Page 1

KAT-KAT-0413-KAT

KATALOG Za cijelu obitelj

. novi naslovi

BESPLATAN DAR IZNENAĐENJA za narudžbu u roku od 7 dana!

Pošiljatelj: Mozaik knjiga d.o.o. • Karlovačka cesta 24 A, Zagreb

..

za sve članove obitelji uštede do 400 kn vrijedni gratisi

jedina kuharica koja će vam ikada trebati

Pronađite sjajne recepte za sve prigode i za svaki tip kuhara (str. 3).

pREPORUČUJU JAMIE OLIVER I ANA UGARKOVIĆ Napokon na hrvatskom – knjiga jedne od najznačajnijih svjetskih kuharica (str. 5).

KAKO BI VAŠ VRT BIO RASKOŠAN I ZDRAV

Iskoristite proljetne dane za preuređenje vrta u mjesto koje će mamiti poglede (str. 8).

BESPLATNI TELEFON 0800 10 11


UŠTEDA

78,40 kn

Od izuma kotača do interneta – otkrijte kako znanost mijenja svijet u kojem živimo! • više od 2000 fotografija, ilustracija i grafičkih prikaza • 512 stranica • tvrdi uvez

Uz ovo jedinstveno izdanje uvjerit ćete se da je znanost sve samo ne dosadna i teška. Ona je fascinantna i zanimljiva, očaravajuća i uzbudljiva! A upravo zahvaljujući njoj danas uživamo u mnogim blagodatima – korisnim izumima koji olakšavaju život. Sve što uzimamo zdravo za gotovo, o čemu i ne razmišljamo – kada upalimo svjetlo ili plamen na štednjaku, kada razgovaramo na mobitel, radimo za računalom ili gledamo televiziju – plod je godina znanstvenog istraživanja. Cijeli taj dugi put – od izuma kotača i korištenja vatre do letova u svemir i nanotehnologije – moći ćete pratiti u ovoj fantastičnoj enciklopediji. Toliko je zanimljiva da, jednom kada je uzmete u ruke i uronite u svijet zapanjujućih otkrića, teška ćete je srca napuštati. Ovdje ćete naći ono čega u sličnim knjigama i školskim udžbenicima nema. I zanimljivije je nego što to umiju ispričati i najbolji profesori. Zato će biti sjajna pomoć mladima koji možda i sami krenu putem istraživanja, no i svima željnima znanja i odgovora. Zahvaljujući VELIKOJ ILUSTRIRANOJ ENCIKLOPEDIJI ZNANOST vaša će znatiželja biti zadovoljena. Proniknut ćete u tajne svijeta oko nas te saznati kako je došlo do otkrića i spoznaja koje su ga oblikovale.

1 ZNANOST velika ilustrirana enciklopedija cijena: 784 kn

UZ DODATNIH 10% POPUSTA:

705,60 kn

BESPLATAN

DAR

Sveznadar uz kupnju enciklopedije Znanost. 347 str., meki uvez

Brza isporuka

Posjetite nas NA INTERNETSKOJ STRANICI

www.mozaik-knjiga.hr

Jednostavno naručivanje BESPLATNIM TELEFONOM PO[TOM E-MAILOM FAKSOM

0800 10 11 – 0 - 24 h

(služba za kupce 8 – 16h)

Osobno – napišite broj telefona na narudžbenicu pa ćemo vas nazvati

Zajamčeno zadovoljstvo

kataloska.prodaja@mozaik-knjiga.hr

Ako naručenom knjigom niste zadovoljni, molimo vas da je u roku 15 dana vratite na našu adresu. Za sve dodatne informacije vezane uz povrat obratite nam se na telefon 01/6053 990.

01/6315 209 svaki dan

PREKO ZASTUPNIKA DIREKTNE PRODAJE

Posjetit će vas naš zastupnik.

PREKO ZASTUPNIKA TEL. PRODAJE

Nazvat će vas naš zastupnik.

GOTOVINOM

Sve cijene navedene su u kunama i vrijede do 31. 8. 2013., odnosno do rasprodaje zaliha, osim onih za koje je u katalogu to drugačije navedeno.

U OBROCIMA

• iznosi do 1000 kn – maksimalno 6 rata • više od 1000 kn – maksimalno 10 rata • do 3 rate nema kamata, 4–10 rata zaračunavamo kamatu od 5% na cijeli iznos, osim ako je drukčije istaknuto

KARTICOM

OSOBNO PREUZIMANJE

29,90 kn

Slanjem narudžbenice u omotnici s plaćenim odgovorom.

Plaćanje prilagođeno Vama

2

POŠTANSKI TROŠKOVI

Platiti možete kreditnim karticama MasterCard, Diners, American Express, VISA – do 6 rata bez kamata

Važno je znati Potpisom narudžbenice potpisnik daje privolu da njegove osobne podatke Mozaik knjiga d.o.o. smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, bez mogućnosti razmjene s drugima, a sa svrhom dostave daljnjih obavijesti o novim naslovima i akcijama Mozaika knjiga d.o.o. Podaci će se čuvati dok sam potpisnik ne zatraži brisanje iz zbirke.

Osnivač i nakladnik: MOZAIK KNJIGA d. o. o. Zagreb, Karlovačka cesta 24 A; Za nakladnika: Bojan Vidmar; Uređuje: Lovro Torbica; Priprema za tisak: Mozaik knjiga d. o. o., Zagreb; Poštarina plaćena HP-u d. d. u sortirnici 10 200 Zagreb. Izdavač zadržava pravo promjene onih cijena i tehničkih podataka koji bi zbog eventualnih tiskarskih ili drugih pogrešaka bili netočno navedeni.

DODATNIH 10% POPUSTA na kupnju iznad 600 kn


a

o!

Najraskošnija kuharica na hrvatskom tržištu! NOVO

• 1000 najboljih recepata • v iše od 100 kuharskih tehnika • upute korak-po-korak • jela iz cijeloga svijeta • s vaki recept popraćen fotografijom • više od 1000 fotografija • ideje što s ostacima hrane • 544 stranice • t vrdi uvez

Konačno je stigla kuharica koja će dostojno zamijeniti sve druge u vašoj kuhinji! Recite „zbogom“ čeprkanju po mnoštvu kulinarskih priručnika da biste pronašli traženi recept. Dolaze vam važni gosti na večeru i želite ih impresionirati? Odaberite neko od zamamnih jela iz ove vrhunske knjige! Umorni ste nakon cjelodnevnih obaveza i nemate snage bdjeti još i za štednjakom? Riješite se gladi uz slasna jela koja će biti gotova za manje od pola sata! Pazite na liniju ili možda izbjegavate jela od mesa? Ovdje ćete naći i niskokalorične, kao i vegetarijanske delicije za svaki dan. Od klasičnih recepata koji su nam prirasli srcu i nepcu do slavnih nacionalnih jela iz svih krajeva svijeta... od jednostavnih jela koja će u hipu pripremiti čak i početnici u kuhinji do pravih gozbi na stolu kojih se ne bi posramio ni vrhunski kuhar... od detaljno objašnjenih kuharskih tehnika do savjeta kako uštedjeti na hrani pripremom ukusnih jela od ostataka... sve to i još mnogo više naći ćete u VELIKOJ ILUSTRIRANOJ KUHARICI koju ćete s ponosom pokazivati, ali nerado posuđivati drugima.

