Page 1

© foto: Bugge Wesseltoft * v.u. VZW Motives For Jazz p.a. Dekenstraat 40, 3550 Heusden-Zolder * vrij van zegel art. 198bis

seizoen 21 voorjaar 2018

BUGGE WESSELTOFT di 27.02.2018 • CC De Bogaard


Motives for Jazz is alive and kicking! Vanaf januari 2018 gaat dit uniek samenwerkingsverband tussen 6 limburgse cultuurcentra verder onder de koepel van een dynamische VZW. Onze organisatie kan ondertussen ook rekenen op financiële ondersteuning van de Vlaamse Gemeenschap. Met dit programmaboekje krijgt u een mooi overzicht van ons veelzijdig aanbod tijdens het voorjaar 2018. Voor last minute info kan je altijd terecht op www.motivesforjazz.be. Veel plezier met onze boeiende jazzavonden!

JAMS Elk seizoen presenteert Motives for Jazz minstens 12 druk bijgewoonde jamsessies. Prille jazzmuzikanten gaan dan aan de slag met professionals. Alle jams zijn gratis toegankelijk en zijn ideaal om het aanstormend talent in onze regio te ontdekken. CC MUZE in Heusden-Zolder organiseert in haar sfeervolle huiskroeg elke eerste zondag van de maand een jamsessie met muzikanten van The Muze Jazz Orchestra, aangevuld met ervaren gastmuzikanten. Na de openingsset sluiten dappere jonge muzikanten aan. Voorjaar 2018: zondag 07/01, 04/02, 04/03, 01/04, 06/05, 03/06. Uur: 20u. CC De Kimpel in Bilzen organiseert 2 jams per seizoen. Het cultuurcentrum trekt daarvoor naar het gezellige Café Paperclip in het centrum van Stad Bilzen. In deze jams wisselen muzikanten af met deejays. Voorjaar 2018: zondag 01/04. Uur: 21u.

EXPO - A GREAT DAY IN HARLEM,1958 nog tot wo 10.01.2018 • ma-vrij: 9u-17u / za-zo: 10u-12u cultuurcentrum De Kimpel • www.dekimpel.be

Zomer 1958. Het Amerikaanse magazine Esquire brengt samen met fotograaf Art Kane een artikel over de New Yorkse jazzscène. Het artikel moet gepaard gaan met een unieke foto. Het doel? Zoveel mogelijk jazzlegendes verzamelen op één foto. Na een vrije oproep verschijnen op een warme zomerochtend in 1958 niet minder dan 57 jazzcats in Harlem, het mekka van de jazz. Thelonious Monk, Dizzy Gillespie, Lester Young en vele anderen waren van de partij. Esquire publiceerde dit memorabel fotomoment in de januari-editie van 1959. De uniciteit van de samenkomst resulteerde eveneens in een documentaire, die in 1995 werd genomineerd voor de befaamde Oscars. Jazzfanaat Tony Daenen neemt u in een boeiende expo - met uniek fotomateriaal, originele platenhoezen, schilderijen, en uiteraard het originele Esquiretijdschrift en de documentaire - terug mee in de tijd, naar het jazzy New York van de jaren ‘50.


METE ERKER TRIO

do 18.01.2018 • €15/12.50 online • 20u30 JazzCase - Dommelhof • www.jazzcase.be

© Mete Erker

Mete Erker is een expressieve saxofonist. In zijn prachtige speelstijl combineert hij rauwe energie en lyriek, intens geïnspireerd door de grote jazztenoren van de jaren zestig. In Nederland is Erker al jaren een gewaardeerd saxofonist. In de grote verscheidenheid aan projecten zet de saxofonist steeds zijn eigen signatuur. Erker speelde al met internationale grootheden, zoals Peter Erskine en David Liebman. Ook in de top van de Nederlandse muziekscene vind je hem terug in uiteenlopende bezettingen; van de funkateers New Cool Collective en de reggae adepten Beef tot het neoklassieke ensemble Asko|Schönberg. Naar JazzCase komt Mete Erker met zijn trio. In dit trio treedt hij voor het eerst als solist op de voorgrond. Mete Erker (saxen), Johan Plomp (contrabas), Makki van Engelen (drums)

THE COMET IS COMING

© The comet is coming

za 20.01.2018 • €15/13 • 20u15 C-mine cultuurcentrum Genk • www.c-minecultuurcentrum.be

