Page 1

EFTERÃ…R

2017


Kære Publikum I bunden af en af de danske fjorde ligger der en by. Byen har et rigtigt kongeslot, et museum, en designskole og meget, meget andet. Den 10 kilometer lange fjord har, med sin 7 meter dybe sejlrende, været besejlet siden 1300-tallet. Området ligger på grænsen til det uregelmæssige og smukke morænelandskab, som blev skabt under den sidste istid.

Teater kan gøre os opmærksomme på skævheder, absurditeter og uligheder i vores liv og samfund. Teater prikker til det ofte alt for smalle perspektiv, hvorigennem vi mennesker iagttager livet. Teater kan flytte grænserne for, hvad den menneskelige hjerne vil og kan forstå. Teater er simpelthen et effektivt redskab til at få lirket menneskets følelsesmæssige sikkerhedssko af.

Det er her i denne smukke by med sin tusindeår gamle, spændende historie jeg snart skal bosætte mig. Et levende hus, et fantastisk personale, en kontorstol, og en ny opgave venter på mig. En opgave, som to andre mennesker har varetaget hen over de sidste ti år. To dygtige mennesker, som har brugt mange kræfter, sved, blod og tårer på at skabe og styrke Mungo Park Kolding. Der er rigtig meget at leve op til.

Jeg håber, at I vil blive ved med at være nysgerrige, føle jer velkomne og deltage i teaterets fortsatte udvikling. Det er jeres teater!

Mungo Park Kolding er et teater, som vil noget, som eksperimenterer, som undersøger, som tør at bevæge sig ud, hvor det kan være svært at bunde. Mungo Park Kolding har udviklet sig meget i den tid, teatret har eksisteret, så mine udfordringer er mange. At styrke det eksisterende, at fordybe sig i det, der allerede er, at udvikle nye samarbejder, at fortsætte det modige arbejde ind i fremtiden. Hvordan får vi vores trofaste publikum til fortsat at gå i teatret? Hvordan får vi nye publikummer til at opdage os? Hvordan former vi Mungo Park Kolding, så det bliver ved med at være et sted, som stiller de vigtige spørgsmål? Hvad og hvem definerer vor tids vigtige spørgsmål? De fire dygtige skuespillere, som udgør Mungo Park Koldings ensemble, er en altafgørende brik i at kunne løse disse udfordringer. Det, at lave teater, skal se let og overskudsagtigt ud, men at komme dertil som skuespiller kræver kolossalt mod, virtuos timing, en stor spandfuld musikalitet og kæmpe generøsitet fra den enkelte spiller.

2

Teaterdirektør Sophie Lauring


Og her lugter brunt og brændt 30. nov. - 16. dec. 2017 ÅRSKORTPREMIERE 29. nov. KREDITERING Medvirkende: Frank Thiel Maja Juhlin Marie Nørgaard Magnus Christensen Instruktør: Sophie Lauring Manuskript: Jens Korse Scenografi: Sir Grand Lear Lyddesign: Anna Lidell

Juleaften SKAL lykkes. Det skal den bare. Der er simpelthen ikke plads til fejltagelser eller improvisationer. Det skal være som planlagt, det skal være fejlfrit, og det skal være hyggeligt! Sådan er det. Og det ved alle. Så når juleaften alligevel går galt, er der kun én ting at bruge julenatten på mens højtidens budskab om barmhjertighed fordøjes: Forklaringer skal findes og den skyldige udpeges. Og i denne forestilling, hos den ellers så juleglade familie, ER det gået galt - grueligt galt. Så de tre tilbageværende bruger julenatten på at finde ud af hvad fanden der gik galt juleaften, mens resten af selskabet er gået i seng eller er løbet skrigende væk. Som i ethvert rigtigt juleeventyr banker det på døren denne sene nat. Og når man hele december er blev stopfodret med, at der ikke var plads i herberget, så ved man godt, at der skal rummes og lukkes ind – også selv om det ikke lige var sådan, man havde bestemt, at juleaften skulle være. Men nogle gange skal en juleaften virkelig være dårlig, for at den kan blive god igen.

