Page 1

Tilbudene varer fra 3. til 19. april. Forbehold om trykkfeil.

30%

Halv pris!

rabatt

på en rekke varer til terrassen

20% rabatt

på måltilpasset solskjerming og gardiner

1 Følg oss på fargerike.no, facebook.com/fargerike, Instagram @fargerike_norge og fargerikebloggen.no

149 Før kr 298 2,7 ltr Baronesse Basic veggmaling


Hurra!! Nå får du 20% rabatt på all måltilpasset solskjerming fra Luxaflex! Det som henger i vinduet er en viktig del av interiøret ditt. I tillegg har innvendig solskjerming praktiske egenskaper som å skjerme for sol og innsyn. Kom og ta en prat med oss, så viser vi deg mange spennende muligheter innenfor vindusdekorering! Vi har solskjerming i mange fasonger og farger. Vi tar mål av dine vinduer slik at du får solskjerming som passer perfekt! OBS: Enkelte Fargerikebutikker fører ikke solskjerming.

Luxaflex Duette® finnes i hundrevis av forskjellige vev som gjør det mulig å kombinere strukturer, farger og plissébredder. Velg mellom transparente,halv-transparente og mørkleggende vev. Den innebygde isoleringseffekten hjelper til å holde varmen ute om sommeren og inne på vinteren. Passer fint også i tak- og trekantvindu. 2 Følg oss på fargerike.no, facebook.com/fargerike, Instagram @fargerike_norge og fargerikebloggen.no

20% rabatt

på måltilpasset solskjerming fra Luxaflex


20% rabatt

Luxaflex Facette® er gardinen for deg som vil kunne regulere innsyn og lysinnslipp samtidig som du vil gi rommet eleganse og personlig stil. Vil du heve hele gardinen, gjør du det som med en rullegardin. Kolleksjonen finnes i mange spennende farger.

20% rabatt

Luxaflex Plisségardin er mulighetenes gardin som du kan plassere både i skråvindu, takvindu og trekantvindu. Med top down/bottom up kan du dra ned på tradisjonelt vis, eller dra ned fra toppen om du ønsker å skjerme for nysgjerrige blikk uten å stenge alt lys ute.

20% rabatt

Luxaflex Liftgardin kommer i en mengde forskjellige farger og du kan velge blant mønstrete, stripete og ensfargede stoffer. Stoffene kan være tette, transparente, eller mørkleggende. Med modellen Top down / bottom up, kan du senke liftgardinen fra toppen og ned, men også trekke opp fra bunnen.

20% rabatt

Luxaflex Persienne En fleksibel og effektfull måte å skjerme for sollys med et bredt utvalg av alle regnbuens farger, modeller og lamellbredder. Du velger om de loddrette snorene skal matche persiennen, eller skape en spennende kontrast. Du kan også få mer enn én farge i en og samme persienne.

20% rabatt

Luxaflex Rullegardin Med vår rullegardinskolleksjon kan du velge om gardinen skal stenge ute alt lys eller bare skjerme. Vi har 300 ulike vev, og hjelper deg finne uttrykket og funksjonaliteten som passer ditt hjem. Sett ditt personlige preg ved valg av underlist, trekknopp eller sidetrekk.

20% rabatt

Luxaflex Twist™ Rullegardin er en stilren gardin som passer ethvert vindu. Gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vevsegment. Resultatet blir et vakkert og varierende lysinnslipp som du selv regulerer.

3


20% rabatt

Kjøp nå og få 20% rabatt på aluminiumpersienner fra Kirsch! Finnes i hvit, sølv og svart. Lamellene er 25 mm brede og persiennen heves og senkes enkelt med snortrekk. Bredde: 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190 og 200 cm. Høyde: 130, 160 og 220 cm

20%

10%

rabatt

rabatt

på alle gardiner

på alle gardinstenger

Kjøp nå og få 20% rabatt på alle gardiner og 10% rabatt på gardinstenger! Med forskjellige tekstiler og gardintyper kan du oppnå alt fra et stilrent enkelt minimalistisk uttrykk, til en fargerik grafisk effekt. OBS: Ikke alle butikker fører gardiner og gardinstenger. Rabatten gjelder stoffer/tekstiler, ikke søm.

Nye design!