2 VELIKA ILUSTRIRANA KUHARICA cijena: 594 kn

99 kn

x 6 mjeseci BEZ KAMATA

BESPLATAN

DAR

Dvije plastične posudice s poklopcem uz kupnju Velike ilustrirane kuharice.

DODATNIH 10% POPUSTA na kupnju iznad 600 kn

3


Zdravom hranom do zdravijeg života!

NOVO

• 418 + 324 stranice •o  bje knjige: meki uvez

Jeste li znali da uz pomoć energije iz sirove hrane možete ne samo smršavjeti, već i poboljšati zdravlje? Slijedeći recepte iz SNAGE SIROVE HRANE, svaki se čitatelj može postupno priviknuti na prehranu sirovim namirnicama. Ona čisti organizam i reaktivira metaboličke procese, a pripravci i sokovi od sirove hrane djeluju na povećanje tjelesne energije i smanjenje stresa. Naučite kako poboljšati zdravlje jer se čišćenjem organizam obnavlja, a energija sadržana u sirovoj hrani na njega djeluje ljekovito. Ovisno o vrsti namirnica (povrću ili voću) te o načinu pripreme, dio s receptima donosi upute za spremanje sokova – od kojih mnogi mogu zamijeniti cjeloviti obrok, ukusnih toplih i hladnih juha i salata. Osim recepata za spravljanje jela od sirove hrane, autorica daje upute za uzgoj klica, spravljanje vlastitog domaćeg jogurta, raznih vrsta preljeva i posipa kojima je moguće dopuniti i oplemeniti sirovu hranu koju jedemo. 101 NAJZDRAVIJA NAMIRNICA obračunava se s 30 najčešćih zdravstvenih problema (od glavobolja, upale zglobova i akni do kronične hladnoće stopala i depresije) pokazujući vam kako uvesti liječenje u prehranu s pomoću slasnih i jednostavnih recepata. Tako ćete, na primjer, saznati da čokolada, čaj i suhe šljive ublažavaju simptome starenja kože, kombinacija oraha i višanja može vas odvesti u zemlju snova, listovi artičoke smiruju uobičajene želučane tegobe, dagnje ublažuju učinak zastrašujućih migrena, a wasabi pomaže u suzbijanju neugodnog zadaha. Kombinirajući najzdravije namirnice predivnih okusa s rezultatima najnovijih istraživanja, autor vam pomaže u ostvarivanju zdravog načina života!

3

KOMPLET - JEDIMO ZDRAVO cijena:

268 kn

89 kn ,33

x 3 mjeseca

BESPLATAN

DAR

Vitamini uz kupnju Kompleta - jedimo zdravo. 112 str., meki uvez

Uzmite zdravlje u svoje ruke! • 352 stranica • t vrdi uvez

Knjiga 1000 tajni savršenog zdravlja idealna je za sve one koji žele preuzeti kontrolu nad vlastitim zdravljem ili oporavkom od bolesti a pri tome ne prepustiti sve liječnicima i medicinskom osoblju. Ovaj jedinstveni priručnik donosi savjete kako se što brže izliječiti od desetak manjih ili većih oboljenja kojima su autori medicinske sestre, psihijatri, liječnici i mnogobrojni zdravstveni djelatnici koji pomažu pacijentima u oporavku. U knjizi ćete pronaći pravila brzog ozdravljenja, savjete kako se suočiti s dijabetesom i boli, kako se oporaviti nakon operacije, srčanog i moždanog udara te posljedica karcinoma, savjete za njegu djece tijekom bolesti te za skrb o starijim i nemoćnim osobama, vrhunske savjete za ljekovitu prehranu, rješavanje problema spavanja, uporabu pojedinih lijekova, psihoterapiju i druge taktike za brže i uspješnije postizanje dobroga zdravlja. Knjiga je dopunjena poglavljem o djelovanju pojedinih lijekova te najčešćim pitanjima (i odgovorima) koja muče pacijente.

4

1000 tajni savršenog zdravlja cijena:

296 kn

98 kn ,67

x 3 mjeseca

4

BESPLATAN

DAR

Uže za preskakanje uz kupnju 1000 tajni savršenog zdravlja.

6


PREPORUČUJU ANA UGARKOVIĆ I JAMIE OLIVER Kuharica legende svjetskog kulinarstva konačno i na hrvatskom!

NOVO

Neka od načela kulinarske revolucije Alice Waters, započete prije više od 40 godina, a koja vrijede i dan-danas:

• k upujte lokalno uzgojene, što kvalitetnije namirnice

• k upujte u sezoni, što svježije

• k upujte na tržnici, od malih proizvođača, organsko

• n e držite se slijepo recepta ako to nije potrebno

• s aznajte kada i kako

improvizirati prilikom kuhanja

• 402 stranice • tvrdi uvez

Alice Waters među najznačajnijim je kuharima današnjice, a njezina filozofija jednostavnosti i biranja lokalnih, sezonskih namirnica snažno je utjecala na pristup kuhanju ljubitelja dobre hrane i kuhanja diljem svijeta. Njezina kultna kuharica UMJETNOST JEDNOSTAVNE HRANE oduševit će vas mnoštvom korisnih informacija – od nabave idealnih namirnica, svladavanja osnova i tehnika u kuhinji pa sve do pripremanja više od 200 ukusnih, bezvremenih jela za svako doba godine. Naučite kako odabrati najbolje namirnice i krenite na kulinarsko putovanje koje će vam dokazati da su najukusnija jela najčešće ona najjednostavnija. Naučite se opustiti u kuhinji, ne držati se slijepo svakog recepta, od riječi do riječi, već kombinirati tehnike i namirnice u skladu sa svojim željama i ukusom. Pisanje Alice Waters toliko je puno strasti, znanja, iskustva i poštovanja prema namirnicama da će i potpuni početnici, kao i profesionalci u kuhinji, s užitkom pročitati ovu knjigu od korica do korica, a stečene vještine i ideje upotrebljavati cijeloga života.

