Page 1

Vlinderboom - Mappa Mondo - rode Kruis


Gedenken in mozaïek Een mozaïek kan uitgevoerd worden in allerlei soorten materialen zoals kleurrijke vorstbestendige tegels, tiffanyglas, natuursteen òf in onderdelen van keramiek.

Ik vind het zeer belangrijk dat het eindresultaat geheel aan uw wensen voldoet, en ik zal u bij alle stadia betrekken. U kunt zelf het materiaal en de kleuren uitkiezen, zèlf een ontwerp maken, of tekeningen ter inspiratie aanleveren.

Het is zelfs mogelijk dat u, eventueel met familie en kinderen, enkele mozaïekstenen komt plakken.


Ontwerp Aan de hand van een vrijblijvend gesprek maak ik een ontwerp en leg de mogelijkheden aan u voor. Dit gesprek kan in mijn atelier in de Gruyter Fabriek in Den Bosch plaatsvinden, of ik kom bij u thuis. Hierna maak ik een prijsopgave. De prijs is afhankelijk van het formaat, de materiaalkeuze en het ontwerp.

Prijzen Ondanks de tijdsintensieve methode die moza誰ek met zich meebrengt, kunnen de prijzen royaal concurreren met traditionele gedenkstenen.


Jeanine Gerlofsma In de ruim 15 jaar dat ik moza誰eken maak, is elke opdracht uniek. Ieder werkstuk krijgt een andere uitstraling door het gebruik en de combinatie van materialen. Ik zie het als een bijzondere en dankbare taak om met nabestaanden een gedenksteen voor een geliefde overledene te laten ontstaan. Het belangrijkste voor mij is om uw wensen om te zetten naar een voor u betekenisvol gedenkobject. Daarbinnen heb ik een voorkeur voor eenvoudige vormen, met een symbolische betekenis.

Atelier & Contact U bent van harte welkom in mijn atelier in De Gruyter Fabriek in Den Bosch. Jeanine Gerlofsma Veemarktkade 8N 5222 AE Den Bosch

Mobiel: 0031 (0)6 - 2258 7115 E-mail: info@mozaiekkamer.nl www.mozaiekgedenkstenen.nl

Mozaiekgedenkstenen folder  
Mozaiekgedenkstenen folder  

Gedenken in mozaiek Iedere steen is uniek

Advertisement