Page 1

D I G I T S O L E® FOOTWEAR. REINVENTED.

••

KÄYTTÖOPAS

WARM SERIES Tämä käyttöopas sisältää täyden kuvauksen DIGITSOLEn Warm Series sovelluksesta.

Sisältö 1. Ensimmäiseksi: Lataa Warm Series -sovellus ....................................................................... 2 2. Tilin luominen ............................................................................................................................... 2 3. Pohjallisten yhdistäminen sovellukseen ................................................................................ 3 4. Lämmityksen aloittaminen .......................................................................................................... 3 5. Seurantahistoria ............................................................................................................................ 3. 6. Asetukset ......................................................................................................................................... 4.


Ensimmäiseksi: Lataa Warm Series -sovellus

Tilin luominen

Warm Series -pohjallisten hankinnan jälkeen voit ladata niitä varten kehitetyn sovelluksen. Sovellus on saatavana sekä iOSille (iPhone 4S ja uudemmat) että Androidille (versio 5.0 ja uudemmat). Voit tarkistaa laitteesi yhteensopivuuden katsomalla älypuhelimen ohjelmistoversion ja vertaamalla sitä käyttöoppaan tietoihin. Lataa sovellus Google Playsta (Android) tai Apple App Storesta (iOS). Löydät sen etsimällä nimellä "Digitsole Warm Series". Kuva sovelluksen latauslinkistä näkyy vasemmalla (valitse uusin sovellus, jonka kuvakkeessa on valkoinen pohjallinen mustalla pohjalla). Valitse "ASENNA" ja odota, kunnes sovellus on latautunut puhelimeesi.

Avaa sovellus, kun se on latautunut, ja aktivoi tuotteen takuu kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi. Varmista, että pohjallisia ei ole liitetty puhelimeen ja että niiden virta on katkaistu. Viimeistele sitten profiilisi: kirjoita nimesi, pituutesi, painosi ja sukupuolesi. Voit lisätä sovellukseen myös kuvan. Yhdistä pohjalliset puhelimeen ja sovellukseen: kytke niihin virta painamalla kummankin pohjallisen sisäpuolella olevaa painiketta - varmista, että merkkivalo palaa vihreänä.


Pohjallisten yhdistäminen Akun on oltava täyteen ladattu, kun yhdistät pohjalliset. Pohjallisen punainen merkkivalo vilkkuu, kun akku on ladattu täyteen. Lataaminen kestää noin 2,5 tuntia. Käynnistä tämän jälkeen puhelimen Bluetooth-toiminto ja avaa Warm Series -sovellus. Noudata sovelluksen antamia ohjeita. Kun sovellus on löytänyt pohjallisesi, ne on yhdistetty.

Lämmityksen aloittaminen Kun molemmat pohjalliset on yhdistetty, voit asettaa haluamasi lämpötilan aste kerrallaan. Lämmitysalue on 20–45 °C. Aseta lämpötila liukusäädintä siirtämällä.

Seurantahistoria Oman seurantahistoriasi näet kohdasta "History". Välilehti sisältää tiedot kaikista tapahtumista, ja tapahtuman valitsemalla näet reittisi.


Asetukset Sovelluksen yleisasetuksiin pääset napauttamalla "Settings"kuvaketta. Täältä pääset muuttamaan myös sovelluksen yleisiä asetuksia sekä pohjallisten asetuksia. Voit esimerkiksi: • Vaihtaa etäisyyden yksikön metreistä maileiksi • Vaihtaa lämpötilayksikön Celsiuksesta Fahrenheitiksi • Vaihtaa painoyksikön kiloista paunoiksi • Kirjautua ulos.

Digitsole warm user manual fin  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you