__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

27+28/09

I LOVE IT IN CONCERT

Program


TAK... Det er kun de allerfærreste forundt at se ens livsrejse omsat til sang og musik, fortolket af de dygtigste kunstnere. Med premieren på ’I Love It – in Concert’ kan jeg med stolthed sige, at så heldig er jeg. Og det kan jeg takke de tre fantastisk komponister, Mathias Madsen Munch, Rasmus Lundgreen og Claus Reenberg, for. Jeg blev både nysgerrig og beæret, da de kom og bankede på min – eller rettere sagt min mors – dør for tre år siden, hvor vi mødte hinanden for første gang i Nibe. De præsenterede mig for idéen om at sætte musik til min livshistorie, på samme måde som med H.C. Andersens magiske historie om ’Den Grimme Ælling’. Jeg blev øjeblikkeligt betaget af deres talent, positive energi og passion for projektet. Ligesom jeg, tror Claus, Mathias og Rasmus på, at man kan gøre sine drømme til virkelighed, og jeg er så stolt på deres vegne af, at alle deres anstrengelser nu har båret frugt. I aften sidder jeg ydmygt her i Musikkens Hus i skønne Nordjylland, hvor jeg voksede op. Om lidt går tæppet for ’I Love It –in Concert’, som akkompagneres af de blændende dygtige musikere i Aalborg Symfoniorkester, dirigeret af ingen ringere end Henrik Vagn Christensen, og rollerne spilles af de eminente sangere Bryan Rice, Christian Lund, Nicoline Siff Møller og Teit Samsø. Jeg kan allerede sige: I love it! Lad os fortsat fejre livet og hinanden. De varmeste hilsner Ole

.....


FORORD Kære publikum Tak fordi du er kommet! Det er virkelig skønt at se dig. Du ser godt ud. Du er nu klar til at se ’I Love It – in Concert’ – en ny og unik koncertoplevelse om Ole Henriksens liv. Nu er det tid til at slappe af, finde smilet frem og lade hverdagens stress og jag glide lidt i baggrunden for en stund. I de næste par timer vil du blive forkælet, når orkestret og solisterne tager dig med ud på et fantastisk, musikalsk eventyr. Et eventyr hvor gode og onde kræfter kæmper for at vinde kontrollen over vor helt - en helt, der laver creme. Men bag den eventyrlige facade gemmer sig samtidig historien om en mand, som i livets mest vanskelige situationer må træffe nogle afgørende og eksistentielle valg; En mand som vælger at sige JA til livet, hvor det modsatte synes oplagt. Som vælger at forfølge sine håb og drømme. Som vælger at kæmpe sig igennem modstand, tvivl og frygt, og som lærer aldrig at give efter for had og selvmedlidenhed, men i stedet vælger at fokusere på det positive i livet. Velkommen til ’I Love It – in Concert’. De venligste hilsner Remulus Entertainment, Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester

.....


OM KONCERTEN ’I Love It - in Concert’ er et samarbejde mellem Claus Reenberg, Mathias Madsen Munch og Rasmus Lundgreen fra Remulus Entertainment, Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester. Koncerten er akustisk med lettere forstærket vokal.

Claus Reenberg

Mathias Madsen Munch

Rasmus Lundgreen


MEDVIRKENDE ’Ole’ ’Harvey’ ’Laurence’ ’Magita og Reta’ Special guest star:

Bryan Rice Teit Samsø Christian Lund Nicoline Siff Møller Ole Henriksen

Dirigent:

Henrik Vagn Christensen

Orkester: Aalborg Symfoniorkester Musik og tekst: Claus Reenberg Mathias Madsen Munch Rasmus Lundgreen Producent: Musikkens Hus Koncept: Remulus Entertainment Orkester-arrangementer: Mathias Madsen Munch Thomas Bryla Johannes Ettrup Manuskript: Claus Reenberg Rasmus Lundgreen Dramaturg:

Nikolaj Tarp

Visuals: Ian Bach Nikolaj Tarp Fotograf: Jeppe Bjørn Tegnet plakat og logo:

Touraj Khosravi


I LOVE IT – IN CONCERT

Et farverigt og musikalsk eventyr om Ole Henriksen Handlingssynopsis Vi møder Ole Henriksen på en bro ved Limfjorden i Nibe, hvor Ole overvejer at gøre en ende på sit liv. Ole er alene, udstødt og ulykkelig (’Fjordens Bred’). På broen opsøges Ole af amerikaneren Harvey (’Lev Livet Nu’). De to bliver nære venner og Harvey tager Ole med til Jakarta i Indonesien (’Verdens Ende’). I Jakarta er der liv og glade dage (’Lykkelig’). Dagene går med fester, druk og den usunde livsstil får Oles hud til at slå ud. En dag møder Ole Magita, den lokale ”heksedoktor” og ekspert i helende urter. Hun kurerer Oles hudproblemer (’Special Price’), og Ole drager ind i Magitas verden (’Kita Menyukainya’). Ole har endelig fundet sit formål i livet (’Skin Care Guru’). Harvey overtaler Ole til at tage med til Los Angeles (’Hollywood’). Laurence introduceres til Oles liv, og Ole grundlægger sin egen hudplejeklinik (’The American Cream’), men kunderne udebliver. Harveys karriere er gået i stå og efter et stort skænderi, hvor også Laurence er inddraget, går Harvey i vrede. Ole frygter at rejsen til USA var en stor fejl (’Hvorfor Tog Jeg Med?’) Ole har brug for et mirakel, hvis hans drøm skal lykkes og i det samme træder journalisten Reta fra L.A. Times ind ad døren (’Miraklerne Sker’). Reta tilbyder Ole en hel artikelserie, hvis han kan kurere hendes akne. Behandlingen bliver en succes, og Oles store gennembrud er en realitet. Oles popularitet stiger, og han inviteres til talkshow hos Oprah. Før talkshowet får Ole hjælp af Laurence med at tøjle sin nervøsitet (’Dit Yndlings TV-Show’). Imens ser Harvey til på sidelinjen, hvor han bliver mere og mere frustreret over Oles succes og sin egen fiasko (’De Rige Svin’). Laurence fantaserer om et liv sammen med Ole (’Du Og Jeg’), og skal lige til at erklære sin kærlighed til Ole, da Harvey træder ind ad døren, opsat på at vinde Ole tilbage. Det ender i et skænderi, og Ole smider dem begge på porten. Han har ikke brug for nogen af dem (’Skænderiet’). I et mareridt får Ole besøg af Magita som irettesætter ham og minder ham om, hvad han lærte i sin tid i Indonesien (’Du Må Aldrig’). Ole opsøger Harvey i håbet om, at de kan skilles som venner, men Harvey er såret og ødelagt. Han truer Ole med at skyde ham, og Ole må flygte for livet (’Et Enkelt Klem’).