The Comet Is Coming is een wel zeer kleurrijk trio. Dat leidt u al meteen af uit de bizarre artiestennamen van de drie muzikanten. Maar des te meer uit hun muziek. Het trio, dat zich in 2013 in thuisstad Londen formeerde, zwiert jazz, electro, funk, space rock, afrobeat op een hoopje. Sun Ra is het grote voorbeeld. In 2016 verscheen bij The Leaf Label hun eerste full album: Channel the Spirits. Het leverde The Comet Is Coming een nominatie op voor de Mercury Prize 2016. Bent u klaar voor deze intergalactische ervaring? Danalogue the Conqueror (toetsen), King Shabaka (sax), Betamax Killer (drums)


JOKKE SCHREURS QUARTET

© Jokke Schreurs Quartet

za 27.01.2018 • €14/10 • 20u cultuurcentrum MUZE • www.muze.be • festival Djangofolllies Jokke & co gaan de zuiver muzikale kwaliteit van Wannes Van De Velde benadrukken. De composities van Wannes & Walter Heynen zijn zo sterk dat ze zich lenen tot herwerking in de geest van Django Reinhardt.De nummers werden opnieuw gearrangeerd zonder tekst, met ruimte voor improvisatie, en in een kleedje van gipsy jazz gestoken. Laat u verrassen door deze bijzondere ode aan een groot artiest. Jokke Schreurs (gitaar), Sam Vloemans (trompet), Henk De Laat (contrabas, scat), Luc Vanden Bosch (drums)

DJANGO - een film van Etienne Comar

© Django

wo 24.01.2018 • €5/4 • 20u15 cultuurcentrum MUZE • www.muze.be • Djangofolllies 1943. De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem.Wanneer hij door de Nazi’s gedwongen wordt om op tournee naar Duitsland te gaan, ziet hij geen andere uitweg dan te vluchten... Frankrijk 2017, 116 min.

BRAM WEIJTERS ‘CRAZY MEN’

© Thomas Geuens

wo 07.02.2018 • €15/13 • 20u15 C-mine cultuurcentrum Genk • www.c-minecultuurcentrum.be In 1974 verscheen het album Here Comes The Crazy Man van Koen De Bruyne. Koen De Bruyne (1946-1977) was in de jaren ’70 een zeer gegeerd pianist in de toenmalige muziekmiddens van kleinkunst en alternatieve pop. Maar met Here Comes The Crazy Men maakte Koen De Bruyne, broer van singer-songwriter Kris De Bruyne, zijn (enige) eigen jazzplaat. Dat fantastische album, waaraan meerdere muzikanten van de legendarische Belgische jazzfunkband Placebo meewerkten, kreeg door de jaren heen een heuse cultstatus en werd eindelijk in 2015 heruitgegeven. Toetsenist Bram Weijters is de drijvende kracht achter deze duik in onze vaderlandse geschiedenis van jazzrock en fusion. De crazy men zijn stuk voor stuk muzikanten met een prominente rol in de hedendaagse Belgische crossover jazz. Ze zijn allen actief in succesvolle bands zoals Dans Dans, BRZZVLL, Stuff., Internal Sun, Hamster Axis of the One-click Panther, Dez Mona… Bram Weijters (toetsen), Sam Vloemans (trompet), Andrew Claes (tenorsax, EWI en electronica), Vincent Brijs (baritonsax), Dries Laheye (basgitaar)


EVE BEUVENS + MIKAEL GODÉE QUARTET do 22.02.2018 • €15/12.50 online • 20u30 JazzCase - Dommelhof • www.jazzcase.be

Geheel in de trant van de tijd hebben ook de muzikanten Eve Beuvens en Mikael Godée elkaar leren kennen via de digitale communicatieweg. Het klikte meteen tussen de Belgische pianiste en de Zweedse saxofonist. Muzikante Eve Beuvens leidt een bijzonder druk bestaan. Na haar muziekstudies in 2005 ging ze aan de slag bij onder meer David Linx, Fabian Fiorini en Nicolas Thys. Langere tijd maakten zij deel uit van de jazzbands Tribute, Schinkentanz New Quintet, Brussels Little Big Band en Sidewinders. Als frontvrouw leidt de pianiste een duo met Mikael Godée, een trio met Yannick Peeters en Lionel Beuvens en een kwartet met Peeters, Beuvens en Joachim Badenhorst. Mikael Godée is vooral bekend van de Zweedse bands Änglaspel en Corpo. Vooral met dit laatste kwintet tourde de lyrische, melancholische saxofonist uitgebreid langs Europese podia. Het kwartet van Eve Beuvens & Mikael Godée bracht in 2013 het charismatische album MEQ uit. Hierop is te horen hoe de vijf composities van Godée en de vier nummers van Beuvens perfect in elkaar overvloeien en complementair zijn aan elkaar in lyriek en ritme. In een concertrecensie in het Zweedse dagblad Nerikes Allehande klonk het zo: “Attending a concert by the Mikael Godée and Eve Beuvens Quartet, is like entering a top kitchen in which each dish is prepared with care and precision. Each element is tasted carefully and the ingredients are combined to a wonderful aroma”.

