__MAIN_TEXT__

Page 1

MOTORcheckUP prezinta: Descrierea produsului Patente si certificate Produsele de baza Exemple de testere personalizate


Buna ziua, Numele meu este Gert Horstmeyer si sunt inventator al produsului MOTORcheckUP, detinator de patent si CEO al companiilor MOTORcheckUP GmbH si MCU IP GmbH. Va rog sa imi permiteti sa va fac o scurta prezentare a produselor noastre, acestea fiind doar o parte din capacitatea noastra de productie. Cu toate acestea, pe baza acestor exemple va oferim o imagine de ansamblu a produselor personalizate in functie de cerintele fiecarei companii, cu logo-urile si elementele grafice proprii ale clientului.

Posibilitatile noastre sunt practic nelimitate si putem realiza un produs complet in doar cateva saptamani. De la concept si pana la forma finala, garantand totodata calitatea si siguranta livrarii. Avem contracte cu companii din intreaga lume care produc hartie speciala, precum si companii care rafineaza hartia cu produse chimice care pot realiza hartia speciala, conform patentului meu.

Si va asigur ca suntem foarte bine organizati si intotdeauna motivati sa respectam calitatea si termenele de livrare.

Cu stima, Gert Horstmeyer CEO MOTORcheckUP


Ce este si cum functioneaza MOTORcheckUP si FLUIDcheckUP?

MOTORcheckUP este usor de descris. Este la fel ca la doctor: Daca acesta nu isi da seama care este problema pacientului, atunci acesta preleveava doar o picatura de sange pentru a putea evalua starea de sanantate a pacientului. Pentru ca in fiecare picatura de sange se regasesc toate informatiile de care acesta are nevoie pentru stabilirea unui diagnostic. Iar dupa cateva zile, doctorul are rezultatele si va poate trimite in cunostiinta de cauza la un specialist, daca depisteaza vreo problema.

MOTORcheckUP procedeaza identic, doar ca mai repede si mai simplu. Iar atat un specialist cat si o persoana mai putin avizata poate interpreta aceste rezultate deoarece: fiecare picatura de ulei de motor contine toate informatiile despre starea de sanatate a motorului. Astfel ca, dupa prelevare, in scurt timp se poate constata daca exista depuneri, care este starea de degradare a uleiului si daca uleiul contine apa si combustibil (benzina sau motorina). Iar aceste rezultate confera informatia despre starea actuala de sanatate a motorului. MOTORcheckUP este testat si certificat de catre TÜV-Süd si patentat in Europa EP1825256. Functioneaza atat de simplu: se opreste motorul – dupa ce uleiul a fost adus in temperatura de lucru – se ridica capota motorului si se pune fisa de testare in pozitie orizontala; se indeparteaza folia de protectie a testului si se noteaza rulajul masinii si numarul de km rulati cu acel ulei. Si este normal ca un ulei utilizat pe parcursul a 5.000 km sa aiba o culoare mai deschisa fata de unul utilizat 15.000 km.


Apoi cu ajutorul jojei se preleveaza doar o picatura de ulei in zona de testare de la o inaltime de aproximativ 2 cm. Se recomanda sa nu atingeti zona de testare cu joja. Dupa prelevarea probei, lasati fisa de testare in pozitie orizontala pentru procesul de maturare. La temperatura camerei, picatura se va descompune cromatografic intr-o imagine pe baza careia se poate constata, dupa un interval de timp estimat intre 1 si 12 ore, care este starea uleiului si posibilele defectiuni ale motorului. Totusi, dupa primele 15 minute se poate usor observa cat de uzat este uleiul, in functie de cat de „intunecata“ este pata formata. Daca uleiul este absorbit in circa 5 minute se poate usor constata ca acel ulei este in perfecta stare. Intre 5 si 10 minute rezultatul va fi „mediu“, iar la mai mult de 12 minute este „slab“, adica foarte degradat. Similar se procedeaza si pentru determinarea existentei de apa sau carburant: Daca dupa 10 – 15 minute apare o zona zimtata pe cel deal doilea cerc, asta inseamna ca exista foarte multa apa in ulei. Pentru foarte mult carburant in ulei se formeaza un cerc luminos in jurul celui de-al doilea cerc. Pentru interpretari cat mai exacte se recomanda ca pentru identificarea continutului de carburant sa tineti proba indreptata catre o sursa de lumina (iluminare din spate). Rezultatele finale pot fi interpretate cel mai bine, daca lasati fisa de testare „peste noapte“. Apoi comparati rezultatele dvs. cu pozele din tabel, pe care le-am elaborat impreuna cu TÜV. Interpretarea pozei se face de la interior catre exterior: cercul interior arata DEPUNERILE, al doilea cerc STAREA uleiului, cercul zimtat APA, iar cercul exterior continutul de COMBUSTIBIL.


