opleves på Knudsens.

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

150,105,-

Producenter: Operaen I Midten, Den Ny Opera og Figaros Medvirkende: Hans Dueholm, Jakob Næslund Madsen og Allan Dahl Hansen

Løssalg:

200,-

3


JAVEL HR. MINISTER

- INDGÅR I TEATERPAKKEN

En nutidig politisk-satirisk komedie, hvor Flemming Jensen sætter spot på nutidens politiske moral og fiksfakserier på Borgen. Over en weekend på Marienborg skal vi igennem en højst nutidig demokratisk krise, hvor de alle sidder i klemme mellem kokkens dim sum’er, konferencen i Bella Centeret, bestyrelsen for Saxo Bank, en prostitueret i helikopter, euroen, og de fire EU-forbehold. Hvor langt vil man gå for at redde økonomien, sin politiske position og muligheden for genvalg? ”Problemet er, at folkeafstemninger er afstemninger, hvor dem, der stemmer, er folk!” Producent: Folketeatret.dk Instruktion: Morten Hovman Scenografi: Kirsten Brink Medvirkende: Flemming Jensen, Jacob Morild, Gordon Kennedy, Özlem Saglanmak, Karsten Jansfort Teateroptakt:

Der er introduktion ved en af de medvirkende kl. 17.30 - herefter mulighed for spisning af teatermenu til kr. 100,- HUSK TILMELDING!

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Torsdag den 19. september 2013 kl. 19.30

KOMEDIE ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

270,-/240,225,-/195,-

320,-/290,Løssalg: Studerende/børn: 120,-

FREGATTEN JYLLAND Musicalen beskriver autentiske aspekter ved Fregathistorien, bl.a. beretningen om det unge par, søløjtnanten Hans Christian og hans pige, Anine, der venter på sin kæreste i kvistlejligheden i København mens slaget står ved Helgoland. Vi møder både torvekoner i Nyboder, købmænd og krejlere på land og til søs, foruden søulke, sirener, matroser og officerer. Et farverigt persongalleri fortolker de skønne melodier og heftige rytmer sammen med et levende orkester. Musicalens manuskript er skrevet af forfatteren Thomas Høg, der sammen med komponisten Kim Sørensen har skabt musicalsucces’er som Atlantis, Peter Sabroe, Den Blå Karrusel, Egtved Pigen samt Lyset over Skagen. Producent: Instruktion: Kapelmester: Koreograf: Medvirkende:

Dansk Musikteater Daniel Bohr Niels Rahbeck Bettie Uldall Stig Rossen, Pernille Schrøder, Ole Thestrup, Katrine Falkenberg, Thomas Høj, Martin Loft m.fl.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.30

MUSICAL ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

340,-/320,295,-/275,-

390,-/370,Løssalg: Studerende/børn: 245,-

CÆCILIE NORBY Kom i forrygende musikalsk selskab med Cæcilie Norby og en håndfuld internationalt anerkendte jazzmusikere, når de gæster Knudsens. Til koncerten fortolker de numre fra Norbys helt nye album "Silent Ways", der indeholder sange af bl.a. Bob Dylan, Leonard Cohen og Tom Waitts, og går ombord i det imponerende bagkatalog. Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Hun slog for alvor igennem for snart 30 år siden i jazz/rock-orkestret Frontline, blev fast inventar i enhver pladesamling med pop/rock-gruppen OneTwo og vendte senere tilbage til jazzen, hvor hun har opnået stor anerkendelse. Hun er blevet sammenlignet med navne som Aretha Franklin, Monica Zetterlund og Dinah Washington.

4

KNUDSENS NØRREGADE 40 Fredag den 27. september 2013 kl. 20.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

170,125,-

Løssalg:

220,-


NO SWEAT

- ENESTE FORSTILLINGER I DANMARK Gå ikke glip af dette helt unikke show med 10 sexede kvindelige dansere, akrobater og nycirkus artister, når "No Sweat" for første gang nogensinde gæster Danmark. Showet er ekstrem fysisk krævende og bryder barrieren mellem cirkus, dans og teater, og foregår både i luften og på gulvet. Musikken i showet omfavner alle genrer - lige fra pop til rock. Kvinderne er iført flotte strømlinede kropsnære kostumer - der syder af 100% girlpower! Den kreative producer bag showet er Christopher Hynes. Han har haft flere af verdens dygtigste kreative producere under sine vinger igennem tiden - her i blandt Mark Fisher, der stod for den kreative udvikling af U2's 360 Tour.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Torsdag den 26., fredag den 27., og lørdag den 28. september 2013 kl. 19.30

SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

240,195,-

Showet er et gæstespil arrangeret af Black Box Theatre.

290,Løssalg: Studerende/børn: 145,-

PETER BELLI MED BAND Nu har du muligheden for at opleve Peter Belli sammen med sit band i Musikteatrets store Teatersal. I år er et helt specielt år for Peter Belli. 2013 er nemlig det år, hvor dansk rockmusik’s Grand Old Man kan fejre sin 70 års fødselsdag, og som den entertainer han er, har han valgt at fejre begivenheden sammen med sit trofaste publikum. Peter Belli drager på danmarkstourné i hele 2013 bakket op af sit ”nye hold” med Marcus Winther-John (fra Inside The Whale) som kapelmester. Med sig vil Peter og bandet have alle de gamle hits "København (fra en DC-9)", "Hvad gør man", "For enden af regnbuen" og "Istedgade" samt en håndfuld helt nye sange.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 4. oktober 2013 kl. 19.30

KONCERT ..............................................................

Peter kunne i efteråret 2012 opleves i TV som en del af TV2’s succesfulde musikprogram ”Toppen af Poppen”…

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

195,150,-

Ulven er tilbage…. Pas på han ikke bider dig;-)

Løssalg:

245,-

SIMON TALBOT

- “TALLE ALENE I VERDEN”

Simon Talbot inviterer publikum helt tæt på i sit nye one man show “Talle alene i verden”. Det er et selvudleverende indblik i personen bag komikeren - fra den lystige sædcelle, der bare skulle ud og underholde, over pendleropvæksten mellem den stærkt religiøse mor og en rock’n’roll far, til manden bag komikerfacaden. En fyr der, som de fleste andre, skal leve med bruddet med kæresten, følelsen af lavt selvværd, behovet for anerkendelse og det anstrengte forhold til vennernes Facebookopdateringer om deres åbenbart perfekte liv, der kun får én til at føle sig endnu mere mislykket, som man sidder dér, alene i sin sækkestol med en skål slatne nudler. Som altid formår Simon Talbot at udstille sin verden med en herlig befriende barnlig iver, der sammen med hans energiske stand-up-stil og selvironiske distance gør selv de mere følsomme emner hysterisk morsomme. Et show, der ganske kort kan beskrives som utrolig sjovt, men sandt!

5

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Lørdag den 5. oktober 2013 kl. 20.00

STAND-UP SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

180,135,-

230,Løssalg: Studerende/børn: 190,-


ANNE LINNET BAND Anne Linnet gæster Musikteatret sammen med sit band til en siddende koncert i Teatersalen med numre fra det seneste album ”Kalder Længsel” samt en lang række af hendes største hits. Det seneste år har været særdeles hektisk for Danmarks måske største kvindelige sanger og sangskriver Anne Linnet. Hun har delt ud af sin mangeårige erfaring som dommer i X-factor, udgivet en biografi om livet i 70'erne og 80'erne og udsendt albummet ”Kalder Længsel”. Til efteråret vender hun tilbage til noget af det, hun gør allerbedst - nemlig at stå på scenen godt bakket op af veloplagt band - Anne Linnet Band. Med Teatersalen som ramme er der garanti for en unik koncertoplevelse. Publikum kan denne aften opleve sange fra Linnets seneste udgivelse med sprudlende energi og livsbetragtninger i et elektronisk univers; i skøn forening med et genhør af nogle af hendes allerstørste sange, såsom "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer", "Venus" og ikke mindst "Barndommens Gade". Med sig på scenen har Anne Linnet sit band anno 2013, som udover sønnen, der også har været producer på de seneste albums, Marcus Linnet, består af nogle af Anne Linnets faste musikere.

SATURDAY NIGHT

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 11. oktober 2013 kl. 20.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

220,-/190,175,-/145,-

270,-/240,Løssalg: Studerende/børn: 170,-

- BEE GEES TRIBUTE

Der er lagt op til Saturday Night Fever, når en af verdens førende tributes til brødrene Gibb indtager Danmark og ikke mindst publikum i Teatersalen. Der bør ikke være tvivl om showets kvalitet og stræben efter at lyde præcist som de originale Bee Gees. SATURDAY NIGHT’s tre sangere indspillede nemlig hittet Stayin’ Alive til en Anti-Aids tv-reklame, og tiltaget blev stoppet af Barry Gibb med kommentaren om, at det lød for meget som originalen og lytterne ville ikke kunne høre forskel fra originalen. Publikum kan glæde sig til et show, der er så tæt på de originale BEE GEES som overhovedet muligt. Genhør hits som Spicks And Specks og New York Mining Disaster fra Bee Gees begyndelse og frem til Saturday Night-periodens disco-bølge og nogle af gruppens største hits. Publikum vil få en klar fornemmelse af at være til en Bee Gees livekoncert anno 2013!