© Cees van de Ven

Eve Beuvens (piano), Mikael Godée (sopraansax), Magnus Bergström (contrabas), Johan Birgenius (drums)


JELLE VAN GIEL GROUP

© Jelle Van Giel Group

wo 21.02.2018 • €14/10 • 20u15 cultuurcentrum De Kimpel • www.dekimpel.be De Jelle Van Giel Group brengt toegankelijke jazz in cross over met rock, klassieke muziek en Afrikaanse ritmes. Drummer Jelle Van Giel is de spil van de 7-koppige, energieke bende en tekent voor de originele arrangementen. Het zijn bewerkingen die telkens veel ruimte laten voor persoonlijke inbreng van de muzikanten. Deze magnificent seven switcht vlotjes van ingetogen passages naar pure swing en funky stuff. Nu Songs For Everyone iedereen heeft bereikt en beroerd, brengt Jelle Van Giel Group een nieuw album uit dat de luisteraar terug op sleeptouw neemt: The Journey. Je herkent in acht composities opnieuw de inspiratie die Jelle haalt uit het dagelijkse leven, maar ook uit overweldigende reizen en belevenissen. The Journey is een tocht langs betoverende muzikale landschappen waar iedereen zich thuis voelt. Jelle Van Giel (drums), Carlo Nardozza (trompet/flugel), Bart Borremans (tenorsax), Tom Bourgeois (altsax), Tim Finoulst (gitaar), Bram Weijters (piano), Janos Bruneel (contrabas)

BUGGE WESSELTOFT

© Bugge Wesseltoft

di 27.02.2018 • €21/19 • 20u15 cultuurcentrum De Bogaard Sint-Truiden • www.debogaard.be Bugge Wesseltoft brak in de jaren ’90 door in het internationale jazzcircuit. Wesseltoft viel op door zijn innovatieve eigentijdse jazz, toen doorgaans omschreven als nu jazz. Naast nauwe samenwerkingen met andere progressieve jazzmuzikanten zoals Jan Garbarek, Terje Rypdal en Nils Petter Molvaer ging hij ook aan de slag met rockers, hip hoppers en deejays. Momenteel tapt Wesseltoft uit een ander vaatje. Altijd in voor een nieuwe uitdaging gaat de pianist nu solo en akoestisch. Bugge presenteert op het concert in Sint-Truiden zijn nieuwste album Everybody loves angels (ACT). Het wordt een intimistische muzikale trip langs popklassiekers uit de sixties (Beatles, Simon & Garfunkel, Dylan, Cat Stevens), Noorse folkstandards en enkele eigen composities met klassieke en Oosterse invloeden. Dit jazzconcert vindt niet plaats in de Academiezaal maar in het cultuurcentrum De Bogaard aan de Capucienessenstraat 8 in hartje Sint-Truiden. Bugge Wesseltoft (piano)


TOO NOISY FISH & DIMITRI VERHULST

© Teun Verbruggen

vr 09.03.2018 • €19/13 • 20u15 cultuurcentrum MUZE • www.muze.be

Too Noisy Fish is een jazztrio pur sang: piano, contrabas en drums. De drie muzikanten maken al jaren deel uit van Flat Earth Society (FES), zo wat de meest excentrieke big band van het land. In 2013 besloot het drietal om naast hun uitgesproken bijdrage als ritmesectie van FES een al even zo flamboyante eigen band op te starten. Too Noisy Fish dus. Too Noisy Fish is, zoals ook mag blijken uit deze productie Night Watch, meer dan een jazzband. Too Noisy Fish is cross-over ten voeten uit. Het trio experimenteert naar believen met diverse andere kunsten. Het combineert jazz met film, klassieke muziek, rock, ambient, theater… Voor Night Watch werken de muzikanten samen met schrijver Dimitri Verhulst en de videasten Trisha De Cuyper en Jan Lapeire. Het is een broeierige, mysterieuze, driedimensionale voorstelling, waarin twee in elkaar vervlochten films mixen met grillige jazz en indringende spoken word van Dimitri Verhulst. Beklijvend! Peter Vandenberghe (toetsen), Kristof Roseeuw (contrabas), Teun Verbruggen (drums), Dimitri Verhulst (zang, spoken word), Trisha De Cuyper (video), Jan Lapeire (video)