“Nažalost, nikad nisam upoznala Alice Waters, iako sam

nakon svakog listanja njenih knjiga ili čitanja njenih intervjua imala potrebu napisati pismo i zahvaliti joj na inspiraciji i strasti prema namirnicama koju sam otkrila kroz njeno pisanje i recepte.”

5 UMJETNOST JEDNOSTAVNE HRANE cijena: 249 kn

Ana Ugarković

83 kn x 3 mjeseca

“Alice je kraljica jednostavne, zdrave i ukusne prehrane.” Jamie Oliver

BESPLATAN

DAR

Za prvih 50 kupaca Umjetnosti jednostavne hrane – grabilica za jelo.

Uživajte u najboljim jelima bez mesa • 512 stranica • tvrdi uvez

Izbjegavanje mesa ne mora značiti dosadan, neukusan i “anemičan” jelovnik. Naprotiv, pokazat ćemo vam kako je jednostavno pripremati vrlo hranjive i ukusne bezmesne obroke! Zdravstvene tegobe karakteristične za suvremeno društvo, kao što su srčane bolesti, dijabetes, karcinom ili pretilost, u manjoj mjeri pogađaju vegetarijance. CJELOVITA VEGETARIJANSKA KUHARICA pobrinut će se da vaša prehrana bude bogata voćem i povrćem, cjelovitim žitaricama, orašastim plodovima, mahunarkama i mliječnim proizvodima.

UŠTEDA

77 kn

Ovdje ćete naći sve: od savjeta kako povećati udio vlakana i smanjiti količinu masti, preko najboljih izvora vitamina i minerala do sjajnih recepata. Isprobajte mediteransku pitu, ratatouille, savitak od plavog sira i celera, irski voćni kruh... ako se još uvijek bojite da ćete ostati gladni ili da će vam manjkati energije izbacite li meso s jelovnika, vrijeme je da se uvjerite u suprotno!

6

CJELOVITA VEGETARIJANSKA KUHARICA cijena: 296 kn akcijska cijena:

219 kn

73 kn x 3 mjeseca

DODATNIH 10% POPUSTA na kupnju iznad 600 kn

5


Najveći, najtočniji i najpouzdaniji atlas naše domovine Veliki atlas Hrvatske značajno je kartografsko djelo u kojem ćete naći najdetaljniji prikaz naše domovine. To je zbirka od 194 topografske karte u idealnom mjerilu 1:100 000, jer jedan centimetar na karti odgovara jednom kilometru u prostoru. Sadržaj čine sva naselja, od gradova do gradskih četvrti i zaselaka, željezničke pruge i ceste, zračne luke i pristaništa, mostovi i tuneli te sve ostalo vezano za promet i prometnice. Prikazani su i drugi sadržaji, kao što su nacionalni parkovi i kulturnopovijesni objekti – sve što je potrebno izletnicima i ljubiteljima prirode. Na izvanredan kartografski prikaz nadovezuje se opis geografskih regija, njihovih prirodnih značajki i stanovništva – bogato ilustriran fotografijama i upotpunjen statističkim podacima. Ovaj atlas fascinira obiljem sadržaja, cjelovitošću i preciznošću prikaza pa će biti dragocjena pomoć stručnjacima i znanstvenicima, učenicima i studentima, nužan svakom suvremenom čovjeku na putovanjima, kao i uvijek kad postoji potreba za orijentacijom.

UŠTEDA

79,80 kn

7

• 194 topografske karte u mjerilu 1:100 000 • 23 plana grada u mjerilu 1:12 500 • brojne tematske karte • v rhunske fotografije prirodnih i kulturnih znamenitosti u Hrvatskoj •d  eseci QR-kodova • veliki format: 21,7 x 29,5 cm • 512 stranica • tvrdi uvez

VELIKI ATLAS HRVATSKE cijena: 798 kn UZ DODATNIH 10% POPUSTA:

718,20 kn

BESPLATAN

DAR

Zastava Republike Hrvatske uz kupnju Velikog atlasa Hrvatske.

UŠTEDA

346 kn Vodiči koji prikazuju ono o čemu drugi samo govore • 128 + 160 + 160 +160 + 192 stranice • s ve knjige: meki uvez

Turistički vodiči TOP 10 odvest će vas do najboljega što vam nude najljepše europske metropole. Praktični i informativni, s detaljnim kartama i korisnim savjetima, štede vaše vrijeme i novac. U ovom kompletu donosimo vam čak 5 vodiča s korisnim informacijama – o nezaobilaznim muzejima i galerijama, povijesnim mjestima i znamenitostima iz svake gradske četvrti, najboljim restoranima, najživljim barovima i klubovima, najzabavnijim mjestima za djecu, izletima izvan grada, izvrsnim hotelima za svaki džep, važnim savjetima za svakog posjetitelja – popraćenim priručnim planovima grada. Bez obzira na to planirate li ili ne u skorije vrijeme otputovati u Istanbul, Beč, Budimpeštu, Prag ili Rim, uz ove ćete sjajne vodiče osjetiti atmosferu navedenih europskih prijestolnica. Doznajte zanimljivosti svakoga grada, prisjetite se s nostalgijom mjesta koja ste možda već posjetili i potražite nova koja vas tek čekaju.

8

6

KOMPLET - TOP 10 VODIČI cijena: 595 kn akcijska cijena:

249 kn

83 kn x 3 mjeseca

BEČ

PRAG

UL

NB ISTA

BUDIMPEŠTA RIM


Neizostavan komplet za sve koji se odluče uputiti u planine! • 622 + 144 stranice • meki + tvrdi uvez

Planinarenje u Hrvatskoj ima stoljetnu tradiciju, a broj aktivnih planinara raste. Dosad je objavljeno mnogo vodiča, no PLANINARSKI VODIČ PO HRVATSKOJ najpotpuniji je i najsuvremeniji. Namijenjen je planinarima i izletnicima različitih profila i razina iskustva. Uz obilje praktičnih podataka s lakoćom ćete isplanirati lake poludnevne šetnji, cjelodnevne izlete i višednevne ture. Planinska područja predstavljena su i preglednim zemljovidima u mjerilu 1:100 000, a odredišta atraktivnim fotografijama i GPS koordinatama. Svima koji žele upoznati ljepote naših planina s ovim će vodičem snalaženje biti jednostavnije i sigurnije. Uz priručnik TEMELJNI ČVOROVI brzo ćete svladati vezanje čvorova. Navedene su osnovne vrste užadi koja se upotrebljava u alpinizmu, pomorstvu, jedrenju, ribarstvu, u izviđačima, na logorovanju, kampiranju... Doznajte kako vezati osnovne vrste čvorova podijeljenih u skupine prema upotrebi (čvorovi za zaustavljanje, vezni i sponski čvorovi, petlje, vezovi, ukrasni čvorovi, upleti...). Uz knjigu je priloženo pravo uže od 1 m, idealno za vježbanje vezanja čvorova.

