Page 1


CONEIXEM UNA MICA...

ROMA Roma capital d’Itàlia una ciutat de 2,711,476 d’habitants es unMUNTAGHA lloc per AFZAL visitar. I per això animem a Dtothom a veure 3r ESO aquest magnífic lloc on les obres d’art abunden, com ara el Coliseu. Podem arribar de moltes maneres però la més còmode es, sense dubte, l’anada en avió. Roma esta ple d’aeroports però el millor de tots, i que queda a 26 km del centre es l’aeroport Leonardo da Vinci, Fiumicino. D’allà solament hem d’agafar el tren, exactament amb el “trenlanzadera Leonardo exprés”. Baixem a l’estació Tiburtina i en tant sols 31min. arribarà al seu destí, Roma.


2 dies per veure Roma? problema aquí hi ha un per Roma amb els llocs visitar si vas allà si

Ningun recorregut que has de o si:

1r dia: Ciutat del Tothom necessita un hotel per Vaticà, Castell del Sant Angel,gran plaça Navona i el Partenó descansar, per que Roma es massa per veure-la en 1 dia sense 2n cansar-se! dia: Per poder gaudir fins i tot en el El Coliseu i “Los Foros”. hotel les vistes de Roma es millor anar a un hotel com l’hotel Dharma, aquest hotel encara tenint 1 estrella es un hotel amb habitacions de luxe, alguna d’elles consta amb TV LCD, aire condicionat, vistes sobre la ciutat, caixa fort entre altres.


Perdre’t per Roma es normal per això hem posat aquest mapa dels barris de Roma per poder saber sempre on estem en cada moment. Però si a algú no li agrada això de caminar sempre podem optar per: taxi, transport públic (metro, autobús...), bicicletes i fins i tot en barques!

Roma  

Roma, Italia

Roma  

Roma, Italia

Advertisement