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Mandag den 21. oktober 2013 kl. 19.30

SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

310,-/290,265,-/245,-

Løssalg:

360,-/340,-

MUSIK & FIS 2 Publikum får mulighed for at genopleve Jette Torp og Finn Nørbygaard på samme scene i MUSIK & FIS 2. En af hemmelighederne bag MUSIK & FIS’ massive succes i 90’erne var, den unikke humor og det fine musikalske samspil i skøn forening mellem Jette Torp og Finn Nørbygaard. Den opskrift danner også baggrund for det nye og underholdende MUSIK & FIS show, som bakkes op af et velspillende orkester ledet af Klaus Wunderhits. Jette Torp og Finn Nørbygaard mødte hinanden i showet Biz i starten af 90’erne; et show som senere blev Danmarks bidrag til Montreux Festivalen. Med den succes i baglommen skabte de MUSIK & FIS i 1994/95. Mere end 180 shows blev det til, men trods den overvældende succes, besluttede de sig bagefter for at gå hver til sit.

Jette Torp Finn Norbygaard

Det viste sig dog, at MUSIK & FIS havde sat sig varige spor hos et begejstret publikum. De elskede sketchen om skolelæreren Chiquita, der ikke længere ville kaldes bananen, sangen "Don’t cry for me Argentina" udsat for Finns maleriske folkeopstand og Jette Torps forrygende Tina Turner parodi. I takt med at VHS båndene med MUSIK & FIS er blevet spillet tynde, er opfordringerne på et nyt MUSIK & FIS show steget, så glæd jer til en morsom aften i teatret. 6

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 25. oktober 2013 kl. 20.00

SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

365,-/335,320,-/290,-

Løssalg:

415,-/385,-


ANDREAS BO

- "PLAGIAT"

Manden med landets vildeste gummiansigt har allerede gæstet Musikteatret et par gange i år, men nu giver vi alle dem, der ikke nåede at se showet sidst endnu en chance. Hvis Andreas Bo var nervøs for, hvor ivrige det danske publikum ville være efter at se hans første one-man-show PLAGIAT, er den hæderkronede komiker forlængst åndet lettet op – siden premieren har han nemlig solgt mere end 50.000 billetter til de 80 udsolgte shows han har spillet. Han kan efterligne Dirch Passer, Medina, Thomas Blachman, Sys Bjerre, Mick Øgendahl og mange andre. Skuespilleren Andreas Bo ejer et gummiansigt og en gummistemme, og dette har publikum mulighed for at opleve til fulde i dette show. Årets TV-Skuespiller og Årets Komiker leverer i sit første one-man show recepten på dansk humor. Han kan sine klassikere og han har som ingen anden sat nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med Live Fra Bremen. Hvadenten du er høj eller lav, 8 eller 80, bærer til højre eller venstre, så garanterer Andreas Bo byens bedste show.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Lørdag den 26. oktober 2013 kl. 19.30

STAND-UP SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

265,-/245,220,-/200,-

Løssalg:

315,-/295,-

SIGNE SVENDSEN MED BAND Mange har efterhånden oplevet, hvor fantastisk en sanger Signe Svendsen er – enten hvor hun synger med sit band eller i forbindelse med hendes optræden sammen med Niels Hausgaard. Hendes koncerter er præget af et nærvær, der imponerer også erfarne anmeldere. Musikbladet Gaffa gav hende fem stjerner ved en koncert i Nykøbing Mors og skrev: "Signe Svendsen står støt og smukt på egne ben." Signe Svendsens koncerter er kendetegnet ved at være vedkommende, nærværende og velspillede. ”Publikum betyder enormt meget for sangene og for selve koncerten, - det er helt klart noget vi skaber sammen, alle på scenen og alle i salen”, siger Signe Svendsen, der lægger meget vægt på at publikum skal føle sig som medspillere. Hun forsætter: ”I bandet arbejder vi med at hver aften har sin egen lyd og sit eget udtryk, så man ikke fortæller den samme historie om og om igen”. Bandet består af de erfarne musikere: Troels Skjærbæk, Lars Skjærbæk og Nikolaj Heyman.

UDSØGT SMERTE UDSØGT SMERTE

Lørdag den 26. oktober 2013 kl. 20.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

150,105,-

Løssalg:

200,-

- INDGÅR I TEATERPAKKEN

UDSØGT SMERTE er baseret på kunstværket “Douleur Exquise” af den internationalt anerkendte franske kunstner Sophie Calle. Formet som en dagbog, hvor hun dag for dag insisterende genfortæller sin egen ulykkelige kærlighedshistorie. Smerten over at blive forladt af sin elskede får hende til at bede de mennesker hun møder om at fortælle deres største sorg-oplevelser. I stedet for gængse behandlingssystemer går hun tilbage til menneskets ældste form for sorgbearbejdelse: Fortællingen og dens helende effekt. Fortællinger som rummer alt lige fra morsomheder, absurditet til dyb tragik. Efter knap 100 dage har hun slidt sin egen historie op og har lagt sorgen bag sig. Producent: Teatret Svalegangen Iscenesættelse: Jacob F. Schokking Medvirkende: Ellen Hillingsø, Solbjørg Højfeldt og Steen Stig Lommer Teateroptakt:

KNUDSENS NØRREGADE 40

Der er introduktion ved Ole S. Thomassen kl. 17.30 - herefter mulighed for spisning af teatermenu til kr. 100,- HUSK TILMELDING! 7

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Tirsdag den 29. oktober 2013 kl. 19.30

TEATER ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

270,-/240,225,-/195,-

320,-/290,Løssalg: Studerende/børn: 120,-


METTE LISBY

– "F#CK JEG R I 40’ERNE!”

Mette Lisby er tilbage i topform og er klar med sit nye comedy show "F#CK JEG R I 40’ERNE!". Dette show er til alle dem, der synes Justin Bieber er en sød lille dreng, der burde genoptage sin avisrute..… forudsat selvfølgelig at der stadig var noget der hed aviser …. Men det er ikke så meget det at blive ældre. Alder er jo blot et tal. Så kigger man på danske reality stjerner og tænker: Ja, det er IQ også. Og det er DÉT der er problemet. Alt det man VED når man er i 40’erne: - - - -

At bryster, der ikke hænger, når de er 35 ER falske, At det at trække maven ind er en nødløsning - IKKE en holdbar garanti for at du kan købe dine jeans 2 størrelser mindre. At mænd synes, at ældre kvinder er sexede er en sandhed Ekstra Bladet har OPFUNDET Og nå ja, politikere, boligreportager og rynkecremer lyver.

Hvordan lever man med al den viden uden at blive vanvittig???? Få svarene i showet.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 20.00

STAND-UP SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

160,115,-

210,Løssalg: Studerende/børn: 155,-

HISTORIEN OM ALT Én mand og 37 roller – en monolog som du aldrig har set den før, og bemærk at publikum skal sidde på scenen under hele forestillingen! En vittig og virtuos komedie om en videbegærlig dreng og hans vej til voksen mand. Fra fødsel til død. Fra pinlige episoder i skolen, konfirmationen, elendige fritidsjobs, den første kærlighed, den første lejlighed. Bryllup, børn, begravelser – livet går stærkt! Historien om ALT er noget så ambitiøst som en monolog, der vil fortælle historien om ALT. Intet mindre! En hyldest til dem, der har været med til at samle al den viden, vi ikke anede fandtes, og som vi måske ikke engang ved, om vi nogen sinde får brug for. Oplev ensemblet Flyvende Grises Reumert-prisvindende succesforestilling, der er en underholdende og vedkommende forestilling om menneskets evige trang til at ville gribe og begribe alverdens fænomener. Producent: Medvirkende:

Co-produktion af Folketeatret.dk, Flyvende Grise og Jomfru Ane Teatret Thomas Corneliussen

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN (PÅ SCENEN)

Onsdag den 6. november 2013 kl. 19.30

TEATER ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

270,225,-

320,Løssalg: Studerende/børn: 120,-

RASMUS NØHR Endnu engang er Rasmus Nøhr på turné med sin guitar på ryggen og med følgeskab af hans fantastiske trio. Til efteråret udgiver Rasmus et helt nyt album, så publikum kan forvente at høre helt nye sange, men selvfølgelig også nogle af de ”gamle”. Rasmus Nøhr som har turnéret Danmark tyndt i efterhånden en del år har virkelig fundet sin helt egen plads i de danske musik hjerter. Hans koncerter er fyldt med intimitet og nærvær sammen med en ordentlig portion humor puttet ind i mellem hans fantastiske sange - fra "Sommer i Europa" til "Sød musik" til "Alderspræsident" til "Lige nu, og lige her" allesammen performed i en dejlig stemning og med fantastiske musikere. Bandet består af Jesper Pyskow på keyboard og percussion, Jakob Falgren på bas, Jesper Elnegaard på trommer og Joel Gjærsbøl som fylder det musikalske univers på guitar.

8

KNUDSENS NØRREGADE 40 Onsdag den 6. november 2013 kl. 20.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

200,155,-

Løssalg:

250,-


VIVA, VIVE! MUSIKTEATRET - BOXÉN Torsdag den 7. – lørdag den 9. november 2013 kl. 19.30 Lørdag spiller den også kl. 15.00

EN HYLDEST TIL DANSEN, LIVET OG KÆRLIGHEDEN ...