9

KOMPLET ZA PLANINARENJE cijena:

368 kn

122,67 kn x 3 mjeseca

BESPLATAN

DAR

Uz knjigu dolazi uže od 1 m

Radio sa svjetiljkom uz kupnju kompleta.

Raskošno izdanje koje će cijelu vašu obitelj ostaviti bez daha • 366 stranica • t vrdi uvez

Biste li voljeli istražiti najnevjerojatnije lokacije koje i danas golicaju ljudsku maštu te izazivaju divljenje? S knjigom BLAGA ZEMLJE, DRAGULJI ČOVJEČANSTVA otisnut ćete se na očaravajuće putovanje kroz Afriku, Europu, Aziju, Oceaniju i Ameriku te doživjeti najneobičnije prizore koje je stvorila priroda te izgradio čovjek. Pridružite se hrabrim pustolovima u istraživanju grandioznih građevina... skinite veo s tajni uspona i nestanka velikih civilizacija... osjetite strahopoštovanje čitajući uzbudljive priče o ljudima i narodima koji su podigli ova nevjerojatna mjesta… Više od 500 raskošnih fotografija u boji te zanimljiva i nadahnuta objašnjenja i opisi odvest će vas u srce najfascinantnijih svjetskih čuda te vam otkriti sve njihove uzbudljive tajne!

10

Blaga ZEMLJE, dragulji čovječanstva cijena:

276 kn

92 kn x 3 mjeseca

BESPLATAN

DAR

Replika kovanice Aleksandra Makedonskog uz kupnju Blaga Zemlje, dragulji čovječanstva.

DODATNIH 10% POPUSTA na kupnju iznad 600 kn

7


Samo najbolji savjeti za najljepši vrt u susjedstvu NOVO

Za ljubitelje c

BESPLATNO

uz kupnju enciklopedije CVIJEC´E I UKRASNO BILJE!

• 288 stranica • tvrdi uvez

Ako ste kada čak samo petljali s lopaticom u ruci, sigurno imate u glavi viziju vrta iz snova. Pitanje je kako pretvoriti svoj kutak zelenila u savršeni raj. Srećom, naći ćete odgovore u najnovijem vrtlarskom priručniku 1000 NEPROCJENJIVIH VRTLARSKIH SAVJETA. Zahvaljujući ovome revolucionarnom izdanju, prepunom posebno odabranih jednostavnih savjeta koji zaista pomažu, vaši će se susjedi pitati jeste li angažirali profesionalnog vrtlara! Bilo da se želite opustiti u mirisnom utočištu ili zasukati rukave i prionuti na vrtlarske poslove, lako je pretvoriti vrt iz običnog u rajski. Ovo je idealan priručnik za iskusne vrtlare, ali i za one koji se tek počinju baviti vrtlarstvom ili ga doživljavaju kao hobi i ne žele da im oduzima previše vremena. Knjiga sadrži širok spektar savjeta: od održavanja travnjaka i cvjetnih leja, preko uzgoja vrtnih stabala ili voćnjaka pa sve do prijedloga kako od povrtnjaka učiniti privlačno i oku ugodno, a ne samo korisno, mjesto ili pak gdje smjestiti vodeni sadržaj, prostor za odmor i opuštanje ili obiteljski objed na otvorenom. Svako poglavlje nudi tablice s popisom biljaka koje stručnjaci preporučuju za uzgoj. Uz to, knjiga obiluje savjetima koje materijale i alate odabrati za rad u vrtu. Na čitatelju je samo da odabere najbolje za svoj vrt iz više od 600 primjera koji su mu na raspolaganju.

1000 neprocjenjivih

11 vrtlarskih savjeta CIJENA: 296 kn BESPLATAN

DAR

Vrtlarske rukavice uz kupnju 1000 neprocjenjivih vrtlarskih savjeta.* * Slika je simbolična.

8

98,67 kn x 3 mjeseca

DAR

vrijedan 544 kn! • praktični savjeti objašnjeni korak po korak • mnoštvo fotografija, crteža i tablica • abecedni prikaz povrća • abecedni prikaz bolesti i štetnika

Replika kovanice Aleksandra Makedonskog • 416 stranica • tvrdi uvez uz kupnju Blaga Zemlje, dragulji čovječanstva. Priručnik Zdravi vrt tisućama ljubitelja zdravog uzgoja širom svijeta otkrio je tajne

organskog vrta. Uz praktične savjete stručnjaka uzgojite zdravije voće i povrće, predivno cvijeće te začinsko i ljekovito bilje. I početnici mogu postati stručnjaci za prirodni uzgoj, a vrsni će vrtlari vrt učiniti plodnijim i zdravijim, bez pesticida, herbicida i umjetnih gnojiva. Najpotpunija i najsveobuhvatnija knjiga o ekološkom vrtlarstvu: na jednome mjestu obuhvaćene su osnove ekološkog vrtlarstva te savjeti o uzgoju povrća, voća i ukrasnog bilja. Pouzdan i dragocjen priručnik namijenjen svima koje zanima prirodan, zdrav i siguran uzgoj povrća, voća, začinskog i ukrasnog bilja. Zdravi vrt donosi objašnjenje osnovnih postavki i pravila ekološkoga uzgoja bilja te stručne savjete o tome gdje i kako početi, bilo da ste početnik ili iskusan vrtlar, bilo da imate velik vrt ili tek balkonski kutak i nekoliko lončanica. Ovo bogato ilustrirano izdanje najpouzdaniji je i najdetaljniji vodič za prirodno vrtlarenje bez kemikalija. U njemu se nalaze najnoviji savjeti i tehnike za uzgoj prekrasnog cvijeća, najkvalitetnijeg začinskog i ljekovitog bilja te zdravog i ukusnog voća i povrća.


je cvijeća i zdravog uzgoja

• 8000 opisa cvijeća i drugog bilja • 5000 očaravajućih fotografija • podjela biljaka prema veličini, boji i godišnjem dobu • o psežan leksikon bilja • 744 stranice • tvrdi uvez

Cvijeće i ukrasno bilje sveobuhvatni je priručnik koji pruža jasne i pouzdane informacije vrtlarima i ljubiteljima cvijeća te ukrasnog bilja, stručnjacima i znanstvenicima, ali i poklonicima prirode te onima koji jednostavno ne mogu odoljeti zanosnoj ljepoti cvijeća. Čak 5000 biljnih portreta, razvrstanih logično i pregledno, olakšava odabir i snalaženje: nije nužno znati botaničko ime da biste pronašli ono što

želite.Tražite li, na primjer, malen grm koji ima ružičaste cvjetove i cvate u proljeće ili penjačicu koja cvate u jesen – brzo i lako ćete pronaći ono što vam odgovara. Opsežan leksikon bilja donosi sve informacije potrebne za uspješan uzgoj više od 8000 vrsta cvijeća i drugog bilja te nudi savjete za zaštitu od bolesti i štetnika. Bez obzira na to imate li iskustva u uzgoju biljaka ili ne, na ovim ćete stranicama sigurno pronaći vrijedne savjete!

