Page 1

Grunher + Jahr Commercial Refurbishment June 2013


Grunher Jahr, London +

When Soho based publishers secured a new Central London office, they knew any workplace design had to accommodate its specific workflow and team dynamics. -

Completion : 4 Weeks Total Area : 1000sq ft Sector : Property


MPL were asked to ensure correct departments were seated together. This refurbishment included cluster style desks to allow for better engagement and effective use of floorspace -

Our designers created an office space design in close collaboration with the employees.

MPL Interiors created a private meeting room using the existing office layout. To add interest and a sense of privacy, we applied a digital print of flags Gruner Jahr uses in its marketing on the glass panes +


The Grunher Jahr commercial fit out also included new flooring throughout, electrics, decoration, lighting, new office desks and new office chairs. +


For a no obligation Quote, Call us on 01932 357 980 Or visit www.mplinteriors.com

MPL Interiors Unit 4. The Circuit Centre, Avro Way, Brooklands Trading Estate, Weybridge, Surrey, KT13 0YT

Grunher + Jahr Commercial Refurbishment |MPL Interiors Case Study  

When Soho-based publishers secured a new Central London office, they knew any workplace design had to accommodate its specific workflow and...

Grunher + Jahr Commercial Refurbishment |MPL Interiors Case Study  

When Soho-based publishers secured a new Central London office, they knew any workplace design had to accommodate its specific workflow and...

Advertisement