DANSEFORESTILLING ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

220,175,-

270,Løssalg: Studerende/børn: 70,Black Box Dance Company glæder sig til at præsentere kompagniets første forestilling ”Viva, Vive!” ”Viva, Vive!”(Leve Livet!) består af tre følelsesladede balletter. Publikum vil opleve en forestilling fyldt med kærlighed, passion, mystik, sport, ung energi, og hvor Black Box kompagniets dansere møder nogle af Brasiliens bedste fra Ballet Jovem Palácio Das Artes! Fire koreografer fra Brasilien, Danmark, Sverige og Sydafrika giver her sit bud på kraftfuld moderne dans til rytmer og toner af bl.a. Egberto Gismonti, Arvo Pärt, Henrik Munch og Miriam Makeba. Forestillingen starter med et helt nyt værk ”RITES” af Alessandro Perreira. I dette værk sætter han fokus på, at den kulturelle manifestation er til stede, uanset hvor man kommer fra, og hvilken religion man har. Koreografien bringer mennesker med forskellig kultur og baggrund sammen, og på trods af deres forskellige religion, tro og fejring af begivenheder, så vil man se, at der er en lighed mellem disse individer. Andet værk hedder ”BEING ME - BEING YOU”, og er en koreografi i to dele, hvor Marie Brolin- Tani og Melody Putu tager udgangspunkt i unge menneskers søgen efter kærlighed og nærvær, og hvor både ensomhed og tosomhed kan være komplekst og svært at håndtere. At hele livet igennem søger man kontrol og tryghed, og med ønsket om, at dagen i morgen er den samme som dagen i går. Det sidste værk hedder ”IMPROMPTU” af Tindaro Silvano. I denne fartfyldte koreografi færdes danserne som i den brasilanske storbymetropols natteliv - sprudlende af ung energi, koreograferet minutiøst, men med følelsen af frihed og improvisation: som IMPROMPTU! Antal dansere: 12 Varighed: 90 min. inkl. pauser Producent: Black Box Theatre Kunstnerisk leder af BBDC: Marie Brolin-Tani Koreografer: Marie Brolin-Tani, Melody Putu, Alessandro Perreira og Tindaro Silvano

CAFÉDANS

Søndag den 20. oktober kl. 14.30 vil Marie Brolin-Tani introducere Viva, Vive! for alle interesserede i Hall of Fame. Kom og få en GRATIS smagsprøve på hvad Black Box Dance Company og Ballet Jovem Palácio Das Artes kan byde på, og få mere at vide om Marie Brolin-Tanis tanker og idéer bag denne forestilling, der består af 3 værker. GRATIS ENTRÉ VED TILMELDING!

9

Kombi-billet

Køb en kombi-billet, der består af: billet til forestillingen samt en brasiliansk teatertallerken med lækre specialiteter. kr.

370.-


PINK FLOYD PROJECT Er du til Pink Floyd musik, så gå ikke glip af denne koncert med Pink Floyd Project, hvor publikum kan læne sig tilbage i stolen og nyde masser af god musik. Pink Floyd Project tager igen et dybt spadestik ned i Pink Floyds bagkatalog og blander kortene til en dugfrisk koncert tour. Titlen ”Our Favourites” dækker over en rockkoncert hvor bandet personligt har håndplukket og sammensat sætlisten. Hver musiker har valgt et nummer fra Pink Floyds bagkatalog, der spænder over 4 årtier af den bedste rockhistorie. Derudover har Pink Floyd Project i fællesskab valgt nogle af de uundgåelige klassikere. Mesterværket ”Echoes” kan fremhæves som et af mange højdepunkter. Det 20 minutter lange værk forener på én og samme tid nogle af Pink Floyds vigtigste facetter; det regulære melodiøse rocknummer, det instrumentale værk, den udsvævende og dekonstruerede lyd kollage, den pompøse opbygning og ikke mindst den velklingende guitarsolo.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 8. november 2013 kl. 19.30

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

230,185,-

280,Løssalg: Studerende/børn: 140,-

IVAN PEDERSEN & TRIO Fra 60érne og 70´erne som ankermand, sanger, sangskriver og trommeslager i McKINLEYS over 80´ernes største pop-succes som den ene halvdel af LABAN videre gennem 90´erne som ankermand, frontvokalist og sangskriver i BACKSEAT med utallige anerkendelser fra publikum så vel som anmeldere til branchens utallige Grammynomineringer - indtil han endeligt i en alder af 50 år pladedebuterede under eget navn - har han prøvet det meste fra pop, jazz, gospel og ikke mindst rocken. Som Politikens tidligere anmelder Torben Bille skrev: "Han synger så de fleste herhjemme burde stå skoleret, når han åbner munden.... Få kan som han synge direkte fra telefonbogen og få det til at lyde som om det betyder noget.... og han besidder stadig en af landets flotteste stemmer". Ivans flotte stemme, vellykkede sangskrivning og den veludviklede evne til altid at komme helt ud over scenekanten krydres med mere eller mindre sande historier og kommentarer fra dagen og går op i en højere enhed fordi han samtidigt har en meget velspillende, næsten akustisk trio omkring sig.

KNUDSENS NØRREGADE 40 Fredag den 8. november 2013 kl. 20.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

150,105,-

Løssalg:

200,-

LAID BACK Få danske musiknavne har gjort sig bemærket på den internationale scene som Laid Back. I mere end 20 år har de toppet hitlister, indtaget radioer og favntaget publikum. Senest har de udgivet singlen ”Rocketship To Mars” som følges op med et par album i løbet af 2013. Tim Stahl og John Guldberg, der sammen udgør den efterhånden legendariske reggae/synthpop duo Laid Back, debuterede i 1981 med ”Maybe I’m Crazy”, som strøg til tops på hitlister i ind- og udland. Derpå udkom nyklassikeren ”Sunshine Reggae”, der blev nummer et i 22 lande og solgte i mere end 20 mio. eksemplarer. Populariteten til trods har Laid Back aldrig leflet for hverken publikum eller anmeldere. Deres stil inspirerer kunsten og udfordrer musikken ud fra en devise, der synes at være ”less is more”. Med en minimalistisk lyd formår Laid Back at få det komplicerede til at synes enkel, så gå ikke glip af denne oplevelse! Bemærk! Dette er en ståkoncert

10

MUSIKTEATRET - HALL OF FAME Torsdag den 14. november 2013 kl. 20.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

170,125,-

Løssalg:

220,-


MUSICALS FOREVER Alle de store musicals er samlet i dette storslåede show. Hvis du elsker musicals, så får du nu muligheden for at forene alt det bedste. Musicals Forever samler de største sangperler fra film, teater og musicals. Du kan glæde dig til musical-hits fra West Side Story, Evita, Grease, Phantom Of The Opera m.fl. Fra filmmusikkens verden byder showet på 007-klassikere som Gold Finger og Diamonds are Forever samt de store hits fra Walt Disney`s Beauty and the Beast, Lion King og Mary Poppins. I front for showet står den walisiske stjerne Ria Jones, der er en af Andrew Lloyd Webbers yndlings-sangerinder. Hun spillede som bare 19 årig hovedrollen som Eva Peron i Evita. Siden har hun haft store roller i Les Misérables, Victoria Woods og Cats, ligesom hun har medvirket i showet The Best Of Broadway i Royal Albert Hall. På scenen får Ria Jones selskab af de danske tenorer Nordic Affairs, orkestret The West End Musicians og de tre svenske sangerinder i The Vocalettes. Publikum er garanteret en fortryllende aften med alle de største hits fra Broadway til London’s West End.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Lørdag den 16. november 2013 kl. 19.30

SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

340,-/310,295,-/265,-

390,-/360,Løssalg: Studerende/børn: 170,-

BURHAN G Det fjerde længeventede album fra Burhan G udkommer til oktober, og i den forbindelse giver den populære artist koncert i Musikteatret. Burhan G er ét af Danmarks hotteste popnavne og har vundet adskillige guld- og platinplader gennem de seneste år. Han har blandt andet lavet kæmpe hits som "Tættere på himlen" og "Jeg' i live", og har samarbejdet med anerkendte kunstnere som Medina, Nik & Jay og Rasmus Seebach. Til efteråret tager han rundt i landet med sin "Release tour", hvor publikum kan opleve numrene fra det kommende album samt Burhan's største hits gennem tiden. Albummet, som udkommer til oktober, bryder halvandet års musikalsk tavshed fra den populære popartist. I foråret udkom dog en single fra albummet, "Din for Evigt". Singlen skød direkte til tops på iTunes og tegner dermed godt for den kommende udgivelse og tour. Burhan G fik sit store kommercielle gennembrud i 2010, hvor han udgav sit første dansksprogede album. Popsangerens bedst sælgende single er "Jeg' i live" fra 2011 med i alt 60.000 downloads.

MUSIKTEATRET - BOXÉN Lørdag den 16. november 2013 kl. 21.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

200,155,-

Løssalg:

250,-

Gå ikke glip af en festlig lørdag aften i Boxén.