12 CVIJEĆE I UKRASNO BILJE CIJENA: 718 kn * Dodatnih 10% popusta ne vrijedi uz kupnju knjige Cvijeće i ukrasno bilje, osim ako uz nju ne kupite još neki artikl iz kataloga.

9


NOVO

Doznajte što vas čeka u budućnosti • 64 + 448 stranica • meki + tvrdi uvez

Tarot je drevna vještina koja nam daje uvid u ono što nam se događa, na osobnoj ili profesionalnoj razini. Cilj TAROTA ZA POČETNIKE jest da vas uvede u svijet tarota i omogući vam da otkrijete što vas čeka u životu. U kompletu s knjigom je i 78 karata, od kojih 22 pripadaju velikoj arkani, kartama s arhetipskim likovima i prikazima, koji simbolički oslikavaju životno putovanje čovjeka i sve što ga na tom putu može zadesiti. Preostalih 56 karata pripada maloj arkani, proširenoj varijanti klasičnih igraćih karata, upotpunjenoj simboličkim slikovnim prikazima. Ljubav je vječna tema. U ime ljubavi vodili su se ratovi, kraljevi su se odricali prijestolja kako bi bili sa svojim ljubavima. Nema sumnje da su ljubavni zanos i strast promijenili tijek povijesti. Ljubav nas iscrpljuje. Trebam li se udati za svog budućeg? Je li ona prava djevojka za mene? Je li mi zaručnik vjeran? - to su samo neka od pitanja koja si svi postavljamo u životu. SREĆA U LJUBAVI omogućit će vam da sami proričete ljubavnu budućnost. Postavite pitanje u vezi s ljubavlju, otvorite knjigu i doznajte odgovor!

13

KOMPLET ZA PRORICANJE BUDUĆNOSTI cijena:

178 kn

BESPLATAN

DAR

89 kn

Astro arcanus uz kupnju kompleta. 160 str., meki uvez

x 2 mjeseca

Naučite izrađivati odjeću po svojoj mjeri i ukusu

HIT

• 172 stranice • meki uvez

Naučite kako: pravilno uzeti i izračunati mjere • izraditi osnovni kroj • kombinirati krojeve • oblikovati složene nabore • pravilno polagati dijelove kroja na tkaninu

+

Uz SUPERKROJENJE ćete naučiti izrađivati krojeve za odjeću po svom ukusu i mjeri. Autorica Ana Malalan, poznata slovenska dizajnerica, objašnjava kako izraditi osnovni muški i ženski kroj te ga prilagoditi za izradu bluze, košulje, hlača, haljine, kaputa, sakoa te uvijek biti jedinstveni i dobro odjeveni. Uz knjigu dolazi i bookmarker (ravnalo u duljini knjige sa svim kraticama).

Pribor za šivanje

Zajedno s knjigom dolazi i PRIBOR ZA ŠIVANJE, koji sadrži 5 raznobojnih konaca za šivanje, krojački metar, naprstak, komplet igala i vodilicu za konac.

14 KOMPLET ZA KROJENJE cijena: 198 kn

99 kn

x 2 mjeseca

Svatko može naučiti crtati

NOVO

• 192 + 208 + 208 stranica • sve knjige: meki uvez

Vaše će dijete naučiti kako nacrtati stotinu različitih životinja, smiješnih ljudi, kućnih ljubimaca i likova iz animiranih filmova i stripova. Vrlo je lako! Neka slijedi upute iz vježbenice 404 ZABAVNA CRTEŽA i uskoro će crtežima i umjetničkim vještinama zadiviti sve svoje prijatelje. Svatko tko želi naučiti crtati može to postići brzo i uspješno uz savjete i vježbe iz knjige ŠKOLA CRTANJA. Autor, cijenjeni umjetnik i pedagog, vodi vas korak-po-korak kroz crtanje – od mrtve prirode i krajolika, preko biljaka i životinja do ljudskoga lika i portreta. Upoznaje vas s priborom i materijalom, objašnjava značajke različitih tehnika, osnove perspektive i kompozicije. Knjiga će vas potaknuti i nadahnuti.

UŠTEDA

69 kn

Barrington Barber otkriva vještine potrebne za crtanje u boji u raznim tehnikama, od olovke u boji, preko pastela do tuša i vodenih boja. Nakon uvoda u teoriju boja slijede studije mrtve prirode kao osnovne vježbe crtanja. Knjiga također pomno obrađuje crtanje krajolika, životinja te ljudskog tijela i portreta. OSNOVE CRTANJA U BOJI pokazat će vam kako svijetu oko nas pristupiti na kreativan način.

15 KOMPLET ZA CRTANJE cijena KOMPLETA: 327 kn akcijska cijena:

10

258 kn

86 kn x 3 mjeseca


Budite kreativni – ukrasite zidove, podove i namještaj!

HIT

• 112 stranica • 15 originalnih šablona + 5 predložaka • meki uvez

Da biste osvježili prostor u kojem živite, nije vam potrebno mnogo novca. Uz nekoliko trikova zanata i originalne ideje iz knjige OSLIKAJTE DOM ŠABLONAMA Helen Morris, cijenjene britanske dizajnerice, te malo volje, vaš će se dom pretvoriti u kuću iz bajke. Uz pomoć šablona moguće je oslikati gotovo sve površine – od zidova, podova i namještaja do tkanina, papira i torti, a u knjizi ćete naći čak 15 originalnih šablona, izrađenih upravo za ovu svrhu, i pet predložaka s pomoću kojih možete sami izrezivati šablone. Volite li cvjetne motive, životinje, simbole ili ste skloniji arhitektonskim dekorativnim detaljima, tu se krije nadahnuće za postizanje divnih efekata u svakoj prostoriji! A da bismo vam olakšali posao i nadahnuli vas da započnete s novim hobijem već danas, dajemo vam i KOMPLET AKRILNIH BOJA. Žuta, crvena, plava, bijela i crna boja dolaze u tubama od 100 ml. Svaka boja dobro prekriva površinu, kremasta je i jednostavno se nanosi. Ove su akrilne boje idealne za upotrebu u radu sa šablonama i štambiljima. A da bi vam nanošenje boje bilo lako, poslužite se KOMPLETOM SPUŽVASTIH KISTOVA. Upravo su spužvasti kistovi sa sitnim porama idealni za šabloniranje, a prikladni su i za rad na velikim plohama. U kompletu dolaze 3 kista širine 1,5 cm, 3,5 cm i 5 cm.