VARIGHED Oplyses umiddelbart før premieren

3


Bilisten Vi lever i en tid, hvor vi er på vej hele tiden. Vi bevæger os som aldrig før. Vi skal udvikle os uafbrudt. Personlig udvikling, faglig udvikling, samfundets udvikling. Vi er i flow, vi er i proces, vi vækster, vokser, flytter os. Tiden er ikke for de stillestående. BILISTEN tager vejen forbi pendlerliv, trængsel, frihed, trafikregler, opråb til de andre bilister… og alt dét, der gør os til de mennesker, vi bliver til i bilen.

6. - 7. okt. 2017 24. - 26. okt. 2017 3. - 4. maj 2018

Frank Thiel står solo på scenen, som manden, der sætter sig bag rattet, og kan køre, hvorhen han vil. I bilen ved han hvem han er. Han er en, der er på vej. En der prøver at komme frem. Komme frem til meningen med det hele.

KREDITERING Skuespiller: Frank Thiel Instruktør: Viktor Tjerneld Dramatiker: Kristian Hallberg, Viktor Tjerneld og Lasse Bo Handberg Scenograf: Katrine Gjerding Lysdesign: Mårten K. Axelsson Lyddesign: Ida Jacobsen Forlag: Draken Teaterförlag VARIGHED 1 time og 20 minutter uden pause

4

JydskeVestkysten

Scenekanten

Jyllands-Posten

Politikens Lokalaviser

Tjeck

Out & About


Uanset om man læser nyheder på Ekstra Bladets hjemmeside eller ej, er der ikke mange, der ikke kender nationen!. Debatplatformen på Ekstra Bladets hjemmeside, hvor brugerne kommenterer passioneret på stort, småt, relevant og kulørt. Alle replikkerne i NATIONEN er taget direkte ud af kommentarsporene på nationen!, som i 2017 kan fejre 10 års jubilæum som Danmarks nok mest hidsige diskussionsforum. Over de sidste 10 år er det blevet til et enormt antal kommentarer, og Mungo Park Kolding har plukket et udsnit af nogle af de store offentlige debatter og emner, der har optaget os det seneste årti.

KREDITERING Medvirkende: Frank Thiel Maja Juhlin Marie Nørgaard Magnus Christensen

Nationen 29. - 31. aug. 2017

Kristeligt Dagblad

JydskeVestkysten

Instruktør: Sophie Lauring Scenograf: Franciska Zahle Komponist og lyddesign: Anna Lidell Dramaturg: Kathrine Lund Koreograf: Taneli Törmä Lysdesign: Morten Dorvin VARIGHED 1 time og 20 minutter uden pause

Scenekanten

lovecopenhagen

5


KREDITERING Medvirkende: Marie Nørgaard Magnus Christensen Instruktør: Katrina Bugaj Tekst: Alexandra Moltke Morten Mosgaard Jeanette Munzert Tomas Lagermand Lundme Marie Nørgaard Magnus Christensen Katrina Bugaj Lasse Bo Handberg Visuel konsulent: Sandra Møller Svendsen Lysdesigner: Morten Dorvin VARIGHED 1 time og 15 minutter uden pause

Fyens

JydskeVestkysten

Fredericia Dagblad

Kristeligt Dagblad

Politiken

Danskheden er til diskussion som aldrig før, men hvad er det egentligt, der definerer det særligt danske? Er det hygge, tolerance, frisind, stegt flæsk og persillesovs eller noget femte, der gør den danske kultur til noget helt specielt? Er det overhovedet muligt at blive enige om, hvad danskhed er for en størrelse? For at opnå dansk statsborgerskab skal man svare korrekt på 32 ud af de 40 spørgsmål, der udgør indfødsretsprøven. 40 spørgsmål som baserer sig på et læremateriale, der har kogt danskheden ned til et 140 siders langt pensum. Men er man dansk, bare fordi man kan hele pensum? Og hvad hvis man ikke kan svare rigtigt på spørgsmålene, selvom man allerede er dansk statsborger? INDFØDSRETSPRØVEN er en kabaret over 1300 års udvikling fra vikingetid til velfærdssamfund, fra Kalmarunion til EU, fra Tycho Brahe til Poul Thomsen og alt derimellem.

6

Indfødsretsprøven 4. - 14. okt. 2017


KALENDER 2017-2018 AUG 4. FRE

5. LØR

7. MAN

8. TIR

10. TOR

11. FRE

12. LØR

14. MAN

29. TIR

30. ONS

31. TOR

SEP

Mungo Park Rejser i det indre Afrika

5.