THREE MEN IN A BOAT

© Thomas Geuens

zo 18.03.2018 • €14/10 • 20u15 cultuurcentrum MUZE • www.muze.be

De drie muzikanten van Three Men On A Boat hebben elk een veelsoortige muzikale achtergrond. Musette, afro, kamermuziek, jazz… het zit allemaal in hun muziekbagage. Three Men In A Boat is dan ook een topensemble. De muzikale wegen van accordeonist Thuriot en bassist Roseeuw kruisen elkaar al jaren. Ze gingen samen aan de slag met de Amerikaanse saxofonist Ellery Eskelin en de Canadese multi-instrumentalist René Lussiert. Voorts flaneerden ze als muziekmakers lange tijd doorheen Senegal en stonden in 2004 zelfs zij aan zij op het podium bij de opening van de Olympische spelen in Athene. Dat jarenlang samen optrekken, moest ooit leiden naar een eigen ensemble. Het duo nam met drummer Lionel Beuvens een derde muzikant aan boord en formeerde aldus Three Men In A Boat. Three Men In A Boat gaat nu dankzij JazzLab Series voor het eerst op tour doorheen het Vlaamse land. Naast een staalkaart van bestaand repertoire presenteert het drietal speciaal voor deze JazzLab-tour nog nieuwe composities. Kristof Roseeuw (contrabas), Philippe Thuriot (accordeon), Lionel Beuvens (drums)


REIJSEGER, FRAANJE & SYLLA

© Cees van de Ven

do 22.03.2017 • €15/12.50 online • 20u30 JazzCase - Dommelhof • www.jazzcase.be

De composities van het trio Reijseger, Fraanje & Sylla vormen de volmaakte samensmelting van jazz, Afrikaanse etno en klassieke muziek. Het trio bracht tot nu toe twee albums uit, die elk in de muziekpers overladen zijn met 5-sterren recensies: Down Deep in 2013, Count Till Zen in 2015. Het trio leverde ook soundtracks voor meerdere films van de befaamde Duitse cineast Werner Herzog: My Son My Son What Have Ye Done, Rescue Dawn, Cave Of Forgotten Dreams. Trouwens, over Reijseger beweerde filmregisseur Herzog ooit dat deze cellovirtuoos de Amerikaanse Burgeroorlog op zijn instrument kon spelen. De muziek van het trio is best heftig, maar kan tegelijk weemoedig doorklinken. Opvallend is het indringende stemgeluid van de Senegalese vocalist Mola Sylla. Sylla zingt in het Wofo, zijn moedertaal, en bespeelt voorts bijzondere instrumenten zoals de mbira en de xalam. Het lyrische pianospel van Fraanje en het virtuoze snarenwerk van Reijseger boetseren mee het universele muzikaal geheel. Waar het trio ook speelt, het publiek is na afloop altijd dolenthousiast. Ernst Reijseger (cello), Harmen Fraanje (piano), Mola Sylla (zang, xalam, mbira)

IMAGINE RAYMOND SCOTT - PREMIÈRE

© Thomas Geuens

za 14.04.2018 • €18/15 • 20u15 cultuurcentrum MUZE • www.muze.be

Hoewel Raymond Scott (1908-1994) bij het grote publiek geen belletje doet rinkelen, zit zijn muziek wel in het collectief geheugen van miljoenen mensen. Wie kent immers niet de maffe deuntjes van tekenfilms zoals ‘Bugs Bunny’, ‘Daffy Duck’ en andere Looney Tunes. Scott was een synthesizerpionier. Hij was even geniaal in het componeren van akoestische populaire muziek als in het uitvinden van en componeren op elektronische instrumenten. Michel Masts sextet Wofo duikt nu in het universum van deze Amerikaanse componist/muzikant. Het repertoire wordt aangevuld met muziek van Xavier Verhelst & Dijf Sanders. De jonge filmmaker Victor Van Rossem verzamelt en bewerkt beeldmateriaal om de live-uitvoering te begeleiden. Archiefmateriaal zoals reisfilmpjes uit de jaren ’30, ’40 en ’50 wordt in real time gemanipuleerd. Op die manier wordt ‘Imagine Raymond’ een totaalconcept met een knipoog. Mattias Laga (clarinet), Jon Birdsong (cornet), Michel Mast (tenorsaxofoon), Stijn Engels (piano), Xavier Verhelst (contrabas), Jonathan Callens (drums), Dijf Sanders (electronica), Victor Van Rossem (beeld)


