Page 1

с упер цена

3999

ден.

TEX БАЗЕНдлIN три, волумен абочина 0,76 ме 1. ф2, 44м, полесно лија, вентил за 2,4 м ³, PVC фо f. 787596 re а монтаж празнење, брза

супер цена

349

ден. на м2

ГРАНИТ МОРЕНО

33х33см, дебелина 7мм, I-ва класа, големина со технолошка фуга, за внатрешна и надворешна употреба, боја: беж, KAI ref. 895105


декорациJа

1099

1499

ден.

ПРИМЕРА ФАСАДНА БОЈА

ПРОНАЛ 14л, дисперзна боја за внатрешни ѕидови. Еколошка високо покривна дисперзна боја. Отпорна на водено миење на ѕидовите, наменета за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површни. ref. 786564

с упер цена

159

ден.

Акрилна боја

359 ден. - 15кг

219

ref. 841578

ЗОРАЛУКС ЕМАЈЛ ЛАК 700мл, завршен премаз на база на синтетски смоли и одбрани пигменти. Се користи за заштита и декорација на внатрешни и надворешни метални и дрвени површини. ref. 786350

69

ден.

АКРИЛЕН СИЛИКОН

300мл, се користи за заптивање на пукнатини кај повеќе видови градежни материјали, кои мoжат да бидат и мокри(бетон, цигла, дрво, гипсани плочи, керамички производи). Може да се бои и не содржи растворувачи. ref. 780474

2

www.mr-bricolage.mk

129

ден.

ои

0,7л, за лакирање на дрвени површини ламперии, сталажи, врати, мебел, веранди и др., потрошувачка 90-145мл/м², различни бои

0,7л, завршен премаз за заштита и декорација на предмети од челик или ковано железо изложени на атмосферски влијанија. ref. 786350

89

ден.

МОНТАЖЕН СИЛИКОН

300мл, за прицврстување на разни видови градежни материјали како што се стиропор, дрво, бетон, керамика, камен.

ден.

ЛАЗУРЕН ЛАК ЗА ДРВО

ЗОРАЛУКС АНТИКА ЕМАЈЛ

ref. 780477

сирање на б

е на нијансирањ ко рс те ју п м луга ко ијансирање. Ви нудиме ус машини за н и ен м ре в о аш ќе ја боја со на јс ј вк ус и ведн о в с о п ја бо с а. Одберете аната нијан ув к а с о п е м и Вашиот направ но обојте го ед о в и а н ри ! Дода дете вед дом со стил

299

ден.

14л, акрилна еколошка водорастворлива фасадна боја, постојана и во агресивни услови. Се користи за декорација на фасадни и внатрешни површини. ref. 786556

о нијан Компју терск

5кг, брзо суши, водо растворлива, за внатрешно бојадисување, покривност 3-4м²/кг, боја: белa ref. 882123

ден.

ref. 838252

129

ден.

САНИТАРЕН СИЛИКОН

280 мл. (бел/ транспрарентен). Пoради фунгицидно дејство се употребува за заптивање на фуги во санитарии и други простории каде има влага. ref. 780471

189

ден.

ПУР-ПЕНА

Полиуретанска пена за заптивање, лепење, пополнување, монтирање и вградување. Добро се приспосубува на материјали како што се дрво, бетон, цигли и метали. ref. 780488


Корниза Ентри вид

ref.

прачка 120см прачка 160см прачка 200см прачка 240см трегер 7,5см алки со влошка приклучок цилиндар

895539 895540 895541 895542 895551 895555 895557

159

ден.

КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ кофа, рачка, џогер и четка ref. 902855

цена

249 ден. 339 ден. 399 ден. 539 ден. 239 ден. 279 ден. 249 ден.

159 моп

105см, со мек сунгер и преса ref. 902858

289

ден.

. на д.м

Органза

Тафта

4899

ден.

. на д.м

ширина 3м, 100% полиестер, различни бои.

ширина 3м, 100% полиестер, различни бои. ref. 884968

ден.

549

ref. 845424

ден.

