Page 1

NOM________________________________________ DATA________________________________________ Retalla i enganxa al lloc corresponent:

CIGONYA BLANCA

(Ciconia ciconia) Són ocells migratoris. Amb les ales obertes fa prop de dos metres de punta a punta. El bec és llarg, punxegut i de color vermellós. Poden pondre de 2 a 6 ous que incuben de 33 a 37 dies. La Cigonya Blanca és un ocell gran. El seu nom prové del color blanc del seu plomatge, tot i que les puntes de les ales són de color negre. Aquests ocells viuen a llocs diferents segons l'època de l'any. S'alimenten dels animals que cacen. A la primavera comencen a arribar a Europa on s'estan fins que comença la tardor: aleshores se'n van cap a zones més càlides d'Àfrica per passar-hi l'hivern. Mengen insectes, rèptils, polls d'ocells i alguns petits mamífers com ratolins. Cada any solen tornar al mateix niu per reproduir-se. Les potes són fines i llargues, són vermelloses com el bec.

L

________________________________________________________________


NOM________________________________________ DATA________________________________________ FITXA Nom: Nom Científic: Descripció:

Hàbitat:

Alimentació:

Reproducció:

Altres:

________________________________________________________________

Fitxa Cigonya Blanca  

Treballem una fitxa

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you