Iar apoi, pe baza sablonului de interpretare , veti putea observa daca toate sunt in regula cu motorul masinii dvs. Inca ceva: dimensiunile picaturii nu joaca niciun rol, la fel ca si tipul uleiului de motor.

Indicatiile din prospect „Cauze, Consecinte, Remedii“ ne ofera informatiile cu privire la posibilele defectiuni, ce se intampla si cum putem actiona in consecinta. Si daca in urma testarii nu a rezultat nu se observa nimic asta inseamna ca aveti un motor sanatos. Si putem spune ca sunteti un bun sofer/ soferita, deoarece multe defectiuni au principala cauza stilul de condus si grija pe care o acorda proprietarul masinii. Iar pentru defectiunile relevate in urma testarii, specialistii de la service va pot repara cu siguranta motorul. Acest test este eficient mai ales pentru prevenirea reparatiilor capitale care sunt deosebit de costisitoare. MOTORcheckUP este un produs pentru detectarea din timp a defectelor si care va poate oferi o vedere de ansamblu asupra starii de sanatate a motorului, pe baza unei imagini. Produsul este apreciat si de catre experti deoarece MOTORcheckUP ofera o imagine greu de obtinut din interiorul motorului. Simplu, rapid si ieftin.


FLUIDcheckUP Toate uleiurile de motor contin aditivi importanti, pentru a preveni pagubele si supraincalzirea uleiului, dar si uzura prematura a acestuia. Daca acesti aditivi sunt imbatraniti sau deteriorati apar depunerile de sedimente. De asemenea daca exista apa in uleiul din cutia de viteze, caracteristicile functionale ale acestuia sunt afectate. Pe parcursul utilizarii, performatele uleiului se altereaza in timp si implicit creste riscul defectiunilor si implicit costurile de operare. Cu FLUIDcheckUP poate fi testata rapid uzura lichidului de frana, de servodirectie/ hidraulic, precum si functionarea in parametri optimi atat a cutiei de viteze automate, cat si a celei manuale. Mai bine o verificare de siguranta decat sa regretati mai tarziu. Aceasta testare este foarte facila, pe baza unei sigure picaturi din fiecare fluid prelevate pe hartia noastra speciala: FLUIDcheckUP, adica analiza rapida a fluidelor de operare pe baza descompunerii cromatografice a probei prelevate. Iar pe baza intrepretarii rezultatului puteti constata daca fluidul de operare este inca in parametri optimi, ar trebui schimbat sau este foarte degradat si impropriu utilizarii. O metoda rapida si foarte ieftina.

Patente la nivel mondial USA: US 8,748,185 B2 Canada: 2,592,951 Europe: EP1825256 Russia: 2399050 Korea: 10-1228771 Japan: 3172491 China: ZL 200580047848.0


Cativa dintre clientii nostri:


Gama de produse MOTORcheckUP


MOTORcheckUP Single Test + brosura Single test are o multime de intrebuintari: in cadrul atelierelor de service, in activitatile curente ale expertilor auto si a departamentelor de analiza si testare, precum si in diverse campanii de marketing. Tester-ul poate fi utilizat si pentru fidelizarea clientilor ca un bonus la serviciile prestate sau ca orice alta forma de marketing. MOTORcheckUP Single Test se comercializeaza impreuna cu sablonul de interpretare si brosura de evaluare. Pentru cantitati mai mari, oferim pachete de 25/ 50/ 100 teste, iar la comandarea a peste 100 bucati se ofera gratuit si un poster in format A1 al brosurii de evaluare. MOTORcheckUP Single Test ofera rapid si sigur o privire de ansablu asupra starii de sanatate a motorului.

Beneficii pentru clienti: • Imaginea la zi a starii de sanatate a motorului • Clientul poate verifica argumentatia service-ului • Operatiunile necesare reparatiei pot fi usor intelese Beneficii pentru service: • Clienti multumiti si incasari mai mari • Argumentarea concreta a reparatiilor efectuate • Fidelizarea clientelei


MOTORcheckUP Test pentru masini second hand In momentul cumpararii/ vanzarii unei masini second hand, prin analizarea caroseriei clientul isi poate face o idee asupra gradului de uzura. Insa nu are cum sa “vada” ce se afla in interiorul motorului decat in urma unor probe de laborator costisitoare. Insa aceasta analiza o poate face MOTORcheckUP, testul care ofera rapid o imagine din interiorul motorului - usor, rapid si ieftin. Mecanicul efectueaza un prim test pentru a determina starea la zi a motorului. Apoi acesta poate argumenta in fata clientului diagnosticul pus si eventualele reparatii care se impun. Apoi dupa reparatie si dupa ce au fost rulati aproximativ 1.000 km, se va efectua cel de-al doilea test pentru a examina daca problemele anterioare au fost remediate. O dovada in plus de siguranta pentru client.

Beneficii pentru clienti: • Siguranta la cumpararea unei masini second hand • Eventualele probleme pot fi depistate rapid • Imaginea la zi a starii de sanatate a motorului Beneficii pentru service: • Clienti multumiti si incasari mai mari • Argumentarea concreta a reparatiilor efectuate • Fidelizarea clientelei


MOTORcheckUP Test pentru dovada reparatiilor Aceasta fisa pentru dovedirea reparatiilor contine o singura pagina cu doua ferestre de testare si se utilizeaza pentru inspectii, revizii etc. Cand masina este receptionata de catre service, mecanicul preleveaza o picatura de ulei in prima fereastra pentru identificarea exacta a starii de sanatate a motorului. Al doilea test este utilizat dupa 1.000 – 3.000 km de catre client pentru examinarea individuala. Astfel clientul primeste o imagine de ansamblu din interiorul motorului masinii sale. Prin urmare clientul va revini la acel service, acest test MOTORcheckUP fiind practic un instrument eficient de fidelizare a clientilor.

Beneficii pentru clienti: • O imagine la zi cu privire la starea de sanatate a motorului • Clientul poate intelege clar argumentatiile service-ului • Economie de bani la costurile de reparatie Beneficii pentru service: • Consolidarea imaginii de service inovativ • Fidelizarea clientilor si atragerea de noi clienti • Clientul se reintoarce in service pentru o noua evaluare


MOTORcheckUP Test cu 6 zone Fisa de testare cu 6 zone este utilizata pentru analizarea unui motor pe o perioada mai indelungata si compararea variatiilor in timp a uzurii. Acest concept poate fi utilizat ca un atasament al carnetului de service, pentru a documenta starea de sanatate a motorului la fiecare inspectie.

Beneficii pentru client: • Oferirea unui diagnostic la zi cu privire la starea de sanatate a motorului • Schimbarile vizibile din interiorul motorului • Prevenirea daunelor majore, deosebit de costisitoare • Siguranta pentru o perioada mai indelungata • Potrivit mai ales pentru prestatorii de servicii, de genul: Taxi, curierat, transport marfa si persoane Beneficii pentru service: • Mai multa incredere pentru client • Comerciantul poate dovedi ca motorul se afla in stare perfecta • Consolidarea imaginii • Documentarea pe o perioada indelungata


FLUIDcheckUP Test pentru expertii auto FLUIDcheckUP pentru experti este realizat in format DIN A6, are 6 pagini si contine 4 zone de testare. Produsul poate fi utilizat la inspectiile tehnice periodice si pentru distribuitorii de piese auto. Aceasta a fost dezvoltat la sugestia TÜV si a altor organizatii de testare din Germania, precum si la propunerea unor companii de leasing operational. Testul acesta mai poate fi utilizat in activitatile de zi cu zi pentru: • • • • •

Evaluarea starii de sanatate a autovehiculelor Evaluarea pagubelor Stabilirea culpei Diagnosticarea erorilor functionale Fidelizarea clientilor

Cu ajutorul acestui test conceput special pentru expertii auto pot fi evaluate concomitent lichidul de frana, cel de servodirectie, din cutia de viteze, dar si uleiul de motor pe baza a numai o picatura de ulei. Defectiunile sau cauzele pot fi determina intr-un mod foarte simplu. Acum aceste functionarea in parametri a acestor agregate nu mai sunt o necunoscuta. Sistemul de testare ofera atat expertilor, cat si companiilor pe care le reprezint, o valoare adaugata semnificativa. Un plus prin comparatie cu concurenta.


FLUIDcheckUP Automotive Testul FLUIDcheckUP Automotive dispune de trei zone de testare, cu ajutorul carora se poate determina usor, rapid si sigur gradul de uzura al lichidului de frana, de servodirectie si a fluidului din cutia de viteze, manuala si automata. Fisa de testare FLUIDcheckUP poate fi utiliata de oricare client, iar problemele detectate pot fi imediat eliminate. Mai mult, cresterea increderii in diverse sortimente de ulei induce in randul clientilor o mai mare siguranta. Testul poate fi folosit de asemenea in campanii de marketing , publicitate etc

Beneficii pentru clienti: • Siguranta operarii agregatelor in parametri optimi • Eventualele daune pot fi probate • Clientii pot urmari argumentatia atelierul de reparatie Beneficii pentru service: • Cresterea cifrei de afaceri • Cleinti multumiti • Cresterea increderii clientilor • Fidelizarea clientelei


FLUIDcheckUP Industrial FLUIDcheckUP pentru uz industrial contine doua zone de testare, pe baza carora simplu si rapid se poate determina gradul de uzura al uleiului hidraulic din utilajele industriale. Acest test poate fi folosit de catre fiecare client, iar defectiunile pot fi imediat identificate. Iar cresterea increderii in diverse sortimente de ulei induce in randul clientilor o mai mare siguranta. Testul poate fi folosit de asemenea pentru verificarile periodice ale echipamentelor industriale, dar si pentru campanii de marketing , publicitate etc

Beneficii pentru clienti: • Siguranta operarii agregatelor in parametri optimi • Eventualele daune pot fi probate • Clientii pot urmari argumentatia atelierul de reparatie Beneficii pentru service: • Cresterea cifrei de afaceri • Cleinti multumiti • Cresterea increderii clientilor • Fidelizarea clientelei


MOTORcheckUP Test pentru motociclisti Acest tester MOTORcheckUP si FLUIDcheckUP a fost dezvoltat special pentru motociclisti. Design-ul acestui test poate fi personalizare cu identitatea clientului. De altfel pentru toate testerele prezentate MOTORcheckUP ofera aceasta posibilitate, in functie de volum. Prin intermediul acestuia poate fi testata atat starea atat a motorului, cat si a lichidului de frana. Un motociclist este preocupat intotdeauna de siguranta in rulare si prin intermediul acestui test isi poate testa singur si rapid gradul de uzura al lichidului de frana. Testul poate fi potrivit si in campaniile publicitare, dar si utilizate in cadrul atelierului de service pentru fidelizarea clientelei.

Beneficii pentru clienti: • Siguranta in privinta sistemului de franare • Siguranta in privinta starii motorului • Eventualele defectiuni pot fi rapid descoperite Beneficii pentru service: • Clienti multumiti • Imaginea consolidata • Cresterea potentialului de incredere


Testere specifice pentru clienti In urmatoarele pagini, va vom prezenta cateva exemple de testere personalizate pentru diferiti clienti. Aceste proiecte au fost realizate de catre noi, din stadiul de idee si pana la livrarea catre client. Avem o multime de idei si exemple de aratat. Telul nostru este sa oferim un produs complet, adaptat cerintelor clientului. Si avem la nivel mondial multi clienti, mai mari si mai mici. Iar pe baza acestui test se pot rezolva o serie intreaga de probleme, inclusiv cele legate de protectia mediului, o problema sensibila nu doar in tari mari precum China ori India. In paginile urmatoare puteti gasi cateva exemple de produse personalizate pentru diversi clienti, din mai multe tari.

MOTORcheckUP si FLUIDcheckUP Pentru mai multa siguranta si un mediu mai curat


CONRAD Electronic si AXA Asigurari CONRAD este unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de articole electronice atat in magazine cat si in mediul online. Noul „Consumer Test MOTORcheckUP“ este un pachet destinat consumatorului final si comercializat online din martie 2015 prin intermediul CONRAD. AXA Asigurari Germania ofera clientilor sai un produsul MOTORcheckUP atunci cand cumpara o masina second hand sau pentru verificarea de dinaintea plecarii in vacanta. Aceasta actiune de fidelizare este foarte importanta pentru o companie de asigurari, pentru ca le confera clientilor un sentiment suplimentar de grija.


LIQUI MOLY LIQUI MOLY a avut o noua idee de marketing, iar noi am proiectat si apoi am livrat produsul complet: Gear Tronic. Conceptul din spatele produsului: LIQUI MOLY vinde catre atelierele de service acest kit, pentru testarea si apoi stocarea atat a uleiului ATF uzat, cat si un esantion din noul ulei, pentru o eventuala reclamatie in perioada de garantie. Iar cu testul nostru, atelierul poate verifica uleiul si sa afle daca acesta contine apa sau lichid de racire. Un beneficiu extrem de important este ca atelierul poate arata rapid rezultatul clientului sau si astfel poate dovedi necesitatea schimbarii uleiului pentru transmisia automata.


MOTAIR Pentru a sprijini atelierele de service pentru depistarea starii tehnice a turbocompresoarelor, Motair Turbolader Germania foloseste de curand un set de testare dezvoltat de MOTORcheckUP pentru depistarea problemelor din sistemul de ungere. O picatura de ulei de motor este suficienta pentru detectarea rapida a anomaliilor din sistemul de lubrifiere. Multe dintre defectiunile unui turbocompresor se datoreaza corpurilor straine ori lipsei lubrifierii. „Cauzele au legatura cu domeniul auto si pot fi identificate“, spune Andreas Solibieda, expert in turbocompresoare si Director Executiv al Motair Turbolader GmbH din KĂśln. Astfel, inainte de a inlocui un turbocompresor se impune o verificare amanuntita pentru identificarea si eliminarea problemelor, asta pentru a preveni o posibila defectare a noului turbocompresor.


SPECIAL TURBO De mai bine de 20 ani, Special Turbo Cehia este distribuitor si reparator autorizat al marcilor GARRETT, Holset, Borgwarner, KKK, Schwitzer, Mitsubishi si CZ Turbolader. In portofoliul firmei se mai afla si IHI, Hitachi si Toyota. Special Turbo are peste 900 tipuri de turbocompresoare in depozit pentru diferite marci de autoturisme, autovehicule comerciale, dar si pentru motoare stationare: generatoare de mare capacitate, utilaje de constructii, motoare de vapoare si avioane etc. Impreuna cu Special Turbo din Cehia am conceput un tester special, iar produsul este utilizat in activitatile curente din Cehia si Slovacia.


ANNUAL REPORT TESTKIT Acest tester MOTORcheckUP a fost special gandit si dezvoltat pentru pietele auto din India si China:

• un test compact ce poate fi utilizat atat pentru autovehicule, cat si pentru motoarele stationare • o solutie grafica foarte usor de inteles • continutul poate fi usor modificat • pot fi introduse flyere in interior pentru clienti (proprietarii masinii) • posterul este o parte esentiala a acestui kit si contine mesajul autoritatilor:

UN AER MAI CURAT SI MAI MULTA SIGURANTA PE STRAZILE NOASTRE


PROFI CAR MOTORcheckUP Single Test a fost personalizat cu elementele de design ale „Profi Car“ si utilizat in diverse campanii de marketing. Acest produs conceput si dezvoltat de MOTORcheckUP este utilizat pentru probarea caracteristicilor uleiului „Profi Car“ in fata clientilor. Produsul personalizat pentru „Profi Car“ este comercializat impreuna cu brosura de interpretare. Astfel se obtine un rezultat rapid cu privire la starea de sanatate a motorului si starea uleiului. Mai mult, tester-ul probeaza calitatea uleiului de motor „Profi Car“.


FILTEC RIXEN Specialistul in filtre din Hamburg are o vasta clientela in industria navala. Aceasta companie utilizeaza produsul personalizat cu sase „ferestre“ la testarea motoarelor diesel, dar si in alte activitati curente.

Profile for MOTORcheckUP

MOTORcheckUP prezinta  

MOTORcheckUP prezinta  

Advertisement