Page 1


La gota Una gota va saltar i el mar va esquitxar. Les altrs gotes es van enfadar i d'aquesta manera el mar es va embrutar. La gota al mar li va parlar i perd贸 li va demanar. Totes les gotes la van perdonar i d'aquesta manera un bonic mar es va formar. Ara totes juntes estan i mai m茅s s'enfadaran. Un mar net i clar volem tenir i a tu et comvidem a venir.

Horoscopo Geminis Aliona Martinez


EL COTXE VELL Fa molt i molt de temps, a un país molt llunyà, hi havia un cotxe que vivia en un abocador. Es passava el dia sospirant. Feia anys se li havia espatllat el motor i els amos l'havien llençat. Un dia, un noiet pobre que buscava menjar en aquell abocador va veure el cotxe. Amb molt d'esforç el va dur a casa seva, una cabanya coberta de deixalles. Però el van rebutjar i el noiet el va vendre. El va comprar un aprenent d'ingenier. El cotxe estava molt nerviós. Què li volien fer? Si tingués carburant, pensava, fotaria el camp d'aquí. Amb tot, l'aprenent va arribar al taller. El va deixar allà i va marxar. El cotxe estava encuriosit. Al cap de poc, l'aprenent va tornar amb peces per arreglar-lo. Amb l'ajuda del cap van arreglar el cotxe. Després el van dur al taller per rentar cotxes. Quan ja brillava, el van dur a una tenda i la mateixa família que l'havia abandonat el va comprar. Perquè entre tots podem fer coses impossibles.

FI Ocellet cantaire Núria Paisano Cabrera 5è B


Els gaylord Hi havia una vegada un senyor, que es deia Jake Gaylord.Pero no era un Gaylord, i volia seer un Gaylord.Tenia amics Gaylords i el van ajudar.Primer el van ensenyar a gritar Gaylord: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Despres el van ensenyar a menjar malament:Es a dir que tenia que menjar posant tota la cara al plat d'espagueti.I per ültimanar de compres Gaylord.Havia de anar de tenda en tenda per comprar tot i aixi deixar tot el centre comercial buit del tot.I per fi va arribar al cim de la muntanya i gràcies als seus amics va ser un Gaylord i les seves últimes paraules van ser:Adeu, m'en vaig a buidar uncentre comercial, adeuuuuuu.Ambels meus amics Gaylord.

Alex Suarez Gaylord111


LA GOTETA Hi havia una vegada una goteta , que li agradava passejar per la sorreta . Va fer una amiga que es deia figa . Totes dues van fer mĂŠs amigetes que eren molt presumidetes . Eren tantes les gotetes que hi havia que van formar una gran badia . I la badia es va anomenar MOLTES GOTES FAN UN MAR!! La Goteta Mireya Valenzuela RodrĂ­guez


LA UNIÓ FA L'AMISTAT Hi havia una vegada un esquirol que es deia Matt. Aquest esquirol era una mica més ximple que els seus amics, però es creia molt millor que ells. Un dia els seus amics el van abandonar, i ell es va quedar sol. Tot caminant pel bosc, el Matt es va emplenar de llagrimes, i així fins que va veure la penya de tigres. La penya de tigres li va cridar l'atenció, tot refregant-li per la cara coses com:”A LA NOSTRA PENYA VALOREM A TOTHOM, NO COM TU, QUE ET CREUS MILLOR” o “HAURIES DE CANVIAR I SER COM NOSALTRES, FORTS, VALENTS I BONS COMPANYS”. El Matt, no els va fer cas, però va deixar de plorar. Va anar a beure aigua al riu, que cada vegada creixia més. Quan va arribar, no va reconeixer el riu. Estava massa ple. Ple de vida, amistat i, sobretot, unió. Totes les gotes juntes repetien:”MOLTES GOTES FAN UN MAR!”. Com que estava molt trist, va demanar consell a les gotes, i totes li van respondre ben fort:”MOLTES GOTES FAN UN MAR!” un altre cop. De sobte, aquesta frase se li va quedar al cor, la va traduir i hi deia:”LA UNIÓ FA L'AMISTAT”. Va anar a demanar perdo als seus amics i el van perdonar. I així menjarem melmelada, al final d'aquesta gran prada.

KRISTAL KAT Meritxell Peñalver Collado


El mar Es un mar molt bonic i petit i un conjunt de gotes l'han fet feliç. Cada gota dona el que pot i així es va anar omplin el got. Les gotes molt felices pel seu bonic traball, van fer una festa amb un gran ball. El ball va ser molt cansat i totes les gotes van anar a dormir dins del sac.

