Page 1

XJ6 Diversion F

www.yamaha-motor.si

Pobegnite iz vsakdanjega življenja. Zaradi njegove mešanice zmogljivosti, upravljanja in klasičnega izgleda se boste z njim hoteli zapeljati vsak dan. 600 ccm, vodno-hlajen, 4-valjni agregat je zasnovan za velik navor za razburljivo pospeševanje, medtem ko močna disk zavora zagotavlja varno zaustavljanje. ABS različica je prav tako na voljo – odlično za mokre razmere. Lahka lita platišča, velike prednje vilice s premerom 41 mm in zadnje vzmetenje Monocross omogočajo, da je XJ6 Diversion F odličen za upravljanje in varen na cesti. Za udobno vožnjo: Nastavljivo krmilo zagotavlja udoben vozni položaj in celoten oklep nudi izjemno zaščito pred slabim vremenom.

• 600ccm 4-valjni agregat z vbrizgom goriva • Odlična vodljivost in enostavno zaviranje • Lahka lita platišča • Celoten oklep za vremenske nevšečnosti • Shranjevanje, ki vam odgovarja • Na voljo z ABS-om


Yamahina XJ-serija motorjev: pravo zadovoljstvo vožnje

Yamahini motorji nikoli ne varčujejo pri kakovosti in to je opazno pri obliki in zmogljivostih XJ serije. Ko vam je na motorju udobno, takrat se zabavate, in če uporabljate motorje XJ-serije v prostem času ali kot prevozno sredstvo za prevoz na delo, to pomeni: pravo zadovoljstvo vožnje Yamahina filozofija »Umetnost tehnologije« vam daje občutek enotnosti z motorjem, 4-valjni agregat XJ serije pa ima odločilen vpliv: z izboljšanim tekom agregata za gladke pospeške, kadarkoli obrnete plin. Kombinacija najnovejše tehnologije in pozornosti do podrobnosti je ključna pri motorjih XJ-serije ter ustvarja dober občutek, katerega bi moral izkusiti vsak voznik.


Moč, ki jo lahko obvladate Za redno vožnjo ali za zabavo, 600 ccm agregat z vbrizgavanjem goriva motornega kolesa XJ6 Diversion F ponuja moč za hitro speljevanje in varno prehitevanje. In gladko prestavljanje menjalnika vam omogoča popoln nadzor.

Odličen oprijem in popolna vodljivost Zagotovilo, da lahko vozite čez drn in strn z užitkom, prihaja s strani odlične podpore pod vami. XJ6 Diversion F ima 41 mm prednje vilice in Monocross zadnje vzmetenje, kot tudi lahka ulita kolesa za majhno nevzmeteno težo – ter za zagotovilo gladke vožnje.

Povečana okretnost

Celoten oklep

Odličen navor pri nizkih vrtljajih je znak, da XJ6 Diversion F misli resno – vendar izpuh štiri-v-eno z nizkim dušilcem je tisti, ki pripomore k porazdelitvi mase, kar posledično predstavlja večjo okretnost tega motorja. Občutili boste tudi nadzor, zahvaljujoč prilagodljivemu krmilu, ki vam omogoča določanje najboljšega položaja vožnje.

Aerodinamičen celoten oklep, ki pokriva zgornje in spodnje dele motorja, daje XJ6 Diversion F videz, ki privlači poglede. Voznika varuje pred vsemi vrstami vremena, ščiti pa tudi agregat in šasijo.

Shranjevanje, ki vam odgovarja

ABS kot opcija

Za dodatno funkcionalnost vam ponujamo, kot originalno Yamahino dodatno opremo, močan zadnji nosilec in velik 46-litrski kovček, tako da lahko enostavno shranite nočno torbo ali nakupovalno vrečko. Prostor pod sedežem ima U-ključavnico za dodatno varnost.

Zaupanje in varnost prihajata s strani odzivnega ABS-a, ki vam pomaga preprečiti zdrs koles in vam omogoča nadzorovano ustavljanje.


XJ6 Diversion F

www.yamaha-motor.si

AGREGAT

DIMENZIJE

Tip

Vodno-hlajen, 4-taktni, 4-ventilski, naprej nagnjen vrstni, 4-valjni, DOHC

Skupna dolžina

2.120 mm

Prostornina

600ccm

Skupna širina

770 mm

Vrtina in gib

65,5 × 44,5 mm

Skupna višina

1.210 mm

Kompresijsko razmerje

12.2 : 1

Višina sedeža

785 mm

Maksimalna moč

57,0 kW (77,5KM) @ 10.000 o/min

Medosna razdalja

1.440 mm

Maksimalni navor

59,7 Nm (6,1kg-m) @ 8.500 o/min

Min.oddaljenost motorja od tal

140 mm

Mazanje

Moker karter

Teža (s polnim rezervoarjem olja in goriva)

217 kg / ABS: 222 kg

Dovod goriva

Vbrizg goriva

Prostornina rezervoarja za gorivo

17,0 litrov

Vžig

TCI

Prostornina rezervoarja za olje

3,4 litra

Sistem zagona

Električni

Prenos

Zobniški prenos, 6 prestav

ŠASIJA Prednje vzmetenje

Teleskopska vilica

Hod prednjega kolesa

130 mm

Zadnje vzmetenje

Nihajna roka (monocross)

Hod zadnjega kolesa

130 mm

Prednja zavora

Dvojni diski, Ø 298 mm

Zadnja zavora

Enojni disk, Ø 245 mm

Prednja guma

120/70 ZR17M/C (58W)

Zadnja guma

160/60 ZR17M/C (69W)

Viper Blue

Midnight Black

Zmagovalna kombinacija Z Yamaho v lasti, se vznemirjenje ne konča z motorjem. Za popolno zadovoljstvo vam močno priporočamo originalne Yamahine dele in dodatno opremo. Naša ponudba zajema vrsto visokokvalitetne, inovativne opreme za vožnjo, oblačila in dodatno opremo, ki je zasnovana tako, da prispeva k večjim zmogljivostim ter zaščiti za vas in vašo Yamaho. Z imenom Yamaha vam zagotavljamo kvaliteto, zanesljivost in zmagovalne zmogljivosti. Yamalube® je naša lastna linija visoko-tehnoloških maziv. Yamahini agregati so zasnovani tako, da delujejo učinkovito, ne glede na to, kje se vozite. www.yamaha-motor.si

Vedno nosite čelado, zaščito za oči in zaščitno obleko. Yamaha vas spodbuja k varni vožnji in upoštevanju drugih voznikov v prometu. Specifikacije in izgled Yamahinih proizvodov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in razlikujejo z ozirom na zahteve in pogoje. Za dodatne informacije se obrnite na Yamahinega trgovca.

DELTA TEAM CKŽ 135a 8270 Krško Slovenija Tel: +386 (0)7 49 21 888 Fax: +386 (0)7 49 03 520 www.yamaha-motor.si

Yamaha XJ6F  
Yamaha XJ6F  

Yamaha XJ6F

Advertisement