Page 1

Benvolguts, benvolgudes, Aquests són alguns dels bons llibres del 2013 Estan ordenats, aproximadament, seguint l’edat dels lectors i lectores. Però ja sabeu que les classificacions són difícils, cadascú és diferent, i tampoc és el mateix llegir sol que acompanyat per una persona gran. Bones festes i bons regals! Nadal 2013

Corre a casa, ratoncito Britta Teckentrup Lóguez

El ratolí se’n vol anar a casa, però abans haurà de passar pel bosc, que és fosc i ple d’animals salvatges. aconseguirà arribar a casa i trobar la seva família

Llana a dojo Mac Barnett Joventut

L’Anabel troba una capsa màgica plena de llana sense fi. amb els seus colors transformarà el seu poble gris i trist

¿Qui és aquesta dona una mica gran que fa mitja a la seva butaca mentre el seu gat juga amb el cabdell de llana? A cada plana la dona i el gat ens faran anar de sorpresa en sorpresa... L’hivern ja arriba, i l’Ós té molta son. Però abans d’anar a dormir, l’Ós vol Oso quiere contar una explicar una història. historia Li vol explicar al seu amic Ratolí, però el Philip Stead Ratolí té molta feina a recollir llavors, i no Oceano Travesía està per contes. L’Ós decideix ajudar-lo a preparar-se per l’hivern. I el mateix li passa amb la resta dels seus amics... Tu y yo Maggie Maino Ekaré

Animals contraris Petr Horáceck Joventut

Alt i baix. Gran i petit. Troba els animals contraris. Aquest senzill llibre pop-up és ideal per ajudar a desenvolupar els primers conceptes, amb les atractives il·lustracions de Pitr Horáceck


Què passarà? Nicola Davis Joventut

Els animals fan moltes coses sorprenents. Aquíes tractad’endevinar quina és laque faran a continuació. I aleshores girar la pestanya per comprovar-ho.

Juega al escondite con Un llibre ple de sorpreses!Hi ha animals los animales de la de la selva amagats, dins... Cal aixecar selva les solapes per trobar-los. De passada els Antoine Poitier nens i nenes practiquen la seqüència Bruño dreta-esquerra.

Yo puedo Susan Winter Ekaré

Yo también Susan Winter Ekaré

Soy pequeñito Emilio Uberuaga A buen paso

Com amagar un lleó Helen Stephens B de blok

Un nen ja sap fer moltes coses sense cap ajuda. vestir-se, pintar, nedar... Compta amb una germaeta que l’admira i vol demostrar que ella pot fer el mateix... un llibre ple d’humor i complicitats.

Un llibre per compartir amb el germà gran. Els paral·lelismes entre el que saben fer dos germans, un gran i l’altre més petit, són la clau d’aquest llibre. Les il·lustracions són clàssiques i plenes d’humor...

Un llibre on el diminut protagonistaté una visió molt particula del que passa al seu voltant. Càlida i familiar, la història envolta els seus lectors (i als pares i avis) en una dolça abraçada. Un llibre petit que resulta ser gran.

On amagarà un lleó una nena? No és fàcil, i l'Iris s'hi haurà d'esforçar. Ben mirat, de vegades les mares i els pares no veuen amb bons ulls que un lleó rondi per la llar. Aconseguirà l'Iris amagar el lleó per sempre?


El llibre boig de la prehistòria Sara Ball Cruílla

Llibre sobre la prehistòria que permet combinar les solapes dels caps, dels cossos i les cues per fer 1000 animals diferents! A més, al darrere de cada solapa s’hi troben dades científiques.

La meva boa Bloch, Siegel Joventut

És verda, llarga, lliscosa, suau i ... llesta. És la boa Bob, la millor serp del món. sap fer un munt de coses, fins i tot sap escriure!

El llibre valent Moni Port Takatuka

El dia que es van menjar en Lluís John Fardell Joventut

Muchas gracias Isabel Minhos Kalandraka

Doña Eremita, reina de la carretera Quentin Blake Ekaré

Durant la història de la humanitat les pors han servit per crear estratègies que ens han permès sobreviure com a espècie Els nens i les nenes tenen especialment por de les coses o situacions que els fan sentir insegurs.

Quan a en Lluís se l’empassa un Glupiglop, la seva germana Sara sap el que ha de fer: actuar depressa i emprendre la seva cerca. peò rescatar un nen de la paxa d’un Glupiglop no és tan senzill com sembla...

La família, els amics, els veïns, els mestres, els companys d’escola... de quantes persones hem après al llarg de la infantesa! Cal reconèixer-ho, agraïr-ho, i seguir aprenent!