Mungo Park Rejser i det indre Afrika

6.

Mungo Park Rejser i det indre Afrika Mungo Park Rejser i det indre Afrika Uledsaget

TIR

ONS

4.

Martyren Munk

ONS

5.

Martyren Munk

TOR

7.

Martyren Munk

6.

TOR

(Spiller to gange denne dato)

TIR

15. Opvisning i lavt selvværd

7.

(Spiller to gange denne dato)

LØR

16. Opvisning i lavt selvværd

10.

(Spiller to gange denne dato)

TIR

FRE

LØR

11.

Uledsaget

ONS

12.

Uledsaget

TOR

13.

Uledsaget

FRE

14.

Nationen

LØR

24.

Nationen

TIR

25.

Nationen

NOV

OKT

ONS

26. TOR

DEC

Hvad tænker en murer egentlig?

1.

10. Hvad tænker en murer FRE egentlig?

2.

Hvad tænker en murer egentlig?

5.

Bilisten

13. Hvad tænker en murer MAN egentlig?

6.

Indfødsretsprøven

29. Og her lugter brunt og ONS brændt ÅRSKORTPREMIERE

7.

Indfødsretsprøven

30. Og her lugter brunt og TOR brændt

8.

Indfødsretsprøven Indfødsretsprøven

7. TIR

11.

Bilisten

LØR

FRE

LØR

TIR

ONS

TOR

FRE

9.

Indfødsretsprøven

LØR

11.

Indfødsretsprøven

MAN

Og her lugter brunt og brændt Og her lugter brunt og brændt Og her lugter brunt og brændt Og her lugter brunt og brændt Og her lugter brunt og brændt Og her lugter brunt og brændt Og her lugter brunt og brændt Og her lugter brunt og brændt

Indfødsretsprøven

12. Og her lugter brunt og TIR brændt

Bilisten

13. Og her lugter brunt og ONS brændt

Bilisten

14. Og her lugter brunt og TOR brændt

Bilisten

15. Og her lugter brunt og FRE brændt 16. Og her lugter brunt og LØR brændt

JAN 12. FRE

13. LØR

De Stuerene De Stuerene

FEB 6. TIR

7. ONS

8. TOR

9. FRE

10. LØR

28. ONS

Anna Paulines Rejse Anna Paulines Rejse Anna Paulines Rejse Anna Paulines Rejse Anna Paulines Rejse

APR

MAR 1. TOR

2. FRE

Tosset med Gud Tosset med Gud

3. TIR

4. ONS

21. Dæmoner

5.

ONS ÅRSKORTPREMIERE

TOR

22.

6.

TOR

23. FRE

Dæmoner Dæmoner

FRE

7. LØR

10.

Tosset med Gud

TIR

11. ONS

12. TOR

Og meget mere... I løbet af sæson 17/18 vil der komme mange flere arrangementer i kalenderen. Følg med på www.mungoparkkolding.dk

Sæsonkataloget for foråret 2018 udkommer i løbet af efteråret 2017. Allerede nu kan du læse om forårets forestillinger på www.mungoparkkolding.dk, hvor du også kan bestille billetter.

13. FRE

17. TIR

23. MAN

24. TIR

25. ONS

26. TOR

Hamlet Hamlet

MAJ 3. TOR

4. FRE

Bilisten Bilisten

Hamlet

14. A Snowball’s Chance in MAN Hell

Hamlet

15. A Snowball’s Chance in TIR Hell

Hamlet

16. A Snowball’s Chance in ONS Hell

Dæmoner

17. A Snowball’s Chance in TOR Hell

Dæmoner Dæmoner Dæmoner Dæmoner King Lear King Lear King Lear King Lear

7


Mungo Park

- Rejser i det indre Afrika

4. - 8. aug. 2017

- af Mungo Park Allerød 1796 sejler Mungo Park til Vestafrika, 24 år gammel og fuld af ungdommelig idealisme. Hans mål er, som den første europæer, at nå frem til Timbuktu. Her møder han en verden af barbari. Men mareridtet starter først, da han møder barbariet i sig selv. Mungo Park - Rejser i det indre Afrika er en episk historie om europæisk idealisme og mødet med det ukendte. I et enkelt og fabulerende scenesprog fremkaldes fortællingen om den mand, som har givet navn til teatrene i Kolding og Allerød. Den var en dundrende succes, da den spillede i 2006 – 2009. De seneste år er der opstået international interesse for forestillingen, og i den anledning har manuskript, iscenesættelse og besætning fået en større overhaling.