RUNE KLAN

- "DET STRIBEDE SHOW"

3 år efter kæmpe - succesen med ”det blå show” og afslutningen af farveshow trilogien rød-grøn-blå er Rune Klan i efteråret 2013 endelig tilbage på scenerne rundt om i landet. Som det plejer at være med trylleri og Rune Klan, vil spændingen omkring showets indhold først for alvor blive udløst på premiere dagen, men en talsmand siger: ”Rune Klan er dybt taknemmelig for - og lykkelig over alle de skønne mennesker, der ønsker at blive underholdt, overrasket og spille med på præmissen om, at det ER ubegribelige ting, de ser, når han optræder med sine tricks. Han har derfor ’ladet sive’, at showet denne gang skal være en hyldest til publikum!” ”Ved at øve, træne, øve, træne og så øve og træne igen frem til premieren i september arbejder Rune på at gøre det igen – skabe det unikke show med geniale tricks og overraskelser, som ingen i denne verden helt forstår… Og bare rolig: Rune lover også, at der bliver masser af tid til spas, samt at han nok også skal ‘give noget af sig selv’, som det er ‘comme il faut’ i den slags stort anlagte shows!” 11

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 22. november 2013 kl. 19.30

STAND-UP SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

265,220,-

Løssalg:

315,-


JUL PÅ KNUDSENS Traditionen tro byder Ole Jørgensen og Mette Jakobsen sammen med Gospel D’Light på en rigtig familie-julekoncert på Knudsens. Der er julesalmer, juleklassikere, gospel, musicalsange og meget mere. Salen kommer til at emme af jul, så kom og vær med og få en rigtig hyggelig søndag. Gospel D’Light består af 30 af landets bedste gospelsangere, håndplukket til netop dette kor, som blev oprettet i 2006. Koret modtager altid ros for dets engagement, energi og tilstedeværelse, og de har sammen udgivet albummet ”Nothing is impossible”.

KNUDSENS NØRREGADE 40 Søndag den 8. december 2013 kl. 15.00

JULEKONCERT ..............................................................

Der plejer at være rift om billetterne, så køb dem i god tid.

BRUCE GUTHRO

Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

155,110,-

Løssalg:

205,-

- CELTIC XMAS TOUR

Bruce Guthro inviterer til keltisk jul i Musikteatret og andre danske koncerthuse. Udsolgte huse I 2011 og 2012 cementerede Bruce Guthro`s stigende popularitet i Danmark. Celtic Xmas koncerterne ligger i forlængelse af den tidligere Celtic Crossing-tour, der slog fast, hvor populær og overbevisende Bruce Guthro er som soloartist. Koncerten tager udgangspunkt i Bruce Guthros seneste udgivelse, et julealbum med titlen ”Bound for Bethlehem”. Her er det julens sange, der fortolkes i det keltiske univers. Publikum kan således forvente både egne sange og nøje udvalgte traditionelle julesange samt en række billedskabende fortællinger og anekdoter, når Bruce Guthro inviterer publikum til at opleve sin helt personlige musikalske jul. Med sig på scenen har Bruce Guthro sit dygtige, internationale 6-mands orkester med musikere fra både Irland, Danmark og Canada. Og med sange som “Bound for Bethlehem”, “Angles We Have Heard On High” og “Water is Wide” er der lagt op til en aften med keltisk julestemning og musikalsk magi.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Lørdag den 14. december 2013 kl. 20.00

JULEKONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

240,-/210,195,-/165,-

Løssalg:

290,-/260,-

STIG ROSSEN JULEKONCERT Hvert år byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland, når han besøger Musikteatret Holstebro lige før jul. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd´en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest” og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne. Julekoncerten bringer os gennem et par meget hyggelige og festlige timer, med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind sammen med Stig i ”Dejlig er jorden”. I år er det Thomas Meilstrup der får æren af at være Stig´s gæstesolist. Thomas Meilstrup er et 15 årig sangtalent, der bl.a. var ”overraskelsen” ved Stig Rossen’s Jubilæums Juleturné i 2009. Thomas vandt også DR programmet ”Skjulte Stjerner”. Han har en stemme, der går lige i hjertet. 12

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Tirsdag den 17. december 2013 kl. 19.30

JULEKONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

345,-/315,300,-/270,-

Løssalg:

395,-/365,-


JULEFROKOST I MUSIKTEATRET AFHOLD ÅRETS JULEFROKOST I MUSIKTEATRET

MUSIKTEATRET - BOXÉN Fredag den 29. november 2013 kl. 18.30 Fredag den 6. december 2013 kl. 18.30 Lørdag den 7. december 2013 kl. 18.30

JULEFROKOST ..............................................................

Hold årets julefrokost i Musikteatrets fantastiske omgivelser. Vi sørger for lækker julemad, festligt og underholdende indslag i løbet af aftenen og dejligt dansemusik med det lokale band Basic 3. I år arrangeres der 3 julefrokoster i Boxén, hvoraf City Singler står for underholdningen 2 fredage i træk, og Søren Pilmark står for underholdningen om lørdagen. Oplev juleparty med 4 af Danmarks sjoveste, frækkeste og lækreste comedy-kvinder; Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel, når de serverer topunderholdning med nissehue og på høje hæle - de er pyntet godt op til juleshow, når de underholder med et helt nyt show disse 2 aftener! Søren Pilmark der er en af landets vel nok mest anmelderroste scene-kunstnere står for underholdningen lørdag den 7. december. Med en nærmest sublim musikalitet og en charme, der altid rammer plet, leverer Søren Pilmark et forrygende show, som både bevæger, betager og begejstrer, så dem der vælger at holde julefrokost denne aften kan bestemt også se frem til en underholdende aften! Vi håber, at alle der har lyst til at tage personale, familie og venner med til en festlig aften benytter sig af denne mulighed.

Aftenen indeholder: Lækker julebuffet, musik, underholdning og dans samt natmad. kr.

KØB DRINKSBILLLETTER OG SPAR PENGE!

495.-

20 drinksbilletter (kan bruges til øl, vand, vin, snaps og shots) kr.

500.-

Julebuffet

- Marineret sild og karrysalat - Stegt sild og grov sennep pickles - Fiskefilet med remoulade og citron - Bagt laks med limemayonnaise og urter - Torsk anrettet med æg og rejer - Røget ørredmousse - Serrano skinke garneret med rucolapesto, oliven og parmesan - Lun æbleflæsk - Lun Leverpostej med champignon, bacon og rødbeder - Andebryst med orangesauce - Skinke med grønlangkål, sennep og rødbeder - Lun ribbensteg og brunede kartofler

- Frikadeller med rødkål - Kalve mignon i champignonsauce - Stegte kartofler med krydrede rodfrugter - Kålsalat med persille og salatmandler - Salat med fennikel og citronmarinade - Brød og smør - Ris á la mande med lun kirsebærsauce - Lækker osteplanke med kiks - Frugt anretning - Juleknas - Chokolade hapser

Natmad:

– Tarteletter med høns i asparges

13

Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

445,405,-

Løssalg:

495,-


ABONNEMENTSTILBUD I 2013-14 SEPTEMBER

OKTOBER

Kvinde kend dit skab

Signe Svendsen med band

Aarhus Symfoniorkester

Udsøgt Smerte

HMS Pinafore

Mette Lisby

Lørdag den 7. september 2013 kl. 20.00 på Odin Teatret

Lørdag den 26. oktober 2013 kl. 20.00 på Knudsens

Fredag den 13. september 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Tirsdag den 29. oktober 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Den 19. og 20. september 2013 kl. 19.30 på Knudsens

Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Javel Hr. Minister

Torsdag den 19. september 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

NOVEMBER

Fregatten Jylland

Onsdag den 6. november 2013 kl. 19.30 i Teatersalen (på scenen)

Historien om ALT

Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Rasmus Nøhr

Onsdag den 6. november 2013 kl. 20.00 på Knudsens

Cæcilie Norby

Fredag den 27. september 2013 kl. 20.00 på Knudsens

Viva Vive!

Torsdag den 7. –lørdag den 9. nov. 2013 kl. 19.30 i Boxén

No Sweat

Den 26. - 28. september 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Lørdag spiller den også kl. 15.00 i Boxén

OKTOBER

Peter Belli med Band

Pink Floyd Project

Simon Talbot

Ivan Pedersen og Trio

Anne Linnet Band

Laid Back

Saturday Night

Musicals Forever

Musik & Fis 2

Burhan G

Andreas Bo

Rune Klan

Fredag den 4. oktober 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Fredag den 8. november 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Lørdag den 5. oktober 2013 kl. 20.00 i Teatersalen

Fredag den 8. november 2013 kl. 20.00 på Knudsens

Fredag den 11. oktober 2013 kl. 20.00 i Teatersalen

Torsdag den 14. november 2013 kl. 20.00 i Hall of Fame

Mandag den 21. oktober 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Lørdag den 16. november 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Fredag den 25. oktober 2013 kl. 20.00 i Teatersalen

Lørdag den 16. november 2013 kl. 21.00 i Boxén

Lørdag den 26. oktober 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

Fredag den 22. november 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

14

Viva, Vive!


ABONNEMENTSTILBUD I 2013-14 NOVEMBER / DECEMBER

FEBRUAR

Julefrokost i Musikteatret

Ronja Røverdatter

Tag kollegaer, venner eller familie med til årets julefrokost.

Færdig med fyrre?