+

Šablonama možete oslikati: • staklo • zrcalo • beton • tkaninu • drvo • gips • boju • papir

BESPLATAN

16 KOMPLET ZA OSLIKAVANJE DOMA cijena: 297 kn

NOVO

DAR

99 kn x 3 mjeseca

Komplet akrilnih boja i spužvastih kistova.

Držač poruka uz kupnju ovog kompleta.

Više od 700 savjeta kako načiniti proizvode koje biste inače kupili! • više od 700 savjeta • štedite novac • čuvate okoliš • izbjegavate umjetne sastojke koje ne želite koristiti • 400 stranica • tvrdi uvez

Besmisleno je uvijek kupovati gotove proizvode kad su oni iz kućne radinosti često bolje kvalitete, jeftiniji i zdraviji. Ova sveobuhvatna knjiga otkrit će vam jednostavne upute kako možete sami napraviti većinu proizvoda i prehrambenih namirnica koje obično kupujete u trgovinama, ljekarnama ili supermarketima. Uz ove ćete savjete moći zamijeniti proizvode omiljenih proizvođača hrane, slastica, kozmetičkih pripravaka i lijekova, hrane za kućne ljubimce, sredstava za održavanje vrta, čišćenje kuće, poliranje namještaja i drugih korisnih pripravaka. Jeste li ikad željeli sami načiniti svoj kečap ili šampon za kosu? Ili skupa i štetna kupovna sredstva za čišćenje zamijeniti onim prirodnima iz vlastite proizvodnje? A što kažete na džem od jagoda koji ste načinili sami na oduševljenje cijele obitelji? Od zimnice do potpourrija, od krema za lice do aromatičnih vrećica protiv moljaca, od bombona protiv kašlja do hrane za kućne ljubimce, ovdje ćete naći savjete za izradu čak 700 svakodnevnih proizvoda koji štede trud, vrijeme i novac! SVE IZ KUĆNE RADINOSTI neponovljiva je riznica znanja, savjeta i iskustava koji su se prenosili naraštajima i sada su za vas okupljeni na jednome mjestu. Uistinu savršen priručnik za sve koji žele živjeti zdravo i u skladu s prirodom, i to na vlastiti način!

17 Sve iz kućne radinosti cijena:

296 kn

98 kn ,67

x 3 mjeseca

* U prodaji od 10. svibnja 2013.

DODATNIH 10% POPUSTA na kupnju iznad 600 kn

BESPLATAN

DAR Držač poruka uz kupnju ove knjige.

11


Komplet koji će vam pomoći da pronađete sreću u ljubavi • 310 + 172 stranice • obje knjige: meki uvez

Emocije nas zbunjuju, čine nas nesigurnima i imamo potrebu iznova ih definirati u kontekstu vlastitoga života. Želimo voljeti i biti voljeni, ali, poput tisuća drugih ljudi, lovimo ljubav vođeni idealima i krivim predodžbama. Zbirka kolumni ULOVITI LJUBAV dr. Zorana Milivojevića nudi odgovore na pitanja o ljubavi, vezama, zaljubljenosti, privlačnosti, seksu, braku, monogamiji, ljubomori, povjerenju, ljubavi prema djeci, odgoju, rastavi braka, strahu od ljubavi… te o čitavom nizu fenomena vezanih uz ljubav i zaljubljivanje. U kratkim tekstovima, objavljivanima u tisku, dr. Zoran Milivojević otvara i objašnjava teme koje je smatrao korisnima svim zainteresiranima za psihološke probleme suvremenoga života – ljubav, partnerstvo, odgoj i općenito emotivni odnosi među ljudima. Baveći se emocijama, Milivojević dotiče i univerzalne teme govoreći točno, jasno i razumljivo o čitavom nizu kompleksnih pitanja.

NOVO

Neverbalna komunikacija temeljni je dio udvaranja zato što otkriva koliko smo pristupačni, privlačni, spremni, motivirani, seksi ili očajni. Govor tijela također je ključan dio u izgradnji i očuvanju veze jer nam omogućava razvijanje prisnosti i osjećajnosti kojom usrećujemo drugu osobu. Doznajte sve – od korištenja govora tijela za poboljšanje izgleda kod upoznavanja pa do pronalaženja partnera za dugotrajnu vezu. Ova će vam knjiga pomoći da odredite i ispravite govor tijela koji vam možda nije išao u prilog. Vještine koje ćete steći čitajući knjigu LJUBAVNI GOVOR TIJELA mogu biti korisne u svakom dijelu vašega ljubavnog života, bilo da želite sebe učiniti privlačnijim suprotnom spolu, uočiti komu ste vi privlačni, izlaziti ili izgraditi dugotrajnu vezu.

BESPLATAN

18

KOMPLET - SVE O LJUBAVI cijena:

218 kn

DAR

109 kn

Čovjek koji je slikao bademova drvca uz kupnju ovog kompleta.

x 2 mjeseca

110 str., tvrdi uvez

Uživat ćete čitajući prva dva nastavka strastvene trilogije • 374 + 358 stranica • obje knjige: meki uvez

NOVO

BESPLATAN

DAR

Čovjek koji je slikao bademova drvca uz kupnju ovog kompleta. 110 str., tvrdi uvez

12

Roman AKO SE USUDITE uvodi vas u uzbudljivu ljubavnu trilogiju u kojoj glavne uloge imaju tri brata iz Škotske koji vode opasne živote protkane mračnom žudnjom i smrtonosnom kletvom. Visoko u Pirenejima banda plaćenika koju predvodi Courtland MacCarrick vodi rat u ime generala Reynalda Pascala. Kad se Court usprotivi zlom generalu, on naruči njegovo ubojstvo. No Court mu pobjegne i otme njegovu prekrasnu zaručnicu, koja prezire svog otmičara gotovo u istoj mjeri u kojoj prezire Pascala. Neobjašnjiva privlačnost koju osjeća spram toga gorštaka samo dodatno raspiruje njezin bijes. Ipak, ništa je neće spriječiti da se pokuša vratiti Pascalu. Jer ako se ne uda za njega, potpisuje smrtnu presudu svom bratu, kao i samoj sebi... U mladosti se Hugh MacCarrick zaljubio u prelijepu englesku djevojku. Pa ipak, znao je da se nikada neće njome oženiti jer se nad njim nadvila užasna obiteljska kletva. Kako bi izbjegao iskušenje, napustio je dom i na kraju postao plaćeni ubojica. Djevojka u koju je bio zaljubljen, Jane Weyland, bila je očajna kad ju je napustio. Kad su ga mnogo godina poslije pozvali da je zaštiti od očevih neprijatelja, njezina se bol pretvorila u gnjev, ali želja za njim nije izblijedjela. Dok se skrivaju, Jane muči Hugha svojim zavodničkim igricama, a on se teškom mukom bori da joj odoli zbog opasnih tajni koje bi je još više mogle ugroziti. Roman AKO POŽELITE, drugi iz trilogije, pročitat ćete u jednome dahu!

