Page 1

25

Tastets d’enginyeria i Ferrocarril Activitat que es realitza conjuntament amb el campus de l’UPC de Vilanova.

Amb aquesta proposta, s’ofereixen visites obertes als laboratoris i classes de la universitat amb la possibilitat de fer un experiment, provar un software, etc., assistits per professorat universitari. I a continuació, una visita lliure a les instal·lacions del Museu del Ferrocarril de Catalunya. L’objectiu és apropar als estudiants de Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat a conèixer la universitat i desprès endinsar-los en un viatge per la història del ferrocarril. Adreçada nois i noies d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius El preu del grup classe és de 35€, només una mica més d’un euro per alumne.


26

“Els nostres records d’escola. Viatges de la memòria: entre fum i carbó”. Aquest taller l'organitza i coordina la Regidoria del Pla de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Hi participen persones grans voluntàries, protagonistes anònims, que van ser testimonis dels fets contemporanis més representatius tant per la història com per la seva relació amb el ferrocarril i la seva evolució a Vilanova i la Geltrú. Desprès del visionat d’un vídeo/documental, aquestes persones entren en diàleg amb els nois i noies que fan la visita. Adreçada nois i noies d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Per als estudiants de Vilanova, l’activitat és gratuïta.

Altres visites escolars 2013-14  

Activitats adreçades als nivells d'Educació Secundària i Postobligatòria, que el Museu ha realitzat conjuntament amb el campus de l'UPC de V...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you