KREDITERING Medvirkende: Anders Budde Christensen Henrik Prip Mads Hjulmand Instruktør: Martin Lyngbo Manuskript: Martin Lyngbo og Thor Bjørn Krebs Komponist: Marcus Aurelius Hjelmborg Scenograf: Palle Steen Christensen Lysdesigner: Jacob H. S. Rasmussen / Adalsteinn Stefansson Lyddesigner: Rasmus O. Hansen / Mogens Laursen VARIGHED 1 time og 40 min. uden pause

Frederiksborg Amts Avis

Ungt Teaterblod

Uledsaget

Berlingske

10. - 14. aug. 2017

- af Mungo Park Allerød

Politiken

KOP Kultur

KREDITERING Medvirkende: Marianne Mortensen Anders Budde Christensen Henrik Prip

Uledsaget er en forestilling om mennesker på flugt. Vi har talt med mænd, kvinder og børn, der har truffet det vanskelige valg at rejse fra deres hjem mod Europa. Vi har spurgt dem, hvad de kommer fra, hvad de rejser efter, og hvad de drømmer om. Vi har bedt dem om at fortælle deres historier. Researchen er foretaget under ledelse af Khaterah Parwani, der har arbejdet med flygtninge i Danmark gennem 15 år. Forestillingen er skrevet og instrueret af Kamilla Wargo Brekling, der tidligere har skabt Kvinde kend din krop til Mungo Park.

Instruktion og manuskript: Kamilla Wargo Brekling Efter research af: Khaterah Parwani Scenografisk konsulent: Helle Damgård Konsulenter: Karina Dichov Lund Martin Lyngbo Lysdesigner: Jacob H. S. Rasmussen

Ungt Teaterblod

Lyddesigner: Emil Bøll

CPH Culture

Instruktørassistent: Malene Begtrup

Frederiksborg Amts Avis

Politiken VARIGHED 1 time og 15 min. uden pause

Studerende? Så kan du komme i teatret for en

50’er 8

Som studerende kan du købe uafhentede teaterbilletter til 50 kr. Ring på tlf.: 2971 0000 samme dag som forestillingen spiller, og hør om der skulle være uafhentede billetter. Billetterne skal afhentes i vores billetsalg, og du skal kunne fremvise gyldigt studiekort.


Martyren Munk - af Teatergrad

5. - 7. sep. 2017

KREDITERING Medvirkende: Brian Hjulmann Lise Lauenblad Ene Øster Bendtsen Marie Louise von Bülow Instruktør: Pelle Nordhøj Kann

I januar 1944 kører en tysk terrorenhed ind på gårdspladen ved præstegården i Vedersø. I dagene inden har venner og bekendte forsøgt at advare Munk. Han nægter at flygte og ser døden i øjnene med visheden om, at Gud har en højere plan med ham. Man finder ham efterladt i en grøft nær Silkeborg. Henrettet med tre skud i tindingen. Martyren Munk sammenbinder historier, prædikener, kronikker og værker til fortællingen om Kaj Munk, der utvivlsomt er en af de mest omdiskuterede skikkelser fra 2. Verdenskrig: Ophøjet til national krigshelt, kanoniseret for sin eminente digtning og dramatik, foragtet for sin ukuelighed, noget så sjældent som en højreorienteret dansk kunstner.

Dramatiker: Hassan Preisler Komponist: Marie Louise von Bülow Scenograf: Nikolaj Heiselberg Trap VARIGHED Ca. 1 time og 20 min. uden pause

OBS: Martyren Munk spiller i Kirkesalen på Koldinghus

Opvisning i lavt selvværd - af Cheer Extreme

15. - 16. sep. 2017

KREDITERING Medvirkende: Peter Flyvholm Anders Mossling Kitt Maiken Mortensen Xenia Noetzelmann VARIGHED 1 time og 10 min. uden pause

Hvad tænker en murer egentlig?