КИЛИМ ЛАМБАДА

160х230см, 100% полипропелен, висина на велурот 14мм, рачно сечен, бои ref. 831712

999

ден.

ТАПЕТ TRESOR

399

ден.

10х0.53м, основа од неткаен текстил флиз, овозможува лесно поставување и отстранување, со винилнa покриеност за лесно чистење, одлична водоотпорност, различни бои и дезени. Произведено во Германија. ref. 894268

ТАПЕТ ДУПЛЕКС KATHY 10х0.53см, хартиен, различни бои и дезени. Произведено во Германија. ref. 892157

ц с упер

399

ден.

ТАПЕТ ДУПЛЕКС MOTIVE 10х0.53см, хартиен, различни бои и дезени. Произведено во Германија. ref. 890198

ена

169

ден.

ет

на пак

Тавански плочи 49.5х49.5см, 1 пакет (8пар)=1.96м2, за декорација и изолација на тавани,можност за бојадисување,еколошки чист производ, различни релјефи ref. 821359


и

г подни обло с упер цена

289

319

ден.

2

на м

ден.

ЛАМИНАТ БРЕЗА Дебелина 7мм, декор канадска бреза, 1285х192х7мм, 2,47м²

2

на м

ЛАМИНАТ ЦРЕША

ref. 875878

ша, пакување 3.23м Дебелина 6мм, декор цре

2

ref. 785562

209

ден.

379

АЛУМИНИУМСКА ЛАЈСНА

ден.

2 на м

930х32мм, декор череша, бука, даб, афрезија

ЛАМИНАТ ДАБ РОЈАЛ Дебелина 8мм, декор даб ројал, пакување 2.22м2

ref. 902812

ref. 785581

269

ден.

2 на м

ПОДНА ПЛОЧКА БАРИ

34х34см, дебелина 7мм, I,-ва класа, со вклучена технолошка фуга, бои беж, кафеава, сива, KAI ref. 891559

349

539

ден.

2 на м

ден.

2 на м

ПОДНА ПЛОЧКА CIRQUE 33х33см, дебелина 8мм, I-ва класа, бои: беж, црна, KAI ref. 897131

ГРАНИТ МАРМОЛ 50х50см, дебелина 10мм, I,-во квалитет, за внатрешни и надворешна употреба, отпорен на ниски температури, боја: црн мермер ref. 891023

99

ден.

на м2

ТЕПИСОН ширина 4м, дебелина 3мм, 100% полипропилен, различни бои. Произведено во Холандија. ref. 853846

4

www.mr-bricolage.mk

269

на м2

деб

е

а лин

м 8м

ден.

ВЕШТАЧКА ТРЕВА

ширина 2 и 4м, дебелина 8мм, 100% полипропилен. Произведено во Холандија. ref. 853854

279

на м2

ден.

ЛИНОЛЕУМ ширина 4м, дебелина 2,5мм, слој на абење 0.2мм, различни дезени ref. 894324


бања

3299

ден.

4999

БОЈЛЕР TESY GCU 1015

нискомонтажен , 10 литра. Гаранција 3 години ref. 891008

3899

БОЈЛЕР GCV TESY

ден. - високомонтажен, 15 литра. Гаранција 3 години ref. 785887

499

Бојлер 80л., моќност на греач 2KW. Гаранција 3 години ref. 891011

БОЈЛЕР TESY GCVS 100 45

ден.

MASSIVE РАСВЕТНО ТЕЛО ЗА БАЊА

140х240мм, Макс. 40W Е14, 230V, IP21

105х147мм, Макс. 40W G9, 230V, IP21, вклучена халогенка ref. 788258

м 8м а н 1 ели

ден.

2kW, 100 литарски комбинирани бојлери (со серпентина - спирала) за приклучок на парно Гаранција 3 години ref. 782350

599

ден.

MASSIVE РАСВЕТНО ТЕЛО ЗА БАЊА

деб

7899

ден.

ref. 788259

449

399

ден.

ден.

