Page 1

! !

ART ASSISTIT PER ORDINADOR ! ! ! Disseny 3D – Blender

! ! 3r Trimestre ! ! ! ! ! ! ! !

!

Mireia Muntané Martí 1 Batxillerat F 3 Juny 2014 Art Assistit per Ordinador

!


Isuu de les pràctiques

! Pràctica 1: Aquesta pràctica es basava en el canvi de color en cada cara d’un objecte. Era un treball lliure en quant a disseny però havíem d’aplicar diferents colors en les diferents cares dels objectes afegits.!

! ! Pràctica 2: Un cub de fusta. La finalitat d’aquesta pràctica era aconseguir un efecte de fusta en un cub afegint-hi una textura i editant-la per tal de simular la fusta.!

!


Pràctica 3: Un Robot. Aquí vam fer el disseny d’un robot basantnos amb un exemple i partint de figures geomètriques com cubs, cilindres, esferes...etc. En acabar vam pintar-lo tot de colors per donar-li un efecte més real.!

!

! !

!

Pràctica 4: El marc de fotos i el pot de llapis. En aquesta pràctica vam aprendre a afegir imatges en un pla i també a solidificar objectes (en aquest cas el marc de fotos). També vam aprendre a ficar cadenes de vèrtex per fer els bolígrafs i a editar en mode estructura a l’hora de col·locar-los be dins el pot. Jo vaig aprofitar i vaig intentar donar un efecte de fusta al pot aplicant el que vam fer a la pràctica 2. !


Pràctica 5: El cotxe. A l’hora de fer el disseny del cotxe vam aprendre a ficar imatges de fons (Blueprints). Aquestes imatges ens servien de “pauta” per fer el cotxe tal i com en l’exemple. Després el pintàvem al nostre gust. !

!

! !

!

Pràctica 6: La habitació. Per acabar hem fet una habitació que havia de tenir una finestra i una columna com a mínim. La finestra és un objecte descarregat d’internet i axò és en el que es basava aquesta pràctica. Aprendre a importar objectes descarregats d’internet al nostre document de Blender i afegir-hi un cartell a la paret. A més cadascú ha anat fent el seu propi disseny i l’ha anat completant amb altres pràctiques que podien servir d’objectes per omplir l’habitació. !


! !

Àlbum digital Mireia Muntané  

Aquest és el meu àlbum digital d'Art Assistit per Ordinador. Aquí hi trobaràs algunes de les pràctiques que he fet amb el Blender aquest últ...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you