Page 1

move2win Versterkt organisaties met tastbare personeelsoplossingen.


Hoe kunt u ervoor zorgen dat binnen uw organisatie de efficiency in de bedrijfsvoering toeneemt? Dat er een betere werksfeer bij uw medewerkers ontstaat? En de binding tussen medewerkers, cliënten en de organisatie toeneemt?

move2win maakt werk van uw mensen. Het uitgangspunt van move2win is organisaties in hun kracht zetten waarbij “de juiste mens op de juiste plek” centraal staat. Zo geeft de move2win Personeelsanalyse inzicht in uw medewerkersbestand en antwoord op de vraag of de juiste mens op de juiste plek zit gezien de organisatiedoelstellingen. Het programma kent 3 fasen: 1) Statische personeelscan. We maken als het ware een foto van uw personele organisatie. 2) Vlootschouw. Samen met het management worden de resultaten uit de personeelscan besproken op kennis, kunde, ziekteverzuim, talenten en formatie opbouw. 3) Strategische goals. Per team of

afdeling wordt een “people” jaarplan opgezet met concrete (smart) doelstellingen gericht op de organisatiebehoeften. De krachtige Personeelsanalyse van move2win heeft zijn succes al veelvuldig aangetoond. De heldere systematische aanpak met verankerde doelstellingsprincipe zorgen jaarlijks voor zichtbare optimalisatie van de personele organisatie. * * * *

effectievere team formaties hogere betrokkenheid lager ziekteverzuim lagere personeelskosten

Dit programma kan worden ingezet bij vraagstukken rond capaciteitsbehoefte, stroomlijning, resultaatverbetering, organisatieontwikkeling 2


Is hetgeen uw medewerkers doen ook daadwerkelijk hetgeen waar ze goed in zijn? En is het werk wat zij aanraken ook het werk waar zij energie van krijgen? Het Loopbaanprogramma van move2win geeft uw medewerkers houvast in wat hen drijft in werk. Het geeft medewerkers een rapport met heldere inzichten waarom ze bepaalde carrière keuzes maken en in het verleden gemaakt hebben. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers gerichter hun carrière gaan kiezen binnen uw bedrijf (of daar buiten). Het Loopbaanprogramma van move2win geeft, in tegenstelling tot veel andere loopbaanprogramma’s, ook de organisatie een goed beeld van wat de behoeften van de medewerkers zijn en brengt vervolgens deze en de doelstellingen van de organisatie bij elkaar. Dit zorgt voor krachtige win-win situaties die leiden tot een energievolle effectieve personeelsbezetting. move2win onderscheid zich met “Krachtige windeze krachtige win-win formule in de markt en zorgt middels een win loopbaan professionele en vakkundige aanpak formule met voor een succesvolle implementatie professionele in uw organisatie.

aanpak”

3


De krachtige People programma’s van move2win op een rij. Mensen in hun kracht op de juiste plek in uw organisatie. Een “must to have”.

Personeelsanalyse Geeft inzicht in uw medewerkersbestand en antwoord op de vraag of de juiste mensen op de juiste plek zitten gezien de organisatiedoelstellingen. Het programma kan worden ingezet bij vraagstukken rond capaciteitsbehoefte, stroomlijning, resultaatverbetering en organisatieontwikkeling.

Management Development: medewerkers in hun kracht Middels de "coach de coach" methode krijgen managers meer inzicht in hun eigen kwaliteiten en talenten. Het meer bewust zijn van eigen kwaliteiten en talenten geeft managers extra bagage om hun inzichten als coach en als rolmodel naar medewerkers uit te dragen.

Loopbaanontwikkeling: inzicht, versnelling en focus move2win onderzoekt samen met uw medewerkers op een systematische manier activiteiten uit het verleden en aspiraties voor de toekomst. Dit schept een duidelijk beeld van uw medewerkers en van de kwaliteiten waarover zij beschikken waardoor het vinden van de juiste baan of rol een krachtige impuls krijgt.

Employability: begeleiding op maat Het employabilitytraject van move2win brengt het beste naar boven bij uw mensen. Zij krijgen inzicht in hun kernwaarden en duidelijkheid over wat hen nu zo boeit in hun werk- en privé leven. Een duidelijk stappenplan brengt uw medewerkers vervolgens nog dichter bij wat zij graag doen en wat hen energie geeft.

4


2gether Het verenigen van organisatiebehoeften en carrière behoeften van uw werknemers geeft volgens move2win de “Empowerment” waar uw organisatie op zit te wachten. Maak vrijblijvend een afspraak met ons, en wij zorgen ervoor dat u basis van overzichtelijke mogelijkheden een gefundeerde keuze kunt maken.

move2win

Dokstraat 77 3082 RK Rotterdam E-mail: info@move2win.nl www.move2win.nl

move2win programma overzicht  

move2win koppelt persoonlijke drijfveren van werknemers aan organisatiedoelstellingen.

move2win programma overzicht  

move2win koppelt persoonlijke drijfveren van werknemers aan organisatiedoelstellingen.

Advertisement