ПОСТЕЛКА ЗА БАЊА

1 КОРНИЗА ЗА БАЊА

47х70см ref. 901348

телескопска 120-220см, бои: бела, бежова ref. 873948

2

399

ден.

2 ЗАВЕСА ЗА БАЊА 180х200см, текстилна, бои: бела, бежова, зелена, сина ref. 865550

супер цена

1299

ден.

ТОАЛЕТНА ДАСКА

универзална, масивно дрво бреза ref. 884022

799

ТОАЛЕТНА ДАСКА

ден.

MDF, отпорна на влага, боја: бела ref. 884020

749 ден. - бои: зелена, беж, сина, жолта, црвена

ref. 884023


бања

4599

199

супер цена

329

ден.

ден.

ТУШ КОПЛЕТ

ТУШ КОПЛЕТ

хромирана слушалки за туш со 1 функција, црево 1,5м од нерѓосувачки челик, хромиран држач ref. 917240

туш слушалка со 5 функции, црево, држач, хром

ден.

ХИДРОМАСАЖЕН ПАНЕЛ 121х28х20см, акрилен, 6 отвори, подвижен туш, батерија ref. 881777

ref. 828189

699

ден.

БАТЕРИЈА ЗА МИЈАЛНИК

стоечка, еднорачна, керамичка глава, месинг обложена со хром Гаранција на керамичката глава 2 години ref. 892344

1999

1099

ден.

БАТЕРИЈА ЗА МИЈАЛНИК

ѕидна, еднорачна, керамичка глава, месинг со хром Гаранција на керамичката глава 2 години ref. 892342

ден.

БАТЕРИЈА ЗА ТУШ И КАДА ѕидна,еднорачна, керамичка глава, месинг со хром,со додатоци Гаранција на керамичката глава 2 години ref. 892340

ден.

БАТЕРИЈА ЗА МИЈАЛНИК

стоечка, еднорачна, керамичка глава, со испразнител Гаранција 5 години ref. 892923

2099

899

989

ден.

ТОАЛЕТНО КАЗАНЧЕ

ден.

40х40х12.5см, 6л, полистирол,боја: бела ref. 945495

БАТЕРИЈА ЗА КУЈНА

стоечка, еднорачна, керамичка глава Гаранција 5 години ref. 892925

2499

ден.

БАТЕРИЈА ЗА КАДА/ТУШ стоечка, еднорачна, керамичка глава, со туш слушалка Гаранција 5 години ref. 892921

6

www.mr-bricolage.mk

1399

ден.

ТОАЛЕТНА ШОЉА порцеланскa, долно истекување, боја: бела ref. 920241

4999

ден.

Моноблок Нео

тоалетна шоља со вертикално истекување, казанче, тоалетна даска и капак, цвят бял ref. 908031


7999

2999

ден.

ден.

ГОРЕН ШКАФ ЕВИТА

Параван 1300х1500x1850мм, прекалени транспарентно стакло 5мм, алуминиум рамка, две фиксни стакла и две шибер врати ref. 896212

56х14х73см, со огледало ref. 900870

6999

ден.

ДОЛЕН ШКАФ ЕВИТА

АКСЕСОАРИ ЗА БАЊА КРИСТАЛ

60х45х85см со прилагодливи ногарки и порцелански мијалник без батерија, МДФ отпорен на влага и меламин со бело гланц покриеност

PVC, бои: сина, црвена, зелена, кафеава, црна

ref. 900866

2

1

3

4

№ опис

ref.

1

Чаша

868279

2

Држач за сапун

868282

3

Дозер за течен сапун

868278

4

WC четка

868283

с упер

459

ден.

2

на м

459

ден.

ПОДНА ПЛОЧКА ЛОТОС

25х40см, I-ва класа, бои: беж, зелена, кафеава, св.зелена, св.сина, сина, KAI

33х33см, I-ва класа, бои зелена, кафеава, сина, KAI

ref. 897156

ref. 897153

99 ден. 99 ден. 199 ден. 499 ден.

цена

409

ден.