Fredag den 29. november kl. 18.30 Fredag den 6. december kl. 18.30 Lørdag den 7. december kl. 18.30

Torsdag den 6. februar 2014 kl. 18.00 i Teatersalen

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

MARTS

Jul på Knudsens

Sort på Hvidt

Bruce Guthro

Rosa fra Rouladegade

Stig Rossen Julekoncert

The Show – A tribute to ABBA

Søndag den 8. december 2013 kl. 15.00 på Knudsens

Lørdag den 1. marts 2014 kl. 20.00 på Odin Teatret

Lørdag den 14. december 2013 kl. 20.00 i Teatersalen

Søndag den 9. marts 2014 kl. 15.30 i Teatersalen

Tirsdag den 11. marts 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Tirsdag den 17. december 2013 kl. 19.30 i Teatersalen

The Orphan Circus

Onsdag den 12. marts 2014 kl. 20.00 på Odin Teatret

JANUAR

Kandis

Lørdag den 18. januar 2014 kl. 19.00 i Boxén

Gruppe 8

Fredag den 21. marts 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Nytårskoncert

Søndag den 19. januar 2014 kl. 15.00 i Teatersalen

Michael Learns To Rock

Lørdag den 22. marts 2014 kl. 20.00 i Teatersalen

Cabaret New Burlesque

Fredag den 24. januar 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

APRIL

Tradish

Living Room

Linda P

Don Juan

Stormen

Den Stundesløse

Lørdag den 25. januar 2014 kl. 19.30 på Knudsens

Mandag den 7. april 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 20.00 i Teatersalen

Fredag den 11. april 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Fredag den 31. januar 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

Mandag den 28. april 2014 kl. 19.30 i Teatersalen

15


KANDIS MUSIKTEATRET - BOXÉN Lørdag den 18. januar 2014 kl.19.00

DINNERSHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

400,355,-

Løssalg:

450,-

I januar 2014 kan Danmarks populæreste danseorkester Kandis fejre 25 års jubilæum. I den anledning har vi lavet et ”Dinnershow”, hvor publikum kan sidde og nyde en lækker buffet, samtidig med de nyder tonerne fra Kandis, og samler kræfter til at dansegulvet skal indtages. Med over 220 jobs om året må man sige, at Kandis har tæt kontakt til sit publikum. ”Det har altid betydet meget for mig, at vi er i nær kontakt med vores fans og det publikum vi spiller for. Vi kommer altid i god tid ud på jobbet og tager os rigtig god tid til at tale med folk både før og efter koncerterne” siger Johnny Hansen. Kalenderen for 2013 er også allerede fyldt godt op for det populære band – ud over at spille koncerter i hele Danmark, skal Kandis spille til koncerter på Færøerne og i Sverige ligesom det bliver til nye koncerter i Østrig og Tyskland senere i 2013. Så de 4 superpopulære Kandis drenge er altid på farten. Glæd dig til et gensyn fra Kandis – og ligeledes til et genhør med mange af de nye sange fra deres seneste album. Vi gør opmærksom på, at har man ikke lyst til spise i forbindelse med koncerten, så kan man nøjes med at købe en ”dansebillet”, hvilket betyder, at man kan få lov til at komme og hygge sig og danse fra kl. 21.00 og indtil aftenen slutter.

NYTÅRSKONCERT

DANSEBILLET: Køb en ”dansebillet” der giver adgang fra kl. 21.00. kr.

200.-

- ORKESTER MIDTVEST

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Søndag den 19. januar 2014 kl. 15.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

For andet år i træk er det Orkester MidtVest der vil fryde publikums ører med skøn musik til Nytårskoncerten. En nytårskoncert skal være underholdende, og derfor vil programmet indeholde perler fra det klassiske repertoire, film verdenen, musicals og selvfølgelig også traditionsrige ”nytårsevergreens” som Champagne-galoppen. Orkester MidtVest har eksisteret siden 1994. Det har udgangspunkt i den vestlige del af Region Midtjylland og består af en blanding af professionelle musikere, de dygtigste amatørmusikere og de bedste elever på Musikalsk Grundkursus, OrkesterEfterskolen m.fl. Preben Kristensen sanger, entertainer og skuespiller vil være konferencier og solist ved Nytårskoncerten. Hans talent er mangesidigt med stor musikalitet, flot tenor, en grundtone af humor og en præcis replikturnering. Preben Kristensen vil få selskab af den lokale sanger og skuespiller Trine Jepsen, der bl.a. er kendt som lederen af Musical & Teater linjen samt Danmarks nye showkor Allstars Holstebro. Derudover har hun medvirket i diverse musicals, herunder ”Evita” og ”My Fair Lady”, hvor hun spillede hovedrollen i begge forestillinger.

16

230,-/190,185,-/145,-

280,-/240,Løssalg: Studerende/børn: 160,-


CABARET NEW BURLESQUE MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 24. januar 2014 kl. 19.30

SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

200,155,-

Løssalg:

250,-

Musikteatret byder det vestjyske publikum på et frækt, forførende og utrolig morsomt show, når Cabaret New Burlesque fra Frankrig kommer og optræder. Dette show kan kun opleves 2 steder i Danmark! Burlesque var oprindelig en seksuelt udfordrende revygenre som opstod i USA i 1850. Genren har imidlertid fået en opblomstring igen fra midten af 1990’erne, og nu udfordres vestjyderne – tør I se dette ellevilde, frække og sexede show med musik, dans, humor og striptease, hvis vi lover, at I ikke bliver forargede? De medvirkende består primært af kvinder, men der medvirker også en enkelt mand, så der er noget at se på for både mænd og kvinder. Tag din bedre halvdel med til et oplevelsesrig aften i Musikteatret – vi lover det bliver en uforglemmelig og sjov aften!

TRADISH KNUDSENS NØRREGADE 40 Lørdag den 25. januar 2014 kl. 19.30

KONCERT ..............................................................

Den irske folkemusik bliver stadig mere og mere anerkendt, og nu får publikum endnu engang muligheden for at opleve det, når Tradish endnu engang giver koncert på Knudsens. Deres seneste album, "Beyond The Borders", har fået fine anmeldelser: "Det er der kommet en stribe spændende skæringer ud af, både traditionelle jigs og reels og et par nykomponerede numre … Tradition og fornyelse i smuk harmoni," skriver Søren Chr. Kirkegaard i "The Rootzone". Tradish viser respekt over for den originale irske folkemusik. Men samtidig prøver gruppen at søge i nye retninger. Gruppen spiller både på små pubs og til store festivaler. Deres musik appellerer til såvel fans af irsk folkemusik som til andre, der normalt ikke lytter til den slags. Deres spilleglæde smitter. John Pilkington synger og spiller guitar og irsk bouzouki. Han er født i Manchester, men har boet i Danmark i mange år. Han har også udgivet soloalbum. Brian Woetmann synger og spiller bodhrán og percussion. Han kendes desuden fra orkestret Stony Steps. Louise Ring Vangsgaard synger og spiller violin. Hun mestrer teknikken til fulde som konservatorieuddannet i Århus. Hun er også kendt fra orkestret Instinkt, der har udgivet to cd’ere, som begge har vundet pris som Årets Folk Album ved Danish Music Awards. 17

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

150,105,-

Løssalg:

200,-


LINDA P

- LINDA P'S HOVEDPINE?

' LINDA PS

FBI PROUDLY PRESENTS

HOVEDPINE? STAND-UP TOUR 2013

I Linda P’s 3. show, er det slut med at stå på de skrå brædder. Denne gang gennemprygler farcens, komikkens og lystspillets dronning den stakkels scene, og efterlader den som pindebrænde. For Linda har fået nok! En altopslugende hovedpine fylder langt de fleste af hendes vågne timer og med vantro harme, harcelerer hun sig igennem livets ulidelige latterlighed. Der er sket en del indenfor det sidste års tid, der har givet mig hovedpine. Det kan være små irritationsmomenter i løbet af dagligdagen, der ikke var der før. Og det at have kastet sig ud i noget, der hører voksenlivet til. F.eks. kan det godt give hovedpine at blive gift. Er der noget, der kan give mere hovedpine end dét? Ja, at blive gift med en pige. Der er ligesom dobbelt op på hovedpine for mig…

TURNEPRODUKTION

Vi er med, når Linda P tager mod til sig og ser om bagved scenetæppet, hvor alt det private rod og kaos, hun har forsøgt at fortrænge, har ligget godt skjult for både hendes eget og offentlighedens skarpe blik. Og når hun så oven i købet sætter sig for at hive hele lortet ind på scenen og sortere det for øjnene af publikum, får man virkelig lyst til at forære hende en hel kasse Panodiler.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Torsdag den 30. januar 2014 kl. 20.00

STAND-UP ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

220,-/200,175,-/155,-

Løssalg:

270,-/250,-

STORMEN ”STORMEN” viser to markante sider af koreografen Tim Rushtons talent; evnen til at skabe nærvær og intimitet mellem scene og publikum – og sansen for at skabe fejende flot, dynamisk dans! Forestillingen, der består af værkerne”End of Lonelines” og ”Riverside”, giver et billede af de forskellige sider af følelser og intimitet - set igennem Rushtons optik og danset af Dansk Danseteaters forrygende, internationale dansere.

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 31. januar 2014 kl. 19.30

Stormfulde følelser kan udtrykkes i voldsomme udladninger, men de kan også holdes tilbage i tilsyneladende ro. Begge tilgange rummer vældige følelsesmæssige kræfter, og det er disse kræfter, Rushtons ”Stormen” beskæftiger sig med. ”Stormen” associerer til begreber som ”stilhed før stormen”, ”i orkanens øje” og ”elementernes rasen” – og refererer altså til de to koreografiers tematisering af hhv. en ydre og indre følelsesmæssig storm.

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

”STORMEN” skildrer to tilgange til de samme grundlæggende følelser og til dét at være menneske – et menneske i følelsernes vold.

280,-/230,Løssalg: Studerende/børn: 80,-

DANSEFORESTILLING ..............................................................