Tower Oak Polar

Mountain Pine Sepia

Everest Oak

Mountain Pine

Everest Oak Grey

Mountain Pine Nature

298

20% 30% rabatt

per m2 Mammut laminat RBI

Vår bestselger - Mammut laminat fra RBI Hvis du stiller høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke er Mammut valget for deg. Fantastiske overflater og et mangfold av dekorer med utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. 12mm med G5 klikksystem som er lett å legge. Bildet viser Capital Oak Light

på alle gardiner per m2 Ideo Laminat

Ideo laminat før kr 168,- nå kun kr 117,60 per m2 Et solid laminatgulv på 8mm med G5 klikksystem. Finnes i flere dekorer.

4 Følg oss på fargerike.no, facebook.com/fargerike, Instagram @fargerike_norge og fargerikebloggen.no


Laminat er ikke lenger bare et slitesterkt gulv.

Nyhet! Long Board laminat!

Heritage Grey

Snow Oak

Moonshadow

Nostalgic Pine

Classic Oak

Heritage Rustic Oak

Nyhet! Long Boards laminatgulv Long Boards er et laminatgulv med ekstra lange og brede planker for en mer rustikk, solid og moderne look. Slitesterkt og holdbart med 25 års garanti i hjemmemiljø! Svært enkelt å legge med 2-lock låsesystem som har silikonforsterkede vannavvisende skjøter. Plankestørrelse 2033 x 240 mm. 2,44 m2 per pakke. Hovedbildet viser designet Snow Oak.

248 per m2 Long Boards laminat fra Tarkett

5


Eventyrlige 30% rabatt på alt du trenger til terrassen!

348

Baron Terrassebeis

Vannbasert terrassebeis som sikrer en vannbestandig beskyttelse og gir en meget pen beiseffekt selv på tidligere behandlede flater.

Før kr 498 2,7 ltr Baron Terrassebeis

348

30%

Før kr 498

rabatt

2,7 ltr Baron Extra Terrassebeis

Baron Extra Terrassebeis Ekstremt penetrerende terrassebeis med kinesisk treolje. Fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse.

30% rabatt

Baron Husvask Vannbasert rengjøringsmiddel for utvendig vask av tre- og murhus.

2,7 ltr Baron Terrasseolje

Baron Terrasseolje nå kun kr 124,60 Treolje som trenger dypt ned i treverket og dermed gir god beskyttelse mot vær og vind, samt minimerer sjansen for at treverket sprekker.

30% rabatt

Baron Nøytral Nøytraliserer flater etter behandling med Baron Terrasserens.

30% rabatt

Terrassesett rull og etterstryk Lås rullen ved å trykke inn tappen på bøylen og stryk over. Hindrer overskytende beis på terrassen.

6 Følg oss på fargerike.no, facebook.com/fargerike, Instagram @fargerike_norge og fargerikebloggen.no

30% rabatt

5 ltr Baron Terrasserens

Baron Terrasserens nå kun kr 173,60 Meget kraftig rensemiddel som effektivt fjerner smuss som fett, olje, sot og skitt. Brukes kun før behandling av terrassen, ikke til årlig vask.

30% rabatt

Jordan Terrasseskrubb Til fjerning av treolje og skitt. Størrelsen er tilpasset vaskebøtte og Jordans treskaft med gjenger.


Tips & Råd: Så enkelt vasker du terrassen før behandling: 1) Påfør Baron Terrasserens med lavtrykkssprøyte, pensel eller rulle som tåler lut. Husk maske og vernebriller! 2) Skrubb godt, f.eks. med en terrasseskrubb på forlengerskaft, og skyll godt av med rikelige mengder vann 3) Nøytraliser flaten med Baron Nøytral 4) Mål fuktigheten i terrassen med en fuktmåler. Når terrassen er tørr, påfør terrassebeis med Jordan Ultimate terrassesett på forlengerskaft for å spare tid og krefter

30% rabatt

5 ltr Lavtrykksprøyte nå kun kr 103,60 Den enkleste og raskeste måten å vaske terrasse og fasade, er ved hjelp av en lavtrykksprøyte. Denne får du garantert god bruk for til flere formål!

Casco Marin & Teknik kr 168,Et smart allround lim og fugemasse til bruk inne og ute.

Casco LiquiSole kr 118,Til liming av regntøy, teltduk, parasoller, skinn osv.

5) Hurra, du er ferdig! God sommer!