Du kender det sikkert godt. Følelsen af ikke at være god nok, ikke at være smuk nok, ikke at være en god nok ven, datter, kæreste, medarbejder. Det lave selvværd er som et destruktivt tabu, der bestemmer alt for meget i vores liv. Som et ødelæggende monster forvrænger det vores selvbillede og udvisker vores realitetssans. Det vil forestillingen Opvisning i lavt selvværd gerne gøre op med. Vi hiver skammen, skyldfølelsen, selvpiskeriet og mindreværdet frem i lyset. Og vi vender kroppens hadepunkter – fra strittende ribben og slatne baller til høj pande, hage, øjenlåg, appelsinhud og det helvedes hår. Alt sammen udfoldet i ublu detaljer. Publikum inviteres til en offentlig terapisession, hvor skuespillerne Peter Flyvholm, Anders Mossling, Kitt Maiken Mortensen og Xenia Noetzelmann konkurrerer om, hvem der er mest selvudleverende. Forestillingen bygger på skuespillernes egne historier. Glæd dig til en modig opvisning i betroelser uden filter.

7. - 11. nov. 2017

- af Mads Nørby

”Der findes ikke det rum, den hytte, det hus, det slot i Danmark, hvor en murer ikke har pisset i et hjørne.” - Erik Paaske, murer og entertainer

Medvirkende: Mads Nørby og Catrin Haass Svendsen

En varm, kærlig og nostalgisk fortælling om dengang murerne var konger på byggepladserne. Dengang hvor alle huse blev bygget i sten, og det var murerens ret at pisse i hjørnerne. Holdningerne er klare til moderne byggeri, fagforeningen, solidaritet og sort arbejde. Murer-Mads er ikke en person, man løber om hjørner med, medmindre man er bygherrens vidunderlige hustru og ikke går af vejen for en gang håndværkersex.

VARIGHED 1 time uden pause

Forestillingen har tidligere været vist på Odense Teater, og den er ikke kun for håndværkere!

KREDITERING

9


PRAKTISK INFO

ENTRÉ

SPILLETIDSPUNKTER Hverdage kl. 19.30 Lørdage kl. 17.00 Medmindre andet er anført

Årskort - fri entré i et år

500 kr.

Løssalgsbilletter

205 kr.

BILLETTER Bestil online på www.mungoparkkolding.dk

(Ved køb af min. 10 stk.)

Gruppebilletter

155 kr.

Ungdomsbilletter

100 kr.

(Under 25 år)

LØSSALG Tlf.: 7020 2096 (alle hverdage kl. 09.00 - 16.30) www.billetten.dk

Studiebilletter

100 kr.

(Ved gyldigt studiekort)

Ung/studie med grupperabat

50 kr.

(Min. 10 personer under 25 år el. med gyldigt studiekort)

ÅRSKORTBILLETTER OG SPØRGSMÅL VEDR. ÅRSKORT Tlf.: 2971 0000 (alle hverdage kl. 10.00 - 15.00 samt 2 timer før forestillingsstart)

Skolebilletter

50 kr.

(Kontakt os ang. muligheden for at arrangere skoleforestillinger) Mungo Park Kolding tager forbehold for prisændringer og særpriser.

MUNGO PARK KOLDINGS BILLETKONTOR Billetsalget har åbent: Hverdage kl. 12.00 - 15.00 Onsdage dog kl. 12.00 - 17.00 Billetkontoret har derudover åbent to timer før forestillingsstart på dage med forestillinger

PARKERING

ADMINISTRATION Tlf.: 7558 5555 (alle hverdage kl. 10.00 - 15.00)

P

eje øv tss Slo n

SÆRLIGT FOR ÅRSKORTHOLDERE Medbring dit årskort når du skal i teatret. Årskort samt identifikation skal fremvises på forlangende.

Slotssøen

Fre de ric

DS B

iag

ad

e

VED UDEBLIVELSE / OMBOOKING / AFBESTILLING Årskortholdere faktureres 100 kr. pr. billet ved udeblivelse fra en forestilling. Afbestillinger og ombookinger af årskortbilletter pålægges 20 kr. i administrationsgebyr pr. billet.

ade

g bane

Jern

Løssalgsbilletter refunderes ikke.