SCHNTZL + LABTRIO i.h.k.v. Piano day(s) vr 30.03.2018 • €16/14 • 20u cultuurcentrum Hasselt • www.ccha.be & www.pianodays.be

© Thomas Geuens

Top dubbelaffiche met het beste van de New Wave of Belgian Jazz!

Pianist Hendrik Lasure en drummer Casper Van De Velde zetten zichzelf op overtuigende wijze op de kaart: in februari 2015 wonnen ze de STORMcontest voor aanstormend muzikaal talent en in de zomer kaapten ze de prijzen weg op Tremplin Jazz d’Avignon. In 2016 verscheen debuut SCHNTZL, opgenomen onder de deskundige leiding van producer Koen Gisen (An Pierlé, Dans Dans...). Resultaat: een verrassend geluid en originele bezetting. Van Massive Attack tot Satie en over GoGo Penguin en Brad Mehldau terug via Keith Jarrett, dat is SCHNTZL. Maar ook fans van Nils Frahm en Radiohead mogen alvast in de rij gaan staan.

© Alexander Popelier

Hendrik Lasure (piano & keyboard), Casper Van De Velde (drums)

LABtrio bestaat uit Lander Gyselinck (zie ook STUFF.), Anneleen Boehme en Bram De Looze. Het trio heeft een eigenzinnige visie met jazz standards en eigen composities. Goed voor een decennium - hoewel de leden zelf nog maar amper 30 jaar oud zijn! - van nationaal en internationaal succes. Debuut Fluxus uit 2013 wordt beschouwd als één van de beste cd’s van 2013. Op het nieuwe album Nature city gaan Lander, Anneleen en Bram op zoek naar lyriek en drive, melodieën en beats geïnspireerd door verschillende muziekgenres, van klassieke muziek tot pop en elektronica. Bram De Looze (piano), Anneleen Boehme (contrabas), Lander Gyselinck (drums)


JÖRG BRINKMANN TRIO

© Cees van de Ven

do 19.04.2018 • €15/12.50 online • 20u30 JazzCase - Dommelhof • www.jazzcase.be Jörg Brinkmann is onder meer cellist van Oliver’s Cinema, het zinnenprikkelend trio met Eric Vloeimans en Tuur Florizoone. Maar Brinkmann is actief in meer muziekgenres. Zo ook in cross-over jazz, met zijn cello altijd in een glansrol. Dat is enigszins apart, want de cello is in jazzformaties eerder een uitzonderlijk instrument. Voor dit trio gaat Jörg Brinkmann in zee met toetsenist Jeroen van Vliet en drummer Dirk Peter Kölsch. Improvisatie, groove en aanstekelijke melodieën vormen de sound van het Jörg Brinkmann Trio. De flexibiliteit van de cello daagt de musici gretig uit. Ha!, het debuutalbum van het Jörg Brinkmann Trio, blinkt uit in verscheidenheid. Dat album, in 2008 gereleased bij het Duitse ACT-label, bevat verrassende improvisaties, gedurfde inspiraties à la Radiohead en Sigur Rós, maar ook meer traditionele jazz. Een goede mix dus, van introspectief tot toegankelijk. Jörg Brinkmann (cello, effects), Jeroen van Vliet (piano, Fender rhodes, effects), Dirk-Pieter Kölsch (drums, glockenspiel, objects)