Ny terrasse? Nytt, trykkimpregnert trevirke må få tørke ut i et par måneder. Finnes det rester av impregneringssalter (grønne saltkrystaller), må disse børstes bort med en stiv børste og deretter spyles med vann.

30%

La treverket bli tørt før du beiser/oljer. Det måler du enkelt med en fuktmåler.

rabatt

per m2 Terrassegress

Balkong- og terrassegress - Finnes i flere farger! Jippi, nå kan du få enda friskere farger på terrassen! Terrassegresset kan ligge ute hele året og kommer i flere farger. Dette er et syntetisk kunstgress med knotter på baksiden for god drenering. 2 og/eller 4 meters bredde.

Plastmatte Laholm 70x200 nå kun kr 299,Plastmatte til utendørs bruk. Kommer i fargene antracite, blå, beige, grå og rød.

398

30% rabatt

Bergo Plattan XL - Finnes i flere farger! Lettlagt vedlikeholdsfritt gulv til terrassen, garasjen, kjellerboden osv. Finnes i flere farger!

60x90 Lammeskinn

Dørmatter 40x70 i mønstret kokos. Nå kun kr 69,Dekorative dørmatter i assortert design som pynter opp foran terrasedøren.

Lammeskinn 60x90 cm. Nå kun kr 398,Deilige lammeskinn som gir varme og skaper en deilig lun stemning på terrassen!

7


Skal du male huset i år? Fargerike er best på kunnskap OG er billig! Baron Ultra – Vår beste og mest solgte maling er en HiTech hybridmaling! Baron Ultra

1498 10 ltr Baron Ultra

998 Før kr 1198 10 ltr Baron Storm

Baron Ultra er en hybridmaling. Oljen trekker inn i treverket og beskytter mot fukt og oppsprekking, mens akrylmolekylene gir svært lange vedlikeholdsintervaller fordi de tåler solens UVstråler svært godt. Baron Ultra holder treverket tørt fordi filmen er elastisk og pustende. Den kremfløteaktige konsistensen gjør den meget lett å smøre ut, og gir fantastisk god dekke. Rask tørketid gjør at du i gode værforhold kan rekke to strøk på en dag.

Baron Storm

Baron Storm er en kombinasjon av dekkbeis og maling spesielt utviklet for maksimal farge og glansstabilitet i harde klimatiske værforhold. Baron Storm beskytter mot fuktopptak og oppsprekking, og gir en pen og smussavvisende halvblank overflate.

598

648

25% rabatt 10 ltr Baron Dekker

Baron Dekker før kr 798,- nå kun kr 598,Baron Dekker er en dekkende oljebasert alkyd som gir treverket god beskyttelse mot fuktopptak og oppsprekking. Fyller godt og dekker i sprekker og ujevnheter, og gir en halvblank overflate.

2,7 ltr Baron Dør&Vindu

Baron Dør&Vindu Spesialutviklet ren akrylmaling med kort tørketid slik at du får lukket vinduer og dører få timer etter siste penselstrøk. Kan brukes som toppstrøk på alle husets detaljer.

8 Følg oss på fargerike.no, facebook.com/fargerike, Instagram @fargerike_norge og fargerikebloggen.no


Oppussingseventyret starter hos Fargerike!

Fargerike kan mest om farger! BLEK SMARAGDGRĂ˜NN FR5404

LOFOTEN FR1211

STOKKROSE FR5403

9

99


Vi fargelegger Norge!

Årets Farge er blågrønt! Blågrønt er kombinasjonen av nordmenns to favorittfarger; blått og grønt. Fargen kommer i en mengde nyanser, fra bleke akvamarinnyanser, til kraftig og mørk petroleum. Alle nyansene er hentet fra norsk natur, og passer utmerket til de nordlige lysforholdene. Fargen er en av de såkalte «nye nøytrale», og fungerer perfekt som grunnfarge både innenfor interiør og mote. Fordelen med fargen er at den kan kombineres med bortimot alle andre farger, skaper en atmosfære som du ikke får til med de klassiske nøytrale, og er utrolig enkel å lykkes med. Kom og hent fargekartet hos din nærmeste Fargerikebutikk i dag!

149 Før kr 298 2,7 ltr Baronesse Basic Veggmaling

298 Før kr 348 2,7 ltr Baronesse Silke

Halv pris!

Baronesse Basic

Vanntynnet akrylforsterket maling som kan brukes til både vegg og tak innendørs. Glans 07. Kan blandes i mange lyse fargenyanser.

