Page 1

GLEJ LIST!!!!!!!!!!!! Petra ­> prijave novoimenovanih ravnateljev – do 15.9. Tiskanje – vse se naj hrani v bazo – ime in priimek ­> vsi podatki na potrdilu zato ce  spremeni nekdo ime, da se vidi kaj je bilo dejansko napisano. Enotna prijava ­> ena tabela za udelezence in ena za zavode, potem pa se to samo poveze  s tabelami modulov. Dodaj drobtinice Se določa kdo ima do česa. Dostopa ­> do vsakega modula. Se beleži kaj kdo klikne ­> detektivska. (sandi ma ze nekaj narejeno) EH v arhiv. Arhiv naredi da se festival ne odpre ampak prazna stran. Logo levo zgoraj naj  bo povezava nazaj na začetek, plus bolj nazorno naredi povezavo za nazaj Pripravi nek osnutek kako bi izgledala prva stran (vsako leto dvopičje pa povezave do  modulov ki so se izvajali tisto leto, da bodo imeli lepši pregled ­> veži levi logo zgoraj na  to prvo stran) Uporabniki ne bodo mogli spreminjat podatkov za nazaj, torej po tem ko se je program  končal, razen administratorjev! Poročilo o delu, naredi da dobi noter datum 01. sep, mon, potem pa pri renderju da stran  nulo ­> rabimo nulo zaradi pravilnega razvrščanja! Ko klikne na glavo kolumne... Emaili – reply­to da se vrne pošta če ni emaila. Pri obrazcih, naj se naredi da vedno morejo potrdit prijavo iz emaila ki ga dobijo ­>  posvetuj se še s petro o tem, da bo najprej testno. Naredi neko php funkcijo ki bo v bazi pregledla datume in če sta samo dve številki pri  letnici doda 19, da bo 1961 npr. Izpisi (knjiga potrdil, itd...) naj bodo imena z velikimi črkami, excel, pdf, skratka vse. Skripta ki iz baze pri ESS2 izpiše vse, ki nimajo popolnega emaila (manjka .si al pa kaj)


Šušteršič ­> glej list. (ESS2 Zunanja evalvacija) Strokovna srečanja – se odkljuka če je upravičen do potrdila, ravnatelji se še enkrat  tiskajo ker je nov tekst!!!!! Briši iz arhiva tiska. – vprašaj petro še enkrat. Udeležba ­> pri vseh modulih naredi excel izpis.  Pozdravljen,

po včerajšnjem sestanku sem se domislila še ene zadeve, ki se mi zdi pomembna. In sicer, ko so udeleženec RI prijavi v šRIS s svojim up. imenom in geslom, nikjer potem ne vidi svojega imena in priimka (in morda ni prepričan, če se je sploh prav prijavil). Dobro bi bilo, če bi se poleg besede dobrodošli, izpisala tudi ime in priimek udeleženca. Bi to šlo?

test  

teetrerf f sdf sfd