Pere Ribas Brufau


Les Amiguetes Una gota molt presumida va a buscar una amiga. Van jugar sense parar amb la pilota que van trobar la pilota que van trobar se la van robar i sense pilota les gotes es van banyar.

C.S.I ANDREU OLIVA


El pobre animalet -Hi havia una vegada un bebè de cèrvol que tenia un gran problema:”Un llop que anava a l'escola amb ell no parava de molestar-lo”.El petit cèrvol no s'ho volia dir als seus pares perque el llop li podia fer mal per ser un “xivato”.Pero els seus amics ho savien, i intentaven que el seu amic parlés amb els seus pares però, ell no volia. Un bon dia els amics van parlar amb ell i junts van decidir parlar amb la professora.La professora va dir que el cèrvol i el llop parlessin i es van fer amics.Això demostra que tots junts podem fer moltes coses.

Teilor Lautner

Rocío Pérez


Una gota Un dia de fantasia l'aixeta oberta em vaig deixar. De mica en mica es va anar omplint la pica. Després es va omplir més i no et diré res més. Una simple gotera va omplir una banyera.

La gota anava caient i a la vegada creixent. Fins que al mes de març va omplir tot un mar.

Keita15 Javi Izquierdo Paz


MOLTES GOTES FAN UN MAR Una gota es va despertar amb les seves amigues sobre d'un mar. De sobte es va adonar que el mar es va enbrutar. Les seves amigues enfadades estaven, i separades es quedaven. La gota va pensar que ho havia de solucionar. Amb elles va parlar per poder-ho arreglar. Van arribar a una platjeta on hi havia una barqueta. Totes es van perdonar i el mar es va netejar. Amb aquest poema us he explicat

quin ĂŠs el seu significat.

PIRULETA

Maite guijarro Eche


DUES GOTES MOLT AMIGUES Hi havia una vegada dues gotes , l'Aleix i l'Anna que eren molt amigues.Eren tan i tan amigues,que estudiaven juntes , dinaven juntes … Un dia van pensar de fer una excursió al bosc ,però hi havia un problema ,l'Anna tenia molta por als animals. L'endemà l'Aleix i l'Anna van anar al bosc, i a l'arribar l'Anna es va trobar una guineu i corre que corre es va caure i es va fer mal a un peu. L'Aleix la va ajudar aixecar-se i tots dos , poc a poc van arribar a casa. L'Anna es va curar i van seguir sent molt bons amics.

Sagen1770 Xavier Martinez


EL DRAC QUE VOLIA AMISTAT DE VERITAT Hi havia una vegada un drac despistat per la seva agresivitat també per la descuidesa que li havien ensenyat a la infantesa Però això no era tot per a menjar-se a la gent ell era tot un expert sense deixar cap animalet I que podia fer. . ., doncs estava molt clar mirar de ser bo de veritat Només tenia una oportunitat anar a buscar les gotes de l'amabilitat que t'ajuden amb bondat així no sentir-se decepcionat I ho va aconseguir va ser molt bon drac i va aconseguir un amic de bona amistat.

FLOQUET Sílvia Ortega pellicer


Hi havia una vegada una goteta molt boniqueta Les altres gotetes eren una mica tontetes. Es van enfadar perquè no els hi va agradar que visques en aquest mar i al final els hi van perdonar. Totes les gotetes es van fer amiguetes treballant com formiguetes. I per aixó es va formar el mar com un cau enfonsat.

PAYASET Maria català estany.


Un dia una gota el mar va crear, i la gent del poble la va adorar. Ella molt contenta pel seu bonic mar perquĂŠ la gent li ha donat felicitat. Un conjunt de gotes van arribar i al mar mĂŠs gran es va crear.

I.Casillas. Eric galvez pascual


Una gota que plora es fa mes plena, una gota que plora es fa mes plena. Per qué plores goteta? Ploro perquè sóc bruteta. La goteta va caure i es va posar neta.

Cristian Galvez Pascual 5é.B Acapulco


Una goteta molt boniqueta surt del mar amb una coseta. Un tauro la persequeix perque porta un vestit de peix.