2

на м

2 на м

ЅИДНА ПЛОЧКА ЛОТОС

цена

ПОДНА ПЛОЧКА ОСАКА 33х33см, I-ва класа, бои: беж, црна

ref. 884409

479 ден./м - ЅИДНА ПЛОЧКА ОСАКА 2

25х40см, I-ва класа, бои: светло беж, беж, светло сива, црна

ref. 884479


уредување с упер цена

1399

ден.

2699

ШКАФ ЗА ОБУВКИ

ден.

1499

107х62х14.5см, меламин иверка, дебелина 16мм, боја: бука ref. 891972

РАСКЛОПЛИВА МЕТАЛНА СТАЛАЖА

ГАРДЕРОБЕР

180х80х52см, 2 врати, рафт и лост, меламин иверка, дебелина 16мм, боја: бела ref. 891971

55 см

200 см

КУЈНА

ширина 200см, длабочина: долен ред 60см, горен ред 30см, меламино ПДЧ 16мм, боја: бука ref. 891692

ден.

150х75х30см,4 нивоа,носивост на рафт 60кг,боја бела ref. 900146

1999 ден. - 180х90х40см, 4 нивоа ref. 900148

2899

бесп л пло атна тна за к у

јна

ден.

АСПИРАТОР ЗА КУЈНА 125W, капацитет 320м ³/h, ширина 600мм, осветлување 1х40W, 3 брзини, боја: бела. Гаранција 2 години ref. 846280

ден.

799

85 см

9999

БАТЕРИЈА ЗА КУЈНА

ден.

стоечка, едно рачна, керамична глава Гаранција 2 години ref. 882901

2

1

3

219 1999

ден.

КУЈНСКА ПЛОТНА

кујнска плотна 70л, 207х60х4см ref. 785637

8

www.mr-bricolage.mk

ден.

1089

1 платнена табуретка

расклоплива табуретка со отпечатен натпис Парис,19 мм, црна боја, во кафеава кутија, бои: зелена, портокалова, бела ref. 907254

2 ПЛАТНЕН СТОЛ платнен стол со отпечатен натпис Парис, 19мм цевка профил, сребрена боја, PVC седиште и потпирач, бои: зелена, портокалова, бела ref. 907244

ден.

389

ден.

3 МАСА Маса: рамка од челик, цевки профил 19 мм., плотна 15 мм MDF со PVC, отпечатен натпис Парис, бои: зелена, портокалова, бела ref. 907265


електрика

13999

ден.

VIVAX COOL МОБИЛEН КЛИМА УРЕД ACP-09PT25GEB Капацитет на ладење [KW] 2.64, Еколошки плин R410A, Енергетска класа на ладење A, ЕЕР коефициент 2.64, филтер за прашина, активен карбонски филтер, LED екран, Влезна сила на ладење [W] 1000, Проток на воздух [м3/х] 350, Капацитет на одвлаживање [L/h] 0.95, Бука - ВЕ [dB(А)] 52 Гаранција 3 години ref. 787359

15999

VIVAX COOL КЛИМА УРЕД ден. АCP-12CH35ZNB

Капацитет или моќност: 3,5KW Потрошувачка: 1 KW Проток на воздух: 500 m³/h Распон на работа: -7°C≤T≤43°C ауторестарт, турбо гункција, 12 Ч. тајмер, самодијагностика, активен карбон филтер, ЛЕД екран Гаранција 3 години ref. 785410

e ве Mr.Bricolag : советува

диме сметка за почесто да во се а ир ив т Vivax cool мо живот не загадувањето. ијатен и здрав енергијата и за ергија како за ен е, на ем а ш т ди Желбата за пр ка го ач а, потрошув воздухот што ат на од от ир пр ет за ит квал сметка јнирани водејќи ување на уредите се диза ваат прочист в простор. ра зд и ен т ија и кои овозможу пр ер е њ лт ра фи е. еи 4 ам кр со и за ремени произведув а уредите се оп о кои самите го уред секогаш Vivax cool клим на загадувањет е vax Cool клима њ Vi ва на л лу де ма мо на и от ко ни ка , орот, голева т ку от ос са ух пр по возд на и форма на да го изберете ме ед на пр оа е т јт и ва и Не забора тни фактор ание на три би лкулаторот за обратете вним а зона. ск ат им ете го Клима ка кл и ст ри от ко ор ис т и , ос мина на пр от VIVAX.com т простор. е го веб портал едот за вашио ага на клима ур Воедно посетет сн а ат лн ма ате мини да ја пресмет