Efter at have set døden i øjnene indser Ole, at Laurence er manden, han elsker, og han haster af sted for at finde ham. I mellemtiden har Laurence indset, at Ole ikke vil gengælde hans kærlighed, og han forbereder sig på at forlade byen og søge kærligheden andre steder (’En Skønne Dag’). Han opsøges dog af Ole, som indrømmer at han har begået sit livs fejltagelse og bekender sin ubetingede kærlighed til ham (’I Love It’). Hvis Laurence vil være sammen med Ole må han elske ham, som han er. Laurence lytter og overgiver sig til Oles kærlighedsbekendelse.


OM SOLISTERNE

’OLE’ SYNGES AF BRYAN RICE

Koncertens omdrejningspunkt, ’Ole’, synges af popsangeren Bryan Rice, der har haft stor succes med sine engelske popsange. Det er første gang, at Bryan skal synge med et fuldt symfoniorkester og første gang, at han skal optræde med sange på dansk. Bryans fine lyse klang er valgt for at ramme den unge Ole Henriksens naivitet og gåpåmod.

’HARVEY’ SYNGES AF TEIT SAMSØ

Koncertens skurk, ’Harvey’, synges af skuespiller Teit Samsø, hvis kendetegn er sin rockede og rå stemme. Teit har haft et forrygende 2017 med roller i ’Saturday Night Fever’ og til efteråret skal han spille hovedrollen som Tommy Seebach i Fredericia Teaters opsætning ’Seebach’.


’LAURENCE’ SYNGES AF CHRISTIAN LUND

Koncertens helt, ’Laurence’, synges af skuespiller Christian Lund, der er en af landets allerbedste sangere inden for musicalgenren. Christians flotte tenor er indbegrebet af Disney; På scenen har han optrådt med hovedroller i bl.a. ’Klokkeren fra Notre Dame’, ’Den Lille Havfrue’, og ikke mindst sunget den mandlige hovedrolle i Disney’s ’Frost’.

’MAGITA’ SYNGES AF NICOLINE SIFF MØLLER

Koncertens eventyrlige karakter, ’Magita’, synges af den erfarne sanger Nicoline Siff Møller, der har præget den danske musicalscene i mere end 20 år. Hun har haft hovedroller i adskillige opsætninger bl.a. ’Mamma Mia’ i Tivoli og ’Jordens Søjler’ på Østre Gasværk. Nicolines stemme favner både den dybe klang og den lyse top.


SANGOVERSIGT Første akt

Sang 1 – ’Det Bli’r en God Dag’, Koncertsalen Laurence, Ole, Harvey & Magita Sang 2 – ’Tilbage til Nibe’, Overture Instrumental Sang 3 – ’Fjordens Bred’, Ved Limfjorden Ole & kor Sang 4 – ’Lev Livet Nu’, Ved Limfjorden Harvey, Ole & kor Sang 5 – ’Verdens Ende’, I Jakarta Ole & Harvey Sang 6 – ’Lykkelig’, I Jakarta Harvey & Ole Sang 7 – ’Special Price’, I Jakarta Magita, Ole & kor Sang 8 – ’Kita Menyukainya’, I Jakarta Magita, Ole & kor Sang 9 – ’Skin Care Guru’, I Jakarta Harvey, Magita, & Ole Sang 10 – ’Hollywood’, I USA Harvey, Magita, Ole & Laurence


SANGOVERSIGT Anden akt

Sang 11 – ’The American Cream’, I USA Laurence, Harvey & kor Sang 12 –’Hvorfor Tog Jeg Med?’, På Oles Spa Ole Sang 13 – ’Miraklerne Sker’, På Oles Spa Reta, Ole & kor Sang 14 – ’Dit Yndlings TV-Show’, Ole i talkshow Laurence, Ole, & Oprah Sang 15 – ’De Rige Svin’, Hos Harvey i L.A. Harvey Sang 16 – ’Du Og Jeg’, På Oles Spa Laurence & Ole Sang 17 – ’Skænderiet’, På Oles Spa Laurence, Harvey & Ole Sang 18 – ’Du Må Aldrig’, I Oles drøm Magita Sang 19 – ’Et Enkelt Klem’, Hos Harvey i L.A. Harvey Sang 20 – ’En Skønne Dag’, Hjemme hos Laurence Laurence Sang 21 – ’I Love It’, Hjemme hos Laurence Ole & Laurence


Musikkens Plads 1 9000 Aalborg Tlf.: 60203000

www.musikkenshus.dk www.facebook.com/musikkenshus www.instagram.com/musikkenshus

Profile for Musikkens Hus

"I Love It - in Concert" program  

"I Love It - in Concert" program  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded