Page 27

VÅRA PARTNERS

För att stödja framväxten av fler kunskapsintensiva företag med en stark tillväxt och en varaktig bas i Gävleborg krävs samverkan. Våra partners bidrar inte bara ekonomiskt till vår verksamhet utan också med resurser i form av specialistkompetens till våra inkubatorbolag. Ett viktigt samarbete för starkare företag i Gävleborg. Vill ditt företag också stödja framväxten av innovativa bolag i Gävleborg? Hör av dig till oss på info@movexum.se

Norlin & Partners Norlin & Partners stöttar och hjälper organisationer, grupper och individer att utvecklas med syfte att förändra, förbättra, effektivisera och uppnå ett bättre resultat. Genom att stödja chefer och medarbetare att frigöra sin fulla potential uppnår hela företaget ett förbättrat resultat. Norlin & Partners har gedigen kunskap och erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskap.

Fiberdata Som pionjär och med tekniken som dragkraft samt med människor som älskar den är Fiberdata idag en av landets starkaste oberoende systemintegratörer. Typiska kunder är operatörer, energibolag och kommuner som vill erbjuda bredbandsanslutningar på sina respektive orter.

Clockwork

Lindahl

Det handlar inte bara om ett nytt jobb, det handlar om en bättre framtid. Clockworks ambition är att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Till dem kan du vända dig när du vill ta nästa steg, som företag eller som individ.

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med omkring 400 medarbetare varav drygt två tredjedelar är jurister. Lindahls klienter är oftast innovativa kunskapsföretag. Utöver den stora byråns breda kapacitet har man en spetskompetens inom bland annat immaterialrätt, life science, teknologi, media, telekom och process. Lindahl har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter.

Nordea Nordea är den största finanskoncernen i Norden och är en fullservicebank. Nordea finns i 17 länder och bankens hemmamarknader är de fyra nordiska länderna Danmark, Finland, Norge och Sverige. Tillsammans utgör de världens tionde största ekonomi. Att ta vara på idéer och utveckla innovativa lösningar är ingenting man gör ensam. Därför samarbetar Nordea med fintech-hubbar och startupföretag.

Länsförsäkringar Bjerkéns patentbyrå Gävleborg Länsförsäkringar Gävleborg är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom Länsförsäkringsgruppen. Länsförsäkringars idé är att skapa trygghet för människor och företag som lever och verkar i Hälsingland och Gästrikland. Hos Länsförsäkringar hittar man inte bara försäkringar för livets alla lägen, de är också en uppskattad bank och en heltäckande fastighetsförmedling.

Bjerkens Patentbyrå KB har sedan etableringen 1951 rådgivit och hjälpt företag och enskilda i frågor rörande immaterialrätt. Framför allt hjälper de kunder med att uppnå ett så omfattande skydd som möjligt för de idéer eller produkter som de önskar skydda samt med att hävda kundernas rättigheter gentemot andra. Bjerkéns tjänster omfattar hela det immaterialrättsliga området med tyngdpunkten på patent, varumärken och design.

Swedbank Med 7,4 miljoner privatkunder och 625 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken för många hushåll och företag. Swedbank är en del av det finansiella systemet och har ansvar för att främja en långsiktigt hållbar ekonomi. Swedbank har ett starkt engagemang i samhällsfrågor, till exempel kunskapsbyggande, entreprenörskap och innovation.

PwC PwC är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med 50 000 kunder över hela Sverige. Företagets vision är ett väl fungerande, hållbart näringsliv och samhälle som inger förtroende. PwC erbjuder en geografisk täckning med 100 kontor runt om i landet.

27

Movexum magasin #1 2018  

I årets första magasin kan du läsa berättelsen om Movexum, få mer info om vårt utvecklingsprogram Boost Chamber och om hur man gör en bra pi...

Movexum magasin #1 2018  

I årets första magasin kan du läsa berättelsen om Movexum, få mer info om vårt utvecklingsprogram Boost Chamber och om hur man gör en bra pi...

Advertisement