VIVAX HOME ВЕНТИЛАТОР СТОЛЕН FT-20

Дијаметар: 40 cm, осцилација, 2 брзини. Гаранција 1 година ref. 787368

689 739

ден.

VIVAX HOME СТОЕЧКИ ВЕНТИЛАТОР FS-40

дијаметар: 40СМ, осцилација, променлива висина, 3 брзини Гаранција 1 година ref. 787367

ц с упер ден.

ена

799 СТОЕЧКИ ВЕНТИЛАТОР

41 W, височина 125 см, 3 степени, осцилација. Гаранција 2 години ref. 894542

ден.


изградба с упер

цена

289

ден.

689

ЛЕПИЛО ЗА ПЛОЧКИ CERESIT CM9

339

ден.

ЛЕПАК ПЛОЧКА НА ПЛОЧКА И ПОДНО ГРЕЕЊЕ

ЛЕПИЛО CERESIT CM16 25кг, за лепење плочка на плочка ref. 783306

25кг ref. 783304

лепило за керамички плочки во внатрешни подрачја ref. 783248

25

ден.

59

ден.

МРЕЖА ЗА ФАСАДА 145гр

на ком.

ref. 786748

СТИРОПОР М3/1СМ 30кг/м3 ref. 786843

269

ден.

ЛЕТНА ТЕЧНОСТ ЗА СТАКЛА

5л ref. 787950

10

www.mr-bricolage.mk

369

ден.

КОМПЛЕТ ПАТОСНИЦИ ТЕПИСОН BOSTON

ref. 788342

ден.

139

ден.

НАВЛАКА ЗА ВОЛАН FUSION

ref. 788343


алати

1699

2199

ден.

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА SKIL

УБОДНА ПИЛА SKIL 380 55ММ

влезна сила 380w, работна способност на режење на дрво 55mm, алуминиум 10mm, челик 4mm Гаранција 1 година ref. 785780

4999

ден.

ЛАСЕРСКИ МЕРАЧ НА ДОЛЖИНА BOSCH

работно подрачје 0.05-25m , точност на мерење ±2mm, трајно мерење, функција за меморирање Гаранција 1 година

ден.

број на удари 20/мин. Капаците на оптеретување на хефталката 100ком/шајки 80ком, должина на кабел 6м Гаранција 1 година ref. 788239

5299

6999

ден.

280w, проток 0-130/g/мин, енергија на распрскување 65w, капацитет на сад 600ml Гаранција 1 година

ден.

35w, обем на напојување 0-400мл/мин., висина на апликаторот 120см, црево 5м,ширина на ваљакот 25см, соодветен и за латекс бои ref. 788240 Гаранција 1 година

ref. 785459

5299

ден.

ВИБРАЦИОНЕН ЧЕКАН BOSCH 2100PE

550w, електронски прекинувач, ударна сила 1.7J, број на обрти во празно 0-2.300 0/мин Гаранција 1 година ref. 785455

4199

ден.

ВИБРАЦИОНА БОРМАШИНА BOSCH PSB 650 650w, брзостегачка глава со систем Press+ lock блокада, max број на удари 48000 мин-1, обртен момент 9Nm Гаранција 1 година ref. 754112

ja

ЕЛЕКТРИЧЕН ВАЉАК ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ BOSCH

ПИШТОЛ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ BOSCH

ref. 788238

под а акр рок илн а бо

с упер

цена

4399

ден.

АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ BOSCH PSR 18 1 брзина, Nicd батерија ,18v/1.2 ah, 0-700/ мин, макс. обртен момент 30 Nm Гаранција 1 година ref. 788237


ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА RAIDER

градина супер цена

989

6499

ден.

1000W, 28 050об./мин., 3-степена прилагодлива висина на косење - 28,43,55мм, пластичко куќиште, корпа 27л. Гаранција 2 години ref. 881090 површина на косење до

Моторна коса Gardenia

ден.

200 м2

25,4м3, 0,75kW, диск 26см, корда 42см. Гаранција 2 години

ширина на косење до

30 см

2899

ден.

ref. 892922

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР RAIDER

200W, диаметар на косење 20см, за обликување на рабови и алеи. Гаранција 2 години ref. 887034

6999 површина на косење до

500 м2

13999

ден.

површина на косење до

ширина на косење до

38 см

14999

ден.

површина на косење до

ширина на косење до

700 м2

46 см

700 м2

МОТОРНА КОСИЛКА мотор Briggs&Stratton 450, 148 cc, 1,9 kW/ 2,900об./мин., 5-брзини аксијално прилагодлива висина на косење, пластично куќиште,опција малчирање ,корпа 60л., Произведено во Италија. Гаранција 3 години ref. 605152

ден.

4799

ден.

6999

ПОТОПНА ПУМПА SPE14500DN

КОМПРЕСОР E221/8/24

Моќност на моторот: 450W, Максимален проток: 10.5 м3/ч, Максимална всисна длабочина: 8м Гаранција 2 години

Моќност на моторот: 750W, Максимален проток: 14.45 м3/ч, Максимална всисна длабочина: 8.5м Гаранција 2 години

Моќност на моторот: 1,1 kW, капацитет на резервоар: 24л, максимален притисок: 8 bar, всисен проток: 195 л/мин. Гаранција 2 години

ref. 781925

ref. 781936

12

ден.

ПОТОПНА ПУМПА SPE10500

ref. 781923

www.mr-bricolage.mk

ширина на косење до

44 см

МОТОРНА КОСИЛКА

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА 1600W, ширина на косење 38см, 6-степено централно регулирање на височината на косење, кош 40л. Гаранција 3 години ref. 627756

3199

ден.

мотор GGP, 100см³, 5-степено регулирање на висина на косење, челично куќиште, опција мулчирање, кош 55л. Гаранција 2 години ref. 627759

12499

ден.

ХИДРОФОР WPEm5550/20R Моќност на моторот: 1300W, Максимален проток: 4,4 м3/ч, Максимална длабочина на црпење: 8 м, Волумен на резервоарот: 24л, Максимална потисна висина: 46м, Максимален притисок: 4,6 bar Гаранција 2 години ref. 788211


2699

3999

ден.

ТЕНДА

ден.

ЧАДОР ЗА СОНЦЕ СО СТРАНИЧНА ДРШКА

3x3м, зелено/бела ref. 624028

HOME

дијаметар 3М, 8 краци, челична рачка со дебелина 42/48мм, штитник од полиестер, комплет со држач, бои: крем, кафеава, виолетова ref. 624124

12999

ден.

20999

ТЕНДА 3x3м, височина 2.60м, метална конструкција, покрив и завеси од полиестер 160г/м2, боја: крем ref. 537648

119

ТЕНДА

ден.

3х3м, височина 2,60м, метална конструкција, подвижни полиестерски завеси, боја крем ref. 624030

ден.

ПИШТОЛ ЗА ПОЛЕВАЊЕ TOP GARDEN

можност за промена на млазот на водата од густ млаз до фино полевање, двокомпонентна ергономска рачка ref. 895090

799

ден.

149

399

ден.

РАСПРСНУВАЧ TOP GARDEN

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН РАСПРСНУВАЧ

ротационен, на држач, индивидуално прилагодување на насоката, со дијаметар на распрснување 12м

кружна форма , 8-сектори, за површина до 70м2. Произведено во Италија. ref. 900708

ref. 895095

МАКАРА СО ДРЖАЧ

компактено за складирање, големи тркала за лесно движење, капацитет 30м под црево 3/4”, 45м при црево 1/2” ref. 889155

ГРАДИНАРСКО ЦРЕВО TRICO

549

должина 15м, 1/2 “, 5 слоја, исклучително јако и издржливо, отпорно на прекршување, UV зраци, издржува до +60°C ref. 867721

ден.

