Page 1


LECTURA I COMPRENSIÓ AMB ELS PIRATES Aquest pirata no porta pantalons, va despullat. Aquell pirata porta una o dues botes de pell als peus. Al costat del pirata hi ha un cofre del tresor. El pirata té un amic que és un lloro. Sempre el porta a l’espatlla. Aquell pirata porta una calavera dibuixada al barret. Aquest pirata porta una espasa de ferro a la mà. Al pirata li falta una mà: té un garfi. El pirata va perdre una cama durant una batalla: té una pota de pal. Aquell pirata ensenya les seves dents. El barret del pirata té només una ploma. El pirata no té barret, porta un mocador al cap.


L’arma del pirata és una espasa de fusta. L’arma del pirata és una pistola. Aquest pirata porta un barret. El pirata porta un barret amb plomes de colors. Aquest pirata porta l’ull tapat. El pirata porta una arracada a l’orella. Aquell pirata va ben abrigat amb un abric. El pirata té dues mascotes: dos lloros. El meu amic pirata porta bigoti o barba. El pirata porta pantalons amb un cinturó. Aquell pirata no porta cap sabata ni cap bota: va descalç. El pirata ensenya un mapa on hi ha un tresor amagat. Aquest pirata va vestit amb una samarreta de ratlles.


LECTURA I COMPRENSION CON LOS PIRATAS Este pirata no lleva pantalones, va desnudo. Aquel pirata lleva una o dos botas de piel en los pies. Junto al pirata hay un cofre del tesoro. El pirata tiene un amigo que es un loro. Siempre lo lleva al hombro. Aquel pirata lleva una calavera dibujada en el sombrero. Este pirata lleva una espada de hierro en la mano. Al pirata le falta una mano: tiene un garfio. El pirata perdi贸 una pierna durante una batalla: tiene una pata de palo. Aquel pirata ense帽a sus dientes. El sombrero del pirata tiene s贸lo una pluma. El pirata no tiene sombrero, lleva un pa帽uelo en la cabeza.


El arma del pirata es una espada de madera. El arma del pirata es una pistola. Este pirata lleva un sombrero. El pirata lleva un sombrero con plumas de colores. Este pirata lleva el ojo tapado. El pirata lleva un pendiente en la oreja. Aquel pirata lleva un abrigo. El pirata tiene dos mascotas: dos loros. Mi amigo pirata lleva bigote o barba. El pirata lleva pantalones abrochados con un cinturĂłn. Aquel pirata no lleva ningĂşn zapato ni bota: va descalzo. El pirata enseĂąa un mapa donde hay un tesoro escondido. Este pirata lleva una camiseta a rayas.

Bingo piratas  
Bingo piratas  

Cartones de juego y frases descriptivas

Advertisement