20 m

LILLE SAL

STORE SAL 11

17

15

13

11

9

7

5

3

1

10

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

9

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

8

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

7

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

6

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

7

7

5

3

1

2

4

6

7

10

6

7

5

3

1

2

4

6

6

9

5

7

5

3

1

2

4

6

5

16

8

4

7

5

3

1

2

4

6

16

7

3

7

5

3

1

2

4

6

14

16

6

2

7

5

3

1

2

4

6

2

1

7

5

3

1

2

4

6

1

5

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

5

4

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

4

3

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

3

2

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

2

1

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

1

SCENE

10

11

SCENE

4 8

3


Bhár er det skotsk-gæliske ord for bar og skaber koblingen til den skotske opdagelsesrejsende Mungo Park, der har lagt navn til teatret. Mungo Bhàr er Mungo Park Koldings nye format. Mungo Bhàr er for dig med hang til skæve vinkler og eksperimenter. Mungo Bhàr er en åben scene hvor du kan møde etablerede og uetablerede kræfter fra hele Danmark og udenomsdanmark, der leger, eksperimenterer og tester al den underholdning, du ikke anede eksisterede. Alt kan ske. Lige fra stand-up til foredrag om livet i en flygtningelejr, koncerter, brætspilsaftener, trylleshows, samtalecafeér, lækre burlesquedansere, tangoaftner eller portvinssmagning. Følg med på www.mungoparkkolding. dk og på Mungo Park Koldings facebook-side hvor alt det sjove, skæve og underholdende vil poppe op i tide og utide.

MUNGO

Bhàr

Velkommen til Mungo Park Kolding nye format Mungo Bhàr. Vi glæder os meget til at underholde dig!

Carsten Bang - ALTER EGO Fortællinger fra en flygtningelejr - af Aske Kreilgaard i 2015 valgte den dengang 22-årige Aske at stoppe sit studie før tid, sige sit job op og satse 100 procent på sine drømme om at observere verden og lave sociale projekter, hvor der naturligt er brug for dem. Efter at have tomlet sig igennem EU kom han til Calais i Frankrig, hvor synet af den nærliggende flygtningelejr skulle ændre hans liv for altid. I sit inspirerende og lærerige foredrag inviterer Aske publikum med ind i en af de mest berygtede flygtningelejre i Europa: “The Jungle”.

Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme? Sådan spørger Carsten Bang i sit kommende og femte one-manshow ALTER EGO. Med stor lune blotter Carsten Bang sin personlighed i en søgen efter svar på spørgsmålet: Hvor ofte er vi i virkeligheden os selv frem for vores alter ego. Han går filosofisk, øjenåbnende og – naturligvis – stærkt underholdende til værks, når han står ansigt til ansigt med flere af sine ansigter. Fredag d. 18. august kl. 19.30 Pris: 150,- i løssalg / 120,- med årskort

Torsdag d. 7. september kl. 19.30 Pris: 75,- i løssalg / 50,- med årskort

Stjernestunder - Jan Hertz & Preben Kristensen Glæd dig til en unik, farverig og meget personlig samtale. En samtale hvor alt kan ske. Noget af det vidste vi i forvejen, men langt det meste anede vi ikke noget om før denne samtale mellem Jan Hertz og Preben Kristensen. Det er Ikke blot et interview, men en uredigeret samtale, der kommer tæt på Preben Kristensens liv som menneske. Både på scenen og bag kulisserne. Lørdag d. 23. september kl. 19.30 Pris: 180,- i løssalg / 150,- med årskort

11


Årskort Giver fri adgang til Mungo Park Koldings forestillinger i et år.

Gavekort Giv en teateroplevelse

På Mungo Park Kolding kan vi skræddersy et gavekort efter dit ønske. Læs mere om mulighederne for gavekort på www.mungoparkkolding.dk eller ring til os på tlf.: 2971 0000 (alle hverdage kl. 10-15)

Årskortet giver fri adgang til alle teaterforestillinger på Mungo Park Kolding.

Mungo Park Kolding producerer årligt 2-3 nye forestillinger og præsenterer et væld af gæstespil hen over sæsonen.

Årskortet giver også rabat til alle Mungo Bhàr arrangementer.

Du kan bestille gavekort på www.mungoparkkolding.dk

Få refunderet prisen på din billet Når du køber et årskort, kan du få refunderet prisen på din løssalgsbillet op 14 dage efter den forestilling, du har købt billet til.

Bestil årskort på www.mungoparkkolding.dk

500 kr

MUNGO PARK KOLDING Fredericiagade 1 6000 Kolding

Mungo Park Kolding Efterår 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you