ц с упер

ена

359

ден.

ГРАДИНАРСКО ЦРЕВО

15м, 1/2”, комплет со 4 ком. на конектори ref. 907188

ден.


градина

1999

9 9 2 1

3199

ден.

Маса капри

Стол Капри

цена с упер

ден.

ден.

45х45х78см, метал, потпирач и седиште од мрежа, боја: антрацит ref. 899400

80х80см, височина 72см, метал, мрежеста плотна, боја: антрацит ref. 899401

АЛУМИНИУМСКИ СТОЛ 56х74см, седалка 55см, тегло 1,85кг ref. 863603

2499 ден. -

АЛУМИНИУМСКА МАСА-

квадратна, 60х60см ref. 863604

3599

ден.

КОМПЛЕТ БИСТРО 3 ДЕЛА

метална маса ф60см, висина 71см, 2 виткање столот 42x48x80см со метална седиште и потпирач, бои: зелена, циклама, син ref. 623917

2499

ден.

СТОЛ ФИОНА

25х64х105см, 5 позиции, со потпирач за рака, егзотично дрво еукалиптус ref. 885919

3899 ден. - ПОДВИЖНА МАСА осмоаголна, ф110см, висина 74см, егзотично дрво Balau ref. 885920

РАТАНОВ СЕТ ПИРАМИДА

ПВЦ ратан,голем стол 840х840х800мм, мал стол 750х700х800мм, голема табуретка 450х450х350мм, мала табуретка 355х355х350мм, помошна масичка 450х450х455мм, маса 980х980х450мм, со стакло 5мм, алуминиумска рамка, перничиња со патент 5см ref. 875216

45999 14

1999

ден.

2999

ден.

Стол Маба

Маса Маба

43x48x85см, метал, боја: црна ref. 623954

ref. 377662

дијаметар 60см, височина 72см, метал, бела мермерна плотна

н те к а п е ком увањ ч за

10990 ден.

www.mr-bricolage.mk

ден.

КОМПЛЕТ МЕБЕЛ 5 ДЕЛА маса 110х64см со височина 80см, 4 стола 45х48см со височина 89см, егзотично дрво тик ref. 899424


699

ден.

СКАРА

ф30см, железо, скара со 3 нивоа, дрвени рачки ref. 901288

1490

ден.

СКАРА ЗА КАМПИНГ

55х39х21см во отворена положба - можност за печење на две површини, не’рѓосувачки челик

1599

ден.

ПОДВИЖЕН СТОЛ 52х46х88см, стабилна метална конструкција, седиште и грб од полиестер со PE покритие, страничен џеб, бои: сива, црна ref. 901938

999

ПОДВИЖНА КАМПИНГ МАСА 60х80см, височина 2 степена - 53 / 65см, тежина 3,5кг, PVC, боја: бела ref. 870964

ref. 875201

1999

ден.

18999

СКАРА

63х50см, висина 85см, висина на печење 66см, скара со дијаметар 54см, со 2 тркала и капак, метал

ден.

БАЗЕН

ref. 875209

4,57 х1, 07м, капацитет 11,8 м3, PVC фолија, комплет со филтер, столбови,покривка и подлога ref. 871996

10999

ден.

СКАРА

125х65см, висина 211см, за јаглен, хромирана решетка 60х40см, 2 нивоа

ц с упер

ref. 888571

ена

9 9 9 5

ден.

ден.

БАЗЕН ф3, 66м, капацитет 6,7 м³, PVC фолија, пумпа 230V и филтер, столб, вентил за полесно празнење, брза монтажа ref. 787594


89

ден.