Baronesse Silke – Vår mest solgte veggmaling! Baronesse Silke

Baronesse Silke er en vanntynnet veggmaling til innendørs bruk som gir en silkematt, skjoldfri og vaskbar overflate med glans 09. Merket med EU-blomsten og Svanen.

10 Følg oss på fargerike.no, facebook.com/fargerike, Instagram @fargerike_norge og fargerikebloggen.no


178

Lady Vegg 10

Veggmaling for slette flater som gir et flott sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Lett å påføre og tørker raskt. Spruter lite ved påføring. Glans 10.

Før kr 348 2,7 ltr Lady Vegg 10

398

498 Før kr 648

Før kr 498

2,7 ltr Lady Supreme Finish

2,7 ltr Lady Pure Color

Lady Pure Color

Matt veggmaling som gir en unik, vakker fargeopplevelse. Den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere, og sterke farger oppleves mykere. Malingen er av høyeste kvalitet og sikrer at det flotte utseende blir ivaretatt over tid.

Lady Supreme Finish

Flott finish til tre og panel. Suveren utflyt gir en jevn og vakkert overflate. Ekstremt slitesterk slik at malingen holder seg vakker lenge. Finnes i glansgrad 05, 15, 40 og 80.

2,7 ltr Tyrilin Interiørbeis kun kr 698,-

Vakker matt, vanntynnbar oljebeis til ubehandlede vegger og tak av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, gir en vakker lød og et flott fargespill. Enkel å påføre, luktfri og tørker hurtig. Ett strøk er nok! Effektivt lysfilter motvirker gulning av treveket. Kan blandes i mange beisfarger. 11


30% rabatt på alt til vårrengjøringen! ULTRA mikrofiber støvklut

Jordan Gulvklut

Jordan Vindusett Jordan Gulvskrubb

Jordan Feiesett

Jordan Gatekost 30 cm

Jordan Mopp Tak/Vegg

Jordan Multikost

Jordan Skurebørste

Jordan Feiesett

Jordan Støvkost

Fargerike er Norges største fargehandel med 121 butikker over hele landet. Vi har bransjens mest fornøyde kunder. Her finner du din Fargerike butikk: Akershus Fargerike Asker, Asker Fargerike Kolbotn, Sofiemyr Fargerike Sletvold, Jessheim Fargerike Ås, Ås Aust Agder Fargerike Arendal, Arendal Fargerike Christensen, Arendal Fargerike Evje, Evje Fargerike Grimstad, Grimstad Fargerike Lillesand, Lillesand Buskerud Fargerike Brakerøya, Drammen Fargerike Colibri, Drammen Fargerike Eiker, Hokksund Fargerike Hemsedal, Hemsedal Fargerike Kjell Rygg, Geilo Fargerike Kongsberg, Kongsberg Fargerike Lothe, Drammen Finnmark Fargerike Alta, Alta Fargerike Kirkenes, Kirkenes Fargerike KLH Farge, Vadsø Hedmark Fargerike Elverum, Elverum Fargerike Flisa, Flisa Fargerike Kongsvinger, Kongsvinger Fargerike Sandermoen, Kirkenær Fargerike Skarnes, Skarnes Hordaland Fargerike Bømlo, Bremnes Fargerike Hjelle, Eikelandsosen Fargerike Husnes, Husnes Fargerike Knarvik, Isdalstø Fargerike Malerboden, Stord Fargerike Norheimsund, Norheimsund

12

66781001 66808020 63970609 64940650 37022050 37006010 37930873 37252800 37270650 32824061 32234900 32754515 32059950 32096080 32731109 32234780 78449240 78993553 78953434 62413320 62951337 62814200 62941080 62962505 53420415 56581525 53471728 56343080 53402170 56551733

Fargerike Os, Os Fargerike Torkelsen, Odda Fargerike Tvilde, Voss Fargerike Åsane, Ulset Møre og Romsdal Fargerike Breivika, Ålesund Fargerike Fylling, Valderøy Fargerike Hareid, Hareid Fargerike Herøy, Fosnavåg Fargerike Malertorget, Ålesund Fargerike Reknes, Molde Fargerike Sivertsen, Vestnes Fargerike Syvde, Syvde Fargerike Ørsta, Ørsta

