Brochure > Draw N´ Bend

Page 1

Download pĂĽ website > www.drawandbend.dk


Fordele: Reducer risikoen for fejl med en digital tegning sendt som PDF. Vær sikker på, at din bestilling er nået frem. Profilet kan bukkes på hvilken som helst maskine, manuel som motoriseret. Alle sendte/gemte emner gemmes på vores server til evt. senere brug. Mulighed for “Brandingpakke” med eget firmalogo på App. Læs mere på website: www.drawandbend.dk


Opret og send profiler på farten i en nem og fejlfri arbejdsgang. Er du på farten og måler op til profiler, kan du sende dem til din egen eller en hvilken som helst anden e-mailadresse med alle relevante oplysninger Det er nemt at bruge, og alle profiler bliver gemt på vores server og er altid tilgængelige. Du har derfor altid dokumentation for din bestilling eller din forespørgsel. App er webbaseret og anvendes direkte fra hjemmesiden Applikationen virker til smartphones, tablets og computere, hvor der er adgang fra alle medier til samme konto. Det er vigtigt at påpege, at der er vandtætte skodder mellem de informationer, som er indeholdt i kundens database og de informationer, som MUNCHOLM har tilgang til. Det er således ikke muligt at tilgå oplysninger om en kundes egne kunderelationer.


Kom godt i gang - simpelt og klar til brug med det samme VÌlg pakke som passer til din virksomhed - eller bestil hos MUNCHOLM og modtag efterfølgende en faktura.


App-menu

Tegn profil Gemte emner Rediger dine brugeroplysninger her Modtager/leverandør Brugermanual


Grundoplysninger pĂĽ profilet


Fingertegn dit profil, sĂŚt forsiden, tilpas mĂĽl, vinkler, radier


Lav din bestilling og send til e-mail


Der sendes en PDF til modtageren


Der er mulighed for at indsætte sit eget firmalogo i “Branding-pakken” og låse modtageradressen


Administratorkonto-kvitteringer og virksomhedsinformationer


App virker pĂĽ alle digitale enheder: iOS Apple, Android, tablets, computer osv. Find os her: www.drawandbend.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.