230,-/180,185,-/135,-

RONJA RØVERDATTER Astrid Lindgrens familie-klassiker med musik af Sebastian. En uvejrsnat fødes to børn i to rivaliserende røverbander: pigen Ronja hos Mattisrøverne og drengen Birk hos Borkarøverne. Da Ronja kommer til verden, slår lynet ned og en dyb kløft deler nu den mægtige røverborg, Mattis Borg. De hjemløse Borkarøvere er ikke længe om at flytte ind i den tomme del af borgen – til stor ærgrelse og irritation for Mattisrøverne. De to røverkonger, Mattis og Borka er nemlig slet ikke gode venner. Ronja har svært ved at finde sig tilpas i røverlivet og søger derfor ud i skoven, hvor hun lærer at begå sig blandt rumpenisser, heksefugle, grådværge og andre under- og overjordiske væsner. Sammen beslutter de at droppe røverlivet samt standse fjendskabet mellem de voksne. Det bliver hverken nemt eller ufarligt! Producent: Instruktion: Scenografi: Medvirkende:

Folketeatret.dk Moqi Simon Trolin Edward Lloyd Pierce Lise Koefoed, Kristian Boland, Michael Hasselflug, Julie Carlsen, Signe Skov og Peder Holm Johansen 18

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Torsdag den 6. februar 2014 kl. 18.00

TEATER ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

170,125,-

220,Løssalg: Studerende/børn: 70,-


FÆRDIG MED FYRRE? Susanne og Torben har været gift i næsten sytten år. Livet går sin skæve gang, indtil den dag Susanne indser, at der er mere i livet end tøjvask, tarteletter og tilbudsaviser – nu skal livet leves, inden det er for sent! Men hvordan realiserer man sig selv, når man er omgivet af en teenagedatter som er uden for pædagogisk rækkevidde, en småsenil svigerfar som gemmer kokosmakroner i hjemmeskoene, en dameglad nabo i løbetid og ikke mindst…en snotforvirret ægtemand. Scenen er sat til en meget genkendelig og meget morsom komedie… Producent: Comedieteatret Instruktion: Anders Lundorph Scenografi: Klaus Kristensen Medvirkende: Karsten Jansfort, Henrik Lykkegaard, Joy-Maria Frederiksen, Troels II Munk og Josefine Moody Øland

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.30

KOMEDIE ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

280,-/250,235,-/205,-

330,-/300,Løssalg: Studerende/børn: 130,-

SORT PÅ HVIDT Dette er en sanselig og bevægende forestilling, der med humor, varme og ærlighed dykker ned i vores stereotype opfattelser af danskhed. Forestillingen er en montage-forestilling med en række af talte, sungne og fysiske scener, der flettes ind i hinanden. På scenen møder vi både Danmark, Kina, Tyrkiet og USA når Özlem Saglanmak, Thomas Chaanhing og en musiker (oprindeligt Shaka Loveless Grøn) fremfører dele af vores fælles danske kultur i et rum, der tegnes af danske designikoner. Enkelt, skægt og rørende. Musikken i forestillingen dykker ned i den danske sangskat - vi hører blandt andet Jens Vejmand fortolket af jazzpianisten Thomas Clausen, der synges sange af Niels Skousen, Richard Ragnvald og John Mogensen, sange fra højskolesangbogen og nykomponeret dansk musik af Shaka Loveless Grøn. Producent: Medvirkende:

ODIN TEATRET

SÆRKÆRPARKEN 144 Lørdag den 1. marts 2014 kl. 20.00

TEATER ..............................................................

PRISER: 120,Løssalg: Studerende/børn: 70,-

Teater Rio Rose Özlem Saglanmak og Thomas Chaanhing

ODIN TEATRET NORDISK TEATERLABORATORIUM Særkærparken 144 - 7500 Holstebro Tlf: 97 42 47 77 odin@odinteatret.dk Billetbestilling hverdage ml. 9-15 www.odinteatret.dk

ROSA FRA ROULADEGADE Sidst vi havde besøg af Rosa fra Rouladegade var det på Knudsens, men på grund af stor efterspørgsel kan forældre og bedsteforældre, sammen med børn og børnebørn, nu opleve hende i Teatersalen denne gang. Rosa fra Rouladegade er lidt af en multikunstner, der både kan synge, spille og bage kager – vel at mærke på én gang. Kom og lad børnene være med til at bage en kage med Rosa, når hun og rødderne fra Rouladegade spiller kagekoncert med sangene fra det populære børne TV-program på DR1 ”Rosa fra Rouladegade”. Rødderne Sille og Palle, som bl.a. er kendt fra Djanzz har skrevet musikken, og sammen med Laust og Daugaard spiller de op til kagefesten. Smør danseskoene med flødeskum og gør dig klar til at synge, bage og tromme sammen med Rosa, når hun kommer med sit nye show.

19

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Søndag den 9. marts 2014 kl. 15.30

SHOW ..............................................................

PRISER: Løssalg: Børn u/12 år:

120,-/90,65,-


THE SHOW

- A TRIBUTE TO ABBA

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Tirsdag den 11. marts 2014 kl. 19.30

SHOW ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

350,-/320,305,-/275,-

400,-/370,Løssalg: Studerende/børn: 200,-

THE SHOW hylder 40 års jubilæet for ABBA’s gennembrud. I 1974 vandt ABBA det Europæiske Melodi Grand Prix med sangen Waterloo, og herefter starter historien om legenden ABBA der med årene er blevet klodens mest sælgende pop gruppe efter The Beatles. Sangen Waterloo blev gennembruddet og hittet blev efterfulgt af en lang perlerække af hits på verdensplan. At ABBA ikke har turneret i årtier er ingen hemmelighed, så den fakkel bæres videre af THE SHOW, som har sat sig tungt på 1. pladsen som klodens bedste ABBA tribute show, i hvert fald hvis man skal tro den officielle internationale ABBA fanklub. THE SHOW så første gang dagens lys i 2001, hvor danske CSE Entertainment lagde grundstenene til imponerende 12 års uafbrudt show succes. Med ikke færre end 550 koncerter i 38 lande og over to millioner solgte billetter har THE SHOW, nu her 40 år efter Waterloo, skabt fornyet succes for ABBA’s musik. ”ABBA er verdenskendt og meget elsket, så fra starten har vi sigtet efter at skabe den perfekte illusion af det originale ABBA. Her på 40 års jubilæet kan man med THE SHOW opleve hvordan ABBA ville se ud i en 2014 version, med den nyeste teknologi og lys, og med den samme fantastiske lyd.” siger producent Kenneth Svoldgaard. Det understreges, at der ikke på nogen måde er tale om bare endnu en look-a-like-forestilling. Det, der blandt andet gør THE SHOW unikt, er at det er lykkedes at matche de to yderst velsyngende og også ganske ABBA-lignende sangerinder. Sammen deltog de i et af Sveriges største talent shows, hvor de tog sejren og senere verdensscenen med THE SHOW.

THE ORPHAN CIRCUS

- DUKKETEATER

En underfundig og tankevækkende dukketeaterforestilling, som har turneret internationalt med stor succes. - en haleløs havfrue, der søger efter berømmelse - en cirkusvogn med et vanvittigt øje og et sarkastisk smil - en transvestit, der klæder sig ud som en fugl, så han kan lære at flyve Alle under ledelse af den mystiske impresario Monsieur P. T. Issimo. Scenen er sat for to skrotsamlere, som ved hjælp af objekter fra lossepladsen skaber en drømmeverden, hvor glitrende genstande blandes med urovækkende mareridt og fantasier. Mød det multinationale industrisamfunds udsatte i et smukt og poetisk samspil med lossepladsens kasserede genstande. Forestillingen har vundet adskillige priser. Aldersgruppe: Varighed:

Voksne og børn fra 9 år. 60 min.

Instruktion: Medvirkende:

South Miller Jacob Brindamour, Catherine C. Mousseau 20

ODIN TEATRET

SÆRKÆRPARKEN 144 Onsdag den 12. marts 2014 kl. 20.00

DUKKETEATER ..............................................................

PRISER: 120,Løssalg: Studerende/børn: 70,-

ODIN TEATRET NORDISK TEATERLABORATORIUM Særkærparken 144 - 7500 Holstebro Tlf: 97 42 47 77 odin@odinteatret.dk


GRUPPE 8

- INDGÅR I TEATERPAKKEN I 1961 tegnede den Hollandske arkitekt Eik van der Heerren under en svær lungebetændelse ”den smalle dør”. Døren vakte en del postyr, da den stort set var umulig både at komme ind og ud af. Men på trods af dens mangel på funktionalitet nåede den at blive sat i produktion i både et helt, men også et halvt år. Man erkendte dog til sidst, at Van der Heerren nok havde skudt over målet, og man vendte derfor hurtigt tilbage til den mere traditionelle dør. Gruppe 8 befinder sig i et rum med Eik van der Heerrens smalle dør og er i en hel anden forbindelse i gang med at rede en del tråde ud, hvor de via samtale, forskellige aktiviteter og udfordringer forsøger at løse og forstå en serie problematikker, som de har fremlagt for sig selv. Producent: Det Kongelige Teater Iscenesættelse: Emmet Feigenberg Medvirkende: Birthe Neumann, Olaf Johannessen m.fl. Teateroptakt:

De har solgt over 10 millioner albums og turneret over det meste af verden. Men nu bliver det atter de danske spillesteder, som får glæden af at præsentere Danmarks største og mest vedholdende popsucces i et eksklusivt akustisk og intimt setup. Sammen med de nye numre fra deres 8. studiealbum Scandinavia vil MLTR give publikum en blanding af egne yndlingssange, gamle "Bsider" og naturligvis alle de store kendte og elskede MLTR-hits. Da MLTR blev dannet i 1988, var der ingen, der havde fantasi til at forestille sig en fremtid, som den bandet har oplevet de seneste 25 år. Det var drengedrømmen, der gik i opfyldelse. Bandet oplever i disse år, at de største hits er gået hen og blevet evergreens. En helt ny generation af fans er også kommet til. MLTR glæder sig meget og ser frem til en hyggelig, akustisk turné i tæt møde med deres publikum.

