Page 1

XT660X

www.yamaha-motor.si

Kralj mestne džungle. V velikem mestu je prava džungla - težavno okolje, ki zahteva trpežen motor. Ta cestna različica legendarne XT vrste, znane po nastopih na puščavskih rallyjih Paris-Dakar, vam omogoča spopad v mestnem prerivanju kot noben drug motor. XT660X, opremljen s tehnologijo Supermotardov, je živahen motor s silnim 1-valjnim agregatom polnim konjskih moči. Z vbrizgom goriva, vodnohlajenim agregatom in odlično šasijo z vsemi zmožnostmi oprijema in zavijanja, ki jih boste kadarkoli potrebovali, ta motor prinaša novo vrsto cestnih zmogljivosti. XT660X – potisnite ga v kot in glejte, kako si bo izboril pot do zmage.

• Trpežen motor za zahtevne mestne pogoje • 1-valjni, vodno-hlajen agregat • Izjemno odzivno upravljanje • Oklep agresivnega videza • 17-palčna aluminijasta platišča • Prednje zavore s 320 mm diskom


Osvojite mestno džunglo.

Pri Yamahi imamo sloves rušenja mej in potiskanja le-teh do skrajnosti. Večkrat smo se že dokazali na profesionalnih dirkališčih - in te izkušnje nam pomagajo pri izdelavi tehnološko dovršenih motorjev, ki kažejo zmagovalne zmogljivosti tudi na cesti. V velikem mestu je prava džungla, težavno okolje, ki zahteva trpežen motor. Nič se ne more spopasti z urbano pokrajino, kot Yamahini cestni motorji – inženirske mojstrovine, ki se ponašajo z odlično tehnologijo, močjo in živahnostjo. Pripeljali vas bodo, kamor želite, v trenutku… in to na izjemno nenavaden način.


Zavladajte mestni džungli

Agregat, nabit z energijo

Ta motor je bil ustvarjen, da zavlada mestnim ulicam in na vaši priljubljeni stranski cesti. Je trpežen, da preživi surovost in zmešnjavo sodobnega življenja - zahvaljujoč cestni različici legendarne XT serije, ki je zaslovela v napornem rallyju Paris-Dakar.

Ključnega pomena za trpežen cestni motor je živahnost s silnimi konjskimi močmi, vendar lahek 1-valjni agregat ponuja tudi 60.0 Nm navora za neverjetno pospeševanje pri nizkih vrtljajih.

Izjemno odziven

Trpežen jeklen okvir

Vse od tal navzgor je zasnovano za izjemno odzivne zmogljivosti. Vbrizg goriva zagotavlja takojšen odziv plina, medtem ko je upravljanje izjemno okretno zahvaljujoč 43mm prednjim vilicam in Monocross zadnjemu vzmetenju z nihajno roko.

Za pravi oprijem in okretnost na modelu XT660X skrbi trden jeklen okvir v obliki diamanta, ki izžareva žilavost in uporablja debele športne gume na 17-palčnih litih platiščih.

Popoln nadzor

Naj se zabava začne

Za odlične zavorne zmogljivosti na mestnih ulicah ali podeželskih cestah, je ta motor opremljen z velikim, popolnoma plavajočim 320mm prednjim diskom. Dirkaški način sedenja na motorju vas prav tako popolnoma postavlja v nadzorovan položaj.

Ta XT oblika, z dirkaškim pridihom, ima vse, kar potrebujete za pravo zabavo, medtem ko motor brzi po cesti. Agresivno oblikovan oklep vam daje gospodovalno držo na cestah.


XT660X

www.yamaha-motor.si

AGREGAT

Zadnja zavora

Enojni disk, Ø 245 mm

Tip

Vodno-hlajen, 4-taktni, 1-valjni, 4-ventilski, SOHC

Prednja guma

120/70R 17M/C

Prostornina

660ccm

Zadnja guma

160/60R 17M/C

Vrtina in gib

100,0 x 84,0 mm

DIMENZIJE

Kompresijsko razmerje

10.0 : 1

Skupna dolžina

2.175 mm

Maksimalna moč

35,3 kW (48 KM) @ 6.000 o/min

Skupna širina

860 mm

Maksimalni navor

60,0 Nm (6,1 kg-m) @ 5.250 o/min

Skupna višina

1.170 mm

Mazanje

Suh karter

Višina sedeža

875 mm

Uplinjač

Vbrizg goriva

Medosna razdalja

1.490 mm

Tip sklopke

Mokra, večploščna z navojnimi vzmetmi

Min.oddaljenost motorja od tal

205 mm

Vžig

TCI

Teža (s polnim rezervoarjem olja in goriva)

189 kg

Sistem zagona

Električni

Prostornina rezervoarja za gorivo

15,0 litrov

Prenos

Zobniški prenos, 5 prestav

Prostornina rezervoarja za olje

2,9 litra

Končni prenos

Veriga

ŠASIJA Okvir

Jeklena cev, oblika diamanta

Prednje vzmetenje

Teleskopske vilice

Hod prednjega kolesa

200 mm

Zadnje vzmetenje

Nihajna roka (monocross)

Hod zadnjega kolesa

200 mm

Prednja zavora

Enojni disk, Ø 320 mm

Sunset Red

Racing Blue

Sports White

Zmagovalna kombinacija Z Yamaho v lasti, se vznemirjenje ne konča z motorjem. Za popolno zadovoljstvo vam močno priporočamo originalne Yamahine dele in dodatno opremo. Naša ponudba zajema vrsto visokokvalitetne, inovativne opreme za vožnjo, oblačila in dodatno opremo, ki je zasnovana tako, da prispeva k večjim zmogljivostim ter zaščiti za vas in vašo Yamaho. Z imenom Yamaha vam zagotavljamo kvaliteto, zanesljivost in zmagovalne zmogljivosti. Yamalube® je naša lastna linija visoko-tehnoloških maziv. Yamahini agregati so zasnovani tako, da delujejo učinkovito, ne glede na to, kje se vozite. www.yamaha-motor.si

Vedno nosite čelado, zaščito za oči in zaščitno obleko. Yamaha vas spodbuja k varni vožnji in upoštevanju drugih voznikov v prometu. Specifikacije in izgled Yamahinih proizvodov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in razlikujejo z ozirom na zahteve in pogoje. Za dodatne informacije se obrnite na Yamahinega trgovca.

DELTA TEAM CKŽ 135a 8270 Krško Slovenija Tel: +386 (0)7 49 21 888 Fax: +386 (0)7 49 03 520 www.yamaha-motor.si

Yamaha XT660X  
Yamaha XT660X  

Yamaha XT660X

Advertisement