ANTWERP JAZZ ORCHESTRA & Joshua Redman

© Jay Blakesberg

vr 20.04.2017 • €19/13 • 20u15 cultuurcentrum MUZE • www.muze.be

Dit project werd speciaal samengesteld om het 25-jarig bestaan van de jazzafdeling van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen te vieren. Het orkest bestaat uit studenten, alumni en jazzdocenten jazz van het Antwerpse Conservatorium, aangevuld met toptalent uit de conservatoria van Maastricht, Amsterdam & Helsinki. Deze 17-koppige big band staat onder leiding van docent Bert Joris. Als trompettist, componist, arrangeur, dirigent en pedagoog heeft hij in binnen- en buitenland een unieke plaats verworven. Niemand minder dan de Amerikaanse saxofoonvirtuoos Joshua Redman zal als gastsolist de composities en arrangementen van Bert Joris‘ alumni alle eer aan te doen. Reeds meer dan 20 jaar staat Redman aan de absolute top met een uitgebreide discografie als leader en als sideman. Met een discografie van om en bij de 20 opnames kan hij bogen op een rijk palmares samen met grootheden als Pat Metheny, Charlie Haden, Brad Mehldau, Aaron Parks e.v.a. Zeven oud studenten gingen de uitdaging aan om nieuwe arrangementen te schrijven van Joshua Redmans muziek. Kom en laat u verbazen door het speel- en schrijftalent dat in België en Europa aan de weg timmert.


DELANNOYE-ADRIOLI/GERSTMANS-ESTIEVENART

© Thomas Geuens

© Jean-Paul Estiévenart

vr 27.04.2018 • €14/10 • 20u15 cultuurcentrum De Kimpel • www.dekimpel.be

Steven Delannoye bouwt een programma op vanuit zijn duo met Nicola Andrioli en hij reserveert een tweede concertdeel voor het gloednieuwe Waalse duo van bassist Sam Gerstmans (Melanie de Biasio) en trompettist Jean-Paul Estiévenart (Urbex, Marockin’ Brass…). Steven is ceremoniemeester van de avond en zal de leden van het andere duo uitnodigen om enkele nummers mee te spelen met hem en Nicola en hij zal vervolgens zelf interveniëren bij het Waalse duo. Het wordt dus een Vlaams-Waalse Double bill waarin deze intimitsiche bezettingen hun eigen repertoire brengen en elkaar vervolgens artistiek uitdagen om als volwaardig jazzkwartet te eindigen. Steven Delannoye (tenor saxofoon), Nicola Andrioli (piano), Sam Gerstmans (bas), Jean-Paul Estiévenart (trompet)

CHET BAKER NIGHT

zo 13.05.2018 • programma pas gekend begin februari ‘18 cultuurcentrum MUZE • www.muze.be Op 13 mei 1988 vertrok Chet Baker naar de eeuwige notenbalk. Dertig jaar na zijn dood wil MUZE samen met Motives for Jazz dit icoon herdenken met jong talent én een heleboel muzikanten waarvan sommigen nog met hem hebben samengewerkt. Ook de legendarische film ‘Let’s Get Lost’ van Bruce Weber uit 1988 wordt die avond vertoond.

© Chet Baker

Namen durven we nu nog niet noemen, maar tegen begin februari 2018 zal de line-up gekend zijn. Check www.motivesforjazz.be voor een update.


CONCERTAGENDA voorjaar 2018 do 18.01.18 METE ERKER TRIO

JAZZCASE

za 20.01.18 THE COMET IS COMING

C-MINE

za 27.01.18 JOKKE SCHREURS QUARTET

CC MUZE

wo 07.02.18 BRAM WEIJTERS ‘CRAZY MEN’

C-MINE

wo 21.02.18 JELLE VAN GIEL GROUP

CC DE KIMPEL

do 22.02.18 EVE BEUVENS + MIKAEL GODÉE QUARTET

JAZZCASE

di 27.02.18 BUGGE WESSELTOFT PIANO SOLO

CC DE BOGAARD

vr 09.03.18 TOO NOISY FISH & DIMITRI VERHULST

CC MUZE

zo 18.03.18 THREE MEN IN A BOAT

CC MUZE

do 22.03.18 REIJSEGER, FRAANJE & SYLLA

JAZZCASE

vr 30.03.18 SCHNTZL + LABTRIO in het kader van Piano day(s)

CCHA

za 14.04.18 IMAGINE RAYMOND SCOTT

CC MUZE

do 19.04.18 JÖRG BRINKMANN TRIO

JAZZCASE

vr 20.04.18 ANTWERP JAZZ ORCHESTRA feat. JOSHUA REDMAN

CC MUZE

vr 27.04.18 ROELOFS-BAAS-GOVAERT / DELANNOYE-ANDRIOLI

CC DE KIMPEL

zo 13.05.18 CHET BAKER NIGHT

CC MUZE

do 24.05.18 JEF NEVE

CCHA

Bochure voorjaar 2018 | MOTIVES FOR JAZZ  
Bochure voorjaar 2018 | MOTIVES FOR JAZZ  
Advertisement