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

270,-/240,225,-/195,-

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Lørdag den 22. marts 2014 kl. 20.00

KONCERT ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

190,145,-

Løssalg:

240,-

- BALLET

”LIVING ROOM” er et rum gjort levende, ikke bare af danserne, men også af en næsten organisk levende videoscenografi. Gulvet bevæger sig, væggene bevæger sig – rummet begynder at trække vejret… I mødet mellem menneske og teknologi sætter ”LIVING ROOM” spørgsmålstegn ved, hvem der er mesteren og hvem der er marionetten - hvem styrer egentlig hvem? I en tid, hvor Europa er i krise, hvor afstanden mellem rig og fattig er fortsat voksende, sætter ”LIVING ROOM” fokus på herre og tjener på hierarkiet og dets væsen - i et rum, hvor dansere og et gigantisk scenografisk korpus smelter sammen, og undersøger, hvad det vil sige at underkaste sig eller tage styringen, samt den gensidige afhængighed, der ligger heri. Det er holdet bag den Reumertvindende ”FROST”, der igen har sat sig sammen og skabt ”LIVING ROOM”. Koreograf: Dansere:

TEATER ..............................................................

- AKUSTISK TURNÉ

Michael Learns To Rock har oplevet en overvældende succes på de seneste års akustiske turnéer og turnerer derfor atter i foråret 2014.

LIVING ROOM

Fredag den 21. marts 2014 kl. 19.30

320,-/290,Løssalg: Studerende/børn: 120,-

Der er introduktion ved Olaf Johannessen kl. 17.30 - herefter mulighed for spisning af teatermenu til kr. 100,- HUSK TILMELDING!

MICHAEL LEARNS TO ROCK

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN

Tina Tarpgaard Nelson Smith, Siri Wolthoorn, Rumiko Otsuka og Jonas Örknér 21

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Mandag den 7. april 2014 kl. 19.30

BALLET ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

230,-/180,185,-/135,-

280,-/230,Løssalg: Studerende/børn: 80,-


DON JUAN

- DET KGL. TEATER

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Fredag den 11. april 2014 kl. 19.30

TEATER ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

Skørtejægeren Don Juan kan ikke få nok af kvinder, og fører en lang liste over sine erobringer. Unge, gamle, tykke, tynde, høje og lave – for ham har de alle attraktionsværdi. Som en af de stærkeste fortællinger i operahistorien rører Mozarts Don Juan ved noget dybtliggende i alle mennesker. Nu kan du opleve klassikeren i forfriskende ny dogmeversion.

345,-/295,300,-/250,-

395,-/345,Løssalg: Studerende/børn: 195,-

Den brændende barokfortolker Lars Ulrik Mortensen er tilbage i spidsen for Skandinaviens førende barokorkester Concerto Copenhagen. Titelpartiet som den rastløse forfører synges af Palle Knudsen, omgivet af en lang række af Den Kongelige Operas kraftfulde kvinder: Gisela Stille, Inger Dam-Jensen, Sine Bundgaard, Ylva Kihlberg og Tuva Semmingsen, der ikke nødvendigvis tager Don Juans tilnærmelser for gode varer. ”Don Juan” synges på italiensk med danske overtekster. Producent: Iscenesættelse: Medvirkende:

Det Kongelige Teater Anna Dirkinck-Holmfeld Palle Knudsen, Gisela Stille, Inger Dam-Jensen, Peter Lodahl, Sine Bundgaard, Ylva Kihlberg Henning von Schulman, Tuva Semmingsen, Lea Quortrup og Morten Lassenius Kramp

DEN STUNDESLØSE

- INDGÅR I TEATERPAKKEN

MUSIKTEATRET - TEATERSALEN Mandag den 28. april 2014 kl. 19.30

TEATER ..............................................................

PRISER: Frit valg op til 4: Frit valg over 4:

En klassisk komedie om kærlighed og indbildt travlhed. Henrik Koefoed gør stor ståhej for ingenting, når han i rollen som Vielgeschrei "bilder sig ind at have så forfærdeligt travlt, mens han i virkeligheden ingenting har at bestille". Forjaget løber han fra det ene til det andet, i konstant bevægelse, uden mål eller formål. Desværre fører Vielgeschreis evindelige gøren og laden til, at kvinderne i hans hushold får kærlighedslivet i klemme: Hans giftesyge husholderske Magdelone kan snart ikke pudre sig yngre, og hans datter Leonora må ikke få sin elskede, fordi Vielgeschrei hellere vil have hende gift med en bogholder. Den handlekraftige tjenestepige Pernille finder sig ikke i, at kærligheden ofres på denne skammelige vis; hun vil forhindre Leonoras tvangsægteskab og samtidig sørge for, at Magdelone får sig en mand. Pernille udnytter Vielgeschreis svagheder, så han helt mister overblik og fodfæste. Da det hele når topmålet af vanvid og morskab, får intrigen en lykkelig slutning, hvor kærlighed og fornuft sejrer. Producent: Folketeatret.dk Instruktion: Kim Bjarke Medvirkende: Henrik Koefoed, Cecilie Stenspil, Sofia Nolsøe, Sonja Oppenhagen, Nikolaj Bjørn-Andersen, Tom Jensen, Henrik Weel, Ole Thestrup, Søren Hauch-Fausbøll og Esben Dalgaard Andersen 22

270,-/240,225,-/195,-

320,-/290,Løssalg: Studerende/børn: 120,-

Teateroptakt: Der er introduktion ved Ole S. Thomassen kl. 17.30 - herefter mulighed for spisning af teatermenu til kr. 100,- HUSK TILMELDING!


VIND 4 BILLETTER TIL VIVA, VIVE! EN HYLDEST TIL DANSEN, LIVET OG KÆRLIGHEDEN ...

Spørgsmål: Hvem er kunstnerisk leder af Black Box Dance Company? Svar:

Vinderen udtrækkes den 1. august og vil blive kontaktet direkte. Kuponen sendes til: Musikteatret Holstebro Den Røde Plads 16 7500 Holstebro

Navn Adresse Postnr. og by

Mærk kuverten ”Viva, Vive!”.

Tlf. nr. Email Må vi kontakte dig med gode tilbud pr. mail?

Ja

Nej

NYHEDSBREV OG EXKLUSIV SMS KLUB

EXKLUSIVE FORDELE Tilmeld dig Musikteatrets Nyhedsbrev og Exklusive sms klub og få nyheder, Last Minute tilbud og info pr. mail og på din mobil før alle andre!

s: Send sm

MTH EX

til 1272

VIND GAVEKORT HVER MÅNED PÅ KR. 500,(Medlemmer af Nyhedsbrev og sms klubben ”MTH EX” deltager

TILMELD DIG HER

automatisk i lodtrækningen hver måned)

Du kan afmelde Nyhedsbrevet på enten vores hjemmeside eller via link i bunden af hvert nyhedsbrev. Du kan til en hver tid udmelde dig af sms klubben – send sms MTH EX til 1272. Ind- og udmelding koster kr. 0,- + alm. Trafiktakst.