Doña Eremita rep un regal del seu oncle, un cotxe i les claus. Després de cops i accidents, el cotxe acaba en xassís. Una història tan divertida com l’anterior, “Doña Eremita sobre ruedas”


El ogro de Zeralda Tomi Ungerer Ekaré

No! Marta Altés Thule

Cuentos del bosque Leticia Ruifernández Ekaré

Un ogre terroritza la vila cada matí: devora nens i nenes. Per a impedir-ho, els pares i mares amaguen les criatures. però la petita Zeralda, que mai no ha sentit a parlar de l’ogre, es creua un dia en el seu camí...

Aquesta és la divertida història d’un gos simpàtic, ple de bones intencions i una mica inconscient, i del misteri del seu nom. Ell es pensa que es diu “No!”. Endevineu per què?

Quan l’Emili sent a dir a sa mare qua ha arribat la primavera, es pregunta on la podrà trobar. Ams la seva germana descobrirà que és a prop de casa seva, al bosc, un lloc màgic on cada racó amaga una aventura.

Quan el mar va desaparèixer Francisco Sánchez Joventut

Els vaixells naveguen pel mar? Llavors, què hi fan aquests vaixells al desert? I és que aquest desert havia estat fa anys un mar enorme, l’Aral, fins que unes màquines varen desviar els rius que l’alimentaven. La història real d’un desastre ecològic, molt ben explicada als nens i nenes.

Claude a la ciutat Alex T. Smith Edebé

Coneixes en Claude? No és un gos qualsevol! En el seu viatge a la ciutat, en Claude visita un museu, impedeix un robatori i es converteix en heroi! Les divertides i apassionants aventures d'un gos intel·ligent que acaba d'arribar.

El diario de las cajas de fósforos Paul Fleishman Joventut

Una nena visita el seu besavi i descobreix una caixa de cigars que guarda un tresor, capsetes de llumins. I dins de cadascuna un record: un pinyol d’oliva, una xapa d’ampolla, una entrada, una lletra de plom... aquests objectes expliquen la vida del seu besavi i la història del seu viatge com a emigrant, d’Itàlia als Estats Units.


L’àvia gàngster David Walliams Montena

L'àvia de Ben té els cabells blancs, porta dentadura postissa, guarda mocadors de paper a les mànigues de la camisa i passa gran part del seu temps fent mitja .... Però un dia Ben descobrirà que la seva àvia té una vida molt més emocionant del que mai hagués pogut imaginar ...

Hi ha una guerra i el pare de l’Ela ha Quan el meu pare era d’anar a fer de soldat. Ella es queda amb un arbust la seva àvia, perquè la mare fa temps que Joke van Leeuwen viu en un altre país. Però quan la situació Cruïlla es complica, l’Ela ha d’iniciar un llarg viatge ple de perills i absurditats burocràtiques amb altres nens, cap a l’estranger, al país de la seva mare.

La història que en Roc Pons no coneixia Jaume Cabré La Galera

El hijo del tigre blanco Carlos Salem Edebé

Wonder R.J. Palacio La Campana

Dibújame una casa Thibaud Herem Crocobooks

Reedició d’una novel·la que Jaume Cabré va escriure el 1980. ¿Què pot fer un noi d'ara que, de sobte, es troba a la Barcelona de 1714 en ple bombardeig de la ciutat?

Fins els tretze anys la vida d’en Nahuel era molt fàcil. Però ha descobert que és fill del Tigre Blanc, un conegut lladre de guant blanc, i els seus dies s’han convertit en una intrigant novel·la negra. En Nahuel necessita saber la veritat de la història del seu pare.

L'Auggie va néixer amb una malformació facial que li ha impedit anar a una escola normal. Fins ara. L'Auggie és un nen normal, però amb una cara fora del corrent. ¿Podrà convèncer els seus nous companys que és com ells, malgrat les aparences?

Un llibre interactiu per a nens i nenes i per a persones interessades en l’arquitectura. Un viatge a través del temps i al voltant del món. Per a pensar, pintar en colors i familiaritzar-se amb els elements arquitectònics.


Cuaderno para aprender a pintar de otra forma Pascale Estellon MTM

Astèrix i els pictes Jean-Yves Ferri, Didier Conrad Salvat

Hilda y el trol Luke Pearson Barbara Fiore

En un llibre anterior del mateix autor s’aprenia el funcionament del color. En aquest, noves tècniques per omplir de colors els dibuixos, utilitzant línies, quadres, nímeros, lletres, punts...

Asterix i Obelix troben un iceberg amb un home encadenat dins del gel: després de descongelar-lo, el foraster parla als gals del seu clan Loch and Loll i de com en Mac Abeh ha segrestat la seva xicota, Camomilla. Llavors, els gals l'acompanyen a Caledònia per a ajudar els clans pictes contra l'exèrcit romà de Juli Cèsar. La Hilda es la protagonista d’aquesta història, una nena que viu amb la seva mare en una cabana, a algun lloc d’Escandinàvia. La Hilda es dedica a viure aventures, com dormir a la tenda de campanya en una nit de pluja. Fins que un dia es troba amb una roca que resulta ser un trol...

Nadal 13