19 KOMPLET LJUBAVNIH ROMANA cijena: 268 kn

89,33 kn x 3 mjeseca


Knjige Louise L. Hay – pružit će vam nadahnuće i snagu • 272 + 276 stranica •o  bje knjige: meki uvez

U inspirativnoj knjizi ZAHVALNOST Louise L. Hay prikupila je uvide i priče te mudrosti nekih od najpoznatijih svjetskih učitelja i autora koje poznaje, ljudi koji su pokazali moć zahvalnosti u vlastitu životu. Zahvalan stav nam pomaže da vidimo sve više toga na čemu možemo biti zahvalni te nam obogaćuje život. Manjak zahvalnosti ili stalno žaljenje i prigovaranje donose malo toga čemu se možemo veseliti. Ljudi koji se stalno žale smatraju da u svom životu imaju malo toga dobrog ili jednostavno ne uživaju u onome što doista imaju. Svemir nam uvijek daje ono što mislimo da zaslužujemo. Mnogi od nas odgojeni su da gledaju na ono što nemaju i da osjećaju jedino taj nedostatak. Naše vjerovanje temelji se na oskudici, a onda se pitamo zašto nam je život tako prazan. Zahvalnost povećava obilje i ispunjenost te stoga provedimo svaki dan što više trenutaka u zahvalnosti za sve dobro u našem životu.

NOVO

Naši nas najbliži – naši roditelji ili partneri, a često i naši kolege na poslu – kritiziraju i žele nas promijeniti, a to može uzrokovati duboke negativne osjećaje. Louise L. Hay svojom nas knjigom SNAGA JE U VAMA potiče da o sebi mislimo u pozitivnim kategorijama: o onom što činimo a ne o onom što ne činimo, o onom što jesmo a ne o onome što nismo. Njome nam autorica pomaže da shvatimo kako se snaga, koju svi tražimo u okolnom svijetu, zapravo nalazi u nama te da nam je dostupna i spremna da je upotrijebimo na mnogo pozitivnih načina. Ova knjiga razvija ideje izložene u bestseleru Iscijelite duh i tijelo i uči vas kako osnažiti emocionalne i mentalne imunosne sustave.

20 KOMPLET KNJIGA LOUISE L. HAY cijena:

198 kn

BESPLATAN

DAR

99 kn x 2 mjeseca

* U prodaji od 1. svibnja 2013.

Držač poruka uz kupnju ovog kompleta.

Klasici samopomoći koji su promijenili živote milijunima! • 200 + 392 stranice • obje knjige: meki uvez

NOVO

OSJETI STRAH, A IPAK TO UČINI može i vama pomoći da pobijedite strahove koji vas koče u životu, prihvatite rizik i tako postignete uspjeh. Bez obzira na to tko smo, gdje živimo i što doživljavamo, svi osjećamo strah, no on nam ne mora uskraćivati mogućnost da imamo ispunjen i lijep život. Strah vas ne mora sputavati, i vi se možete naučiti probijati kroz vlastite strahove. Kultna autorica Susan Jeffers u svojoj prvoj knjizi o samopomoći objašnjava čega se bojimo i zašto, kako od “žrtve” postati “stvarateljem” te nam otkriva djelotvorne tehnike za pretvaranje straha, neodlučnosti i ljutnje u snagu, djelovanje i ljubav. A kad god se novi izazov pojavi u vašemu životu, samo posegnite u svoju “kutiju s alatom” i prijeđite put od najslabijeg do najjačeg dijela svoje osobnosti. Kada to učinite, bit ćete zapanjeni nevjerojatnom moći koju imate u sebi… Možda ni jedna druga knjiga nije imala dublji i jači utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja nego što je imala knjiga PUT KOJIM RJEĐE SE IDE. Ušla je u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na listi bestselera New York Timesa. Napisana jezikom koji je bezvremen u svojoj poruci razumijevanja, knjiga Put kojim rjeđe se ide i dalje nam omogućuje i pomaže istraživati samu prirodu osjećajnih veza te nas vodi prema novom spokoju i punoći života. Pomaže nam naučiti kako razlikovati ovisnost od ljubavi, kako postati senzibilniji roditelj i – na kraju – kako postati osoba koja uistinu jesmo.

BESPLATAN

DAR

Držač poruka uz kupnju ovog kompleta.

21 KOMPLET KNJIGA

ZA OSOBNI RAZVOJ cijena:

238 kn

DODATNIH 10% POPUSTA na kupnju iznad 600 kn

119 kn x 2 mjeseca

13


Za brižne roditelje i sretnu djecu

NOVO

• 160 + 402 stranice • obje knjige: meki uvez

U knjizi MONTESSORI IGRE I AKTIVNOSTI roditelji će pronaći više od 60 korisnih aktivnosti kojima će pomoći svojemu djetetu u ključnim stadijima njegova razvoja, pružiti mu potporu i zajedno s njim uživati. Naglasak je na zabavi i igri putem kojih dijete otkriva svijet koji ga okružuje. Knjiga istražuje razvoj osjetila, koordinacije, umjetničkih vještina, pokreta, jezika i naravi djeteta. SRETNO DJETINJSTVO dugo je klasik među priručnicima o odgoju i razvoju djece, a ubraja se u rijetke knjige koje roditeljima uvijek trebaju. Ovo je najnovije i u potpunosti prerađeno izdanje bestselera. Istaknuti pedijatar Remo H. Largo nastoji potaknuti razumijevanje roditelja i odgajatelja za raznolikost dječjeg ponašanja, kao i za raznolike biološke predispozicije svakog djeteta.

BESPLATAN

DAR

22 KOMPLET ZA RODITELJE cijena: 328 kn

Bojanka Psić uz kupnju ovog kompleta.

109,33 kn x 3 mjeseca

Knjižice-zvečke za zadovoljne i sretne bebe • 4 x 8 stranica • meki uvez

Ovaj veseli komplet KNJIŽICA-ZVEČKI ZA BEBE sastoji se od četiri šarene knjižice-zvečke u kojima će uživati vaše dijete. Svaka knjižica sadržava šest šarenih sličica i zvečku. Knjižice su zabavne, poučne i razvijaju dječju maštu.