23


SALSOVERSIGTER Teatersalen Scene A

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

A

B

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

B

C

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

C

indgang

1

1

3

3

5

5

7

7

4

1

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

1

2

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

2

3

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

3

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

3

29

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

4

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

4

2

2

4

4

6

6

8

8

10

10

12

12

14

14

9

9

5

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

5

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

5

11

11

6

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

6

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

6

13

13

7

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

7

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

7

15

15

8

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

8

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

8

16

16

17

17

9

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

9

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

9

18

18

19

19

10

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

10

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

10

20

20

21

21

11

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

11

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

11

22

22

23

23

12

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

12

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

12

24

24

25

25

13

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

13

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

13

26

26

27

27

14

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

14

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

14

28

28

indgang

indgang

indgang

29 indgang

29 indgang

15

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

15

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

15

16

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

16

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

17

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

17

17

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

17

18

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

18

18

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

18

19

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

19

19

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

19

20

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

20

20

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

20

21

19

17

15

13

11

9

7

3

1

21

21

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

21

22

20

22

24

26

28

32

34

36

38

40

42

44

22

23

20

22

24

26

28

32

34

36

38

40

23

indgang

30 48

16

indgang

indgang

Sal

1

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

1

2

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

2

3

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

3

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

3

4

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

4

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

4

5

21

19

17

15

13

11

9

5

3

1

5

2

4

6

10

12

14

16

18

20

24

26

28

30

32

34

38

40

42

44

46

48

50

5

6

21

19

17

15

13

11

9

6

2

4

6

10

12

14

16

18

20

24

26

28

30

32

34

38

40

42

44

46

6

indgang

indgang

indgang

1. balkon

1

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

1

2

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

2

3

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

3

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

3

4

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

4

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

4

5

23

21

19

17

15

13

5

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

5

indgang

indgang

2. balkon

24

indgang

30 indgang


SALSOVERSIGTER BoxĂŠn

Viva, Vive! Scene

*Handicappladser Gulv

H*

H*

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

Rk. 1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

H*

H*

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

Rk. 2

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

Rk. 3

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

Rk. 4

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

Rk. 5

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

Rk. 6

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

29

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

Tribune

Gulv

Tribune

2

Knudsens Scene Balkon (unummereret) U U U U U

Rk. 01 Rk. 02 Rk. 03 Rk. 04 Rk. 05 Rk. 06

U

Rk. 07

U

Rk. 08

U

Rk. 09

U

Rk. 10

U

Rk. 11 Rk. 12 Rk. 13 Rk. 14 Rk. 15 Rk. 15

15

13

13 15

15

13 15

15

13

13 15

13 15

13

14

11

9

11

9 9

11

10

5

7

9

1

3

1

4 Gulv

25

1 2

6

4

8

6

8

10 8

8

10

10

14

14

12

12

14

14

12

12

10

14

14

12

12

14

14

12

12

10 10

8

6 6

10 8

6

4 4

8

10

14

14

12

12

14

14

12

12

10 10

8

6

4

2 2

6

4

2

8

12

12

10 10

8

6

4

2

1

3

4

2

8

6

10 10

8

6

4

2

1

3

5 6

1

3

5

2

8

6

4

8

6

4

2

1

3

5

7 8

3

5

7

1

6

4

2

6

4

2

1

3

5

7

9

3

4

2

1

4

2

1

3

5

7

9

11

12

7

1

3

5

2 2

1

3

5

7

3

5

7

1 1

3

5

7

9

5

7

9

3 3

5

7

9

11

7

9

11

5 5

7

9

11

13

9

11

11

7 7

9

11

13

13

11

11

13

9 9

11

13

13 15

11

13

13

11

14

14

Balkon (unummereret) U U U U U U U U U U


BESTILLINGSBLANKET Navn : Adresse : Postnr. og by : Privat- / arbejds- / mobilnummer : E-mail :

(til nyhedsbrev og ”last minute” tilbud)

Bemærkninger : (har du nogle bemærkninger til din/jeres bestilling, så skrives de her)

Fra denne sæson har abonnenter kun 2 indgange til billetkøb, man tilmelder sig enten 4 forestillinger i Teaterpakken eller Vennepakken.

Teaterpakken

Teaterpakken indeholder disse 4 forestillinger, som Nordvestjysk Teaterkreds har sammensat: Javel Hr. Minister, Udsøgt Smerte, Gruppe 8 og Den Stundesløse. Vælger du disse 4 forestillinger, så vil du bibeholde dine faste pladser til disse. Billetter til de 4 forestillinger plus evt. tilkøb tilsendes sammen med en faktura. Medlemskabet fortsætter automatisk, med mindre det opsiges skriftligt senest den 1. juli 2013 til Musikteatrets billetkontor. Har vi ikke hørt noget fra dig inden da vil du få tilsendt 4 billetter til Teaterpakken.

Vennepakken

Vennepakken er for de abonnenter, som ønsker at vælge frit mellem alle arrangementerne i dette program. Man skal blot vælges 4 forskellige arrangementer, som indgår i Vennepakken, for at kunne købe til rabatpris. Billetter til alle 4 arrangementer plus evt. tilkøb SKAL afhentes og betales på én gang! Ønsker du frit at vælge mellem arrangementerne, så skriv antal ud for de ønskede arrangementer på side 27, og aflever eller send side 26 og 27 til Musikteatrets billetkontor inden 1. juli 2013!

PRAKTISKE OPLYSNINGER Billetsalg: 9611 7979 Administration: 9611 7878 E-mail: post@musikteatret.dk Web: musikteatret.dk Homebanking Vestjysk Bank: Reg. nr.: 7600 kontonr.: 4057402 BILLETBESTILLING Ønsker du at bestille ekstra billetter eller vælge frit mellem arrangementerne, så skal du udfylde bestillingssedlen på side 27. Betaling kan overføres direkte til ovenstående konto nr. eller ved at henvende dig pr. telefon eller personligt til Musikteatrets billetkontor. OMBYTNING AF BILLETTER Vi tilbyder at bytte en allerede købt abonnementsbillet til en anden abonnementsbillet mod et gebyr på kr. 10,- pr. billet, hvis der skulle komme noget i vejen for brug af billetten. Dog senest 3 uger før arrangementsdatoen. BILLETKONTORET HAR ÅBENT Mandag – fredag kl. 11.00 – kl. 16.00.

MEDLEMSKONTINGENT Der er ikke længere noget kontingent for at være medlem, og uanset om man køber Teaterpakken eller Vennepakken, så blive man automatisk medlem af Nordvestjysk Teaterkreds. BETALINGSBETINGELSER FOR ABONNENTER AF TEATERPAKKEN 1. rate 01.10.13 – 2. rate: 01.02.14 HANDICAPVENLIGE FORHOLD Ønsker du at gøre brug af teleslynge eller sidder du i kørestol, meddeles dette venligst ved billetbestilling, så vi har mulighed for at imødekomme dit behov. Ledsagere til handicappede får en billet u/b, når handicapbilletten købes. LEJE AF LOKALER Skal du afholde et møde, konference, fest, konfirmation, bryllup eller et helt andet arrangement, så har du mulighed for at leje dig ind i Musikteatret. Vi råder over mange faciliteter – ring på tlf. 9611 7878 og hør nærmere.

26

GAVEKORT Køb gavekort til oplevelser! Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan bruges til alle vore arrangementer inkl. spisning. Bestil og betal gavekortet direkte på musikteatret.dk, og modtag det med posten i løbet af et par dage. Du kan selvfølgelig også købe og afhente gavekortet direkte i Musikteatret. MUSIKTEATRETS RESTAURANT Der er mulighed for spisning i Musikteatrets restaurant inden de fleste forestillinger. Hold øje med disse logoer.

Arrangementsoversigt og billetbestilling hele døgnet på

WWW.MUSIKTEATRET.DK


TEATERSÆSON 2013-2014 FORESTILLING

DATO

KL.

STED

Kvinde kend dit skab

07/09/13

20.00

Odin Teatret

Aarhus Symfoniorkester

13/09/13

19.30

Teatersalen

19.30

Knudsens

HMS Pinafore 19/09/13 - 20/09/13

Ønsker dato:

Javel Hr. Minister - Teaterpakken

19/09/13

19.30

Teatersalen

Fregatten Jylland

24/09/13

19.30

Teatersalen

Cæcilie Norby

27/09/13

20.00

Knudsens

19.30

Teatersalen

No Sweat 26/09/13 – 28/09/13

Ønsker dato:

Peter Belli med Band

04/10/13

19.30

Teatersalen

Simon Talbot

05/10/13

20.00

Teatersalen

Anne Linnet Band

11/10/13

20.00

Teatersalen

Saturday Night

21/10/13

19.30

Teatersalen

Musik & Fis 2

25/10/13

20.00

Teatersalen

Andreas Bo

26/10/13

19.30

Teatersalen

Signe Svendsen med band

26/10/13

20.00

Knudsens

Udsøgt Smerte - Teaterpakken

29/10/13

19.30

Teatersalen

Mette Lisby

31/10/13

20.00

Teatersalen

Historien om ALT

06/11/13

19.30

Teatersalen Knudsens

Rasmus Nøhr

06/11/13

20.00

Ønsker dato:

kl.:

Pink Floyd Project

08/11/13

19.30

Teatersalen

Ivan Pedersen og Trio

08/11/13

20.00

Knudsens

Laid Back

14/11/13

20.00

Hall of Fame

Musicals Forever

16/11/13

19.30

Teatersalen

Burhan G

16/11/13

21.00

Boxén

22/11/13

19.30

Teatersalen

18.30

Boxén

Viva, Vive! 07/11/13 - 09/11/13

Rune Klan Julefrokost i Musikteatret 29/11/13, 06/12/13 og 07/12/13

Ønsker dato:

Boxén

Jul på Knudsens

08/12/13

15.00

Knudsens

Bruce Guthro

14/12/13

20.00

Teatersalen

Stig Rossen julekoncert

17/12/13

19.30

Teatersalen

Kandis

18/01/14

19.00

Boxén

Nytårskoncert

19/01/14

15.00

Teatersalen

Cabaret New Burlesque

24/01/14

19.30

Teatersalen

Tradish

25/01/14

19.30

Knudsens

Linda P

30/01/14

20.00

Teatersalen

Stormen

31/01/14

19.30

Teatersalen

Ronja Røverdatter

06/02/14

18.00

Teatersalen

Færdig med fyrre?

18/02/14

19.30

Teatersalen

Sort på Hvidt

01/03/14

20.00

Odin Teatret

Rosa fra Rouladegade

09/03/14

15.30

Teatersalen

The Show – A tribute to ABBA

11/03/14

19.30

Teatersalen

The Orphan Circus

12/03/14

20.00

Odin Teatret

Gruppe 8 - Teaterpakken

21/03/14

19.30

Teatersalen

Michael Learns To Rock

22/03/14

20.00

Teatersalen

Living Room

07/04/14

19.30

Teatersalen

Don Juan

11/04/14

19.30

Teatersalen

Den Stundesløse - Teaterpakken

28/04/14

19.30

Teatersalen

Der tages forbehold for ændringer og trykfejl.

27

OP TIL 4 ANTAL

OVER 4 ANTAL

STUD./BØRN ANTAL

LØSSALG ANTAL

PRISGRUPPE A ELLER B


Den Røde Plads 16 • 7500 Holstebro • tlf. billetsalg: 9611 7979 • tlf. adm.: 9611 7878

Abonnementsprogram 2013 2014 Musikteatret Holstebro  

Musikteatret Holstebro

Abonnementsprogram 2013 2014 Musikteatret Holstebro  

Musikteatret Holstebro

Advertisement