56300380 53642480 56523100 55181015 70149993 70182031 70092690 70089625 70146353 71243450 71180150 70020800 92034622

Nord -Trøndelag Fargerike Enes & Olsen, Steinkjer Fargerike Enes & Olsen, Verdal Fargerike Husby Fagsenter, Namsos  Nordland Fargerike Bjerkvik, Bjerkvik Fargerike Fargesenteret Brønnøysund Fargerike Fauske Drogeri & Fargehandel Fargerike Lofoten, Leknes Fargerike Malerstua Bodø, Bodø Fargerike Melbu, Melbu Fargerike Ofoten Malerservice, Narvik Fargerike Sortland, Sortland

76952770 75020377 75646910 76080604 75500540 76157999 76947298 76111980

Oppland Fargerike Dokka, Dokka Fargerike Fagernes, Fagernes Fargerike Gulvsenteret, Gjøvik Fargerike Karlsen, Østre Gausdal Fargerike Ragnvald Moe, Lillehammer Fargerike Vinstra, Vinstra

61111599 61360611 61135790 61226800 61251520 61290708

Rogaland Fargerike Aksdal Senter, Aksdal

52779161

74075110 74075110 74270701

Fargerike Bygg/Miljø, Kleppe Fargerike Halvorsen, Varhaug Fargerike Hjertenes , Jørpeland Fargerike Larsen, Haugesund Fargerike Nærbø, Nærbø Fargerike Næss , Stavanger Fargerike Raglamyr, Haugesund Fargerike Rosland, Bryne Fargerike Sauda, Sauda Fargerike Skadberg Hansen, Egersund Fargerike Strand Miljø, Tau Fargerike Uniton, Kopervik Sogn og Fjordane Fargerike Førde, Førde Fargerike Florø, Florø Fargerike Måløy, Måløy Fargerike Sandane, Sandane Fargerike Sogndal, Sogndal Fargerike Sunde, Nordfjordeid Fargerike Øvrebø, Gaupne,  Sør-Trøndelag Fargerike Bjugn, Bjugn Fargerike Hitra, Hitra Fargerike Reinaas, Heimdal Fargerike Østerlie, Trondheim Telemark Fargerike Bø, Bø i Telemark Fargerike Christoffersen, Skien Fargerike Christoffersen, avd. Porsgrunn Fargerike Hegland, Notodden Fargerike Lunde, Lunde Fargerike Thorud, Rjukan Troms Fargerike Finnsnes, Finnsnes Fargerike Harstad, Harstad Fargerike Interiør, Harstad Fargerike Tromsø, Tromsø

51421944 51436100 51747204 52726831 51433311 51843570 52704747 51426015 52782248 51490394 51746308 52851492 57829950 57740366 57855300 57869195 57671277 57860377 57681055 72528850 72441489 72846210 73807878 35951350 41534701 97504400 35027100 35947250 35091147 77840188 77040090 97719650 77686615

Vest Agder Fargerike Corona Søgne, Søgne 97638000 Fargerike Corona Sørlandsparken,Kr.sand 97638000 Fargerike Corona Vågsbygd, Kr.sand S 97638000 Fargerike Kvinesdal, Kvinesdal 38350280 Fargerike Malerbua, Farsund 38390263 Fargerike Mandal, Mandal 38271050 Fargerike Sirnes, Flekkefjord 38321014 Fargerike Teppekroa, Lyngdal 38345577 Fargerike Vennesla, Vennesla 38155720 Fargerike Vikeland, Vennesla 38159111 Vestfold Fargerike Andebu, Andebu 33443322 Fargerike Bjørvik, Sandefjord 33421730 Fargerike C.Kristoffersen, Horten 33083100 Fargerike Gjert, Holmestrand 33052226 Fargerike H.Bygg, Holmestrand 33099271 Fargerike Larvik, Øya, Larvik 33139440 Fargerike Meyer, Tønsberg 33311312 Fargerike Åsgårdstrand, Åsgårdstrand 33081890 Østfold Fargerike Borg, Sarpsborg Fargerike Bretun, Moss Fargerike Egil Pedersen, Sarpsborg Fargerike Fargehuset, Halden Fargerike Jeløy, Moss Fargerike Kjøstelsen, Fredrikstad Fargerike Malern, Mysen

69101440 69251108 69148360 69184711 69279420 69367450 69846960

Fargerike innstikk web  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you