Page 1

MOT-ORIGINALENS MAGISKE ØYEBLIKK, MAI 2009 Kjære MOT-venner. Mai 2009 er den mest magiske måneden MOT har hatt siden MOTs fødsel i februar 1997. Aldri har MOTs popularitet vært større. Her er 16 magiske øyeblikk fra mai. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 24 - Radøy kommune i Hordaland - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 25 - Lindås kommune i Hordaland - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 26 - Kastellet ungdomsskole i Oslo - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 27 - Balsfjord kommune i Troms - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 28 - Våler kommune i Hedmark - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 29 - Stord kommune i Hordaland - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 30 - Joner kommune i Hordaland - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 31 - Borge ungdomsskole i Østfold - ny Signering av Lokalsamfunn med MOT nr 32 - Kjellervolla ungdomsskole i Akershus - ny

Vi er svært takknemlige for den gavepakken vi har fått fra Gjensidigestiftelsen. Det er de som har gjort denne ekstreme veksten mulig. Gjensidigestiftelsen er årsak til at ca. 15.000 nye ungdommer vil oppleve MOT på sin ungdomsskole og i sitt lokalsamfunn fra høsten. Det er også fantastisk å ha samarbeidspartnere som skaper MOT-magi: 10.

Det har vært magisk å kjøpe kaffe latte og boller med rosiner på Narvesen i mai. Både på kaffekopper og bolleposer er det MOT-logo med forklaring på hva MOT er.

11.

Det har vært magisk å kjøpe Frozen youghurt på 7-Eleven de siste to ukene. Det å se plakater med MOT og 5000 7-Eleven-ansatte med sommerens blå MOTe-skjorte har nok skapt glede og eierskap hos MOTs mange tusen ildsjeler rundt om i Norge.

12.

Det var magisk å spise pizza på Peppes i forrige uke og bli servert av smilende Peppesansatte med MOT-button med slagordet ”vis mot – vis begeistring”.

13.

Klart det var magisk når flere av toppfotballagene på 16. mai varmet opp i MOT-genser og sparket ut MOT-trikseballer til publikum.

14.

Og selvfølgelig er det magisk med det nye MOT-magasinet ”UNG” som ble sluppet 16. mai og distribuert hos Narvesen, 7-Eleven, Peppes Pizza og ARK bokhandel i 50.000 eksemplarer.

15.

Det er magisk å se tilbake på nøyaktig 12 års samarbeid med Storebrand. 31.mai 1997 støttet Storebrand MOT for første gang. Det var et TV-show i beste sendetid på TV2 en lørdags kveld. Det var starten på et langt og trofast samarbeid.

Men det er ingenting som slår dokumentasjon fra ungdom på at MOT virker.


Her er en sterk mail MOT fikk i mai: Hei! Vil bare takke MOT for den viktige jobben dere gjør. Dere er en viktig detalj som betyr utrolig mye for mange. Stå på videre. Dere gjør en forskjell. TAKK! Sender med et lite dikt jeg har skrevet. Glad jeg har dere med meg i jakten på det bedre liv. Klemz!

Tenk hvis jeg hadde hatt mot til å si NEI, ville han da latt meg være i fred? Tenk hvis jeg hadde hatt mot til å bry meg, hadde jeg da vært snillere mot meg selv? Tenk om jeg hadde MOT til å leve, ville jeg da hatt en å dele livet med? Et misbrukt barn lærer å hate, Et misbrukt barn straffer seg selv, Et misbrukt barn lukker seg inne og gjenopplever hver eneste kveld. Men en dag skal jeg vinne over angsten, og ta styringen over mitt eget liv. Jeg skal kunne se meg selv i speilet, og skimte stolthet og en helt ny giv!! For MOT kan gjøre det umulige mulig, jeg skal jakte på en helt ny vår. Jeg skal ta ansvar for mitt eget liv, slik at fremtiden min får bedre kår!!

Sterke ord som gir MOT-arbeidet ekstra stor mening… Tusen takk til MOTs gamle og nye Bidragsytere, Samarbeidspartnere, Samarbeidsskoler, Samarbeidskommuner, Lokalsamfunn, Informatører, MOTivatører, Aktive Medspillere, Ungdom Med MOT, Ambassadører, Ambassadørlag, Playmakere, Supportere, Tilhengere, Kapteiner og Styremedlemmer for å ha bragt MOT hit vi er i dag. God pinse! Atle Vårvik MOTs Original

”Husk at suksess over natten vanligvis tar cirka femten år.” H. Jackson Brown jr.

62_MOT_Magisk_Mai09  

15. Det er magisk å se tilbake på nøyaktig 12 års samarbeid med Storebrand. 31.mai 1997 støttet Storebrand MOT for første gang. Det var et T...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you