La goteta volia morir i per aixo es va posar el vestit. Una goteta molt amigeta li va dir no et seguire la veta. La goteta que volia morir un dia va llegir: Morir es dolent per tota la gent. Marieta. Nerea


Un bon dia al despertar una gota em parlà em va dir què vols per berenar? I li vaig contestar que pel matí s'ha d'esmorzar Què et passa goteta? Què sóc molt petiteta! No tinc amigues amb qui parlar ...i al final les vaig trobar Què et passa goteta? Ja tinc amiguetes! Al mar vam anar repetin moltes gotes un mar vam formar Què et passa goteta? Què estic contenta! Perquè el poema ha acabat i una sorpresa t'he donat Goteta Paula Gonzàlez Mateo 5éB


Una gota d´aigua no fa un mar. Un gra de sorra no fa un dessert. Una casa no fa una ciutat. Però amb ajuda i sense por ho pots aconsegir tot. Tenir amics és una alegria perquè són com una joja molt mes preciosa que una bonica rosa. Els amics t´han d´ajudar en els moments de dificultat i per això els has d´estimar com si fos un tros de pa. Amb ajuda i sense por ho pots aconseguir tot SECRETO Àlex Garcia Collado


Hi havia una vegada una gota però no la volia ningú. Totes les altres gotes l'odiaven. Però un dia una gota va caure i la va ajudar i no li va dir gràcies ni res. Llavors al dia següent era el seu aniversari i va dir: -Segur què és com sempre, ni festa ni res! Al dia següent quan va arribar a classe la profe els va fer reflexionar abans de que arribés i entre tots li van fer una festa i va ser molt feliç. FI PSEUDÒNIM: Cloud NOM: Hugo Carbó Cubero


Hi havia una ciutat molt egoista que no feia res ni per un esportista. Però això va canviar quan un ciutadà va arribar i el seu nom era Marc. En Marc va arribar i els va ajudar a compartir el que tenien aquí. I tot va canviar perquè en Marc ho va canviar.

Marc Benavides Giménez

Cesc Fàbregas 4


L'amistat és el més esperat. L'amor és com una flor que s'obre i es tanca damunt la branca. La felicitat es l'alegria del mar Totes les persones ho volen troba.r Les persones volen estimar-se abraçar-se i també perdonar-se Floreta Paula Ballestero Sobrino


Hi havia un vegada un grup d'amics animals. Estava format per un mico, un lleó,un elefant i un lemur.Un dia, el mico va anar a buscar el berenar a l'arbre del costat de casa seva,quan va anar a baixar de l'arbre es va quedar atrapat en una branca. Va passar un estona i va veure al lemur. Li va dir: – Lemur siusplau,ajuda'm! El lemur va pujar a l'arbre i va intentar treure'l, però no podia.Va anar a buscar al lleó perquè li ajudés. El lleó ho va intentar però tampoc va poder. Finalment van anar a buscar a l'elefant perquè els hi ajudés. L'elefant va treure la trompa,i va treure al mico de les branques. Tots van ser feliços per sempre, perquè entre tots ho van aconseguir. G.I.E David Carreres


Hi havia una petita i bonica gota que volia formar un mar. No sabia com fer ho i un altra gota li va dir: -Jo t'ajudare ! La gota ĂŠs va emocionar i un mar va formar. FI

willyrex Oriol Algarin


Hi havia una vegada una gota molt pesada que sempre estava parlant de formar un gran mar. La gent pensava que era una bestiesa, passaven d'ella però era una bona idea. Una gota va passar i la va ignorar però la segona va ser molt bona, la va ajudar a fer el seu somni realitat. Primer de tot li van preguntar a una gota, si volia ser important, la gota va dir que sí però, de quina manera ho podia aconseguir? Formant un mar, li van dir, i la gota s'en va unir. I com ella va participar, moltes gotes van formar un mar. Totes van reconèixer que era millor ocupar el seu nou lloc al món. I des de fora del planeta observem les gotes que s'ajuden mutuament

P.I.E

Oscar Burés Mogollón


Hi havia una vegada una nena anomenada Joana .Tenia por i molta vergonya .El dia 23 de Abril la Joana va guanyar els jocs florals.Tenia por de fer el ridícul i tenia molta vergonya . Els seus únics amics eren l'Oriol ,l'Erica, la Carla , la Maite , la Rocio i la Aliona.A l'hora del pati ens ho va explicar tot i vam dir que l'ajudaríem Vaig estar pensant de quina manera la podríem ajudar.Com li agradaven tant els castells, li vaig convidar al parc d'atraccions del terror . Li vaig explicar a l'Oriol, l'Erica , la Maite , la Rocio i l'Aliona ,i els i va semblar bé .Li vaig dir a la Joana : -vols venir al parc d'atraccions dels castells ? . La Joana va dir que si . Va arribar el diumenge hi vam anar, però la Joana no sabia que era del terror .Van pujar , i després d 'aquesta atracció no va tindre mai mes por . Això demostra que és millor el treballen equip que no l'individual.

CHUPA CHUP ` CARLA BELLO CARRERA

JOCS FLORALS  
JOCS FLORALS  

Recull de poemes 5è B

Advertisement