NOVO

Mekanih su stranica koje se mogu prati, bez PVC-a i sigurne za vašu bebu.

23

DJEČJI KOMPLET ZA KUPANJE cijena:

156 kn

BESPLATAN

DAR

78 kn

Bojanka Psić uz kupnju ovog kompleta.

x 2 mjeseca

UŠTEDA

30 kn

Vaši mali istraživači upoznaju svijet i svemir • 64 + 64 stranice • obje knjige: tvrdi uvez

ILUSTRIRANI ATLAS SVIJETA, predivan i slikovit uvod u geografiju svijeta i sedam kontinenata, upoznat će mlade čitatelje s jedinstvenim obilježjima pojedinih država pobuđujući u njima žar za novim spoznajama. Nigdje nećete pronaći bolji i ljepši atlas za svoje mališane, jer uz zabavne ilustracije za pojedine države školarci će se zabavljati upoznavajući cijeli svijet. Ovaj je atlas prepun zabavnih ilustracija koje na zanimljiv način predstavljaju pojedinu zemlju, kontinent ili kulturu, pa će tako najmlađi u vašoj obitelji s lakoćom učiti o zemljopisu svijeta... Knjiga UPOZNAJMO SVEMIR detaljno opisuje Sunčev sustav, donoseći osnovne pojmove o svemiru s podacima o svemirskim istraživanjima od njihovih početaka do danas. Priručnik namijenjen djeci oživljava svemir nudeći najnovije informacije i najsuvremenije ilustracije koje obogaćuju svaku stranicu te na potpuno novi način potiču na maštanje i razmišljanje.

24 KOMPLET ZA ŠKOLARCE cijena: 218 kn AKCIJSKA CIJENA:

14

188 kn

94 kn x 2 mjeseca


Najprodavanija enciklopedija za djecu i mlade na svijetu • 600 stranica • tvrdi uvez

Ako biste tražili jednu jedinu knjigu uz koju će vaši najmlađi učiti i zabavljati se tijekom odrastanja i školovanja, onda je to Velika ilustrirana dječja enciklopedija. Predstavljamo vam novo, obogaćeno i dosad najbolje izdanje ove omiljene enciklopedije. Na živopisnim stranicama ove knjige, vaši će najmlađi uživati čitajući o omiljenim temama. Uz brojne fotografije, ilustracije i mape, ovo bogato i očaravajuće putovanje kroz povijest, zemljopis, prirodu i znanost, vaše će najmlađe jednostavno osvojiti. Dijete će ovdje moći doznati više o stvarima koje voli, ali i saznati mnogo toga novog, te tako produbiti znanje o svijetu. A to je jedan od preduvjeta uspjeha, ne samo u školi, nego i u životu. U jasnim, zanimljivim i pouzdanim tekstovima, djeca ne samo da će s lakoćom pronaći ono što ih zanima, nego će s lakoćom i zapamtiti sve što pronađu. Ovo je enciklopedija koja prikazuje ono što druge samo spominju, i zato je prodana u više od tri milijuna primjeraka. Stoga, nemojte se začuditi ako uz nju vaši najmlađi budu provodili sate i sate. Ovo je doista enciklopedija primjerena vašim najmlađima, knjiga uz koju će odrastati i koje će se cijeloga života sjećati.

25 VELIKA ILUSTRIRANA

DJEČJA ENCIKLOPEDIJA cijena: 598 kn

199 kn ,33

x 3 mjeseca

BESPLATAN

DAR

E.istraživač Sisavci uz kupnju ove enciklopedije. 216 str., tvrdi uvez


Posljednja prilika za kupnju po pretplatnoj cijeni!

Najnoviji interaktivni tečaj uz koji ćete naučiti čitati, pisati i govoriti engleski!

uštedite

400 kn u pretplati

Slika je simbolična.

24/7 English je najsuvremeniji interaktivni tečaj engleskog jezika namijenjen svima koji žele naučiti, osvježiti ili nadograditi svoje znanje engleskog. Materijali za učenje podijeljeni su u 3 razine: početnu, srednju i naprednu. Zahvaljujući interaktivnom tečaju 24/7 ENGLISH, s lakoćom ćete naučiti pisati, govoriti, pa čak i razmišljati na engleskom, te ćete se tako lakše i s više samopouzdanja moći sporazumjeti s osobama koje i same govore engleski, kao i s poslovnim partnerima i poznanicima. Ovaj novi, vrhunski jezični tečaj dolazi na DVD-u i sve što vam je potrebno jest obično kućno računalo na koje ćete ga instalirati. Dovoljno je da DVD ubacite u računalo i vaš put prema znanju engleskog može početi. Novost u odnosu na slične tečajeve jest i u tome što više nemate mnoštvo CD-a od kojih se uvijek barem jedan zagubi. Sada je sve na jednome disku, sva tri stupnja!

IZLA ZI U

lipnju 2013. Više od 450 sati intenzivnog učenja – bilo gdje i bilo kada napredna tehnologija za prepoznavanje govora – kako biste govorili engleski kao pravi Englez

26

**Cijene su okvirne i razlikuju se od škole do škole.

za samouvjereno komuniciranje na engleskom – s prijateljima i poslovnim partnerima

TEČAJ ENGLESKOG 24/7 ENGLISH Redovna cijena

111 kn

3 besplatna dara vrijedna 369 kn

x 9 mjeseci

(nakon izlaska u lipnju 2013.) .......... 1399 kn Akcijska cijena U PRETPLATI* (do izlaska u lipnju 2013.) ............. kn

999

Slušalice s mikrofonom – savršene za učenje jezika i razgovor putem interneta

Zašto je 24/7 ENGLISH bolji (i povoljniji) od škole stranih jezika?

Broj sati / cijena Broj osoba koje mogu učiti Broj stupnjeva Usvojeno znanje Tempo učenja Dodatni troškovi Cijena

Učenje uz pomoć 24/7 ENGLISH 450 sati za 1399 kn

Učenje u školi stranih jezika ** 78 sati

(999 kn u pretplati)

za oko 3500 kn

Neograničen 3 stupnja

Jedna 1 stupanj

Prikladno i za polaganje ispita KET, PET i FCE Po Vašoj mjeri – kada i kako to Vama odgovara

Potrebno više stupnjeva Unaprijed određeno

Nema dodatnih troškova

Vrijeme i novac utrošeni na put do škole i natrag

1399 kn 999 kn u pretplati

oko 5000 do 9500 kn

* Dodatnih 10% popusta ne vrijedi uz kupnju tečaja 24/7 ENGLISH, osim ako uz njega ne kupite još neki artikl iz kataloga.

Englesko-hrvatski rječnik

Poslovni i protokolarni engleski

katalog FO travanj 2013  

katalog kataloške prodaje

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you