СОЛАРНА ЛАМПА височина 35см, ф5,2см, бела LED крушка, време за работа 6 часа

419

999 ден.

ref. 904592

599

Инокс, 904х21см, 230-240/21V, IP44, вклучени 9х ЛЕД 3,6W светилки, х10м кабел

Инокс, 110х110х300мм, 2302-240V / 3.2V, IP44, вклучени х12 ЛЕД ref. 788255 светилки 5W

макс. 60W, E27, висечка, стоечка и ѕиден носач ref. 888575

ref. 788254

199

ден.

ден.

Мрежа за прозорци

1,3 х1, 5м, инсталација преку лепење врз рамката на прозорецот, перење на 30 °, отпорна на кинење, комплет со велкро со ширина 10мм, бои ref. 892587 бела, антрацит

6W UVA ламба со животен век на траење 5000-8000 часа површина на покривање 20м2, солидна ABS конструкција, лесна за чистење и одржување ref. 896004

1999

ден.

MASSIVE ГРАДИНАРСКА СВЕТИЛКА LED

MASSIVE ГРАДИНСАРСКА СВЕТИЛКА

ГРАДИНАРСКИ ФЕНЕР

ЕЛЕКТРИЧНА ЛАМБА ПРОТИВ ИНСЕКТИ

1199

ден.

ден.

ЗАШТИТНА МРЕЖА ОД СОНЦЕ

ЕЛЕКТРИЧНА ЛАМБА ПРОТИВ ИНСЕКТИ 220V, лампи 2х10W, површина на покривање 80м² ref. 895443

89

ден.

. на д.м

ширина 1м, идеална за заштита од сонце на отворено, многу лесна и одржлива, покриеност со UV заштита од 80% ref. 891001

ширина

цена

ref.

2м, 65-70% заштита 890995 1,5м, 80% заштита 891002 2м, 80% заштита 891003

129 ден./д.м. 119 ден./д.м. 139 ден./д.м.

Викенд во Mr.Bricolage Почитувани клиенти, Колку пати сте се запрашале, каде за овој викенд? Mr.Bricolage има одличен предлог за вас и вашите најблиски Можност за плаќање со електронски картички Можност за плаќање со електронски картички - Викенд во Mr.Bricolage. Секој викенд во текот на годината нудиме одлична забава, богата програма на активности, промоции, тест возења со Порше Македонија и многу други изненадувања. Ве каниме да го посетите нашиот маркет и воедно да уживате во убави и исполнети викенди во Mr.Bricolage преку целата година! Однапред благодариме на довербата. Со почит, Mr.Bricolage

6рати без камата

МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ: МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗАИСЛЕДНИВЕ УСЛУГИ:

• Сите цени на производите во Mr.Bricolage се со вклучен ДДВ. • Сите понуди на производи, посочени во каталогот на хипермаркетот Mr.Bricolage, важат за времетраење на акцијата (06.06.2012 - 25.06.2012 г.). • Количините се ограничени. • Не сносиме одговорност за можните печатни грешки.

работно време: Понеделник - Сабота: од 08:30 до 21:00 часот,

Недела: од 09:00 до 19:00 часот

I like Mr.Bricolage - Skopje, Macedonia Следете не и дознајте повеќе за сите поволности за Вашиот дом и градина кои ги нуди хипермаркетот Mr.Bricolage

info@mr-bricolage.mk

Можност за плаќање со електронскиwww.mr-bricolage.mk картички Можност плаќањесосоелектронски електронски картички Можност зазаплаќање картички

УНИВЕРЗИТЕТ Можност за плаќање со електронски картички УНИВЕРЗИТЕТ ФОН ФОН ул. Перо Наков 106, 1000 Скопје (во близина на Универзитетот ФОН)

МОЖЕТЕ ДА УСЛУГИ: СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ НА НАС И ЗА СЛЕДНИВЕ УСЛУГИ:

Ekstra idei za vasiot dom i gradina  

Katalog vo koj ke moze da ja poglednete najnovata akciska ponuda na artikli so vremetraenje od 06.06. - 25.06.2012., na hiper-marketot Mr.Br...